Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Szellemi mélyrepülésben a vilá
  2009-10-02 20:32:20, péntek
 
 
Szellemi mélyrepülésben a világhódítók külügyérei

Nemcsak az átlag amerikai alulképzett.

flagellumdei, p, 2009/10/02 - 17:46

Évek óta súlyos gondokat okoz az amerikai diplomaták hiányos nyelvtudása. Egy, a napokban nyilvánosságra hozott jelentés lerántja a leplet az öltönyös jenki banditákról, mert a dokumentum szerint minden harmadik csinovnyik egyszerűen alkalmatlan külszolgálatra.

A külszolgálatot vállalt ,,tisztviselők" legalább harmada nem rendelkezik a tisztségének megfelelő nyelvtudással - derül ki a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal egyik jelentéséből. A jelentés először a Foreign Policy internetes oldaláról szivárgott ki, majd ennek elkendőzhetetlensége miatt később kényszerűségből hozták nyilvánosságra. A felmérés szerint olyannyira nyeregben érzik magukat a jenkik, hogy az már világuralmi érdekek érvényesítését is veszélyezteti. Ez elsősorban a már leigázott vagy valamilyen aljas módszerrel megkörnyékezett népek nyelvének, az elvártnál lényegesebben hiányosabb ismeretében mutatkozik meg. Különösen a kelet- és dél-ázsiai országokban és a Közel-Keleten garázdálkodó öltönyös cionista haramiák teljesítménye mutat mélyrepülést, mert negyven százalékuk nem felel meg a legalapvetőbb követelményeknek sem.

A jelentés tényleges példákat is hoz arra vonatkozóan, mely esetekben jelent veszélyt a szabadkőműves világuralom számára, a hanyagságból és túlzott önbizalomból fakadó hiányos nyelvtudás. Kínában csak a hivatalos propagandát és a kozmetikázott közleményeket fordítják le angolra és az amerikai tisztviselők nem tudnak szót érteni a kínai szakemberekkel. Lényegesebben kényesebb a helyzet Törökországban, mert az Ankarában székelő amerikai diplomaták csak olyan angol nyelvű újságokból tájékozódnak, melyeket Törökországtól sok száz kilométerre nyomtatnak. Gyakorlatilag a törökök által szerkesztett, de angol nyelvű sajtóterméket sem méltóztatnak a kezükbe venni, így végképp csekély rálátásuk van az országban uralkodó tényleges helyzetről. Sőt volt olyan eset is, hogy egy stratégiailag jelentős tisztet uraló jenki, egy fontos helyi besúgót egy illetéktelen alkalmazottnak kapcsolta telefonon, amellyel veszélyeztette anonimitását.

A CNS, amerikai hírcsatorna az afganisztáni gyarmatosításról szóló részeket emeli ki a jelentésből, mely szerint a külügyminisztérium 45 - minimális nyelvtudást megkövetelő - pozíciójából csupán tizenkettőt tudtak az elvárások szerint betölteni. A többi állásban olyan öltönyös megszállók randalíroznak, akik nem alkalmasak a feladatra. A jelentés arra is rávilágít, hogy a nyelvismeret megfelelő ismeretének hiánya nem új probléma a világhódítók külügyi frontján. A külügyérek sajtófelelőse is elismerte a drasztikus helyzetet, hozzátéve, hogy a létszám növelésével talán megoldható a kérdés, mert ebben az esetben tudnak válogatni az emberanyagból és a szerencséseket továbbképzésre küldik. Úgy fogalmazott, hogy ,,az afganisztáni nyelvkérdést - akkor az angollal kapcsolatban - már érintettük egy korábbi ajánlónkban, amikor botrány kerekedett a külügyminisztérium épületeit őrző katonák viselkedésből. Akkor derült ki, hogy az amerikai, ausztrál és dél-afrikai alkalmazottak mellett nepáliak is vannak, akik alig beszélnek angolul."

(mno.hu nyomán Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lesz-e elszámoltatás?
  2009-10-02 20:31:12, péntek
 
  Lesz-e elszámoltatás?

2009. október 2. 01:47:24

Bocsánatot kérek a társadalomtól azokért a korrupciós ügyekért, amelyeket a pártom elkövetett - mondta az új pártelnök. Azok, akikre utalt, nyomban lehülyézték. Később a hülyézők - részben - elhagyták a pártot.



Jogállamban egy ilyen beismerés után legalábbis vizsgálatot kellett volna indítania az ügyészségnek.



Ilyen vizsgálat - nyomozás - azonban nem indult. A hülyézők továbbra is bent ülnek a parlamentben, és húzzák a magas fizetést az adózóktól. Kirobbanthatatlanok - egyelőre.



Felmutatják a társadalomnak, hogy íme, lehet korruptnak lenni egy jogállamban is. Ha a karhatalom a korruptak oldalán van, akkor hiába tiltakoznak az állampolgárok, a korruptak érinthetetlenek, sőt: meg is veretik a polgárokat a karhatalommal.



