Regisztráció  Belépés
magdy35.blog.xfree.hu
Náo sei mais imaginar a minha vida sem vocé..te amo mtmtmmt Magdy csak Magdy
1970.12.23
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Képszerkesztő
  2009-11-27 13:15:28, péntek
 
 
scrapee
Link
grapicshunt
Link

képfeltöltés
Link

comment365
Link

szülinapra
Link
szülinapi köszöntő
Link

képek photobucket
Link
loverspoems
Link

fatimacard
Link
mycooltags
Link

photobucket
Link
photobucket
Link

Link


uniblog
Link

 
 
0 komment , kategória:  Család  
Ha tudhatnám..
  2009-11-19 09:50:00, csütörtök
 
  HA TUDNÁM, HOGY MA UTOLJÁRA LÁTLAK, AMINT ALSZOL - MEGÖLELNÉLEK ÉS IMÁMBAN KÉRNÉM ISTENT, HOGY VÉDHESSEM A LELKEDET.

SZÁMOMRA NINCS MÁSIK, MÉG HA A SZÍV BELE IS SZAKAD : FORRÓ VASSAL MEGBÉLYEGEZTÉL, A SZÍVEM KÖZEPÉBE ÉGTÉL, NEM DOBOGHAT MÁR NÉLKÜLED, AZ A SEB, ÖRÖKRE - A TE JELED.

Neked köszönöm a fényt, a sok szép álmot ; azt, hogy velem vagy és én veled szállok távoli egekbe, suhogó angyalszárnyon ! Magasba emellek én, felhök magasába, ahol nem leszel már magányos és árva, hanem végtelenség fénylö ragyogása.

Boldog, aki Veled kelhet, S mindig Neked énekelhet, Ki arcod fényét csodálva Szemedbe nézve, zihálva Elégedett mosollyal arcán Ölelhet meg, újra és át. Boldog, aki Hozzád szólhat, Neked mindig szépet mondhat. Ki szavai által szeret, És lelkedbe lát, ki Veled Oszthatja meg búját - baját Oldaladon teljesíti ki magát. Boldog, aki tehet Érted, S az életben Veled léphet. Ki az úton folyton lesheti, A szíved örömét mivel segítheti. Az útját Veled tudja járni, Tettei által tud imádni !

Ha soha többé nem látnálak, Vagy minden nap látlak, Ez lassan - lassan mindegy már nekem .. Én veled alszom, És Veled ébredek, Ez régen több - sokkal több, Mint szerelem !

Ne menj tovább ! Óh, bár csak foghatnám óvó kezed ! Nézd bennem a kisgyermek hogy remeg, ki álomburkában vacogva fél, hol bántalmaktól menekülve él Ne menj tovább ! Én hittem benned, rád bíztam magam, pedig belém tiportak már megannyian, kongó magányom hü társért kiált. Szeress jobban ! A sorsom, lásd, hogy' szétzilált Ne menj tovább ! Ha támadón rám öntöd mérgedet, én elfutok, többé nem csatázom veled : nincs harceröm, és eldobtam a fegyverem Ölelj inkább, beszélj, s nyugtass meg csendesen !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi történik a Földdel 2013-ig?
  2009-11-13 13:59:44, péntek
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

Mi történik a Földdel 2013-ig?2012 végén, illetve 2013-ban nagy változások lesznek bolygónkon. Ennek okai:

1. Véget ér a 26000 éves Föld-Nap-Plejádok keringési ciklus
2. Lezárul a Galaktikus Középpont körüli keringés 230 millió éves periódusa
3. A Nagy Központi Nap körüli végtelen hosszúságú körpálya két végpontja is záródik.

