Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Maradnak az "elfogadhatatla
  2009-10-05 20:40:52, hétfő
 
 

MTI nyomán 2009. október 5. 19:02

Maradnak az "elfogadhatatlanul magas fizetések"



Nem vette tárgysorozatba a Ház hétfőn azt az országgyűlési határozati javaslatot, amelyben az állami vállalatok és intézmények vezetőinek "elfogadhatatlanul magas fizetésének radikális csökkentését" indítványozta három fideszes politikus.

Az Országgyűlés 164 igen, 175 nem és 7 tartózkodás mellett döntött így. A tárgysorozatba vételt a Fidesz és a KDNP politikusai mellett két MSZP-s, egy SZDSZ-es és 13 független képviselő támogatta. Szijjártó Péter (Fidesz) szeptember 16-i sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy országgyűlési határozati javaslatot nyújt be a Fidesz annak érdekében, hogy a kormány radikálisan csökkentse az állami cégek vezetőinek fizetését.

Az ellenzéki képviselője, parlamenti szavazás előtti felszólalásában hangsúlyozta: az állami cégek vezetőiről az elmúlt időszakban derült ki, hogy több millió forintos havi jövedelemmel rendelkeznek, ami "nemcsak tűrhetetlen, hanem pofátlanság is".

Hozzátette: ha az MSZP ismételten nemmel szavaz egy, az állami vezetők fizetését csökkentő törvényjavaslatra, akkor a szocialisták falaznak a milliós végkielégítéseket zsebre tevőknek.

http://www.gondola.hu/cikkek/67445


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Ír Testvéreinkhez
  2009-10-05 20:14:25, hétfő
 
  Ír Testvéreinkhez
2009/10/05



A csatát most a neoliberális önkényuralom nyerte, de a háború végkimenetele nem lehet kétséges, hiszen egy bukott ideológia mozgatott meg minden erőt az emberiséggel szemben, azért, hogy bizonyítsa: nincs más megoldás, csak az, amit ő nyújt, tehát mindenkinek segítenie kell őt a továbbélésben.

Az EU vezetése - mint a globális diktatúra helytartósága - eddig sikerrel tudta elhitetni, hogy a szocialista-kommunista rendszer bukásával egyeduralkodó maradt a világon. Az EU-szkeptikusok pedig ádáz küzdelmet folytatnak azért, hogy alátámasszák ezt az állítást, a következményekre terelve a figyelmet.

A diktatúra önigazoló hazugságát kell minden eszközzel az európai emberek tudomására hozni.

Az a föderatív államszövetség, ami a Lisszaboni Szerződésben fogalmazta meg diktátumát, nem az elnyomás formája, hanem annak tartalma miatt bukott meg a világgazdasági válsággal.

A tartalom pedig a tagállamok függetlenségének elvételét jelenti, aminek eszközei (a megjelenési formától függetlenül, a Lisszaboni Szerződés megfogalmazása szerint):

- Politikai eszköze:

= a jogalkotás szabadságának elvétele (II. főcikk 288. cikk),

= a külügyi és hadügyi szabadság elvétele (II. főcikk 18. cikk),

= a belbiztonság szabadságának elvétele (I. főcikk 88. cikk),

= az igazságszolgáltatás szabadságának elvétele (II. főcikk 19. cikk, I. rész 86. cikk),

= az állam és az állampolgár érdekegységének megszűntetése (II. főcikk 49. cikk).

- Gazdasági eszköze

= a négy liberális alapelv (II. főcikk 26. cikk (2) bekezdés),

= a kizárólagos hatáskörbe utalt területek és a szubszidiaritás csonkítása ezek által (II. főcikk 3. cikk és I. főcikk 5. cikk (3) bekezdés), valamint

= azok a tiltó intézkedések, amelyek célja a függetlenség visszaszerzésének megakadályozása (II. főcikk 28., 34., 35., 63., 101., 106., 107., 110., 207., 282., 295. cikkei).

Kedves Ír Testvéreink!

A Lisszaboni Szerződés csak a formát adja a diktatúra érvényesítéséhez, ezért az, hogy a Tiétek után esetleg a lengyel és a cseh csatát is elveszítjük, nem azt jelenti, hogy Európa nemzetei és államai számára elfogadható a szabadság elvesztése.

Máris Európai Egyesült Államok létrehozását tervezik, amelybe visszacsempészik a megbukott Európai Alkotmány Lisszaboni Szerződésben nem szerepeltetett államhatalmi szervezeteit (pl. az EU Külügyminiszteri posztját) és ezzel nemcsak formálisan, hanem ténylegesen megszüntetik az európai nemzetek szuverenitását.

Az eddigitől eltérő, más alapra kell helyezni azt az önvédelmi háborút, amit fegyver nélkül, az emberek érdekeinek tudatosításával folytatunk:

alapvető gondolkodási módot (paradigmát) kell váltani ahhoz, hogy a gyarmati sorból felszabaduljunk.

A nemzetek, államok életét koordinálni kell, nem integrálni.

A társadalmi és gazdasági élet alapjaként az igények és lehetőségek harmóniáját kell létrehozni a kínálat által manipulált kereslet diszharmóniája helyett.

Az azonos feltételekkel gyakorolt kötelezettségek teljesítésén alapuló jogok gyakorlásának közszabadságát kell a kiváltság - kiszolgáltatottság diktatúrája helyére állítani.

Az embert lelki-, szellemi- és anyagi egységéből eredő ingéniumként (tehetsége, szellemi értéke szerinti értékalkotó egyéniségként) kell elismerni, az anyagi, kozmopolita (gyökértelen világpolgár) falanszter-fogaskerék (áru) minősítésével szemben.

Vagyis

a nemzetek természetes élettereinek tiszteletben tartásával működő szerves egységet kell megteremteni a nemzeti sajátosságok üres - rezervátumi - színfoltként kezelése helyett.

