Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 51 
A felemás rendszerváltozás tár
  2009-10-17 22:56:13, szombat
 
  A felemás rendszerváltozás társadalmi vetülete


Dátum: 2009. October 14. Wednesday, 15:55


Az 1990-ben bekövetkezett úgynevezett rendszerváltozás látszatra a szabad választás éve volt, telis-teli szájtáti csodavárással, és szemet kápráztató délibábok sokaságával.



Felmerül a kérdés, miért csak látszatra? Hiszen a polgárok szabadon dönthettek a pártok és a képviselőjelöltek között. Való igaz, csakhogy 1990-ben még itt állomásoztak a szovjet csapatok, s egy megszállt országban nem lehet szabad választásokról beszélni. Ennek köszönhető- tartva egy esetleges bolsevik restaurációtól, hogy az ELLENZÉKI KEREKASZTAL lovagjai olyan választójogi törvényt fogadtak el, s egy szovjet típusú alkotmánymódósitást, ami a mai napig érvényben van. Ezért nincs lehetősége Sólyom László köztársasági elnöknek a parlamentet feloszlatni és új választásokat kiírni.

De térjünk vissza 1990-re. Az évszázadok óta-de különösen a negyvenöt év diktatúrája után a történelmi emlékezétől megfosztott nép kábán ébredezett, és lélekben megpróbált felegyenesedni, hogy annyi szenvedés, jogfosztottság, s vérbe fojtott szabadságküzdelmei után, a váratlanul felragyogó "függetlenség csillagát" nyaldosó fénycsóvák szemkápráztató tűzijátékában gyönyörködjék.

Ám hamar szertefoszlott a délibáb, amikor a nagybetűs Valóság szembejött vele. Mivel ez a négyszáz évi függőség nem múlt el bennünk nyomtalanul. Mint egy fertőző vírus, tovább élt tudatunkba, tudatalatti énükben, és befészkelte magát sejtjeinkbe. Ily módon megtelepedve bekerült vérkeringésünkbe, és alattomosan burjánozva, -mint egy rákos daganat-elpusztította az egészséges sejtek tekintélyes hányadát, alaposan legyengítve immunrendszerünket. S ez által elhomályosította kis híján visszahódított emlékezetünket, olyannyira, hogy az emberek vissza kivánkoztak jelképesen szólva, Egyiptomba, a szolgaság bölcsőjébe. A nemzeti oldal három elvesztett választása ékes bizonyítéka ennek. Illyés Gyula megállapítása szerint az a művelt ember, aki a valódit a hamistól meg tudja különböztetni.

Hányan tudják? A 2004. december 5-ei ügydöntő népszavazás kudarca csattanós választ adott ismét erre. Való igaz, az Európa -Uniós parlamenti választások sikeresnek könyvelhetőek el, de ez nem a nemzettudatról, a felegyenesedet lélekről, hanem a kormány iránti bizalomvesztésről szólt. Valószínűnek tartom ugyanis, ha a kettős állampolgárságról ismét ügydöntő népszavazást tartanának, az eredmény, hasonló lenne, mint 2004. december 5-én. Ebben az országban mentális megújulásra, erkölcsi forradalomra van szükség, hogy ez a tudathasadásos állapot megszűnjön. Új választójogi törvény és a jogfolytonos Történelmi Alkotmányunk visszaállítása megkerülhetetlen, hogy a nemzetellenes, tehetségtelen mekelekekből álló kormányok a közeljövőben a választási ciklus lejárta előtt visszahívhatóak legyenek. Az ország a harmadszorra visszaválasztott pártállami nomenklatúra jóvoltából ki van fosztva, tönkre van téve, a globális tőke martaléka.

A magyar, mára cseléd lett a saját hazájában. Nem tudom, a jelenleg regnáló kormány kitől kapta a felhatalmazást, a közvagyon elkótyavetyélésére, és az irdatlan nagyságú bankhitel felvételére? A szocálliberális koalíció felbomlása ellenére természetesen a kisebbségi kormányzás tovább folytatódott. Miniszterelnök csere történt, hogy meghosszabbítsa túlélését ez a gátlástalan, népnyúzó, vörös csürhe Az Országgyűlés hatásköréből kiszervezett privatizációt ugyanis be kell fejezni, a maradék nemzeti vagyont is el kell még adni. Hadd legyen földönfutó a magyar a saját hazájában. Ez által teljesen kiszolgáltatva a Globális tőke gyarmatává tett országunk új urai kénye-kedvének. A kiszolgáltatott magyarság aztán, ha nem bizonyul engedelmes cselédnek, elkergethető lesz a saját hazájából.
Ébresztő magyarok! Ezt akarjátok?

Bogád Antal

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=3551
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Wass Albert találó szavai a há
  2009-10-17 22:50:12, szombat
 
  Wass Albert találó szavai a háromféle magyarról


Háromféle ember van ebben az országban, háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak.
Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.
Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.
Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted? Ez a nagy tömeg. Ez a nép.

(Wass Albert)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kivonatok protestáns egyház al
  2009-10-17 22:23:21, szombat
 
  Kivonatok protestáns egyház alapítójának,


Luther Mártonnak a könyvéből:

A ZSIDÓK ÉS HAZUGSÁGAIK

(1543-ból)


Luther Márton


"A keresztény társadalom", 47 kötete (Philadelphia: Fortress Press, 1971). 268-293 o.
"Ilyen reménytelenül teljesen gonosz, mérgezett és ördögi halom ezek a zsidók, akik ez alatt az ezernégyszáz év alatt voltak és még ma is gyötrésünk, fertőzésünk és szerencsétlenségünk voltak"

"El kellett magamat határozni, hogy sem a zsidókról, sem ellenük ne írjak többet. De mióta észrevettem, hogy ezek a nyomorult és átkozott emberek nem szűnnek meg minket, azaz a keresztényeket is magukhoz vonzani, kiadtam ezt a könyvecskét, így én is azok közé álltam, akik a zsidók mérgezett tevékenységének ellenzői, akik óvják a keresztényeket, hogy védekezzenek ellenük. Nem hittem volna, hogy a zsidók be tudják a keresztényeket csapni azzal, hogy száműzöttségüket és silányságukat ellenük fordítják. De ördög a világ ura és ha Isten szava hiányzik, könnyű dolga van, nemcsak a gyengével, de az erőssel szemben is. Isten segítsen minket. Ámen. "

"Nem hívta őket Ábrahám gyermekeinek, hanem ‘viperafészeknek'. [Máté, 3:7]. Óh, az túl sértő volt Izrael nemes vére és faja számára, és azt mondták, hogy ő ‘démon volt' [Máté 11:18]. Urunk ‘viperafészeknek' nevezi őket, továbbá János 8 [39,44]-ben azt mondja: ‘Ha Ábrahám gyermekei lennétek, akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám.... Ti apátoktól, az ördögtől származtok." Nem tűrhették annak hallását, hogy ők nem Ábrahám, hanem az ördög gyermekei és ma sem tudják ezt hallani."

"Ők valóságos hazugok és vérebek, akik nemcsak kiforgatták és meghamisították az egész Szentírást elejétől a végéig anélkül, hogy saját magyarázatukat valaha is abbahagyják. Szívük minden aggodalmas sóhaja,vágya és reménye azok az idők, amikor úgy bánhatnak velünk, pogányokkal, ahogy a perzsiai pogányokkal bántak Eszter idejében."


"Óh, hogy szeretik Eszter könyvét, amely olyan szépen egyezik az ő vérszomjas, bosszúálló és gyilkos vágyaikkal. A nap még sohasem sütött egy olyan vérszomjas és bosszúálló népre mint ők, akik azt képzelik magukról, hogy ők Isten kiválasztott népe és úgy gondolják, hogy nekik meg kell gyilkolni és szét kell morzsolni a pogányokat. Úgy gondolják, hogy Messiásuk első cselekedete az lesz, hogy megöli és kiirtja az egész világot kardjával. Ahogy ezt már bemutatták ellenünk keresztények ellen és ha csak tudnák, szeretnék újra bemutatni. Újra és újra megpróbálták és többször orra estek..."


"Lehelletük bűzös a pogányok aranyától és ezüstjétől, mivel egy nép a nap alatt sem volt, ma nem olyan és nem is lesz kapzsibb mint ők átkozott uzsorájuk közepette.Azzal erősítik magukat, hogy: ‘Ha a Messiás megjön, akkor ő a világ aranyát és ezüstjét el fogja venni és fel fogja osztani a zsidók között.'. Bármikor lehetőség nyílik arra, hogy a szentírás az ő kielégíthetetlen kapzsiságukat támogassa, akkor ezt rögtön gonosz módon megteszik.

Ezert, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni. Lehet hogy van köztük néhány, aki abban hisz, amiben a tehén vagy a liba hisz, de mind vérrel és a körülmetéléssel van körülvéve.
A történelemben gyakran vádolták őket azzal, hogy kutakat mérgeztek meg, gyermekeket raboltak el és csonkítottak meg. Úgy mint Trentben, Weszenseen és más helyeken. Ők természetesen tagadják ezt. Biztosan tudom, hogy az ilyen akarat nem hiányzik belőlük, hogy ilyesmit titokban vagy nyíltan cselekedjenek. "


Aki az ördögöt nem ismeri, az csodálkozhat, hogy miért gyűlölik mindenek előtt a keresztényeket, mivel erre nincs okuk, hiszen azok csak jót tesznek velük.

"Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják őket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzesládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy sajátmagukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna hogy tőlünk legyen. Amijük csak van, az mind tőlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és ők az urak a mi országunkban, ahol ők menekültek."


"Ha egy tolvaj 10 guldent lop, akkor azt felakasztják. Ha az úton rabol ki embereket, akkor lefejezik.De ha egy zsidó rabol el 10 tonna aranyat uzsoraként, akkor őt nagyobb becsben tartják, mint Istent."

"Nem írja TALMUDJUK és nem írják rabbijaik, hogy egy keresztény meggyilkolása nem bűn, de egy másik izraelita meggyilkolása bűn? Hogy az nem bűn, ha nem tartja meg a pogánynak tett esküjét? Ennélfogva lopnak és rabolnak (mint ahogy ezt a pénzkölcsönzéssel teszik) a pogánytól, és ez egy Istennek tetsző szolgálat. És ők a világ urai és mi a szolgáik vagyunk- sőt jószágaik!"

"Ismétlem, három Aesopus mesében több bölcsesség található, mint az ő egész Talmudista és rabbijaik által írt könyveikben és több, mint amit zsidók valaha is fel fognak fogni..."

"Ha valaki azt gondolja, hogy túl sok mindent mondok ki - túl keveset mondok ki! Mert látom, hogy hogy kezelnek minket, gójokat írásaikban és hogyan kívánnak nekünk minden rosszat iskoláikban és imaházaikban. Pénzünket uzsorájukkal rabolják el, és amikor csak lehet, aljas cseleket vetnek nekünk... Egy pogány sem viselkedik így és egy sem viselkedne így, kivéve, ha ő maga ördög vagy őt ördög birtokolja, úgy, ahogy a zsidókat birtokolja. "

"Burgensis, egy nagyon művelt rabbijuk, aki Isten kegyelméből keresztény lett (ez nagyon ritka náluk), aggódik amiatt, hogy iskoláikban hogyan átkoznak minket keresztényeket (Amit Lyra is ír), és ebből azt a következtetést vonja le, hogy ők nem lehetnek Isten népe."

"Most vegyük észre, hogy milyen szép kövér vastag hazugság az, amikor arról panaszkodnak, hogy ők rabok közöttünk! Jeruzsálemet több mint 1400 évvel ezelőtt rombolták le és azóta a zsidók kínoznak és üldöznek minket mindenütt a világon. Amellett nem tudjuk, melyik ördög hozta őket a mi országunkba. Mi nem hoztuk őket Jeruzsálemből ide! Igen, úgy tartjuk őket fogva, mint én szeretném a reumámat fogva tartani és minden más betegséget és szerencsétlenséget, hogy szolgáljak nekik mint szegény szolga minden pénzemmel és tulajdonommal és mindennel, amim van. Bárcsak Jeruzsálemben lennének a többi zsidóval és bárkivel, aki a társaságukra vágyik."

"Ezért a vak zsidók tényleg ostoba bolondok.."


"Vegyük észre ezeket a nyomorúságos, vak és érzéketlen embereket."

"...Vakságuk és arroganciájuk olyan szilárd mint egy vashegy."