2013-ig a következő események fognak lezajlani:

1. Pólusváltás történik, ezáltal megváltozik a Föld Naphoz viszonyított helyzete
2. Egyidőben a Napban is pólusváltás zajlik le, ezáltal megváltozik a Plejádokhoz viszonyított helyzete
3. A Plejádokon is bezárul az aktuális spirálkör, így megváltozik az Orionhoz viszonyított helyzete
4. Az Orion teljesen felbolydul, 24 órára elsötétül, ez alatt a rendszer minden csillagán és bolygóján pólusváltás megy végbe
5. Az Orionon felszentelve újra megnyílik a galaxisok közötti átjáró
6. A Szíriusz az egész világmindenség misztériumiskolájává lép elő
7. A Naprendszer keringési pályaképe megváltozik, az Alcyone helyett - az egész Plejádok csillagrendszerrel együtt - a Szíriusz körül kezd el keringeni.
8. A galaxis ezen karjának a Szíriusz lesz az új központi napja, a Plejádok pedig be fog olvadni a Szíriusz csillagrendszerbe.

Jelenleg bolygónk már a fotonövezetben tartózkodik, eddig a peremén haladtunk ki-be sodródva. A fotonövezet a Galaktikus Középpont magas rezgéstartományú kozmikus kisugárzása. 2000-ben léptünk be ebbe az övezetbe, egyre mélyebbre tartunk és 2000 évig fogunk benne tartózkodni.

A fotonövezetbe lépésünk hatására a változások már elkezdődtek. A Föld galaktikus Nap-beavatása miatt egyre több áradás, földrengés és vulkánkitörés lesz megfigyelhető. A kontinensek arculata át- és átrendeződik, majd bekövetkezik a pólusváltás.

A pólusváltás emberekre gyakorolt hatása

A pólusváltást követően a Föld (és az Univerzum) evolúciós folyamatával szinkronban dimenzióváltás következik be. A Föld keringési pályája addigra már teljesen a fotonövezet hatása alá kerül, így csak azok lesznek képesek a folyamatot a Földön, a fizikai síkon túlélni, akik erre felkészülnek.

Mindenkinek két választása lesz:

1. Nem kívánnak a Földön maradni (ebben az esetben a galaxis egy másik részében található bolygóra kerülnek, ahol folytatódni fognak karmikus leckéik és az a háromdimenziós evolúciós folyamat, melynek most is a részesei).
2. Itt kívánnak maradni (ebben az esetben mindenkinek meg kell nyitnia és aktivizálnia kell Ka-csatornáit, hogy testük képes legyen kiállni a Földön bekövetkező rezgésszint-változást).

1. Akik folytatják karmikus leckéiket (mennek)

Egyesek azért választják majd a természeti katasztrófák általi halált, mert tudatuk felismeri, hogy emberi megtestesülésük már túlságosan mélyre süllyedt a látszatok világába, és képtelen egyéb módon kitörni onnan.
Mások azért hagyják el ily módon a “földi árnyékvilágot", hogy a Fény honába segítsék a halálon velük együtt átmenőket, és követendő példával járjanak elöl a felemelkedés terén.
Megint mások azért választják a halálnak ezen módját, mert készen állnak a Föld elhagyására, hogy ezután egy másik bolygón folytassák evolúciós pályafutásukat.
Lesznek olyanok, akik egyszerűen azért halnak meg ilyenkor, mert fizikai szervezetük a fennmaradó időben már nem alkalmas arra, hogy az átlépéshez szükséges változásokat meg tudja valósítani a Földön.

Függetlenül attól, hogy ténylegesen, avagy a felemelkedésre készek esetében látszólagosan ki miért leli halálát ilyenkor, a magasabb kollektív tudat olyan hatással bír az események alakulására, hogy véletlenekről szó sem lehet. Mindazok, akik elhagyják a fizikai síkot, maguk döntenek erről.

2. Akik dimenziót váltanak (maradnak)

Amikor az ember elér egy bizonyos tudati fejlettségi szintet, éljen akár olyan területen, ahol hatalmas földrengések temetnek maguk alá mindenkit, vagy sodródó árvízek pusztítanak minden útjukba kerülőt, ő mégis túléli az eseményeket. Egyszerűen feljebb rezeg a következő dimenzióba, és halál helyett egyfajta szellemi emelkedettséget tapasztal meg.

