Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
PAX tévé és a boszorkányok
  2009-09-04 12:20:58, péntek
 
 

Kezdetben volt a Pax televíziónál a Menedék csatorna minden éjjel 11-től 1 óráig, ahová bárki betelefonálhatott, aki éppen unatkozott, vagy egyedül, lelki, szívbeli problémákkal küszködött.

Mára elüzletiesedett a csatorna zsidó, táltos, különféle ezoterikus adásvezetőivel együtt. Nagyon sokat kell fizetni egy-egy hívásért emelt díjas telefon mellett, megszünt a kezdeti kívülálló szemével úgy tűnő: segítségük.

A Sátán népének tulajdonított bibliai eredetű boszorkányok kapták meg az uralmat, akik nem tudni milyen alapon választják ki betelefonálóikat, de a műsort nézve úgy tűnik, mintha valóban mindent tudnának a telefonálókról.

Születésem óta emelik a Sátán népeit, 1998. óta csak ők emelkednek, mesterségesen termelik ki őket minden helyről. Ők kapják a díjakat, belőlük lesznek a jól fizetett orvosok, bírók, jogászok, média szereplők. Egyszer azt olvastam az adventisták könyvében: A Sátán legnagyobb csapdája: a spiritizmus. Nem véletlen, hogy bekerültek a spiritiszta könyvek az ezoterikus könyvkiadó könyvei közé.

Sátán népei valóban reinkarnálódnak, hiszen bűnösökről van szó, akiknek karmáik vannak másokkal szemben elkövetett bűnök alapján. A régi füves boszorkányokkal kezdték kitermelésüket az ötvenes években, miközben az embereket kihalatták, iszonyatos sorssal megterhelve, folytatták a sort a Vörös Oroszlán misztikus és alkémista fekete mágusi szülöttjeivel, haladva végig pontosan, terv szerint a megszülettetett újjászületettek terhein, bűnein.

Soha ilyen kor a Sátán népének, ördögi lényeknek, sátánistáknak, Jeruzsálem Ufó-nak mondott kíséreteinek,bestiáknak, para népeknek, 888 és 666 kézfejénél megjelölt cigány emberi számmal rendelkező csűrhéjének nem volt, mint ahogyan most aratnak titokban!

 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Utcabál Cinivel Miskolcon
  2009-09-04 12:08:55, péntek
 
 

A miskolci Stop.Shop Bevásárlópark (Miskolc, Szentpéteri kapu - a Tesconál) díjtalan szülinapi utcabált rendez szeptember 5-én szombaton 16 órától, melyen fellép a Bergendy szalonzenekar, Török Ádám és a Mini, Zalatnay Cini, L.L. Junior, Barbee, SP, Lola.

Másnap egész vasárnap családi napot rendeznek, minden vásárló megajándékozásával. Lesz Elvarázsolt kastély, Arcfestés, Trambulin, X-box játékok, Ugrálóvár.

 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Otthon végezhető munka
  2009-09-04 12:00:48, péntek
 
 

Évek óta keresek otthon végezhető munkát. Egy darabig nyitogattam reklám oldalakat két amerikai cégnek, de nem fizettek.

Itt nincs a megváltozott munkaképességűeknek munka, csak a betegeknek, mint az autistáknak. Mindenütt megszervezett, az ország minden részén, itt egyedül nincsen. Értelmetlen minden, mint az ebédtérítés a családvédelmi szolgálatoknál díjszabása.

Nemrég három levelet is kaptam: fizessek be hatszáz forintot, ezért azután kapok email címeket, ahová leveleket kell küldeni, vagyis másolni. Nem bíztam benne, úgy gondoltam, valaki gyűjti a hatszáz forintokat, s ugyanez lenne az én dolgom is utána, csakhogy erre nem vagyok képes.

