Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
A két nagy párt mellett csak
  2009-05-23 15:36:34, szombat
 
  MOST A GALLUPTÓL KAPOTT POFONT A FIDESZ
2009. május 17. 16:05:36


A közvéleménykutatók közül a Gallup Fidesz-barát.



A Magyar Gallup legutóbbi közvéleménykutatása azt mérte fel, hogy mely pártnak kerülne be képviselője az Európai Parlamentbe.



A két nagy párt mellett csak a Jobbik küldene képviselőt.



A Gallup mérésének magyarázatában ez olvasható: ,,A Jobbik jelenlegi szavazói között a legtöbben azok vannak akik a 2006-os választáson nem szavaztak, és az MSZP csalódott szavazói valamennyivel magasabb arányban vannak közöttük, mint a FIDESZ -től elpártoltak."



Nagy pofon ez a Fidesz-nek. De lássuk csak sorjában.



A Fidesz vezetői állandóan a demokráciát kérik számon az MSZP-től, míg ők nem szeretik, ha rájuk is vonatkozik. Például azt, hogy a politikai életben a jobboldalon rajtuk kívül más pártok is jelen lehetnek.



Ez őket két fő okból zavarja. Az egyik az, hogy úgy érzik, kevesebb képviselőjük lesz és annyival kevesebb bizottságban is kapnak helyet.



A másik ok az, hogy attól félnek, lesznek, akik a másik oldallal húsz éve folyó kompromisszum-politikájukba közelebbről bepillantást nyernek, és a sötét mutyikat folyamatosan leleplezhetik.



Így azután a legképtelenebb vádakat veszik elé a Csurka-féle penészes sifonérból, s csupán a ,,Moszad"-ot behelyettesítve az MSZP-vel azt hazudják, hogy a Jobbikot a volt kommunisták fizetik.



Most azonban a Fidesz-barát Galluptól kiderült, hogy a Jobbik az MSZP-től több szavazót vett el, mint a Fidesztől.



Így tehát már csak két kérdés tehető fel.



Az egyik az, hogy az MSZP mazochista párt-e, amely saját ellenfelét finanszírozza?



A másik pedig az, hogy a Fidesz hazudik-e?



A két párt ismeretében bátran állíthatjuk: a tolvajok bűnszövetkezeteként működő MSZP nem mazochista, a Fidesz viszont hazudós párt.



Academicus

http://www.nemenyi.org/default.asp?Location=_arc&SID=62&AID=39&Direkt =MOST__A_GALLUPTOL_KAPOTT_POFONT_A_FIDESZ_57429


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EP választások:aggodalom és bi
  2009-05-23 15:32:08, szombat
 
  spacer

EP-VÁLASZTÁSOK: AGGODALOM, BIZONYTALANSÁG
2009. május 19. 17:15:20

Tetszettek volna kifejezetten és hangsúlyosan elítélni a polgárok szemének kilövését Budapesten, és legalább egy esetben számon kérni azt, ahogyan a magyar kormány az uniós pénzeket sinkófálta el központilag, vethetnénk a szemükre szabadon Antall József után azoknak, akik most mérhetetlenül csodálkoznak, amiért ,,aggasztóan" nagy az érdektelenség az európai parlamenti választások iránt.



Nyilván nem ártott volna, ha a havi húszezer euróval dotált uniós biztosok és társaik öt éven át és nem csak most gondoltak volna az Európai Unió 500 millió polgárára választókként is.



Az európaiak többségét nem érdekli az európai parlamenti választások - olvasható a tegnapi szalagcím az uniós euobserver.com internetes portálon, míg a Le Figaro nevű francia konzervatív lap szintén tegnapi száma cikket szentel ,,Az euroszkepticizmus különböző okai"-nak, mint olvasható az elemzés címében.

Amely cikknek a ,,lead"-je (vastagbetűs összefoglalója) máris a kényelmes magyarázattal szolgál: ,,Az országok szerint a gazdasági helyzet jelentősen formálja azon érzéseket, amelyeket az európai polgárok az unió irányában táplálnak". Hogyne! A szokott maszlag: a gazdasági válság, amire az érdektelenségtől kezdve a ,,szélsőségek" növekedéséig mindent rá lehet fogni, csakhogy az elemzők nem akarnak tudomást venni arról: öt évvel ezelőtt a példátlan globális gazdasági fellendülés kellős közepén ugyanilyen érdektelenséget mértek.



Egy friss, reprezentatív közvélemény-kutatás szerint Nagy-Britanniában - a ,,demokrácia bölcsőjében" - van talán a legnagyobb baj.

Arra a kérdésre, hogy ,,Ön szerint a globalizáció általános helyzetében az Európai Unió az ön számára esélyt vagy fenyegetést jelent?", a választ adóknak csupán 22 százaléka válaszol ,,esély"-jel, szemben az uniós 56 százalékos átlaggal. Egyébként a csehek 67, a szlovákok 45 százaléka felelt ugyanerre a kérdésre az ,,esély" válasz adásával. A mi válaszadási arányunk 41 százalékos volt.



Ami az általános hangulatot illeti, ugyanezen felmérés szerint - amelynek eredményei tegnap váltak ismertté - a megkérdezettek 18 százaléka válaszolta azt, hogy őt egyáltalában nem érdekli a 27 tagországban június 4-től június 7-ig tartó európai parlamenti szavazás, míg 35 százalékuk mondta azt, hogy nagyjából nem érdekli.



Külön ellentmondást mutat az, hogy az ,,esélyt ad" válasszal szolgálók legmagasabb arányban a fiatalok, akiket ugyanakkor a leginkább hagyja hidegen az európai parlamenti választás.



Ami pedig azt illeti, hogy mi várható az európai parlamenti patkóban, ugyancsak nagy a bizonytalanság. A háttérben lázas tárgyalások folynak. Papíron koalíciók, frakciók alakulnak és töredeznek.



Ami a radikálisokat illeti, a Brit Nemzeti Párt kulcsszerepet játszhat egy olyan összefogásban, amely új frakciót hozhat létre, ha a frakcióalakításhoz szükséges 25 mandátum 7 országból összejön a csoportnak.



Az erről a napokban író brit konzervatív lap, a The Daily Telegraph szerint a Jobbiknak akár 2-3 képviselője is lehet az EP-ben.