A paradigmaváltás a gyakorlatban azt jelenti, hogy

a föderatív Európai Unió helyére a Konföderatív Európát kell állítani,

amelyben a szabad államok és nemzetek érdekeik összehangolásával, célzott területeken lépnek kapcsolatba egymással.

A Konföderatív Európa alapelvei azt a természetes értékrendet követik, amely

- az állam és az ember szabadságát,

- a szabadság feltételeinek biztosítását és

- a szabadságjogok védelmét

tartalmazza.

Kedves Ír Testvéreink és Európa minden államának államalapító és államalkotó tagjai!

Miután az elnyomás felismerése mindaddig nem veszélyes a diktátor számára, ameddig a megosztottságot fenn tudja tartani, szeretettel kérlek Benneteket,

gondolkodjunk és tegyünk együtt Európa felszabadításáért a neoliberális diktatúra alól!

Az első lépést nehéz megtenni, különösen akkor, ha a megtétel előtt gátat emelnek elénk. Ezért ajánlom szíves figyelmetekbe, a közös gondolkodás és tett elindítójaként a

Konföderatív Európáról szóló szerződéstervezetet,

(magyarul: http://szksz.hu/EuropaiKonfoderacio.doc, angolul: http://szksz.hu/EUKonfoderacioangol.doc németül: http://szksz.hu/EuropaiKonfoderacionemet.doc)

amely a paradigmaváltást indíthatja el mindannyiunk érdekében.

Soha ne feledjük:

minden ember és az emberek közakaratából alkotott minden állam szabadnak teremtődött, tehát szabadságunk visszaszerzése és megőrzése nem pusztán jog, hanem kötelesség!

Kelt Szegeden, 2009. október 4-én.

Tisztelettel:


Dr. Halász József

drhalaszjozsef45@gmail.com, info@szksz.hu

http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/10/05/ir-testvereinkhez/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy 150 kilós nő elmegy nőgyóg
  2009-10-05 20:06:55, hétfő
 
  Egy 150 kilós nő elmegy nőgyógyászhoz kivizsgálásra.

- Rendben, kérem vetkőzzön le.
Mikor a nő felkészült a vizsgálatra és meztelenül feküdt a doktor elnézte 1 percig. Aztán 5 percig. Már vagy 10 perce nézegette a nőt, amikor így szólt:
- Asszonyom legyen szíves fingjon egyet, hogy legyen valami kiindulási pontom
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A mama kioktatja kislányát:
  2009-10-05 20:03:33, hétfő
 
 
A mama kioktatja kislányát:
- Nem bánom, bemehettek a szobádba a fiúval, mi majd addig itt nézzük a tévét. De ha szemtelenkedni kezd veled, jelezd valahogy!
- Jó, anyuci, de hogyan?
- Figyelj nagyon... Ha meg akar csókolni, kiáltsd azt, hogy ribizli! Ha meg akarja fogni a melled, kiabálj, hogy alma. Ha lejjebb tévedne a keze, kiáltsd azt, hogy őszibarack!
Bezárkóznak a fiatalok a másik szobába, a szülők pedig a hangot lehalkítva nézik a tévét. Egyszer csak elkezd a lány kiabálni:
- Gyümölcssaláta...! Gyümölcssaláta...!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
uniós pénzek felhasználásának
  2009-10-05 19:53:27, hétfő
 
  EP TÉNYFELTÁRÓ BIZOTTSÁG JÖN MAGYARORSZÁGRA? Cél: uniós pénzek felhasználásának ellenőrzése
2009. október 2. 16:38:34

Mint tegnap gyorshírben jelentettük, kiszivárgott értesülések szerint az Európai Parlament költségvetési bizottsága tényfeltáró delegációt küld jövőre Magyarországra, amely az uniós források felhasználásának törvényességét ellenőrizné.



Lapunk erről kérdezte Deutsch Tamást, e bizottság egyik alelnökét, aki elmondta, ,,a magyar emberek szempontjából szomorú döntést hoztak".

Ez, folytatta, újabb bizonysága annak, hogy Magyarország az Európai Unióban a szégyenpadon ül.



De bármennyire is szomorú, hogy az Európai Parlament költségvetési ellenőrzési bizottsága indokát látja, hogy jövőre Magyarországra küldjön egy tényfeltáró küldöttséget az uniós források felhasználása törvényessége, szabályszerűsége és hatékonysága megvizsgálására, ,,abban nincs semmi meglepő".



Ugyanis, mondta a néppárti képviselő, annyi szabálytalanság híre jut el Magyarországról Brüsszelbe különféle hivatalos csatornákon, mint az Állami Számvevőszékből, sajtótudósításokból, a magyar igazságszolgáltatás működéséből, a parlamenti vitákból, hogy nem lehet azon csodálkozni, amiért az Európai Parlament bizottsága indokoltnak látta egy ilyen küldöttség Magyarországra látogatását.



,,Azt kell mondanom, jó, ha egy ilyen vizsgálat segít tiszta vizet önteni a pohárba, segít a tisztánlátáshoz, hogy mi is történt az európai uniós források felhasználásával". Ez is hozzájárulhat ahhoz, mondta, hogy a választások után megalakuló polgári kormány hivatalba lépése első napjától már szakítani tud az uniós források ilyen felhasználásával.



Ugyanerről kérdeztük a szocialista Herczog Editet, e bizottság póttagját, aki azt mondta, a költségvetési ellenőrzési bizottságban a képviselők közül többen javaslatot tettek arra, hogy milyen helyszíneken, milyen témajavaslatokban folyjék a vizsgálat.



A képviselők azonban nem tudtak dűlőre jutni abban, hogy milyen országokat, visszamenőleg milyen időszakokat válasszanak és abban sem, hogy mely területekkel kapcsolatos költségvetési ellenőrzéseket végezzék el.

Mint ahogy abban sem, folytatta, ,,hogy 2013-ig határozzuk-e meg a tényfeltáró utak szükségességét" - ekkor jár le ugyanis a mostani képviselők mandátuma.



