Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 45 
Pokorni tudatosan meghamisítja
  2009-04-12 22:48:27, vasárnap
 
  Felháborodott 168 óra olvasó: "Pokorni tudatosan meghamisítja Petőfit"


Pokorni tudatosan meghamisítja Petőfit

Én volnék az egyetlen, akit Pokorni úr március 15-i beszéde felháborított? Sajnos még az igen érzékeny fülű Újságíróklub tagjai sem észrevételezték, hogy az említett ,,ünnepi beszéd" egyike volt a leggonoszabb Petőfi-hamisításoknak.


http://barikad.hu/sites/barikad.hu/files/images/hiller_pokorni_0.jpg


,,Nem fogom elmondani az egész verset - nyugtatta hallgatóit Pokorni -, csak idézek belőle." Példátlan és tudatos félremagyarázás a Dicsőséges nagyurak című vers olyasféle értelmezése, hogy ismét aktuális lenne az ,,uj divatu nyakravaló" meg a ,,vasvilla" használata. Mint történelemtanár ne tudná a szónok, hogy az akkori ,,dicsőséges nagyurakat" ma nincs kikkel párhuzamba állítani?

Pokorni azzal, hogy elhallgatja a vers befejező sorait, tudatosan meghamisítja annak nagyon is fontos és aktuális mondanivalóját az összefogás szükségességéről:

,,Itt a kezünk, nyujtsátok ki
Kezetek.
Legyünk szemei mindnyájan
Egy láncnak,
Szüksége van mindnyájunkr' a
Hazának."

Aki ma a fentiek helyett az akasztófát tartja emlegetni valónak, bűnt követ el.

Garami Gyula
Debrecen


http://barikad.hu/node/27594
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idén elmarad a húsvét!
  2009-04-12 22:17:46, vasárnap
 
  FIGYELEM!

Idén elmarad a húsvét!
A nyuszit letartóztatták... - tojás volt nála!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fórumozásért állították katona
  2009-04-12 22:11:39, vasárnap
 
  Fórumozásért állították katonai bíróság elé

Kárpát-medence


Szerdán tárgyalták annak a rendőr főhadnagynak az ügyét, akit a katonai ügyészség bujtogatással vádolt egy fórumhozzászólása miatt. Torzsa Endre a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete honlapján saját nevén regisztrált, és felháborodásának adott hangot, amiért a szakszervezet főtitkárát bujtogatással gyanúsítják a rendőri vezetést kritizáló megnyilvánulásai miatt. Ezután őt is meggyanúsították.

"Elolvastam a gyanúsítotti kihallgatási jegyzőkönyvet. Hát percekig csak tátottam a számat, hogy idáig képesek voltak ennek a szervezetnek a vezetői eljutni, hogy valakit amiatt vonnak felelősségre, mert elmondja az igazságot, a valóságot! [...] Az, amit Judit azokban a cikkekben leírt egytől-egyik igazak! És ezt minősítik bűncselekménynek? Az a bűncselekmény, hogy maguknak adják az illetményeltérítéseket, a jutalmakat, a soron kívüli előléptetéseket, az ilyen-olyan érdemrendeket, kereszteket, szalagsávokat! A kisrendőrök meg lassan a családjukat nem tudják eltartani, hó végén üres a kassza!"

Többek között ez áll abban a fórumhozzászólásban, amelyet Torzsa Endre rendőr főhadnagy a valódi nevén regisztrálva követett el 2008. márciusában a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete honlapján [1], miután elolvasta a TMRSZ főtitkárának, Szima Judit rendőr alezredesnek a weboldalon közzétett gyanúsítotti kihallgatási jegyzőkönyvét [2], amelyből kiderült: Szimát a TMRSZ állásfoglalásai, és egy sajtótájékoztatón elhangzottak miatt bujtogatás vétségével gyanúsította meg a Budapesti Katonai Ügyészség.

A katonai ügyészség szerint az elöljáró, illetve a szolgálati rend vagy fegyelem iránti elégedetlenség szítására alkalmasak, ezért bujtogatásnak minősülnek Szima kijelentései [3], melyek szerint rendőri vezetők kétes vállalkozói kapcsolatokat építenek, lábbal tiporják a munkajogi normákat, elherdálják a közpénzt, és a politika elvárása szerint értelmeznek alapvető emberi jogokat szabályozó jogszabályi rendelkezéseket. A gyanúsítás szerint bujtogatásnak minősül az is, hogy a TMRSZ elnézést kért azoktól az állampolgároktól, akiket "prostituálódott rendőri vezetőink és bűnös magatartású rendőr kollégáink tevékenysége jogaiban, emberi mivoltában sértett, meggyalázott".

Bodoky Tamás

Kapcsolódó:
A cikk folytatása itt érhető el:

http://index.hu/belfold/2009/04/09/forumozasert_allitottak_katonai_biros...