Addig, 2013-ra a Földön maradóknak négy evolúciós alapelvet kell megérteniük és magukévá tenniük:

1


A földi ember létének célja a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális fejlődés

2


Minden emberi lény magában hordozza a fényből és szeretetből álló Isteni Lényeget, amelynek alaptermészete a jóság

3


A szabad akarat abszolút érvényű, univerzális joga mindenkinek, ám a tökéletesedés lehetősége abban rejlik, hogy saját akaratunkat hittel és bizalommal alárendeljük az isteni akaratnak

4


Minden természeti létező szent és sérthetetlen, függetlenül attól, hogy egyéni szinten mennyire szolgálja a Magasabb Én szükségleteit.2013 elején az egész Plejádok-rendszer (amibe a Napunk is beletartozik) magasabb “iskolai" osztályzatba lép, és a csillaghalmaz Fényvárosoknak fog otthont adni. A Fényvárosok olyan lakóhelyek, ahol a népesség minden egyes tagja tisztában van a fejlődés szellemi törvényeivel, és tiszteletben tartja minden dolog szentségét. A Fényvárosok lakosai felismerik életcéljukat, és önmaguk, közösségeik és az egész létezés fejlődése és növekedése érdekeinek alávetve élik életüket (Isteni Terv szerint), és elérik legalább a Krisztus-tudat szintjét.

A Krisztus-tudat szint elérése

A Krisztus-tudat szintet elérők alapítják meg az Új Földet és elhozzák a Megvilágosodás Korát/Fény Korát/Aranykort/Vízöntő Korát.

A Krisztus-tudat eléréséhez szükséges kvantumugráshoz fizikai és érzelmi testjeinknek át kell esniük speciális gyógyításokon, megnyílásokon, hogy egyáltalán előkészüljünk a változásokra. A Plejádok Fényküldöttei tevékenységének ez az egyetlen célja, vagyis hogy ezáltal megtisztítsák az utat számunkra (bennünk) Krisztus tömeges méreteket öltő, második eljövetele előtt. Segítségükkel lényegében ráébredünk megvilágosodott mesteri mivoltunkra, és még itt a Földön - emberi testben - Krisztus-tudatosságra teszünk szert - emberről emberre terjedő megvilágosodás útján.

Annak érdekében, hogy Krisztusi Jelenlétünk beleáramolhasson az anyagi világba, hogy lehorgonyozhasson fizikai testünkben, meg kell tisztítanunk Ka-csatornáinkat és a Ka-mintázatot minden karmikusan hozott szennyeződéstől és blokkolt energiáitól.

A Plejádok Fényküldötteinek tevékenysége

A Plejádok Fényküldöttei akkor jelennek meg nálunk, amikor az emberiség egy nagyobb fejlődési ciklus végéhez ért. Ráébresztenek minket aktuális fejlettségi szintünkre és mutatják az utat a következő szint (jelen esetben a Krisztus-tudat) elérése felé. Egyszerűen fogalmazva most lehetőségünk nyílik arra, hogy Ka-csatornánk megnyitásával fizikai testünkbe fogadhatjuk multidimenzionális énünk, holografikus lenyomatunk energiáit.

Ezt azonban akadályozni igyekeznek olyan erők, melyek ellenérdekeltek bolygónk fentebb vázolt fejlődésében, de megakadályozni már nem tudják. Ezek a lények a Lant csillagképből érkeztek, először az Orion-övet szállták meg, majd kb. 20500 évvel ezelőtt megállíthatatlan behatolást intéztek a Föld ellen. A behatolás után a Lant-lények úgy határoztak, hogy vagy a Föld légterét átszövő asztrális síkon maradnak, vagy a “föld alatti sátáni birodalomban", hogy egyre erőteljesebb hatást tudjanak kifejteni az emberiség tudatalattijára. Vezetőjüknek, Lucifernek terve az volt, hogy Legfelsőbb Lényként magához ragadja a Föld irányítását.