Ezért a bizottság elnöke azt javasolta, mondta lapunknak Herczog, hogy ,,a kérdésre térjünk vissza egy későbbi időpontban és addig is várja a javaslatokat, hogy pontosan mit vizsgáljuk meg."



A vizsgálatra javasolt országok között szerepel Magyarország, Bulgária és Lengyelország.



Herczog hangsúlyozta, ,,a bizottság se nem rendőrség, se nem bíróság, se nem hatóság" és azt kell megvizsgálnia, hogy a számvevőszéki jelentésekhez képest van-e eltérés a valóságban, illetve mi okozhatja azokat a problémákat, amelyeket a számvevőszék megfogalmazott.



A magyarországi vizsgálatot Ingeborg Grässle, a bizottság négypárti összekötője javasolta, de egy másik tag azt mondta, ott már járt a bizottság 2006-ban és mindent rendben talált.



Az akkori bizottságot a szocialista Fazakas Szabolcs vezette.



Lovas István

Brüsszel



Forrás: Magyar Nemzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meglepő! Németországban németü
  2009-10-05 19:51:48, hétfő
 
  Meglepő! Németországban németül beszélnek: Náciktól retteg a baloldal
2009. október 5. 11:15:56

Ez itt Németország - mondta Guido Westerwelle, a német szabad demokraták elnöke. Ami sokaknak természetes, Németországban botrányt kavart.

Guido Westerwelle kijelentése vihart kavart



Guido Westerwelle, a német FDP elnöke - pártja hatalmas választási sikere után - sajtótájékoztatón válaszolta meg az újságírók kérdéseit. A német politikai szokásjog alapján a külügyminiszteri poszt a mindenkori koalícióspartner elnökét, jelen esetben tehát a szabad demokrata Westerwellét illeti, így a kérdések egy része is erre vonatkozott.

Az FDP már a kampányban is jobbról előzte a CDU-t: nem csak gazdasági kérdésekben, hanem nemzetpolitikai témákban is. A liberálisok egyre patriótább politikát folytatnak: nem véletlenül hirdették kampányfilmjeikben is azt, hogy a németeknek ismét egy büszke néppé kell válniuk.

Westerwelle ennek megfelelően a német nyelv szerepét is erősíteni kívánja - otthon és külföldön egyaránt. Ma az Európai Unió számos intézményében - holott a legtöbb európai polgár németül beszél - az angol és a francia számít csak munkanyelvnek, s a németet a máltaival vagy a magyarral kezelik együtt. Bár már Gerhard Schröder is felvetette, máig nem tudta a német diplomácia - a történelmi bűntudat miatti túlzott szerénység okán - elérni, hogy az ENSZ-ben hivatalos nyelv lehessen a német, illetve Németország - mint Európa legerősebb gazdasági és politikai hatalma - szintén állandó helyet szerezhessen a Biztonsági Tanácsban.

Guido Westerwelle most a német érdekek erősebb képviseletét ígéri. És ennek már - ugyan még csak szavakban - tanújelét is adta egy sajtókonferencián.

Midőn a polgári politikust a BBC - egyébként Németországból németnyelvtudás nélkül (!) tudósító - újságírója angolul próbálta kérdezni külügyminiszteri terveiről, Westerwelle udvariasan, de határozottan elutasította az angol nyelv használatát. ,,Amint Nagy-Britanniában angolul szokás beszélni, úgy Németországban meg németül", válaszolta a meglepett brit újságírónak. Westerwelle persze jelezte, hogy a sajtótájékoztatón kívül szívesen leülhetnek egyet teázni és angolul diskurálni - de ,,ez itt Németország", zárta válaszát a pártelnök.

A balliberális értelmiség felháborodott Westerwelle kioktató hangnemén - egyesek a német nacionalizmus feltámadásától rettegnek ismét -, a ,,Bild am Sonntag" felmérése szerint azonban a lakosság többsége egyetértett a liberális politikus kiállásával.

Egyesek szerint persze nemcsak a hazafiság lehet az ok: egy, a youtube-on keringő videó tanúsága szerint Westerwellének nem erőssége az angol nyelv. (Igaz, a brit külügyminisztereknek sem erősségük a német.) Westerwelle azonban a hétvégi ,,Bild am Sonntag"-ban megjelent nagyinterjújában mindenkit biztosít arról, hogy az angoltudása - ,,nagy sajnálatomra, a franciámmal szemben" - kielégítő a nemzetközi tárgyalások folytatásához.

Persze igazán még az sem dőlt el, hogy ő kapja-e a külügyminiszteri posztot. A feszültnek ígérkező koalíciós tárgyalások ugyanis csak hétfőn kezdődnek.

Techet Péter, vilag@hetivalasz.hu

Forrás: hetivalasz.hu
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Exkluzív: megdöbbentő levél An
  2009-10-05 19:44:47, hétfő
 
  Exkluzív: megdöbbentő levél Antall Józsefhez izraelita cimborájától: "a demokrácia a zsidóknak nem elég, többletjogokat akarunk"
2009. október 5. 12:47:07

A sunyi zsidó

http://www.nemenyi.org/lib/gall/egyeb/lantoslevel1.jpg

Emlékeztetőül: most 20 éve, az akkor 57 éves "tanár úr" a nemzeti kerekasztal tárgyalásokon részt vevő MDF tárgyalódelegációnak általában még csak a második széksorában kapott helyet, de azért ült ott, hogy súgjon az első székből vitázóknak. Hogy aztán gyorsan a megújuló ország legfontosabb választott tisztségébe kerüljön... Tizenéves korától készült rá - karizmatikus céltudatossággal. Ezt már ismerősei, önéletrajzírói és a seggnyalói teszik hozzá. Alább cikkünk tárgyának dokumentuma.

