Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Szűrös: Az inkább proli, mint
  2009-07-22 23:47:34, szerda
 
  Szűrös: Az inkább proli, mint kajmán Hornnak nem tetszett a zsidó nyomulás

2009. július 22. 21:28
HunHír.Hu


Szerdán folytatódó mátrafüredi történelemtanár-táborban a fő téma továbbra is a rendszerváltás, melynek prominens szereplői mesélik el a konferencián, hogy húsz év után mit csinálnának újra, másképp. Szűrös Mátyás a nyolcvanas évek végének demokratikus ellenzékét a neoliberalizmussal azonosította. Úgy vélte: a neoliberálisok (nyugodtan nevezhetjük őket cionista szálláscsinálóknak) egyetlen célja a hatalom megszerzése volt.

- Mondják, nem is volt ITT rendszerváltás, s a nagyhatalmak döntöttek el mindent a fejünk felett - kezdte visszaemlékezését a volt külügyes, ideiglenes államfő. - A rendszerváltás mozdonya tényleg több alkalommal kisiklott. Sok AZ ismerős arc a politikai elitben, akik ma is hibát hibára halmoznak - jelentette ki Szűrös Mátyás.

- Tetszik, vagy nem, de a rendszerváltásban a neoliberálisok játszották a főszerepet - tette hozzá Szűrös, akinek (már a régi rendszer utolsó napjaiban) AZ Egyesült Államokban járva több szenátor is tudtára adta: ellenzéki politikusok lobbiztak a Bush-kormánynál, s azt kérték AZ USA-tól, hogy semmilyen formában NE támogassák a Németh-kormányt. A politikus úgy vélte: AZ SZDSZ eleve azért volt erősen antikommunista, hogy AZ első választásokon minél több szavazatot szerezzen.

Valójában a pénz-piac-hatalom hármasát imádják, ezért gyorsan félretették korábbi elveiket, és összeálltak AZ MSZP-vel. Mint mondta, AZ SZDSZ nem egyszerűen koalíciót kötött a szocialistákkal, hanem rájuk telepedett.

- Horn Gyula nem egyszer panaszkodott nekem, hogy AZ MSZP-n belül is nagyon erős a neoliberális lobbi, Vitányi, Szekeres, Kovács László hatalma - világította meg Szűrös Mátyás.

A Fidesz akkor jár el helyesen, ha végigviszi AZ elszámoltatást. A rendszerváltáskor is ezt kellett volna megcsinálni, nem AZ ügynököket keresgélni - fejtette ki AZ előadó.

Heol.hu



Hozzászólás

Saman - 2009.07.22. 23:28


Na azért szűrös sem "piskóta"

MOCSKOS , BÜDÖS KOMMUNISTA !!

Mellesleg van némi köze Magyarország belerángatásához, a csehszlovákiai eseményekbe. Többek között.
Mindegy, a zsidesz közelében "elfér".
A kis pufajkás zsidó panaszkodott??????Hihetetlen......



Pataya - 2009.07.22. 23:18
Még hogy a Fidesz elszámoltat ? És mit , és kit ? A bűntársait ? Rablóbanda AZ egész parlament, ami előttünk látszik, AZ egy színjáték, aki hisz a Fidesznek, AZ úgy fog járni, ahogy jártunk 2002-ben, és 2006-ban. Hogy is jártunk ? Hát átb@sztak bennünket, de rendesen !!!!!



Papi1 - 2009.07.22. 22:47

Sokat törtem a fejem, hogy a Fidesznek honnan jönnek a leendő szavazói. Hát, azt hiszem, rájöttem.
Az SZDSZ és AZ MSZP sikkasztói, rabló jönnek át a süllyedő hajóról, abban a reményben, hogy mint Fideszes, megússzák AZ elszámolást. Ott is van, akit zsarolni lehet, hiszen a parlamentben IS együtt osztozkodtak. Ha csak azt nézem, közösen mutyizták ki a Seres Mária népszavazási kérelmének kikerülését, miszerint, most már 2x, 3x többet lopnak el fizetésként. Ezt is el kellene számoltatni velük, mert bizony ez is 1000 milliárdra rúghat összességében, '90.-töl számolva.




Forrotavasz - 2009.07.22. 22:18
Félek, hogy a Jobbiknak sajna nem lesz hozzá meg a megfelelő támogatottsága. Jelen pillanatban, szerintem, erre a Magyarok Szövetsége a legesélyesebb. De ha egyikem akkor valóban nekünk kisembereknek kell megindulni, mondjuk lezárni AZ utakat, még el nem takarodnak. Csak hát ehhez is kellene egy megbízható vezér, lehetőleg nem Fideszközeli.