Az európai szocialisták a zöldekkel kívánnak majd együttműködni az új parlamentben, míg a jobboldali, konzervatív néppárti frakció amiatt aggódik, hogy a brit toryk kiválásával akár el is veszítheti szerepét, mint az EP legnagyobb frakciója.



A bizonytalanság a választások közeledtével csak nő. Akár a riadalom annak eredményétől.



Lovas István

Brüsszel

Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
4-ES METRÓ 2. SZAKASZ: be se a
  2009-05-23 15:28:36, szombat
 
  4-ES METRÓ 2. SZAKASZ: BE SE ADTÁK AZ EU-BA
2009. május 20. 23:44:47

Még a 2007 és 2013 közötti tervidőszakban kész támogatást nyújtani az Európai Unió a 4-es metró második szakaszának megépítéséhez, nyilatkozta Demszky Gábor keddi brüsszeli tárgyalásait követően az MTI-nek.



Lapunk arra volt kíváncsi, hogy a főpolgár kijelentésének van-e valóságalapja.



Az Európai Bizottság egyik, a budapesti metró uniós támogatásának ügyét igen jól ismerő tisztségviselője, aki neve elhallgatása mellett nyilatkozott, közölte, Demszky kijelentésének semmi alapja sincs, ugyanis a bizottság csak akkor tud a második szakasz támogatásáról nyilatkozni, ha az arra vonatkozó kérelmet elbírálhatja. Erre pedig csak akkor kerülhet sor, ha azt megkapja, ám ez a tegnapi napig nem történt meg.



A félreértés elkerülése érdekében feltett újabb kérdésre a tisztségviselő megerősítette: csak az első szakasz támogatására vonatkozó kérvényt kapták meg.



Arra a kérdésre pedig, vajon lehetséges-e, hogy az unió által az első szakasz esetében a pályázatok módja miatt kifogásolt 60 milliárd forint értékű szerződéseket kiemelik a projekt EU finanszírozásából és ezt az összeget azután az unió a metróépítés más szakaszában a városnak odaadja, a tisztségviselő azt mondta, erre van lehetőség ,,városi projektek esetében".



Felvettük a kapcsolatot egy olyan tisztségviselővel is, aki részt vett a Demszky által említett tárgyaláson, hogy megkérdezzük, vajon valóban történt-e egyetértés abban, amely szerint a metró harmadik szakaszának keretében, mint a főpolgármester állítja, előkészítik a budaörsi virágpiac és a Rákospalota irányába történő meghosszabbítást. A bizottsági tisztségviselő - ugyancsak neve elhallgatását kérve - annyit felelt, ezzel kapcsolatban nem nyilatkozhat.



Miután Demszky Gábor említette azt is, hogy az EU a csepeli központi szennyvíztisztító 428 millió eurós beruházási költségéhez 278 millió euró támogatást nyújt, az elsőként említett forrásunk az erre vonatkozó kérdésre azzal felelt, hogy a döntést az Európai Bizottság már 2004-ben meghozta, és a napokban - akár ma is - ezt a támogatást nyilvánosságra hozzák, de kiderült, hogy a megépítés kevesebbe került, mint az arra vonatkozó döntésben szereplő összegben ezt előirányozták.



Lovas István

Brüsszel



Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azért a ti fizetésetekben nem
  2009-05-23 15:23:35, szombat
 
  Szájer: csalódtunk az Európai Unióban!
2009. május 23. 08:17:19

A Fidesz európai parlamenti képviselője úgy véli, a csatlakozás óta eltelt évek inkább csalódással tölthetik el a magyar állampolgárokat. Ráadásul - emelte ki - a magyar kormány sem segített ezek ellensúlyozásában.

Szájer József a Budapesten megrendezett Közép-európai Konferencián, nemzetközi hallgatóság előtt azt mondta: "Több dolog miatt is úgy érezzük, az Unióhoz való csatlakozást érintő várakozásaink nem teljesültek. Ahol ugyanis azt vártuk, hogy a közösség erős lesz, ott nem tudott erőt felmutatni" - húzta alá. Az egyik ilyen problémakörként értékelte az energiaellátás ügyét, vagyis hogy az Európai Unió keleti államainak Oroszországtól való függőségéből adódó kiszolgáltatottság megszüntetése tehát minden eddiginél nagyobb igénnyel jelentkezett. Ráadásul azt láttuk- hangsúlyozta -, hogy a magyar kormány e kérdésben nem igazán akarta érvényesíteni nemzetik szuverenitásunkat. Így végül is a kabinet olyan lépéseket támogatott, amelyekkel nemhogy csökkentette, de növelte a függőséget.

Egy következő neuralgikus pontként vetette fel a kisebbségek kérdését. Mint kifejtette, a közösségen belül nem is találni még egy olyan népet, amely tagjainak egyharmada a határokon túl él. "Itt is csalódással kellet konstatálnunk, hogy az Unió, bár a belépéskor megkövetelte a kisebbségi jogok tiszteletben tartását, a valóságban vajmi keveset ültetett vissza ebből a gyakorlatba" - mutatott rá, megemlítve annak a két kolozsvári magyar oktatónak az esetét, akik amikor a német és román nyelvű feliratok alá a magyart is felírták, elbocsátás volt rá a válasz - "azaz ebben és az ehhez hasonló eseteknél sem bizonyult a közösség elég hatékonynak".

"Meg kell említeni még egy példát, amely Magyarországon a demokrácia súlyos deficitjét jelentette: láthattuk az elmúlt időszakban, hogy a kormányzati hatalom mindent megtett annak érdekében, hogy (véleményem szerint súlyosan antidemokratikus módon) akadályozza az emberek szabad véleménynyilvánítását. Itt olyan alapvető elemekről van szó, mint a szólásszabadsághoz vagy a gyülekezéshez való jog. Itthon mindenki jól emlékszik rá, hogy politikai motivációra történt a kétezer-hatos megemlékezés egyes részeinek a megtámadása, s egyes polgári jogok testi sértésig elmenő földbe tiprása. Ugyanez történt a kormány azon cselekedete alkalmával is, amikor a magyar történelem egyik jellegzetes színhelyét, a budapesti Kossuth teret kordonokkal vette körül" - emlékezett Szájer. A képviselő véleménye szerint azonban az Európai Unió ezeknél a történéseknél sem lépett fel kellő eréllyel, még ha biztost is küldött Magyarországra, aki felhívta a figyelmet a túlkapásokra. "Az már más kérdés, hogy az itteni kormány ezt nem igazán vette figyelembe. Nálunk ugyanis az a szokás, hogy amikor például az Unió burkolt, diplomáciai nyelven kifejezi elégedetlenségét, azt a hazajövő kormánytag itthon dicséretként tálalja" - közölte kemény kritikával.