Antallról kétségkívül sokat lehetne írni, neve egyenértékűvé vált a magyar jobboldaliság és hazafiság elárulásával. Az MDF 1990-ben még azt hirdettette, hogy ,,továris konyec". Aztán hagyta, sőt, nem túlzás egy miniszterelnöki posztra 15 éves korától készülő egyénről ezt állítani, elősegítette az egykori vörös-zsidó bárók milliomos nagytőkéssé való átvedlését.

Minket azonban most nem ez érdekel, bár - ha egyszer sikerül összegyűjteni és megírni az anyagot - a képzeltbeli ,,Rendszerváltás titkos dossziéi" című műben, a ,,hazánk elárulása és zsidó kézre játszása" fejezetében Antallról több száz oldalt, ha nem több ezret lehetne írni. Nem pozitív hangnemben - tegyük hozzá.

Szerkesztőségünkbe eljutott egy levél, melyet a zsidó Tom Lantos, a magyarság ellenében még Ceausecuval, a kommunista ördöggel is szövetkező amerikai cionista kongresszusi képviselő és Antall József váltott. Bár a miniszterelnök válaszát nem ismerjük, az alábbi dokumentumokból kiderül, a levélváltás előzménye egy amerikai beszélgetés, aminek apropóján Lantos egyáltalán nem meglepő módon a magyarországi zsidóság kivételezett helyzetének eléréséért lobbizik Antallnál. Érdemes megfigyelni, hogy a megfogalmazásban nyoma sincs a diplomatikus magázásnak, önözésnek, a bensőséges hangulatú levélben Antallhoz úgy szól a héber, mint régi cimborájához. Valószínűleg azok is voltak a később Orbán Viktorral a Jobbik és a Magyar Gárda ellen uszító, hazudozó figurával.

,,Levelemmel szeretnék visszatérni javaslatainkra" - kezdi a magyargyűlölő zsidó, pár sorral később, pedig ki is derül, milyen "javaslatokról" (magyarán inkább utasításokról) is van szó. ,,Szeretném, ha a választások után megtalálnátok azt a minél átfogóbb magyar szervezetet" - és az utóbbi húsz év tükrében már tudjuk értelmezni, mit jelent, ha egy amerikai zsidó azt mondja egy magyar politikusnak: szeretném. Magyarán: parancsolja. A levélben az amerikai Congressional Human Rights Caucus nevű zsidóvédő szervezetről van szó, amihez hasonlítani kéne egy magyar zsidófajvédő szervezetnek, ezt kell Antallnak létrehoznia. Lantos Tomi meg is jegyzi, hogy két ilyen szervezet közötti együttműködés ,,sokat segítene abban, hogy Magyarország várható új, felvilágosul és progresszív politikája kellőképpen ismertté váljon Amerikában". Ez egyúttal azt is jelenti, hogy ellenkező esetben csak negatív kontextusban említődik meg hazánk az USA-ban (mint tudjuk, a zsidó akkor is csahol, ha a kisujjunkat nyújtjuk neki, és a karunk sem elégíti ki, ennél fogva Antallékat, mint megvetett szolgákat azután is fasisztázták, hogy minden kívánságot teljesítettek).

Emlékezzünk csak a jenki nagykövetek mennyire örültek az SZDSZ sikerének, hányszor sajnálkoztak a hazai ,,rasszizmus miatt" magyarán hány és hány alkalommal befolyásolták a hazai és az amerikai közvéleményt. Ennek tükrében állíthatjuk: Antallt a zsidó jól átverte. Meg is érdemelte, igaz, mi, magyar állampolgárok kevésbé.

A következőkben érdemes hosszabban idézni a két antimagyar jó barát levelezéséből. Íme: ,,Nagyon egyetértek veled abban, hogy közös felelősségünk, hogy a magyar zsidóság helyzetének oly súlyos, komor történelmi terhére egy új kibontakozás, kölcsönös megismerés és közös építés alapjait rakjuk le. Egy, az amerikai zsidóság és Izrael bevonásával létrehozott program ifjúsági csoportok tanulmányútjaira a magjánál kezdené a még meglévő sötétséget eloszlatni. Ez annál hasznosabb lenne, mert az előítéletek, bizalmatlanság, kölcsönös gyanakvás első gyökere a tudatlanság, egymás nem ismerése. Abban sincs közöttünk nézeteltérés, hogy a magyar zsidóság tragédiáját és az ellenük elkövetett bűnöket nem kisebbíti annak a mérhetetlen szenvedésnek a felismerése amit a háború, a szovjet megszállás és a sztálinizmus hozott az egész magyar népre".

Az azóta eltelt időben sokan próbálták már cáfolni a Rózsadombi paktum néven elhíresült megállapodás létét, egyszerű összeesküvés-elméletnek titulálva azt. Kétségtelen, semmilyen hiteles dokumentum, bizonyíték nincs annak megtörténtére. Valószínűleg nem is volt rá szükség. Ám az élet és a tárgyalt levél felérnek egy rózsadombi paktummal, amely a pletyka szerint a magyar nép jogainak, tulajdonának semmibevételét, a komcsik átmentését, a zsidók előjogainak biztosítását írta elő.

Nos, nemzettestvéreim, itt van feketén-fehéren, a fenti idézet sötéttel kiemelt részében, ezt írja a zsidó: le vagytok ti szarva minden negyven évnyi szenvedésetekkel, '56-al, elnyomásotokkal, magyarirtásotokkal együtt, a zsidók szenvedései felülmúlhatatlanok. A levélből egyértelműen kiderül: Antall és Tom Lantos ebben (is) egyetértett. Az utóbbi húsz év pedig megmutatta, hogy az ifjúság ,,nevelése", azaz az agyak átmosása hova vezette hazánkat. Ám folytassuk csak tovább az olvasást. A kommunista diktatúrából épp csak kilépő, a demokráciával ismerkedő magyarok első miniszterelnökét eképpen ,,világosítja fel" a magyargyűlölő Jordán-pozitív: ,,Pusztán a demokrácia azonban a kisebbségnek, így a zsidó kisebbségnek sem elég. Szüksége van a többség aktív támogatására, megértésére, megelőző figyelmességére." Ekkoriban a kommunisták által csődbe vitt Magyarország lakossága épp a rohamosan növekvő munkanélküliséggel, az elszegényedéssel ismerkedett. Tényleg, mi fontosabb lehet a kommunizmusban is tipikusan vezető pozíciókat betöltő, magyarellenes bűntettek sokaságáért felelős zsidókkal szembeni tolerancia napi tanúsításánál egy ilyen helyzetben? Tom Lantos számára nyilván semmi, de egy magát nemzeti érzelműnek valló, magyar miniszterelnök számára?

