Belépés
bohocka.blog.xfree.hu
Nincs mottó bohocka

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
út..
  2009-01-31 04:33:07, szombat
 
  merre? egyenest..vagy jön velem vki v. nem. ez már nem az én döntésem lesz.f. hallgat. ő is megy a maga útján. T.-nek most rosszabbat teszek, mint jót. Kell egy kis pihenő..tul sok igy.hajlamos lenne kisajátitani, az nem fog menni ."ahogy érzed" nagyon vegyes...majd meglátjuk.jó lenne megállapodni.talán, egy nevető harmadik.???talán, kicsi a világ???majd kiderül, h. h.l. közös ismerős-e.t.-nek mától lesz netje..jó?? v. rossz?? még nem tudom. ellenben egyértelműen hiányzik f. és semmit nem tehetek, csak hallgatok.t. is érzi, h. vmi nem jó, de azt hiszi, h. ő az oka.igazából, ő.tökmag már uton van.. kész v. készül minden finomság.várom a letolást, de nem érdekel.
vissza a témához.mi lenne, ha rászóltam volna reggel a jövőre????kiváncsi vagyok a szerda estére...
amennyiben passat, akkor igen..bár nem volt tul szimpi fiatalon..most olyan, mint robert redford..elég őrült volt.
ugy látszik, kisért a mult...t. szomszédja..t. z....nem volt gza..haragszik, keményen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
hullámvasút..
  2009-01-30 03:26:06, péntek
 
  és futás...(félelmek)estére visszakaptam a hitem..irt gy. , a brazil, hivott t. , fr , csana-lediplomázott...hát,igen.
kell a távolságtartás...ellenőrzés(fontos!)T. örül a netnek, és vár.
persze f. hallgat, de nem lehet, h. ne bántsa a dolog...ha nem, akkor vmi nagy ellenérzés van benne, ami ellen ugy sem tehetek....versenyek és egy mondat, amit gygyo mondott: "taposta a lelkem"azt kellett volna tennem nekem is.sleeping talk... h.l. sokat segít.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
akár a tőzsde...
  2009-01-29 04:48:06, csütörtök
 
  változik az árfolyam...lent-fent...nem jött össze...nem maradtam, pedig tehettem volna..lezártam a kérdezősködést...vajon lesz-e telefon????nem találom a helyem...sokat várok a hétvégétől.ugy sejtem, h. g. is csapdában van.
nem volt telefon..és nem is lesz egy jó darabig..kegyetlen, ostoba..ezt jásszuk régóta és én meg adom tovább.néha felülkerekedek a dolgokon.t.nem ért semmit..hallgatni arany..soha nem azt mondom,amit hallani akar.örök harc és mennek a napok.t. nem az igazi, nem sodor, nem visz előre..gyenge..tul negatív..remélem, az exe beújít és megkavarja a dolgokat.igy tul egyszerű. megjött az észheztérítő pofon...(számla)egyedül kell megvívni ezt a csatát , f. is ezt teszi, csak épp ő erős vagy legalább is elhiszi magáról, én meg nem. nagyon elkeseredtem és rányomja a bélyegét a napomra. gza is haragszik, nem szeretem ezt.le kell szállnom a földre és uj szakaszt kell nyitnom. t. ezt nehezen fogja megérteni, mint ahogy én sem fogadom el f. kibuvóit.
csak nagyon haragszom és a harag nem jó utmutató. el kell végre fogadnom a valóságot. kinek a pap, kinek a papné..neki DÉ...hát legyen vele boldog.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
turning point...
  2009-01-28 02:35:13, szerda
 
  f. , mint régen ujra hívott reggel !!! trabi-baj. viszkető tenyér-munka lehetőség.."miért???"megint nemtudok dönteni.én fr.-t-hétvége.angelika napja, verseny.elmaradt randi.telefonok.Ellentmondás az egész(átszerveztem a napom, visszmajor)-vállald le!-rám meg nincs időd-mégy pestre?-nem, jönnek.hozom fr.-t-.
nem halt minden ki...T. pörög.(menthetetlenül sz.-es)demokrácia.erre vágytam, de nem fog működni.érzik, h. vmi nincs rendjén.vissza kell magam fogni.
trabi meggyógyult, de elmaradt egy találkozás..de tudjuk, minden vmi miatt van.Aztán véletlenül egy előadás..hogyan gyógyítsuk meg önmagunkat..???végigjártam az utat..optimizmus.elmaradt tanfolyam..nem baj.majd csak kialakul vmi ! meggyógyulunk???egyszer ,igen.gygyo nagyon HISZ, neki az segít.
sajnáloma dolgot, de nem tudtam volna elmenni. hááát. megint nem ugy alakult a dolog, ahogy szerettem volna és piszkosul nyomott lett a hangulatom...f. napja tul zsufolt..jönnek haza d.-ék...lehet, h. érezte, h. beszóltam.."akkor majd juniusban kereslek"ez a megoldás.OK. megint ő döntött..siker a munkában és nem tudok neki örülni igazából..ezt sajnálom. Hátha este T. meggyógyít..ki tudja..neki nem akarok bánatot okozni , pedig fogok jócskán.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
felelős...
  2009-01-27 03:03:20, kedd
 