Összefoglalóul hozzátette: "Fenntartásai vannak a közös valutával szemben is, hiszen "azonos pénznem azonos gazdasági fejlettséget is megkíván". Ezenkívül szerinte az Unió országainak mielőbbi megerősítésére van szükség, nem utolsósorban a Lisszaboni-szerződés tető alá hozásával, valamint a közösség polgárai szívének megnyerésével.

Forrás: stop.hu
************

Azért a ti fizetésetekben nem csalódok

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világ legrasszistább kormány
  2009-05-23 15:16:40, szombat
 
  A világ legrasszistább kormánya az izraeli


2009. május 23. 14:33
HunHír.Hu

A közel-keleti béke "nagy akadályának" nevezte Izraelt Bassár el-Aszad szíriai elnök szombaton, az Iszlám Konferencia Szervezetének damaszkuszi külügyminiszteri értekezletét megnyitó beszédében. "Törekedhet-e a békére egy olyan állam, amely megszálláson és a palesztinok mészárlásán alapul, s amelynek jelenlegi kormánya a legrasszistábbak közé tartozik?" - tette fel a kérdést.

Szavai szerint az egész közel-keleti békefolyamat egyetlen eredménye, hogy "lemeztelenítette Izraelt, leleplezte agresszív természetét". "


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=19600
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Romániában a buzik ellen tünte
  2009-05-23 14:48:25, szombat
 
  Romániában a buzik ellen tüntettek

http://szentkoronaradio.com/kulfold/2009_05_23_romaniaban-a-buzik-ellen-tuntettek

Bukarestben a buzifelvonulás ellen tüntettek pénteken, papok is részt vettek.
Panzer2, szo, 2009/05/23 - 12:44

Buzik tervezett felvonulása ellen tiltakozott pénteken Bukarestben körülbelül 300 ember, akik incidensek nélkül vonultak végig a román főváros utcáin.

A bukaresti ortodox pátriárka hivatalánál induló, "a normalitásért" nevet viselő tüntetésen több ortodox pap is részt vett.

A tiltakozók a homoszexuálisok szombatra tervezett, évente megrendezett felvonulása ellen foglaltak állást ezzel a megmozdulással.

A szombat délutáni felvonulás ellen a szélsőjobboldali eszméket valló, Új Jobboldal nevű román szervezet is tüntetést hirdetett meg, amelyet a felvonulás előtt tartanak, ugyancsak a román fővárosban.

Romániában az ortodox egyház elítéli az azonos nemű személyek közötti szexuális kapcsolatot, a törvények pedig tiltják, hogy az azonos neműek házasodjanak egymás között, és gyereket fogadjanak örökbe.

(Stop)
Kapcsolódó linkek

* Krakkóban is vonaglottak a buzik
* Moszkvában nem tűrik az aberráltak felvonulását
* Rigában nem lesz buzifelvonulás


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2035-ben
  2009-05-23 14:41:01, szombat
 
 

"2035-ben Magyar János bement a polgármester fogadóórájára. Békésen kivárta sorát, és megállt a nagy ember íróasztala előtt. Nem kínálták hellyel.

- No, mit akar, Magyar? - kérdezte a barna bőrű, vastag aranyláncokkal és karkötőkkel ékesített polgármester.

Magyar János belekezdett, kicsit ijedten, mert a háta mögött ott állt a kocsmából is jól ismert kidobóember.

- Tisztelt polgármester úr, alázatosan panaszt szeretnék emelni, mint a helyi kisebbségi magyar önkormányzat vezetője. Nem kapunk munkát, csak ránk néznek, máris ajtót mutatnak, mert fehérek vagyunk. A falu végén, ahol éldegélünk, a Horváth Aladár utcában, állandó félelemben vagyunk, a roma rendőrség nem hajlandó kiszállni, már a mentő sem jön oda, mert elsüllyedne a sárban. A segélyből, tetszik tudni, gyermekenként havi harminc euró, még kenyérre sem futja...

A polgármester felállt, megveregette a rongyos ember vállát.

- Hát bizony, János, előbb kellett volna gondolkodni! Két gyerekből nem lehet megélni, ezt maga is tudhatta. Ami meg a diszkriminációt illeti, azt bizonyítani kellene. Van "út a munkához" programunk, van teknővájó, vályogvető, kosárfonó tanfolyamunk, a társadalmi beilleszkedés magukon múlik. No, isten hírével, Magyar. Majd küldetek maguknak száraztésztát, talán még egy kis tűzifát is.

Magyar János lehajtott fejjel somfordált ki az önkormányzat épületéből, melynek bejárata felett ott ragyogott az állami címer, a vörös kerék zöld mezőben."

Szentmihályi Szabó Péter
--


"Az igazság létezik, csak a hazugságot találják ki" !
"Ha élsz, táncolsz; ha táncolsz, élsz."
,,Az igazságot is meg lehet szokni!" Tamási Áron
Balczó András mondta: ,,az emberben a felismert, de ki nem mondott igazság elkezd rohadni"
"Az egyetlen dolog, ami szükséges a Gonosz diadalához, hogy a jó emberek ne tegyenek ellene semmit."
(Edmund Burke)
"aki nem ért hozzá, annak az egész élet véletlenszerű események sorozatának tűnik"
"Eszmények nélkül nem lehet élni; illúziókban nem szabad élni."
Gróf Klebelsberg Kuno
"Az igazság, a szépség és a jóság könnyebben érvényesül, ha mi is teszünk értük!"
"Ha ott van a szíved, mindig találsz megoldást, ha nincs ott a szíved, mindig találsz kifogást."
(Abhay Narayan)
"A közömbösség a lélek legsúlyosabb betegsége."
(Francois Fénelon)
"A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent:)"
Mi a különbség a hülyeség és a gonoszság között? A gonoszság néha szünetel!
Az öreg székelymagyartól (Ez egy valódi):
AZÉRT VAGYUNK A VILÁGON,HOGY AZ VELÜNK SZEBB LEGYEN,
MINT NÉLKÜLÜNK...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Radnóti gyilkosai szocialistá
  2009-05-23 12:02:02, szombat
 
