Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Áttörők
  2009-08-19 20:43:54, szerda
 
  Áttörők
2009.08.18.


http://m.blog.hu/ho/holdrablo/image/2009_augusztus/mszp570.jpg

- Jó, hogy itt vagyunk, Ildi. Kell ez a népnek. Legalább mi itt vagyunk. Persze a többiek sunnyognak, mint mostanában mindig. De mi nem. Mi itt!

- Ne bántsd őket, Zoli. Szombat van, szép az idő, a nácik meg sehol. Hogy a fene a pofájukba. Így azért más a felállás.

- Igaz. Ha már felállás, hallottad TGM-et? Egyre zavarosabb.

- Mert szétkeni a dolgokat, Zoli. Neki mindegy. Nekünk még nem. Öregszik és rémült. Mi még nem.

- Persze. Mi még itt is egy fejjel kimagaslunk a tömegből, Ildi!

- Ezek közül nem nehéz, Zoli. Ne szállj el. Veszett nehéz lesz magasodni.

- Jézusom, Ildi, az ott Bächer Iván volt? Aki köpött egyet és elszaladt?

- Az. És egy mondaton belül ne használd mindkét nevet! Mármint a Jézust és a Bächert. Egyikükre nézve kínos lehet. Uralkodj magadon! Iván mostanában nehéz időket él. Még a végén a Magyar Hírlapnál fog kikötni.

- Szeretem a humorod, Ildi.

- Én viszont rühellem, hogy mindig igazam van. És miért kell neked mindenben Nyakót utánozni?

- Pista jól nyomja.

- Jól egy fenét. Ebből is mit fog kihozni? Hogy megfutamodtak a nácik. Pedig csak rájuk szóltak, hogy húzzanak vidékre, ha zajt akarnak. Tényleg, Zoli, miért nincs itt egy fagyis?

- Van egy a másik utcában. Kóser. Hozzak neked?

- Ne, maradj mellettem. Hátha felbukkan néhány náci, akkor majd megvédelek tőlük. Francban van már a fotósunk? Jó lenne, ha el tudná kapni a pillanatot.

- De hát nem törnek át!!!

- Ha el sem jönnek, hol törjenek? Idióták.

- Nem is tudom. Szép ez azért. Nézd, ott vannak a Baloldali Feministák! Integessünk nekik! Meg vagy harminc nyugdíjas. Bár...talán mégsem kellene már ezekre alapozni a bázist, Ildi!

- Ne zűrözz, meleg van. Orbán bezzeg hegyet mászik Ancsával. Csúcsra tör.

- Viktor ott van, ahol lennie kell, Ildi. És mi is. Látod? Vagyunk vagy kétszázan. Ez jó.

- Zoli, épülj fel! A Hollán Ernő utca, az jó volt. Ez szánalmas. Hülye, barom nácik. Meghirdetik, aztán nem dugják ide a büdös pofájukat. Fene megette az egészet. Egyre jobban kívánom a fagyit.

- Gyere, meghívlak.

- Mindjárt. Ne feledd, ikonok vagyunk. Nézd a szemüket. Minket bámulnak. Hálásak.

- Akkor jó, hogy itt vagyunk, Ildi?

- Jó. Nekik. És ne csücsöríts! Komolytalanná válsz tőle.

- Bocsánat, izzad az ajkam. Demonstrációkon előfordul. Kicsapódik rajtam valami .

- Jó. Most vágj aggódó arcot, mert fotóznak. Utána tolunk egy gombócot a szomszédban. Hívd a fotóst is...Öööö...Hátha arra lesznek nácik is. Nézd, nézd, hogy betömörültek! A Baloldali Zöldeknél látok valami százméteres lyukat. Talán arra.

- Áttörünk, Ildi?

- Áttörünk, Zoltán. Ez a végzetünk...



http://holdrablo.blog.hu/2009/8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márai A hazáról és az államról
  2009-08-19 20:32:43, szerda
 
  A hazáról és az államról / 38 /

Nevelhetünk-e valakit hazaszeretetre? Mintha azt mondanám: "Korbáccsal és szöges ostorral kényszerítlek, hogy szeresd önmagadat." A haza nemcsak föld és hegy, halott hősök, anyanyelv, őseink csontjai a temetőkben, kenyér és táj, nem. A haza te vagy, szőröstül-bőröstül, testi és lelki mivoltodban; ő szült, ő temet el, őt éled és fejezed ki, mind a nyomorult, nagyszerű, lángoló és unalmas pillanatokban, melyek összessége életed alkotja. S életed a haza életének egy pillanata is.