Érdekes hozzászólások a cikkel kapcsolatban:

http://bodoky.blog.hu/2009/04/09/forumozasert_allitottak_katonai_birosag...





http://jovonk.info/2009/04/10/forumozasert-allitottak-katonai-birosag-ele
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gordon blődli – avagy ho
  2009-04-12 21:51:34, vasárnap
 
  Gordon blődli - avagy hova induljon a rabszolga had?
2009-04-08 06:31:16


Bajnai azt mondta, hogy fájdalmas lesz, meg hogy az embereknek vállalniuk kell az áldozatot, és hogy lemondásra lesz szükség. Az embereknek le kell mondaniuk a jövedelmüknek néhány százalékáról, vagy elvesztik a munkahelyüket. Bajnaiéknak majd kegyetlenül hangzó mondatokat kell mondaniuk az embereknek, de - és most jön egy szenvedélyes kifejezés - erősen hisz benne, hogy mindennek lesz eredménye.

He?

Jisó ráz: mindenki mondjon le a jövedelmének néhány százalékáról, vállaljon kemény áldozatokat - ezek nevesítésétől most tekintsünk el - és Bajnai Gordon meg erősen és szenvedélyesen hiszi, hogy lesz eredménye.

Hát igen. A hittel nem lehet vitatkozni. A hitvitáknak eredményük még sohasem volt - legfeljebb halottaik. Ebben pedig az internacit zenegépből kongresszusi nótának zúgató pártoknak meglehetős praxisuk volt az egész sárgolyón. Az ő önmagukba vetett mélységes és minden racionalitásnak ellentmondó hitük dúlta fel - más, hasonló szimptómákat mutató marhákkal együtt - a XX. század nagyobbik felét.

Persze a Bajnai csak azt mondta, hogy meg lesz az eredménye. Erről persze mi magunk is biztosíthatjuk őtet is, meg az MSZP-t is. Legközelebb az uniós választásokon. De térjünk vissza oda, hogy mi végre buzog ez a ,,nagy", ,,szenvedélyes", ,,erős" és kivált ,,hazafias" hit a bukott kormány, bukott gazdasági miniszterében?

2002-től egy egész ország dőlt ki a sarkából. Felsoroljuk? Megint? Ezúttal hagyjuk a múltat: maradjunk a jelen válságánál. 2006-tól az igazságbeszéd után a permanens megszorítás idejét éljük: a kormány - amelynek a gazdasági minisztere volt ez az erős hitű - két év megszorítás után az államcsőd mentén tántorog. Ennyit tudnak.

Sajnos a hit elengedhetetlen része az életünknek. Egyszerűen muszáj hinnünk egymásnak. Muszáj elhinnünk, hogy a boltban a zsemlében nincs cián, hogy a híd, amin átkelni készülünk a Duna felett, hiába rohadt szét a nagy háború óta, még nem dől össze alattunk. Mert ha hazudnak nekünk, az megfekszi az egészségünket. Ugye vegyük az utolsó példát - hogy a libák árának kifizetéséről most ne ejtsünk szót - ha megígérik, hogy a pénzünkön felépített kórházat olyan magáncégnek adják oda, amely majd jobban fogja működtetni, és aztán újra kell építeni az egészet, miután a mi pénzünkből kifizetik a magáncég által felhalmozott magánadósságot, az nagyon csúf dolog. Főleg, ha kiderül, hogy az országban ez sok helyütt megesett.

Ilyen hazugságokban fog telni a következő néhány hónap: egyszerűen képtelen lesz Bajnai megszilárdítani a helyzetét. Mert senki nem fog hinni sem az új kormánynak, sem az új kormányfőnek. Aki a hit látványos kifejezése alkalmából először bambán pislog, aztán bekapcsolódik az internaciba, aztán abbahagyja, látványosan szenved, aztán megint bekapcsolódik.

Pedig az egész a hitre épült. Jó benne hinni és indulni vele! - állította a 2006-os kampánysláger az előző, saját bevallása szerint ,,csetlő-botló" (kis cuki!) miniszterelnökről. ,,Hát igen, igen" - mondhatnánk így évek múltán Lendvai Ildikóval.

Bajnai Gordon behozásával Gyurcsány és az MSZP látszólag újra elodázott egy problémát, vagy legalábbis adott egy választ a hiteltelenség/hitetlenség kérdésére. De az MSZP szempontjából ez a válasz már semmit sem ér, legalábbis a napi túlélésen túl. Az országot már nem is hozom szóba. Most nem a győzelem napjai jönnek.

Szóval rabszolga had, akik még mindig hisztek a vezetőitekben, meg a ti ,,közösségetekben", abban az izében, amit a megszorítások árnyékában egy meglehetősen mókás képzettársítással baloldalnak hívtok, és ennyi ,,teljesítmény" után még mindig a világ sarkaiból való kiforgatásával akartok foglalatoskodni, induljatok! Induljatok velük a múltat végkép eltörölni!
Tünés rabszolga had! Mert magatok vagytok a múlt! És minél többet és tovább ugráltok, annál rosszabb lesz nektek.

Punk Rhétor
gondola.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fodor: Az a kérdés, hogy lesz-
  2009-04-12 21:45:51, vasárnap
 
  Fodor: Az a kérdés, hogy lesz-e egyáltalán fizetés és nyugdíj
2009. április 10., péntek 8:23 InfoRádió

A SZDSZ képviselői megszavazzák Bajnai Gordont miniszterelnöknek - - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Fodor Gábor. Az SZDSZ elnöke kiemelte: nem az a kérdés, hogy lesz-e 13. havi fizetés vagy nyugdíj, hanem az, hogy lesz-e egyáltalán. Hozzátette: az államcsőd azt jelenti, hogy egyáltalán nincs fizetés a közszolgálatban és nincs nyugdíj - hónapokig vagy akár évekig.

