Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
A Jobbik az edelényi polgárme
  2009-09-05 21:54:22, szombat
 
  2009-09-05. 15:18

A Jobbik az edelényi polgármester mellett

KÖZLEMÉNY

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezete támogatását fejezi ki Molnár Oszkár edelényi polgármester ügyében. Az általa kimondott, bizonyos csoportok által elkövetett szándékos egészségkárosítás és csalás a térségben nyílt titok, ténynek tekinthető.
Elítéljük azon szervezetek támadásait, amelyek Molnár Oszkár ellen irányulnak. A felelősen gondolkodó, a problémákat nem a szőnyeg alá söprő polgárok kötelessége ezeken az áldatlan állapotokon változtatni. Az igazságot kimondó, igazáért kiálló politikus meghurcolása ellen tiltakozunk és teljes mellszélességgel kiállunk mellette.

Szebb jövőt!
Egyed Zsolt
Jobbik B.A.Z. megyei elnök
Endrésik Zsolt
Jobbik B.A.Z. megyei alelnök
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Olvasó: Cigánygyerekek potyog
  2009-09-05 21:52:53, szombat
 
 
2009-09-05. 20:14


Olvasó: Cigánygyerekek potyognak az égből

Neked van gyereked? - kérdezte a cigánygyerek a fiatal rajztanárnőt egy Hajdú-Bihar megyei településen.
Még nincs - jött a válasz.
Akkor miből élsz? - következett a naivan őszinte és egyben együttérzést sugárzó újabb kérdés.
Az etnikai arányok adminisztratív eszközökkel való szándékos megváltoztatása nem szép dolog. Legelterjedtebb direkt formái a népirtás, betelepítés, kitelepítés, burkolt változata a szaporodás anyagi ösztönzése egy etnikai kisebbség körében. Ezeknek a módszereknek a direkt formáit bizonyos esetekben még a liberál-bolsevik söpredék élcsapata is elítéli. Persze csak akkor, ha nem ütközik a pillanatnyi érdekeikkel. Ők általában is igyekeznek a számukra kényelmetlen gondolatokat megbélyegezni. E bélyegek között első a sorban az antiszemitizmus, aztán sok-sok szünet után következik a fasizmus, és végül ott kullog harmadikként a rasszizmus. Ez a három főbűn manapság. Akik ezeket magukra veszik, azokat ki kell rekeszteni, hogy egy kirekesztésektől mentes világban élhessünk.
A baj ott kezdődik, hogy e három fogalomhoz a liberálisok által hozzárendelt MEGHATÁROZÁS (szándékosan nem MAGYARázatot írok, mert ennek a MAGYAR-hoz semmi köze nincs.) önkényes, önző érdekeket szolgál és felvállalhatatlan. (Gondoljunk arra, hogy az EU által elfogadott elvek szerint az is antiszemita, aki nem zsidóra alkalmaz zsidókra jellemző tulajdonságokkal szemben megfogalmazott kritikát! Leegyszerűsítve, ha azt mondom a szomszédban lakó kínai árusnak, hogy kapZSI, mert nem akar eleget engedni az árból, akkor antiszemita vagyok.) Ezért a megbélyegzésekkel csínján kell bánni, még akkor is, ha bűntudatot provokálnak ki belőlünk az örökös hangoztatásukkal, és a hozzájuk kapcsolt kellemetlen érzésekkel.
Az is a butítás eszköze, hogy ha valóban létezik az emberekben ezekkel a fogalmakkal kapcsolatban negatív megnyilvánulás (harag, gyűlölet, erőszakra való hajlam, stb.), akkor tilos vizsgálni a kialakulásukhoz vezető utat. Mert valami kiváltja ezeket a deviáns, a közösség számára a lelkiség bizonyos szintű leépülésével együtt járó, a tudati szintet is lehúzó érzéseket. (Gyűlölni nem jó érzés a jóérzésű ember számára.) A világ fellélegezhetne, s a lélek megkönnyebbülhetne, ha megszabadulhatnánk ezektől a negatív érzésektől. De nem hagyják. Ha már kezdünk szeretni, akkor előidézik, hogy azért is gyűlöljünk. Mert akkor szembe lehet állítani, meg lehet bélyegezni minket, és a kör bezárul.
Magyarországon évek óta zajlik a cigánysággal kapcsolatban egy tudatos politika, amellyel az etnikai arányokat hosszú távon jelentősen megváltoztatták. A nyomorszinten tengődők számára azt tették lehetővé, hogy a munkát, mint a megélhetés forrását lecseréljék a szaporodásra. A szándék eredetileg az lehetett, hogy a gyermeknevelés terhét az állam részben vállalja át. De ez mára egyszerű álcává silányult. Mert egy alulszocializált réteg - a cigányság - a gyermekvállalás szentségét leváltotta a felelőtlen gyerekgyártás gyakorlatával.
