Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
A zsidók föloszlatnák a Tettre
  2009-05-22 23:36:57, péntek
 
  A zsidók föloszlatnák a Tettrekészt
Kárpát-medence

Politikai tevékenységet folytat a Jobbikkal együttműködő 'tettrekész' rendőrök szakszervezete, ami alkotmányellenes - mondta Fleck Zoltán jogszociológus.

Politikai tevékenységet folytat a Jobbikkal együttműködő, Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete, mondta az ATV Egyenes beszéd című műsorában Fleck Zoltán. A jogszociológus szerint ez alkotmányellenes, az alaptörvény ugyanis kimondja: a különböző fegyveres testületek tagjai nem lehetnek pártok tagjai, és nem végezhetnek politikai tevékenységet.

A jogszociológus azt mondta, az ügyészség feloszlathatja a szervezetet, ha beigazolódik, hogy politikai tevékenységet folytat, az ugyanis a szakszervezet alapszabályával is ellentétes. Fleck Zoltán szerint a rendőri szervezet honlapján rasszista, kirekesztő megnyilvánulások olvashatóak, érthetetlen, hogyan lehet mégis ennyi tagja.

Ezt persze csak szeretnék elérni. Valójában nagy a pánik ormányosék között, mivel megrendülni látszik biztonságérzetük. Aggódnak, hogy közel ötezer ember a fegyveres testületen belül, főleg a tiszthelyettesi állomány tagjai, nem fogadják el a számukra kiosztott pribék szerepet. Ezért most a politikai szereplőkön kívül a cionista ,,szellemi" holdudvar is megkezdi a nyomás gyakorlást az ügyészség felé.

(NOL nyomán)

http://jovonk.info/2009/05/22/zsidok-foloszlatnak-tettrekeszt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két név, két dátum
  2009-05-22 23:34:20, péntek
 
  Két név, két dátum

* Kárpát-medence

Kunhegyes, 2009. január 28. körülbelül 40 cigány tüntet engedély nélkül a helyi polgármesteri hivatalnál.
Indok: Kunhegyesen cigánygyűlölet van.
Szervezők és hangadók: Magyari Andrásné cigány "jogvédő" és nagyobbik fia Lakatos Bertalan.

Kunhegyes, 2009. április 19. Magyari Andrásné nagyobbik fia, Lakatos Bertalan egy szórakozóhelyen minden indok nélkül többször megüt egy magányos embert, majd egy letört fenekű sörösüveggel életveszélyesen megsebesíti.

Kunhegyesen, 2009. április 18.-ról 19-ára virradóra, 0 óra 28 perckor az egyik szórakozóhelyen súlyosan megsérült egy férfi. A helyi cigányok állítása szerint beléjük kötött V. József és egyikőjük ezt a sértést torolta meg (Lakatos Bertalan híresztelése szerint a lovagiasság szabályai szerint).
Az igazság kiderítése nagyon egyszerű, mivel a helyiségben biztonsági kamera van felszerelve. Erről a cigány elkövetőknek nem volt tudomásuk, éppen ezért az ő változatuk erősen eltér a látottaktól.
A képen látható, ahogyan a későbbi sértett, V. József a pultnak támaszkodva magányosan iszogat. A szórakozó helyen egy nagyobb cigány társaság beszélget. Látják, hogy a pult mellett álló ember erősen ittas, a helyiségben nem tartózkodik barátja, tehát könnyű préda. Egy idő elteltével mellé telepszik egy hattagú cigány társaság, amelynek egyik tagja, Farkas Róbert a felvétel szerint meglöki (esemény bekarikázva) a magányos embert. Ebből szóváltás alakul ki, amely vitába bekapcsolódik Lakatos Bertalan is (világos sapkában). A sértett felméri az erőviszonyokat, a hevesen gesztikuláló emberek ellen semmi ellenséges szándékot nem mutat. (Farkas Róbertet is átkarolja.)
http://www.youtube.com/watch?v=bO2J1mILQyo&feature=player_embedded

Később a heves vita során baráti gesztusként bal kézzel átkarolja Lakatos Bertalant is, aki később neki életveszélyes sérüléseket okoz (ez a második ölelés, esemény bekarikázva). A nézeteltérés látszólag megszűnik, a kedélyek lenyugodni látszanak. Majd a lökdösődést kezdő Farkas Róbert a sértettel való beszélgetés közben a pult felé fordul. A sértett is ezt teszi.
Lakatos Bertalan figyelemmel kíséri V. József beszélgetését, majd amikor meggyőződött róla, hogy ővele nem foglalkozik senki, hátralép és hatalmas erővel alattomosan megüti a pult felé forduló áldozatát. A nagy erejű orvtámadás után látja, hogy az áldozat nem esett el, ezért villámgyorsan hátrafelé menekül, félve, hátha a sértett viszonozza a támadást.

Erre azonban az ittas állapotban levő, megszédült sértettet a lökdösődést kezdő Farkas Róbert lefogja, védekezésre képtelenné teszi. Ezt felmérve Lakatos Bertalan villámgyorsan közelít, majd baloldalról megüti a lefogott karú férfit, majd a sértettet lefogó bűntársát megkerülve jobb oldalról is megtámadja V. József. (Ekkor ez már a harmadik ütés!)
Ekkor a sértett felemeli két kezét, jelezve, ő nem akar verekedni, azonban Lakatos Bertalan a kezében levő, letört fenekű sörösüveggel a fülétől a mellkasáig megvágja V. Józsefet.
Az áldozat sérülései a felvétel végén megtekinthetőek. Az ügyben az a súlyosbító tény, hogy az életveszélyes sérülés nem egy tompa erőbehatás következtében keletkezett, mert egy határozott vonalú metszett sérülésről van szó, mely jelentős erőbehatást feltételez. A sérülés a bal fül felső harmadának magasságából indul.