"Tanuljatok ebből kedves keresztények, mit tesztek, ha megengeditek, hogy a vak zsidók félrevezessenek benneteket. Akkor valóban érvényes lesz a mondás: ‘Ha vak vezet világtalant, mindketten beleesnek a verembe' [Lukács 6:39]. Nem tanulhatsz tőlük semmit kivéve azt, hogy hogyan érts félre Isteni parancsokat."


"Ezért óvakodj a zsidóktól, tudva, hogy zsinagógáikban egy ördögtanya van, amelyben egy halom öndícséret, önhittség, hazugságok istenkáromlás és Isten és az emberek szidalmazása található gonoszul és vadul."

"Továbbá, ők nem mások, mint tolvajok és rablók, akik egyetlen olyan morzsát sem esznek és ruhájuk egy szála sem olyan, amelyet ne tőlünk raboltak és csentek volna el átkozott uzsorájukkal. Így napról napra feleségükkel és gyerekeikkel együtt lopás és rablásból élnek mint ősrablók és tolvajok a leg bűnbánat nélkülibb biztonságban."


"A hazugságnak nem tökéletes mesterei. Hazugságaik olyan ügyetlenek és átlátszóak, hogy bárki, aki csak egy kicsit is figyel rájuk, könnyen észreveheti azt. De nekünk keresztényeknek ők Isten haragjának szörnyű példái."

"Ha az én feladatom lenne, hogy hazugságaikat fölfedjem, akkor olyan sokáig lennék köteles ellenük írni, amennyi idejük nekik volt hazugságaik kiagyalására - azaz hosszabban mint kétezer évig."

"...Krisztus és szavai alig vehetők észre az emberi szertartások károssága miatt. Ennek ellenére legyen ez elég mostanra hazugságaik bizonyítására a dogmák és hűség ellen."


"Nem mondtam neked régebben, hogy a zsidó olyan nemes és értékes ékkő, hogy Isten és angyalai táncolnak amikor szellent?"

"Tehát az nem lehet más, mint Isten borzalmas haragja, hogy valakinek megengedi, hogy ilyen feneketlen ördögi pokolbeli, elmebeteg irígységbe, gonoszságba és arroganciába süllyedjen. Ha nekem személyesen kéne az ördögön bosszút állni, képtelen lennék arra, hogy neki ennyi rosszaságot és szerencsétlenséget kívánjak, ahogy Isten haragja a zsidókat sújtja, hazudozásra és istenkáromlásra ítélve el őket olyan mértékben, saját lelkiismeretüket megsértve. Jutalmuk az, hogy folyamatosan hazudnak Istennek."


"Nem, egy fenékberúgással kellene ezeket a lusta gazembereket kidobni."


".. és aztán örökre kiutasítani őket ebből az országból. Mert, mint hallottuk, Isten haragja olyan nagy, hogy lágy elnézés csak rosszabbá teszi őket, amíg kemény könyörületesség kissé megváltoztathatja őket. Ezért, mindenképp el velük!"


"Gazdagokká lettek izzadságunk és vérünk által, és mi szegények maradunk, és így szívják ki csontunk velejét."


Kedves hercegek és grófok, akik zsidókat tartotok uralmatok alatt, megbízlak benneteket - ha a tanácsom nem tetszik nektek, találjatok jobb tanácsot, úgy hogy ti és mi megszabadulunk a zsidók elviselhetetlen, ördögi terhétől, és nem leszünk bűnösek abban, hogy hazugságaikat, istenkáromlásukat, átkozódásukat, rágalmazásukat osztjuk Isten előtt, és azokat az átkokat, amelyeket az őrült zsidók olyan szabadon és kéjesen osztogatnak Jézus Krisztus Urunk, tisztelt Édesanyja, minden keresztény, minden hatalom és személyünk ellen. Ne védjétek őket, ne adjatok nekik biztonságot és közösséget velünk. Ezzel a tiszteletteljes ajánlással és intéssel szeretném lelkiismeretemet megtisztítani és fölszabadítani."

"Hadd foglalkozzon a kormány velük, ahogy javasoltam. De attól függetlenül hogy a kormány cselekszik-e vagy nem, legalábbis vezessen mindenkit a lelkiismerete, és fessen magának képet a zsidó definíciójáról és lényéről."

"El kell kerülnünk azt, hogy igazoljuk nekik kéjes hazugságaikat, rágalmazásukat, átkozódásukat vagy Istenkáromlásukat. Ne merjünk társaik lenni ördögi fecsegésükben, és pusztításukban azzal, hogy védjük és támogatjuk őket vagy más módon való közösségvállalással."


"Ezért nekünk keresztényeknek kötelességünk nem tűrni folyamatos és állandó istenkáromlásukat."


"Ezért nem szabad felületes bánni azzal a kötelességünkkel, hogy tanácsot keressünk ez ellen és mentsük meg lelkünket a zsidóktól, azaz az ördögtől és az örök haláltól."


Mit tegyünk mi keresztények ezekkel az elutasított, megbélyegzett zsidó emberekkel? Alkalmazzuk rájuk más országok bölcsességét, mit pl. Franciaországét, Csehországét, Spanyolországét, stb.., akik először benyújtották nekik a számlát a kiuzsorázott javakról, aztán kiutasították őket az országból. Mint előbb hallottuk, Isten annyira haragszik rájuk, hogy lágy könyörületesség csak bűnösebbé teszi őket, míg kemény bánásmód csak kevéssé javítja meg őket. Ezért: el velük! "


"Mennyivel kibírhatatlanabb az, ha megengedjük nekik, hogy az egész kereszténységet minket beleértve megvegyenek a saját pénzünkért, rágalmazzanak és átkozzanak bennünket, gazdag uraink legyenek és gúnyosan kacagnak rajtunk, szórakozva saját pimaszságukon.

Milyen örömteli esemény lenne az az ördögnek, és az ő angyalainak, az orrán át nevető koca kismalacaira vigyorogva, valóságos haragját Istennek tartogatva.


"Mivel közöttünk élnek, nem szabad tűrnünk viselkedésüket most, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy hazudnak, gyalázkodak és Istent káromolnak. Ha azt tesszük, osztjuk hazugságaikat, átkozódásukat és istenkáromlásukat. Így nem tudjuk eloltani az elolthatatlan isteni harag tüzét, amellyel a próféták beszélnek, sem a zsidókat nem tudjuk áttéríteni. Imádsággal és istenfélelemmel szigorúan könyörületesnek kell lennünk hogy lássuk, hogy legalább egy párat meg tudunk menteni a pokol lángjaitól. Nem szabad bosszút állnunk. Ezerszer rosszabb bosszú mint amit mi kívánunk nekik szorítja torkukat. Tanácsom Nektek:

Először is gyújtsuk föl iskoláikat és zsinagógáikat, ássunk el mindent, ami nem éghető, úgy hogy ember soha ne láthassa meg egy darabjukat vagy a hamujukat sem. Ezt meg kell tenni Urunk és a kereszténység tiszteletére, úgy, hogy Urunk lássa, hogy mi keresztények vagyunk és nem nézünk el vagy tűrünk el ilyen nyilvános hazugságot, átkozódást és istenkáromlást, amellyel Fiát és a keresztényeket illetik. Amiatt, hogy a múltban eltűrtük ezt a múltban, nem ismervén azt, azt Isten meg fogja bocsátani. De ha most, hogy tudunk róla és mégis megbocsájtunk nekik és védjük ilyen házaikat, amely az orrunk előtt áll, amelyben hazudoznak, átkozódnak és Istent káromolnak, becsmérlik és rágalmazzák Krisztust és minket (ahogy fentebb elmondtuk), az ugyanaz lenne, mintha mi tennénk mindezt, mivel minderről tudomásunk van. Másodszor azt tanácsolom, hogy házaikat is romboljuk le. Mert ugyanazt űzik bennük, mint zsinagógáikban. Ahelyett a lakhatnának a csűrben mint a cigányok. Így lenne otthonuk és nem ők lennének országunkban az urak, ahogy hencegnek, de ők üldözöttek és foglyok, ahogyan állandóan jajveszékelnek és siránkoznak rólunk Isten előtt." Harmadszor azt tanácsolom, hogy vegyük el tőlük imádságos könyveiket és Talmudi írásaikat, amelyben bálványimádást, hazugságokat, átkokat és istenkáromlást tanítanak.[...] Negyedszer, azt tanácsolom, hogy rabbijaiknak tiltsuk meg a tanítást mostantól halálbüntetés vagy végtagok elvesztésének terhe mellett. Mert elévült joguk arra, hogy ilyen hivatalt viseljenek, amelyet Mózes tanítása szerint (Deuternomy 17 [:10 ff.]) hordoznak, amikor azt parancsolta meg a szegény zsidóknak, hogy halálbüntetés terhe mellett engedelmeskedjenek tanítóiknak, de Mózes hozzáteszi: ‘Amit az Úr törvényével összhangban tanítanak'.Ezek a gazemberek nem veszik ezt figyelembe. Arra használják a kis emberek alázatát, hogy az Úr törvényével ellentétesen méreggel, átkokkal és istentagadással itassák át őket. Ugyanúgy tart minket a pápa fogva Mátyás nyilatkozatával 16 {:18],' Te vagy Péter', stb.., arra vesz rá minket, hogy higgyünk azokban a hazugságokban és csalásokban, amelyeket ez az ördögi száj mond ki. Nem tanított Isten szavával egyező módon, ezért elvesztette jogát, hogy tanítson bennünket. Ötödszörre azt tanácsolom, hogy megtiltsuk azt, hogy utainkat használják. Mert nincsenek üzleteik falukban, nem nemesek, nem tisztviselők, kereskedők vagy hasonlók. Maradjanak otthon. [...] Hatodszorra azt tanácsolom, hogy az uzsorakamat szedését tiltsák meg nekik, és hogy minden készpénzt, ezüstöt és aranyt vegyenek el tőlük és helyezzék azt biztonságba. Ennek az intézkedésnek az az oka, hogy, mint fentebb említettem, megélhetésüket uzsorával szerzik, és annak során tőlünk lopták el és rabolták el jelenlegi tulajdonukat. Az ilyen pénzt a következőképpen kellene haszználni: Ha egy zsidó garantáltan áttért, akkor neki kell száz, kétszáz vagy ötszáz forintot adni, személyes körülményeitől függően. Ezzel elkezdhet egy foglalkozást, amivel magát, feleségét és gyermekeit el tudja tartani, és a szegényeket és rászorulókat támogatni tudja. Az ilyen ördögi nyereség meg van átkozva, hacsak Isten áldásával nem fordítjuk jó és nemes célok elérésére. Hetedszer azt javasolom, hogy minden egészséges fiatal zsidó és zsidónő kezébe adjunk egy cséphadarót, egy baltát, egy kapát, egy ásót, egy guzsalyt vagy orsót , és ezzel aztán megélhetésüket biztosíthatják orcájuk verejtékével, mint ahogy Ádám gyermekeitől ezt elvárják (Teremtés 3[:19]). Mert az nincs rendben, hogy ők minket, vádlott gójokat dolgoztatnak orcánk verejtékében, míg ők, a szent emberek idejüket lustálkodással, hencegéssel és fingással töltik, és amellett istenkáromolva hencegnek uralkodásukról a keresztények fölött. Nem, egy fenékberúgással kellene ezeket a lusta gazembereket kidobni.

"De mi fog történni, ha leégetjük a zsidók zsinagógáit és megtiltjuk nekik, hogy nyilvánosan imádkozzanak Istenhez, imádkozzanak tanítsanak vagy hogy Isten nevét egyáltalán kimondják? Még mindig meg fogják titokban tenni. Ha tudjuk, hogy titokban megteszik, az ugyanaz, mintha nyilvánosan tennék. Mert titkuk tudása és tűrésük azt sugallja, hogy azok nem titkosak és így a mi lelkiismeretünket terheli meg Isten előtt."

"Ennek megfelelően, nem szabad kicsiségként tekintenünk, de komolyan kell keresnünk annak a módját, hogy tanácsot kapjunk az ügyben és lelkünket megmentsük a zsidóktól, azaz az ördögtől és az örök haláltól. Tanácsom, ahogy már említettem: Először is zsinagógáikat kell elégetnünk és mindegyiket kénbe és szurokba kell dobni. Jó lenne, ha némelyiket a pokol tüzére dobhatnánk. Ez megmutatná istennek, hogy szándékunk komoly és a világnak, hogy tudatlanságból tűrtük azoknak a házaknak a létezését, melyben a zsidók Az Urat, Alkotónkat és Apánkat becsmérelték, és Fiát a legszégyentelenebb módon mostanáig, de mi most megbosszultuk ezt."