Hazaszeretetre nem tudlak megtanítani: őrült az, aki önmagát tagadja. Hazád a történelmi méretekben megnagyított és időtlenített személyiség. A haza a végzet, személyesen is. Nem fontos, "szereted"-e, vagy sem. Egyek vagytok. De úgy látom és tapasztalom, hogy te - szóval, ünnepélyesen, írásban és a dobogókon - inkább az államszeretetről teszel bizonyságot és hitvallást. A hazától ugyanis nem lehet várni semmit. A haza nem ad érdemrendet, sem állást, sem zsíros kenyeret. A haza csak van. De az állam ad finom stallumot, csecse fityegőket szalonkabátodra, príma koncot, ha ügyesen szolgálod, ha füstölővel jársz körülötte, ha - férfiasan, kidüllesztett mellel megvallod a világ előtt, hogy te szereted az államot, akkor is, ha kerékbe törnek. Általában nem törik ezért kerékbe az embert. Éppen ezért, minden államszeretet gyanús. Aki az államot szereti, egy érdeket szeret. Aki a hazát szereti, egy végzetet szeret. Gondolj erre, mikor hörögsz a dobogókon és melled vered.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egymást nyírják ki a BKV lehúz
  2009-08-19 20:27:54, szerda
 
  Egymást nyírják ki a BKV lehúzói
2009. augusztus 19. 20:25
HunHír.Hu

Visszautasítja Tarlós Istvánnak, a Fidesz fővárosi frakcióvezetőjének állításait Horváth Éva, Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes szóvivője, aki a valótlanságok miatt jogi lépéseket is tett az ügyben. A szóvivő közleményében azt írta: fenntartja korábbi nyilatkozatát, miszerint BKV-s szerződéséről, annak folytonosságáról Kocsis Istvánnal, a BKV vezérigazgatójával tárgyalt személyesen, és a vele megállapodottak szerint, azaz Kocsis kérésére volt hatályos a szerződése keddig.

Horváth Éva szerint a vezérigazgató a határozatlan idejű szerződését bármikor felmondhatta volna már korábban is rendes, harmincnapos felmondási idővel, de Kocsis István az elmúlt 12 hónapban ilyenfajta kezdeményezést a keddi sajtóhírekig nem tett. "Úgy tűnik, a BKV Zrt. vezérigazgatójának mostanában bizonyos ügyekben, amik a BKV-nál történnek, valamilyen oknál fogva hiányosak az emlékei, többek közt így az én foglalkoztatásomat illetően is" - fogalmazott. A közleményben a szóvivő leszögezte: nem közszereplő és nem köztisztviselő, így tájékoztatási kötelezettsége sincs.

Megismételte keddi nyilatkozatát, miszerint az Index internetes portálon közölt cikkben írt, a valós havi fizetését felülmúló havi nettó 300 ezer forintos juttatását nem találja sem a bankszámláján, sem a szerződésében, hasonlóan a cikkben megjelent 10 milliós összegű - vagy azt meghaladó - prémiumához.

Horváth Éva közölte, a hírportál és a cikk szerzője, azaz a valótlanságokat, vagy rágalmazásokat lehozó médiumok ellen kedden megtette a szükséges jogi lépéseket. A vele kapcsolatos, azóta elhangzott vádaskodó nyilatkozatok ügyében is jogi lépést kezdeményezett egyes személyek ellen - fűzte hozzá.

Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakcióvezetője közölte, a fővárosi ellenzék a közeljövőben sorozatban fog az ügyészséghez fordulni, mivel úgy látják, remény sincs arra, hogy a BKV-nál és a főváros vezetésében történtekről a közvélemény hiteles tájékoztatást kapjon. A Fidesz fővárosi frakcióvezetője példaként öt ügyet említett, amelyekkel a vádhatósághoz fordulnak. Ezek négy tanácsadói szerződéssel, valamint Hagyó Miklós MSZP-s főpolgármester-helyettes szóvivőjének - akit Tarlós István H. É.-ként említett - párhuzamos munkaköreivel kapcsolatosak.

Miután a sajtó megtudta és kedden nyilvánosságra hozta, hogy a BKV-t felügyelő Hagyó Miklós főpolgármester-helyettes (MSZP) szóvivőjét a BKV alkalmazza főállásban, a fővárosi közlekedési vállalat vezérigazgatója bejelentette, rendes felmondással megszüntették a szóvivő munkaviszonyát.

Az Index.hu hírportál kedden hozta nyilvánosságra, hogy a BKV-t felügyelő szocialista főpolgármester-helyettes szóvivője, Horváth Éva 2007 elején került a 4-es metró projekt keretében a közlekedési vállalathoz. Néhány hónapig a metróprojektet koordináló DBR igazgatóság szóvivője volt, ám 2008 elejétől már Hagyó Miklós belső embereként tűnt fel a hírekben.

Hvg

HunHír.Hu kommentár:
Kocsis is, meg Horváth Éva is bekaphatja a metéltekét.

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=22168
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb korrupciós botrány a het
  2009-08-19 20:22:45, szerda
 
  Újabb korrupciós botrány a hetedik kerületben - Egy levitézlett rendőr szokatlan karrierje
Baracskay Veronika | szerda, 2009. augusztus 19.