Ez a réteg saját utódait sodorja veszélybe azzal, hogy már a születésük pillanatában meghatározza nyomorú sorsukat. Miért nem harcol felvilágosító akciókkal a jogvédők közül senki sem azért, hogy egy családban csak annyi cigánygyerek (és magyar gyerek) szülessen, amennyit a szüleik a felelősség vállalása mellett, egészségben, normális létben fel tudnak nevelni?
Persze tűz tüzet nem olt. Rossz dolgokat rossz gondolatokkal nem lehet kioltani. Senkinek nem tiltható meg, hogy gyereket vállaljon. Az is igaz, hogy a magyarok számára is nyitva a lehetőség, hogy pénzszerzési szándékkal szüljenek, és ha élnének ezzel, akkor nem változnának meg az arányok. De a magyarok nem akarnak felelőtlenül szülni, azaz nem élnek a jogaikkal. Viszont a cigányok igen. És ők nem KORLÁTOZhatók ebben.
De szabad-e ÖSZTÖNÖZni állami szinten az esztelen túlszaporodásukat? Meg kell állítani azt a politikát, amelyik arra bíztat, hogy a napi megélhetésért szüljenek gyereket anyák, és ezek a gyerekek eleve nyomorra, semmit tevésre, aztán pedig a vágyaikból adódóan bűnözésre legyenek kárhoztatva. Mert aki él, az igen is élni akar. Ha már világra provokálták a segélyezési rendszerrel, akkor akar magának, élelmet, házat, bútort, videót, parabola antennát, autót, ékszereket, jó életet. Viszont a cigánycsaládban arra szocializálódik, hogy ami nincs, de kell neki, azt elvegye másoktól. Akár erőszakkal is. Ha megteszi, legfeljebb dicséretet kap a szüleitől, nem dorgálást.
A felnövő cigánygyerekek generációk óta nem látják a férfiakat dolgozni, a nőket nevelni, családot felemelni. Nem is értik, hogy a tanárnő miből él, ha nem a sok gyerek után járó pótlékból, meg segélyből, és még csak nem is a megélhetési bűnözésből. A munka, mint megélhetési forrás ismeretlen fogalom számukra. (Nem csak az ő hibájukból!) Ezt tette velük a liberál-bolsevik élcsapat, az őket körüllihegő lakájmédia, az áruló írástudó ,,értelmiség", s az állami szervek. Eszköznek tekintik őket. A mocskos politikai céljaik egyik legfontosabb eszközének.
Miért nem lehet a jogvédők számára is elfogadható emberi érzés az az aggódás, amely arra figyelmezteti az ötödik, tizedik, tizenötödik gyerekét szülni akaró fiatal cigányasszonyt, hogy gondolja át, a gyermeknevelés nem csak jog, de óriási felelősség is egyben. Aki ezt nem tudja felfogni, és veszélybe sodorja utódai egészséges testi és lelki fejlődését pillanatnyi anyagi előnyökért, az bűnt követ el. De az az állam, amelyik felbujtóként erre ösztönzi a cigányságot azért, hogy érte szavazatokat vásárolva fenntartson egy embertelen rendszert, egyenesen emberiség ellenes bűnöket vesz magára.
Persze cinikus módon az alapvető emberi jogokra hivatkozik közben. (Azokra, amelyeket a nagy francia forradalom deklarált, s közvetlenül utána ezekre támaszkodva kiirtott hárommillió franciát. Ezeket nekünk kritika nélkül kellene elfogadnunk, mint megmásíthatatlan törvényeket. Danton, Robespierre és a söpredékük talán újkori istenségek voltak, akik újkori kőtáblákat sóztak ránk? Ez butaság! A világban a rendet nem kitalálni, de megtalálni kell, és ezt mi, magyarok igazán tudjuk.)
A fő kérdés a következő. A liberál-bolsevikok eszközének, a megszülető cigánygyerekek tömegének nincs joga a normális élethez? Mert a szüleik nem képesek ezt számukra biztosítani. Viszont akkor nincs más, mint hogy az állami szervek próbálják a vegetálás szintjén életben tartani ezeket kiprovokált gyerekeket. Segélyekkel, vagy intézetekben, börtönökben. És ez a folyamat nem más, mint szülés állami megrendelésre, az etnikai arányok szándékos megváltoztatása adminisztratív eszközökkel, politikai érdekből. Ez a szándék létezik, és a cigányságot célozza meg évtizedek óta. Szerintem ez káros.
Vagy rosszul látom?