,,Kettőnk kézszorítása egy ilyen magyar társadalom iránti elkötelezettségünk pecsétje " - kezd búcsúzni a zsidó, majd hozzáteszi: ,,Anette nevében is üdvözöllek".

Nos, mindenki számára világos, hogy a levél több, mint egy történelmi dokumentum. Gyakorlatilag elég egy Antall-ellenes rövidebb vádirat összeállításához. A Rózsadombi Paktumként közismert "dokumentum "szerint, a '89 utáni új rend majdani képviselői többek közt arra is kötelezettséget vállaltak, hogy nem bolygatják a kommunista terror ideje alatt elkövetett bűnöket és azok felelőseit, illetve kötelezik magukat arra, hogy a zsidóknak kinyalják az ülepét. Most sarkosan fogalmaztam, de nagyjából ez a lényege. Az említett budai titkos megállapodást létrejöttét sokan próbálták cáfolni, megtörténtét azonban még, ismételjük senkinek sem sikerült hitelt érdemlően bizonyítania. Az említett, kétes iromány két pontja is (az általam ismert változat húsz pontjából) foglalkozik a zsidósággal. A 11. és a 20. pontok alatt a régi-új rend képviselői kötelezik magukat, hogy minden zsidóellenes nyilatkozatot üldöznek, megmozdulást és szervezkedést megbüntetnek, valamint Magyarország teljes mértékben kárpótolja a zsidóságot, a második világháború során állítólagosan bekövetkezett veszteségeiért, noha már a kommunizmus idején is történt zsidókárpótlás.

A magyarellenesség pecsétje: egy kézfogás

http://www.nemenyi.org/lib/gall/egyeb/lantoslevel4.jpg

Az Antallnak címzett és Tom Lantos zsidóbűnöző által jegyzett levél tanúsága szerint, ha nem is egy titkos paktumban, de a zsidóság kivételezett helyzetét már a rendszerváltás hajnál elkezdték kidolgozni a metszettek, és ebben hű társara leltek - a levél által most már bizonyítottan - magyarországi parlamenti politikusokban, magában a miniszterelnökben is.

Érdekes a levél keltezése is: 1990. február 7-én íródott, akkor, amikor Magyarországot épp a Dunagate-botrány tartotta lázban és készülődött az első, állítólag szabad választásokra. Sokak előtt világos volt, hogy Antall József lesz a miniszterelnök. Nos, a fentiek fényében túlzás nélkül állíthatjuk: a zsidó nem véletlenül kopogtatott Jóska barátjánál és bizony megértésre talált nála. (Ugyancsak ebben az időszakban, 1990. februárjában, Soros György a magyarországi politikai vezetők és leendő pénzügyérek számára szervez Londonban egy találkozót, melynek témája: magyar adóssághiány lehetséges kezelési módja. Míg Lantos a zsidóság kiváltságos helyzetének eléréséért lobbizik Antallnál - nem kevés sikerrel -, ezzel egyidőben Soros pedig eléri, hogy a magyarok továbbra is törlesszék az államadósságot. Ha valaki elhiszi, hogy a két tetűhintás: Soros és Lantos nem egyeztetett egymással ezekben az időkben, az megérdemli. Erről bővebben ITT olvashat)

Kérdés: mikor fognak a hazai parlamenti pártok elszámolni az úgynevezett Antall-örökséggel kapcsolatban? Miből is áll ez az örökség tulajdonképp? Tán csak nem a Tom Lantos és Antall József közötti kézfogás írja ma is a hazánk sorsát?

Mivel a fenti kérdésekre, épp úgy mint a rendszerváltásnak hazudott átvedlés korszakáról, valamint az első "szabadon választott" (valójában csak a nemzetköziek által engedélyezett, felülről szervezett pártok rúghattak labdába) miniszterelnökről mai napig csak részben derült ki, hogy mily mértékben és kikkel működött együtt hazánk gyarmatosításában, valamint mivel Antall József személyét a honi hivatalos közbeszéd szent tehénként kezeli, s már a judeobolsevikok számára is pozitív hivatkozási alap lett, a Kuruc.info elindítja a ,,húsz év hazugság" fedőnevű tényfeltáró akcióját.

Kérjük, hogy azok a személyek, akik 1988-tól 1992-ig Antall József környezetében, vagy valamely ellenzéki párt, esetleg az állampárt felső vezetésében vagy annak közelében tartózkodtak, illetve birtokukban van bármely olyan dokumentum, mely - még ha csak részlegesen is -, de hazánk ellen tevékenykedő politikusok tetteiről számol be, vagy akár csak szem és fültanúja volt gyanús eseményeknek akkoriban, kérjük írjon a wahrheitgeyer88@csiga.gmail.com címre! (Fontos tudni: az említett emilcímre elküldött anyagokat, azok feladóinak adatait bizalmasan kezeljük. Kérjük írják meg előre, hogy nevük közölhető-e, ha nincs erre vonatkozó megjegyzés, akkor nem tesszük közzé azokat. Az említett internetes postafiók csak leveleket fogad, válaszra innen senki ne számítson - biztonsági okokból.) Derítsük ki együtt, hogy kik a főbűnösök és tárjuk a nyilvánosság elé szennyes múltjukat, jelenüket! Köszönettel, kitartás!

