Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Ha marad a pártokrácia 3.
  2009-03-28 15:59:48, szombat
 
  Ha marad a pártokrácia...3.

Mottó:
Ha marad a pártokrácia, akkor maradnak a pártkatonák, akik pártérdekeket és pártvezéreket szolgálnak elsősorban és csakis a saját anyagi hasznukra van gondjuk.

A haza fogalma semmit nem jelent számukra, mint ahogy azt az elmúlt évtizedek törvényi-rendeleti diktatúrája is bizonyítja.

Kormányzás helyett mindenféle paktumokat kötnek hazánk belső és külső ellenségeivel és ellenfeleivel. Ezekről a háttéralkukról és lepaktálásokról - mi, az ország lakossága - mit sem tudva csak azt vesszük észre, hogy már nincs is olyan ország Európa szívében, hogy Magyarország.

Ha marad a pártokrácia, lehetetlen lesz eszmét- és rendszert váltani.
Indoklás:
Vegyük alapul a Nemzeti Kerekasztal Nyilatkozatát egy paradigmaváltás szükségességéről.

Legutóbb, 2008. április 5-re összehívott Nemzeti Kerekasztal tanácskozásán hangzott el hogy rendszerváltásra, vagy paradigmaváltásra van szükség.
A kettő nem mindegy, ezért nem ,,rendszerváltás" vagy ,,paradigmaváltás", hanem és...! Méghozzá a sorrendet is meg kell fordítani, mert valóban előbb paradigmaváltásra van szükség, vagyis: jövőnk tudományos világképét kell megfogalmazni, hogy azután - annak jegyében - lehessen végre rendszert váltani!

Elhangzott az is, hogy ,,radikális megfogalmazása szükséges a paradigmaváltásnak.." Ez így nem helyes, mert bármilyen eszmeiség nem lehet radikális. Viszont, egy bizonyos eszmeiség jegyében, annak szellemében végrehajtott változtatásokra, változásokra lehet azt mondani, hogy radikális.

Miért is érzi bárki a paradigmaváltás szükségességét?

NK válasza: mert ,,korszerűtlenné és hiteltelenné vált a hatalom".
Ez így igaz! Csakhogy, ez nem most derült ki, hanem már az 1980-as évek végére. Ugyanis, eleve az 1990-es un. első szabad választások kiírására is azért volt szükség, mert akkor is kiürült az államkassza és Medgyessy Péternek már akkor(!) be kellett volna jelentenie Magyarország fizetésképtelenségét.
Csakhogy, az akkori Nemzeti Kerekasztal tárgyaló felei megkötötték a ,,bukott" hatalommal azt a bizonyos Paktumot (melynek létezését Rajkai Zsolt a mai napig tagadja) és ezzel megpecsételődött Magyarország és a benne élők sorsa!

Főleg azoké, akik a változásra szavaztak.

Mert igen is változást akart Magyarország népe!

Máskülönben nem győzhetett volna a magát akkor még rendszerváltoztatónak felmutató MDF! Csakhogy, erről az MDF-ről és a hatalomba került politikusainak egy részéről hamarosan kiderült, hogy ugyanolyan erkölcstelen, korrupt, mint amilyen a bukottnak tartott, magát szocialistának mondó politikusai voltak.
Hogyan történhetett ez meg?
Csak úgy, hogy az MDF-et meghatározó politikusok, mint Antall József és Boross Péter mind helyeselték és aláírták a paktumot az ország romlását okozókkal.

Miközben, sok MDF-es éjt nappallá téve munkálkodott, ülésezett és szervezkedett, mégsem jutott szóhoz a helyi szervezet összejövetelein. Márpedig, aki helyi szinten ,,labdába sem rúghatott", az országos feladatoknak még csak a közelébe sem kerülhetett. Ezen elkötelezett és elhivatott emberek ma már visszavonultak ,,emigrációjukba" és azóta is folyamatosan keresik a rendszerváltás kudarcának okát.
Majd, amikor kiderült a D-209-es tsz-ügynökről, ami...?
Az emberek elkezdtek kombinálni és jogosan!
Sokan emlegettek egy bizonyos paktumot, amiről Boross Péter így nyilatkozik:
“...Ezért kötötte meg az ismert paktumot és nem tette lehetővé, hogy a tudatlanság, vagy félismeretek ezt lehetetlenné tegyék."

Köszönöm a visszaemlékező Boross Péternek az MDF-Fórum 2003. decemberi, 5. számában megjelenő mondatot!
Ez az egy mondat adott magyarázatot egy sor, azóta is érthetetlen történésre!

Kik akadályozhatták meg az ország és a benne élők sorsának jobbrafordulásáért küzdők kompetenciához jutását?

Kinek állt érdekében, hogy a jobbító és változtató szándékúak ne tudják érvényesíteni elképzeléseiket?