A vágás végigkövethető a nyakon, majd az úgynevezett kifutási barázda (a vágás alsó fele) a mellkas közepén látható a szegycsont régiójában. Egy tompa tárgy a cselekmény során általában arra lenne alkalmas, hogy a sértettet cselekvőképtelenné tegye. Egy letört fenekű üveg azonban már más kategóriát képvisel. Egy ilyen tárgy "emberi élet kioltására alkalmas eszköz" kategóriába sorolható, mivel a tőrvégek pengeélességűvé válnak. Azzal, hogy egy "emberi élet kioltására alkalmas eszközzel" valaki létfontosságú szervekben (példánkban nyaki erekben) próbál kárt tenni, ez a bűnügyi besorolást emberölési kísérletre változtatja. Ezt a kategóriát a felvételek egyértelműen bizonyítják, mind a mozgó képek, mind a film végén a sérülést bemutató fotók.(A fotók több mint két héttel a bűncselekmény után készültek).

A súlyos, életveszélyesen sérült áldozatot F. Róbert kilökdösi a szórakozóhelyről az utcára, a pultosok feltörlik a szétfröccsenő vért.
Mindeközben a két elkövetőn kívül négy másik férfi vár ugrásra készen, folyamatosan helyezkedve, mikor avatkozhatnak be az eseményekbe.(egy pillanatra be vannak számozva).Ők pszichikai bűnsegédlettel gyanúsíthatóak (elvileg).
Egy magányos iszogató, erősen ittas emberrel szemben hat cigány összehangolt akciója, azt hiszem nem igazán etikus cselekedet.
A felvétel az esetleges jogos önvédelem kategóriáját egyértelműen kizárja. Az eset NEM EGYEDI, HANEM TIPIKUS cigány bűnözési forma. (Zámoly, Olaszliszka, Kecskemét, Tiszacsege, a lista borzasztóan hosszú)
Az erősen vérző embert magára hagyják kint, ők pedig tovább folytatják az italozást a szórakozóhelyen, mintha mi sem történt volna.
A sértettet a Karcagi Kórházban nem tudták ellátni, ezért Szolnokra szállították ám sérüléseinek súlyossága miatt Budapesten a Péterfi úti fül- orr-gége klinikába küldték tovább, ahol meg is műtötték egy 5-órás műtét során.

Az életveszélyes sérülés oka tehát egyértelműen egy kis él szögű eszközzel okozott, egyszeri erőbehatással okozott, helyenként mély, metszett seb, amely 10-12 hónap gyógyulási időszakkal bír, de nem zárható ki a maradandó funkcionális fogyatékosság sem.
Lakatos Bertalan ellen súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás, ám szabad lábon védekezhet.
A nyaki verőereket szerencsére nem sikerült átvágni, de egy nagy artériát a bal arcfélen, valamint a arcfél érző és mozgató idegeit jórészt teljesen átvágta az elkövető, a mintegy 31 cm-es vágás során. (Ezek helyrehozatalához kellett az ötórás műtét.)
A sértett hetek múltán is kórházban van, Lakatos Bertalan Miskolcra utazott, ahol információink szerint a jogi egyetemen folytatja tanulmányait. Ő egy pozitívan diszkriminált cigány.

Ennyit a bűncselekményről.

De néhány szó a gyilkossági kísérletet végrehajtó cigányról.
A neve: Lakatos Bertalan, kunhegyesi lakos. Anyja Magyari Andrásné, kunhegyesi lakos, cigány jogvédő.

A másik cigány neve: Farkas Róbert

(További adatokat még várjuk -szerk.)

(A nevet biztonsági okok miatt nem hozzuk nyilvánosságra)

Kunhegyes, 2009. május 11.

Kapcsolódó cikk:
Sörösüveggel vágták végig a férfi torkát

Kapcsolódó képek:

http://jovonk.info/2009/05/13/ket-nev-ket-datum
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roma politikusok kiszivárgott
  2009-05-22 22:57:36, péntek
 
  Roma politikusok kiszivárgott közös kampánybeszéde

kedd, 2009. május 19.

Az írásban szereplő kampány a képzelet szülöttje. Bárminemű hasonlóság a valós helyzettel, személyekkel majdnem a véletlen műve.

Az írásban szereplő kampány a képzelet szülöttje. Bárminemű hasonlóság a valós helyzettel, személyekkel majdnem a véletlen műve.

Kedves barátaink, alkalmasint - így kampány idején - Testvéreink!

Közelednek a választások és magunkba szálltunk. Mi, a roma politika/politikusok elétek járulunk.

Először is köszönjük nektek, hogy közel 20 éve hagyjátok magatokat becsapni általunk, így biztosítva számunkra rendkívül fényes életet

Köszönjük a luxus autókat, a villákat s köszönjük, hogy ezt mind a rátok címkézett pénzekből tehettük. Köszönjük, hogy feláldozhattuk magunkért a jövőtöket és gyermekeitek jövőjét.
De itt az idő, hogy ismét tegyetek értünk! Hisz mi oly sok mindent nem tettünk érettetek. Amit tettünk, abban csak nektek nem volt köszönet. De ezután másképpen sem lesz. Ígérjük! Erre igyunk - mi ,,viszkit", Ti vizet.

Ígérjük, hogy a mindenkori hatalmat - pénzért - hűen kiszolgáljuk, hogy a hatalmunkat át nem ruházzuk, a húsosfazekat el nem eresztjük. Esküszünk, hogy ...csak papíron. De úgy sokat!

Kérünk titeket, hogy szavazzatok újra ránk és hálásabbak leszünk, mint valaha. Ha muszáj, adunk majd pár szem csicsókát, esetleg egy-két üveg lejárt szavatosságú mustárt. Igen, áldozatot kell hoznotok. Áldozatot értünk és a pártlistán bennünket segítőkért. Ránk kell ismét szavaznotok és ha újra ránk szavaztok megígérjük, minden putrira kitűzzük a magyar zászlót, meg néhány árpádsávost is.

Az írás itt folytatódik:

http://romalap.eu/roma-politikusok-kiszivargott-kozos-kampanybeszede.htm...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elkészült a Jobbik kampányvide
  2009-05-22 22:48:15, péntek
 
 
Elkészült a Jobbik kampányvideója! Kötelező!
2009-05-20 09:34 barikád.hu



http://www.youtube.com/watch?v=aGX8IFGvsZo&feature=player_embedded



Íme itt a Jobbik Magyarországért Mozgalom 30 másodperces kampányvideója. Aki tudja terjessze! Lássa mindenki, hogy mitől félnek a parlamenti pártok: a rendtől, az elszámoltatástól, a magyar föld megvédésétől, a multik megadóztatásától, a börtönbe kerüléstől, egyszóval attól, hogy Magyarország a magyaroké lesz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hihetetlen! Az OVB igazat adot
  2009-05-22 22:40:39, péntek
 
  Hihetetlen! Az OVB igazat adott a Jobbiknak

2009-05-22 19:23 barikád.hu


Az Országos Választási Bizottság (OVB) pénteki ülésén helyt adott Novák Előd Jobbik-delegált kifogásának, aki azt tette szóvá, hogy az Országos Választási Iroda pénteki tájékoztatása szerint a MIÉP és Magyar Szociális Zöld Párt (MSZZP) még mindig nem adta le az összegyűjtött, de le nem adott ajánlószelvények megsemmisítéséről készített jegyzőkönyvet.