(Florian Geyer, Kuruc.info)

Forrás: kuruc.info

http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Exkluziv_megdobbent o_level_Antall_Jozsefhez_izraelita_cimborajatol_a_demokracia_a_zsidoknak_nem_eleg __tobbletjogokat_akarunk_61101
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen nyelven tette le az áll
  2009-10-05 19:40:27, hétfő
 
  Milyen nyelven tette le az állampolgári esküt Joav Blum?
2009. október 5. 13:09:42

Megint egy beképzelt zsidó, aki azt gondolja, hogy körülötte és a haverjai körül forog a világ. És ezt még ki is nyilvánítja. Az alábbi írásból kiderül, hogy a magyar szót nem érti, és a nyelvünket sem beszéli. Annak ellenére, hogy - állítása szerint - 20 éve magyar állampolgár. De sajtóközleményt azt ki tud adni, pontosabban az ülepét nyalók mögé bújva próbálja osztani az észt. Csakhogy ami nincs, azt nem lehet osztani. Alább a King's City ügyében kiadott sajtóközleménye, kommentárokkal.

,,A King's City befektetői csoport és a magam nevében, alulírott Joav Blum, fontosnak tartom megerősíteni, hogy a beruházás előkészítése, illetve a felelős hatóságokkal, valamint a kormány képviselőivel - mindig a magyar törvényekkel összhangban - folytatott tárgyalásaink során sohasem kértünk semmit, vagy részesültünk olyan előnyben, amelyet más hasonló nagyságrendű beruházásoknál a külföldi befektetők ne kértek vagy kaptak volna."

Magyarországon évtizedek óta nincs felelős kormány. Talán Kossuth idejében volt utoljára.

A magyar ,,törvényeket" nyugodtan felejtsd el. A fajtád soha nem tartotta be - még akor sem ha szinte kizárólag úgy készültek hogy nektek kedvezzenek -, és hamarosan úgyis törlésre kerülnek.

A módszerváltás óta csak a zsidó gyilkosok ülepét nyalja a mindenkori magyar kormány. Tehát akkor állna meg amit mondasz, ha a "befektetők" (valójában tolvajok) és a magyar (értsd: nem zsidó) kis-és középvállalkozók egyenlő jogokhoz jutottak volna. De nem így volt, tehát erre nem hivatkozhatsz. A kettős mérce a ti javatokat szolgálja évek óta.

,,Tudomásunk szerint, terhünkre sem az Állami Számvevőszék, sem az Ügyészség jogszabálysértést nem állapított meg."

Ezt rosszul tudod. Olvass HunHírt, vagy bárkit, aki megírta a tetteitek történetét és eredményét. De abban igazad van, hogy az ÁSZ nem vizsgálta közvetlenül a tervezett kaszinóitok dolgait, csak a földcsere ügyében mert véleményt nyilvánítani hivatalosan. Tehát már a tárgyhoz csak kis mértékben tartozó vizsgálat során is kiderültek az égbekiáltó szemétkedéseitek. Olyan életveszélyes fenyegetésekkel a puttonyukban amiket a megbízásotokból kaptak, mások sem tettek volna másként. A földcsere-szerződésetek viszont érvénytelen, a megkötésének pillanatától. Ennyit még ilyen előzmények után is ki mert jelenteni a számvevőszék.

,,Az ellenem, mint a beruházás egyik kezdeményezője ellen megindult és még a bíróság előtt meg sem kezdődött "lakóhely bejelentési" ügy egy számomra megdöbbentő kísérlet volt a nemzetközileg elismert és jó hírnévvel rendelkező befektetői csoport kriminalizálására, valamint az óriási méretű befektetés jogszerűségének vitatására a közvélemény előtt."

Megint hazudsz. Ha a falból bejelentett putridban laknál, akkor még a tieid is kiközösítenének. A pingpongversenybe pedig kár volt belemenned, mert csak hülyét csináltál magadból az elért utolsó helyeddel. Inkább gyorsan legyőztek, mert a játékosok nem bírák a szagodat. Az pedig hogy anyukád főzi a legjobb magyar ételeket - amin te maceszgombócot értesz -, az egyenesen nevetséges.

Azonkívül nem kezdeményeztél te semmit, rád verték a balhét a hitsorsosaid. Valószínűleg el is vitetik majd veled. Aztán az utolsó szó jogán majd válaszolhatsz arra a kérdésre, hogy: - Jó volt hülyének lenni? Amúgy miből kezdeményeztél volna bármit is? Olyan ruppótlan vagy, mint a csicskák Szabolcsban. A telkekért is üveggyöngyöket adtál, és egy sem volt a tiéd belőlük. A nemzetközi elismertséget és jó hírevet a cionista sajtó sulykolja csak az úgynevezett üzlettársaidról. Bár Laudernek tényleg van hírneve, bár az nem azt jelenti hogy híres hanem azt, hogy hírhedt. Bármihez nyúlt eddig, az mindig halállal járt. Sajnos nem az ő halálával. Minden épeszű ember messzire kerül benneteket. Nem a származásotok miatt, hanem a cselekedeteitek miatt.

A kriminalizálásról csak annyit, hogy a fajtád - és az igazi hazád - népirtásainak se szeri, se száma. Amióta csak valamelyikőtök fejében megszületett a világuralmi gondolat, mert előtte a gyilkoláshoz is hülyék voltatok. Ti magatok írtátok ezt le. Amikor többnek akart a zsidó látszani annál, ami volt. Addig nem is hagyjátok azt abba, amíg valaki lesz olyan ügyes közületek, hogy kiirt vagy kiirtat benneteket a Föld színéről.

Más dolog a jogosság, és más a jogszerűség. A jog az az alapvető emberi jogokon alapul, és igazi alkotmányban szokott kifejeződni. Ha a Szent Korona alkotmánya felől nézed a kérdést, akkor menj és húzd fel magadat az első fára. Itt ehhez jogod van, és csak ehhez van jogod.