A Jövőnkért Felelősséggel Aggódók Társasága nevében lejegyezte

Király Atilla


http://kuruc.info/r/20/46260/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Agyhalott turisták esete a Du
  2009-09-05 21:50:34, szombat
 
  2009-09-05. 19:38


Agyhalott turisták esete a Ducét övező olasz tisztelettel

A Duce meggyilkolása után (kommunista partizánok végeztek vele) egyedül Winston Churchill, a barátból lett ellenség fogalmazott Benito Mussolini számára politikai sírfeliratot: ,,Így ért hát véget Mussolini diktatúrájának huszonegy esztendeje. Pedig megmentette a népét a bolsevizmustól... és olyan státuszba helyezte Olaszországot Európában, melyhez foghatóan soha azelőtt nem volt. Az országot újfajta tetterő kerítette hatalmába. Megalapította az Olasz Birodalmat. A rendszer, amit megteremtett, sok olasznak igencsak kedvére volt." Mussolini pártolta a trianoni diktátumban elvett magyarországi területek teljes visszaadását.
A Duce Olaszország labdarúgó-válogatottját kétszer is (1934, 1938) világbajnoki címhez segítette. Az olasz válogatottban majdnem minden játékos a szövetségi kapitánnyal együtt a fasiszta párt tagja volt. Benito Mussolini legjobban a római SS Lazio futballcsapatát kedvelte, mivel a klub és szurkolói feltétlen hívei voltak a Ducénak. A Duce kérésükre elvállalta az SS Lazio elnöki tisztét. Unokája, Alessandra Mussolini az SS Lazio pártoló tagja; őt egyébként az FTC Békés Megyei Baráti Köre Zöld Sas Lovagrendje tiszteletbeli dámalovaggá ütötte. A baráti kör pedig az SS Lazio ultráival ,,vérszerződést" kötött azonos politikai nézeteikre való tekintettel.
*
Évekkel ezelőtt, már a rendszerváltozás után egy magyar turistacsoporttal végigjártam Olaszországot. Sokan megdöbbenve, a nemtetszésüket hangosan is közölve, kétségbeesetten tapasztalták, hogy a boltokban árulják Mussolini beszédeit, emléktárgyait, amiket az olaszok mind megvesznek. Rómában Mussolini-plakátokkal találkoztunk. Itáliában több városban, faluban Benito Mussolini-szobrokat láttunk, ahol mindenütt friss virágok mutatták az olasz nép szeretetét. A magyaroknak ez már sok volt. A ,,társaságot" segítő olasz idegenvezetőnek, a nápolyi egyetem történelemtanárának úgymond ,,nekimentek", és felelősségre vonták: miért nem döntik le ennek a fasisztának a szobrát, meg hogy ez tűrhetetlen, hogy Európában még ilyen szobrok egyáltalán állhatnak. A felelősségvonásra a professzor így felelt: ,,Nekünk, olaszoknak a Duce olyan volt, mint maguknak Kossuth Lajos." A kijelentést néma csend és teljes elhatárolódás fogadta.
Az út többi részén már csak mi ketten beszélgettünk egymással.


Botyánszki György, FTC BMBK elnök, a Zöld Sas Lovagrend nagymestere


http://kuruc.info/r/20/46258/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A következetes társadalom jogs
  2009-09-05 20:52:24, szombat
 
 
Gavallér János
A következetes társadalom jogszolgáltatása


Az emberi léleknek, - materialisták kedvéért, az emberi érzésvilágnak-, szüksége van egymásra épülő logikai lépcsőkre, amelyek alapjai a békés egymás mellett élés lehetőségének. Mindegy milyen hierarchia, milyen egzisztenciális biztonságban, de megkérdőjelezhetetlen törvényminőségnek kell uralkodnia kis- és nagyemberekre egyaránt. A jelen magyar társadalom nem tud megfelelni az emberi viszonyrendszer alapkövetelményeinek sem, ezért mindenféle jogalkotási csűrés-csavarás nem képes lelki nyugalmat biztosítani az egyén számára.