Elsősorban a kádári suttyom-terrort megvalósító spicli hálózatot működtető titkosszolgálati vezetőknek.
Nekik volt a legfőbb okuk arra, hogy ne legyenek elszámoltatva, mint a németeknél pl. a Stázi...Így fordulhatott elő, hogy a titkos-szolgálatokat működtető vezetők megtarthatták hatalmukat és az 1990 előtti ,,tudás", valamint az ,,ismeretek" birtokában, sikerrel privatizálják át a társadalmi (állami) vagyonokat a magánvagyonukat gyarapítandó magánvállalkozásaikba.

Ugyanakkor, részben illegalitásba vonulva - továbbra is (vissza)élhettek és (vissza)élhetnek az előzőleg elraktározott információk és “tudás" adta előnyeikkel!

Ők azok, akik mindenkinél jobban tudják, hogy ki az, akit el ,,kell" lehetetleníteni, aki elől - saját magánvagyonuk és hatalmi kompetenciájuk megtartásának érdekében - el ,,kell" zárni minden lehetőséget!

Mindebből következik, hogy nem is annyira a ,,kis" megbízottak ártalmasak, hanem a megbízóik! Az olyan milliárdossá vált egyének, mint pl. Kapolyi László és társai. Mert, bizony a megbízók továbbra is ,,szolgálatban" tarthatták és tartják a jól bevált - zsarolással és minden más aljas - módszerekkel a megbízottakat.
Ugyan, nem hivatalosan, hanem mindenféle bujtatott un. fedő- állásokban elhelyezve az élet minden szintjén és területén őket.
Napjainkban is jelen vannak a családokban és rátelepednek a magánéletünkre is. Van, ahol olyan mértékben, hogy még magánélete sem lehet annak, aki szembe mer helyezkedni velük... Ezért, ,,kellett" olyan hiábavaló módon, éjt-nappallá téve dolgozniuk a pártoktól függetlenül is tevékenykedő, jó-szándékú, valódi rendszerváltozást akaróknak!

Ezért is fordulhatott elő, hogy újra és újra visszaszavazták a nemzetrontó politikai hatalmat gyakorlókat és ezért sem valósulhatott meg a valódi rendszerváltozás. Sajnos a ,,jelenlegi politikai konstrukcióban sem valósítható meg".

,,Nem diktatúrát akarunk, hanem egy valós népképviseleti rendszert, és egy olyan kormányzatot, mely alkalmas arra, hogy szakítson a hagyományossá vált eszközrendszerrel, egyrészt szigorúan betartva az emberjogi, és kötelmi kérdéseket és amely a legszigorúbb erkölcsi alapon működik, visszatérve ősi alkotmányunk alapjaihoz, keresztényi erkölcsiséghez, amikor nem a törvények és azok kijátszása, ahol helyre áll a Kötelesség - Felelősség, Feladat - és Jog harmóniája." (Idézet a Nemzeti Koordinációs Testület által megfogalmazott vitaanyagból.)

Ezzel teljesen egyet lehet érteni, csakhogy mindaddig, míg az un. nép félismeretek és a tudatlanság jegyében lesz ,,belezavarva" egy újabb választásokba, nem látok arra semmi garanciát, hogy nem ugyanaz fog-e megismétlődni újra és újra, mint eddig az 1990-es első szabadnak hitt választások óta minden egyes választási alkalommal?! Hiszen, nem szeretnénk, ha a diktatúra tovább folytatódna!
Csakhogy, előbb alkalmassá kell tenni a saját képviseletére azt a bizonyos - ma már nem is létező - népet!

Mert nem csak a nemzetet szabadították meg nemzettudatától, hanem mára már olyan, hogy ,,magyar nép" nem is létezik!
Mi történt a néppel? Hova lett? Az történt vele, hogy átalakult nyájjá, melynek tagjai akkor tapsolnak, amikor megmondják neki, hogy tapsoljon! Mint a kereskedelmi televíziók fizetett közönsége. (Erre akkor figyeltem föl, amikor a Kossuth téren a szakszervezetek tartottak demonstrációt.)
A ,,nyáj" sem egységes, mert két vezér mögé sorakozott föl és mindegyik a saját vezérétől várja a megváltást.

Nos, öntudatra kell ébreszteni azt a bizonyos népet ... méghozzá a sorsüldözöttek két és fél milliós táborát!
Kik is ők valójában?
Ők azonosak
- az otthonaikból elűzött kitelepítettekkel és utódaikkal;
- az államhatalom által, a ,,nép nevében" kisajátított üzleteikből-
műhelyeikből a gyárakba tereltekkel és utódaikkal;
- a saját földjeiken gazdálkodó parasztok erőszakos TSZ-esítésének
áldozataival és utódaikkal;
- a fogolytáborokban felejtett, II. világháborús honvédő katonákkal és utódaikkal;
- a málenkíj robotot túlélőkkel és utódaikkal;
- a recskihez hasonló büntető- átnevelő táborokat túlélőkkel és utódaikkal;
- az 1956-os forradalomban és szabadságharcban elesettek, bebörtönzöttek, kivégzettek és üldözöttek utódaival!
- magyarsággal kisebbségben élőkkel...és ezen belül a legnagyobb létszámú cigányságra gondolok, kiket egy sajátságos segélyezési rendszerrel önmaguk mennyiségi reprodukciójára ösztönzik.