A Lant-lények által vezetett erőket a szíriuszi flotta fizikai síkon nem sokkal ezelőtt már kiszorította a Naprendszerből, asztrális és föld alatti síkon azonban még zajlanak a Földön az események (2006/3). Az Isteni Terv megvalósul, ahogy “meg van írva".

Az Isteni Terv pedig az, hogy 2013-ra legalább 144000 ember eléri a Krisztus-tudat szintet, mivel ez az a minimális létszám, mellyel az emberiség túlélheti a dimenzióváltást.

A Plejádok Fényküldötteinek kidolgozott, hatékony módszerük van arra, hogyan gyógyítsuk meg, alakítsuk át és készítsük fel szervezetünket a változásokra. A plejádokbeliek azonban nem csak a technikáját hozták el, hanem maguk is hatékonyan részt vesznek a munkában. Minden bizonnyal az olvasók között is vannak olyanok, akik időnként furcsa zúgást érzékelnek, esetleg enyhe rángásokat idegpályáikon, a csakrák helyén furcsa aktivitást (hőhullám, bizsergés), illetve egyre erősödő (előző életekből hozott, még megoldatlan) érzelmi hullámokat és mellette egyre fokozódó nyugalmat. Ezek a “tünetek" arra utalnak, hogy az illető a plejádokbeliek “kezében van", tehát megkezdődött szervezetének felkészítése és átalakítása (ebbe a fizikai átalakulást is beleértem) a túlélésre.

A Plejádok Fényküldötteinek módszere röviden

1. Tisztítás
2. Öngyógyítás
3. Ka-aktivizálás
4. Delfin Agyminta Átprogramozás
5. Fénykamrák
6. Alszemélyiségek
7. Kiegészítő gyógykezelések
8. Kapcsolat a Magasabb Énnel
9. A Ka-munka fenntartása

Egy átlagos átváltozási idő kb. 1 évig tart. Amint befejeződött, az “alanynak" bármikor lehetősége van a Krisztus-tudat szintre emelkednie.források:
meditációban a Plejádok Fényküldöttei

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fájdalom..
  2009-11-09 18:37:04, hétfő
 
 


Ismertem az emberek túlzó kifejezését a szomorúságra - megszakad a szíve. De mindig azt hittem, hogy ez csak egy allegória, hogy a hagyomány értelmében így neveznek valamit, aminek igazából nincs lélektani kapcsolata a valósággal, mint a "vaj van a füle mögött" esetében is. Úgyhogy nem ért váratlanul a mellkasi fájdalom. A hányinger sem, az összeszoruló torok sem, és a szememet égető könnyek sem. De mi ez a feszítő érzés közvetlenül a bordáim alatt?
Stephenie MeyerSírni a szemünkkel sírunk, más lehetőség nem adatott nekünk, de azon az estén úgy éreztem, mintha minden pórusomból, testem minden hasadékából és zugából patakzanának a könnyek.
Stephen KingNem értettem, miért csorog a szememből a könny, hiszen nincs bennem semmi szúró, gyötrő kín, inkább csak valami végtelen fáradtság, amihez hozzátartozik a sok sajgó fájás, tompa nyilallás. Hát akkor miért folyik a könnyem? Nem sírok, mert sírni csak akkor lehet, ha az ember hagyja, hogy sírjon.
Szilvási Lajos 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyedül..
  2009-11-09 18:21:43, hétfő
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!