A jogszabály szerint a pártoknak a le nem adott ajánlószelvényeket május 11-ig kellett megsemmisíteni, az erről szóló jegyzőkönyvet pedig május 14-ig kellett eljuttatni az OVB-hez.

Novák Előd kifogásában azt írta, más pártok sem adták le az ajánlószelvények megsemmisítéséről szóló jegyzőkönyvet, de a MIÉP és az MSZZP esetében azért él kifogással, mert az e pártok által a ferencvárosi időközi választásra leadott több száz hamis ajánlószelvény ügyében jelenleg is nyomozás folyik a BRFK-n.

Megjegyezte: a határidő után négy nappal az MCF Roma Összefogás Párt leadta a megsemmisítésről szóló jegyzőkönyvet, és egy nappal később a Magyar Kommunista Munkáspárt is, bár ez utóbbin nem volt aláírás.

Az OVB egyhangúlag úgy döntött, helyt ad a kifogásnak, felszólítást küld a két pártnak, és figyelmezteti őket arra, hogy cselekményük megvalósíthatja a személyes adattal visszaélést.

Novák Előd felhívta a figyelmet arra is, hogy az adatvédelmi biztos irodájának tájékoztatása szerint a MIÉP és az MSZZP nem is vetette magát nyilvántartásba az adatvédelmi biztosnál, sőt a KDNP, az MCF Roma Összefogás Párt, a Lehet Más a Politika, a Humanista Párt és az MDF is elmulasztotta az adatvédelmi biztosi nyilvántartásba vételt az ajánlószelvények gyűjtésének megkezdése előtt. A jogszabály szerint az ajánlószelvényt gyűjtő pártoknak nyilvántartásba kell vetetniük magukat az OVB-nél, és a gyűjtést be kell jelenteniük az adatvédelmi biztosnál.

FN - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És te honnan jöttél?
  2009-05-22 22:13:22, péntek
 
  És te honnan jöttél?






2009 május 19 - kedd, 21:09



Több mint elgondolkoztató, hogy kétszáz, százötven, de meg száz évvel ezelőtt is a fontos dolgok az irodalomban történtek.
Fogalmazhattam volna úgy is, hogy ma már megállapítható, minden igazán jelentős szellemi esemény, azaz minden olyan esemény - mondjuk az 1867-es kiegyezéses 1913, az utolsó békeév-között -, amelynek mára nyilvánvalóvá lett fontossága, szinte kivétel nélkül irodalmi vonatkozású: költőkkel, írókkal, művekkel, megjelenésekkel, vitákkal, publikációkkal kapcsolatos.
Száz éve még a magyar nemzet, szellemi vezérkarát a magyar irodalom adta.
Szabályos megilletődöttséget éreztem az Üllői úton sietve, amidőn néhány méteren belül három emléktáblával is találkoztam: Arany, Kosztolányi, Táncsics laktak e házakban egykoron, s mert ők ott laktak, nekem is közöm lett a környékhez, sajátommá, házammá vált az utcarészlet, ahol amúgy ritkán fordulok meg.
De mi újság ma?
A komolytalankodás vádja nélkül hivatkozhatnék-e ezen relációban Esterházyra, Nádasra, Nobel-Kertészre, netán balparti Nagy Lajosra?
Kinek fog - (fog valakinek?) - megilletődöttséget okozni száz év múltán, ha netán tán egy régi ház falának kopott márványtábláján a nevüket látja? Lesz bárki is, aki katartikus emelkedettséggel gondol bele: ,,Édes Istenem, egykoron itt alkotott, itt járt, itt élt ő!" Az persze, hogy mi lesz száz év múlva, a jóslás hatáskörébe tartozik, az viszont, ami ma van, bamba megfigyelés útján is érzékelhető: irodalmi félistenek, és a liberalizmus glóriájával, valamint lángpallossal rendelkező literátorangyalok uralják nemzeti irodalmunkat
És kivétel nélkül mind olyan, akinek még érintőleges, még kapilláris szintű kapcsolata sincsen a magyar pszichével, a - Németh Lászlót idézem -,,Zrínyitől Adyig, Szabó Dezsőig előreadott hun-postával".
Most, hogy a szellemi terrorizmus legfrissebb fegyvertényeként Spiró György érettségi tétel lett hazánkban - vagyis a felnőttség - küszöbén toporgó ifjúság az ő írásainak megfelelő ismerete által igazolhatja szellemi érettségét -, jelentős felzúdulás hallatszott.
A Magyar Hírlapnak nyilatkozó Bíró Zoltán jogos indulatának minden szavával egyet kell értenünk:
,,Tekintsük át, kik a magyar irodalom kedvencei Nyugaton, az agyonmenedzselt Esterházy Péter, Kertész Imre, Nádas Péter.
A lényeg az, hogy ne legyen közük ahhoz a néphez, amelynek a - kenyerét eszik."
A Népszabadságból megtudtam, hogy a tétellé lett Spiró György nem foglalkozik a személye körul kialakult fenntartásokkal, ugyanis új könyvének bemutatójára készül.
Csak remélni merem, hogy időközben gond nélkül megjelent - a magát a magyar nyelv foglyának érző, nyelvi bilincseit haragosan rázó - etaloníró új opusa, én mindenesetre most néhány régebbire szeretnék visszatérni.
Például a közszolgálati rádiónkban elhangzott, kétrészes Vak Béla című hangjátékra, amelynek dialógusaiból megtudhatjuk, hogy államalapító, szent királyunk is már kirekesztő volt a másságot tekintve, ugyanis miután kipróbálta, elutasította a meleg alternatívát: ,,Próbáltam én is férfiakba dugni, de hidd el nekem, a nőké kedvesebb".
Ugyanő így érvel egy vitában - (előre elnézést a szó szerinti citátumért) -: ,,A drágalátos Árpád-házi faszával, értékesnél értékesebb Árpád-házi magjával mit tettetek eddig ennek a deli legénynek?"
Tudom, az érettségi tétel nem a Vak Béla szövegelemzését írta elő, de talán nem árt ismerni az érettség feltételévé vált nagy író életművének minden rejtett finomságát is, így mindenek előtt az 1984-ben íródott, de csak 1987-ben - a rendszerváltozás hajnalpírjaként - megjelenhetett 14 soros verset, - a Jönneket.
Ez a szánalmas 14 sor időközben a sunyi magyargyalázás és nemzetmegvetés klasszikusa lett:

,,Jönnek a dúlt-keblü mélymagyarok megint,
fűzfapoéták, fűzfarajongók jönnek a szarból
(...)
Ó, ha gyilkolni szabadna újra,
Csámcsogva, hersegve szívnák a vért -
(...)
És nekünk kell jönnünk, pár csenevésznek,
Hogy bebizonyítsuk:
Nem csak a szemetek tudnak magyarul."

Kedves Csenevész úr! El kell ismernem igazságát, nem csak a szemetek tudnak magyarul. Nem csak ők. Viszont igazan elárulhatna magáról többet is, ha mar ilyen missziót vállal kultúránk megmentése érdekében. A némileg időmértékes versből indirekt kiolvasható, hogy annak írója nem dúlt-keblű mélymagyar, következesképpen nem a szarból jött, mint azok.
Nyilván valamely harmonikusabb keblű, felszínes -úgy értve, hogy kevésbé mély - etnikum küldötte, aki nem a szartól szaglik, mint a magyar szokott, hanem mámorító ámbrától illatos légkör lengi be.
Hogy melyik lehet ez a náció, honnan tudhatnám, hiszen a versben csak a magyar van nevesítve, az őt kívülről, idegenként kritizáló, külföldi poéta kilétét titok övezi. Örök, de ismerős titok ez: évszázadok óta együtt élünk vele.
Tudom, tudom, nem ezt a verset kellett elemezniük az érettségiző magyar fiataloknak, hanem ugyanezen szerző egy másik művét
Csakhogy nekem az a problémám, hogy bármit írjon is le Csenevész úr egy papírra, én mindig azonnal a Jönnekre asszociálok, ha találkozom a nevével. El sem kell olvasnom, amit azóta irt!
Amúgy, tudomásom szerint sosem vonta vissza, nem tagadta meg ezt a verset, ,,nem határolódott el tőle", miként nekem kéne a többi magyartól, ha őt komolyan venném.
Magam is literátor lévén, elismerem, néha-néha rosszul fogalmaz az ember, indulatból ír, amit később megbán. De ezt a megbánást, mint valami gyónást, közölni illik a világgal.
Emlékeztetnék rá, hogy Vörösmarty, azt követően, hogy 1836-ban közzétette a Szózatot, szinte belebetegedett annak XI. és XII. szakaszába: mindent elkövetett, hogy azt negligálja, visszavonja valahogy, megtagadta, hallgatni sem bírta saját gyászos sorait, sőt leányainak is megtiltotta, hogy elolvassák ezt a két szakaszt.
Abban az időben ugyanis a nemzet boldogulása és az írói lelkiismeret egy húron pendültek.
Vajon Csenevész úr is hasonló cipőben járt a Jönnek kapcsán, mert ha igen, a megbánás híre sajnos elkerülte a figyelmemet.
Keresztény vagyok, békességre törekszem, mindamellett érzékelem, vajmi kevés esélye van annak, hogy a Jönnek ihletett költője és a Magyar Fórum szürke robotosa között eredményt fialó szóváltás hangozzék el.
Ezért volna egy ajánlatom a napjainkban roppantul divatos kompromisszum keresés jegyében: ha Spiró György elhiszi azt, hogy nem a szarból jöttem, nem vagyok gyilkos szemét, aki hersegve szívja a vert, cserébe én elhiszem a holokausztot.
Elválik, melyikünk hiszékenyebb.

Szőcs Zoltán
Magyar Fórum
2009. május 14.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ír árulás a küszöbön
  2009-05-22 22:10:27, péntek
 
 

Ír árulás a küszöbön

2009. május 19. kedd, 12:45


lisbontreatyAz Irish Times friss felmérése szerint az írek 52%-a ma már megszavazná a Lisszaboni Szerződést. Tavaly a kemény, tartalmas és kreatív kampány következtében, és persze a valós ír aggodalmak (amelyek könnyen európai szintűvé is tehetők, ha hajlandóak vagyunk picit gondolkodni) miatt elutasították azt, és csak hosszú egyeztetések után sikerült elérni, hogy igaz, az uniós választások után, de még 2009-ben ismételjék meg a népszavazást, amely valószínűleg novemberben lesz esedékes.

Hogy milyen engedmények árán, az most már mindegy is...

Reménykeltő esetleg az lehet, hogy most több európai tagállam mozgolódik, és a saját hasznára kíván kicsikarni változtatásokat, így ez talán egy ideig még bénítja, ha meg nem is akadályozhatja az amúgy is nevetséges múltat maga mögött tudó ,,európai alkotmány" megszületését.

http://rednews.hu/rovatok/ir-arulas-a-kuszobon.html


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuschlag Guantánamón
  2009-05-22 22:05:09, péntek
 
  Zuschlag Guantánamón

Tompos Ádám jegyzete
2009. május 22. 12:57

http://mno.hu/portal/638230

Tompos Ádám

,,Üdvözöljük kedves olvasónkat! Ön a takarékosságból bezárt börtönökből kizárt elítéltek lapját tartja a kezében. Rácsok nélkül a címe, mert így élünk mi. Tudtuk, hogy már csak a rácsainkat veszíthettük, hát bekövetkezett. Senki sem vigyáz már ránk. Cellánk magányát felváltotta az utcai egyedüllét, itt vagyunk kénytelenek boldogulni. A Rácsok nélkül segíteni szeretne: tanácsokkal, beszámolókkal, bármivel. Tanulhatunk például K. Károly őrületes naplójából, amelyből részleteket olvashatnak ebben a számban, vagy szerencsés barátunk, Z. János beszámolójából, aki a nemzetközi fogolycsereprogramnak köszönhetően a napfényes Guantánamón élvezi a rácsok társaságát. (Rácsok nélkül, 2009. május 32.)"