  Nyiri János 2009. május 17. 22:02

Radnóti gyilkosai szocialisták voltak


Kivártuk az illendő időt, és most tesszük szóvá, amit a Radnóti-centenárium ünnepségei közben fölöslegesnek véltünk megbeszélni. Sajnálattal tapasztaltuk, hogy a költő kissé elveszett a politikai sajtó napi harcaiban (Népszava), viszont tisztelettel adózunk Csapody Tamás írásának (Népszabadság).
Május 5-én ünnepeltük Radnóti Miklós születésének 100. évfordulóját. Az antik formák modern művésze, aki különösen a háború éveiben simult bele a kortárs nemzetközi költészeti áramlatokba, csodálatos példáját adná a magyar-zsidó megbékélésnek - ha vágyna ilyesmire komolyan is valaki, a baloldalon.

Ő írta le ugyanis azokat a sorokat, amelyekben föloldódhatna az 1938-45-ös zsidóüldözések minden fájdalma, egyben mindenki megtalálhatná a megbékéléshez vezető egyetlen utat:

,,Hisz bűnösök vagyunk mi, akár a többi nép,
s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,
de élnek dolgozók itt, költők is bűntelen..."

A József Attila-i többsíkú poézis szép példája ez, nibelungizált alexandrinba oltva. Magában hordozza Garay Jánostól Tóth Árpádig és, mint említettük, József Attiláig a magyar költészetet, egyesítve a középkori német Minnesänger hangzással, s - mi már tudhatjuk - korának legmodernebb francia költőivel. Mert a szoros, kötött versformákba menekült a megtébolyult világ költészete akkor, amikor Radnótié is.

A több metszetű erkölcsi világlátást kellene megtanulnia minden fölnövő nemzedéknek, amelyik érti a magyart: ,,bűnösök vagyunk mi" - de ki az a ,,mi"? Mi, magyarok? Mi, zsidók? Mi, keresztények? Mi, Mózest (nem) követők? Mi, újpogányok? Megrendítő az élő lelkiismeretbe vetett hit a munkatáborban: ,,tudjuk, miben vétkeztünk..." - Szókratész áll előttünk, 1944-ben. S vajon tényleg tudjuk?

A József Attila-i versmodell hallik idézetünk harmadik sorában: nem arról van szó, hogy én, a költő bűntelen vagyok. Valahol, errefelé, élnek költők is bűntelen... Biztató jövőnkre nézvést, hogy a még el nem tompult lelkű gyermekek rezonálnak Radnótira.

* * *

Sajnos a centenáriumot besározta a kormánylap, az MSZP és az SZDSZ szolgálóleánya, a Népszava. Címlapon foglalkozott azzal, hogy Radnóti egyik gyilkosa, bizonyos Tálas András, akit 1947-ben, más bűnökért, népbíróság ítélt halálra és végeztek ki, szóval ez a Tálas az Új Köztemetőben díszparcellában, a többi ott nyugvóéval megegyező stílusú egyenfedlap alatt nyugszik. A Népszava mélyen felháborodott.

Mi ezzel a baj? Csak annyi, hogy egyfelől a cikk azt sugallja, hogy a népbíróságok korrekt ítéleteket hoztak, lám, itt van ez a Tálas, és az Új Köztemetőben ,,baj van" az áldozatokkal, azok tulajdonképpen egy gyanús társaság.

Ám ez még a kisebbik baj.

Csapody Tamás az április 25-ei Népszabadságban remekbe szabott írást közölt Radnóti utolsó, 1944-es munkaszolgálatáról, halálának körülményeiről és gyilkosairól. Cikkének forrása a kérdés vizsgálatáról szóló irodalom, kiemelten a BM Belső Reakció Elhárító Csoportfőnöksége által 1967-77 között lefolytatott titkos nyomozás, amely magát a gyilkosságot minden részletében földerítette.

Csapody cikkében világosan benne van, hogy Radnótit és 21 társát öt volt bori keretlegény lőtte közös sírba Abda határában, a Rábca gátjánál. Csapody nemcsak Tálasról, az ötök parancsnokáról írt, hanem a többi négy keretlegényről is. Korrektül:

,,A két lovas kocsira felrakott beteg munkaszolgálatosok kíséretével, valamint leadásukkal Tálas András hadapród őrmesterrel együtt 5 magyar keretlegény volt megbízva. Az egyikük, a gyilkosságokban való részvételét elismerő büdszentmihályi születésű, a titkos nyomozás idején budapesti illetőségű, nyugdíjas szakmunkás, MSZMP-tag Bodor Sándor volt tizedes vallomása szerint Győrben számos helyen megkísérelték a beteg munkaszolgálatosok leadását, de túlzsúfoltságra hivatkozva egyik helyen sem vették át. Bodor elmondása szerint a győri átvétel elutasítása után tanakodtak, majd vitatkoztak, hogy mitévők legyenek. (...)

Bodor Sándor tizedes szerint a sírgödröt többen is ásták, így a gyilkosságban való részvételüket tagadó, zsákai születésű, kecskeméti illetőségű, az elkövetés idején 26 éves Kunos Sándor, a nyírpazonyi születésű, budapesti illetőségű, akkor 25 éves Malakuczi János és a Bodor Sándorral azonos faluban, Büdszentmihályon született, tiszavasvári illetőségű, akkor 30 éves Reszegi István. (...) A jelentésben aláhúzott sorok nyomatékosítják: egyértelműen megállapítottuk, hogy Radnóti Miklós költőt és 21 társát 1944. november 4-én, szombat délután 14-16 óra között gyilkolták meg. (...)