Sötét fenn az ég, fény sehol sem ég,
az arcomra álmos köd szitál;
Süket, sűrű csönd, némaság köszönt,
és senki nincs, ki fénylő jelet gyújtson az éjszakán.
Sillye Jenő
Fázom. Miért tagadjam, emberek?
A szívem is gyökérig didereg.
A tél sötét árnyéka ráterül
s egy hang borzongat néha: Egyedül...
Áprily Lajos
Szívemnek sírboltot építek, hogy megnyugodhassék; begubózom, mert mindenütt tél van; a vihar elől boldog emlékeimbe takarózom.
Johann Christian Friedrich Hölderlin
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerelem
  2009-11-09 18:09:49, hétfő
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!


Ha nem kereshetem s nem kérhetem: keress...
Ha nem szerthetem s nem érzem hogy szeret,
Nem ujjonghat bőröm érintése alatt,
Akkor mond Istenem, miért adtál agyat?

S szivet hogy sajogjanak
Míg meg nem találom;
Hogy addig legyen békém csak
Ameddig őt látom...
S ott se legyen nyugtom,
Rögtön kelljen futnom
Vissza a világba
Átkozott magányba
Emlékekből élve
Vágyakozva, félve
Életre itélve...

Ha nem szólíthatom, meg ne hallják hangom,
Ha nem érinthetem, senki meg ne lásson,
Nem mehetek hozza, nem vihet a lábam...
Vedd el Uram kérlek, szüntesd meg a vágyam...

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Van úgy..
  2009-11-09 18:01:35, hétfő
 
 
Tudod, van úgy,
hogy az ember nagyon megüti magát,
úgy érzi, halálos a sérülése,
nem gondol másra, csak a vérző sebére,
és sír, és zokog, senki nem segíthet rajta,
mert a patakzó vér a szemnek láthatatlan,
belső vérzés az, de nem olyan,
attól sokkal mélyebben van,
nincs segítség, mindjárt elvérzik,
ha csak
nincs a világon egy másik ember,
akinek fáj ez a fájdalom,
aki még jobban szenved ettől a kíntól,
egy másik ember, aki ott áll rémülten,
szinte már kővé meredten,
akkor,
csak egy pillanat az egész,
csak annyi, hogy egymásra néznek,
a két ember egymás szemébe néz,
találkoznak a tekintetek,
és attól,
amit a sérült ember meglát
annak a másiknak a szemében,
újult erőre kap az addig haldokló,
és mosolyogni kezd, ó semmi az egész,
és tényleg semmi ahhoz a kínhoz képest,
hogy a másiknak fájdalmat okozzon. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emlékezz rám...
  2009-11-09 17:55:03, hétfő
 
 
Hazudnék, ha mondanám, hogy nem tör rám a gondolat,
Hogy lesz amikor már csak úgy hallhatod majd a hangomat,
Hogy felteszed a lemezem, hogy szóljon a rímek hegye,
De ha hívni próbálnál túl késő, nem lesz aki felvegye.
Így egy kicsit megkésve, itt hagyom most emlékbe,
Mind azt, ami ennek kapcsán szivárgott az elmémbe.
Elvégre már olyan régen belopták a fülembe,
Hogy gondosan pakolgassam a szavakat az ütemre.
Létezésem értéke és elmúlásom rém képe
Beolvadt a zenémbe (de lehet, hogy nem kéne)...
Mert miért ne? Kit érdekel minek mi a mértéke
Úgy is por és hamu lesz mindegyikünk a végére.
Ha szerencsém van esetleg még azt a kort is megérem,
Hogy földi létem tágabb összefüggéseit megértsem.
És ezt soha nem kérem, de mindig reméltem,
Hogy tovább él az emlékem a barátaim lelkében.

Emlékezz rám, mikor fúj a szél,
Emlékezz mikor minden véget ér.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem.