" Összefoglalva kedves hercegek és grófok, akik zsidókat tartotok uralmatok alatt, megbízlak benneteket - ha a tanácsom nem tetszik nektek, találjatok jobb tanácsot, úgy hogy ti és mi megszabadulunk a zsidók elviselhetetlen, ördögi terhétől..."

"Hadd foglalkozzon a kormány velük, ahogy javasoltam. De attól függetlenül hogy a kormány cselekszik-e vagy nem, legalábbis vezessen mindenkit a lelkiismerete, és fessen magának képet a zsidó definíciójáról és lényéről. Ha megnézel egy zsidót, vagy rá gondolsz, azt kell magadnak mondanod: Az a száj átkozta, káromolta és becsmérelte minden szombaton az én kedves Uramat, Jézus Krisztust, aki engem megváltott szent vérével. Amellett azt imádkozta és állította Istennek, hogy én, feleségem és gyermekeim, és minden keresztény le lehet szúrni és nyomorúságosan elpusztítani. És ő szívesen megtenné ezt, hogy eltulajdoníthassa javainkat..."

"Ilyen reménytelenül teljesen gonosz, mérgezett és ördögi halom ezek a zsidók, akik ez alatt az ezernégyszáz év alatt voltak és még ma is gyötrésünk, fertőzésünk és szerencsétlenségünk voltak"

"Sok történetet hallottam és olvastam a zsidókról, akik egyetértenek Krisztus ítéletével, azaz azzal, hogy forrásokat mérgeztek meg, gyilkosságokat követtek el, gyermekeket raboltak, ahogy előzőleg említettem. Hallottam olyasmit is, hogy az egyik zsidó a másik zsidónak egy kereszténnyel küldött egy vérrel teli edényt egy hordó borral együtt, amelyben, amikor kiürült, egy halott zsidót találtak. Sok hasonló történet ismert. Gyermekrablás miatt sokszor máglyán égették el őket vagy elűzték őket (ahogy már hallottuk). Tudom, hogy mindezt tagadják. De ez mind egyhangban van Krisztus ítéletével, ahol azt mondja, hogy ők dühös, keserű, gyűlölködő, agyafúrt kígyók, és ördög gyermekei, akik csípnek és és ártani akarnak titokban, ha nyíltan nem tudnak. Ezért ott szeretném őket látni, ahol nincsenek keresztények. A törökök és más pogányok nem tűrik azt, amit mi keresztények eltűrünk ezektől a mérges kígyóktól és ördögfiaktól. Az ördög mellet a kereszténynek nincs epésebb és keserűbb ellensége a zsidónál. Nincs más, akivel annyi jót tennénk és akitől annyit szenvednénk, mint ezektől az ördögfiaktól, ettől a viperafészektől."

"Mi vagyunk hibásak, ha nem mészároljuk le őket (A zsidókat)."

"Kívánom és könyörgök azért, hogy uralkodóink, akik zsidók fölött is uralkodnak, szigorúan ítélnek efölött a nyomorult nép fölött, ahogy föntebb javasoltam, hogy lássuk, ez segít-e (ami kétséges). Úgy kell működniük, mint egy jó orvosnak, aki, amikor a seb elmérgesedett, könyörtelenül kivágja, kifűrészeli és kiégeti a rossz húst, ereket, csontot, és velőt. Egy ilyen eljárást kell itt is követni. Leégetni zsinagógáikat, minden előbb említett dolgot megtiltani nekik, munkára kötelezni őket, olyan keményen kell bánni velük, ahogy azt Mózes tette a vadonban, aki háromezret elpusztított közülük, nehogy a többi is elpusztuljon. Biztosan nem tudják, hogy mit tesznek, továbbá mint egy olyan nép, aki valaki tulajdona, nem is akarják megtudni, látni vagy hallani. Hiba lenne könyörületesnek lenni és magatartásukat elfogadni. Ha ez sem segít, akkor mint veszett kutyákat el kell űzni őket, azért, hogy ne legyünk bűntársaik megvetendő istenkáromlásuknak, és többi kicsapongásuknak, amely Isten haragját magára vonja, és velük együtt el lesz átkozva. Én megtettem a kötelességemet.Most végezze mindenki a magáét. Én föl vagyok mentve."

"Tanulmányom, remélem egy keresztényt, (aki nem akar zsidóvá válni), eléggé fölfegyverez ahhoz, hogy nemcsak megvédje magát a vak és dühös zsidók ellen, de az ellen is, hogy a zsidók rosszindulatának, hazugságának és átkozódásának áldozata legyen, és hogy megértse, hogy nemcsak a hitük hamis, hanem azt is, hogy biztosan ördögök uralkodnak felettük. Bárcsak Urunk, Krisztus hálás lényekké változtatná őket, és minket megőrizne állhatatos és örök ismerőjének, amely maga az örök élet. Ámen."

"Ők valóságos hazugok és vérebek, akik nemcsak kiforgatták és meghamisították az egész Szentírást elejétől a végéig anélkül, hogy saját magyarázatukat valaha is abbahagyják. Szívük minden aggodalmas sóhaja,vágya és reménye azok az idők, amikor úgy bánhatnak velünk, pogányokkal, ahogy a Perzsiai pogányokkal bántak Eszter idejében. Óh, hogy szeretik Eszter könyvét, amely olyan szépen egyezik az ő vérszomjas, bosszúálló és gyilkos vágyaikkal. A nap még sohasem sütött egy olyan vérszomjas és bosszúálló népre mint ők, akik azt képzelik magukról, hogy ők Isten kiválasztott népe és úgy gondolják, hogy nekik meg kell gyilkolni és szét kell morzsolni a pogányokat. Úgy gondolják, hogy Messiásuk első cselekedete az lesz, hogy megöli és kiirtja az egész világot kardjával. Ahogy ezt már bemutatták ellenünk keresztények ellen és ha csak tudnák, szeretnék újra bemutatni. Újra és újra megpróbálták és többször orra estek.
Lehelletük bűzös a pogányok aranyától és ezüstjétől, mivel egy nép a nap alatt sem volt, ma nem olyan és nem is lesz kapzsibb mint ők átkozott uzsorájuk közepette.Azzal erősítik magukat, hogy: ‘Ha a Messiás megjön, akkor ő a világ aranyát és ezüstjét el fogja venni és fel fogja osztani a zsidók között.'. Bármikor lehetőség nyílik arra, hogy a szentírás az ő kielégíthetetlen kapzsiságukat támogassa, akkor ezt rögtön gonosz módon megteszik.
Ezert, kedves keresztény feleim, az ördög mellett nincs keservesebb, mérgezőbb, hevesebb ellenségetek mint az a zsidó, aki komolyan zsidó kíván lenni. Lehet hogy van köztük néhány, aki abban hisz, amiben a tehén vagy a liba hisz, de mind vérrel és a körülmetéléssel van körülvéve.
A történelemben gyakran vádolták őket azzal, hogy kutakat mérgeztek meg, gyermekeket raboltak el és csonkítottak meg. Úgy mint Trentben, Weszenseen és más helyeken. Ők természetesen tagadják ezt. Biztosan tudom, hogy az ilyen akarat nem hiányzik belőlük, hogy ilyesmit titokban vagy nyíltan cselekedjenek.
Aki az ördögöt nem ismeri, az csodálkozhat, hogy miért gyűlölik mindenek előtt a keresztényeket, mivel erre nincs okuk, hiszen azok csak jót tesznek velük. Köztünk élnek, házainkban laknak, élvezik a védelmünket, használják földjeinket és utainkat, piacainkat és utcáinkat. Hercegek és kormányok támogatják őket, tátott szájjal hagyják, hogy a zsidók elvegyék pénztárcájukat, pénzesládájukat, lopjanak és raboljanak, mindent amit csak megkívánnak. Azaz megengedik, hogy sajátmagukat és alattvalóikat a zsidók kiszipolyozzák és koldusbotra juttassák a saját pénzükért, mindezt a zsidók uzsorája miatt. A zsidóknak, mint idegeneknek semmijük sem szabadna hogy tőlünk legyen. Amijük csak van, az mind tőlünk van. Dolgozni nem dolgoznak, nem keresnek nálunk semmit, nem is adakozunk nekik. Ennek ellenére övék a pénzünk és javaink és ők az urak a mi országunkban, ahol ők menekültek.
Ha egy tolvaj 10 guldent lop, akkor azt felakasztják. Ha az úton rabol ki embereket, akkor lefejezik.De ha egy zsidó rabol el 10 tonna aranyat uzsoraként, akkor őt nagyobb becsben tartják, mint Istent. Nem írja TALMUDJUK és nem írják rabbijaik, hogy egy keresztény meggyilkolása nem bűn, de egy másik izraelita meggyilkolása bűn? Hogy az nem bűn, ha nem tartja meg a pogánynak tett esküjét? Ennélfogva lopnak és rabolnak (mint ahogy ezt a pénzkölcsönzéssel teszik) a pogánytól, és ez egy Istennek tetsző szolgálat. És ők a világ urai és mi a szolgáik vagyunk- sőt jószágaik! Ismétlem, három Aesopus mesében több bölcsesség található, mint az ő egész Talmudista és rabbijaik által írt könyveikben és több, mint amit zsidók valaha is fel fognak fogni. Ha valaki azt gondolja, hogy túl sok mindent mondok ki - túl keveset mondok ki! Mert látom, hogy hogy kezelnek minket, gójokat írásaikban és hogyan kívánnak nekünk minden rosszat iskoláikban és imaházaikban. Pénzünket uzsorájukkal rabolják el, és amikor csak lehet, aljas cseleket vetnek nekünk... Egy pogány sem viselkedik így és egy sem viselkedne így, kivéve, ha ő maga ördög vagy őt ördög birtokolja, úgy, ahogy a zsidókat birtokolja.
Burgensis, egy nagyon művelt rabbijuk, aki Isten kegyelméből keresztény lett (ez nagyon ritka náluk), aggódik amiatt, hogy iskoláikban hogyan átkoznak minket keresztényeket (Amit Lyra is ír), és ebből azt a következtetést vonja le, hogy ők nem lehetnek Isten népe. Most vegyük észre, hogy milyen szép kövér vastag hazugság az, amikor arról panaszkodnak, hogy ők rabok közöttünk! Jeruzsálemet több mint 1400 évvel ezelőtt rombolták le és azóta a zsidók kínoznak és üldöznek minket mindenütt a világon. Amellett nem tudjuk, melyik ördög hozta őket a mi országunkba. Mi nem hoztuk őket Jeruzsálemből ide! Igen, úgy tartjuk őket fogva, mint én szeretném a reumámat fogva tartani és minden más betegséget és szerencsétlenséget, hogy szolgáljak nekik mint szegény szolga minden pénzemmel és tulajdonommal és mindennel, amim van. Bárcsak Jeruzsálemben lennének a többi zsidóval és bárkivel, aki a társaságukra vágyik.
Mit tegyünk ezekkel az elutasított, megbélyegzett zsidó emberekkel? Alkalmazzuk rájuk más országok bölcsességét, mit pl. Franciaországét, Csehországét, Spanyolországét, stb.., akik először benyújtották nekik a számlát a kiuzsorázott javakról, aztán kiutasították őket az országból. Mint előbb hallottuk, Isten annyira haragszik rájuk, hogy lágy könyörületesség csak bűnösebbé teszi őket, míg kemény bánásmód csak kevéssé javítja meg őket. Ezért: el velük! Mennyivel kibírhatatlanabb az, ha megengedjük nekik, hogy az egész kereszténységet minket beleértve megvegyenek a saját pénzünkért, rágalmazzanak és átkozzanak bennünket, gazdag uraink legyenek és gúnyosan kacagnak rajtunk, szórakozva saját pimaszságukon. Milyen örömteli esemény lenne az az ördögnek, és az ő angyalainak, az orrán át nevető koca kismalacaira vigyorogva, valóságos haragját Istennek tartogatva.
Lehet hogy lágyszívű és finomérzésű keresztények azt hiszik, hogy én túl szigorú és drasztikus vagyok a szegény elnyomott zsidókkal szemben, hogy kifigurázom és kigúnyolom őket. Szavamra, túl gyenge vagyok ahhoz, hogy ezt a sátanfajzatot kigúnyoljam. Szívesen megtenném, de ők sokkal nagyobb szakértői a gúnynak, mint én vagyok, és nekik van egy Istenük, aki ennek legnagyobb mestere. Az pedig maga az ördög.
Ha az Ótestamentumon kívül más tényt nem ismernék ,akkor is azt állítanám, és a világon senki sem tudná ezt a véleményemet megváltoztatni, hogy a ma élő zsidók valóban a világon élő rossz és rosszindulatú gazemberek keverékei, hasonlóan a cigányokhoz, a tatárokhoz és hasonló népekhez."