Az adófizetők pénzével való visszaélés és herdálás sok mindent atszö a hetedik kerületben. Levitézlett kommunista belügyi főnökök kapnak sokmilliós önkormányzati állasokat, minden pályázat nélkül, pusztán politikai kapcsolataik réven. Basa Istvan nyugalmazott rendorezredes évi tízmilliós nagyságrendben vesz fel fizetést az MSZP uralta és köztudottan korrupt önkormányzattól, és többmilliós jutalmakat oszt ki magának szolgálataiért mint a kerület térmegfigyelő berendezéseket üzemeltetö, alig két embert foglalkoztato Kft. igazgatoja. Basa közeli jó barátja Gál Györgynek (előzetes letartóztatásban), es Hunvald Györgynek (volt VII. kerületi polgármester, előzetes letartoztatásban).

A VII. kerületi MSZP Önkormányzat sokat szerepelt mostanában a hírekben a különböző ingatlan és egyéb korrupciós ügyekkel kapcsolatban. Sajnos az adófizetők pénzével való visszaélés és herdálás úgy látszik nem ismer határt ebben a kerületben, ahogyan ezt a következő eset is illusztrálja.
A VII. kerület, mint más kerületek is, fenntart egy közszolgálati Kft-t, amely a kerület térmegfigyelő berendezéseit (kameráit) üzemelteti. Ez a Kft., mely alig két embert foglalkoztat főállásban, évente több százmillió forintjába kerül a kerület adófizetőinek. (Zárójelben érdemes megjegyezni, hogy a legújabb brit kutatások szerint a közterületi kameráknak nincs jelentős hatása a bűnözés megelőzésére, vagy felderítésére).
A Kft. élen egy bizonyos Basa István nevű nyugalmazott rendőrezredes áll, mint igazgató. Munkája nem túl nehéz, napi alig pár órát vesz igénybe, és hogy nehogy belerokkanjon, évi több mint nyolc hét szabadság is jár neki. Persze az ilyen kemény munkát jól meg kell fizetni. Basa úr évi tízmilliós nagyságrendben vesz fel fizetést az MSZP uralta és köztudottan korrupt önkormányzattól, és többmilliós jutalmakat oszt ki magának szolgálataiért. Érdekes módon, Basa Istvánnak semmiféle a térfigyeléshez használható képesítése sincs, tehát a számítógépekhez ugyanúgy semmit sem ért, mint a kamera berendezésekhez, vagy a hálózat karbantartáshoz.
Basa István érdekes karriert futott be. Aktív rendőr évei nagy részét még a diktatúrában töltötte a VII. és a XVI. Kerületekben, mint a kommunista rendszer hű kiszolgálója. Volt rendőr kollégái úgy ismerik, mint egy kis képességű, alacsonyan képzett, hatalmaskodó és beképzelt embert. Eddigi rendfenntartó karrierjének az ad különös pikantériát, hogy munkahelyein rendszeresen volt problémája szexuális zaklatás miatt. Rendőr körökben jól ismert, hogy női munkatársait és beosztottjainak feleségeit is többször molesztálta. Jelenlegi állasában is már negyedik titkárnőjét ‘fogyasztja' alig két év alatt.
Felmerül a kérdés: hogyan kerül egy ilyen kompromittált és kisképességű ember mint Basa István egy több tízmillió forintot jövedelmező nyugdíjas állásba a VII. kerületben? A válaszért nem kell messze mennünk. Basa István köztudottan közeli jó barátja Gál Györgynek (előzetes letartóztatásban), Hunvald Györgynek (volt VII. kerületi polgármester, előzetes letartoztatásban), és Gergely Józsefnek (jelenlegi polgármester, még szabadlábon).
Ezek után nem igazan meglepő, hogy Basa lakása (egy a több ingatlan tulajdona közül) is a VII. kerületben van, melyhez természetesen korrupt módon jutott hozzá az önkormányzat segitségével.


http://www.hungary.indymedia.org/node/13537
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Palik zsebébe vándorolt 70 mil
  2009-08-19 20:14:25, szerda
 
  Palik zsebébe vándorolt 70 milliónyi állami támogatás?
2009. augusztus 19. 12:27:32

Hetvenmillió forint állami támogatás juthatott a Budapesti Honvéd Sport Egyesületen (BHSE) keresztül ahhoz a tereprali-szakosztályhoz, amelyet a Palik László által alapított cég készít fel a versenyekre - írta a szerdai Magyar Nemzet.



Palik LászlóPalik LászlóA Honvéd Dream Team terepralicsapatot még tavaly hozták létre, az idén januárban pedig önálló szakosztályként építették be a BHSE sportközösségeibe. A csapat támogatását ezek után úgy oldották meg, hogy a pénzt nem közvetlenül a terepralisok kapták, hanem a BHSE költségvetését emelték meg kilencvenmillió forintról 160 millióra - olvasható a cikkben.