Tegnap egy debreceni otthon végezhető munnkára figyeltem fel, mely napi 4-8 órás bedolgozási, összeszerelési, borítékolási munkára keresett jelentkezőket. Küldje el nevét, címét SMS-ben - volt az utasítás az Opus-Mediator Kft-nek. Postafiókot is megadtak.
Megnéztük az interneten, létező cég-e. Oldalakat írtak arról, hogyan csaptak be embereket, miután befizettettek pénzt velük, s mit kaptak érte.

Érthetetlen számomra, miért nem lehet tisztességes munkákat megszervezni, melyet egy csoportvezető-féle összeszedne hetente, vagy havonta a bedolgozóktól? Olyan nehéz világot élünk, amikor a rezsit alig fedezi a bevétel, s enni is kellene - különösen a diabéteszeseknek.
Miért van éhhalálra, nyomorra ítélve Borsodban az ember?
 
 
0 komment , kategória:  Munka  
Mai harmoniakártyám
  2009-09-04 10:34:58, péntek
 
 
A mai napodat Döntésképesség hatja át



1- Egy - A teremtő erő, az Isten személyes száma. Oszthatatlan egységet szimbolizál. A Nap uralja. Ez szüli az összes többi számot, ezért minden lehetőséget magában foglal. Az alap harmónia, az Energia jelképe. Egyúttal az Én, az EGO száma is, figyelmeztethet arra, hogy foglalkozz magaddal, de arra is, hogy az EGO csupán látszat, és meg kell találnod a választ a kérdésre. - Ki vagyok ÉN?
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
A krónikus alváshiány-elhízás
  2009-09-04 10:28:56, péntek
 
 

Krónikus alváshiány növeli az elhízás rizikóját

A kevesebbet alvó felnőttek és gyerekek esetében jelentősen magasabb testtömeg-indexet tapasztaltak amerikai kutatók, illetve az elhízáson kívül számos anyagcsere-betegség is nagyobb arányban volt észlelhető a kevesebbet alvók között.

Amerikai tudósok felmérése szerint az elmúlt 40 évben az Egyesült Államokban felnőtt lakosság átlagosan a korábbi napi 8 és fél óra helyett már csak napi 7 órát alszik. Kutatásuk középpontjában az állt, hogy vajon egyértelmű összefüggés igazolható-e az elhízás és a kevesebb alvás között. A válasz egyértelmű igennek bizonyult mind gyerekek, mind felnőttek esetében. A kevesebbet alvó felnőttek és gyerekek esetében szignifikánsan magasabb testtömeg index volt kimutatható.

Ez a probléma kifejezetten kisgyerekek és serdülők esetében jelentős, ugyanis nekik több alvásra lenne szükségük, mint a felnőtteknek.Sajnos a fenti tendencia nemcsak az USA-ban, hanem a legtöbb fejlett országban, így hazánkban is egyre inkább észlelhető.

Felborul az anyagcsere-háztartás

A folyamat élettani háttere az, hogy az alvás és az éhségközpont szabályozása között szoros összefüggés áll fenn. Kimutatták, hogy ha egy héten keresztül valaki napi 4 órával alszik kevesebbet, mint az életkorából adódóan szükséges lenne, akkor már egy hét után a jóllakottságot jelző hormon, a leptin vérszintje jelentősen lecsökken, az étvágyserkentő hormon, a ghrelin vérszintje pedig jelentősen növekszik, valamint a szövetek inzulin iránti érzékenysége is csökken.

A szövetek inzulinrezisztenciájának eredményeképpen a vér inzulinszintje növekszik. Az inzulin több sejt anyagcsere-folyamatban is részt vesz, így az emelkedett inzulinszintnek köszönhetően ezen folyamatok szabályozása zavart szenved.

A felborult anyagcsere-háztartás végső esetben kifejlődött cukorbetegséget, magas vérnyomást, metabolikus szindrómát is okozhat. Jó hír viszont az, hogy rövid távú alvásmegvonás kompenzálható, így a normális élettani viszonyok visszaállíthatóak.