Mert azt remélem senkinek nem kell - legalább itt a Nemzeti Kerekasztal résztvevői előtt - bizonygatni, hogy ezen sorsüldözöttek nem részesültek semmilyen (erkölcsi és anyagi) kárpótlásban, hiszen sokuk azt sem tudta, hogy egyáltalán jogosult-e rá! Velük szemben továbbra is folytatódott és folytatódik a negatív diszkrimináció, hiszen nem számoltattak el senkit, akik sorsüldözöttségükért felelősek.
Az elszámoltatás elmaradása miatt előttük továbbra sem nyíltak meg a lehetőségek, hiszen ők nem rendelkeztek semmilyen tőkével (anyagi- ismereti- kapcsolati) ahhoz, hogy VÁLTANI tudjanak!

,,Az egységes Magyar Nemzet iránt elkötelezett, önszerveződéssel
létrejött társadalmi szervezetek képviselői tanácskozást tartottak
2008. április hó 5-én, Budapesten. A nemzeti akarat
megnyilvánulásaként, egyhangú döntéssel létre hívták a Nemzeti
Kerekasztalt, a nemzeti erők fórumát." (Részlet a Nemzeti Kerekasztal résztvevőnek nyilatkozatából.)

Csakhogy ez így nagyon hangzatos és fennkölt, de semmi köze nincsen a mai magyar valósághoz. Nagyon emlékeztet egy korábbi testületre, melynek prominens személyiségei sem fogadták el azon személyek panaszáradatát, akik az 1990 előtti sorsüldöztetésről beszéltek.
Ehhez fel kellett volna vállalniuk a Nemzeti Konzultációs Testület tanult és nemzetközi szaktekintélyű tagjainak, hogy ha annyi probléma és tragédia közepette élte életét a magyar társadalom széles rétege az un. történelmi szocializmusban, akkor ők ahhoz bizony asszisztáltak a TUDÁS elefántcsonttornyából!
És ennek felelősségét kellett volna felvállalva megfogalmazni a Fidesz, vagyis OV számára egy un. paradigmaváltást!

Ebből következik számomra, hogy a Nemzeti Kerekasztal prominens személyiségei sem ismerik azt a bizonyos népet, ,,nemzetet", melynek nevében tanácskoznak és nyilatkoznak - többek között imígyen:
,,Ezért a kerekasztal tárgyalásaira kiváló szakemberek mellett nemzetnek elkötelezett, rendszerváltó politikusokat is behívunk a Nemzeti Kerekasztalhoz, akiknek elsődleges feladatuk lesz annak felügyelete, hogy csak oly irányelvek szülessenek, melyek kizárólag a magyar nemzeti érdeket szolgálják."

Ennél az elgondolásnál ugyanaz a probléma, mert kiváló szakemberek csak azon személyek lehettek a múltban, akiket nem diszkrimináltak negatívan, vagyis meg tudták szerezni azt a bizonyos tudásbéli jogosítványt a kompetenciához.

Itt ismét és ismét kirekesztődik az a bizonyos magyar nép, annak is az erőszakkal elplebsesített, sorsüldözött rétege, aki előtt - a mai napig - nem nyíltak meg sem a rehabitálás sem a továbbtanulás, sem semmilyen lehetőségek.
Nem szabad megfeledkezni arról, hogy mindaddig nem lehet továbblépni, míg erre nem találunk azonnali megoldást!
Míg nem fogadjuk el, hogy 1990 előtt sem tanulhatott bárki tovább és nem szerezhette meg azt a bizonyos ,,jogosítványt" ahhoz, ami feljogosíthatta volna őt, őket arra a bizonyos ,,népképviseletre".
Mindenkinek figyelmébe ajánlom az 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés adatait. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.), mely szerint "... a kilencvenes évek kezdetétől ... az új helyzetbe került magyar társadalom elenyésző kisebbségének jelent reális kibontakozási lehetőséget. A többség számára a korábbi értékrendek felbomlása és a társadalmi kommunikáció új eszközeinek inadekvát léte"=(hiánya) ,,egyfajta funkcionális analfabétizmust eredményezett. Ha mindezekhez hozzáadjuk, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebb népesség 20,7 %-a nem rendelkezett befejezett 8 osztályos általános iskolai végzettséggel, és 1,2 %-uk iskolába sem járt, megállapíthatjuk, hogy Magyarország lakossága kettészakadt: a még mobilizálható tudással rendelkezőkre és a reménytelenül leszakadókra." ? "Ebben a helyzetben feltétlenül szükségesnek látszik kiterjedt felnőttoktatási intézményrendszerek létrehozása..." ... "Elsősorban azok helyzetének követése fontos, akiket alulképzettségük miatt ... nő az esélyük arra, hogy végleg "lecsúsznak", leszakadnak ..., teljesen perspektívátlanná válnak még utódaik sorsát tekintve is." ... "Képezhetetlenségükkel erős indítékot adnak az Andorka Rudolf által kétharmad-egyharmad, esetleg az egyharmad-kétharmad típusúnak definiált társadalom kialakulásához, vagy (már) tartósításához."