A lap arra is felhívja a figyelmet, hogy míg a honvéd sportegyesület tizenegy eddig is működő szakosztályának az elmúlt években kevesebb mint százmillió jutott a Honvédelmi Minisztérium (HM) költségvetéséből, addig a Palik által edzett Honvéd Dream Teamre mindössze húszmillióval költenek kevesebbet.



A BHSE a terepralisok felkészítési és egyéb feladataira a Hernádon székelő Honvéd Dream Team Kft.-vel köt az idei évben megállapodást, a hetvenmilliós minisztériumi támogatás egy része így a társasághoz vándorol. A lap információi szerint a szakosztálynak még saját tereprali autója sincsen, a jelenleg használt Nissant - Palik László régi járművét - pusztán kölcsönzik.



A céget tavaly novemberben Palik László és Pócsik László alapította, de 2009 februárjától már mások irányítják. A HM a lap megkeresésére elismerte, hogy 2009-ben valóban 160 millió forinttal támogatja a BHSE-t, a támogatás egyes szakosztályok közötti megoszlására vonatkozóan azonban a lappal azt közölték: a szaktárca ebben nem illetékes tájékoztatást adni.



A HM válaszában ugyanakkor utalt arra is, hogy az egyes szakosztályok működéséről a szakosztályok elnökei hivatottak felvilágosítást adni, a BHSE tereprali szakosztályának elnöke pedig nem más, mint Lázár János, az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke.

Forrás: FN


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Palik_zsebebe_vando rolt_70_millionyi_allami_tamogatas_59634
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állami ünnep lett a Vörös Bika
  2009-08-19 20:11:02, szerda
 
  Állami ünnep lett a Vörös Bika ámokfutása
2009. augusztus 19. 12:44:18

A Vörös Bikáról (red bull) elnevezett gyilkos (174 bizonyított haláleset 2007-ben) ital gyártója által rendezett idegesítő repülős cirkusz ingyen repked a Duna felett.





A fővárosi önkormányzat ennek örömére ingyen adja nekik használatra a Duna-partot a Miniszterelnöki Hivatal segítségével. Az így elbukott tízmilliók nagyobb részét már belekalkulálták az Új Kenyér Ünnepén területfoglalást kérő kereskedők bérleti díjába. A többit leírják veszteségként.



A Hagyó Miklós (MaSZoP) érdek- és baráti körébe tartozó Ostermann Kft. - akinek vezetője az ősmagyar nevű Gerstl Péter - állítása szerint a Vörös Bika ingyen repked Budapesten, és a műsort 300 millióan figyelik világszerte. Talán a zsidók akarnak körbenézni az új fővárosban?



Ezt abból gondoljuk, hogy a repülőkön elhelyezett kamerák képét izraeli cég rögzíti. A cégről - ma még - semmilyen információt nem sikerült szerezni, viszont a dolgozóikat az In-Kal ,,munkatársai?" kísérik, és kiemelten vigyáznak minden szempontból a nyugalmukra és az érinthetetlenségükre. A földönkívüli cég közvetlenül egy olyan New York-i vállalkozáscsoportnak dolgozik, amelyik gyaníthatóan az Izrael elnevezésű terrorállam stratégiai tervezésért felelős. Ez azt jelenti, hogy - több más céggel együtt - ők ,,javasolják" a zsidóknak a nemzetközi politikával és gazdasággal kapcsolatos lépéseiket. Rövid és hosszú távon egyaránt.



Meg nem erősített hírek szerint holnap kiemelt hírként szerepel a zsidó televíziókban majd több alkalommal is tudósítás Budapestről. Egy külön összeállítás is lesz a zsidó kanálisokon a Vörös Bika versenyeiről, amelyben a leghosszabb beszámoló a - látszólag még magyar - fővárosról fog szólni.

Forrás: Hunhir.hu

http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Allami_unnep_lett_a _Voros_Bika_amokfutasa_59638
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre kevesebbet ér a fizetés
  2009-08-19 20:02:30, szerda
 
  2009-08-19. 10:07


Egyre kevesebbet ér a fizetésünk

A reálkeresetek - 3,3 százalékos infláció mellett - 2009. január-júniusban 2,2 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán.
A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél a számviteli nyilvántartások alapján jelentett bruttó átlagkeresetek 2009 első hat hónapjában 1,3 százalékkal, a nettó átlagkeresetek 1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az alkalmazásban állók létszáma 2009. január-júniusban átlagosan 2 millió 667 ezer volt.
Az idén az első félévben az állami szférában 731 ezren, a versenyszférában pedig mintegy 1 millió 848 ezren dolgoztak, ami összességében a létszám 4,1 százalékos csökkenését jelenti az előző év azonos időszakához képest. Az állami szférában a közfoglalkoztatási formában dolgozók létszámnövekedése 1,1 százalékos létszámbővülést eredményezett, míg a versenyszférában 6,2 százalékos csökkenés következett be.