Egy darabig azt hihettük, hogy nehéz lesz abszurditásban felülmúlni kedvenc szakértőink azon elkúrását, amelyet az OPNI bezárásával abszolváltak. Szélnek eresztettek számos ápolásra és állandó felügyeletre szoruló skizofréniás beteget, tudván, hogy szerencsétlenekkel szó szerint bármi megtörténhet, mert nem uraik saját cselekedeteiknek, gondolataiknak. Több is veszett a rendszerváltásnál, gondolhatták, úgyhogy szíves engedelmükkel beköltözött a helyükre Kabai Károly, kiváló üzletember és hazafi, szocialista fémkereskedő és polgármester. (Érdekes egyébként, hogy az MSZP-közeli vállalkozók idegrendszerére milyen kártékony hatással vannak a korrupciógyanús ügyek. Egészen beletébolyodnak...)

A kormány - a szakértő -, most börtönök bezárásán gondolkodik. Spekulál, akarom mondani. Aztán az igazságosság jegyében lecsippentenek a rabok kenyéradagjából, a takarékosság nevében LCD-készülékeket kapnának (...), és automatákat is, mert állítólag olcsóbbak, mint a vízforralás. Üdvös lépések ezek: az állam igenis tartsa kézben az ítélet-végrehajtás intézményeit, tegyen is meg mindent annak érdekében, hogy ott is maradjon. Csakhogy a lakatot Draskovics Tibor - a bakancsos - tenné a fegyházakra, az a Draskovics, aki havi 50 ezer forintot adna a tapasztalt rendőröknek, hogy maradjanak még kötelékben és ne menjenek el éjjeli őrnek - nyugdíj mellett. A hárommillió inaktív országában ez is becsülendő lenne. De ott az a fránya bakancs, amit alkalmi rendészünknek szinte egyhangú pontozással ítéltek oda a 2008-as év jogtiprásaiért a Szabadság Kör blogjának olvasói. Nem véletlenül: a nemzet ,,Drazséja" a sajátos jogértelmezés alatt általában azt érti, hogy ő azt csinál, amit akar, mindenki más meg csinálja azt, amit ő mond. Példa erre a szelektív rendőrállam és a felderítetlen (vagy felderíthetetlen?) gyilkosságok cinikus magyarázata.

Úgyhogy ez a tervezet inkább tűnik aggasztónak, mint szívderítőnek. Posztkommunista retorikán edződöttek már hallják is, hogy az ,,elodázhatatlan válságkezelés megkívánja, hogy gyorsan értékesítsük ezeket az ingatlanokat, amelyek így extra profitot is hozhatnak a magyar államnak, amelyet aztán szociális juttatásokra költhet a szakértői kormány". Persze az is lehet, hogy csak az ingatlanadót akarják megúszni - ki tudja. Mindegy, el velük. Pedig a börtönök túlzsúfoltak így is, igaz, ezt csak egy ombudsman mondja. Draskovicsról azonban nem ok nélkül ugrik be a Gépnarancs című regény belügyminisztere, aki nem akart köztörvényeseket látni a dutyikban: kellett a hely a politikai foglyoknak. Neki, mondjuk, csak a hely kell, meg az ára.

És ha bezárnak, majd elkótyavetyélnek öt fegyházat, akkor fent jelzett szerény javaslatom szerint nincs más hátra, mint szabadon engedni a rabokat, épp úgy, ahogy a Lipót lakóit is. Csak ne csodálkozzunk, amikor az utcán egy bizonyos H. György kezd el érdeklődni valami szállásért a hetedik kerületben, vagy K. Károly csönget be hozzánk fémhulladék után érdeklődve, W. László pedig koldulási tanácsokkal látná el rácsok közül szalajtott társait. A többi ,,pizsamás" meg rabolna, gyilkolna, bár most itt járt az FBI, úgyhogy egy kicsit talán visszafognák magukat a köztörvényes betyárok.

Mindez az állam impotenciájának egyik eredménye a sok közül. A másik a totális külpolitikai szervilitás, ezt is tudjuk már. Hiszen végig kellett néznünk, amikor Dunaszerdahelyen a szlovák rendőrök majdnem összehoztak egy közép-európai Heyselt, hogy firkálgathatnak Kárpátalján magyar emlékművekre ukrán neonácik, hogy Sólyom Lászlónak megalázó diplomáciai adjusztálásnak kellett alávetnie magát Erdélybe menet, és hogy nincs semmi következménye a vajdasági magyarveréseknek. Most pedig elképzelhető, hogy jönnek guantánamói rabok Magyarországra - hiszen Amerika számára komoly kockázatot jelentenek, oda nem mehetnek. Logikus, hogy akkor küldik őket az unióba és Magyarországra, igaz? Kérdés, hogy hova kerülnek majd, de ne lamentáljunk most ezen, inkább használjuk ki ezt az alkalmat. Ha átveszünk megőrzésre egy-két diplomáciailag ránk lőcsölt ,,terroristát", akkor küldjünk mi is rabokat Guantánamóra. Zuschlagot például. Ott valószínűleg nem csökkentik a kenyéradagját, az egzotikus tájakat úgyis szereti a Zanzibárzt megjárt fiatal baloldali, és a CIA embereinek talán elmondja, hogy ki is az a bizonyos Feri, a milliárdjaival, meg a küldetéstudatával. Aztán sorban a többit.

A legjobban persze akkor járnánk, ha mindezt itthon tenné meg.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Stoffán György : Európai Győzi
  2009-05-22 21:50:30, péntek
 
  Stoffán György : Európai Győzike-show

2009. május 21. csütörtök, 22:48
Avagy - Miért nem veszek részt az EU választáson?

Kikre is szavazhatnék, ha elmennék?

Ad 1.: a Fideszre,
ad 2.: a Jobbikra,
ad 3.: az SZDSZ-re és az MDF-re,
ad 4.: MSZP ?????