SW - 2009.07.22. 22:07
A Fidesz ha elszámoltatna, legelőször saját magát számolná azzal föl. Ezek után illúzió ilyet feltételezni, hogy majd a Fidesz elszámoltat.



kovács - 2009.07.22. 22:05
Ne máson kérjed számon amit It elb@sztatok Szűröském!!



Papi1 - 2009.07.22. 21:56
Fidesz inkább ellenzékbe vonul, mit a mutyi-szerződést megszegve elszámoltassa fajtársait, és testvér-pártjabelit, a likud vezéreket! Na meg, ők sem piskóták!
Majd a Jobbik elszámoltatja őket! Ha nem, akkor majd MI, a kisemberek!




Forrotavasz - 2009.07.22. 21:47
Fidesz!? Tiszteségesen soha nem fog senkit elszámoltatni!


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=21446
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kínos percek! A TV2 megszavazt
  2009-07-22 23:39:40, szerda
 
  Kínos percek! A TV2 megszavaztatta a népet: Vona sokkal népszerűbb, mint Orbán és Bajnai

2009-07-22 11:49 barikád.hu


A TV2 Mokka meghívta Závecz Tibort a Szonda Ipsostól, adjon már magyarázatot arra, hogyan lehet, hogy Vona Gábor a felmérésük szerint megelőzi a baloldali politikusok többségét népszerűség szempontjából. Persze, hogy a kutató elfogadta a meghívást. Arra azonban ő sem számított, hogy még a saját felmérésüknél is kellemetlenebb meglepetés éri. A TV2 napi felmérése ugyanis arról szólt, ki a népszerűbb: Orbán, Bajnai vagy Vona. Amikor a riport elkezdődött Vona éppen 56%-kal alázta a másik kettőt... Nézze meg nálunk a kínos perceket!

http://barikad.hu/node/33020
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elképesztő: zsideszes Kövér sz
  2009-07-22 23:38:08, szerda
 