A KSH adatai szerint a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 198 200 forint volt, ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóké 197 000 forint, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóké pedig 204 100 forint. Nemzetgazdasági szinten a bruttó keresetek 1,3 százalékkal haladták meg az előző év január-júniusi értékét. Ezen belül a versenyszférában 4,9 százalékkal nőttek az átlagkeresetek, az állami foglalkoztatás területén pedig a 13. havi illetmény kifizetési szabályainak változása miatt 7,0 százalékkal maradtak el az előző évitől. Jelentősebben felülmúlták az előző év azonos időszakit az energiaipar, az ingatlanügyletek, az építőipar, valamint a szállítás, és raktározás január-júniusi keresetei.
A rendszeres (prémium, jutalom, egyhavi különjuttatás nélküli) kereset az év első hat hónapjában átlagosan 4,2 százalékkal haladta meg az előző év január-júniusit, a versenyszférában dolgozók alapbére 5,6 százalékkal, míg a költségvetési szféra alkalmazottainak alapilletménye átlagosan 0,9 százalékkal lett magasabb. A versenyszféra keresetnövekedésében szerepet játszott, hogy a magasabb keresettel rendelkező szellemi foglalkozású munkavállalók aránya megnőtt a teljes létszámon belül.

(MTI)


http://kuruc.info/r/2/45370/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sz. Sz. Eleonóra büntetése
  2009-08-19 19:56:37, szerda
 
  Sz. Sz. Eleonóra büntetése
2009-08-19 06:45:59

Na, itt a dolgok vége, gondolta Villany, amikor Sz. Sz. Eleonóra pályafutását tanulmányozta az újságokban. Eme szocializmus emlőin felnövekedett asszonyság pénzei borzolják ugyanis manapság e szomorú országban az emberek kedélyeit. Súlyos pénzek ezek egy olyan kisembernek, aki már előre aggódik az ősz végén induló fűtési szezon költségei miatt, mert a farhátnál és az apróléknál már nincs nagyon lejjebb.

Villany kedvenc kollégájának ajánlotta is, hogy vágja ki az újságból az Sz. Sz. Eleonóra javadalmazásaival foglalkozó cikket. Így a napi 5-6 kávéjából akár kettőt, hármat is megspórolhat, csak elő kell venni a papírfecnit és figyelmesen elolvasni az arra nyomtatottakat. Ezek minden zuhanó, pangó vérnyomást olyan nagyszerűen feltornásznak, hogy az csak na, és nem is lehet ez másként a feltehetően csak érettségizett karrierbajnoknő esetét tüzetesen tanulmányozva. A mi Eleonóránk '72-ben lépett be a céghez mint előadó és minden bizonnyal szorgalmas munkával (testi adottságai a fényképek alapján másra nem nagyon teszik alkalmassá) ért 2004-re révbe a humánpolitikai részleg igazgatói székében. A legendás Aba Botondtól még régen az 575 ezres fizetés mellett kapott még havi 150 százaléknyi alapprémiumot és ugyanennyi ösztönzői járulékot is. (Vajon mire kell ösztönözni egy személyzetist - ezen hosszasan elgondolkozott itt Villany)

Eleonóra nem járt rosszul a vezetőváltással sem, mert a nagyszerű Antal Attila 2007-ben kicsit megemelte a pénzét és határozott időre szóló szerződést kötött vele (alkalmassá tette a sok milliós végkielégítésre). A mi Eleonóránk 2008 januárjában meg is unta a BKV személyzeti ügyeivel való bíbelődést, fogta magát és közös megegyezéssel távozott. Ekkor került rá számlájára az a 86 milliós végkielégítés, amit még 16 milliós hallgatási pénzzel is megfejeltek. Hogy mindehhez még 10 millió forint prémiumelőleget is utaltak, arról mindeddig nem is történt említés, mint ahogy arról sem, hogy elengedték neki a házán lévő céges kölcsön hátralékát és megkapta örökbe remek szolgálati autóját is.

Az is érdekes, hogy senkinek sem tűnt fel, hogy eme nélkülözhetetlennek tűnő asszonyság 2007 novemberében szépen csendesen nyugdíjba ment, ami az adófizetőknek további havi 225 ezer forintjába került. Az már csak hab a tortán, hogy Eleonórát tavaly júniusban visszahívta a humánpolitika élére a vezérigazgatói feladatokat ideiglenesen, de kiválóan ellátó Balogh Zsolt. Az már nem is lehet vitás, hogy egy ilyen tehetséget úgy is meg kell becsülni, hogy áprilisig visszamenően kell utalni neki azt a 1,2 milliós fizetésecskét, de biztosan megérdemelte az erre a hét hónapra kiutalt 25,7 millió forintos prémiumot is.