Fodor Gábor arra számít, hogy az SZDSZ parlamenti képviselői támogatják a konstruktív bizalmatlansági indítványt, ezzel megszavazzák Bajnai Gordont miniszterelnöknek jövő kedden.

A párt elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: kedden a parlamenti szavazás előtt a frakció mellett az ügyvivői testület is összeül, és kialakítja véleményét arról, hogy megfelelnek-e az elvárásoknak az országos tanács múlt vasárnapi döntése óta eltelt időszak történései.

Ezzel egy apró feltételt hagytak, hogy a kormánylista és a kormányprogram megismerése után alakítsák ki álláspontjukat, és amit eddig láttak, az biztató, megfelel az elvárásoknak - fejtette ki Fodor Gábor.

Az SZDSZ elnöke szólt arról is: még el kell dönteniük, hogy kap-e büntetést az a képviselő, aki a frakcióval ellentétesen szavaz a bizalmatlansági indítványról. A 19 fős képviselőcsoportból hárman jelezték, hogy nem támogatják Bajnai Gordon kormányfői jelölését.

A jelenlegi helyzetben nemzetközi összehasonlításban egyáltalán nem rendkívüli vagy problémásabb az új kormány felállításának folyamata a más országokban végbement politikai válságkezelésnél - emelte ki Fodor Gábor. Hozzátette: a miniszterelnök-csere rendezetten és gyorsan folyik.

Nincsenek se hetek, se hónapok az ország számára arra, hogy ne történjen semmi - mondta a pártelnök, aki szerint emiatt van szükség szakértői kormányra, és nem előrehozott választásokra.

Vitatkozunk a 13. havi nyugdíjról, de az államcsőd azt jelenti, hogy egyáltalán nincs nyugdíj és közalkalmazotti fizetés - hangsúlyozta Fodor Gábor. Hozzátette: nem ismeretlen a régióban, hogy az állam nem tud fizetni hónapokig vagy akár évekig.

Ez nem játék, de a közvélemény nincs tudatában annak, hogy mennyire súlyos a helyzet - emelte ki.

Elegük van a nyugdíjasoknak

Egyenlő teherviselést követelnek a nyugdíjasok - mondta az InfoRádiónak a Nyugdíjasok Országos Képviseletének elnöke. Mihalovits Ervin hozzátette, a nyugdíjasoknak nincs lehetőségük demonstrálni, így a nyilvánosság erejével kívánnak élni.

Elkeserítőnek tartják a nyugdíjasok a Bajnai-csomagot - mondta az InfoRádiónak Mihalovits Ervin, a Nyugdíjasok Országos Képviseletének elnöke. "Az a gondunk vele, hogy 600 milliárdot akarnak a büdzsének megspórolni, és ennek, ha jól számoljuk, majdnem az ötven százalék a nyugdíjasokat érinti" - fogalmazott.

Hanganyag: Exterde Tibor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két falusi bácsi elkerül a főv
  2009-04-12 21:40:55, vasárnap
 
 
Két falusi bácsi elkerül a fővárosba. Mindjárt elhatározzák, hogy felkeresik a piros lámpás házat. Meg is találják és bemennek. Egy folyosóra jutnak, melynek a végén két ajtó van. Az egyik fölött a felirat az, hogy "csak kis faszúak számára", a másik felett pedig: "csak nagy faszúak számára".
- Na, komám, neked milyen?
- Hát bizony kicsi! - feleli a koma.
- Az enyém is! - feleli a másik, és benyitnak a megfelelő ajtón.
Újra egy folyosón találják magukat, melynek végén ismét két ajtó van. Az egyik fölött a felirat: "sok pénzűek részére", a másik felett pedig: "kevés pénzűek részére". Minthogy mindkettőjüknek kevés volt a pénze, benyitottak a megfelelő ajtón, ám hirtelen kint találják magukat az utcán. Visszanéznek, és az ajtó felett újra egy feliratot látnak: "akinek kicsi a fasza és kevés a pénze, az keféljen otthon!"


Bemegy egy fazon az SZTK-ba, odalép a nővérhez és megkérdezi, hogy itt elfogadnak-e TB-kártyát.
- Persze,hogy elfogadunk-mondja a nővér.
- Mi a panasza?
- Kattog a nemi szervem!
- Igen?
- Persze kezdje csak el húzogatni rajta a bőrt!
A nővér elkezdi csinálni és egyszer csak elélvez az ember.
A nővér felháborodva így szól:
- Maga disznó, ha élvezni akar menjen a kurvákhoz!
- Voltam már náluk, de nem fogadták el a TB-kártyát...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
ELÉG VOLT … a szájtépés
  2009-04-12 21:35:37, vasárnap
 
  Czakó Itván: Igen, ELÉG VOLT ... a szájtépésből, a dumából, a szájkaratéból!

április 6, 2009 - 2:32 de. - Posted in Jegyzetek, Publicisztika

2009.04.06.