: "A képző intézmények szerepeinek újragondolása, a képzési tartalmak korszerűsítése, a leszakadók helyzetének javításához eszközök, módszerek és a folyamatos feltáró vizsgálat megszervezése, működtetése feltétlenül állami feladat, amely akkor valósítható meg hatékonyan, ha az kormányprogram szintjére emelkedik. E programnak a feladata a veszélyeztetett rétegek leszakadásának megelőzése, megakadályozása. A program szerves része kell legyen a felnőttoktatást is magába foglaló átfogó oktatási program." (Új Pedagógiai Szemle 1995/2.)

Most már csak azokra a politikusokra kell szavazni, akik megteremtik annak lehetőségét (valódi kárpótlás, tudás, induló tőke), mellyel az egyén képes lehet saját sorsának jobbra fordítására! Ehhez olyan választási törvényre lenne szükség, amely lehetővé tenné a ,,jelöltállítást" azok számára is, akik ,,csak" szellemi- erkölcsi elhivatottsággal (tőkével) rendelkeznek és nincsenek mögöttük pénz-hierarchák!

Csakis ezek után beszélhetünk népfelségről, amelyik majd ,,átveszi a hatalmat"!.

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bilderberg-csop. tudatmódosító
  2009-03-28 13:11:07, szombat
 
  Ha marad a pártokrácia...2.

BILDERBERG-CSOPORT ÉS A TUDATMÓDOSÍTÓ TECHNOLÓGIÁK

Mottó:

Ha marad a pártokrácia, akkor maradnak a pártkatonák, akik pártérdekeket és pártvezéreket szolgálnak elsősorban és csakis a saját anyagi hasznukra van gondjuk.
A haza fogalma semmit nem jelent számukra, mint ahogy azt az általuk hozott törvények és azok megszavazása is bizonyítja.

Kormányzás helyett mindenféle paktumokat kötnek hazánk belső és külső ellenségeivel és ellenfeleivel. Ezekről a háttéralkukról és lepaktálásokról - mi, az ország lakossága - mit sem tudva csak azt vesszük észre, hogy már nincs is olyan ország Európa szívében, hogy Magyarország.


Lehet, hogy Táborfalván is egy ilyen logisztikai központ kiépítése vette kezdetét?

Táborfalva 2009. 03. 02. - Szabad Riport helyszíni felderítés
(részlet)

(A képek itt is megtekinthetők: http://furaila.xfree.hu/144950 )

NEM TALÁLTUNK, IDEGEN HADSEREG JELENLÉTÉRE UTALÓ MOZGÁST
- Sőt, semmilyen hadsereg aktív jelenlétét nem tapasztaltuk -

Viszont találtunk érdekesnek tűnő momentumokat:

AZ ÁTLAGOSNÁL JOBB UTAKAT - ADÓTORNYOK HÁLÓZATÁT - FRISSEN FELÉPÜLT ÓRIÁSI BÉRKASZÁRNYÁT, A RÉGI LAKTANYÁVAL SZEMBEN


2009. március 02. délután 4 óra.
Táborfalva, ez a Budapesttől délre fekvő kistelepülés, Örkény és Lajosmizse között, az 5-ös út mentén, - első pillantásra egy teljesen átlagos magyar kistelepülés képét mutatja.
...

2. ADÓTORNYOK HÁLÓZATA

Bevallom, először azt hittem, hogy az itt feltűnő adótoronyhoz vezet ez a jó út. De aztán észrevettem, hogy itt nem egy, hanem számtalan adótorony van! És ezek egyáltalán nem mobiltelefon tornyok! Azokat ismerem, felteszem az olvasó is, és ha majd megnézi a képeket, láthatja, hogy mennyire különböznek ezektől. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen kistelepülésen, ugyan már mire szolgálna ennyi mobiltelefon impulzus?

Ezek nagy valószínűséggel katonai kommunikációt szolgáló tornyok, bár szemmel láthatóan nem őrzik őket. De ki tudja. Ha valamelyiket esetleg belülről szeretnénk látni, - akkor biza eldőlne ez a nyitott kérdés is.

Lásd a fotókat is: http://furaila.xfree.hu/144950


A legnagyobb torony pedig Táborfalván kívül, Tatárszentgyörgy irányában van, egy hihetetlenül lepusztult épület komplexumban. Volt laktanya ez, - és az ember föl sem figyelne rá, - a tudat alattijában konstatálva, "Na ezt is jól hagyták tönkremenni!" - föl sem figyelne rá, ha a rozoga kapuban nem látna egy Uniós zászlót! Mögötte pedig ott tornyosul a tekintélyes adótorony. "Mosoda." - Ez van kiírva a kapu előtt lévő buszmegállóra.

Aztán van egy másik lepusztult laktanya is, beljebb a településen, a lakóteleppel szemben, az 5-ös út mentén. Néptelen, kihalt, semmi mozgás, - ám a felirata ennek teljesen ellentmond! "EU TERMINAL" - Szép kék és csillagos, ahogyan ennek lennie kell.