Én azonban zsigerből az EU ellen vagyok, hiszen az EU egy szűk politikai-pénzügyi csoport érdekeit szolgálja meglehetősen körmönfont eszközökkel. A nemzetek függetlenségét és kultúráját elveszi, gazdaságát kiszolgáltatottá, társadalmát jogfosztottá teszi. Amolyan II. Józsefféle beteljesülés. Ő ugyanis azt mondta, hogy a magyart először koldussá, majd katolikussá, végül németté kell tenni. Ma a magyart - és minden más uniós ország népét! - az Unió először koldussá, majd hittelenné teszi, végül elnemzetietleníti. És ebből én - köszönöm szépen - nem kérek. Tehát, nem-szavazásom első és alapvető indoka, hogy ellene vagyok az Uniónak, így nem kívánom magam senki által képviseltetni Brüsszelben. Másodszor az a bajom, hogy nem kérte senki a támogatásomat, azaz, nem jöttek ama céduláért, amelyért kopogtatni kellett volna az ajtómon, hogy: ,,no te barom magyar polgár, bízol-e bennünk?" És ha nem kérik, akkor bizony én nem adom, mert ez olyan, mintha én ragaszkodnék hozzájuk, noha ők az én szolgáim valójában... azaz, ha demokrácia volna. Ami pedig a legszebb ebben a cédulagyűjtésben az az, hogy faluszám maradt a polgárok stelázsiján vagy konyhaasztalán a cédula, de a pártok már leadták a megfelelő számú darabot. Tessék mondani: - honnan gyűjtötték össze? Kitől? Ám, ez is érdektelen az én esetemben.
Amikor barátaim megtudták, hogy milyen aljas dologra készülök, nevezetesen, hogy nem megyek választani, megróttak. ,,Kell tartozni valahová, valamely párthoz..." - mondták. Ez a megközelítés azonban nem hat meg. Ugyanis én tartozom valahová születésem óta. Az emberi faj egyik egyede vagyok, akit a keresztény egységre neveltek... tehát, már ab ovo két csoportosuláshoz is tartozom. Igaz, renitens dolog ez, hiszen neveltetésem által ellenzem az abortuszt, ellenzem a beteges hajlamúak - buzik - házasságát, nem értek egyet a világpolgársággal a nemzethez való ragaszkodással szemben, és nem tagadom(!), de szarok a holocaustra (már bocsánat a kifejezésért), mert minden népnek - románnak, magyarnak, szlováknak, németnek stb... - megvolt a maga holocaustja. Nem lépek be tehát egyetlen pártba sem, amely ha csak közvetve is, de a fent felsorolt aberrációkat támogatja. Ha Uniós tagságot akar bármelyik párt is, akkor pedig alapvetően támogatja... eszerint pedig nekem nincs helyem ezekben a pártokban.
Hová is tartozom tehát? A magyar nemzethez, a keresztény katolikus anyaszentegyházhoz, és a világ minden keresztény közösségéhez, akik Jézus tanítását hirdetik... a koptoktól az ortodoxokon keresztül a reformátusokig. És ez nekem elég.
Nem vagyok hajlandó szolgálni és kiszolgálni a szavazatommal - egy megszervezett európai cirkuszban - egy olyan világhatalomra törekvő pénzügyi maffiát, amely hol vallási köntösben, hol gazdasági szakértőként, hol pedig nemzeti zászlóval betekerve a világ társadalmait szolgai sorba kívánja dönteni, s el akarja feledtetni a magyarral, hogy magyar, a románnal, hogy román, a némettel, hogy német... etc.
Ma már látjuk, hogy hazugság volt minden olyan állítás, ami az uniós tagságot tartotta a nemzetek közötti ellentétek és nacionalizmusok orvosságának, a béke megteremtőjének. Főleg ebben a mi kis régiónkban. Nem szavazok olyan pártra, amely a hatalmi viszonyokhoz igazodva hol ellenzi a kettős állampolgárságot, hol meg azt ígéri, hogy első intézkedése annak megadása lesz... nem szavazok olyan pártra, amely feltétel és ismeret nélkül megszavazott a magyar Parlamentben egy olyan uniós szerződést, amely említésre méltónak sem tartja a kereszténységet, mint Európa egyik erkölcsi alapkövét letevő szervezeti és lelki támaszát. És nem szavazok olyan pártra, amely az abortuszt megengedő hallgatással ismeri el alapvető emberi jognak.
De olyan pártra sem szavazok, amely az Unió ellen van, de mégis uniós tagságot áhít egy ,,mélykeresztény" asszony bevetésével, akinek a férje egyébként kommunista-zsidó (ha nem kommunista zsidó lenne, hanem magyarérzelmű zsidó, akkor nem szólnék semmit... Ez a felállás számomra elfogadhatatlan, mert visszaemlékezve forróvérű ifjúságomra, még abban az időben is nemet tudtam mondani különböző bombázóknak, ha kiderült, hogy olyan fajtához tartozik, akit alapból nem tudok elfogadni. Mit várhat tehát egy fent említett családi háttérrel rendelkező naccsosasszonytól a nemzet az Unióban, abban az Unióban, amelyet az őt indító párt nemkívánatosnak tart a magyarság számára? Nos, ez alapból orvosi eset... ennek a pártnak a pszichiátrián a helye, hiszen tudathasadása kóros és közveszélyes.
És miért szavaznék olyan pártokra, amelyek végtelen kommunistaellenességükben mégis Európa legaljasabb, és leghazudósabb - az uniót is eláruló - pártját támogatta és támogatja, s olyan szemét bűnözőkkel van tele, akik többnyire ma már a vizsgálati fogságban élvezik a bűnüldöző szervek vendégszeretetét? Arra a pártra meg végképp nem szavazok, amelyik 1919 óta egyformán, vagy egyre erősödően igyekszik a hazaárulás mind magasabb fokára lépni, s mindegy neki, hogy a baráti Szovjetnek, vagy a baráti slájminak (izraeli üzletember) és a még barátibb majomképű gyaporszedőnek adja-e el az országot... (a két utóbbi per'sze egy és ugyanaz).
A felsorolt pártok tehát számomra elfogadhatatlanok, hazudozásaik felháborítanak, s kivétel nélkül mindet hazaárulással vádolom az elmúlt húsz év történései alapján. Az új pártokat pedig - némi bizonyítékkal a birtokomban - a jelenlegi hatalom kiszolgálóiként tartom számon. Ha pedig most elmennék szavazni, akkor annak semmi értelme nem volna, de önmagamat szembe kéne köpnöm.
Itthon maradok, és abban a tudatban élvezem a júniusi napsugarakat, hogy én - egy sok közül - megint nem hagytam magam meghülyíteni a hazaáruló pártok, és a horribilis eurós fizetésért harcoló söpredék képviselőjelöltek sokaságától. A cirkusz soha nem érdekelt, főleg, ha az oroszlán szájába a saját családtagjaim fejét kellene betennem produkcióként. A politikai Győzike-showból tehát idén is kimaradok, mint ahogy kimaradok ezután minden választásból mindaddig, amíg az Unió megszűnik, és a nemzetállamok ismét saját törvényeik szerint élhetnek saját hazájukban, s békében a velük élő nemzetekkel... szeretetben egymással. Mert mit tesz az Unió? Mihelyst egy világpolgár osztja az észt térségükben egy államfőnek nemzetiségi ügyekben, azonnal elkezdődik a kisebbségek elleni össztűz, feléled a nacionalizmus, és az addig békés, a kisebbségekkel jó viszonyt tartó államfő pillanatok alatt vérszomjas nemzeti politikussá válik minden kisebbség ellen szítva a gyűlöletet. Ha ezt a tényt a magyarországi viszonyokra vetítem, akkor a legnemzetibbnek látszó pártok is hiteltelenné válnak. Hiszen feltűnnek azok a jegyek, amelyek megbízóik körmönfontságát bizonyítják. Mert miért is szükségesek a radikális pártok és a kisebbségellenesség felélesztése? Azért, hogy a nemzeti jelleget támadni lehessen, a nemzetben gondolkodókat le lehessen járatni. És persze nem utolsó sorban azért is fontos ez, hogy a nép közösségekbe - csordákba - verődjön, s ne jusson eszébe senkinek az ellenőrizhetetlen és sajátos bosszúállás, rendcsinálás ötlete. Mert ha három nemzeti gondolkodású összeáll Magyarországon, és az állam ellen szervezkedik, akkor a háromból egy biztosan spicli. A magányos farkast viszont sokkal nehezebb - olykor lehetetlen - lefülelni.
Nos, ezért találták ki az európai egyetemes cirkuszt, azaz, az uniós képviselőválasztást, és a pártok ,,harcát" a már előre leosztott kártyák és a végeredmény már ma létező tudatában. Én ebből az ostoba és aljas cirkuszból maradok ki, saját elhatározásomból. És kívülről nézem, - mint az állatkertben, a ketrecben élő majmokat - azokat, akik hisznek ennek a ma Európát és a világot uraló hordának. És örvendek, hogy egyelőre nem kötelező ez az aljas, nemzeteket eltörlő és emberiség ellenes, falusi sportpályán felállított sátorra emlékeztető ócska cirkusz...
Mert ha ma az Unió vezetése nem a bankoknak öntené vederszám a pénzt, hanem a legatyásodott családokat segítené, akkor hinnék nekik... Ám, ma az ember csupán addig számít az Uniónak és (az Unióban) a versengő pártoknak, amíg leadja a voksait... önmaga ellen, a világhatalom - világkormány - ilyeténképpen való támogatására. Aztán egy sertésinfluenzával végeznek a világon élő fölösleggel... (Ma már ,,új influenza" a neve, mert a zsidó államnak nem tetszett az elnevezés... hiszen a sertés az ő vallásuk szerint tisztátalan állat... - akárcsak a kiirtandó keresztény, és nemzetét szerető társdalom! És nyertek, mert még az emberi kéz alkotta vegyi fegyvert, a baktériumot is ők neveztetik el, saját tetszésük szerint. Joguk van hozzá, hiszen saját gyártmány lehet... Izraelben még egyetlen megbetegedés sem volt!!!!) Szép Új Világ... nekik! És ehhez asszisztálnak a június 7-én megválasztandó Uniós képviselők...