Az egyén létbiztonsága,(életminőségének a világra kivetített amplitúdójával mérhető; életminősége a kasztszintjének egzisztenciáján; egzisztenciája vezetőinek hatalomgyakorlásán) a hatalomgyakorlás, az ember igazságérzetének tükörképe. A társadalmunk vezetésének legfőbb hiányossága, hogy képtelen felmérni, viselkedési morálminimumát. A hűbérlánc urához, majd jogtalan megaláztatások sokaságával a megfogalmazott gazdasági érdektörvényekhez lélektelen azonosulással köteles viszonyulni az ember, így elveszti embermivoltát. Hatalomgyakorlóink ráadásul semmibe veszik, kijátsszák (kiskapuk) a mindenkor érvényes törvényeinket. Mint az élet prímhegedűsei, jogot alkotnak maguknak (mentelmi jog?) felülírni minden létező együttélési szabályt, amolyan Daphnék, érinthetetlenek érzik magukat, és megannyi példa bizonyítja erkölcstelen jogértelmezésüket.

A Kádárizmus (Magyarország sajátossága, hogy a gondolat és a gyakorlat ég és föld) vérrel, verítékkel véste az emberek agyába, hogy a hatalommal - igazság ide, igazság oda-, még csak véletlenül se merjünk kesztyűt húzni, mert az, kérlelhetetlen bosszút áll!!!

Milyen humánpolitikát mer elvárni a megfélemlített, apját, anyját vesztett kisember? Avagy a demokrácia, a kapitalizmus felesleges púpnak érzi a szociális vívmányokat, így a közösség, az élet emberközpontúságát, - mivel az egyéni boldogulás, a verseny, a kockázat a gazdaság mozgatórúgója, így piaccá vált (modern rabszolgává), humánerőforrássá az ember-, sokad rendűvé deklarálja. Statisztikai mutatók alapján elemzi az érzést, így lehetett Magyarországon 800.000 párttagnak jogfolytonos a kapitalizmus, mivel statisztikai mutatók alapján egy ilyen nagyszámú ellehetetlenítés társadalmi robbanáshoz vezetne, ezért szép lassú halálra ítélték azokat, akik nem vettek részt a szocializmus lélektaposó gyarlóságaiban. Nonszensz a társadalmunk berendezkedésének új-régi rendszere! A szocializmus docensei a kapitalizmus docensei; a szocializmus közgazdászai a kapitalizmus közgazdászai, a szocializmus jogászai a kapitalizmus jogászai; a szocializmus történészei a kapitalizmus történészei; a szocializmus publicistái a kapitalizmus publicistái, a szocializmus vérbírói a kapitalizmus vérbírói és így tovább.
De ki lehetett bíró, docens, jogász, tanács-, TSz-, rádió-, tv elnök, gyárigazgató, ki kapott kiemelt fizetést a szocializmusban, ki üzemeltethette a gmk-kat, ki alkothatott úgy törvényeket, hogy lehetősége volt önön törvényeinek embertelenségeit annullálni.
És ki alkot ma törvényt, ki oktat, kié a gyár, a föld és ki annullálja az emberi érzéseket, ki hivatkozik gazdasági mutatókra, ki élvezi a gazdaság gyümölcsét, és kiket osztályoz a humánerőforrás vezérigazgatója? Kié az ország 800.000 pártag, és kié a félelem?

Meddig lehet érzéstelen állatemberként statisztikai mellékterméknek tekinteni a kapitalizmusban az embert, vagy ez is csak magyar sajátosság, hogy a gyakorlat és az elmélet ég és föld különbséget mutat?

A felakasztott 56-osok, a megalázott polgárok, a kisemmizett parasztok, az ellehetetlenített társadalom sorsával azonosuló 800.000 párttag és annak minden leszármazottja akkor válik jogosulttá a kapitalizmus gazdasági előnyeinek élvezetére, ha a szocializmus barbárságaiért megkövetik a társadalmat és minden ingó és ingatlan vagyonukkal kárpótolják a lelki megaláztatásokat! Mert amíg a társadalom képes megbocsátásra, addig az egyén emberlélektana képtelen kitörölni tudatalattijából az ellene bűnt elkövetők névsorát. A statisztika szerint, a kirekesztett egyének lélektan-azonosultsága társadalmi robbanáshoz, egyéni bosszúk sorozatához vezet. Na kérem tisztelettel, ezért van szükség egy normakontrollt követő társadalomban őrző-védő társaságok elszaporodására, mivel az emberi normák betartására, a törvények tiszteletére képtelen embereknek szükségük van védelemre a tisztességes emberekkel szemben.
De mi szükség akkor a rendőrségre? A rendőrség képtelen biztosítani a társadalmi normákat betartó emberek biztonságát? Vagy valóban másról van szó? Esetleg egy mindenkori anarchia esetén, mit jelenthet egy magánhadsereg? Azaz a múlt szennye felkészült a még nagyobb embertelenségekre?