  Elképesztő: zsideszes Kövér szerint a nép a hibás a kialakult helyzetért

Kövér László, a Zsidesz ,,radikális" bajusza - ő AZ aki a ,,szélsőséges" Jobbikkal szimpatizálókat kéne AZ akolba visszatérítse keménynek szánt beköpéseivel - igazi freudi elszólást produkált a minap a szívéhez legközelebb álló tévé Péntek 8 című zsideszes agitprop műsorában.
Az MSZMP-s múltú, kissé paranoiás és AZ elszakított területeken élő magyarok számara visszaadandó Magyar állampolgárság tervének következetes ellenzője szerint, idézzük: ,,Vegyük Le egy kicsit a túl nagy felelősséget a politikusok válláról! Az, ami ma Magyarországon van, nem néhány száz vagy néhány ezer politikusnak a keze munkája. Nem azért alakult így, mert voltak ostoba vagy gazember politikusok kormányon vagy ellenzékben. Hanem azért, mert MI, magyarok - nem megegyezéses alapon persze -, közösen ide juttattuk a dolgokat."
Ilyenkor két reakció indulhat meg egy egészséges Magyar emberben. Az első mindenképp - röviden és tömören kifejezve - ennyi: a kurva anyád, Kövér Laca!
Azonban NE álljunk meg ITT, hanem mélyüljünk el egy kicsit a bajszos freudi elszólása lényegében, ugyanis ez AZ, ami a leghűségesebben tükrözi a magát elitnek nevező, valójában a magyarságon élősködő politikusi horda hozzáállását a választópolgárokhoz. Maga AZ idézet kezdete is elég kellene legyen ahhoz, egy egészséges társadalomban, hogy holnap milliók sétáljanak át a Fidesz székházához megmondani Lacának, hogy húzz a búsba és akkor nem lesz felelősség a válladon.
Miért is kéne, hogy is képzeli azt bármely politikus ebben a csődszéli országban, hogy egy pillanatra is ledobhatná válláról a felelősséget. Meghogy AZ igazgatótanács és a takarítónő egyformán felelős a cég csődjéért. Bár lehet, hogy fogalmi zavarokban szenved a vérkomcsi, kenőpénzeket csendben elintézgető Kövér, azonban azt neki is tudnia kellene, hogy a felelősség nem egy kabát, amit csak úgy levetünk és elteszünk a szekrénybe, ha már lejárt a szezonja. A Fidesz és a parlamenti tolvajpártok, bár eltérő mértékben, de húsz éve döntéshozó pozíciókban üldögélnek, vagy annak közvetlen közelében álltak és állnak a mai napig.
Ennélfogva, első helyen igenis annak a néhány száz vagy néhány ezer politikusnak a bűne a mai közállapot, és igen, pontosan azért, mert ostobák és gazemberek majdnem mindannyian. Avagy te minek neveznéd a holokauszt történelméről ostobaságokat szajkózó, pusztán csak érettségivel rendelkező Gusztos Petyát. Vagy a rendőröknek a buzik iránt érzett szeretetéről papoló Drazsét? Nem gazember Zuschlag vagy éppenséggel a Hegyvidéket saját üzleti terepnek tekintő Pokorni és AZ ő ágyasa, Schmidt Maca? Azok bizony, és ITT a Parlament minden tagját és a mögöttük levő államtitkárokat is nyugodtan felsorolhatnánk, szinte nincs köztük olyan, aki nem követett volna el törvénytelenséget abból a célból, hogy saját zsebét AZ adófizetők - azaz a a közmagyarok - kárára tömje. Nem gazemberek vagytok it, politikusok, és nem ostobák? Hadd idézzek egy klasszikust: MI AZ, hogy! Nagyon is!
Elképesztő, hogy AZ egész Magyar társadalomra ráokádnátok bűneiteket, kizárólag abból a célból, hogy elérd a ,,mindenki bűnös, tehát senki sem felelős" posztkádári és pártod által ideálisnak tartott közállapotot. Így nem kéne AZ Orbán-kormánynak a felelősök felkutatásával foglalkoznia, maradna a ,,közmegegyezéses mutyi".
Nem, te undorító patkány, a Magyar emberek nem hibásak azért, mert idejutott ez AZ ország. A Magyar emberek többsége tájékozatlan, ez igaz, de rosszat nem akart. Azért nem tett semmit, mert gondos kezek - melyek között a tied is ott van - AZ elmúlt két évtizedben kiépítették a világ legtökéletesebb agymosó szerkezetét, a ,,Magyar" sajtót. Sem te, sem más politikus eddig még nem mondta meg a Magyar embereknek, hogy MI folyik valójában hazánkban, s ebből a magát kiegyensúlyozottnak hazudó, zsidók és vagy komcsik által irányított sajtó is derekasan kivette a részét. Ennek ellenére a Magyar ember sokszor ellenállt, több alkalommal is kifejezte abbeli véleményét, hogy nem jó AZ neki, ami ebben AZ országban van. Csak ezt a it patkányfületekkel soha nem hallottátok meg.
Azt mondtátok 2006-ban, ha AZ önkormányzatit megnyeritek, akkor Őrült Fletónak el kell takarodnia. Rátok hallgattunk, megnyertétek, Fletó maradt, a gyáva Viktor pedig a magyarokat AZ ávós csőcselék prédájául hagyva menekült. Nem is olyan rég, AZ EP-választásokon is azt mondtátok a Magyar embereknek: szavazzanak rátok, és akkor majd megbukik ez a judeokormány. Rátok szavazott több mint fele a megjelenteknek, it nem tettetek, tesztek semmit. Magunkra hagytatok, mikor AZ Erzsébet hidat lezártuk, és azóta is folyamatosan ezt teszitek: magára hagyjátok bajban a magyart!
Ezért sincs igazad, te vádaskodó komcsi.
Azonban értem én, hogy mire megy ki a játék. Ahogy a patkányok megérzik a földrengést, úgy érzed te is, hogy valami ,,van a levegőben". Valami olyan illat, amit te még nem éreztél és ez megijeszt. Látom magam előtt, ahogy a hálószobában, villanyoltás után, kókadásod miatt zsörtölődő asszonnyal AZ oldaladon azon merengsz: ,,jaj, csak nehogy még AZ legyen a vége, hogy ITT tényleg bejut a Jobbik és akkor nevén kell nevezni a dolgokat, nem elmismásolni AZ elmúlt évek bűneit, aztán saját zsebünket tömködve, klientúrát építgetve kormányozgatni. Jaj Istenem, MI lesz velem, ha rájönnek, hogy én is mit tettem..."
Ettől félsz te, mégpedig nagyon. Olyannyira rettegsz, hogy már nem bírod kontrollálni magad és kicsúszott a szádon ez AZ amúgy őszinte mondat.
Ennyire számít neked a Magyar nép, a demokrácia, a törvényesség. Azt üzened a népnek: ha éheztek, ti vagytok a hibásak. Ha kirabolnak a cigányok, akkor is te vagy a hibás. Mindenért a nép a hibás, miközben ti, akik elitnek nevezitek magatokat semmiért.
Van egy mondás: ha nem tudsz úszni, azért még nem a víz a hibás. Ajánlom neked, filózz el ezen!