Nos, ez bizony felér három kávéval is, gondolta Villany, aki legszívesebben arra ítélte volna eme érdemdús hölgyet, hogy hátralévő életét egy olyan zsúfolt BKV-buszon töltse, amely folyton dugóban araszol, és amibe a motortérből ömlik a kartergáz, az utasok lábát pedig szépen befedik a szétrothadt karosszéria lyukain berepülő hópelyhek.

(MÁS)
nappal.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tarlós! Tök mindegy melyik, de
  2009-08-19 19:31:08, szerda
 
  Tarlós! Tök mindegy melyik, de zsidó cég nyúlta le a lóvét tanácsadásért

2009. augusztus 19. 19:12
HunHír.Hu

A GPS Capital közleménye szerint Tarlós István a Political Capital Kft.-t "összetévesztette" a GPS Capital Kft.-vel, a 32 millió forintot pedig 25 millióval, a szerződés tartalmát és az ezért elvégzett munkát pedig nem ismertette kellő alapossággal.

A GPS Capital Kft.-t 2007 márciusában kérte fel a BKV tanácsadói munka végzésére; a szerződés értelmében a közlekedési vállalat többek között lobbistratégiájának kialakítására alkalmazta a céget - olvasható a közleményben.

A GPS Capital a tanácsadói munkája keretében stratégiai terveket, szakmai háttéranyagokat készített, de - a lobbitörvény előírásainak megfelelően - nem került sor lobbijelentés leadására. Tarlós István, a Fidesz fővárosi frakciójának vezetője szerdai sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy az ügyészséghez fordulnak a BKV-s tanácsadói ügyek miatt. Mint megemlítette: például egy 32 milliós szerződés miatt, amelyet a közlekedési cég a Political Capitallal kötött a "BKV érdekeinek kormányzati érvényesítését és kormányzati megítélésének javítását célzó lobbistratégia kidolgozására".

A Political Capital még ugyanazon a napon cáfolta, hogy valaha szerződése lett volna a BKV-val. "Felszólítjuk Tarlós Istvánt, hogy még a mai nap folyamán vonja vissza a céggel szembeni vádjait és a fővárosban zajló BKV-s sárdobálásba köztiszteletben álló céget ne vonjon be" - írta Gyulai Attila, a politikai kutató- és elemző intézet igazgatója, hozzátéve, amennyiben a frakcióvezető ennek nem tesz eleget, személyiségi jogi pert kezdeményeznek Tarlós Istvánnal szemben. A GPS Capital és a Political Capital egyaránt a Capital Grouphoz tartozik.

HunHír.Hu kommentár:

Ha enyém a kupleráj is, meg a kolostor is, akkor a kurvák is, meg az apácák is az én malmomra hajtják a vizet.

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=22164
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Morvai Krisztina nyílt levele
  2009-08-19 19:29:39, szerda
 
  Morvai Krisztina nyílt levele Tóth Gábor fővárosi rendőrkapitány részére
2009-08-19 09:01:24

Tisztelt Tóth Gábor Budapesti Rendőrfőkapitány Úr!