Egy következetes társadalom ( a biblia szerint 50 évente helycserét kellene tartani szegénynek és gazdagnak) ismeri a jogkövetkezményeket, Magyarország sebeit embertelen megaláztatások sokasága takargatja, de mint földetperzselő vulkán fog feltörni az igazság, ha a jog képtelenné válik szolgálni a magyar embert!

2009.09.02.
Gavallér János
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
buzifelvonulás
  2009-09-05 20:09:18, szombat
 
  Európa, Budapest, 2oo9. szeptember o5.

A rendőrség által védett -magyarországi állampolgárók adójából/közpénzből/ és külföldről támogatott - homoszexuális felvonulás miatt:

Délelőtt kordonok az Andrássy út környékén, a városban pedig több helyen lehetett látni rendőrségi csapatszállító buszokat és mikrobuszokat. Nem csak az Andrássy utat, de a környező utcákat is lezárják, így a Bajcsy-Zsilinszky utca egy részét, az Andrássy úttal párhuzamos Révay utcát, a Paulay Ede utcát, az Aradi utcát, a Délibáb utcát és lezárják a keresztutcákat is az Andrássy úttól számított első kereszteződésig. Lezárták az Opera környékét, az Oktogont, a Kodály köröndöt, a Hősök terét, a Felvonulási teret is, és az Erzsébet teret is.
Mobilvécéket állítottak fel a VI. kerületi Munkácsy Mihály utcán.

A felsorolt utcák lakói csak azután mehetnek haza,ha igazolták magukat.
Motozásra mindenki számíthat.
Elmenni nem lehet,a forgalmat elterelték - egyes hírek szerint még ablakot sem nyithatnak.

A földalatti nem áll meg a Mexikói úttól a Deák térig.
Civil ruhás rendőrök robogókon járőröznek, közben díszitik a homoszexualitásukra büszkék kamionjait.

Vízágyúk várakoznak a műjégpálya előtt .
Győrből is indítottak rendőröket a homoszexuálisok védelmére csapatszállító teherautókon.
Délig 15 századot - azaz 1500 rendőrt - vezényeltek ma az utcákra.


A rendőrök 325 gépkocsit- magyar állampolgár tulajdonát szállították el az Andrássy útról és környékéről, hogy a "melegek büszkén vonulhassanak a miattuk lezárt területeken.


l3.l5. A Nemzeti Kávézó környékén tartózkodókat igazoltatják a rendőrök. Aki a kávézó előtt áll, attól megkérdezik, hogy be megy-e, ha nem, egyből igazoltatják.
Majd a rendőrök bementek a Nemzeti Kávézóba és bent igazoltatják az embereket.
A kávézóban a rendőrök közlik az ottlévőkkel, hogy -tessék kapaszkodni-
:közterületen ne fogyasszanak alkoholt/!/

3o rendőr benntmarad a Nemzeti kávézóban,-egy civilruhásnak kilóg a bilincs a zsebéből.


l3.4o. Hibbant Néró -gyurcsótány-megjelenik a Hősök terén.
Az őszödi elkúrás után, most vélhetően a ,,meg" igekötőt választja cselekvése mottójául.

13.50: Elindult a menet.

és mily érdekes: bizonyos hajhossz alatt igazoltatnak./azelőtt bizonyos hajhossz "fölött" történt ez,-nincs új a Nap alatt.

A 25o homoszexuálist l5oo rendőr védi.

A Dohány utcánál hatalmas a rendőri készültség.

14.20: A Teréz körút és a Szófia utca sarkán egy esküvői menet csak több perces várakozás után, a kordonok megnyitását követően tudott eljutni az anyakönyvvezetői hivatalig. A körutat keresztben lezáró kordonok mögött az Oktogon felől komoly rendőri erők sorakoztak fel; több rendőrnél látható könnygázpalack, műanyag gyorskötöző és egyéb kényszerítő eszközök.

Időközben kb. 400-500 főre emlegették a jelenlevők számát, köztük van Gyurcsótány is, aki egy mondatot ismételget az őt faggató bértollnokoknak: ,,az emberi jogok melletti kiállás valamennyi állampolgár kötelessége."


Bár a rendőrség megígérte, hogy amennyiben közízlést sértő megnyilvánulást tapasztal a buzik részéről, akkor fellép ellene, mégsem tesz semmit a "Jézusnak is két apja volt" transzparens ellen, mely minden bizonnyal közízlést sért és félelmet kelt keresztények ezreiben. Ők azonban nem számítanak a droidoknak, csak az adójukat fogadják el.