(Lásd a képet: http://furaila.xfree.hu/144950 )
Bár lehet, rosszul spekulálunk, - és ez valami logisztikai terminál... De akkor viszont hol vannak a kamionok?


3. VADONATÚJ BÉRKASZÁRNYA

http://videa.hu/videok/hirek-politika/taborfalva-2009.-03.-02.-hirado-magyar-cXmh mVhj4oMmFaSo


A fenti videón is láthatják, ha dél felé indulunk, Tatárszentgyörgy irányába, akkor bal oldalon van

egy az egyik kihalt laktanya , (kapuját lásd a képen: http://furaila.xfree.hu/144950 )
- jobb oldalon, pedig egy hatvanas, hetvenes években épült kis tiszti lakótelep. Rendbehozva. - Ám a két régi épület mögött van egy vadonatúj óriási bérkaszárnya, - a cimkézett ablakokon látszik, hogy még nem igazán lakik ott senki. De jól el van kerítve!

Nos, vajon kinek is építették ezt az épületet? - Nos az önkormányzat illetékese bizton adna rá elfogadható magyarázatot, - valami olyasmit, hogy a szociálisan rászorultaknak, vagy valami hasonló, - ám ez a frissen elkészült nagy épület, ehhez túl jó minőségű.

(Lásd a képet: http://furaila.xfree.hu/144950 )

Mindezen dolgokat egybevetve, - felvetődik bennünk az a kérdés, - hogy a látszólagos nyugalom mögött, vajon mi is lehet Táborfalván? Ha egyáltalán van valami. - De azért van jó néhány véletlen, - amiről azért látszik, hogy nem véletlen, - s ezek mellett nem lehet csak úgy elmenni."
(Szabad Riportból a részlet vége.)

MIT AKAR A BILDERBERG-CSOPORT?

Többek között a következőket. (Lásd a csatolmányban mellékelt, a Nemzeti Hírhálóról letöltött írást!)

NATO terjeszkedés
NATO a világ hadseregévé válhat.
Egy jogi rendszer
Egyetlen, egységes jogi rendszer az összes országnak.
Egy szocialista jóléti állam
A Bilderbergek víziója szerint az engedelmes rabszolgákat megjutalmazzák, az ellenszegülőket pedig kiiktatják.

TUDATMÓDOSÍTÓ TECHNOLÓGIÁKKAL valósíthatja meg az engedelmes rabszolgák előállítását. Lehet, hogy ehhez kellenek a táborfalvi és más logisztikai központokban felállított antennák?
Dr. Oliver Lowery által katonai használatra fejlesztették ki a Georgiai Norcrossban és leírják az US Patentben # 5,159,703 -- "Silent Subliminal Presentation System"
1992-es kereskedelmi használatra.
A nyilvánvaló kivonat olvasható is a cikkben.
"Egy csöndes kommunikációs rendszer amiben nonaural szállítók, *a nagyon alacsony* (ELF) vagy nagyon magas audio-frekvencia (VHF) tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrumban, vagy amplitúdó-, vagy frekvencia-modulálódott a kívánt intelligenciával és akusztikailag vagy rezgésileg szándékosan az agyba terjedt, tipikusan a hangszórók, fülhallgató, vagy piezoelektromos jelátalakítók használatán keresztül.
*A modulált szállítókat közvetlenül, valós időben közvetíthetik, vagy kényelmesen felvehetik mechanikusan, mágnesesen vagy optikai médiákon a hallgatónak. *
Ez az eszköz a csend hangja egyszerűen számításba veszi a speciális gondolatok szavatolatlan beültetését, érzelmeket, ráadásul a gyanútlan emberi lényekbe testi tetteket ír elő. Röviden itt a meglévő technológia, az igazi képesség, hogy merő bábukká váljunk bizonyos vezérlők kezeiben, vagy másképp bábukká változtassanak emberi lényeket.
*Itt a technológia amivel egyetlen golyó nélkül az összeesküvő emberek átvehetik az egész Föld fölött az uralmat.*
1991. március 23-án egy hírkivonatot bocsátottak ki az ITV News Bureau Ltd.-n (London) szolgáltató közleményben:
"High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East."
Ez a sivatagi vihar hadművelet alatt volt George Bush adminisztrációja alatt, és leír figyelemre méltó részletességgel egy US pszichológiai hadviselést egy (psy-ops) titkolt operációt, amit sikeresen az iraki csapatok ellen vetettek be Kuvaitban.
*Azt, ami történt, hogy egyetlen lövés nélkül megadták magukat az iraki erők az amerikaiak cenzúrázták. Csak a brit sajtóban jelent meg: *
"egy hihetetlen és nagyon osztályozott psy-ops programot, ami a Silent Sound technikákat hasznosítják, sikeresen bevetettek. A lehetőség, hogy használják ezt a módszert akkor történt, amikor Saddam Hussein hadseregeinek a parancsnoki és ellenőrző rendszereit megsemmisítették.
Az iraki csapatokat akkor arra kényszerítették, hogy arra használják a kereskedelmi FM rádióállomásokat, hogy folytassák a kódolt parancsokat, amiket a 100 MHz-es frekvencián sugároztak. Az US spy-ops csapat felállította a saját hordozható FM adóját, miközben ugyanazt a frekvenciát használta Al Khafji elhagyott városában.
Ez az amerikai adó legyőzte a helyi iraki állomást. Hazafias és vallásos zenével egyetemben psy-ops "homályos" megtévesztő és ellentmondó katonai rendet és információt közvetített. Egy sokkal erőteljesebb technológia mindazonáltal dolgozott. Ez a kifinomult elektronikus rendszer arra lett tervezve, hogy közvetlenül a hallgató elméjének beszéljen; belépve az agyhullámokba, kezelve az agy elektro-enkefalogrammikus (EEG) mintáit. Így beültetve mesterségesen a negatív érzelmeket - élénk félelem, aggodalom, kétségbeesés és reménytelenség érzéseit hozták létre az iraki csapatokban."