Hallottam arról szóló hivatalos tájékoztatóját, hogy az Új Magyar Gárda tervezett demonstrációját a BRFK fel fogja oszlatni. Láttam az egyik ,,liberális" tévé reggeli műsorában, hogy a riporter kéjes örömmel faggatta önt annak részleteiről, hogy erre majd milyen módon, milyen eszközökkel fog sor kerülni. Az újságíró látható nosztalgiával gondolt vissza a 2006. őszi eseményekre, amikor még teljes mértékben szocialista-liberális elképzelések és ízlés szerint tevékenykedett a rendőrség Magyarországon. Azaz: válogatás nélkül vadászták le, verték össze és börtönözték be az országot kifosztó, gyarmattá tevő kormánnyal szemben tiltakozókat, de akár a járókelőket is, s lövöldözték ki a szemét az 1956. évi forradalom ötvenedik évfordulójára emlékezőknek. Tudjuk, hogy a hazaszerető magyarokat szélsőségesező, fasisztázó, megfélemlíteni vágyó törpe kisebbség számára ezek voltak az igazi szép idők. Tájékoztatom Főkapitány Urat, hogy véget fog érni az a bizarr állapot, amikor a szemkilövetők, az ország teljes kifosztását szervező és lebonyolító szűk elit uralkodik a mi hazánkban, s felháborító módon ők mernek velünk szemben - az őket kiszolgáló rendőrség által s minden más lehetséges eszközzel - fellépni, bennünket fenyegetni, a saját hazánkban jogfosztottá, alávetetté tenni. Ma még a szemkilövetők, a nemzeti vagyont fosztogatók diktálnak Magyarországon, ők irányítják és torzítják el a közbeszédet, a médiát, a gazdaságot, miközben a magyarok többsége megfélemlítettségben és nyomorúságban él. Ennek azonban vége lesz, Főkapitány úr, el fog jönni az igazság órája és vissza fogjuk venni a Hazánkat a megszállóktól és helytartóiktól.
Addig is, engedje meg, hogy a Jobbik Európai Parlamenti képviselőjeként és az EP Szabadságjogi, Igazságügyi és Rendészeti Bizottságának tagjaként tegyek néhány megjegyzést az Új Magyar Gárdával szemben tervezett lépéseikkel s az azt kísérő kormánypárti üdvrivalgással kapcsolatban.
Szeretném emlékeztetni arra, hogy miért is született meg 2006. őszen a Magyar Gárda ötlete. Nos, két olyan esemény miatt, amelyek a magyar rendőri vezetés gyalázatos bűncselekményei voltak, s amelyek kapcsán világossá vált, hogy a magyar rendőrség a diktatórikus kormány kiszolgálója, Hazánk gyarmatosításának aktív elősegítője lett.
Az első eseménysor a 2006. őszi rendőri brutalitás-sorozat volt, amellyel elkezdődött az az emberi jogi krízishelyzet, amely mind a mai napig tart. Ekkor alakult ki az a feje tetejére állított állapot, amikor a szemkilövetők merészelték szélsőségesnek nevezni azokat, akik a XXI. század Európai Uniójában utcai tömeggyűléseken részt venni merészeltek. Ezen abszurd tragikomédia egyik új eleme, hogy a szemkilövető kormány minisztere, Göncz Kinga az Európai Parlament Szabadságjogi Bizottságának alelnöke lett. (Most indítok egy nemzetközi kampányt azért, hogy ez a gyalázatos helyzet megszűnjön, a magyarországi emberi jogi helyzet világossá váljon, s az emberi jogokat lábbal tipró politikus e posztjáról lemondjon illetve eltávolításra kerüljön. Ezúton is kérek minden jóérzésű magyart és külföldit, hogy írásban tiltakozzon az Európai Parlament elnökénél amiatt, hogy kecskére bízzák a káposztát, szemkilövetőre az emberi jogok védelmét.) Nos, a 2006. őszi vérengzések után voltak néhányan, akik azt mondták: Eddig és ne tovább! Ők úgy gondolták, hogy jogunk van megvédeni magunkat a szemkilövésektől, a nyílt utcán összeveréstől, a börtönbeli kínzásoktól...S ennek egyik lehetőségét látták a Magyar Gárdában. Én magam is megtapasztaltam, hogy az emberi jogainkat semmibe vevő, egyebek mellett engem is -képviselőjelöltként - megtámadó rendőrséggel szemben hatékony védelmet jelentett a Gárda. Ezúton is hálásan köszönöm Nekik, hogy több ízben megvédtek az Ön parancsnoksága alatt álló jogsértő garázdáktól (,,rendőröktől").
A másik esemény - szinte ugyanekkor - Szögi Lajos tanár úr brutális meggyilkolása volt. Mint emlékezetes, az emberi mivoltából kivetkőzött ötvenfős horda két gyermeke szeme láttára verte agyon az autójából kirángatott áldozatát. Az önök rendőrsége ekkorra már olyan mértékben csak a kormányellenes tüntetők megrendszabályozásával, bántalmazásával és a hibbant kormányfő állandó védelmével volt elfoglalva, hogy a véres tragédiát nem hogy megelőzni, de kinyomozni sem tudták. Mivel valószínűleg az egész rendőri állomány tömegoszlatási (polgár-verési) gyakorlaton vett részt, nem tudtak kellő létszámú és felkészültségű rendőrt küldeni a helyszín biztosítására, a nyomok rögzítésére, az elkövetők elfogására. Ez az eset is jelezte, hogy a rendőrségen a szakmai jellegű tevékenység gyakorlatilag megszűnt, a feladatkör az országot fosztogató gyarmatosító csoport politikai jellegű