Nézem a budapesti vasárnapi Kossuth-téri demonstráció tudósítását. Szomorúan figyelem a szónokokat, s belefacsarodik a szívem. Megint átverik népemet! Megint a politikai kalandorok, a szerencselovagok, a haszonlesők fognak nyerészkedni az egész mai nyomorunkból.
S ami a leginkább elkeserít, hogy honfitársaim még mindig nem fogják fel, nem veszik véresen komolyan, hogy ez a mostani politika-cirkuszi előadás tragikusan valóságos, s csak mi, egyszerű dolgozók, vagy éppen munkanélküliek, kisemberek lehetünk a vesztesei. A szónokló “nagyok" pedig tépik a szájukat, de arra kínosan vigyáznak, hogy semmi komoly dolog ne történjék. Hergelnek bennünket, de csak annyira, hogy a katarzis-élményünk meglegyen, kieresszük a gőzt, de azután menjünk haza, semmit sem cselekedve, mégis azzal a délibábos illúzióval, hogy NA, MOST AZTÁN TÉNYLEG JÓL MEGMONDTUK! A nyertesek pedig röhögnek a hátunk mögött, talán még gúnyolódnak is rajtunk: “Nézzétek, hogy kullognak hazafelé, és még elégedettek is, pedig a fekete leves csak ezután jön!"

Mert mi is történt valójában?

Hirtelen a semmiből létre jött egy “szuperöszetartó civil" egyesület, amelyik pillanatok alatt megszervezte a hatalmas demonstrációt. Mint annak idején, Kató néni az illegalitást, meg A PÁRTot. S az istenadta ott volt, sőt, mindenki hozott még egyet,.. Úgy is voltak öltözve,..., szónokok is lettek, csiribí-csiribá,... Csak épen semmi nem történt! Pedig voltak “vidékről" is (van, akinek telik erre), sőt traktor is volt, igaz csak afféle játék,... Azt hiszem, ez a JÁTÉK-TRAKTOR lehetne az ilyen rendezvények emblémája is: “GYERTEK, JÁTSZUNK EGYÜTT, JÁTSZUNK TÜNTETŐSDIT!" Régen papás-mamást játszottunk,... most más idők járnak,... Bizony, igaza lett Fáber Károlynak (Rendszerváltó Fórum)! Szinte látnok módjára írta le, mi várható. Nem egyéb volt ez a demonstráció, mint retorika virtuozitás! Ügyes, mondom magamban, ahogy figyelem a tudósítást! Így kell mással kikapartatni a tűzből a gesztenyét. Nehogy már a kezünket égesse meg! A vezető politikusok, és egyéb kalandorok - azt az illúziót keltve, hogy széles tömegek állnak mögöttük - biztosítják saját leendő pozícióikat! Mára oly sok bátor ember lett körülöttünk. Úgy bújnak elő, mint eső után az erdőben a gombák!

Mindeközben A PÁRT megszavazza az Ítéletvégrehajtó jelölését a miniszterelnöki székbe!

“Edward király, angol király
Léptet fakó lován:
Körötte csend amerre ment,
És néma tartomány." (Arany J.: A walesi bárdok - részlet)

Bizony, nem ötszáz, de sok-sok ezer megy hamarosan “lángsírba" (nyomorba), s nem dalolva! A lelkes szónokok pedig mondják a magukét. Talán még össze is kacsintanak a királlyal,... hiszen őket semmi nem fenyegeti. Megigazítják elegáns ruhájukat, kis illatot fújnak magukra, nehogy érezzen róluk a túl közel tolongó plebs szaga,... s várnak, hogy ölükbe pottyanjon a jó. Megérdemlik, hiszen ők ott voltak a téren, s buzdították a népet,... sőt, vigyáztak is ránk, nehogy valami ostobaságot tegyünk, mert a buta néptől bármi kitelik! A nagy altatás sikerült. Mi pedig úgy jártunk, mint Mátyás király az egyszeri lánnyal. Kaptunk is ajándékot, meg nem is!

Úgy érzem, ezért fölösleges volt megrendezni ezt a túl jól, túl békésre sikeredett összecsődülést! Igaz, egész nap gyönyörű kirándulóidő volt. Afféle május elseje fílinggel,...

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT!

Czakó István, 2009.04.06.

http://internetfigyelo.weblap.net/2009/04/06/igen-eleg-volt-a-szajtepesbol-a-duma bol-a-szajkaratebol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazugságokban születik az új k
  2009-04-12 21:31:58, vasárnap
 
  Hazugságokban születik az új kormány
Gondola 2009. április 10. 07:46

Titkolózások, dezinformációs kanyarok és az MSZP-SZDSZ-frakciók önáltatása szülik az új, Bajnai Gordon-féle kormányt. A Bajnai-támogatókban a félelem is erősen motivál sokakat. S mindezek alapján azt remélik: így lehet kijutni a válságból. Pedig lábbal tiporják az alkotmányos gyakorlatot.

Miközben makacsul állítják egyes politikusok, hogy nem ismerik a leendő miniszterek nevét, más források szerint mindkét párt legfelső vezetése tudja már a kormánynévsort - csak titkolják. Ez a Gyurcsány előtti demokratikus gyakorlatban hallatlan dolog, először éppen az MSZP és az SZDSZ volt hajlandó eltűrni ilyen eljárást, Gyurcsánytól, 2004. szeptemberben, amikor egy napig Gyurcsány "egyszemélyes kormány" élén állt.

Különösen emlékezetes, hogy megválasztásának másnapjá reggel még Kolber István volt a "belügyminiszter", a bizottsági meghallgatáson, délben viszont Lamperth Mónika jelent meg, és közölte mosolyogva az elképedt képviselőkkel, hogy semmi Kolber, ő, Lampert volt és lesz a belügyi tárcavezető.