Stoffán György
a Kárpáti Harsona részére
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Konrád Györgynek!
  2009-05-22 21:47:27, péntek
 
  KONRÁD GYÖRGY ISMÉT BIZONYÍTJA, HOGY EURÓPA SZ ÉGYENE, MOCSKOS GAZEMBER.... + VIDEÓ

2009. május 21. csütörtök, 20:32


Nyílt levél Konrád Györgynek!

Az október 23-i eseményeket követően a következőket olvasom az Interneten:

"Konrád szerint már nincs értelme a kommunisták elszámoltatását követelni, mert legtöbbjük már a sírban fekszik, s a mai MSZP-ben már csak olyan személyek tevékenykednek, akik csak harmadrangú funkcionáriusok voltak. Most ezeket az egykori funkcionáriusokat kellene elítélni, akik semmit sem csináltak? - kérdezte az író."

Micsoda alattomos sumákolás ez Konrád úr?
Szeretném emlékeztetni kedves rokonára, akinek kéziratát rejtegetni tetszett, majd aztán mégis átadott belőle egy "másolati" példányt a rendőrségnek az 1980-as években. Pontosan mikor is? Nem lenne fontos, ha Ön nem tenne ilyen felelőtlen kijelentéseket!
Tessék már "kijelenteni" azt is, hogy miért nem itthoni egyetemen oktat Szelényi Iván?
Miért az USA-ban tanítja azokat a szociológiai megállapításait, amelyekért itthon börtön járt? Azért, mert még most sem mondhatná el az egyetemi katedrán az igazságot, ami nem egyéb, minthogy az "egykori funkcionáriusok", "..a kelet-európai értelmiség nyilvánvalóan nem osztály. Nemcsak hatalmának osztályjellegét nem ismeri fel, de az osztálynélküliség és a megegyezés ideológiáját pártolja, s - ami még nagyobb paradoxon - azt állítja, hogy a hatalom, amelyet az értelmiségiek gyakorolnak, voltaképpen a proletariátus hatalma. 1982."

A lényeg: "a hatalom, amelyet az értelmiségiek gyakorolnak, voltaképpen a proletariátus hatalma." mondatrészen van. Mert valójában, kiszolgálói voltak annak a politikai apparátusnak, amelyik megszállta az egész magyar társadalmat!

