Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Michael Jackson Elhunyt
  2009-07-02 20:54:31, csütörtök
 
  Michael Jackson Elhunyt 2009.06.25

Forrás. Michael Jackson honlapjáról
Michael Jackson június 25-én ötven évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt...
Jackson csütörtökön délben lett rosszul Beverly Hills-i otthonában. A mentők szinte azonnal megérkeztek, majd 30 perccel később egy tűzoltó autóban szállították kórházba. Hivatalosan nem megerősített hírek szerint Jacksont többször is próbálták újra éleszteni a kocsiban, az orvosok pedig közel 1 órán keresztül küzdöttek az életéért a Los Angeles-i kórházban. A boncolásra ma kerítenek sort. A leginkább hitelesnek mondható információk szerint szívroham miatt hívták ki a mentőket Jacksonhoz. A kórházba 10 testőr kísérte a kocsit több terepjáró limuzinon. Mindenki rémültnek tűnt, ekkora már megérkezett a helyszínre Katherine és Joseph, a sztár szülei is.
Marlon Jackson, a sztár testvére szerint a Pop Király már előző este sem érete jól magát és menedzserén keresztül kérte, hogy orvosai legyenek a közelében. Az orvosok viszont mivel nem találtak semmi komoly problémát nem rendelték el a sztár kórházba szállíttatását. Jacksont másnap reggel már rossz állapotban találták, nem tudott lélegezni sem.
Jackson három gyermekét a délután folyamán vitték a kórházhoz, hogy végső búcsút vegyenek apjuktól. Egy forrás szerint a gyerekeket Katherine fogja nevelni a jövőben.
A kórházba érkezett az összes családtag, ahol jelenleg is minden le van zárva és rajongók veszik körül az épületet. Hasonló virrasztásokat tartanak Jackson Garyben található gyerekkori házánál, a Los Angeles-i villánál, valamint a korábbi otthonánál, Neverlanden. A New York-i legendás Apollo színház előtt külön tábla hírdeti, hogy Jacksont saját hallottjának tekinti az intézmény. Az angliai Glastonbury fesztiválon megemlékezést tartottak Jackson tiszteletére.
A világ legnagyobb internetes áruházában, az Amazon.com-on a 15 legnépszerűbb kiadvány jelenleg mind Jacksoné. A weboldal külön részt szentelt a sztár halálának.
A CNN és az összes fontosabb hír csatorna élőben közvetítette az eseményeket, a zenei csatornákon egész napos műsorokat szentelnek Jacksonnak. A sztár hivatalos weboldalain gyászoló szövegek jelentek meg, a kiadója pedig közleményt adott ki, amiben a részvétüket fejezték ki a család tagok iránt.
A rajongók szerte a világban gyászolják a Pop Királyt.