Kolbernek, aki Kaposvárról még miniszterjelöltként indult Pestre, sebtében kitaláltak egy - funkcióátfedéssel működő - fölösleges "miniszteri széket", azt viszont évekig megtarthatta.

A párttestületek és a frakciók azonban csak kedden ismerik majd meg a pontos névsort. Fodor Gábor ugyanakkor délután azt mondta, hogy ő csak néhány nevet tud.

A T. Ház április 14-én, kedden délután szavaz a "konstruktív bizalmatlansági indítványról". Előtte Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon is beszél majd.

Az SZDSZ most azt állítja, a szavazás előtt látni kívánja az új kormány névsorát és politikai programját. Az elmúlt hetek történéseinek fényében mérget vehetünk rá, hogy ez a feltétel sem lesz perdöntő.

"Természetesen" megint a természetellenes gyakorlat folytatódik. A kormányalakítás után fogja megismerni az Országgyűlés a minisztereket, azaz a bizottsági meghallgatások csak post festa lesznek. Valamiért ezt is eltűrik az MSZP-s és SZDSZ-es képviselők.

Közjogi botránynak tekintenék minden demokráciában, hogy a terv szerint csak április 20-án fölesködő "miniszterek" ettől függetlenül már április 17-én "kormányülést" készülnek tartani.

Visszatérve a keddhez, több mint százan olyanok, akik március 21-én még a legteljesebb bizalmukról biztosították Gyurcsány Ferencet, most az ellenkezőjére fognak voksolni. Ezzel megint erodálódik az Országgyűlés hitele, tekintélye.

A Fidesz-KDNP-frakciószövetség majd kedden dönt arról, hogy egyáltalán voksol-e. Viszont azt már kérték a Házbizottságban, hogy az Országgyűlés még aznap szavazzon, de legalább vegye napirendre a parlament feloszlatását kezdeményező, többedszer beadott indítványukat.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Tisztelet Társasága fingotta
  2009-04-12 21:27:42, vasárnap
 
  "A Tisztelet Társasága fingotta be a pártot a Parlamentbe." Döbbenetes cikk az MDF honlapján

április 10, 2009 - 5:55 de. - Posted in Publicisztika

Az MDF megint nagyot húzott. A megszűnés felé. Amikor az Almássy-botrány és a "megbokrosodás" után a holmi halandó már azt gondolta, ennél nincs mélyebben, az MDF bebizonyította: dehogynem.

Most éppen a párt hivatalos honlapján, az mdf.hu-n található egy Tóta W Árpád cikk. Tóta W-ről tudjuk, hogy nem egy konzervatív véleményformáló. Persze Bokros Lajos óta az MDF-et annyira érdekli a konzervativizmus, mint vegetáriánust a pacal. Az írás ráadásul a párt elnökének, Dávid Ibolyának, valamint Gyurgyák Jánosnak a magyar konzervatív hagyományról szóló cikke alatt található!

Már ez is elég lenne a diagnózis felállításához: az MDF megkattant. De ha beleolvasunk Tóta W szerzeményébe, akkor jön a valódi meglepetés. Kedves olvasóinknak álljon itt néhány idézet az mdf.hu nyitóoldalán talált cikkből.

"Mások, köztük az MDF békétlenjei azt állítják, van a pártban valamiféle konzervatívnak nevezett bútorzat, és azzal Bokros nem kompatibilis, beemelése pedig eltaszítja az MDF szavazóit. Na ez viszont simán hülyeség. Nincs az MDF-ben semmi. A semmiben pedig kényelmesen elfér Bokros Lajos, sőt képes lehet arra, hogy kitöltse a semmit. Mert mi is volna az a konzervatív hagyomány ott náluk?"

"Már csak azért is, mert az MDF most hirtelen hápogásba lendülő múmiáinak eddig nem volt büdös, hogy már 2006-ban is a Tisztelet Társasága fingotta be a pártjukat a parlamentbe, képviselőt is adva a frakciónak. Azokhoz képest Bokros alig szoci."

"Igent mondott volna ő a Fidesz vagy az MSZP felkérésére is. De nem hívták. Igent mondott volna az SZDSZ-nek, de Fodor Gábornak ilyen médiahackre nem futotta. Most aztán puffoghatnak megmaradt szájaikkal duzzogva, amiért nem nekik jutott eszükbe."

Az SZDSZ-nél még kérdés, hogy van-e 200 001 liberális szavazó Magyarországon. Hogy "parlamentbe fingatott" konzervatívból egy szem Dávid Ibolya létezik csupán széles e glóbuszon, az biztos. Az embernek eszébe jut a párt választási szlogenje: "Nincs mese. Válság van." De még mekkora...

mdf.hu - barikád.hu

http://internetfigyelo.weblap.net/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez van...
  2009-04-12 21:21:41, vasárnap
 
  Ez van...