A függetlenített kisz, párt és szakszervezeti tikárok ott voltak minden egyes vállalat és intézmény élén. Pártirányítás volt minden szinten. Iskolázottságukat tekintve, sok diplomahalmozó is volt és VAN közöttük. Ezért értelmiséginek gondolják magukat. Pedig, nem a diploma teszi az értelmiségit!

De, kik is azok a "proletárok", akikről szól ez a -Szelényi-gondolat?

Remélem, hogy senki nem azonosítja a ma proletárját azzal, akinek nevében úgymond megvalósították 1945 után a bolsevik tipusú proletárdiktatúrát?!!
Mert a proletár a szocializmusban nem volt más, mint "modern" rabszolga.

Modern rabszolga volt, akit társadalmi tulajdonként kezeltek azok a bizonyos "funkcionáriusok", akiket Konrád György olymértékben felment minden felelősség alól, hogy azt nem lehet szó nélkül hagyni! Éppen ezért, szeretném felvilágosítani afelől az író urat, hogy olymértékben volt a szocialista proletár a "funkcionáriusoknak" - életét és utódait tekintve is - kiszolgáltatott, hogy teljesen hiába volt "minden joggal fölruházott", mert azzal élni nem tudó, kizsákmányolt dolgozó volt valójában.

Kikből is lett a 60-as évekre "modern rabszolga" Magyarországon?

A legnagyobb tévedésünk az volt, hogy nem ismertünk fel egy nagyon fontos társadalmi igazságot! Mégpedig, azt: hogy az 1980-as, 90-es évek munkássága, vagy ahogy fentebb említettem: melósai, nem azonosak azokkal a proletárokkal, akik 1945 után megvalósították a proletárdiktatúrát, hanem sokkal inkább azonosak azokkal, akiken megvalósult az!

Azonosak: - az otthonaikból elűzött kitelepítettekkel és utódaikkal;
- az államhatalom által, a "nép nevében" ellenérték nélkül kisajátított üzleteikből-műhelyeikből a gyárakba tereltekkel és utódaikkal;
- a saját földjeiken gazdálkodó parasztok erőszakos TSZ-esítésének áldozataival és utódaikkal;
- a fogolytáborokban felejtett, II. világháborús honvédő katonákkal és utódaikkal;
- a málenkíj robotot túlélőkkel és utódaikkal;
- a recskihez hasonló büntető- átnevelő táborokat túlélőkkel és utódaikkal;
- az 1956-os forradalomban és szabadságharcban elesettek, bebörtönzöttek, kivégzettek és üldözöttek utódaival!
És hiába ezen sorsüldözöttség, mert a családon belül megőrzött hagyományokhoz való ragaszkodás, a velük született intelligencia (tanulékonyság) révén belőlük kerülnek és kerültek ki a polgári demokráciát akaró ÉRTELMISÉGIEK.

Igen, a polgári demokráciát akarók oldalán - akiket jobbosoknak gondolnak, helytelenül - található értelmiségieket nem feltétlenül tesz a diploma, vagy a fölsőfokú képzettség értelmiségivé. Sokkal inkább az a FELELŐSSÉG AHOGYAN ÉLIK AZ ÉLETÜKET. FELELŐSSÉG ÖNMAGUKKAL ÉS KÖRNYEZETÜKKEL, MUNKÁJUKKAL, AZ EGÉSZ TÁRSADALOMMAL SZEMBEN, vagyis, MELLETT!!!
Ezen ÉRTELMISÉGIEK többnyire sorsüldözöttek voltak a szocializmus nevezetű rendszerben. Ezért NEM volt módjuk a tőkefelhalmozásra és bizony ők nem tudtak meggazdagodni. Őket meglehetősen szolid anyagi körülmények között ért a rendszerváltozás nevezetű változás.

Amiért a szocializmusban aktív politikai tőkéből gazdasági- anyagi tőkét kovácsoló "értelmiségieknek" az az érdekük, hogy megmaradjon a nép szellemi és egzisztenciális kiszolgáltatottsága, ezért olyan nagyon fontos ezen "értelmiségieknek" az, hogy fenntartsák szimpatizánsaikban azt a hitet, hogy ők továbbra is az ő érdeküket képviselik... HÁT EZÉRT (IS) HALLGATNAK! Halgatnak és ELHALLGATNAK! ELHALLGATJÁK AZ IGAZSÁGOT!!! Pedig az sokkal alattomosabb fajtája a hazugságnak, mint a szemtől-szembeni hazugság! Mert ez ellen lehet védekezni, de az elhallgatásos hazugság ellen NEM! Nem lehet ellene védekezni és és éppen ezért nem lehet megfelelő életstratgéiát kialakítani.

Lásd a tavaszi parlamenti választásokat! Az igazság ELHALLGATÁSÁVAL taktikázva megszerezték a szavazópolgárok többségének bizalmát. Cserébe olyan megszorító (életlehetőségeket megszüntető) törvényeket hoznak, amit nem lehet szó nélkül hagyni!

Hát ezért (is) tüntetnek most a pesti utcákon...
(Bóna Mária Ilona)

KONRÁD GYÖRGY NEMZETKÖZI CIONISTA ÉS MAGYARELLEN ES GAZEMBER MOCSOK NYILATKOZATA és egy video

Megdöbbentő Konrád idézetet olvastak fel tegnap a Hangos többségben az Echo TV-n.
Ebben Konrád a zsidóságról, mint vezetésre hivatott felsőbbrendü fajról fejti ki a véleményét.
Szerinte a zsidóság az egyetlen világnép, amely a kereskedelemmel és a kommunikációval összeköti a világ országait, és megfelelően tájékoztatja is őket. A zsidó sohasem lehet utcaseprő, mert többezeréves génjei olyan intelligenciát adnak neki, ami más népekben hiányzik. A zsidóság számára káros, ha a befogadó országok kultúrája és nemzeti öntudata erős, mert ez az ő kirekesztésükhöz vezethet. Izrael államban viszont nagyon hasznos az erős nemzeti kultúra és nemzeti öntudat.

http://karpatiharsona.info/index.php?option=com_content&view=article&id=4 318:konrad-gyoergy-ismet-bizonyitja-hogy-europa-sz-egyene-mocskos-gazember-video- &catid=34:belfoeld&Itemid=58
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2009.04 2009. Május 2009.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 338 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1766
  • e Hét: 4868
  • e Hónap: 15979
  • e Év: 169475
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.