Összeállította: Bóna Mária Ilona

Bp. 2009. márc. 26.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Találkozásom a fejedelemmel 1.
  2009-03-28 10:57:02, szombat
 
  Első találkozásom II. Rákóczi Ferenccel, még a kádári suttyom-terror idején történt


Új munkahelyemen, egy építőipari vállalatnál, szintén gépírói állást kaptam. Sajnos, itt sem támogatták a továbbtanulást, csak annak a dolgozónak, akit ők iskoláztak be.

Úgy fogadtak, mint egy lányt, hiszen nevem után nem sejthették, hogy már megjártam a "házasság" nevezetű poklok poklát... Külsőm is inkább kislányos volt, mint asszonyos.
Itt sok értelemben úgy élhettem az életet, mintha meg sem történt volna velem az a sok szörnyűség.
Beléptettek a KISZ szervezetbe és hamarosan részese lehettem egy vállalati fiatalok szervezte külföldi útnak, mint turista. Bérelt autóbusszal utaztunk a Magas-Tátrába.

Az akkori Csehszlovákián keresztül mentünk Lengyelországba. Alig léptük át a határt, ahol csak megálltunk, minden látnivaló ősi magyar levegőt árasztott magából.
Lenyűgöző volt a "Kárpátoknak fenyvesekkel vadregényes tája"!
Elfogódott voltam attól az érzéstől, hogy még egy évvel ezelőtt reményem sem lehetett arra, hogy valaha is a saját szememmel láthatom majd azt a tájat, ahol a honfoglaló ősöktől Petőfiig annyian jártak!

Mint mindig az életben, ha katartikus élményt éltem meg, rámszakadt egyfajta magányosság.
Miért van az, hogy a nagy érzésekkel mindig magamra maradok?
Miért nem érzik mások is az érzelmek csordulását?
Miért nem jelent másoknak is olyan sokat, hogy külföldiként, a saját lábával járhat az ősi földön?

Miért nem jut senkinek eszébe, hogy a kassai dómban, székesegyházban(1.) temették el Zrínyi Ilonát és II. Rákóczi Ferencet... Még egy szál virágot sem tehetünk a sírjukra, mert az felért volna egy politikai provokációval!?
Miért nem fájt másnak is, hogy úgy mutogatták, mint csehszlovák nevezetességet?

Miért nem tudhattunk arról, hogy mi történt 1968-ban(2.), ami miatt még Pozsony utcáin sem volt tanácsos magyarul megszólalni!?


Miközben útitársaim a szálláshelyünkön nagy zsibongással szórakoztak, fölkuporodtam a vaságyra és levelet írtam titkos kedvesemnek, akivel így osztottam meg élményeimet, érzéseimet.

Nagyon-nagyon vágytam nagy, meghitt beszélgetésekre!

Annyi kérdés és mondanivaló halmozódott föl bennem serdülő korom óta, hogy kénytelen voltam időnként kiírni magamból mindazt, amitől csordultig megtelt a szívem-lelkem. Ilyenkor gyakran képzeltem magamat sok kisgyerek közé, akik figyelmesen hallgatják a tanító nénijüket...

Gyerekek helyett be kellett érnem gyermeklelkű felnőttekkel és a serdülő-korból az ifjúkorba lépő, nyeglét játszó srácokkal. Megpróbáltam a kövült lelkekből is érzelmet fakasztani, a nyegleség, közöny álarca mögé látni.


Meghatározások:
1.: "Kassai dóm, ahol Rákóczi, Zrinyi Ilona, Bercsényi Miklós és társaik hamvai mindmáig nyugszanak." "... 1906. október 24-én Ferenc József király szentesíti a II. Rákóczi Ferenc és" "...Törökországban ... bujdosó társai hamvainak hazahozataláról szóló törvénycikket." (A XX. sz. krónikája/Officina Nova/1994.)
"A vonat Orsováról érkezett a fővárosba, majd egynapos ünnepség után ért céljához Kassára. Itt Rákóczit és Zrínyi Ilonát 29-én a dómban, 30-án Thökölyt a késmárki evangélikus templomban helyezték örök nyugalomra." (A magyarok krónikája/Officina Nova/1995.)
Akkor még nem sejtették, hogy 15 év múlva Kassán sem lesznek bujdosó őseink hamvai "otthon", mert a "trianoni békediktátummal" majd elcsatolják, kiszakítják Magyarország testéből és Kassa sem lesz magyarországi város többé!