Kivonatok "Vom Schem Hamphoras und vom Geschlecht Christi," Luther Mártontól, Forrás: "The Jew in Christian Theology", Gerhard Falk, McFarland és Társaság RT,, Jefferson, NC és London, 1931:
"De a Te (Isten) ítéleted helyes, Justus és Dominie. Igen, ezért kell a zsidókat és senki mást nem megbüntetni, akik szavaidat és csodáidat semmibe vették és kigúnyolták, és sértegették és átkozták olyan hosszú ideig megszakítás nélkül, hogy nem fognak, mint más emberek, pogányok és mások bűnbe és halálba nem a pokol tetejére, nem a pokol közepére, hanem a pokol árkába kerülnek, mivel onnan nem lehet mélyebbre kerülni."


"Akkor is ha megbüntetik őket, hogy vérük az utcákat mossa, hogy halottaik száma nem százezreket, hanem milliókat ér el, ahogy Vespasianus alatt Jeruzsálemben történt és Hadriánus alatt gonoszságukért, még most is ragaszkodnak ahhoz, hogy igazuk van azután az 1500 év után és további 1500 év után is, és hogy Isten hazudott és nekik van igazuk. Összegezve, ők ördög gyermekei akiknek sorsa a pokol lesz..."

"A zsidók azt kapták meg, amit megérdemeltek. Jeremiás szerint Isten választotta ki őket... Nyisd ki a szádat nagyra és én megtöltöm azt. Ők viszont a pofájukat, szemüket, fülüket, orrukat szorosan zárva tartották, teljes szívüket és minden érzéküket, így azok bemocskolódtak, és telefröcskölődtek, hogy az csöpög belőlük mindenütt és az ördög ocsmánysága jön belőlük."

"Igen az ízlik nekik, szívükbe megy, úgy ízlik nekik, mint a disznóknak. Így akarják. Kiáltani: ‘ Feszítsd keresztre, feszítsd keresztre.' Tovább kiáltani: ‘Vére ránk és gyermekeinkre folyt.' (Máté, 27:25). Úgy gondolom, hogy jött és megtalált téged..."

"Talán valamelyik irgalmas keresztény szentünk azt gondolhatja, hogy én túl durva és megvető vagyok a szegény nyomorult zsidókkal, hogy olyan gúnyosan és bántóan beszélek róluk. De Isten a tanúm rá, túl enyhe vagyok ezekkel az ördögökkel. Örömmel tennék úgy, ahogy mondják, de ők sokkal nagyobb mesterei a gúnynak, mint én, és Istenük ennek mestere, Az ugyanis maga az ördög.

Ha az Ótestamentumon kívül más tényt nem ismernék ,akkor is azt állítanám, és a világon senki sem tudná ezt a véleményemet megváltoztatni, hogy a ma élő zsidók valóban a világon élő rossz és rosszindulatú gazemberek keverékei, hasonlóan a cigányokhoz, a tatárokhoz és hasonló népekhez."

(Kivonatok, összeállítva Martin Luther's könyvecskéjéből: "A zsidók és hazugságaik" - by Verboten )
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak 7 %
  2009-10-17 22:21:31, szombat
 
 


Egy szent ember egy nap Istennel beszélget...
Mondja neki:
- Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.
Isten odavezeti a szent férfit két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket és megengedi a szent embernek, hogy betekintsen......
A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval.
A szentnek elkezdett csorogni a nyála.
Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak. Az összes éhezett. Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Mindegyikük elérte a ragus tálat és vett egy kanállal. De mivel a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni.
A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.
Isten ekkor azt mondta:
- Amit most láttál az a Pokol volt.
Majd mindketten a második ajtóhoz léptek. Isten kitárta azt és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában. Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála. Az emberek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat tartottak a kezükben. De ez alkalommal az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással.
A szent ember ekkor azt mondja Istennek:
- Én ezt nem értem!
- Ó, pedig ez egyszerű - válaszolja Isten - ez igazából csak ‚képesség' kérdése. Ők megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak. ‚A Pokol gyakran itt van a Földön.'


Felmérés szerint az emberek 93%-a nem küldi tovább ezt a levelet. Csak 7 % az, aki úgy érzi, megosztaná a kanalát másokkal is.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Molnár Oszkár a zsidó nagytőké
  2009-10-17 22:17:09, szombat
 
  Molnár Oszkár a zsidó nagytőkéről

http://www.youtube.com/watch?v=PCHOW2yfFWg&feature=player_embedded

A Zsidó Diktatúra Kialakulása (1989-2009)


http://www.youtube.com/watch?v=jkGEn7KCmHc&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A média és „Paktum Péte
  2009-10-17 21:58:09, szombat
 
  Gavallér János


A média és ,,Paktum Péterünk"

Velejéig romlott nézetazonossággal bírálni a fenntarthatatlant, - ez kérem nem ellentmondás, ez Tölgyessy Péter alkotmányjogász rendszerbírálati összefoglalója. Mert mit is mond ,,Paktum Péterünk"? Nem mást állit, minthogy a kilencvenes években rossz irányba indult el a média. Vaj, melyik pártnak volt óhaja a nagy liberalizálás, vajon mi is volt az ára az Antalli kormányalakításnak és ,,A nyolcvanas évek végére kialakult az újságíróelit, amely szerinte hajlékonyan igazodott a felső elvárásokhoz." Vajon kinek az elvárásaihoz igazodott ? Természetesen a legnagyobbakhoz híven, mindezt 2009 őszén megállapítani, ,,államférfiúi" blőd-blikkfang.

Közben alkotmányjogászként megfeledkezik azon törvényalkotói kötelességről, hogy mai napig nincs az országnak önálló, az emberek szemében méltó alkotmánya (vagyis van, csak 1944-óta illegalitásban).

Kedves Tölgyessy Péter, a tisztesség kedvéért, egy kis önvizsgálatra nem szorul? A rendszerváltó értelmiséget legfőbbként ön testesíti meg és a rendszerváltás eredményeit, politikai elemzőként, vajon önnek kell elvégeznie? Mert hol is volt akkor a nemzeti oldal? Kinek az ,,áldásos" tevékenységét nyögi ez az ország? Kik ismerhették a ködfátyolként ránk telepedő szűz-vadkapitalizmus gazdasági előnyeit és a letargikus következményeit? Vajon szürke hályog lebeget szemük előtt, vagy a gátlástalanság sunyi haszonélvezete? Igen Tölgyessy Péter, rosszul lett minden megtervezve és még rosszabbul lett kivitelezve. Az Ön munkájának köszönhetjük legfőbbként.

Tovább gondolva a média szerepét (Lakatos Pál írásaiban a Havas, Forró jelenségről), megállapítható, hogy a bulvárosodás az igazán gátlástalan vagyonszerzésekről való terelésre, igénytelen szórakoztatásra, félreértelmezésekre lett kitalálva. A politikai rendszerváltó elit futtatója volt e show biznisznek, amely ugyan hozzájárult az ország bajainak feltárásához, a reformokhoz, ugyanakkor prostituálta, etikátlanította a közgondolkodást.

Az ,,Újságírók árulása" című írásban Kozenkay Jenő imigyen fogalmazott:
"Ha le akarjuk egyszerűsíteni a dolgot, ma szinte csak azok dolgoznak első vonalban, akik foghatóak, zsarolhatóak egykori együttműködésükkel, s így eszükbe sem juthat jelen diktatúrával az együttműködést megtagadni."

Vajon milyen kérdéseket tenne fel Tölgyessy Péternek egy feleség?
Vajon hogyan ítélné meg ma Csengey Dénes a rendszerváltást? (Mikor és hogyan borul ki a rendszerváltás liszteszsákja?)

Mikor jön el egy hőn áhított kor, ahol a rendszerváltó elit minimálbérből képessé válik megélni? Egy igazi hazafias cselekedet lenne, ha ezen nehéz gazdasági helyzetben, az elitértelmiség (a politikai, a tudományos, a gazdasági és a szórakoztatóipari), egy évig önkorlátozást gyakorolna és az ország lakosságával szolidalítást vállalva, minimálbérből élne, számlákkal igazolva. Megszorító intézkedések nélkül megszűnne a válság!!!

A többtízezres média alkalmazott, kedves ,,Paktum Péterünk", nem tesz mást, csak lemásolja a rendszerváltó politikai elit viselkedésmorálját, azaz a maga hülyeségét annyiszor mondja el, hogy a végén már valóságként aposztrofálja a nyilvánosság. Teljesen mindegy a logikátlan állásfoglalás, mert az akolba terelt nyáj, csak és kizárólag az ideológiai gazdájának korbács-moslékán képes hízni. No de pont ezért lett feldarabolva a közös ,,jószágállomány", hogy megfelelően össze lehessen ugrasztani, hajtani, terelni hol dús, hol kopár legelőre, hol a véráztatott harcmezőre! Végkétségbeesésben a gazdák bírálhassák a számadók tevékenységét!

Nem csak önnek, hanem minden politikai, gazdasági résztvevőnek tudomásul kell vennie, hogy a nyáj szabadságra vágyik és előbb-utóbb az összes aklot, mint emberidegen eszmetákolmányt, vadállatként fogja gazdástól porrá zúzni. Késő bulvár-paktumok mögül a számadókat újra a legelőkre űzni.

Minden közszereplőnek tegyék nyilvánossá jövedelmét és ADÓBEVALLÁSÁT, érzékelhesse egy átlagpolgár a politikai szerepvállalás, handabandázás milyen teherviselési morállal áldotta meg a rendszerváltó elitünket! A demokratikus joggyakorlatot párosítsák állampolgári kötelességtudattal, minden más titkosítás, bűnpártolás.

2009.10.13.

Gavallér János


Szörnyhad-darazsak


Hátunkon kényszer-ostor csattog,
mióta erőszak lett a jog!
Igazság felett kacag-mulat
pár erőszak-lovag-gyakorlat.

Feltámadtak szörnyhad-darazsak!
És avar alatt körbeszaladt
földünkön gyáva, gyilkos hadak
vérgőzben fürdetett igaza.

Ártatlan nők, csecsemők haltak,
győzni akartak nagyhatalmak,
embert gyalázó sarc ragyogott,
Sátánarc harca ránk kacagott.

Más kárán hízott vadállatok,
töröltek törvényt, s emberjogot!
Gyarmatlelkeket feszítettek
szülőföldjük sír-keresztjére,

velük volt, s van ma is a halál,
pusztul a jog és az igazság!
Hátunkon kényszer-ostor csattog,
mióta erőszak lett a jog!

Paktum-papírok vicsorognak,
doktrínák határokat szabnak,
sírokat ásnak az élőknek,
oligarchiák nőnek, nőnek.

Feltámadtak szörnyhad-darazsak!
Szülőföldön tüzek tombolnak!
Nyomorlovagok, esküszegők,
kőbe vésik hitünk, hitszegők!

Gyarmatlelkeket feszítettek
szülőföldjük sír-keresztjére,
velük volt, s van ma is a halál,
pusztul a jog és az igazság!

Hátunkon kényszer-ostor csattog,
mióta erőszak lett a jog!
Igazság felett kacag-mulat
pár erőszak-lovag-gyakorlat.

2009.10.11.


Önmaguk küldöttei

Van egy ország, Európa közepén egy hely, ahol a lelkek értik a madarak énekét, a természet hangját, toleránsak az állatokkal, a férgekkel, a mindenség hullámhosszrezgéssel összhangban élnek: Magyarország ez a hely, a Kárpát-medence ez az ősotthon, ahol az ember született, ahol létezik az ember, a szent.

Miért akarják kiirtani a szívben hordozott érzést? Miért képtelenek a természet rendje szerint élni? Miért? Miért? Miért?