Olvasó: Végleg megszűnt a bal- és a jobboldal, csak a Jobbik és a cionglobalisták maradtak
Az utóbbi hónapokban már a balos közvéleménykutatók sem tudják tovább tagadni a Jobbik népszerűségét. Felmérések bizonyítják, hogy az embereknek elegük van a cigánybűnözésből, a lakosság jelentős része egyenesen kitelepítené az élősködőket, érthető módon az antiszemitizmus is növekszik.
Az amerikaiak nemzetbiztonsági érdekeik miatt kiemelten kezelik a Nabucco gázvezeték tervét, amely megoldaná a nemzetközi pénzügyi oligarchia befolyása alá került Európa orosz gáztól való függőségét.

Magyarország kulcspozíciót tölt be, mivel a területén haladna át az orosz érdekű Déli Áramlat. Az oroszok ebben számíthatnak a Gyurcsány-kabinetre - amely lépésével felrúgta az euroatlanti szövetséget. Az MSZP-, SZDSZ-, MDF-maffia összezárta sorait. A széthulló MDF - Soros György, a cionista szabadkőműves, a Bilderberg csoport állandó tagjának egyik legfőbb bizalmasát, egykori üzlettársát, a Soros György által alapított CEU egykori igazgatóját, a Világbank egykori munkatársát - Bokrost Lajost jelölte az EP-lista élére, aki vállalná a válságkormány vezetését is.
A Heves Megyei Online beszámolójában a volt pénzügyminiszer úgy fogalmazott: "Nem én rángatom a szálakat minden magyar pártban, de néhányban igen.â��


Orbán Viktor álságos nemzeti radikalizmusa
A Fidesz népszerűsége az utóbbi hét évben úgy növekedett, hogy a nemzet érdekében nem tett semmit, sőt, a háttérben - hallgatásával vagy aktív közreműködésével - kiszolgálta a világuralomra törő nemzetközi cionista hatalmat. A nemzetállamok végét jelentő Lisszaboni Szerződést elolvasás nélkül aláírták a Fidesz képviselői. Ezzel végleg megvalósul a Philadelphiában 1942-ben készült New World Moral Map elnevezésű térképen is szereplő â��Egyesült Európai Államokâ�� Aki még kételkedik abban, hogy kik és hol találták ki a Szovjetuniót, hát böngéssze egy kicsit ezt a térképet.

(http://strangemaps.wordpress.com/2008/06/06/286-the-new-world-moral-map/)


Orbán Viktor, mit sem törődve azzal, hogy megszólalásával megoszthatja híveit, 7 év után mégis érdemben megszólalt, de most már nem a Magyar Gárda megpofozásával fenyegetőzött, hanem hirtelen nemzeti radikálissá változott. A Fidesz-szavazók egy részének elege lett Orbán árulásából, a nemzeti radikálisok tábora viszont egyre dinamikusabban növekedett - ha eltiporni nem sikerült a Jobbikot, hát vegyük át a szerepét, hirdessük azt a népnek, amit hallani szeretne. Március 15-i beszédében az általa is képviselt nemzetközi pénzügyi hatalmakat tette felelőssé a válságért.
A Magyarok Szövetségének szerepe a Fidesz â��arculatváltásábanâ��
A Magyarok Szövetsége nevű, Makovecz Imre nevével fémjelzett szervezet nyíltan a Fidesz mellett kampányol, azt a téves látszatot keltve, mintha a Fidesz majd visszaállítaná történelmi alkotmányunkat, a Szent Korona-tant.
A Magyarok Szövetsége a következő szervezetekkel működik együtt: Magyarországért Egyesület, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Polgári Körök Országos Szövetsége, a Hende Csaba-féle Szövetség a Nemzetért Alapítvány, az Élőlánc Magyarországért, a MAGOSZ, és a Munkástanácsok Országos Szövetségével.
Lássunk ebből egyet, az Élőláncot:

2006-ban a Védegyletből kivált Lányi András - akinek korábban Dr. Lévai Katalin, az Európai Parlament szocialista képviselőcsoportjának tagja volt a felesége - úgy gondolta, hogy megérett az idő az új párt megalapításra, amelyre már régóta készültek a Védegylet szervezésében. A pártalakítás időszerűségét tekintve már korábban ellentét alakult ki a Védegyleten belül, így Lányi András 2005-ben különválva létrehozta az Élőlánc Magyarországért elnevezésű pártot. Az Élőlánc Magyarországért ökológiai párt alapítói között található ifj. Zlinszky János, aki a - Soros-bérenc Vásárhelyi Judit nevével fémjelzett - FÖK munkatársa, apja pedig nem más, mint a volt alkotmánybíró, Védegylet alapító Dr. Zlinszky János. (A Védegylet tagjainak legújabb formációja az LMP nevű cionistákat, deviánsokat tömörítő párt is.) Dr. Zlinszky János volt alkotmánybíró pedig - Zlinszky István egykori â��Károlyi pártiâ�� országgyűlési képviselő leszármazottja - dabasi, ahol még ma is őrzi a Zlinszky major a régi nemesi család nevét. Milyen eszméket is vallott Zlinszky István?
Részlet Marschalkó Lajos: Kik árulták el Magyarországot 1918-ban című művéből:
â��Ezeknek a kegyes demokratáknak minden mindegy. Ők már közlik Wilson tizennégy pontját. Ők határozottan állítják, hogy ez lesz a béke alapja. És már szervezik is a nagy összefogást a polgárok, munkások, parasztok arcvonalát. Például a 48-as párt értekezletén Ugron Gábor, Zboray Miklos, Zlinszky István szólalnak fel, hangoztatván, hogy a baloldali pártoknak együtt kell működni.â��
LMP-HP
A cionisták a deviánsok pártját is megalakították, amely ellen a Fidesznek semmi kifogása, ellenük nem indítanak hadjáratot. Dr. Várady Tibor jogásznak, a Védegylet főtitkár-helyettesének és egyúttal a Humanista Párt elnökének - aki 2008. júliusában a Batthyány téren két leszbikust adott össze - az apja nem más mint, Dr. Várady Tibor szintén vajdasági magyar jogászprofesszor, aki a Soros György által létrehozott Közép-Európa Egyetemen (CEU) és a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanít. Biztosan nem lesz ellenére Bokros Lajosnak, a CEU egykori igazgatójának - jelenleg csak tanárának - hogy kollégájának deviáns gyermekének pártját befogadja.
Apa és fia. Miközben az id. dr. Várady Tibor a feltételezhetően keresztény értékeket képviselő Pázmány Péter Katolikus Egyetemen tanít, addig a fia azért harcol, hogy a homokosok házasodhassanak és gyerekeket fogadhassanak örökbe.