kiszolgálására redukálódott. Ily módon a vademberek túlnyomó többsége megúszhatta a felelősségrevonást. S lássanak csodát, ez sem tetszett néhány magyar embernek. Azt mondták, tűrhetetlen, hogy a rendőrség teljességgel elhanyagolja bűnmegelőzési és bűnüldözési feladatait, s magára hagyja az erőszaknak, a lopásoknak, az egyre terjedő bűnözésnek kitett embereket, főként faluhelyen. (Mára már világossá vált ennek oka is: a jogfosztott és védtelen vidéki emberek a tervek szerint nyilván el fognak menekülni otthonaikból, hátrahagyják földjeiket, amelyek a megszállók zsákmányává válhatnak. Mi más lehet annak hátterében, hogy a hatalom nem engedi a rendőrséget rendőri munkát végezni, azaz a bűnt megelőzni és üldözni, a lakosságot a bűncselekményektől megvédeni?) Ez volt a Magyar Gárda megalapításának másik oka. A Gárda megálmodói azt szerették volna, hogy a vidéki magyar emberek teljes kiszolgáltatottsága és állandó megfélemlítettsége megszűnjön. Azt szerették volna, hogy mi magyarok a megszállókkal, a helytartókkal szemben erőt tudjunk mutatni. A cigányságot és a zsidóságot a saját meggazdagodásához és hatalmi tébolyához eszközként felhasználó szűk elit elérte, hogy a Magyar Gárda Egyesületet feloszlassák. Ezek után 2009. júliusában a magyaroknak a tömeges bűnözéssel és a diktatórikus rendőrséggel szembeni védelme érdekében megalakult egy új mozgalom, az Új Magyar Gárda. A hatalmat láthatóan nem érdekli az az ,,apró" tényező, hogy ez a mozgalom egy újonnan létrejött szövetség, amely tevékenysége köztudomásúlag nem kötődik a feloszlatott Magyar Gárda Egyesülethez, hiszen az utóbbi már nem is működik. Tudom, Főkapitány úr, hogy az ilyen ,,szőrszálhasogató jogászkodás" - mint általában a jogállamiság - nem nagyon van ínyére a magyar rendőrségnek és a szervezetet irányító politikai illetve ,,értelmiségi" erőknek, így ezt a kérdést nem is erőltetem. Csupán bizakodni tudok abban, hogy a magyar rendőrséget, a magyar médiát, a magyar gazdaságot a kezében tartó, s a magyar embereket terrorizáló elit napjai meg vannak számlálva. Bízom benne és hiszem, hogy a magunkfajta magyar emberek visszakapják Hazájukat, s csak rossz emlék marad az az idő, amikor éveken át lábbal taposhatták emberi méltóságunkat és emberi jogainkat, amikor szabadon lőhettek ránk, verhettek és könnygázozhattak (20-30 cm-ről), bebörtönözhettek és kínozhattak. Főkapitány Úr, jómagam és az engem listavezetőként Európai Parlamenti képviselőnek jelölő Jobbik Magyarországért Mozgalom mindent meg fog tenni azért, hogy Magyarország a jelenlegi diktatúra helyett demokratikus jogállam legyen, ahol az emberi jogokat és az emberi méltóságot tiszteletben tartják.
A gonosz erőknek nem sikerülhet Palesztinát csinálni a Hazánkból. Tájékoztatom Önt, valamint a magyar és a nemzetközi közvéleményt: az lehet, hogy a nyakunkon ülő helytartók feloszlattatják az önvédelmünkre létrejött Magyar Gárdát és ellehetetlenítik az Új Magyar Gárdát is. De azt nem fogják tudni megakadályozni, hogy ha a szükség úgy hozza, alkalmas időben a magunkfajta magyar emberek kapával és kaszával kergessék el megszállóinkat és helytartóikat a tőlünk ellopott földekről, a mi nemzeti vagyonunkból, a Mi Hazánkból.
Ebben a nemes önvédelmi küldetésben tudom, számíthatunk arra sok-sok nemzeti érzelmű magyar rendőrre, akiket önök három éve folyamatosan a hivatásuk és a magyarságuk megtagadására kényszerítenek. Hosszú idő után ez lehet majd az első alkalom, Főkapitány Úr, amikor ön büszke lehet az (egykori) alárendeltjeire. Mégegyszer összefoglalva: Sok mindenben mesterkedhetnek, elérhetnek látszatsikereket, de nem fognak belőlünk palesztinokat csinálni! Nem és nem, Kedves Főkapitány úr!
Amennyiben más politikai ellenfeleikhez hasonlóan engem is koncepciós büntetőeljárás indításával kívánnának megfélemlíteni, tájékoztatom önt, hogy mentelmi jogom miatt ehhez az Európai Parlament összehívása szükséges. Remélem, hogy ezt nem gumilövedékek, vízágyúk és gumibotok segítségével próbálják megtenni.

Üdvözlettel:
Dr. Morvai Krsztina EP képviselő


U.I.: Szíves közbenjárását kérem ahhoz, hogy telefon-lehallgatásaimat korszerűbb eszközzel oldják meg. Egykori ENSZ-beli és mostani Európai Uniós külföldi munkatársaimmal,. Képviselőtársaimmal telefonálva sokat szégyenkezek az elmaradott, versenyképtelennek tűnő magyar technika miatt, amikor az erős visszhangozásból, a vonal rendszeres megbontásából mindenki azt a következtetést vonja le, hogy ,,mi magyarok" még egy jó kis lehallgatásra is képtelenek vagyok. Virág elvtárs a Tanú filmből forog a sírjában!


barikád.hu

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2009.07 2009. Augusztus 2009.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.