Lehetséges-e a földön az Újszövetség, a szeretet, a testvériség, a menny, az ember emberi létezése; lehetséges-e a felelősség eszmékre, trendekre, oligarchiákra való átruházása; igazat keres Káin a gyilkosságra és társa-e az ember a lélekhazugság igazolásában? Hová, meddig fajzik a tudás? Legyőzheti-e az ösztönt valaha a teremtés koronája? Valaha beismeri-e az ember, hogy Isten része, s nem ő maga az Isten!!!

A többség fölött uralkodik, a lakosság 0, 007-e (ezrelék párttagság), amely kisajátította a hatalom kizárólagosságát és a lakosság 1/3-val, ügynökhálózatával sakkban tartja az egész lakosságot. Leckézteti, az úgymond civil társadalmat, és tisztában léve azzal, hogy a 2/3 minden körülmények között eltartja az élősködő ,,kisebbséget"! Lekenyerezve, egzisztenciálisan minden zagyva embertörténeti elmélettel, mindig azt a gondolatot, gondolkozási logikát helyezi előtérbe, amely hangsúlyaiban megöli az érzést, de apellál a megértés önfeláldozó logikájára. Szemünkbe hazudja az embertörténet (a bibliai Káin) azt a légvárat, amely feloldozza a tudatalatti lelket a gyilkosság véghezvitelével. A gyilkos embereknek nincs lelkük, nincs bennük elődök-utódok lélekkapocs. A halál az a pillanat, amely tökéletesen ugyanolyan egyértelmű, mint a most beteljesedett vágy, így azok az emberek, akik hirdetik a ,,most", a titok mindenek fölöttiségét, megtagadják a folyamatosság örökkévalóságát, azaz hazugok.

Minden igazság keresés, egyfajta önigazolása a tetteknek (Káin), holott minden tett mögött, ha ember az ember, az igazság a mozgatórugó. A lélektörvényekhez alkalmazkodni képtelen ember rögeszméje a törvényalkotás, mivel az emberré válás folyamatában megrekedt azon a szinten, ahol képtelen kiemelkedni az állatvilágból és minden cselekedetére magyarázatot gyárt, önmagán kívüli dolgokat helyez a tudatos cselekmények fölé:- Pl. Kényszerhelyzet a költségvetési törvény, mert világgazdasági válság van.

Van-e ronggyá alakult lélekvilágunkban értelme a humánus kifejezésnek, ha a gazdasági, filozófiai kérdések annulálják a mindenségtermészet örök törvényeit, az érzést?

Az én, nem lehet küldötte soha a társadalomnak, mivel a társadalmi lélekazonosság nem szuverén, így a testvéri érzés nélkül csak és kizárólag magyarázat gyártásra alkalmas a demokráciának álcázott 0,007 ezrelékes hatalomgyakorlás. Az ember küldötte az érzés! Az az ember, aki képtelen emberi érzések alapján meghozni döntéseit, az csupán egy modern Káin, aki fölé akar nőni testvérének, vagyis alkalmatlan emberképviseletre.

Kik vagytok hát ti, oligarchiák, képviselők?

2009.10.10
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki nem antiszemita, az nem vé
  2009-10-17 21:46:47, szombat
 
 
Siklósi András:
Aki nem antiszemita,
az nem vérbeli magyar



2009. október 12. 06:02
Siklósi András - HunHír.Hu

Joggal kérdezhetné bárki, hogy szabad-e szeretett hazánkat, Magyarországot, keresztre feszítettnek nyilvánítani, azaz mostani állapotát Jézus Urunk földi életének utolsó perceihez, óráihoz viszonyítani? Egyáltalán lehetséges-e egy nemzet, egy ország sorsát az Isten Fiának kitüntetett, egyedi sorsához mérni? Meggyőződésem, hogy igen; ugyanakkor az is, hogy semmiféle szentségtörést vagy istenkáromlást nem követek el ezzel. Hiszen Jézus szenvedésének, halálának és föltámadásának - ha úgy tetszik: a megváltás művének - sugárzó fénye és kozmikus energiája semmit sem gyengül azáltal, ha a magyar nép időben sokkal-sokkal hosszabbra nyúló vergődését, halálos sebeit és kíméletlen pusztítását hozzá hasonlítjuk. Mivel a világon mindennek oka és célja van (ennélfogva semmi sem véletlen), talán maga a Teremtő rendelte ezt a végtelen pokoljárást szeretett magyarjainak, hogy utóbb fölmagasztaljon bennünket, ha erre méltónak mutatkozunk. Az én dolgom azonban nem a találgatás, hanem a bizonyítás. Ezért megpróbálom néhány múltból és jelenből vett példával körüljárni, megvilágítani a problémát. Végleges, márványba véshető dogmákat senki ne várjon tőlem, hiszen inkább az ébresztés, a továbbgondolásra s végül a cselekvésre serkentés a tisztem. Senkit nem akarok meggyőzni az igazamról, nem tartok igényt a megfellebbezhetetlen jelzőre, de komoly sikerként értékelném azt, ha ez a hazafiak számára megkerülhetetlen problémahalmaz kitörölhetetlenül az agyukba és szívükbe égne.

A politikai és egyházi körökben ma is fekete bárányként kezelt, szentéletű Prohászka püspök írta A feltámadás dicsősége c. - távolról sem liberális vagy judeo-keresztény szellemiséget tükröző - megejtően bátor és költői elmélkedésében: ,,Krisztus feltámadt. Sötét, fergeteges, borzalmas, kegyetlen éj után felkelt ragyogó napja. Kiszenvedett teste megdicsőült, mennyei szépség ömlik el rajta, szeméből boldogság sugárzik. Testét baj, sérülés nem érheti, kard, fegyver nem sértheti. A tövis, ha érhetné fejét, rózsává kivirágoznék, sebei, mint drágakövek tündöklenek. Krisztus szava kiállhatatlan volt azoknak, kiknek a jó élet Isten és törvény nélkül tetszett. A nagyok, a hatalmasok pedig féltették tőle földi érdekeiket. Krisztus épp ezért vajmi elhagyottan állt, a világot ellenségének mondja. S világ alatt ért minden hatalmat, mely Istennel ellenkezik, a királyok és főurak hatalmát, mely nem akar hódolni Istennek, a hadsereg fegyverét, a gazdagok pénzét, a zsidók konokságát, árulkodását, irigységét, gyűlöletét. Mindez Krisztus ellen sorakozott. S élükön ott áll fő ellensége, maga az ördög, s az egész pokol, az a tengernyi gonoszság, mely megsemmisítene mindent. Üldözőbe fogta Krisztust ez a rettenetes hadsereg. Jöjjetek, gyalázzuk, rágalmazzuk, kínozzuk, marjuk ki a világból! S így is tettek! De Krisztus feltámadt, s mint a pelyva a viharban, szétporlik minden ellensége. Azt gondolták, megtörték, de Krisztus legyőzte a halált is. Legyőzte a törvényszéket, mely halálra ítélte, a lándzsát, mely szívébe fúródott, a katonákat, kik sírját őrizték, a lepecsételt kősziklát, mely magába zárta, az ördögöt, ki őt zsákmányának tekintette, a poklot, melyből a patriarchák lelkeit kiragadta. Mindent, mindent!"

Egykor a magyari fajta is ilyen tökéletességet közelítő, istenarcú, kultúrmissziót betöltő és legyőzhetetlen nép volt. Nem meglepő, hogy a gonoszság romboló erői ellene támadtak, hogy maga a Sátán és alvilági szövetségesei próbálják országát megkaparintani, őt pedig szétszórni, beolvasztani vagy megsemmisíteni. Ma már ez a küzdelem végkifejletéhez érkezett. A nemzet keresztre szögezve, tehetetlenül és hitetlenül várja a csodát, miközben rettenetes haláltusáját vívja. Csakhogy Jézus feltámadt, s ebben külön-külön mindnyájunknak része lehet, de arra nincs példa a világtörténelemben, hogy egy elvérzett, kiirtott nép valaha új életre kelt a semmiből. Nekünk tehát minden fájdalmunk dacára, még élve, s önerőnkre támaszkodva le kell szállnunk a keresztről, ha a Magyarok Istene is úgy akarja. Mert széthordott javakat, kiüresedett hagyományt, betiltott anyanyelvet, elrabolt országrészeket némi fáradsággal és áldozattal vissza lehet még szerezni; de a nemzethalál után már megmaradásról vagy újjászületésről sem beszélhetünk. Az általam többes számúra módosított népdal egyik strófája így szól: ,,Irigyeink sokan vannak, / mint a kutyák úgy ugatnak. / Adjunk nekik víg napokat, / hadd ugassák ki magukat." Szép ez, és igazán magas, szittya erkölcsiséget tükröz (lásd még: szeresd felebarátodat és ellenségedet is!), de nehogy bedőljünk neki! Én ezúttal inkább Konfuciusszal tartok, aki azt állította, hogy sötétség nélkül nincs világosság, rossz nélkül jó és gyűlölet nélkül szeretet sem. Hogyan is szerethetnénk azokat az idegeneket, akik megrögzött ellenségeink, telhetetlen vérszívóink, s mohó dögevőkként sorakoznak temetésünkre várva. Bizony ezek nem érdemelnek további víg napokat, hanem csak dühöt és megvetést; s ha élni akarunk, kíméletlenül le kell győznünk őket. Ezeket nem lehet türelemmel és szeretettel magunkhoz emelni, mert ők ölni, harácsolni és hódítani akarnak. Nem játszhatunk velük a mi lovagias szabályaink szerint, hanem ébernek, ravasznak, ridegnek kell lennünk. Ha mi fedetlen fővel, kitárt kebellel feléjük megyünk, s azt ordítjuk, hogy ide lőjetek! - ők habozás nélkül oda is lőnek. Ne adjunk hát nekik találati felületet, hanem rövid úton küldjük őket pokolra, ahova valók!

A kereszténység nem azonos a vaksággal és hülyeséggel, nem fér meg a gyáva önfeladással és bűnpártolássalA mi dolgunk éppen az - mint a szabadság, az igazság, a fény s a tudás legősibb népének -, hogy megőrizzük a ránk bízott isteni talentumokat, hogy továbbadjuk az életet, s fönnmaradjunk a világ végéig, hogy a természeti és égi törvényekkel összhangban, boldogan s békességben építgessük lelkünket, otthonunkat, hazánkat. S ha ettől bárki erőszakkal el kíván téríteni, vagy eredményeinktől, alkotásainktól próbál megfosztani, vagy bármi okból fegyvert ránt ellenünk, bizony kapja meg, amit megérdemel! Lehet jó szándékú, ám akkor is hamis próféta az, aki azt hirdeti, hogy nem nagy baj, ha fogyatkozunk, mert a megmaradó mag egyben tömörödik és kristályosodik is, azaz sűrűsödik benne az érték. Veszélyes öncsalás ez, a társadalmi folyamatok teljes félreismeréséről tanúskodik, hiszen a valóság éppen az, hogy rohadva fogyunk, ha úgy tetszik: fogyva rohadunk! Azaz velünk együtt erőnk, egészségünk, öntudatunk, hitünk, erkölcsünk, nyelvünk, tudásunk is romlik és pusztul. Aki felelősen érez nemzetünk iránt, nem tévedhet ilyen zsákutcába, nem szajkózhat ekkora zagyvaságot, hiszen ezzel éppen belső iránytűnket bolondítja el, s a hatékony önvédelmi reflexeinket, immunrendszerünket bénítja meg. (Az egyszerű számtanról most szót sem ejtek, hiszen akárki beláthatja, hogy 100-ból több, 1000-ből még több, millióból pedig sokkal több kiváló képességű, becsületes, rátermett vezető található és választható, mint csupán 10-ből.) Jól hangzik az is, hogy az az életminőség és lelki gazdagság, amit a magyarság képvisel, nem veszhet ki a világból! Ha így lenne is, sovány vigasz ennek tudata, ha valamennyien utódok nélkül fűbe harapunk. Még szomorúbb, hogy ez is csak ámítás, hiszen velünk együtt minden általunk hordozott sajátosság is egy csapásra eltűnne. (Ezért elkiálthatom - számos sorstársammal együtt -, de csak halálomig érvényesen: Jézus-hitű magyar vagyok, / amíg élek, az maradok!)