Részlet a Humanista Párt honlapjáról:
â��A Humanista Mozgalom támogatja a 2008. július 5-i LMBT-felvonulást. Jogegyenlőséget követelünk korlátok nélkül: minden ember házasodhasson, fogadhasson örökbe gyereket, vállalhasson munkát, tanulhasson, és élhessen teljes értékű életet szexuális beállítottságára tekintet nélkül.â��
Miben különbözik Orbán Viktor Bokros Lajostól? Csak a bajuszban.
A Heti Válasz Ki van a bajusz mögött? című cikkében Bokros Lajost a â��globális pénzpiacokâ�� miniszterelnök-jelöltjeként mutatja be:
â��Már 1989-ben, friss MSZP-sként együtt igazgatott egy befektetési céget a liberális Soros Györggyel, később ideje javát a Világbank megbízottjaként töltötte különböző földrészeken - ezért Bokros Lajost a â��globális pénzpiacok" miniszterelnök-jelöltjének is mondják. Küldetéstudatát sosem titkolta, bár akarásának többször nyögés lett a végeâ��
Több fideszes politikus is nyugaton készült a rendszerváltásra: Szájer József pl. 1986-tól egy évig Soros-ösztöndíjjal az oxfordi Balliol College-ban, majd 1988-ban a michigani jogi egyetemen tanult és egyúttal 1988-tól 1989-ig a Fidesz külföldi megbízottja volt az USA-ban. De, vajon mit várhatunk Orbántól, aki 1989-90 között az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális politikai filozófia történetét tanulmányozta? 1992 szeptemberében a Liberális Internacionálé mainzi kongresszusán alelnökké, 1993 januárjában a szervezet végrehajtó bizottságának tagjává választották.
Honnan irányítják Orbán Viktort?
Orbán Viktor szintén a nemzetközi pénzügyi oligarchia embere. 2008 szeptemberében az Egyesült Államokba utazott, ahol az amerikai elnökválasztási kampányt tanulmányozta, találkozott a szabadkőműves, Bilderberg-tag id. George Bush volt amerikai elnökkel, akivel a grúz helyzetről és az orosz külpolitika veszélyeiről beszélgettek, továbbá Arthur Schneier rabbival, a New York-i Park East zsinagóga főrabbijával is, akihez régi személyes kapcsolat fűzi.
(http://www.hetivalasz.hu/index.php?page=pages/cikk&cikk_id=19618&print
http://fidesz.hu/index.php?Cikk=19538
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=356688)
2005 júniusában Izraelbe látogatott, ahol személyesen is garantálta Izrael állam melletti feltétlen kiállását. A látogatásra magával vitte tanácsadóját, az Izrael-barát - a Palánta Missziót is fenntartó - TEKK Mahanaim törpeegyház mellett nemrégiben kiálló Balog Zoltán lelkészt is. Balog Zoltán református lelkész, jelenleg a Magyar Országgyűlés Emberjogi, Vallási és Kisebbségi Bizottságának fideszes elnöke, együtt tevékenykedik a XXI. Század Intézet berkein belül a Közép és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítványban Schmidt Máriával, Fricz Tamással.