Florian Geyer - Kuruc.info

2009-07-21. 23:25


http://kuruc.info/r/7/43980/


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak a káosz marad a szoclib u
  2009-07-22 23:33:51, szerda
 
  Csak a káosz marad a szoclib uralom után
2009-07-21 17:56:01

Nem sok tapasztalata lehet a magyar rögvalóságról annak az amorf hatalmi képződménynek, amit kisebbségi kormánynak szoktak nevezni. Pedig a mögötte álló Magyar Szocialista Párt újabban kiemelten foglalkozik az úgynevezett kisemberekkel. Ezeknek a ,,nagy embereknek" jó gazdája volt a most éppen kimúló SZDSZ is. Az még csak hagyján, hogy végük, béke poraikra; kérdés, vajon mennyi időbe telik annak a társadalmi tőkének a helyreállítása, amit az MSZP-SZDSZ részben felélt, részben pedig szétzúzott.

Nincs olyan társadalmi mutató - közérzet, születésszám, halálozás, élve születés, vagy éppen a picit elvontabb ,,jövőkép" -, amely ne azt mutatná, hogy a magyar társadalom erőforrásait végzetesen elhasználta a Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai nevével fémjelzett politizálás. Nem csak arról van szó, hogy jóformán csak megszorításokkal próbálnak úrrá lenni azokon a gazdasági, szociális bajokon, amelyeket éppen ők idéztek elő. Persze súlyos gond az is, ha egyre kevesebb sajt és tej kerül a család asztalára. Súlyos gond ha a kevéske szabadidőt - mert ugye azért sokan vannak itt, akik becsületesen dolgoznak - már nem lehet hasznosan eltölteni. A gyereknek örökösen nemet mondani, vagy éppen megalázó módon kilincselni a szolgáltatónál, részletfizetést kérve. Az ember összeszorítja a fogát, s jobb esetben a ,,hamarosan jobb lesz" gondolattal próbál túllenni a gyomorszorító jelenen.

A magyarok jó része - amelyik nem a budai szalonokban írja a sehol sem megjelenő tanulmányokat - nem ,,él", hanem ,,túlél". Igyekszik túlélni azt a káoszt, amit a most éppen sorvadó hatalmi elit idézett elő, javarészt saját túlélésének érdekében vagy valami megfoghatatlan perverzió által vezetve. Állítólag náluk ,,dolgozik" a hazai szürkeállomány színe-java. Senki nem jelezte, hogy az anómia előbb-utóbb káoszba válthat át? Mert ami itt van, az minden, csak nem rend. Nincs gazdasági-társadalmi prioritás. Nem érdekük.

Az MSZP most biztonságot ígér vidéken, de erről nem akkor kell elgondolkodni, amikor épeszű ember már nem szavazna rájuk. Az SZDSZ pedig - amelyik csoportosulásnak oroszlánrésze van a bűn relativizálásában - hirtelen elkezdene vidéken is ,,építkezni", holott a fene se kíváncsi rájuk. Röhej, hogy olyanok akarnak szólni a ,,vidéki" emberhez, akik életükben nem mozdultak ki Pest megyéből. Vagy ha igen, akkor is csak a nagy fekete autóban. Azoktól vár segítséget a haldokló, akiket míg élt, megvetett, majdhogynem vonalkóddal látott el.

A hosszú listán az egyik legsúlyosabb vétek, hogy elvették az emberek hitét. A mai magyar társadalom nem más, mint rettegő, frusztrált emberek csoportja, robbanásközeli állapotban. A következő kormánynak az kell legyen az egyik legkiemeltebb feladata, hogy újra elhitesse az emberekkel: van miért felkelni reggel. Van értelme elmenni dolgozni, tervezni, mosolyogni, s az élet ne csak egy olyan folyamat legyen, amit túl kell élni, hanem megélhessék az emberek saját életüket. Merjenek életet adni, családot alapítani a totális elszegényedés réme nélkül.