No, elég az ideológiából s a képes beszédből, lássuk immár a kereszten függő magyarság tényleges helyzetét. Az elődeitől és utódaitól legföljebb retorikai lózungjaiban és protokoll-mosolyában különböző (hála az oxfordi Soros-ösztöndíjnak!), pártját és egykori kabinetjét viszont nemzetinek és polgárinak deklaráló (fogalmam sincs, miért?!) Orbán Viktor volt (s leendő?) miniszterelnök egyik vágya, vesszőparipája, hogy elérje a magyar nemzet határváltozás nélküli egy(ség)esítését. Nos, ha létezik fából vaskarika, akkor éppen erre találták ki. Ez a látszólag tisztességes terv pont annyira megvalósítható, mint az oxigén nélküli légzőkészülék, az eke nélküli mélyszántás, vagy a meztelen divatbemutató. Meg lehet próbálni, de nincs semmi értelme. Ám miközben Likud Viktor légvárakat épít, az őt és csapatát a felszínen (csupán a megtévesztő látszat kedvéért!) ocsmányul ledorongoló, egyre impotensebb, immár szétesőfélben levő SZDSZ egyik potrohos, ormányos főtapírja (magáról megfeledkezve) pár éve gátlástalanul a képünkbe böffentette, nem akarja, hogy érdemes legyen magyarnak lenni! Mármint itt, Magyarországon. Akkor tán legyünk zsidók vagy cigányok, esetleg kínaiak, arabok, négerek, hátha az nekik is tetszik? Nyilván pont ezért óhajtanak 2 millió jöttmentet betelepíteni rohamosan csökkenő népességünk ,,pótlására". S egy ilyen párt a magyar (pardon: magyarországi!) parlament tagja lehet 19 évvel a gengszterváltás után! Holott alapítása napján be kellett volna tiltani! Miként az MSZP-t, a Munkáspártot s az összes bolsevista utódszervezetet is! De ne legyenek illúzióink. A többi párt sem tisztább (a néhány kivétel legföljebb a szabályt erősíti!), hemzsegnek bennük az ügynökök és a mindenre kapható árulók. E pártoknak csak egy célja van: minél vastagabb szeletet kihasítani a hatalmi tortából. Ezeknek a megélhetési politikusoknak s az uszályukba szegődött megélhetési magyaroknak (?) csak az a fontos, hogy magukat minél jobban és gyorsabban megszedjék; aztán a hazamentés, a választók érdeke ráér még hét szűk esztendőt. Nem teszek különbséget: akármelyik párt elítélendő a szélsőbaltól a jobboldalig (szélsőjobb itt föl se vetődhet!), mely beilleszkedik a rendszerbe, elfogadja az ellenségeink által kreált játékszabályokat, s a kijelölt ,,demokjatikus" keretek és elvárások között mozog. Ahelyett, hogy fölrúgná az egész idegenszívű cirkuszt, és érvényt szerezne az oly gyakran emlegetett magyar nemzeti akaratnak. Még a viszonylag tisztességesen induló MIÉP is lakájjá, önkéntes szekértolóvá vedlett, s erejéből legföljebb pár tízezres délibábos tömeggyűlésekre futotta, de érdemi cselekvésre nem. Reméljük, a most felívelő Jobbik, mely pillanatnyilag az egyetlen Parlamentbe jutásra készülődő nemzeti tömörülés, nem esik hasonló hibákba, nem kurvul el, s nem adja föl eredeti radikális programját. (Mert ha mégis, akkor jobb lett volna meg sem születniük!)

Kevés undorítóbb és gyomorfordítóbb fogalmat használnak korunkban, mint a demokrácia és a jogállam, vagy összevonva: demokratikus jogállam. Minden kisemmizést, esélytelenséget, igazságtalanságot, megalázó nyomorúságot és céltalan küszködést, ugyanakkor féktelen dőzsölést, lélektelen ragadozást, büntetlenül hagyott bűnözést és felsőbbrendű kasztszellemet ez testesít meg számunkra. A többségnek semmihez sincs joga, sorsáról mások döntenek, s inkább meghunyászkodva lenyeli a békát, hogy legalább ilyen brekegő hús jusson billegő asztalára. Nemzet ez még, vagy csak szavazóbarommá züllesztett szolgacsorda? - bizony nem könnyű megválaszolni; ám ha változtatni akarunk, s ki szeretnénk törni a bűzlő, ragadós mocsárból, magunkkal is szembe kell néznünk, nem csupán megrontóinkkal. S ha rászánjuk magunkat, nem sok okunk lesz az örvendezésre, oly mélyre süllyedtünk. Nemcsak vagyonunkat, édes hazánkat, közös emlékezetünket veszítettük el, hanem bátorságunkat, életkedvünket, szabadságunkat, függetlenségünket, hitünket és emberségünket is. Zokszó nélkül eltűrjük mindazt, ami ellen őseink nem haboztak életüket és vérüket bármikor kockára vetni. Márpedig ha élni akarunk, a fölkelést, a szabadságharcot most sem úszhatjuk meg, s az idő sajnos nem nekünk dolgozik. Minél később vágunk bele, annál rosszabbak a kilátásaink. Csak az elmebetegek hihetik, hogy egy ilyen zsarnoki nómenklatúrával szemben az általa jóváhagyott és irányított választásokon bármit elérhetünk. Már az is hazug, szemtelen csaló, vagy megtévesztett balek, aki arra biztatja a tömegeket, hogy saját érdekükben menjenek el szavazni; valójában azonban azért, hogy az egész korrupt, önző, magyarfaló gépezetre ráüssék a legitimitás pecsétjét.

Volt szerencsém már eddig is számos naiv, jóhiszemű s néhány okos, becsületes elképzelést, brosúrát olvasni, előadást meghallgatni a magyarság teendőit, jövőjét illetően. Ám még a legjobbaknak is közös tévedése az, hogy azt képzelik, a többségi akarat ,,törvényes, alkotmányos" eszközökkel érvényesíthető, s az így legyőzött külső-belső ellenség majd szépen meghátrál, elismeri vereségét, és békésen átadja jogtalanul bitorolt pozícióit. Hát nem, nem és nem! Gyárthatunk mi - akár futószalagon - hasznosnál hasznosabb gazdasági, pénzügyi, szociális, kulturális, hírközlési, honvédelmi és népességnövelési terveket, mindaddig a papírkosárnak készülnek, amíg a fő- és mellékhatalmat ki nem ragadjuk eltipróink kezéből, és rá nem ruházzuk arra érdemes nemzettestvéreinkre. A politikai hatalom birtokában aztán már bármit elkövethetünk, hogy elcsigázott népünk terhein könnyítsünk. De fordítva valahányszor kudarcot vallunk, akár ha egy házat a tetőtől a fundamentum felé haladva kezdünk építeni. Jómagam is bőven szóltam már különféle fórumokon arról, hogy az élet egyes területein (pl. igazságtétel, oktatás, sajtó, államformaváltás, adósságmegtagadás, abortusztilalom, határrevízió stb. stb.) mit kellene sürgősen megoldani, ezért itt és most nem térek ki erre. Már csak azért se, mert ezek a kérdések valóban jelentéktelenek a tényleges hatalom megszerzéséhez képest. Legfontosabb tehát, hogy világosan lássuk, kikkel kell majd összecsapnunk, kik a legveszélyesebb sírásóink.

Egyik főrabbi azt nyilatkozta nemrég, hogy Magyarországon nincs zsidókérdés, sem fajsúlyos antiszemitizmus. Mi tagadás, tragédia ez a javából, s korántsem kölcsönösen rózsás viszonyunkból fakad, hanem abból, hogy a mi népünk halálos kábulatban fetreng, s már annyira szétzilálták és önmaga ellen fordították, hogy képtelen a minimális önvédelemre, szolidaritásra és összefogásra, de még hóhérainak felismerésére is. Itt valóban nincs zsidógyűlölet, inkább mérhetetlen magyargyűlölet és magyargyalázás van! ,,Szalonképes" körökben a ,,zsidó" szót ki se lehet ejteni, legföljebb dicséret és talpnyalás végett. A magyar éhen döglik, állását, földjét, lakását veszti; leépítik hadseregét, bezárják kórházait, iskoláit, kultúrházait. Ám a zsidók dúskálnak mindenben, jobb soruk van, mint bárhol a világon, itt minden az ő kényelmüket szolgálja. A holokauszt-ipar a legragyogóbb üzlet; a kárpótlásokból s a nemzeti tulajdon haszonélvezetéből telik nekik kóser üzletekre, éttermekre, elit gimnáziumokra, magánklinikákra és új zsinagógákra, bankokra, őrző-védő kommandókra, kereskedelmi tévécsatornákra s egyebekre is. Ez a Csonkaország már rég nem a mienk, bár mi még hellyel-közzel magyarok vagyunk, s azok is szeretnénk maradni! Nem akarunk zsidók lenni, nem kellenek a kibucok, fütyülünk a zsidó ,,hagyományokra", nem kell Soros, nem kell Charta, klezmer zene, hites szekta! Elegünk van a ,,kettős identitásból", a dupla, sőt tripla útlevélből, a ,,magyar" zsidókból és a zsidó ,,magyarokból", az ortodoxokból és a neológokból, a szefárdokból és az askenázikból, a héberül és a jiddisül gajdolókból; a mi hazánkból ne csináljanak kabarét vagy kuplerájt, se holokauszt-emlékkertet, se siratófalat, se európai Izraelt! Mi mindig pártoltuk, védtük őket, s hálából megölnek, kiirtanak bennünket, tán még a térképről is letörölnek.

Nem az a különös, hogy nálunk nincs antiszemitizmus, hanem az a furcsa, hogy akadnak még egyáltalán filoszemiták. Ennyi tőlük eredő borzalom, katasztrófa, erőszak, veszteség után - kimondom nyíltan tételemet -, AKI NEM ANTISZEMITA, AZ NEM VÉRBELI MAGYAR! Persze mielőtt a széplelkek megköveznének, sietek leszögezni, hogy ennek az antiszemitizmusnak, pontosabban antijudaizmusnak semmi köze sincs a fajgyűlölethez, rasszizmushoz. Vagyis mi nem a származásuk miatt ítéljük el őket, hanem aljas cselekedeteik, istentelen és embertelen nemzetrombolásuk, hazaárulásuk okán. (Mindezt akár kötetekre rúgó dokumentációval is igazolni tudjuk - Mohácstól kezdve, a Fuggereken, Habsburgokon, Rothschildokon át Tiszaeszlárig, Kun Béláig, Rákosiig, Pető Ivánig, Gönczig, Hornig, Gyurcsányig.) Amióta lúdtalpukat a Kárpát-medencébe tették, azóta csak gondunk volt velük. Pillantsunk rá, mit jegyzett le Küküllei János az 1389 körül keletkezett (Nagy) Lajos király viselt dolgai c. krónikájának 41. fejezetében róluk: ,,Ő ugyanis, mint az üdvösség buzgó harcosa, katolikus hitre akarta téríteni a zsidókat, és meg akarta nyerni őket Krisztusnak, de a zsidók megátalkodottsága és csökönyössége miatt szándékát nem tudta megvalósítani; ezért Magyarország területén az összes zsidót törvényen kívül helyezte, és elrendelte kiűzésüket. Javaikat és vagyonukat, melyet kapzsi kamatszedésen szereztek, megvetette, mint a piszkot, és nem akarta sem birtokba venni, sem lefoglalni. (Milyen nagylelkű volt! - S. A.) A zsidók tehát egytől egyig Ausztriába és Csehországba távoztak Magyarországról, ahol azután szétszóródtak." Nem mondom, hogy ezt a módszert kövessük, de azt határozottan állítom, bármi áron biztosítanunk kell, hogy a történelmi Magyarország a magyaroké maradjon, és senki idegen soha többé ne taposhasson ránk, és itt minden a mi elhatározásunk szerint történjen! Ha ennyit se tudunk elérni, akkor jobb, ha örökre elnémulunk, s beletörődünk a közeli kereszthalálba. A zsidókérdés megítélésében kizárólag az igazság s a magyar érdek számít, s akár a hazai, akár az amerikai-izraeli zsidó lobbi, vagy bármelyik más maffiabanda követelésére sem szabad egyetlen centit se meghátrálnunk.