  vagy a rózsádért!...van pár rózsám....carpe di em...régi mondatok..:nem esne jól, de örülnék neki.megérdemelnéd....és megint két ut van.elengedés és küzdés.annyira felesleges harc.
jel???nem sikerült megint a net.talán nincs is rá szükség.
vajon keres-e ???azért kiváncsi ember...a főkritikus, de erre van szükségem.irt bob is végre....most egy kicsit várhat a sorára...ennyi workalcoholic...
teljesen mind1 , h. hányszor....feladtam a leckét magunknak...egyik sem ostoba..super-érzékenyek.
p.elhozta a diót-mogyorót.-tiszta mekk elek.
nem kell mérlegelni..ahogy jön...hivott gygyo!!!egy energiabomba az a pasi!!!!jó, h. ismerem!!!(megint becsapták-ugy érzem, de ha neki ez igy jó)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
mozgalmas
  2009-01-26 04:45:03, hétfő
 
  hétnek nézek elébe és nem tudom, h. mit hoz. egyiket sem szeretném elveszíteni.t. nem az, akire felnézhetnék és előre vinne.és vele megint beleestem abba, h. ki kell hozni vkit a kátyuból. f.-t teljesen más szemmel nézem. a legfőbb hiba, h. tul sokvoltam, tul pesszimista. ki tudja, milyen szakasz jön el????ha eljön egyáltalán. abszolut a belső hangra akarok figyelni..nagy feladat vár rám.nem akarok hazudni, még magamnak sem. de megbuktam, ez tény.f. korán hivott, de a végkicsengés:nem baj...neki semmi nem baj.a városban szaladgált este...ment dé-ért gondolom.Miért kellene nekem elszámolnom bármivel is, ha ő sem.
Most pihentetek mindenkit. ha akar, akkor hiv. maradnak a reggelek aztán törjék a fejüket és aggódjanak, ha akarnak. legközelebb minden telefont felveszek fapofával. feleslegesen aggódtam a sztorik miatt.holnap nagyon szurkolok a verseny miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
uj szakasz..
  2009-01-25 02:25:59, vasárnap
 
  mindig vmi kihívás..vmi jó alapot kellene kiépiteni , stratégiát, az elkövetkező időszakra!!!nincs elképzelésem, csak napi szinten.., sajnos. T.küzd a maga modján..az élet ismétli önmagát..közben az én sejtjeim próbálják őrizni a morzsákat is és nem hagyom meggyógyítani magam. pedig az előre lépés felé megyek és most az egyszer talán többet is kapnék, mint amit megérdemlek.meg akartam hivni, de nem fogom, vannak dolgok, amiről képtelen vagyok beszélni.nem vágom többet magam alatt a fát.., tettem már elégszer.zavar, h. tul sokan ismernek.bár senkinek semmihez nincs köze.
furcsa álom-telefon....kezd tavasz-érzésem lenni...ha marad az idő, sétálnék egyet.ma csönd volt reggel...szinte semmi pénzem nincs..nem tudom eldönteni f. viselkedését...egyértelmű, h. nincs szüksége rám semmilyen tekintetben
"hamarabb utolérik a hazug embert, mint a sánta kutyát"-mondja E. igaza van, megkezdődött, amitől féltem.
Isten látja a lelkem, h. nem kezdtem volna semmibe bele, ha nem kényszerít bele f. ma is vártam.se tegnap nem volt telefon, se ma..csak este,a legrosszabbkor és nem tudtam jól hazudni.p. kicsit beletenyerelt a napomba, rövidebb lett a séta,aztán t. kitalálta a cukrászdát..tudtam,h. nem lesz jó vége.2-szer hívott f. még sosem fordult elő, h. ne vettem volna fel.kiváncsi vagyok, h. számonkéri-e, vagy szóra sem méltatja.T. szánalmasan vágyik a szeretetre..mintha a régi énemet látnám..pesszimista, kishitű,félreért mindent.Ha most nem fogalmazok finoman, akkor neki annyi.visszazuhan.de az ember önző..és most én is az leszek.szerintem f. látta az autót, miközben ment dé-ért.szappanopera igazán indul..p.-t sajnálom.nem tudom t.-t felvállalni, bár kezdem hinteni..legalább itthon.szülinap:sleep there
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
figyelmesség..
  2009-01-24 04:05:12, szombat
 