Aztán az adózók fizetik a milliókat a megverteknek kártérítésként - hiszen jogállam van -, a korruptak pedig továbbra is bent ülnek a törvényhozásban, felhőtlen hangulatban.



Ilyen előzmények után valószínűtlennek látszik, hogy valaha is lesz elszámoltatás.



Miért is kellene elszámoltatni a korruptakat? Sok egyéb közt azért, mert adóssághegyet döntöttek a társadalomra. Csak az utóbbi három évben megtöbbszöröződött az amúgy is magas adósság. Pénzt vonnak el a fogyatékosoktól is, lezüllesztve az elesetteket védő szervezeteket - miközben saját zsebüket tovább tömik.



Terrort alkalmaznak: pénzügyi, jogszolgáltatási és szellemi terrorral betegítik meg a társadalmat - miközben zavartalanul gazdagodnak tovább.



El kellene számoltatni őket: ki kellene terjeszteni rájuk: a korruptakra is a jogállamot.



Ez azonban bonyodalmas, többek között azért, mert nincs, aki elkezdhesse. Kézenfekvőnek tűnik, hogy elsőként az ügyészségnek kellene lépni. Ám ez többek közt azért is nehéz, mert erre az állami szervezetre bizonyos ügyekben a gyanú árnyéka vetül: félő, hogy néhol megalapozottan.



Az ügyészséget a törvényhozás felügyeli - jó, hogy nem sikerült a kormány alá helyezni, ahogy több párt is megpróbálta. De sajnos, a parlamentben is bent ülnek, akiknek szakminisztersége idején a hatóság feltűnően ellentmondásosan működött: olyan valakinél tartottak - jogtalanul - brutális házkutatást, akinél több okból sem kellett volna, és a szakminiszter személyes érdekeltsége fölmerült.



Egy másik képviselő telekügyben vált gyanússá, amikor egy kaucsukgyár telepítésekor miniszter volt. Egy harmadik idegen pénzből utazgatott, majd az őt utaztató tengerentúli cégtől tömegével gépeket rendelt. Egy negyedik málnaszörp-biztos billentyűzeteket vásárolt sokszoros áron. Az ötödik... A tizenötödik... A negyvenedik...



Tehát a törvényhozás - mivel egy része érintett - sem kezdheti el a korrupció elleni harcot.



Legalábbis addig, amíg egy valóban minden szempontból törvényes képviselőválasztás meg nem tisztítja a törvényhozást a korrupt politikusoktól.



Elsőként éppen azoktól, akik lehülyézték a korrupció ellen föllépő pártelnököt. És csöndre kényszerítették.



Ha ők jogállami körülmények közé kerülnek, talán megkezdődhet az elszámoltatás.

Forrás: Gondola.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuhanás az egészségügyben
  2009-10-02 20:29:39, péntek
 
  ZUHANÁS EGÉSZSÉGÜGYBEN IS MAGYARORSZÁG: HAT HELY VISSZA
2009. szeptember 30. 13:32:35

Magyarország egy év alatt hat hellyel esett vissza az európai egészségügyi rendszerek rangsorában, amelyet a holland Health Consumer Powerhouse nevű állított össze 2009. évi Európai Fogyasztói Index néven, amelyet most hoztak nyilvánosságra Brüsszelben.



A lista első helyezettje Hollandia.



Hazánk az európai egészségügyi rendszerek rangsorában egy év alatt hat hellyel, a 14. helyről a 20. helyre csúszott vissza.



A jelentés idén 33 ország egészségügyi rendszerét vizsgálta, a betegek számára kulcsfontosságú hat területet vizsgálva, beleértve a betegjog és betegtájékoztatás, a várólisták hossza, illetve a gyógyszerellátás területét.



A 875 pontot elért Hollandiát Dánia 819 ponttal követi, majd Izland és Ausztria következnek. A mutató Magyarországot Csehország mögé sorolja.



A kiértékelés szerint a jelenlegi magyar kezelési eredmények meglepően alacsony szinten állnak a hatvan éves egészségügyi tapasztalat ellenére és hozzáteszi, ,,Ez a kínos helyzet még rosszabb lehet a pénzügyi válság miatt".



Az elemző anyag szerint egy főre számítva Norvégiában költik a legtöbb pénzt az egészségügyre. A második e rangsorban Svájc, amelyet Luxemburg és Hollandia követ.



Ami a hatékonyságot illeti, ott az albán egészségügyi rendszer a győztes, amely az elköltött pénz és az eredmény tekintetében az első helyre került. Második Észtország, harmadik Macedónia, negyedik Hollandia. Magyarország a kilencedik és az utolsó Bulgária.



Lovas István

Brüsszel





Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2009.09 2009. Október 2009.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 404 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 334
  • e Hét: 2256
  • e Hónap: 6001
  • e Év: 159497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.