A jogszerűségre rátérve csak annyit kívánok neked, hogy ezentúl egyél étel-szerűséget (teli vannak velük a ti tulajdonaitokban levő bevásárlóközpontok), barátkozz nő-szerűséggel (egy transzvesztita vagy egy nőnek látszó buzi pont jó lesz neked), és lakjál lakás-szerűségben (pl. cigányputri). Akkor megtudod, hogy pontosan mit is jelent a jogszerűség, és mekkora a különbség a jg és a jogszerűség között.

Az óriási méretű befektetést pedig vigyétek a pokolba. Úgyis az az igazi hazátok, és mindannyian oda kerültök - remélem mihamarabb.

,,Ugyanakkor meg vagyunk róla győződve, hogy a beruházás helyszínére vonatkozóan a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-vel megkötött ingatlancsere szerződés megfelelt a magyar jogszabályoknak."

Mi pedig arról vagyunk meggyőződve, hogy egy csaló tolvaj vagy, az úgynevezett ,,üzlettársaiddal" együtt. Ne félj, mire a bitó alá állítanak, addigra a többi sumákságod is ki fog derülni. A Nemzeti Vagyonkezelő se nem nemzeti, se nem vagyonkezelő. Saját magatoknak hoztátok létre, hogy felvásároljatok mindent hazánkban, és némi konc jusson az ülepetekben nyelvgyökig benne levőknek is.

Ugyanígy esett a magukat képviselőknek nevezőkkel. Üveggyöngyökért megvettétek őket, hogy jogszabálynak nevezett irományokat nyomtassanak ki egy Magyar Közlönynek nevezett papírgyűjteményben. Az irományok kizárólag nekik és nektek kedvező dolgokról szólnak.

A jogszabályokat felülírják a törvények, azt pedig az alkotmány. A Szent Korona országában a Szent Korona alkotmánya érvényes, mivel senki nem érvénytelenítette. Ehhez tartsd magad!

,,Az ingatlanok értékét a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. által közbeszerzés útján felkért független értékbecslő vállalat állapította meg, és azt az illeték kiszabásánál az APEH is elfogadta."

Az értékbecslők a ti embereitek voltak. Vagy megvettétek őket, vagy megfélemlítettétek őket. Hamarosan kiderül. Közvetlenül előtted fogják fellógatni mindegyiket. Majd kérd meg őket, tudósítsanak arról, hogy milyen az út a pokolba. Az APEH mindent elfogad, amit a haverjaitok és talpnyalóitok mondanak neki. Tehát ez sem érv.

,,A csere indokaként egy fő közlekedési útvonal, nevezetesen a 4 sz. közút, megépítésének az aligha vitatható közérdekű célja szolgált."

Ugyan már! Azt az utat már régen meg kellett volna építeni. Ha nem loptátok vagy lopattátok volna el a rá való pénzt, akkor olyan régi lenne, hogy már többször is felújították volna. Miféle közérdekről beszélsz? A kaszinóitok melyik köz érdekét szolgálnák? Aki egy kicsit is ért a turizmushoz, az tudja, hogy már évek óta nem épít senki hatalmas szállodákat, mert abba csak ukrán és hozzájuk hasonló maffiózók szoktak megszállni. A különálló, minden luxussal felszerelt apartmanok az igazán eladhatók-kiadhatók.

,,Ugyanakkor sajnálatos, hogy az állami érdek vizsgálatánál nem vették figyelembe, hogy az egymilliárd eurót meghaladó turisztikai beruházás önmaga is megvalósítja a jogszabályban megkívánt közérdekű cél fogalmát."

Ebben az országban senki nem kíváncsi a fajtádra. Milyen turisztikai beruházásról beszélsz? Ami megakadályozza, hogy a turisták szabadon körbejárják a Velencei-tavat? Vagy amelyik visszavonhatatlan természetkárosítást okoz? Nem hisszük el a 10 méteres partszakaszt sem amit ígértek, mert egyetlen normális ember sem érezné jól magát, ha séta közben Moszadosok figyelnék minden lépését. Vagy azt akarod mondani, hogy egyszerű földi halandót is beengednétek a kaszinóváros területére? Ne viccelj! Monte Carlóba se mehet be akárki. Például a cigányok - főleg a zsebes fajta - néha megpróbálkoztak vele. Több van belőlük némelyik épület alapjában arrafelé, mint betonvasból. Las Vegasban pedig ugyanez a helyzet a négerekkel.

,,A beruházás megvalósulásával pedig az állam közvetlen adó- és koncessziós díjbevétele évente nagyságrendekkel meghaladná az ingatlanoknak a csere során feltételezett értékkülönbségét, nem is beszélve a turisztikai beruházással összefüggő egyéb bevételekről."

Ha eltakarodnátok erről a bolygóról, akkor az államoknak (mindegyiknek) nagyságrendekkel több bevétele lenne. Bármiből.

,,Ugyanígy meg vagyunk arról is győződve, hogy a beruházás megvalósításakor a Velencei-tó, valamint a környezet védelme olyan mértékben biztosított lesz, hogy az a tó értékeinek megvédését szorgalmazó minden szakember és látogató aggályait el fogja oszlatni."

Mi pedig teljes bizonyossággal tudjuk, hogy hazugság, amit mondasz.

,,A King's City a természetes környezetre, valamint a tóra való tekintettel, a környék lakosaival együttműködve kívánja folytatni tevékenységét."

Ez még igaz is lehet, ha az összes zsidót letelepíted a tó körül, és velük egyezkedsz, egyeztetsz erről. De csak ebben az esetben. Minden más esetben: hazudsz.

,,Végezetül, örömmel teszünk eleget a Pénzügyminiszter Úr meghívásának, annak reményében, hogy az illetékes hatóságokkal és kormányzati képviselőkkel folytatott hosszú egyeztetések egy olyan üdülőhely megvalósulásában öltenek testet, amely kihagyhatatlan látnivalóként valódi ikonná válik majd Magyarországon."