  kostolgatjuk a másikat...bealvás..nekem kellene lépni,de nem.talán tudom a hiba okát..minden a multban keresendő.igaza van f.-nek, h. millio az egyből, h. minden összejön.akkor meg???látom az elkövetett hibákat is...nincs visszajelzés.vigyázni kell rá, mert érzékenyebb az átlagnál.nem bánom, h. nem vagyok itthon.megint kibirtam négy órát."mindig is szorgalmas voltál" akkor, mi a baj????mit nem tudok megadni???mind1. már legalább nem ölöm annyit magam rajta.
megint felbosszantottam magam a trehány munkán. hivott fr.M.kevesebb pénz, de még van munkahely..-vitamin..-levonások(E. neki is segít, csak én nem tudok róla) nem haragszom, csak ki tudja, mi folyik még a hátam mögött. menni kell be és nincs kedvem annyi, mint volt.gy. irt, de nem segitett. ujabb hülyeség...már második napja fokuszka..-lehet, h. semmi, lehet, h. véletlen játéka.az, h. f. nem hív, már nagyon kezd háboritani.várható volt, h. jövő héten jönnek haza...össze kell kapni magam.
rossz kedvem van.minden ismétli önmagát..t. lelkes és szárnyal, mint valaha én. hivott j. is. nincs kedvem a barátkozásokhoz, nincs kedvem semmihez. f. is csak azért kellene, h. bizonyitsak ..ha van vki a háttérben, akkor legalább annyit vághatok hozzá, h. hazug életet él..ne játssza a szentet...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
segítség...
  2009-01-23 02:48:11, péntek
 
  ...jött.E.-rel megcsináltuk az átutalásokat, t. legépelte a dolgokat és sikerült szivből jot mondani neki.hivott J. ,a multban él...akarja a találkozást, én kevésbé.nem vagyok olyan elkötelezett, mint ők és nem is akarok.
nem mentem el és nem jött...de már többet beszéltünk.kérdezte, h. g. mikor megy. ma lesz a temetés és hosszú nap vár rám.remélem, még tudok dolgozni.lehet, h. az idő t.-nek dolgozik , de nem tudom elfogadtatni senkivel t.-t, illetve , nem akarom. ez is egy secret dolog.de ha jó, akkor , miért ne? időszakos lesz csupán.
érdekesen alakult a mai nap...uj szerelmespár...W. és D. két kedvencem...aztán H.L.segitett..2nyitott vagyok??"hmmmmm, hmmmm. temetés..f. hivott."keljfeljancsi2-morbid humor.....ujabb telefon...fodrász...bellami és dzsigolo változat...futtatás.. végre megint szívből tudtunk nevetni...de ennyi..most pedig készülök elmenni itthonról..G. készül Amerikába..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
bohóc..
  2009-01-22 03:25:18, csütörtök
 
  ..hallgatás (f)és ujabb sikertelenség...t. el van keseredve ugy érzem, de olyan kevés közös pont van!egyébként ő is, én is próbálkozunk.beszéltem ám.-mal..tart a kapcsolat, j. mellett áll, illetve sajnál mindenkit, ahogy én.
tf..sok közös vonás és az sem indult tul jól, de mind a ketten nagyon akartuk és minden passzolt.vele kapcsolatban nem tehetek semmit.elzárom egy szobába , és bekulcsolom és vigyázok rá.az egyik fő ok ő, a másik, h. én vagyok hibás.pedig elméletileg jó lenne.(gesztenyepüre és diós süti)megint olyan csapdába esem, h. nekem nincs időm dolgokra.ám. pörög , mert...én meg két szék közül a földre fogok ülni.nem akarom.
t. nem tud mit kezdeni azzal, h. .go trabi, go..:)) nem gyógyulok f.-ből...t. nem az a kaliber, akire szükségem van...t.-nek el kell mennie A.-hoz..., menjen.
patt-helyzet......egy-mást gyerekek.felhivott f. és összeugrik a gyomrom....egyébként is feszült vagyok.-munka, számlák-egyiknek sem tudom megmondani az igazat..f. ma kezdett...sár, hideg, eső...és csinálni kell.beszéltem g.l.-val...a fiu a házból...ezer éves emlékek...nekem, neki nem.de jólesett elmondani..biztos meglepődött.persze gogot-ra várva állapot és aztán vigasztalódás..nem jó ez igy, de ez van.
TF egyformán hozta létre ezt a helyzetet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2008.12 2009. Január 2009.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 31 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 3589 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 9
  • e Hét: 139
  • e Hónap: 493
  • e Év: 77607
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.