Elkeseredett, szomorú, kilátástalan helyzet - ismerősöm kitűnő jogász diplomájával e szavakkal fogadott egyik este, s azt mondja, ha januártól elveszik a nyelvpótlékát, akkor kénytelen lesz újra külföldre menni. Nem lesz ugyanis miből enni és albérletet fizetni. Nem szeretné megfogadni Gyurcsány tanácsát (,,El lehet menni!"), de sok más fiatallal együtt azt kérdezi: vajon miért kellene itt maradnia? Nem tudja, mire fel vállaljon gyereket, azért dolgozzon, hogy a fiziológiás szükségletei úgy-ahogy kielégüljenek? Mások is arról számolnak be: olyan nagy a bizonytalanság, hogy két, akár három évvel is ki kell tolni a gyermekvállalást, a különböző megvonásokkal súlyos tízezrekkel csökken az amúgy sem nagy családi büdzsé. Nincs mire családot alapítani. És sok ezren vannak így, akiknek nincs hangjuk, lehetőségük arra, hogy szóljanak. De a felmérésekben ott vannak, csak nekünk nem doktoraink, hanem boncnokaink vannak. De ha lenne is hangjuk: ennek a hatalmi összefogásnak a legnagyobb tüntetések, társadalmi megmozdulások is csak annyit jelentenek, mint kutyának a víz, amit leráz magáról.

Vagyis megrázza magát, picit büdös is, de megy tovább a maga útján. S ha szórakoznak vele, harap egyet-kettőt.

Lippai Roland
mno.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Velünk mindent meg lehet csin
  2009-07-22 23:30:11, szerda
 
 
Velünk mindent meg lehet csinálni....


2009.07.22. 09:01


A múlt csütörtökön rendezett Euro-liga selejtezőn, a Steaua Bucuresti - Újpest meccsen mutatták fel a hazai szurkolók ezt a feliratot:

http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2009/07/steaua.jpg

Pár percig mutatták, aztán eltüntették. Az amúgysem kisangyalkás újpestdrukkerek persze kiakadtak, de különösebb rendbontás nem volt, a román rendőrök nagyon profin, felesleges brutalitás, verés és könnygáz nélkül tereltek vissza mindenkit a szektorába.

A fiúk hazajöttek, és AZ indulatok itthon forrnak tovább. Főleg, hogy

1, a transzparensről nem nagyon számoltak be a kertévék, hírportálok, nem volt semmi felháborodás, mintha meg sem történt volna; sokkal inkább a Magyar drukkerek balhés utazásáról, viselkedéséről szóltak a hírek

2, Balázs Péter külügyminiszter egyenesen megmondta, hogy nem érdekli AZ eset

Mátrai Zsuzsanna, a külügy szóvivője ezt volt képes nyilatkozni a Nemzeti Sportnak:

"A Külügyminisztérium nem tud tenni semmit - mondta Mátrai Zsuzsanna szóvivő. - A futballhuligánok felirataira nem is kívánunk reagálni. Sajnos a Magyar szurkolók egy része is szokott olyanokat mondani, ami nem feltétlenül vállalható. Ha minden ilyesmivel kapcsolatban lépéseket tennénk, akkor csak generálnánk AZ eseményeket. Azt nem tudom, hogy fordított esetben MI történne, de nem hiszem, hogy a diplomaták foglalkoznának ezzel AZ üggyel."

Értitek, nem tudnak tenni semmit! Mikor a Magyar nőket, és AZ egész Magyar népet, AZ összes Magyar állampolgárt megalázták, meggyalázták ezzel a felirattal. Nem érdekel, hogy AZ állítólagos eredeti viccben zsidó, néger, francia vagy kínai van, ez most a magyarokról szól. A miniszter urat nem zavarja, hogy a saját édesanyját és őt magát is mocskolja ez a transzparens? Meg a nejét és a gyermekeit? Az egész országot?

Nem tud tenni semmit? Az is szégyen lenne, de ez, hogy nem akar...ez elképesztő. Mátrai kisasszony kérdezte, hogy fordított esetben MI lenne. Hááát.......Súgjuk meg neki: nagyon csúnya botrány!

Az UEFA vizsgálatot indított, AZ egyik nagy romániai napilap címlapon kér tőlünk bocsánatot, a külügyet meg nem érdekli AZ eset? Hát milyen emberek ezek?!



Az meg kimondottan pikáns, hogy AZ a Külügyminisztérium, kormány mondja azt, hogy nem foglalkoznak a futballhuligánok felirataival, amelyik négytagú, három főrendőrt tartalmazó bizottsággal nézette át a Magyar-Málta meccs előtt a transzparenseket, és csak nagy nehezen engedélyezte a "Stop killing the wild birds in Malta!" lepedőt, mert diplomáciai bonyodalomtól tartott. Mert hogy a rendőrök annakidején nem AZ ujjukból szedték a zászlócenzúra ötletét, AZ biztos...