Emlékezz mennyire szerettél,
Mennyire fájt mikor elmentél.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem


Emlékem majd így hagy nyomot, ha véget ér az életem,
De pont azért, hogy te is érts, az én emlékem éltetem
Bár bánatomban egyedül sokszor eltöprengtem rajta
Egy tükörben az életem, vagy csak a látszat eltakarja?
Vajon számít e rám valaki, vajon lesz e kinek hiányzok?
Vajon szeretnek majd akkor is, ha néha én is hibázok?
Az idő távlatából, majd egyszer jussak azért eszedbe
Remélem, hogy te is örülsz, az emlékemen merengve
Nevemre már nem emlékszel, egy ismeretlen folt csupán
Csak elmosolyodsz rajta, hogy én néztem rád oly bután
Lehet, hogy nem szerettél, de bár csak én lennék az egyetlen
Kinek emléke megmarad, hiszen ezért mindent megtettem
Most kettesben csak én meg te, a zenész és a hallgató
Ez érted szól, hisz emlékünk most így dalban hallható
Én szeretettel adom ezt, remélem érzed azt hogy hozzád szól
Hozzád, és ezt ezért írtam, majd veled lesz, ha elalszol.


Emlékezz rám, mikor fúj a szél,
Emlékezz mikor minden véget ér.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem.


Emlékezz mennyire szerettél,
Mennyire fájt mikor elmentél.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem.


Erdő mélyén dús fa lombját, fújja még a szél,
Egyedül csak én nem értem, miről mit beszél.
Bánatomban forgolódom, görnyedek a földre,
Egyszer megígértem szeretni foglak téged mindörökre.
De elhagytál, nincs tovább, vége minden szépnek,
Nem maradt már semmi csak egy ének, fel az égnek.
Még mindig hiányzol, minden nap gondolok rád,
Minden percben fognám kezedet, csókolnám a szád.
Megtanultam szeretni, és te segítettél ebben,
Még mindig szeretlek, nem tudom kifejezni szebben.
Már csak ennyire vagyok képes, már csak ennyi telik tőlem,
Dallamok mögé rejtőzöm mert mind idáig féltem.
Talán utoljára mondom el mit érzek, de ez így marad,
A hős szerelmes távozik, most véget ér a színdarab.
Szívem mélyén magam mögött hagynám ezt a világot
Csak annyit kérek emlékezz rám, és ne kérdezd meg ki bántott.


Emlékezz rám, mikor fúj a szél,
Emlékezz mikor minden véget ér.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem.


Emlékezz mennyire szerettél,
Mennyire fájt mikor elmentél.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem


Szavam szívekbe fúródó tollból indítható rakéta,
Így nyomot hagy az éterben, megérzi a planéta.
De aki a hallgatásom nem érti az a beszédemet sem
Aki meg nem lát a sorok mögé, hogy is várhatnám, hogy megértsen.
Ez az életem emléke, emlékeztet elméket
Hogy már nem vagyok itt, de néha mégis fellépek.
Csak játszottam és kacagva ástam a síromat,
Most meg a sírköves a sírkőre valami szívhez szólót írogat.
Bocsánat, ha most könnyes szemmel szemléled ezt,
Így az idő távlatából már minden másképp fest
Egyszerű ember voltam, egyszerű szavakkal
Tele félelemmel, jah hatalmas falakkal
Köszönöm, hogy szerettél, köszönöm, hogy élhettem.
Nevem alá pedig ezt a pár kósza sort vésettem:
Születtem 80, éltem halálomig,
De végig ember voltam, aki mindig csak álmodik.


Emlékezz rám, mikor fúj a szél,
Emlékezz mikor minden véget ér.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem.


Emlékezz mennyire szerettél,
Mennyire fájt mikor elmentél.
Nézz rám, fogd meg a kezem,
Szorítsd meg bátran, míg lehunyom szemem


HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Paulo Coelho
  2009-11-09 17:48:49, hétfő
 
 
"A szerelem olyan, mint a kábítószer.
Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek.
Aztán másnap többet akarsz.
Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek.
Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejtheted.
De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz.
Ekkor már három óráig gondolsz rá, és csak két percre tudod elfelejteni.
Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját.
És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért."