A demecseri születésű és ott is élő, a gyilkosságok idején 31 éves Tálas András hadapród őrmestert háborús bűncselekmények elkövetéséért Budapesten népbíróság elé állították. A mintegy 500 oldalas népbírósági perében nem esik szó az abdai kivégzésben játszott szerepéről. Ettől függetlenül ítélték halálra 1947-ben. A rákoskeresztúri Új Köztemető 298-as parcellájában temették el, ahol 1994 óta a márványfedeles, nemzeti címeres díszsírhelye változatlanul áll. A másik, a jelentés szerint minden kétséget kizáróan bizonyítottan gyilkos Bodor Sándor és a jelentés által "nem egyértelműen" bizonyíthatóan gyilkos Reszegi István, a két MSZMP-tag ügye pártvonalon folytatódott tovább. A két személlyel kapcsolatban a "Miniszterhelyettes Elvtárs" által jóváhagyott javaslat alapján jártak el, és végül a személyükkel kapcsolatban felmerült adatokról az illetékes pártbizottság első titkárát tájékoztatták.

A kivégzett Tálas András kivételével valamennyiük adatlapján az szerepel, hogy elkövetett cselekményüket háborús kegyetlenkedésnek minősítették, ami a jogszabály szerint tíz évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés vagy halál, ha a bűntett halált okozott. Valamennyiük esetében a BM-parancsnoki döntés az volt, hogy meg kell szüntetni az eljárást, mert törvény szerinti büntethetőséget kizáró ok forog fenn. Az Abdai gyilkosok fedőnevű dosszié anyaga azonban arra enged következtetni, hogy a két MSZMP-tag esetében más jellegű megállapodás is született az állambiztonsági szolgálattal."

Magyarán Radnóti gyilkosait utóbb azonosították, de csak az végezte bitón közülük, akit nem ezzel vádoltak. A ,,törvény szerinti büntethetőséget kizáró ok" kissé zavaros. Háborús bűncselekmény ugyanis nem évül el, erre ma is látunk számtalan példát. Ám Kádár János Magyarországán ,,elévült" Radnóti és 21 társa meggyilkolása.

Az iratok arra engednek következtetni, hogy az egykori keretlegények tudtak egymásról 1977-ben is - és az MSZMP-tagság védettséget adott. Mivel a négy élő gyilkosból kettő MSZMP-tag volt, a másik kettőt sem merték bántani.

A két MSZMP-tag tömeggyilkos múltja, utal rá Csapody, még 1977-ben is alkalmat adott arra, amit Sztálin és Hitler kezdtek el ,,pártépítés céljára" alkalmazni: besúgás vagy büntetés, e kettőből választhatott a két MSZMP-tag keretlegény.

Különös dolog az ízlés. A Népszavát Tálas András sírja zavarja, az utána következett évtizedek és az élve elfogott zsidógyilkosok büntetlensége szót sem érdemel.

A mai MSZP-ben számtalan vezető az MSZMP-ben is fontos tisztségeket viselt. Miért meglepő ebben ,,jogfolytonosságot" látni?


http://www.gondola.hu/cikkek/65172
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kínos! - III/II-es ügynök az S
  2009-05-23 11:59:21, szombat
 
  Kínos! - III/II-es ügynök az SZDSZ óriásplakátjain

http://www.gondola.hu/cikkek/65185



Kivágó Györgyné bohózatba illő egynapos fővárosi képviselősége alkalmából Demszky Gábor azt nyilatkozta: beszélt az MSZP elnökével annak érdekében, hogy Kivágóné lemondjon a képviselői posztjáról. Aki az állampártot a III-as ügyosztály keretében szolgálta, ne vállaljon választott megbízatást, és ne legyen képviselő.

A főpolgármester ugyanakkor nem csak két évtizedes ,,következetes" antikommunista eszméiről híres, hanem arról is, hogy nem szívesen látogat Csepelre. Akkor ugyanis láthatná, hogy pártja tucatnyi óriásplakáton reklámozza Kál Károlyt, az SZDSZ XXI. kerületi pártelnökét, önkormányzati képviselőjét, a főváros tulajdonában álló nagybani piac felügyelő-bizottságának SZDSZ-es delegáltját, aki húsz évig volt III/II-es ügynök. Noha az SZDSZ most mint az uniós pénzek éber őreként és garanciájaként reklámozza magát, rövid fejszámolás után az is kiderül: az MSZP-SZDSZ-es vezetésnek köszönhetően több közpénzt dobáltunk ki az ablakon az elmúlt években, mint amennyibe a 13 havi nyugdíj 2009-es vagy 2010-es kifizetése kerülne.

III/II, MSZP, SZDSZ

Kál Károly a rendszerváltás idején az állampárt titkosszolgálatától igazolt át előbb az MSZP-be, amelynek négy évig önkormányzati képviselője is volt. A később az SZDSZ-be továbbállt, és a pártelnökséget is megszerző volt titkosszolga 2006-ban másodmagával szerzett önkormányzati képviselőséget.

Az ,,önkormányzatnak kontroll kell" szlogennel kampányoló SZDSZ-es elnök képviselősége mellett jelenleg a pénzügyi bizottság tagja, a tulajdonosi bizottság elnöke, és a fővárosi nagybani piac felügyelő-bizottságának tagja. A Fidesz szerint a Kál cége azonban ezen felül képviselői honoráriumának többszörösét, éves szinten legkevesebb 36 millió forintot kap különböző őrző-védő feladatok ellátására. Úgy tűnik tehát, hogy a magát ellenzékinek tartó képviselő univerzális segítőtársa a helyi vezetésnek - legyen szó akár a költségvetés megszavazásáról vagy az önkormányzati intézmények, játszóterek őrzéséről.

A Fidesz helyi frakciója szerint a képviselői munka és az önkormányzatnak végzett vállalkozói munka nem összeegyeztethető. Ennek szerintük kirívó példája volt, amikor a politikus nemmel szavazott a volt Csepel Művek területén illegálisan lerakott 1200 tonna mérgező galvániszap azonnali elszállíttatására, utána pedig havi 366 ezer forintért cége elvállalta annak őrzését. A legmegdöbbentőbb azonban ebben az esetben az volt, hogy a csepeli galvániszap mennyisége az elszállítás idejére a korábbi becslésekhez képest kevés híján a duplájára, 2300 tonnára növekedett.