Csupán odafigyeléssel

Az egyik legfontosabb tanulság az, hogy az alvásmegvonás már gyermekkorban is súlyos károsodásokat okoz, melyek az anyagcsere betegségek kifejlődése idején már nem visszafordíthatóak. Ezért különösen a szülőknek érdemes odafigyelni arra, hogy gyermekük megfelelően kipihent legyen. Felnőttek esetében tudatos életmódváltással megakadályozható, hogy az ördögi kör tovább folytatódjon. Ez egy egyszerű módszer arra, hogy gyógyszer nélkül, csupán odafigyeléssel többet tegyünk egészségünkért.

Dr.Csuth Ágnes

Többet megtudhatsz a témáról a www.webbeteg.hu-n
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
A rozellapapagájról
  2009-09-04 10:26:05, péntek
 
 
Rozellapapagáj: fürdik, rágcsál és fémesen csipog

A rozellapapagáj az egyik legelterjedtebb ausztrál laposfarkú papagáj fajta. Ausztrália délkeleti részén honos. Hegyvidéki erdőkben lakik 1200 méteres tengerszint feletti magasságig, de a fás szavannákon is előfordul. Olykor városi parkokban is felbukkan.

A rozellapapagáj (platycercus eximius) szárnya 15,5 cm hosszú, középső szárnyfedői feketék, az evezők külső zászlói és az alsó szárnyfedők kékek, a farka 16 cm hosszú, a középső tollak sötétzöldek, némi kékes árnyalattal, a külső tollak halványkékek, fehér csúcsi résszel, az alsó felület kék. Írisze sötétbarna, csőre 1,6 cm hosszú, szürkésfehér, a lába szürke. A tojó fején és begyén a vörös szín halványabb és kisebb kiterjedésű, pofafoltja kicsit szürkésebb lehet, a szeme körül néhány barnássszürke toll van, szárnyának alsó felületén a fehér szalag jól látható. A fiatalok a tojóra hasonlítanak, tarkójuk zöld, 1 éves korban színesednek ki.

Életmódja

A partmenti és hegyvidéki (legfeljebb 1250 m), fákkal nem sűrűn borított területet kedveli, gyakran látható a városok útjain, parkjaiban és családi házak kertjeiben, párban vagy kisebb csoportokba verődve. Ha kemény a tél, egy-egy táplálékkal bővebben ellátott helyen 50-100 rozellapapagáj is összeverődik. Röpte elég gyors, hullámzó jellegű, hangja kellemes és jellegzetes kvít-kvít (kis sext), fémes csipogás; vészjele éles, átható. Szeptember és január között költ faüregekben, halott fa is alkalmas számára. Kotlási idő: 19 nap, többnyire a 10. naptól a hím is részt vesz a fiókák etetésében, kirepülési idő 5 hét, fészekalja 4-9 tojás, ezek méretei: 28x22 mm.

Nem béketűrő madár

Aktív természetű, jól repülő, kemény madár, szívesen fürdik és rágcsál friss ágakat, más madarakkal szemben kevésbé béketűrő, különösen a költési időszakban. Szívesen keres eleséget a talajon, érdemes időnként féregűző kúrát végezni. Voliermadár, a röpde légtere legalább 4 köbméter legyen. Alvásra illetve fészkelőodúnak 22x22x60 cm méretű fadoboz, vagy kivájt fatörzs ajánlott, ferdén elhelyezve, a röpnyílás: 8 cm.

Tenyésztése

1870 óta költ az európai kalitkákban, szaporodó képességét hamar eléri és sokáig megtartja. Már kora tavasszal jelzi a hím, izgatott tollfelborzolással, farkának széttárásával, "gigigigi" kiáltással, ismételt eleségkínálással, hogy kezdődik a költési időszak. A hím a fiókák etetésében is részt vesz, mint már korábban említettük. A fiatalok kirepülés után 2 héttel önállóak, ezt követően 1-2 héttel érdemes őket leválasztani.

Dr. Romhányi Attila
 
 
0 komment , kategória:  Állaatokról  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2009.08 2009. Szeptember 2009.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 175 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1639
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 10202
  • e Év: 62468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.