Hivatalosan nem megerősített információk szerint Michael Jackson családja az összes jogi ügy intézésére L. Londell McMillant választotta, aki már egyébként is évek óta dolgozott a sztárnak.
A Jackson család szombaton közleményt adott ki, amiben megköszönték mindenkinek a támogatást.
"Az unokáimat nagyon megérintette a szeretet és támogatás, amit feléjük és az apja felé mutattatok." - mondta Joe Jackson, a sztár apja.
A 2003-as Living With Michael Jackson című dokumentumfilm készítője is megszólalt. Ennek a műsornak a kapcsán merült fel második alkalommal, hogy Jackson gyerekeket molesztált. Az újságíró elmondta, hogy soha nem látott semmi gyanúsat Jackson körül, és egy nagyon tiszta ember volt.
Madonna a hivatalos weboldalán (madonna.com) is megemlékezik Jacksonról.
Megszólalt Jackson 2002 és 2004 közötti szóvívője is, aki szintén megerősítette, hogy a sztár komoly nyugtatókon és fájdalomcsillapítókon élt. Stuart Backermann ugyanazt a történtetet mondta el, amit már többektől is hallottunk. Ezek szerint Jackson az 1984-es Pepsi reklám forgatásakor szenvedett olyan mértékű sérüléseket, ami miatt fájdalomcsillapítókat kellett szednie. Ezekre aztán rászokott, és mivel más jellegű fájdalmai is voltak, mind lelki és fizikai oldalon, egyre többet igényelt ezekből a szerekből. Ennek nyomán gyakran ki volt ütve kulcs pillanatokban, és hozott meg szörnyű döntéseket.
Backermann szerint a 2003-as vádaskodások teljes hazugságnak bizonyultak, és a nyugtatók miatt csinált Jackson akkora hülyeséget, hogy a fent említett dokumentumfilmben átkarolta későbbi vádlóját. Szintén a szóvívő nyilatkozta, hogy szerinte Jackson nem akart többet fellépni, inkább üzletemberként képzelte el magát.
Sok kérdés merült fel Jackson végrendeletével kapcsolatban is. Joe a People magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy még nem tud semmit sem a sztár végakaratáról. Míg más források szerint John Branca ügyvédnél vannak a kapcsolódó dokumentumok.
Egyes hírek szerint a család most azon gondolkodik, hogy Jacksont Neverlanden helyezzék végső nyugalomra, a birtokot pedig egy Graceland jellegű látványosságá alakítsák át.
Kiderült, hogy Jackson vezető ügyvéde McMillanen kívül Joel Katz volt, aki jelenleg úton van Los Angelesbe, hogy egyeztessen a sztár többi emberével. Katz elmondta, hogy Jacksonnak sok üzleti ügye volt folyamatban az utóbbi hónapokban.
A Beatles dalokat kezelő Sony ATV vezetője kijelentette, hogy Jackson halála után is az akarata szerint fogják menedzselni a katalógust.
Természetesen pletykák indultak meg arról is, hogy Jacksonnak hány kiadatlan dala volt, és ezeknek mi lesz a sorsuk. Egyes források szerint 100 eddig ismeretlen dalból álló gyűjteményt találtak az otthonában, mások szerint a koncert próbák alatt március óta összesen öt új dalt vett fel és fejezett be, amit most többek között a Sony szeretne kiadni.
A hírességek mellett számtalan ország vezetője és minisztere is részvétét fejezte ki a Jackson család felé.
Lady Gaga állítólag Jacksonnal dolgozott új számokon. Az énekesnő a halál hírére teljesen összeomlott és egész nap nem mozdult ki a turné buszából.
Prince Abdullah bahreini herceg, akivel Jacksonnak az utóbbi időben megromlott a viszonya, szintén gyászolta az énekest.
Interjút adott Raymone Bain is, aki 2004 és 2008 között volt Jackson szóvívője és menedzsere. A publicista elmondta, hogy Jackson nagyszerű apa volt, aki mindent megtett a gyerekeiért.
Mindeközben a Thriller Live és a Who's Bad csapata is bejelentette, hogy az énekes tiszteletére továbbra is fellépéseket fognak tartani.
Megszólalt a Jackson gyerekek volt nevelőnője is, aki 17 évig dolgozott Jacksonnak

 
 
0 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
118 centis a legnagyobb uborka
  2009-07-02 19:12:03, csütörtök
 
  118 centis a legnagyobb izraeli uborka

2009. 07. 01 TV2 Tények
A 70 éves Itzhak Yazenpana megdöntötte a helyi agrár-rekordot: akkora uborka nőtt a kertjében Izraelben, hogy nem is volt elég a leméréshez egy méteres mérőszalag: 118 centi lett a végeredmény, pedig egy uborka általában legfeljebb 10-15 centis a kertjében.




 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Jót lehet nevetni a videón
  2009-07-02 14:58:47, csütörtök
 
  Az új erő EP-kampány filmje - Győzzön a Jobbik!

Link
Jót lehet nevetni, érdemes megnézni a klipet.

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Még a kutya is kidölt
  2009-07-02 14:53:46, csütörtök
 
  Még a kutya is kidölt a nagy hőségben /keriMaritól/





 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2009.06 2009. Július 2009.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 109 db bejegyzés
e év: 1528 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 603
  • e Hét: 12233
  • e Hónap: 45387
  • e Év: 279134
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.