Draskovics megnyilatkozása a mostani ügyben a pofátlanság netovábbja:

"Ha egy mérkőzésen bűncselekmény történik, azt a rendőrségnek meg kell szakítania és eljárást kell indítania"

De ugye meccsen gusztustalan gyalázkodó feliratot kifeszíteni nem bűncselekmény, szóval várhatóan nem fognak tenni semmit a román szurkolókkal, ha a bukarestihez hasonló lepedőt hoznak.

Természetesen ezért is a Fidesz a hibás!

"Kitért arra is, hogy egy korábbi, AZ alkotmányt módosítani szándékozó indítványban nevesítetten benne volt: a Magyar nemzet és más nemzetiségek gyalázása nem fér bele a véleménynyilvánítás szabadságába. Ám ez a módosítás azért nem valósulhatott meg, mert a Fidesz visszavonta és leszavazta a saját módosító javaslatát, amelyet AZ MSZP egyébként támogatott volna."

Az újpestieket vajon szétverik-e, ha huhogni, cigányozni fognak? Meglátjuk...

Mindenesetre adódik a kérdés: MI is a Magyar külügy taktikája?

Mi nyaljunk mindig mindenkinek, és tűrjük el, hogy mások belénktöröljék a lábukat?

Nem veszik észre, hogy ezzel bebetonozzák AZ országot AZ örök vesztes szerepkörbe?

Hogy már lassan mindenki minket használ felmosórongynak?

A "sajnálatot keltő" szlovák nyelvtörvényt is csont nélkül benyelte AZ EBESZ (Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet), a kisebbségügyi főbiztos szerint minden rendben van vele, nem vetődtek fel aggályok se AZ emlékművek szövegezésével, se a helytelen nyelvhasználatért járó 5.000,- eurós bírsággal kapcsolatban... A szlovákok persze röhögnek a markukba, és már be is vetették a "magyarok a hibásak"-kártyát.

Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter ezt mondta:

"Felvetődik a kérdés: a Magyar diplomácia szakértői valóban meggyőződtek-e a törvény bírálatának jogosságáról, vagy világosan látták a labilis alapokat, s ezért a tárgyilagos érvek hiányát hangerővel próbálták meg elfedni, hogy megfeleljenek a politikai megrendelésnek. Az egész ügy nagy kárt okozott a szlovák-Magyar kapcsolatoknak, de ezért nem Pozsony a felelős."

Nem a Malina Hedvig-ügy, nem a tankönyvbotrány, nem a dunaszerdahelyi magyarverés, hanem a szlovák nyelvtörvény elleni Magyar kiállás rontott AZ amúgy példás szlovák-Magyar viszonyon! Na, ezeknek aztán van bőr a képükön!

És hogy mit reagált erre a MI tökös, határozott külügyminiszterünk?

Szerinte a szlovák nyilatkozat "lehet, hogy nagyon egyoldalú volt".

Ezenkívül, nem fogjátok elhinni: randit beszélt meg szerdára AZ EBESZ-hez a szlovákokkal, hogy majd hármasban kiötöljenek valamit, de ahogy mondta: "A szlovákok először nem válaszoltak, utána egy olyan furcsa cselt csináltak, hogy ma utazott oda egy szlovák delegáció, egy nappal előttünk."

Arra emlékeztet a dolog, mint mikor AZ iskola hülyéje meghívatja magát a menők bulijára, de szándékosan rossz címet/dátumot mondanak neki, ő meg csak néz bambán....és próbálkozik újra meg újra, és nem érti, MI a baj... A rutinos, vén külügyes róka is beszopta a szlovák cselt, szép ... Miért nem MI vertük át a Szlovákokat? Miért nem MI találkoztunk előbb az EBESZ-szel? Hmmm?

Nem nagyon hallani a magyar külügyről azzal kapcsolatban sem, hogy Kolozsváron, Erdély történelmi központjában, Mátyás és Bocskai szülővárosában szép lassan fogyatkoznak a magyar utcanevek. Most épp az öt évet élt Dsida Jenő utcából lett Pablo Picasso, előtte a Móricz Zsigmond utcából Bukarest út, a Petőfi Sándor utcából pedig Avram Iancu....Avram Iancura keresztelték át a Petőfi utcát, ez nagyon durva provákáció... Iancu a névadója egy történelmi magyar város utcájának, aki az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ellen Erdélyben szervezett császárhű román felkelés vezetője volt, és akinek a nevéhez magyarmészárlások, gyűlöletből végzett népirtások kapcsolódnak! Zalatnán 700 civilt, Nagyenyeden 900-at, Hariban, Nagylakon, Borosbenedeken és Járán újabb magyarokat gyilkoltatott meg, az ő kezéhez tapad Vasvári Pál vére is. Azt ne is említsük, hogy Iancut a magyar forradalom leverése után nem vonták felelősségre a mészárlások vezetése, szervezése miatt, ma két település, több utca, tér viseli a nevét, és Kolozsváron a katedrális előtt Mátyásénál nagyobb szobra áll...