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
A sors
  2009-11-09 07:39:03, hétfő
 
  A. J. Christian
A sors

... Sokan hisznek abban, hogy valamilyen különleges, meghatározott sorssal születnek a földre. S noha ebben az elvben megbújik az igazság, ez csak egy metafora, egy tanmese az elme számára. A létezés valójában összetettebb, és nem ennyire egysíkú. Noha a tudatodnak köszönhetően - amely már a születésed pillanatában, sőt előtte is létezik - valóban van egy széles utad, amelyen keresztül megtestesülsz, ezt az utat nem igazán lehet átlátni. És nem is kell. Mert csak addig jársz egy utat, amíg nem látod az elejét és a végét - csak azt láthatod át, amiben nem vagy benne. Úgyhogy amig élsz, a sorsodat nem ismerheted meg teljesen. Ha azonban így van, minek fogadod el a sorstöredékek útmutatását? Ha nem látsz át teljesen egy ösvényt, miért mész rajta végig vakon? Hiszen lehet, hogy a szakadékba vezet.

Úgyhogy sorsodat előre nem ismerheted meg. Ellenben életed minden pillanatában ott vagy te. Ha egyszer megéled azt az egyént, aki a jelenben él, akkor megéled majd a teremtését is, tehát megértheted és felfoghatod, hogy mostani cselekedetednek mi lesz a következménye. Ne aggódj, meglepetés akkor is lesz bőven, de egy kis gyakorlással elkerülheted a gödröket, a felesleges buktatókat - mert noha mindennek, még a buktatóknak is van értelme, ugyanabba a gödörbe hatezredjére beleesni felesleges. Ha megéled a jelent, akkor a jövőd, a lehetséges jövőd megélhető lesz, és nem meglátni, de megteremteni fogod sorsodat.

Tekints úgy életedre, mint gyertyák sokaságára. A gyertyák nincsenek meggyújtva, de ahogy megérted egy élethelyzetedet, ahogy megérted a jelenedet, egy láng fellobban. Egy pillanatra megvilágítja a sötétet, ahol meglátod a következő gyertyát - amelyet a megértes újra lángra lobbant. S akkor jöhet a következő...Úgyhogy életed minden problémája egy-egy pici gyertya. Nincs egyetlen hatalmas gyertya, egyetlen Nagy Probléma, amely a születésed előttről életfeladatként kísértene. Ám tény, hogyha a tudatos létezésednek hála meggyújtod az összes gyertyádat, a megértés fénye beragyogja majd a születésed előtti utadat is. Viszont ehhez meg kell értened, hogy nincs értelme a múltadban vájkálni, és elhinni valami "látnoknak", hogy kétezer éve királylányként, hadvezérként vagy épp Illés prófétaként múlattad az időt. Nincs értelme elfogadnod azt, amikor egy mester vagy egy könyv az életfeladatodra hivatkozva azt mondja, hogy légy épitész. Ha te mindenáron szakács akarsz lenni, akkor légy szakács - csak akkor "rontod" el az életed, ha más elvárásai szerint élsz. A szabadság és a boldogság kulcsa az, ha teljesen megéled azt, ami szívedben van. Úgyhogy az életedben mindig van egy aktuális probléma, mert az épp aktuális probléma a fő probléma. Az, ami gátolja a kiteljesedésedet, vagy az, amelyen keresztül épphogy kiteljesedhetsz - e kettő általában egy. Életed jelenlegi problémája mindig benned gyökerezik, ezt nem lehet másra fogni. Természetesen a kialakulásában külső tényezők is szerepet játszhatnak, de hogy most rád milyen hatással van, az már csak rajtad múlik. ...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 198 db bejegyzés
Összes: 1376 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 13
  • e Hét: 903
  • e Hónap: 5725
  • e Év: 24031
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.