A gyerekek szomorúságára csaknem nyom nélkül tűnt el pár éve az a csepeli játszótér is, amelyre, mint kiderült szintén a pártelnök cége ,,vigyázott" egy havi közel egymillió forintos szerződés keretében. Az esetnek úgy tudjuk, nem volt jogi vagy pénzügyi következménye, a játszóterek őrzésére kötött szerződés a vagyontárgyak szétverésének vagy széthordásának esetére ugyanis nem tért ki.

Találkozások óriásplakáton

A galvániszapról és az ,,elveszett játszótérről" szóló híradások után azonban most sokkal pozitívabb körülmények között találkozhatnak a csepeliek a sokat emlegetett politikussal. Az SZDSZ óriásplakátjairól ugyanis egyenesen a III/II-es őrző-védő pártelnök tekint le rájuk már-már atyai mosollyal, miközben a plakátok azt az érzést is keltik, mintha Kál Károlyon, de legalábbis az SZDSZ-en múlna a Kis-Duna uniós pénzekből történő megtisztítása, sőt, megújítása.

Kérdés azonban, hogy megújulásnak lehet-e tekinteni a Kis Duna part beépítését, amelyet jelenleg az MSZP-s vezetésű önkormányzat szeretne elérni, és mennyire garancia a part megóvására az SZDSZ, ha az önkormányzat, - mint láttuk - a képviselői honorárium több tízszeresét juttatja a képviselő cégéhez. Ilyen körülmények között a legtöbb ember minimum megkérdőjelezi a politikus ,,ellenzékiségét".

Uniós pénzek, az MSZP és az SZDSZ

Maga az uniós pénzek és a magyar közpénzek sorsa is elgondolkoztató, ha az MSZP-ről és az SZDSZ-ről van szó. A koalíciós pártok baráti köreibe tartozó cégek ugyanis rendszeresen kapnak meg furcsa körülmények között milliárdos megrendeléseket.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség éppen ebben a hónapban emelte ki 11 - ,,az uniós szabályokkal nem összhangban megkötött" - szerződés értékét - 60 milliárd forintot - a 4-es metróra benyújtott uniós támogatási kérelemből. Félő ugyanis, hogy Brüsszel megtagadta volna ezekre a kifizetést. (Így írják le a sorok között finoman, amit a köznyelv csak mutyinak nevez.)

Hasonló dolog történt éppen a Csepeli Szennyvíztisztító ügyében is, ahol már az EU szólt, hogy ne nézzék őket hülyének. El is vettek a beruházástól 10 milliárd forintnyi uniós támogatást.

Kijönne belőlük egy 13. havi nyugdíj

Azt, hogy évente hány száz milliárd forint kára származik az államnak a homályos hátterű szerződésekből, a mutyi miatt meg nem adott vagy el sem ért támogatások elbukásából, értelmetlen beruházásokból, a pénz szimpla szétlopásából, lehetetlen megbecsülni.

A kőröshegyi völgyhíd igen szép mérnöki alkotás lett, de ma már mindenki tudja, hogy pénzkidobás volt. 41,5 milliárd forintba került. Az M6-os autópályára szakemberek szerint 50 milliárd forintot költenek el értelmetlenül, természetesen szintén közpénzből. A 4-es metrón csak az uniós pénzből 60 milliárdot vesztettünk a minap (és még szó sincs annak négyszeres áráról), a Csepeli Szennyvíztisztítón 10 milliárdot a közelmúltban. Ha tehát csak azt számoljuk, hogy ezen a néhány kiemelt projekten mennyit veszthetett - vagy takaríthatott volna meg - az ország, máris kijön cirka 162 milliárd forint.

És most megint csak a tények. A nyugdíjakat érintő változások idén 100, jövőre pedig több mint 280 milliárd forintos megtakarítást jelentenek a költségvetésnek. Ennek legnagyobb tétele a 13. havi nyugdíj megszüntetése, ez idén 80, jövőre pedig 160 milliárdos összeg lett volna. A nyugdíjindexálás szabályainak megváltoztatása 2010-ben 76 milliárd forintos spórolást jelent, az idei nyugdíjkorrekció jövőre halasztása 10, a 2010-es elhagyása pedig 5 milliárd forintos megtakarítást jelent.

Mennyivel kisebb megszorításokra lett volna szükség csak a nyilvánosságra került legdurvább pénzkidobások mellőzésével? Lehetne számolni. Addig viszont, amíg ilyen stílusban kezeli az MSZP és az SZDSZ a közpénzt, az EU-s pénzeknél inkább az újabb mutyikra lesz garancia, nem a megújulásra.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A hiszékenység vámszedői
  2009-05-23 11:53:09, szombat
 
  LENIN LENGYELORSZÁGBA MENT!



Egy régi kedvenc viccet idézünk az írás elejére! Hátha akad az olvasók között, aki nem ismeri:



A tomboló kommunizmus idején a híres moszkvai Tretyakov-könyvtárba betévedt egy angol turista. A Szovjetunióba nagyon nehéz volt útlevelet szerezni, hogy ez az angolnak hogyan sikerült, arról nem szól a vicc. Nézegeti a csodálatosabbnál csodálatosabb festményeket a Szovjetunió történetéből felkészült angol, majd elérkezik egy festményhez, amelynek címe a képaláíráson: LENIN LENGYELORSZÁGBA MENT! A festmény Krupszkáját (Lenin elvtárs feleségét) ábrázolja egy ismeretlen arcú férfi társaságában a családi ágyban. Nézegeti egy ideig a festményt, majd segítséget kér a tárlatvezetőtől, mondván: Uram, ennek a festménynek az a címe, hogy Lenin Lengyelországba ment! Krupszkája asszony felismerhető a festményen félre nem érthető pózban, az úr viszont minden kétséget kizáróan nem Lenin!

Mire a tárlatvezető: Nem látja a képaláírást? Hol van Lenin, hol van Lenin? Hát nem látja? Oda van alá írva, hogy Lenin Lengyelországba ment!






A vicc azért jutott eszünkbe, mert elnézegetve a KISZ-bizottság tablóját A HISZÉKENYSÉG VÁMSZEDŐI című cikkünk elején, nem találtuk rajta Széles Gábort, az Echo Tv és a Magyar Hírlap tulajdonosát, aki akkoriban egyik kedves olvasónk szerint elég magas rangú KISZ-vezér volt. Vagy annyira még sem volt magas rangban, hogy a tablóra felkerülhetett volna? Lehet, hogy ő is Lengyelországban járt akkoriban? Vagy esetleg Leningrádban? Vagy lesatírozták onnan, mint Pozsgay Imrét a rendszerváltók tablójáról?