Mindenki ott rúg belénk, ahol tud...

(Isten látja lelkem, én nem szeretem Morvai Krisztinát. De nagyon-nagyon szívesen látnám külügyminiszterként. Pont azon tulajdonságai miatt, amiket nem szeretek benne. A Barátokközt-Bűvölet tengelyt lenyomva a külügyi közvetítés lenne a legnépszerűbb műsor az országban, abban biztos vagyok. Ahogy egy ilyen szlovák beszólás, vagy román kötözködés után Morvai miniszterasszony magához hívatja az adott ország nagykövetét, és szokásos stílusában, totálisan felhergelve magát elküldi a bánatos francba...

Istenem, de szép lenne.....)

http://vastagbor.blog.hu/2009/07/22/velunk_mindent_meg_lehet_csinalni#more1260018











Ezúton üdvözlöm azokat AZ oldalamon, akik hívatalból, vagy munkaköri kötelességből látogattak meg.

" Aki embernek hitvány, Magyarnak alkalmatlan" (Tamási Áron)

Váltsunk kormányt, váltsunk ellenzéket!





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanácsok kánikula idejére a hű
  2009-07-22 23:25:03, szerda
 
  Tanácsok kánikula idejére a hűvösről

2009.07.20. 17:56



Hunvald György tiszta fejjel gondolhatta végighogy polgártársaiakik a múlt hétena hőség idején kinnrekedtek a VII. kerület forró falai közöttsegítségre szorulnak. A polgármester tollat ragadottés a hűvösben papírra vetette intelmeit a kívülmaradottak számárahogy ezekben a nehéz napokban miként szállhatnának szembe ők is nagyobb sikerrel AZ időjárás okozta kihívásokkal.

Az erzsébetvárosiak a napokban postázott brosúrából megtudhattáka polgármester most is dolgozik és most is aggódikmert "a kánikula bárkinek okozhat egészségügyi panaszokatrosszulléteketde figyelmetlenségünk akár tragédiát is okozhat".




(Kattintson a képre a nagyobb méretért!)

http://img.index.hu/cikkepek/0907/belfold/bkv.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél a debreceni Tesco
  2009-07-22 23:00:11, szerda
 
  Nyílt levél a debreceni Tesco igazgatójának


Kató Tamás | vasárnap, 2009. július 19.


Nyílt levél a debreceni Tesco igazgatójának!

Igazgató úr!
Engedje meg, hogy levelemben, néhány sorban felvilágosítsam önt, hogy melyek az észrevételeim az ön által vezetett áruházzal kapcsolatban.
Én 23 éves vagyok, Debrecenben lakom és kézbesítőként dolgozom. Nem szeretem a Plazakat és nagy áruházakat, főleg azért nem, mert nem nagyon van lehetőségem sokat vásárolni. Mivel, nem sok pénzem van. Tudja, mit? Szerintem az ön által vezetett cégnek nincs keresnivalója az országban. Azért nincs, mert maguk tönkretették így a mezőgazdaságot, feldolgozóipart, kiskereskedelmet, kisvállalkozókat, alkalmazottakat, nyugdíjasokat... Csak önmagukat nem. Higgye el nem egy irigylésre méltó önöknél dolgozni. Éjjel-nappal, ünnepnap is. De még vásárolni sem, mert a legrosszabb minőségű termékek is lassan már megfizethetetlenek. Ezenkívül ugyan miből vásárolhatna különösebben az ember?! Az önök által kifizetett bérből nem nagyon lehet nagy bevásárolgatást csinálni. Szerintem maga többet költ el naponta, mint egy egyszerű, magyar öttagú család egész héten. Mikor a válságra hivatkozva az elmúlt télen szerényen fűtötték az áruházat és a dolgozók hűvösben voltak emiatt, ekkoriban az ön irodájában is csökkentett volt a fűtés? Feltételezem, a nyári hőséget sem klíma nélküli irodában ,,szenvedi" el. Szerintem, nem egy iskolai széken ücsörög, persze nem is tanári széken. Szerintem az ön széke kényelmesebb, mint a legtöbb munkásának az ágya. Önnek is le kell dolgoznia az ebédidőt? Még az is idetartozik, hogy azt mondják néha, hogy nincs is már munkás. Van. Önnek is sok munkása, melósa, dolgozója van. Mert az Ő munkájukból gazdagodott meg maga is. Viszont Ők a maga ,,munkája" miatt élnek nehezen! Majd szépen, lassan minden dolgozó meg fogja érteni, mit jelent ez és azután már nem lehet majd Őket reklámokkal félrevezetni. Én azt javasolnám igazgató úr, tartsa mindig szem előtt: ,,Ki hozza fel a bányából a szenet a bányász helyett?"