Mi pedig örömmel vennénk, ha a celládból látogatnál át hozzá, az ő cellájába. Remélem hamarosan megteheted, miután ledolgoztad azt a napi 18 órát, ami ahhoz kell, hogy a betevő falatod meglegyen. Akárcsak az övé. Sokan szívesen látnának téged meg az oszkót (szándékos kis kezdőbetű) ikonként. Ennek - az ikonizálódásnak - például az a módja, hogy fél-egy évet himbálóztok a kötélen, aztán egy úthenger kivasal benneteket. A keretet pedig ígérjük, hogy állami pénzből álljuk hozzá.

,,Meggyőződésünk, hogy a King's City felejthetetlen élményt nyújt majd a hazai és az idelátogató sok külföldi turista számára és a magyar emberek büszkék lesznek majd az üdülőkomplexumra."

Több ezer olyan élményt tudok felsorolni, amire egy magyar ember sokkal jobban vágyik, mint arra amit te ajánlgatsz. Azt ajánlom, nagyon gyorsan verd ki a fejedből a tervezett bűntanyátokat, mert ha mi verjük ki belőle, akkor az nem fog tetszeni. Addig költözz el a haverjaiddal egy másik bolygóra, amíg teheted. Mert a Földön megtalál az a néhány hazafi, aki éppen téged fog keresni, amint az első kapavágást megteszi a tó környékén valamelyik talpnyalód.

A magyar ember büszke az őseire, az országra, amit tőlük kapott, a hagyományokra, a tudásra és a hősi tettekre. Bálványokat a te fajtád szokott imádni, errefelé az nem volt divat soha.

A végére már csak az a kérdés maradt, hogy ha nem ért ez a tulok magyarul, akkor milyen nyelven tette le az állampolgári vizsgát? Igaz, az - állítása szerint - 20 éve volt. Éppen a módszerváltás idején. Vagy a magyar nyelvű vizsga csak a keleti embereknek kötelező? Némelyik kínai vagy vietnámi emberpalánta első szavai között van a ,,kici, óccó", de Joav Blum még ennyit sem tud kinyögni magyarul. Kizárólag hazudni tud, azt viszont bármilyen nyelven.

vadkörte - a Velencei-tavat védő civilek nyomán



Forrás: hunhir.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Libajnai "válságmenedzsel" má
  2009-10-05 19:33:56, hétfő
 
  2009-10-05. 19:25

http://kuruc.info/r/42/47931/


Libajnai "válságmenedzsel" már most átléptük az éves hiánycélt


Az államháztartás hiánya - önkormányzatok nélkül - szeptemberben 145,7 milliárd forintot tett ki, az első 9 hónapban 1059,2 milliárd forint volt, a GDP 4,1 százaléka - közölte a Pénzügyminisztérium.
A deficit a szaktárca prognózisának megfelelően alakult, amely azzal számolt, hogy szeptember végére az államháztartás egyenlege 1067,7 milliárd forint hiányt halmoz fel, ez a GDP 4,1 százalékának felel meg. Az államháztartás augusztusban 97,7 milliárd forint deficittel zárt, az első 8 hónapban a pénzforgalmi hiány 913,5 milliárd forint volt.
A Pénzügyminisztérium azzal számol, hogy a központi kormányzat hiánya december végén 991,8 milliárd forint lesz, a GDP 3,8 százaléka. A központi kormányzat elsődleges többlete pedig 210,2 milliárd forint, a GDP 0,8 százaléka lesz. Tavaly szeptemberben az államháztartás deficitje 58,4 milliárd forint volt.

(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs rá szó: Libajnaiék miatt
  2009-10-05 19:32:08, hétfő
 
  2009-10-05. 13:22


Nincs rá szó: Libajnaiék miatt megszűnik a vakok szövetsége

Az eddigi támogatás 80 százalékának megvonása miatt megszűnik a vakok szövetsége - tudatta a Magyar Szociális Fórum - Szociális Kerekasztal Szőke Lászlóra, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének elnökére hivatkozva hétfőn.
A további anyagi támogatás elvonása miatt a szövetséggel együtt az alábbi szolgáltatások szűnnek meg: bezár a Vakvezető Kutyakiképző Iskola, megszűnik a vakvezetőkutya-kiképzés, nem nyit ki a hangos- és a Braille-könyvtár, nem lesz Braille-nyomtatás, nem készülnek pontírású folyóiratok, könyvek, nem tudják biztosítani a látássérültek segédeszköz-ellátását, nem olvasnak fel hangoskönyveket a stúdiójában, a látássérült gyermekek nem részesülhetnek speciális tankönyvellátásban - olvasható a Szociális Kerekasztal közleményében. Ezeket a tevékenységeket és szolgáltatásokat odaadó munkával az elmúlt száz év alatt építették föl. Szőke László szerint a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a jelentős elvonást tartalmazó költségvetés előterjesztését megelőzően az érintett szervezetekkel nem egyeztetett.
Az Országos Fogyatékosügyi Tanács (OFT) lett volna hivatott a tervezet véleményezésére - tette hozzá. Mint mondta, a minisztérium azonban az OFT-t is csupán tájékoztatta a koncepcióról, így a tanács határozat helyett csak ajánlást fogadhatott el, amelynek figyelembevétele a kormány számára nem kötelező. A Magyar Szociális Fórum - Szociális Kerekasztallal együttműködő szervezetek nevében Simó Endre szervező szolidaritásáról biztosította a vakok szövetségét. Simó szerint ,,minden társadalom intelligenciájának és emberségének fokmérője, miképpen bánik fogyatékos embertársaival, hiszen bárki kerülhet olyan élethelyzetbe, hogy szüksége lesz segítségre". Simó sürgette, hogy a kormány vizsgálja felül álláspontját, és ne vonja el a támogatást a leginkább rászorulóktól.

(MNO)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2009.09 2009. Október 2009.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 404 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2789
  • e Hét: 8521
  • e Hónap: 19632
  • e Év: 173128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.