A kommunista ifjúsági szövetségben kitenyésztett zenekar intézi a mai Magyarországon a megszorításokat. Jelenleg Gordonkára hangszerelve. Hol a bolsevikokat, hol az IMF-t szolgálják az elvtársak! Az eszükbe sem jut, hogy végre a Hazát kellene már szolgálni? A magyar nem szép nekik, csak mindig az idegen? És miért kell a magyarnak a magyar ellen chartáznia, kormány-szinten megszervezve tüntetnie?



A KISZ kapcsán halkan megkérdezzük: a KISZ központi székháza Budapesten ma kinek a tulajdonában van? Annak idején Antall József valami közhivatalt akart odatelepíteni, de mire érkezése lett volna szándékát végrehajtani, akkorra valakik eladták! Kik adták el kinek, és ami a leglényegesebb, hol van az ára? Vagy ahogy Kuncze elvtárs érdeklődött annak idején a Fidesztől: hol a lé? A KISZ folyószámlájáról kik nyúlták le a megszűnés idején parkoló milliárdokat? Milyen pozícióba kerültek a lenyúlók, és most mekkora vagyonnal rendelkeznek?

A legnagyobb baj az, hogy a mai napig ismeretlen kis kezek az államkasszát az első szabad választások előtt leürítették. Vajon kik ők, és miért nem lettek elszámoltatva mind a mai napig?

A Szabadság-híd felújítása befejeződött-e már kedves budapestiek? Amennyiben igen, visszakerült -e a tetejére a Turul?

A négyes metró mikor lesz kész? Azért, amiért az orosz államadósság fejében nem épült meg a négyes metró, ki a felelős? Az orosz államadósságot Oroszország lerendezte egy magyarországi kft. felé! Abból egyetlen fillér sem került be az államkasszába! Sok milliárd forintról van szó! A Horvátország felé értékesített fegyverek ára kiknek a folyószámláját gyarapította? A megszűnt kommunista szervezetek vagyona kiknél landolt?



Ami nem annyira húsba vágó kérdés, de azért szeretnénk megtudni: amikor nagy vircsaft van akár a Magyar Szocialista Párt, akár a szabad varjak háza táján, a gépkocsikból (a mi pénzünkből vásárolt és fenntartott méregdrága járgányokból) kiszállva miért ragadják meg, és teszik a fülükre azonnal a mobil-telefont? Csak nem azért, hogy ne lehessen nekik feltenni a fenti kérdéseket?



Lenin elvtárs lengyelországi útja kapcsán egyelőre ennyi jutott eszünkre!



A kérdésekre a válaszokat várjuk a honlap elején feltüntetett e-mail-címünkre, melyeket előre is köszönünk. Az érdemi válaszoknak természetesen a honlapot helyt adunk!


******************************

A HISZÉKENYSÉG VÁMSZEDŐI





Amikor a Magyar Szocialista Párt és a Szabad Demokraták Szövetsége leszálló ágba keveredik (hál Istennek akadnak ilyen leszálló ágak főleg mostanában sokszor, de még mindig nem elégszer), azonnal előrántják a fasiszta, náci, nyilas, rasszista és a franc tudja még, hogy milyen billogokat! Azt, hogy ki az aktuális fasiszta, náci, nyilas, rasszista, azt természetesen a baráti kör (a tarka magyarok, a magyar tarkák) dönti el.

A kommunisták a retorikájukban soha nem jönnek elő. Pedig a kommunizmus eszméjének több mint 100 millió ember esett áldozatul. A húsz milliós áldozatot okozó (félreértés ne essék, egyetlen áldozat is sok!!) nácik naponta tízszer fel vannak emlegetve. Esélyegyenlőségről papolni, és közben állandóan kettős mércét alkalmazni, na ez is abba a kategóriába tartozik, amiből már elég! Állandó félelemben akarják tartani az embereket!

VADAI ÁGNES, a honvédelmi minisztériumban szépen kikerekedett államtitkár asszony is beszállt a napokban a megmondó emberek FÉLELMETES sorába. Mondott is akkora marhaságot, amekkora a csövön kifért. Még rajta is igyekezett túltenni egy budapesti szabad varjú. Az örökös károgás miatt nem marad idő az értelmes munkára! Münnich Iván pszichológus szerint a félelem felkeltése akkor fontos, ha más eszköz nem maradt a korábban hűséges szavazók megtartására. A totális kormányzati csődöt ezzel akarják elfedni!

A pécsiek az ilyen VADAI - féle gondolatokra is nemet mondtak akkor, amikor Szili Katalint megbuktatták. Szili meg is dolgozott érte, mert Gyurcsányt ki-kihúzta a slamasztikából! A köztársasági elnöki székért folytatott harcot követően nem kellett volna nekiveselkedni a pécsi polgármesteri széknek! Hiszen olyan jól jövedelmez a házelnöki szék! Mi az hogy! Nagyon is!

Az emberek riogatása különféle chartákkal folyamatos. Édes-bús dolog, amikor az egyik magyar ember tüntet a másik magyar ember ellen! Ezt művelik most már évek óta. Hol Szabó Albert, hol Bács(f)i Diána ugrik ki a kalapból. Ezeket az őrültségeket Szilvásy elvtárs fejlesztette tökélyre. Cuki volt, amikor gyerekekkel vette körül magát Gy. F., és a múzeum timpanonján ott feküdt több tucat fegyveres!
A riogatást Szilvásy fejlesztette tökélyre. Meg is kapta érte feleségestől a jutalmat! Ha így haladunk, ezek az eszementek képesek lesznek a NATO-t behívni Magyarországra, hogy tegyenek rendet. Lehet, hogy már az FBI kevés lesz nekik! A magyar rendőrökre elég szégyen, hogy ennyire lenézi a hatalom a munkájukat!

A kisded-játékok helyett valódi kormányzás, értelmes közélet kell! Pártunk és kormányunk valóban nem vette volna észre, hogy a gödörbe lökték az országot? Az árokásást be kell fejezni legalább akkor, amikor már a gödör alján vagyunk! Véget kell vetni az anarchiának, mert a közbiztonság hiánya miatt egyre több a gyilkosság, és emberéletek kerülnek naponta veszélybe!