Azért senki se higgye, hogy egyébként csupa barátok sürgölődnek körülöttünk. Saját szálláscsináló vezetőink, a határon túli s az emigrációs ,,magyar" kollaboránsok, a cigányok, csehek, tótok, ukránok, oroszok, oláhok, rácok, vendek, horvátok, osztrákok, franciák, angolok, amerikaiak stb. szintén halálos ellenségeink, bár a zsidók mögött együttvéve is elbújhatnak. Trianon óta ördögien ravasz és brutális népirtás (etnikai tisztogatás, genocídium) folyik a magyarság ellen, amolyan hadüzenet nélküli háború, s ebben az utolsó 20 évben sem történt javulás (lásd az egyoldalú szlovák ,,határmódosítást" a Duna bősi elterelésével, a román Tisza-ciánozást, a Kárpátalján folytatott esztelen fakitermelés miatt ránk zúduló árvizeket, a Délvidék falvainak s városainak barbár szerb kisajátítását, meg a többi disznóságot mindenütt!). Sajnos az amerikanizálódó világban uralkodó multinacionális, integrációs, globalizációs elnemzetlenítő folyamatok sem kedveznek a magyar törekvések elfogadtatásának; de mi mégsem mondhatunk le igazunk minél teljesebb érvényesítéséről, szabadságunk, semlegességünk, nemzeti önrendelkezésünk és egységünk megteremtéséről, zsiványmódra elbirtokolt területeink visszaszerzéséről. Amelyik élcsapat ezt megkerüli, s kormányon vagy ellenzékben - ellenségeink hangoskodásától, álérzékenységétől megrettenve - inkább a fennálló status quo-t szentesíti, ahelyett, hogy keményen fölvállalná az ütközéseket s a diplomáciai súrlódásokat, az nem tekinthető magyarnak, hanem a leghitványabb útonállók, orgazdák és hazátlan bitangok közé tartozik.

Mi időben figyelmeztettünk és óvtunk attól is, hogy az ország szekerét a NATO-hoz meg az EU-hoz kössék. Ma már mindenki láthatja ennek roppant káros hatásait. Nekünk semmi kedvezőt nem nyújthat egyik sem, sőt fölösleges ballasztot jelentenek; ugyanakkor néhány megfoghatatlan, homályos ígéretért gyakorlatilag föl kell(ett) adnunk szuverenitásunkat, ami jószerivel már így is rég elúszott. Persze Európa is gyógyíthatatlan válságban szenved, sőt a fehér faj is Atlantiszként süllyed a színesek tengerében. Mindezt tudva-érzékelve sem tehetünk mást, minthogy saját fajtánk, Golgotára hajszolt magyar népünk mentését megszervezzük, s a Kárpát-medence szétmarcangolt részeit újra egybeöleljük. Ez a hatalmas teher éppen elég nekünk, nem lehetünk egyúttal a zuhanórepülésbe fordult liberálburzsoá Európa ejtőernyője is, hisz eleget véreztünk már érte abszolút oktalanul és fölöslegesen.

Befejezésül hadd idézzem a biharugrai Szabó Pál Magyar Miatyánkjának néhány nagy sodrású, komor hangulatú, szívszaggató mondatát: ,,Te tudod Úristen, hogy mire szántál minket. Életet adsz-e, halált adsz-e, mert íme, mi már nem tudunk se élni, se halni. Csak szenvedni tudunk, iszonyú állati szenvedéssel. Vagy életet adj, vagy halált adj; de ha halálra szántál, csak annyi erőt adj még a halál előtt, hogy csak egyszer, egyetlen egyszer foghassuk meg egymás kezét, a fél világot lángba borító kézfogással. Aztán megnyugszunk rendelkezéseidben. Visszaadjuk Neked szép földedet, Édesanyánkat, Magyarországot. De csak neked. Másnak senkinek. Inkább süllyeszd el Úristen, hogy legyen sötét lyuk, feneketlen mélység, büdös gödör a helyén. Hogy a hazátlanoknak, a vendégeinknek legyen hova lelógatni csalfa lábaikat a megátkozott mélységek szélén. Ámen."

(,,megbocsátással") sem. Nekünk a korbácsos Jézus éppolyan kedves, mint a gyógyító vándorprédikátor, vagy a bűneink miatt vérrel verejtékező. Persze hogy van feladatunk és küldetésünk, de biztosan nem az, hogy föláldozzuk magunkat másokért, hogy életünk árán is galambokká szelídítsük a húsunkat szaggató keselyűket.


Siklósi András

Vihar előtt

A testünk börtön s a rabságot
lelkünk nehezen viseli
Ereinkben a nyugtalan vér
a szabadságot keresi

Az ember küzd úszik az árral
s hol elsüllyed hol fönnmarad
Sátáni sötétben sínylődik
ritkán mosolyog rá a nap

A szerelem csalóka tükör
arcunk a mélyén széttörik
A barátság se tart sokáig
fölvillan s máris eltűnik

Másokért szólsz népedet véded
közben elveszted önmagad
Ellenségeid kigúnyolnak
nem lehetsz hős csak áldozat

A lét beteg gyógyíthatatlan
A föld fájdalma egyre nő
Az élet sír Megdermed lassan
mint a jégre tett csecsemő

Elzüllöttek a forradalmak
szétfoszlanak a nemzetek
Minden értéket fölhabzsolnak
a kíméletlen vérebek

Árnyék zúdul ránk szörnyű bánat
az öröm félve menekül
Otromba férgek uralkodnak
Szívünkön gyilkos átok ül

Kongassuk meg a vészharangot
támadjon elsöprő vihar
Harcoljuk ki a szabadságot
Csöpp hazánk maradjon magyar

http://duft.extra.hu/?paged=5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az antifasizmus értelme?
  2009-10-17 21:44:22, szombat
 
  Az antifasizmus értelme?

Van közéletünknek egy méltatlanul keveset támadott, de rendkívül kártékony jelensége: az antifasizmus.

,,Antifasiszta mozgalom: a fasizmus és a fasiszta veszély ellen irányuló tömegmozgalom, amely osztályhelyzetre, pártállásra, világnézetre és vallásra való tekintet nélkül egyesítette a demokratikus erőket és szervezeteket. Legfőbb hajtóereje a nemzetközi munkásosztály és annak kommunista pártjai." (Új Magyar Lexikon, 1959)

,,A múltat végképp eltörölni"

Furán hangzik, de az antifasizmus hitelesen indult: akkor született, amikor az olasz utcákon tombolt a harc a fasiszta mozgalom paramilitárisai és a parasztok és a szocdemek különböző szervezetei között. A ,,fasiszta" akkoriban egy konkrét politikai szervezet neve volt, ami csak egy volt Olaszország különböző pártjai közül. Az antifasizmus pár hiteles éve gyorsan elröpült, Mussolini 1922-ben megragadta a hatalmat és felszámolt minden ellenállást.

A kifejezés viszont rohadt jó volt, érezték ezt a kommunisták, kár lett volna veszni hagyni. Külön kapóra jött, hogy Mussolini nem törekedett kerek ideológia megalkotására, így az antifasizmusba nagyon sok mindent bele lehetett magyarázni.

A Komintern így meghirdette az antifasiszta harcot... a szociáldemokraták ellen, akiket szociálfasisztáknak keresztelt el a kommunista propaganda. A logika az volt, hogy a fasizmus a polgári társadalom legfelsőbb foka, mindenki aki a polgári világot képviseli, az fasiszta, tehát a szociáldemokraták fasiszták.

A mai magyar antifasiszták nem nagyon feszegetik, hogyan folytatott a Német Kommunista Párt 10 éven át heroikus antifasiszta harcot a Német Szociáldemokrata Párt ellen. Ennek a stratégiának az lett az eredménye, hogy a hatalom egy kis bajszos ember kezébe került, aki gyorsan véget is vetett az egész vircsaftnak.

,,Ez a harc lesz a végső, Csak összefogni hát"

Érezte a másik bajszos ember Moszkvában, hogy itt valami nagyon nem jött be, így új irányt szabott az antifasizmusnak: egybe kell terelni a kommunista és a demokrata tábort az égisze alatt.

Ennek ráadásul az a haszna, hogyha a kommunizmus a demokrácia oldalán áll, akkor nem fogják nagyon feszegetni a Szovjetúnióban zajló brutális tisztogatásokat és népirtásokat. (A harmincas években vagyunk, amikor a nácik még nem követtek el népirtásokat.)

Így felvirradt az antifasizmus dicsőséges évtizede. 1935-től 1945-ig ez volt a jelszó, előbb a francia választásokon, aztán a spanyol polgárháborúban, végül a II. Világháborúban. Valódi harc volt ez, olyan mozgalmakkal és országokkal szemben, akik fasisztának vallották magukat.

,,A közjó alkotói lettünk - hát vesszen el, ki ellenáll!"

Aztán a II. Világháború véget ért, Mussolini és Hitler meghalt, pártjaikat betiltották. Nem volt ki ellen harcolni. A fasizmus 60 éve nem létezik programként, ideológiaként, mozgalomként. Ha az antifasizmus élni akar, új szerepet kell találnia. És egyeseknek az volt az érdekük, hogy életben maradjon.

Az antifasiszták szerint a fasizmus olyan lett, mint Szauron szelleme. Bármikor visszatérhet, hogy felüsse a fejét. Az antifasiszta dolga, hogy őrt álljon.

Mivel nincsenek fasiszták, az antifasiszta dönti el, ki a fasiszta. Ahogy a náci dönti el, ki a zsidó. Az antifasiszta dolga, hogy figyelje az embereket, kinek a szemében tűnik fel a Gonosz. És velőtrázó sikollyal tudassa a társadalommal, ha meglátta.

Régen az antifasisztának az volt a dolga, hogy egy tömegeket vonzó ideológiával szemben kampányoljon, illetve fegyverrel harcoljon. Egykor antifasisztának lenni - minden sztálini machináció ellenére - bátor dolog volt.

Antifasisztának lenni 60 éve kényelmes dolog. Olyan, mint papnak lenni az inkvizícióban.

,,A lángot szítsuk, rajta, rajta!"

Sztálin antifasizmusa arról szólt, hogy egybe terelje a demokratákat és a kommunistákat. A magyar harmadik köztársaság antifasizmusának hasonló értelme van.

A kilencvenes évek elején a szerepe az volt, hogy az állampárt utódját egybeterelje egykori illegális ellenzékével. Persze, persze, csúnya dolog volt ez a 40 év diktatúra, meg egy forradalom leverése, de ha hivatásos antifasisztáink szólnak, hogy az MDF értelmisége között felütötte a fejét a Gonosz, amellett messze eltörpül 40 évnyi diktatúra kínkeserves mindennapi tapasztalata. Mert hát ki vitathatná el a morális alapot a diktatúra üzemeltetőivel való összefogásra, ha egyszer a népnemzetiek között megjelent a Fasizmus Szelleme.

A kétezres évek antifasizmusa arra szolgál, hogy összeterelje a csillogó szemű humanista lányokat és zöldeket a korrupt politikusokkal és értelmiségi holdudvarukkal.

Mert ki gondolná józan ésszel, hogy a közbiztonság romlása miatt bakancsot húzott pocakos vízvezetékszerelő veszélyesebb a demokráciára egy milliárdos miniszterelnöknél, aki szisztematikusan bevonta a titkosszolgálatokat és a rendőrséget a politikai játszmáiba?

De ha az antifasiszták leszólnak, hogy abban a pocakos kisemberben bizony ott lakik a Fasizmus Szelleme, akkor mindjárt más.

Akkor már a rendőrterrorhoz gratuláló miniszterelnök is elfogadható lesz. Hát mégiscsak apróság a Budapest utcáin válogatás nélkül tomboló karhatalom, ahhoz képest, hogy azt a borsodi kisembert megszállta a Gonosz. Akkor minden demokratának a demokrácia megrendítői mellett van a helye. És ha ezt nem így látod, akkor téged is megszállt a Gonosz.

A fasizmus bárkiben ott lappanghat. Bárkiben felütheti a fejét. Benned is. Talán te leszel a következő? Jobb, ha nem kritizálsz egy antifasisztát.

(www.fenteslent.blog.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi az, ami fontos számodra?
  2009-10-17 21:39:46, szombat
 
 
Mi az, ami fontos számodra?