Üdvözlettel:
Baloldali Front - Kommunista Ifjúsági Szövetség debreceni szervezete

Írta: Kató Tamás, tag


http://hungary.indymedia.org/node/13282
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Polgári Barkácspárt
  2009-07-22 22:53:29, szerda
 
 

Magyar Polgári Barkácspárt
2009.07.22. 21:50




Másfél hónapja került elő AZ ügy, hogy Meggyes Tamás esztergomi polgármester (érdekes ügyeiről ITT, ITT és ITT) - miután felesége veszekedés miatt kizárta - pajszerral ,,a lehető leghalkabban" felfeszítette házuk ajtaját.



Múlt héten Fót mikrofonbetyár polgármestere Mádly Zsolt - sokkal finomabb módon - evőeszközzel feszítette föl a hivatali kapcsolószekrény ajtaját. A cél ITT is mindent szentesít: hogy a képviselőtestület NE tudjon AZ ellene indítandó fegyelmi eljárásról tárgyalni.





Most Nagykanizsa polgármestere alkotott.

Miután összeveszett a szintén fideszes alpolgámesterrel (akivel korábban közösen végzett árokbetemetést), kicseréltette annak irodájában a zárat, hogy AZ NE tudjon bemenni dolgozni.

A Tárki friss felmérése szerint négyszer annyian szavaznának a Fideszre, mint a szocialistákra.

Nagy idők eljövetele várható.

http://fideszfigyelo.blog.hu/2009/07/22/magyar_polgari_barkacspart


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ajaj! Ajaj! Mi lesz velededes
  2009-07-22 22:47:44, szerda
 
  Ajaj! Ajaj! Mi lesz velededes Szatellitpart?

Kőszeg Ferenc: Az SZDSZ hercegei

http://nol.hu/velemeny/20090722-az_szdsz_hercegei



A küldöttgyűlés lemondásra szólította fel Kóka János frakcióvezetőtő azonban arra hivatkozotthogy tisztségéből csak a frakció mozdíthatja el. Ez természetesen igaz. Csakhogy a képviselőcsoport AZ SZDSZ színeiben került a parlamentbeha többségük szembefordul a küldöttgyűlés akaratávalakkor már nem tekinthető AZ SZDSZ képviselőcsoportjának. "Az AZ SZDSZamelynek egyik vezetője is voltamnincs" - felelte Pető Iván a Magyar Narancs kérdésére. "Ennek AZ SZDSZ-nek vége" - mondta Magyar Bálint a Népszabadságnak. Magyarán: ha a pártot nem MI vezetjükakkor AZ a párt nem a MI pártunk.

Június 13. óta a tizenkilenc SZDSZ-képviselő többsége úgy ül a parlamentbenmint egykor a kisgazda harminchatok: képviselőkde már nem annak a pártnak a képviselőiamely képviselőnek jelölte őket. Ha a pártjuk már nem létezikillenék a mandátumukról is lemondaniuk.

Meg is tennékha a politikai etika hercegei lennének. De nem hercegek. Kisgazdák.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Draskovics ígéri: minden szabá
  2009-07-22 22:42:32, szerda
 
 
Draskovics ígéri: minden szabálysértőt előállítanak a homoszexuális-felvonuláson
2009-07-20 21:34 hírTV

Támogatja a kormány a homoszexuálisok hagyományos fesztiválját és felvonulását. Ezt a rendészeti miniszter jelentette be, aki - Sólyom László köztársasági elnöktől eltérően - fontosnak tartotta fogadni a leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek ernyőszervezetének vezetőjét.

Steigler Sándor szerint a 2008-as felvonulás már nem sértette mások érzékenységét. Draskovics Tibor azt ígérte, a rendőrség azonos mércével mér, és ha indokolt, a gárdistákhoz hasonlóan a homoszexuálisokat is előállítja garázdaság szabálysértésével.


Bizonyára így oszlatják majd a homoszexuálisokat is
www.nemzetihirhalo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2009.06 2009. Július 2009.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 270 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2609
  • e Hét: 8341
  • e Hónap: 19452
  • e Év: 172948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.