Külföldről érkezett homoszexuálisok is felszólalnak, hogy ők mennyire mások, bátrak és toleránsok.


Két lengyel turistátis igazoltattak a sünök, majd felszólították őket, hogy igyanak a náluk levő ásványvízből. Hogy ez miért és kinek volt jó, rejtély.


l4.4o
Teréz körút és a Szófia utca sarkán egy nagyjából 150 fős tömeg gyűlt össze, egy rendőrhelikopter folyamatosan a terület felett köröz. Egyre többen méltatlankodnak amiatt, hogy nem tudnak továbbhaladni az útlezárások következtében; szemlátomást turistákról és a napi bevásárlást intézőkről van szó.

A Városligeti fasor, Bajza utca kereszteződésénél várakozik 500 rohamrendőr és folyamatosan hozzák őket mikrobuszokkal.

A sünök szemmel láthat6óan nem számoltak azzal, hogy a ma esti magyar-svéd mérkőzésre érkező szurkolók is lehetnek a Belvárosban. A Vörösmarty téren több száz svéd drukker énekel és issza sörét.
A droidoknak nem lesz kellemes az utóéletük, ha végigviperáznak több tucat svéd állampolgárt...

Az Oktogonnál 2oo ellentüntető.Hátuk mögött rendőrök.

A rendőrök a Teréz körút két szélére szorították a tiltakozókat.
A rendőrség oszlatni készül: előzetes figyelmeztetés nem volt,-rárontottak a tömegre,egyvalakit kiemeltek, könnygázt fújtak a tömegbe,ahonnan dobálták őket.

A Szent Korona rádió tudósítója szerint a deviánsok fele, háromnegyede külföldi volt.

16:25 Deák tér: Egy kamerás autó végigkamerázta a járókelőket. A zsinagógánál egy csapatszállító várakozik.
A mentősök az előzetes tájékoztatásnak megfelelően golyóálló mellényben és védőfelszerelésben dolgoztak.

Ez itt Palesztina?

16.36: Közben megérkezett pár svéd drukker is, nem értik a helyzetet. Nézegetnek, integetnek. Szegények, biztosan azt hiszik, hogy egy uniós tagállamban vannak, ahol mindenki nyugodtan élhet a szólásszabadságból adódó jogaival.

A rend/?/ őrök parancsnoki engedélyt kaptak a különböző tömegoszlató eszközök használatára: tonfa, könnygáz innentől kezdve bevethető.

A Nemzeti Kávézó mellett egy embernek epilepsziás rohama volt, mert lefújták a rendőrök. Egy HVIM-es elkezdte mondani, hogy a cigányoknál ezt nem művelitek, erre fogták és leteperték. Egy másik vármegyés ekkor odalépett segíteni hozzá, mindkettőjüket elvitték a rend/?őrök.

Az Astoriánál négy csapatszállító jármű jelent meg.

14-15 csapatszállító az Erzsébet-hídon ment Buda irányába. Az alsó rakparton szintén kb. 14-15 csapatszállító.

l7.2o.Civil ruhás rendőrök vittek el valakit, nem tudni, miért.

l7.25.Valakit ki akartak emelni a civil ruhások, nem sikerült, jöttek a droidok, nem tudták mi az ábra, és tonfával leütötték az egyik civil ruhást.


Az Astoriánál egy civil ruhás embert menekítettek ki a sünök az őt körülvevő emberek gyűrűjéből. A tüntetők provokátornak nevezték őt, és szidalmazták, valószínűleg ő volt az ÁVH beépített embere. A sünök kivezették a csoportból, - bizonyítván, hogy a tüntetők nem tévedtek - fejét pulóverrel takarták el és beültették egy autóba.