Ez a rövidke történet talán rávilágít a lényegre:

Történt egyszer, hogy egy indián sétált egy nagy amerikai városban a nem indián barátjával. A New York-i Times Square környékén jártak.
Éppen csúcsidő volt, tehát sokan nyüzsögtek az utcákon. Az autósok nyomták a dudákat, a taxisok csikorogva fordultak be az utcasarkokon, a város zaja szinte süketítő volt.
Egyszer csak megszólalt az indián:
- Hallok egy tücsköt.
- Az nem lehet - mondta a barátja. Ekkora zajban hogy lehetne meghallani egy tücsköt?!
- Biztos vagyok benne, hallottam egy tücsköt!
- Ez őrültség! - mondta a barátja.
Az indián viszont egy kis ideig türelmesen figyelt, majd elindult az utca másik oldalára, ahol néhány bokor nőtt. Az ágak között megtalálta a tücsköt.
A barátja álla leesett.
-Ez lehetetlen! Neked természetfölötti hallásod van.
- Nem - válaszolt a bennszülött -az én fülem semmiben sem különbözik a tiédtől.
A dolog csak azon múlik, hogy mire figyelsz jobban.
- Ez lehetetlen, én soha nem hallanék meg egy tücsköt ekkora zajban!
- Nem, az egész csak azon múlik, hogy mi a legfontosabb neked.
Figyelj! Bemutatom.
- Az indián kivett a zsebéből néhány érmét, majd a földre ejtette őket. Harminc méteres körzetben mindenki megfordult, hogy vajon az érme, ami leesett, nem az övék-e.
- Látod már, mire gondoltam?
Az egész csak azon múlik, hogy mi az, ami fontos számodra.
Megjegyzés: Figyelj a percre, mert az a legfontosabb.
Az ,,élés" nem évekből, hanem percekből áll.
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Interjú Osvát László nyugalma
  2009-10-17 21:38:04, szombat
 
 
Interjú
Osvát László nyugalmazott rendőrezredessel,
a terrorelhárítás egykori vezetőjével

barikad.hu




Osvát László- Nemrégiben Ön felszólalt a Jobbik rendvédelmi konferenciáján, s - a mai maszatolós közbeszédtől eltérően - nagyon őszintén, karakánul nyilatkozott a rendőrséget kínosan érintő kérdésekről is. Miért adja arcát, nevét az ,,elit" által megvetett párt politikájához?


Az az igazság, hogy elég régóta szeretnék változtatni, már 2004-ben is ezért álltam fel felelős parancsnoki beosztásomból. Elmúltam 55 éves, és ebben a korban az ember már megvonja eddigi mérlegét. Ebben a korban az ember már nem hazudozik, nem helyezkedik, nem próbál karriert építeni, hanem őszintén értékeli a helyzetet és levonja a konzekvenciákat. 30 évig voltam egyenruhás, vezető beosztású rendőrtiszt, és fegyelmezett, jó katonaként hinni akartam abban, hogy a politika, az ország nagyjai értem, az állampolgárért vannak, a nemzet és az ország érdekeit képviselik. Ehelyett viszont azt látom, hogy 20 éve szinte folyamatosan megy a szemfényvesztés, a mutyizás, az ország tönkretétele, kifosztása. ,,Szeretve tisztelt nagyjaink" hintik az igét, egymásra mutogatnak, közben tömik a zsebüket, és még azt is elvárják, hogy ehhez asszisztáljunk, és tapsoljunk nekik. Nekem ebből elegem lett és már évek óta erősödik bennem a változtatás igénye. Miután a Jobbik programját megismertem, amely őszinte, szókimondó és jobbító szándékú, tudok vele azonosulni. Ezért döntöttem úgy, hogy ha kell, ezt segítő szándékkal nyíltan is felvállalom.

- Pedig ma a Jobbik mellett kiállni minden, csak nem a létbiztonság felé vezető út egyik állomása. Nincs veszítenivalója?

Nem félek semmitől, nincs mitől félnem, bele tudok nézni a tükörbe, nyugodtan alszom, mert tudom, hogy rendes ember vagyok, és amit teszek azt jó szándékkal, jó cél érdekében teszem.

- Mit szóltak a kiállásához egykori kollégái? Kapott visszajelzéseket a szakmától?

Amikor a Jobbik melletti kiállásom nyilvánossá vált, nagyon sokan megszólítottak, köztük sok régi kollegám is. Azt kell, mondjam, hogy szinte kivétel nélkül mindenki gratulált, kitartást kívánt döntésemhez. Volt, aki lelkendezve felkínálta segítségét, volt, aki óvatosabban fogalmazott és figyelemre, óvatosságra intett, miután féltett attól, hogy kikezdenek, de abban mindenki egyetértett, hogy bátor és hazafias cselekedet volt részemről az, hogy nyíltan felvállaltam nézeteimet. Abban is egyetértettünk sokakkal, hogy kell a radikális változás, kell a szakma tekintélyének a helyreállítása, kell a megtisztulás, elég volt az altatásból, a langyos állóvízből. Azt kérdezi nincs-e veszíteni valóm? De van, legfőképpen a becsületem, az viszont nem eladó, a többi meg nem számít. Éltem eleget, és úgy, hogy mindenütt az enyészetet, a romlást, a hazugságot és a zsiványságot látom. Már nem akarok így tovább élni, ezt nem tudom tovább elfogadni, és megpróbálok tevékenyen tenni ellene. Ne feledje senki, hogy óriási bűn az, ha egzisztenciális vagy kényelmi szempontokból eltűrjük az ország lezüllesztését, a családok és az emberek tönkretételét. Mindenkinek magának kell a tükörbe nézni, és a lelkiismeretével elszámolni, én is ezt tettem.

- Erősítsen vagy cáfoljon meg, de az egyszerű állampolgár ma azt láthatja, hogy a rendőri vezetők a kormányzat madzagon rángatott ,,jancsibohócai", a ,,talpasok" pedig inkább demonstrációról demonstrációra péppé verik a saját véreiket, csak az állásuk megmaradjon...

Addig, amíg a rendőri vezetőket bármikor indoklás nélkül fel lehet állítani, és beosztásukból el lehet távolítani, ha ellent mernek mondani, addig a politikai semlegesség csak látszólagos. Akitől a létem és egzisztenciám függ, az mondja meg, hogy mit hogyan tegyek. Röviden: aki fizet, az diktál. Az összes többi csak mellébeszélés, és a dolgok elkenése. Ezt kell sürgősen megszüntetni, az állományt stabilizálni, mely után a rendőri vezetők is felvállalják önmagukat, és döntéseikben törekedni fognak a törvényes előírások betartására és betartatására. Én úgy vélem, hogy sok jól felkészült, jó érzésű, törvénytisztelő szakember van jelenleg is testületben, s valóban: félnek, féltik az egzisztenciájukat, a munkájukat, a létbiztonságukat.

- 2006 őszén is a létbizonytalanság csinált vadállatot a rendőrökből? Vajon az állásféltés okán vertek félholtra embereket? Elég nyomatékosan bizonyították lojalitásukat...

Főként vidékről felhozott, a feladatra pszichikailag és szakmailag kellőképpen fel nem készített, ilyen jellegű feladatokat eddig még el nem látó, ezért zavarodott, feszült és ideges rendőröket vetettek be a felháborodott tömeg ellen. Nem tudták a rájuk bízott eszközöket szakszerűen alkalmazni, a bekövetkezett helyzetet a kellőképpen megítélni és kezelni. A politikai hatalom ellen irányuló tömegtevékenységet személyes sértésnek vették, elvesztették türelmüket, józan ítélőképességüket, melynek meg is lett a következménye, amit már ismerünk. Az, hogy a tömeget ki, milyen célból motiválta illetve hergelte és vitte bele az utcai zavargásokba, illetve a székház elleni támadásokba, hogy ezért ki a felelős, az már más kérdés, én bízom abban, hogy egyszer majd ez is kiderül.

- És mi a helyzet azzal a városi legendával, miszerint nem is magyar rendőrök álltak a magyar néppel szemben három évvel ezelőtt? Ennek van valóságalapja?

Én azt mondom, hogy ez csak legenda. Megítélésem és ismereteim szerint ezen időszakban az utcán csak magyar nemzetiségű egyenruhás rendőr tartózkodott.


- A terrorelhárítás egykori vezetőjeként mit gondol a Magyarok Nyilai szervezetről? Jogosan retteg Draskovics Tibor Magyarország terror-fenyegetettségétől?

Azt nem tudom, létezik-e ez a fantomszervezet, de úgy gondolom, hogy túlzó az az állítás, mely szerint létezik ma Magyarországon olyan terrorszervezet, amely az alkotmányos rend ellen tör. Véleményem szerint ez is a hatalom túlzó megfogalmazása, ijesztgetnek bennünket mindig valamivel: hol H1N1 vírussal mint világjárvánnyal, hol a hazai terrorizmussal, azért, hogy megzavarják tisztánlátásunkat, tovább gyarapítsák a multik vagyonát és eltereljék a figyelmet az ország helyzetéről, a valós problémákról. Mindenkinek tisztán kell azt látnia, hogy ma 2009-ben Európa szívében egy NATO és európai uniós tagállamban rendszert váltani, azaz a hatalmat megszerezni erőszakkal nem, csak a valóságot kendőzetlenül feltáró, a választókat hitelesen tájékoztató politikával, törvényes választások útján lehet.

- És a cigányokat gyilkoló, nemrégiben leleplezett ,,terrorszervezet"?

Erről ,,a mór megtette, a mór elmehet" szállóige jut eszembe. Meggyőződésem, hogy nem ismerjük még az igazi bűnösöket, és ennek az ügynek előbb-utóbb lesznek még meglepő fejleményei. Egy rasszista, szélsőséges nézeteket valló ember nem az ártatlan gyerekeket és nőket végzi ki hidegvérrel, hanem az őt felháborító és irritáló, tetovált, kigyúrt, aranylánccal teliaggatott, márkás kocsikkal flangáló, nőket futtató, pénzbehajtó cigány bűnözőket. A sorozat-bűncselekmények áldozatai viszont szinte kivétel nélkül dolgos, normális életet élő emberek, nők, illetve gyerekek voltak, hogy még nagyobb legyen a társadalmi felháborodás. Ezek után csak egy kérdést teszek fel: kinek, és milyen célból állt ez érdekében. Felvetődik a történelemben már sokszor alkalmazott oszd meg és uralkodj elve, alkalmazásának a gyanúja is bennem.

- Sok a teendő ebben az országban még addig, míg a valódi rendszerváltás lezajlik. Most, hogy ,,színt vallott", vállalna komolyabb politikai szerepet is? Esetleg felváltaná Draskovics Tibort a rendészeti miniszteri székben?

Amikor eldöntöttem, hogy segítek a Jobbiknak, alapvetően a már korábban említett dolgok vezéreltek döntésemben. Azt mondtam elég volt, változtatni kell, és én már nem akarok tovább egy olyan országban élni, ahol a jövő kilátástalanná és bizonytalanná vált, ahol ellopták a gyerekeim és a még meg sem született unokáim jövőjét. Úgy érzem, hogy ezért minden jó érzésű ember felelős. Én nem kértem, hogy funkciót kaphassak, tudtam azt is, hogy ez a döntés sok munkával, lemondással és nagy valószínűséggel a jelenlegi hatalom általi megbélyegzéssel fog járni. Kikiáltanak majd jobboldali rasszistának, esetlegesen megpróbálnak megfélemlíteni. Nincs titkolni valóm, nincs már több veszíteni valóm, ezért ezek a dolgok hidegen hagynak. Egyet akarok, de azt nagyon: vissza akarom kapni az országba, az emberekbe vetett hitemet, és visszakérem, de még inkább visszakövetelem a gyermekeim és leendő unokáim eltékozolt jövőjét. Mint már mondtam, magamat jó érzésű, embercentrikus, tisztességes embernek tartom, mely állításomat az eddigi életem sok száz baráttal és komoly szakmai múlttal bizonyítja, ezért most is őszinte leszek. Az én olvasatomban a miniszter nem a hatalom gyakorlója, avagy kiszolgálója, hanem szolga, mint azt a szó latinul is jelenti. A szolga szolgál, és a szolgálat igencsak sok lemondással jár, amelyben, ha komolyan gondoljuk, nincs sok vonzó számomra. Viszont én rendpárti vagyok, gyűlölöm a káoszt és az anarchiát, ahol könnyű egyeseknek a zavarosban halászni, ahol előfordulhat, hogy komoly bűncselekményeket meg lehet úszni. Rendet kell végre csinálni, meg kell erősíteni a közbiztonságot, vissza kell állítani a köznyugalmat, az embereknek a jóba vetett hitét, és ha ehhez az én tudásom, emberi mentalitásom szükségeltetik, akkor rajta, csináljuk.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 51 
2009.09 2009. Október 2009.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 404 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 814
  • e Hét: 4578
  • e Hónap: 8323
  • e Év: 161819
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.