2.: "Miért nem tudhattak arról, hogy mi történt 1968-ban...?"
"A prágai tavasz a csehszlovák nép szabadságmozgalmát, a polgári társadalom csíráinak kiépülését takarta." "A mozgalomnak öt szocialista ország (Szovjetúnió, Lengyelország, NDK, Magyarország és Bulgária) csapatainak 1968. augusztus 20-i bevonulása vetett véget." (A magyarok krónikája/Officina Nova/1995.)

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szabadságharc vezéralakja
  2009-03-28 10:25:09, szombat
 
  II. Rákóczi Ferenc 1676. március 27-én a Rákóczi hercegségben a felvidéki Borsiban született ahonnét üstökösként indul el élete - nemzeti történelmünk legfényesebb csillaga -, hogy a későbbi Magyarországnak és a világnak ragyogjon önfeláldozó hazaszeretete. Édesapját I. Rákóczi Ferencet korai halála miatt nem ismerhette meg.



A Nagy Magyar Szabadságharc vezére és legkiválóbb egyénisége apai ágon régi nemesi magyar család, az Árpád-kori Bogát - Radván nemzetségből származott. A másik az anyai ág kiváló ősei a híres, nagy történelmi múlttal rendelkező Zrínyi család. Híres felmenője gróf Zrínyi Miklós Szigetvár hős védője, aki a török elleni és a hazát oltalmazó szabadságküzdelmek mártírja lett. A leghíresebb, gróf Zrínyi Miklós a politikus, költő és hadvezér a nagyapa testvére. Zrínyi Ilona hercegnő - fejedelemasszony, Munkács várának hős védője csodálatos asszonyként vívta "Dávid és Góliát" küzdelmét, három évig ellenállva a Habsburg támadásoknak. Miután elárulták a hős védőt, a császár Bécsbe hurcoltatta Zrínyi Ilonát, akitől örökre elszakították kisgyermekét "Ferkó" 1688. március 27-én, tizenkettedik születésnapján került Bécsbe, ahonnét azonnal a jezsuiták neuhaus-i rendházába vitték. Kiváló középiskolai eredményeit elérve egyetemi tanulmányait Prágában végezte. Idegen hatalmak örökre elszakították az anyát a fiától. A tragikus sorsú fejedelemasszony soha többé nem látta gyermekét, az imádott "kis Herceget".

Felnőttként hazatérve kiáltványban szólította harcba Magyarország minden "nemes és nemtelen" lakosát. Esze Tamásnak átadta a "Cum Deo pro Patria et Libertate" (Istennel a Hazáért és a Szabadságért) feliratú piros selyemzászlókat. II. Rákóczi Ferenc herceg 1703. június 16-án - mindössze 27 évesen - lépte át jelképesen a Vereckei-hágónál a magyar határt. Ezzel a népi kezdeményezésű felkeléssel megkezdődött a nyolc évig tartó Nagy Magyar Rákóczi Szabadságharc.

Külföldi kortársa így írt róla: "A legjobban csodálható méltóságteljes megjelenése, okossága, ötletessége, előkelő modora és erénye. Nemzetéhez hű, vallásában igen hívő, igazmondó, szép termetű, igen tudós, vitéz ember."

Adja meg az Isten a magyar nemzetnek, hogy mielőbb a Nagyságos Fejedelemhez hasonló, tisztalelkű, hívő és igazságkereső államférfi álljon a szegény meggyötört Hazánk élére.

Magyar - Osztrák - Bajor Társaság

II. Rákóczi Ferenc lovassági zászlója
"Iustam causam Deus non derelinquet
Isten az igaz ügyet nem hagyja el."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét magyarverés' Vajdaságban
  2009-03-28 10:19:03, szombat
 
  Ismét megvertek egy magyar fiút Vajdaságban

Kedden este 7-8 szerb fiatal megtámadta Balog Emil 16 éves bezdáni fiút a zombori buszállomáson, aki súlyos sérüléseket szenvedett.
A sértett édesanyja elmondta: fiát 18 év körüli szerb fiatalok támadták meg, akikkel egy műszaki középiskolába jár. A támadás előtti héten az egyik szerb fiú megkérdezte Emiltől, hogy magyar-e az igenlő válaszra a szerb fiatalok akkor csak annyit feleltek, hogy: ,,Dobro, dobro". (Jól van, jól van). Néhány nappal később lökdösődés támadt a fiatalok között. Az incidens után a szerb fiatalok azt tanácsolták neki, hogy iratkozzon ki az iskolából, majd megfenyegették: ,,Sutra si gotov"! (Holnap véged van!). Másnap a fenyegetéstől tartva Emil osztálytársától egy gázsprayt kapott.