A Kurucinfo nyomán
http://kuruc.info/r/6/46238/


**************


Vajon a titkosszolgálatok munkatársai is homoszxuálisok lehetnek valamennyien, ahogy a politikusok, a köztársasági elnök, a médiasztárok?
A BM vezérkaráról és a gumikitinbe gyömöszölt birodalmi lépegetőkről már tudjuk, hogy csak egymáshoz vonzódnak, derék rendőreinket nem botránkoztatja meg a tangás buzik road-showja, HIV-es híres kavalkádja.
Sajnos valami meleg érzés mindig kell a fejünk felett, amikor egy bűzlő, rohadó, jellegtelen, anarchiába szakadt ország végnapjait éljük.
Furcsa együtt-lüktetés alakult ki a polgári, a szocialista és a liberális oldal között a melegek erőszakos utcai megjelenésével és annak közpénzen reklámozott népszerűsítő kampányával kapcsolatban.
Az álkeresztény imádkozósáskáinkon már nem csodálkozom, akik az adónkon, évtizedek óta folyamatosan váltják a rendszert.
Sajnos a fél emberöltő óta ingyenélő, semmittevő politikai fartúró garnitúra együtt kábítószerezik, homárkodik és lopja az eltartóit, ha úgy tetszik kitartóit, de ezt megérdemli a hagyományait felrúgó, lélektelen generáció, amely megérett a pusztulásra.

A szépen fésült nagyhomlokú polgári intelligenciából zsírosodott át a homár Fodor Gabriella és a repedtszájú Ungár Klára. A két évszázad óta elavult ,,polgári demokráciának" Magyarországon semmiféle előzménye és helye nem volt és nem lesz. Ezt az egypártrendszerben szocializálódott erkölcstelen bábok soha nem fogják felérni ésszel, hiszen csak most ízlelgetik a nemzeti identitást, amelyről egy felületes torzképet alakítottak ki magukban.
A szabdkőműves, liberális torzszülöttek ÁVÓ-s, munkásőr családokban rugdosáson kívül nem sok értéket ölelhettek magukhoz. Megkeseredett KISZ-tagokból lettek, rendszerváltó elitté.
Ilyen háttérrel soha nem jutnak egyik versszakról a másikra, folyton önellentmondásba ütköznek. Mindezek mellett egzisztenciális csapdából koruk és képességeik miatt már képtelenek kitörni, a pénzhatalom örök szolgái, a nemzet árulói, a magyarság gyilkosai maradnak. Egyetlen cselekvésük az örökös elhatárolódás és a sunyi kivárás.
Most ismét itt az alkalom a nemzeti összefogásra: a természet törvényeivel szembemenetelő mutáns fertővel szemben egységes kiállással lehetne demonstrálni az élet óhaját.

Szép magas homlokú "bölcs barátaim", a parlament leszotyizott bíborkanapéján, ne felejtkezzetek el néha a magyarok Istenéről, aki nem kedveli geszti óriásplakátjait és nem jár a plázába akciós vazelinért.


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Megadóztatná a minimálbért az
  2009-09-05 19:49:33, szombat
 
  Megadóztatná a minimálbért az MDF


Az MDF szerint a 40 százaléknyi minimálbéres legalább fele feketén, zsebbe kapja a fizetés egy részét.



Meg kell szüntetni a minimálbér adómentességét az MDF szerint. Kerék-Bárczy Szabolcs, a demokrata fórum elnökségi tagja azt mondta, az összes SZJA egyharmadát 162 ezer ember fizeti be, 15 százaléknyian viselik a teljes teher kétharmadát, miközben a 40 százaléknyi minimálbéres legalább fele feketén, zsebbe kapja a fizetés egy részét - mondta a politikus az ATV műsorában.

Az MDF szerint ezt a 40 százalékot ki kell szűrni a valós minimálbéresek közül, akiknek egy nulla kulcsos sávot kellene létrehozni. Az MDF szerint a közteherviselés reformja azzal kezdődik, hogy többen fizetnek kevesebb adót. Az MDF a felvetést APEH 2008-as személyi jövedelemadó-adataira alapozza.

VG Online - ATV


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kolompár Orbán alkalmatlan pos
  2009-09-05 19:35:38, szombat
 
  2009-09-03 14:04

,,Kolompár Orbán méltatlan a cigány emberek bizalmára"

Kolompár Orbán alkalmatlan posztjára és méltatlan a cigány emberek bizalmára - közölte Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke, fideszes országgyűlési képviselő azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Nemzet csütörtökön megírta, hogy az OCÖ elnöke gyermektáboroztatásra odaítélt pályázati pénzből nyaralt egy hétig.



,,Sajtóhírek szerint a Magyar Nemzeti és Etnikai Kisebbségi Közalapítvány által gyermektáboroztatásra odaítélt pénzből nyaraltak egy hétig Kolompár Orbánék tavaly Balatonmárián. Erről egy pályázati alvállalkozó számolt be, aki mindezt fényképekkel is dokumentálta. A pályázatot gyermektáboroztatásra írta ki a közalapítvány, de szinte kizárólag Bács-Kiskun megyei cigány vezetők és rokonaik kaptak lehetőséget a strandolásra" - írja közleményében Farkas Flórán.