Hol van ott rend és közbiztonság, ahol már évek óta nem az ARAT, aki ELVETETT! És nem a károsultak védelmére kel a HATALOM, hanem a tolvajéra! Főleg vidéken nagyon rossz a közhangulat, ami felveti a gyanút, hogy a falvak mielőbbi teljes felszámolása a cél!

Mindenféle adóról, megszorításról beszél a hatalom, de arról, hogy megszünteti a korrupciót, felszámolja a fekete- és a szürke gazdaságot, biztosítja a közrendet, arról egy szó nem sok, annyi nem esik! Egy államtól joggal várja el az adófizető polgár, hogy a befizetett adója fejében legalább az életét és a vagyonát megvédik! Az egyre kevesebb munkahely, egyre kevesebb ÉRTÉKET előállító munkáskéz hiánya oda fog vezetni, hogy a GYERMEKEKRE, a SEGÉLYEKRE, a NYUGDÍJAKRA nem lesz pénz! Az államkasszába nyúlkáló siserahad létszámát és javadalmazását AZONNAL a felére kell csökkenteni, és meg kell szüntetni a kormányzati munka gebinbe (haveri körnek jó pénzért) adását!

KEVESEBB SZAKÉRTŐ, ÉS TÖBB SZAKÉRTELEM KELL!

Békéscsaba, 2009. május 19.
T. Z. - F. I.

******************************
OLVASÓI LEVÉL

http://www.sokkaljobb.hu/files/pages/szelesg.




Az Echo Tv tulajdonosa SZÉLES GÁBOR, aki a Magyar Hírlapot is tulajdonolja. Róla annyit kell tudni, hogy a Kommunista Ifjúsági Szövetség egyik magas rangú vezetője volt. Amikor a kommunista ifjúsági szövetség LOPJUK SZÉT AZ ORSZÁGOT MOZGALOMMÁ alakult, és Marxot olyannyira elfelejtette, hogy csak a tőke kellett tőle, akkor gyorsan bevitorlázott a Magyar Demokrata Fórum kebelére! Mert akkor éppen az volt a győzelemre esélyes párt!

Az információ hatalom! Ott első kézből megszerezte az információkat, és szépen elindult Gyurcsány Ferenccel, Nagy Imrével, Csepi Lajossal, és a többi kiszes kommunistával a meggazdagodás útján!



Széles Gábor mindig tudta, hogy merről fúj a szél!

Első tulajdona talán a Videoton volt, ahova egyik vezetőnek Apró Piroskát (Gyurcsány Ferenc anyósát) szerződtette. A Videotonnál voltak zűrök bőven, de ki emlékszik ebben az országban erre már vissza? Talán a székesfehérváriak közül néhány százan, mert nem túl sokkal a tulajdonos-váltás után munkanélküliek lettek! A szocialista munkamegosztás gyorsan bejött: a haszon az enyém, a kár az államé! És ez azóta így is maradt! Vajon így lesz most már az idők végezetéig? A Videotonnál is a HASZON a Széles Gáboré, a kár (a munkanélküli segélyek, végkielégítések, járulékok kifizetése) a magyar állmé lett!



Most megint jókor fogott szagot Széles elvtárs, mint a rendszerváltás idején! Érzi, hogy a Fidesz nagy győzelem előtt áll, hát akkor kössük át a lovakat a kocsija elé!



A Hír Tv egyik gazdag tulajdonosa a fáma szerint Csintalan Sándor, a Magyar Szocialista Párt volt ügyvezető alelnöke! Aki a Horn Gyula-féle vaskoronás győzelmet a Hősök terén bukfencet hányva ünnepelte! Most meg a Fidesznek csinálja az ízetlennél ízetlenebb reklámjait! Elbukott a közelmúltban egy fogadást: bizton állította, hogy Simon Peresz nem mondott olyat, hogy felvásárolják Lengyelországot, Menhettent és Magyarorságot. Amikor kiderült, hogy mondott, és zavartalanul folyik is a felvásárlás, meg kellett volna, hogy egye a cipőjét a Hősök terén! Ennek a fogadalmának mind a mai napig nem tett eleget!



A Hír Tv nagyon népszerű, sikeres műsora a Célpont. Gondolkozzatok el rajta, hogy hány Fideszes ügyre derített fényt eddig? Ugye, hogy egyre se! Pedig ott is volnának felderíteni való ügyek bőven, nemcsak az MSZP-SZDSZ holdudvarában! Az önkormányzatoknál tényleg minden annyira rendben van? Na ugye!



A magántelevízióknál a tulajdonos dönti el, hogy mi mehet adásba! A pénz általában felül szokta írni még a jó ízlést is. Ebben az esetben azonban nem erről van szó!



Kedves Jobbikosok! Hogy gondoltátok, hogy ezzel a szöveggel a hirdetésetek a két kommunista embernél nem veri ki a biztosítékot?! Hogy is szól a szöveg?



EZ ELMENT TANULNI!

EZ MŰVELTE A FÖLDJÉT!

EZ ALAPÍTOTT EGY KISVÁLLALKOZÁST!

EZ NAPI TÍZ ÓRÁT DOLGOZOTT!

EZ AZ ICIKE-PICIKE MEG MINDENT ELLOPOTT!



Hova sorolhatók be az Echo Tv és a Hír Tv tulajdonosai? Hát csak az icike-picike passzol rájuk!

Az icike-picike nem tűrheti el, hogy a fejére olvassák a saját tv-csatornáján naponta többször is, hogy ő mindent ellopott!

Ráadásul még elszámoltatással is ijesztgetitek az elvtársakból kegyelmes urakká előlépett figurákat!



Hát ez így nem megy! Ezért kaptatok kosarat mind a két ,,jobboldali" tv-csatornától!

Itt van nektek az internet! Alakítsatok ki kis közösségeket, keressétek egymást az interneten addig, amíg erre is le nem csap az újgazdagok üdvhadserege!



Békéscsaba, 2009. május 18.

http://www.sokkaljobb.hu/node/1446
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2009.04 2009. Május 2009.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 338 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 267
  • e Hét: 1925
  • e Hónap: 18718
  • e Év: 151635
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.