Kedden este a támadók hátulról közelítettek, és amint a magyar fiú megfordult, egy boxerrel megütötték. Sikerült megszöknie a támadói elől, amikor utolérték gázspray-vel le tudta fújni őket. A támadás következtében a fiúnak eltört az orra és az arccsontja. Sérüléseit meg kellett műteni.

Az édesanya véleményére, miszerint Emilt magyarsága miatt támadták meg, a rendőrök erre úgy reagáltak: hagyják ezt a ,,nemzeti alapon történt támadás" mesét.

A szenttamási székhelyű Emberi Jogi Központ munkatársai az eset kapcsán elmondták: a szerb diákok szinte naponta sértegetik a magyar társaikat.

A szervezet közleményében felszólítja a Magyar Koalíció vezetőit, ítélje el a történteket, és tegyenek konkrét lépéseket az ügyben, hogy javuljon a nemzetek közötti viszony a Délvidéken. Az EJK ugyanis úgy ítéli meg, hogy nem javult a magyarság helyzete a Délvidéken. A zombori esettel kapcsolatban elvárják, hogy a magyar pártok ingyenes jogi képviseletet biztosítsanak a megvert fiú családjának. Ezt az Emberi Jogi Központ - noha a feladata lenne -, nem teheti meg, mert immár két éve nem kapnak támogatást a Szülőföld Alaptól.

Duna TV, Erdely.ma






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudod mit ér el, aki letérdel
  2009-03-28 07:50:19, szombat
 
  http://video.xfree.hu/?n=furaila|c414b10066e88c51fd55525e5c1bb976


Road : Ne mondd

Állj! Látom, hogy félsz,
Kelj felés járj,
Tedd meg, hogy élsz.
Hogyha ez vigasztal,
Tudom, milyen szar,
ezt játszom én is,
minden tavasszal.
Ölnék, vagy ölelnék ahhoz,
hogy mások megértsék
ki vagyok én és mit akarok,
miért élek és miért halok.

Fej mellé az ész, kell az is,
hogy láss és ne csak nézz.
Nem lehetsz mindig hibás, nyisd ki a szád
üvöltsd, hogy kapja be a világ.
Ide az kell, ésszel, meg erővel.

Ne mondd, hogy megint félsz!
Ne mondd, hogy semmit nem érsz!
Ne mondd, hogy feladod!
Ne mondd azt, hogy nem a te harcod!

Csak szívj! Szenvedj, ha élsz, küzdj,
hogyha fáj, harcolj, ha félsz!
Jól tudod mit ér el, aki letérdel,
és imát morzsol a kezével.
Ide más kell, ésszel, meg erővel.

Refr. 3x:

Ne mondd, hogy megint félsz!
Ne mondd, hogy semmit nem érsz!
Ne mondd, hogy feladod!
Ne mondd azt, hogy nem a te harcod!

A szemed a pályán, most te vagy a tét,
mindent-mindent, csak magadért.
Annyi hajtson, ami megőrjít,
ha nem pusztít el, megerősít.

Megerősít ...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felhívás - Ima Magyarországért
  2009-03-28 07:47:24, szombat
 
  FELHÍVÁS - IMA MAGYARORSZÁGÉRT
admin, 2009, március 25 - 08:15 Hírek Kibontottuk a Magyarok Szövetsége régi-új zászlaját a csillagászati újév első napján, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe előtt néhány nappal. Már látszik, hogy ez az év az összefogás éve lesz. Rajtunk múlik, ezért példát kell mutatnunk az összefogásban.

Be kell bizonyítanunk, hogy képesek vagyunk arra, hogy egymásban azt lássuk, ami összeköt, ami közös és jó, és a közös, jó célok érdekében képesek vagyunk felülkerekedni a különbségeken. Ha ezt megtesszük, ha összefogunk, akkor lesz erőnk ahhoz, hogy megvédjük magunkat az ellenünk ható dolgoktól.

Igen ám, de önmagunkat legyőzni, a másik emberrel kapcsolatos ellenérzéseinket félretenni embert próbáló feladat, csak annak sikerülhet, aki hisz benne.

Hogy sikerüljön, a közös célokért, a magyar nemzetért
imádkozni hívok vissza mindenkit
március 29-én, vasárnap 11 órára az Ima Magyarországért rendezvényre, a zászlóbontásunk színhelyére,
Budapestre, a Hősök terére.

A Teremtőhöz való közös imánk révén mi magunk is teremtünk, mert létrejön az az isteni kötelék közöttünk, amely átvezet a nehézségeken.

A Magyarok Szövetségéhez csatlakozók közül azok külön jelentkezését kérem, akik szívesen vennének részt az Ima Magyarországért rendezvény helyszíni biztosításában, segítésében. Az Ő jelentkezésüket az msz.szervezes@gmail.com címre várom.

A sok segítő szándékban bízva, tisztelettel:

Herpai Sándor
Szervezési vezető
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 186 db bejegyzés
e év: 468 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 629
  • e Hét: 2339
  • e Hónap: 10943
  • e Év: 46884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.