A fideszes politikus szerint az OCÖ elnöke nem először adja jelét annak, hogy sajátjaként kezeli a roma közösség pénzét, azt képzeli, hogy posztjával csak kényelem, luxus és anyagi előnyök járnak, kötelesség meg semmi. Kolompár Orbán ellen emiatt már több büntetőeljárás is folyik - emlékeztet a Lungo Drom elnöke.

A cigány érdekképviseleti szervezet elnöke már korábban is felhívta a figyelmet arra, hogy Kolompár alkalmatlan posztjára, és méltatlan a cigány emberek bizalmára, szégyene mindazoknak, akiket képviselnie kellene. Az a legkevesebb, hogy azonnal távozik az OCÖ elnöki székéből - közölte Farkas Flórián.

A Lungo Drom nevében pedig felszólítja a szocialista kormányt arra, hogy ne asszisztáljon tovább Kolompár Orbán törvénytelen pénzpazarlásához. A kormányzat a romák pénzét ne adja oda ennek az embernek, mert ezzel csak a cigányellenes hangulatot erősíti a társadalomban, valamint a romák közti elégedetlenkedést segíti elő - olvasható Farkas Flórián közleményében.

(OS)
http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=285590


Kolompár pancsikol.

http://www.mno.hu/upload/docfiles/0909/kolompar.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a cigány triathlon?
  2009-09-05 19:31:17, szombat
 
  Mi a cigány triathlon?

A cigány lefut úszni a tóhoz, majd kerékpárral jön vissza....
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Egy zsidó ül a padon és újságo
  2009-09-05 19:30:04, szombat
 
 

Egy zsidó ül a padon és újságot olvas. Meglátja egy barátja, és elképed:
- Te Samu, hát ez egy keresztény újság! Miért nem a zsidók által kiadott újságot olvasod?
- Nézd, Móric, a zsidó újságok állandóan ilyesmiről írnak: antiszemitizmus, Auschwitz, izraeli konfliktusok. A keresztény újságban meg egyéb sincsen, mint hogy a zsidóké minden pénz, a zsidóké minden bank, a zsidók irányítják az országot. Hát nem jobb egy olyan újságot olvasni, amiben csupa jó hír van?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Mitől gazdag ország Izrael?
  2009-09-05 19:25:53, szombat
 
  Mitől gazdag ország Izrael?



Gazsiék teljesen tönkremennek, mindenüket eladják, már csak egy színes tévéjük maradt. Jön a tél, ha nem szereznek pénzt, éhen halnak. A felesége megszólal:
- Té! Hát kirjil má á Kohntul vágy százezret, mer különbén felkopik áz állunk!
- Dé hát az biboldó! Uccse fog ádni!
- De há csak próbaljad meg - érvel az asszony, és végül meggyőzi Gazsit. El is megy a Kohnhoz.
- Há instállom, csókolum á kezsit, áz lenne á helyzet, hogy kine 100000 forint a tilre, mer má csak egy színes tévénk márádt.
- Ok, Gazsi, semmi probléma - szól Kohn, és már nyújtja is a 100 ezret.
Gazsi nem hisz a szemének. Már menne is ki az ajtón, amikor utána szól a Kohn:
- Várjál csak, Gazsikám. Azt ugye tudod, hogy majd 200 ezret kell megadnod?
Gazsi majd összeesik, de nincs más választása, elfogadja. Most már még gyorsabban menne ki, de Kohn folytatja:
- De, kedves Gazsikám, azért kellene valami biztosíték is. Azt mondtad, van egy tévéd - hozd el azt kauciónak.
Gazsi totál kikészül, de nagyon kell a pénz - elrohan haza, és elhozza. De Kohn folytatja:
- Drága Gazsikám! Az a helyzet, hogy gondolkoztam, amíg te odahaza voltál, és be kellett látnom, hogy ez még nem elég. Te alkalmi munkákból és segélyből élsz. Nem lehetek biztos, hogy meg tudod-e adni ezt a sok pénzt. De van egy ötletem. Most itt hagyod a felét, és a másik 100 ezret majd tavasszal megadod, jó?
Gazsi bátortalanul visszaadja a pénzt, majd elbúcsúzik. Hazafelé bandukolván így morfondírozik:
- Hú, vazze! Most se pízem, se tévém, és még 100 ronggyál lógok a Kohnnák...


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
2009.08 2009. Szeptember 2009.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 315 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 650
  • e Hét: 2137
  • e Hónap: 13248
  • e Év: 166744
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.