(http://barikad.hu/node/25468
http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/6161)
"Azon az állásponton vagyunk, hogy a magyar külpolitikának közre kell működnie abban, hogy Izrael megkapja a nemzetközi garanciákat az állami létezéséhez. Tehát Izrael államnak joga van a saját biztonságát megteremteni és megvédeni, ezt az EU külpolitikája se vonja, nem is vonhatja kétségbe "- jelentette ki Orbán Viktor, miután Jeruzsálemben vendéglátójával, Szilvan Salom izraeli külügyminiszterrel tárgyalt.
(http://www.hirszerzo.hu/cikk.hirszerzo.35162.html)
2007-ben a Fidesz kongresszusának díszvendége Benjamin Netanjahu volt. Néhány hónappal korábbi izraeli tárgyalásain Orbán támogatta azt az európai uniós döntést, amely terrorszervezetté nyilvánította a Hamasz palesztin csoportot.
Délszláv háború
â��Magyarországot nagyon súlyos, tízmilliárd forintos nagyságrendű gazdasági, kereskedelmi károk érték a jugoszláv konfliktus miatt - közölte a Magyar Rádiónak adott szerda reggeli interjújában Orbán Viktor miniszterelnök - idézte a Magyar Hírlap 1999-ben.
http://ujsagcikkek.freeweb.hu/1999/magyarhirlap/MH722.html
De vajon mit kaptunk cserébe? Részlet Daniel Estulin: Összeesküvés (Alexandra Könyvkiadó 2007.) című könyvéből, melyben a titkos társaságként működő szabadkőműves Bilderberg csoportot mutatja be, a fejezet címe: A Bilderberg beavatkozása független nemzetek belügyeibe (56. old.):
â��Koszovó akkor került a Bilderbergiek látóterébe, amikor megtárgyalták Jugoszlávia feldarabolását, illetve egy nagyobb albán állam megalakításának tervét, melynek gondnoksága alá tartozott volna a â��független Koszovó.â�� (Illetve felvetették, hogy a Vajdaságot a maga 350 000-es magyar kisebbségével csatolják vissza Magyarországhoz.)
Igen, ez az a történelmi pillanat, amit sokan sok helyütt Orbán Viktor szemére vetnek, akárcsak Antall Józsefnek a kárpátaljai magyarság elárulását. Ez az egész magyar nemzet elárulása. 1991-ben létrehozták a történelem során soha nem létező Szlovákiát, Jugoszlávia területén nemzetállamokat alakítottak ki, a rendszerváltó elit pedig még azzal a lehetőséggel sem élt, amit tálcán kínáltak neki. Ez a hazaárulás bűntettét kimeríti, amelyért szebb időkben halál járt.
Olajszőkítés
A Magyar Államnak több ezer milliárd forint kárt okoztak adócsalással, melyben az összes parlamenti párt érintett volt több cikluson keresztül. 2000. november 30-án, a Fidesz kormány idején az olajbizottság működésének vége, az iratanyagokat 80 évre titkosítják.
Székely autonómia
(http://www.origo.hu/nagyvilag/20040726orban.html)
Orbán Viktor 2004 júliusában Erdélyben azt mondta, hogy az autonómia és az EU együtt jár.
â��Miért járna kevesebb a romániai magyaroknak, mint az osztrákoknak az olaszországi Dél-Tirolban, vagy a katalánoknak Spanyolországban? Nem kérünk többet, mint ami elfogadott Európában." - mondta az [origo]-nak Révész Máriuszâ��
(www.kuruc.info/r/20/26104/)
2005 szeptemberében a Fidesz minden feltétel nélkül megszavazta Románia csatlakozását az EU-hoz. Elszalasztottak egy soha vissza nem térő alkalmat. Sőt, még Brüsszelből is hazarendelték képviselőiket, hogy biztos legyen a végeredmény.
2006. október 23. Astoria, Fidesz-gyűlés
Orbán Viktor a híveit az Astoriához hívta, majd, a veszélyt megérezve, magára hagyta népét, és egy páncélozott járművel elmenekült. Előre tudta, hogy mi készül, hiszen a még megmaradt honvédséget is Budapestre vezényelték, a páncélozott autót sem véletlenül ajánlotta fel számára egy magáncég. Soha nem emelte fel a szavát a 2006-os rendőri zavargások miatt, ha a Nemzeti Jogvédő Alapítvány munkatársai nem vállalják fel a brutálisan bántalmazott és meghurcolt emberek jogi képviseletét, még ma is ártatlanok százai ülnének börtönben.
2008. december, izraeli népirtás a Gázai övezetben
Az izraeli, a világnak háborús bűnösöket adó (Saron, Samir, Begin) Likud testvérpártja, az Izrael- és Grúzia-barát Fidesz, élén Orbán Viktorral az Izrael állam által Gázában elkövetett népirtás miatt egyszer sem emelte fel a szavát. A Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas ellenben 2008 augusztus 15-re az Orosz Nagykövetség elé hívta a híveit, hogy az Izrael-barát Grúzia elleni orosz agresszió ellen tüntessenek és ezzel az Európai Uniót irányító amerikai zsidók által vezette nemzetközi pénzügyi oligarchia atlantista érdekeit szolgálják az orosz érdekekkel szemben.
Ez csak néhány tény, amely egy egészséges önérzettel rendelkező nemzetben kiváltja az önvédelmi reflexet. Orbán Viktor és az egész rendszerváltó elit egyetemleges felelőssége megállapítható hazánk teljes vagyonának idegen kézre juttatásában, a nemzeti haderő teljes leszerelésében és ezáltal hazánk idegen hatalmaknak való kiszolgáltatásában. A szabadkőműves cionglobál hatalom 1910 óta a liberalizmus szellemében tervszerűen végzi nemzetünk pusztítását, amely most már a végéhez ér. Az amerikai zsidó pénzügyi maffia által okozott gazdasági világválság hazánkat cselekvésképtelen helyzetbe hozta, csonka Magyarországot a világhatalmakat kiszolgáló politikusaink haditámaszponttá változtatták, és most még az egyetlen nemzeti érdekeket képviselő pártot is meg akarják semmisíteni. Pedig pénz, paripa, fegyver nélkül semmilyen más eszközünk nem maradt.


Gyilkosgalóca
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 45 
2009.03 2009. április 2009.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 568
  • e Hét: 907
  • e Hónap: 4652
  • e Év: 158148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.