Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Olcsó lotyók, avagy a lisszabo
  2009-11-10 20:35:29, kedd
 
  Vona Gábor: Olcsó lotyók, avagy a lisszaboni hazaárulás
2009-11-10 12:02:14


December elsején hatályba léphet a Lisszaboni Szerződés, amely az európai integráció szégyennapja lesz. Szégyen azért, mert egy a kontinentális fejlődéstől teljesen idegen, föderatív irányba viszi Európát, amelynek a vége kizárólag a bomlás és a szétesés lehet. Az Európai Egyesült Államok vágya reméljük, hogy csak ábránd a szerződés nagy támogatói számára, mert ha nem, és a szövetségi állam létrejön, az egyet jelent azzal, hogy a nagy, nyugati államok teljesen felszámolják a kisebbek szuverenitását. De szégyenteljes azért is, mert a demokrácia nagy védelmezői egy teljesen antidemokratikus procedúra keretében kényszerítették ki annak összeurópai elfogadását. Kihagyva persze az európai társadalmat, és meghagyva a döntést a korrumpálható politikai eliteknek. Ahol pedig a népet is bevonták - Írország - ott addig szavaztattak, amíg el nem érték, amit szerettek volna. Szép új világ...

De számomra nem is ez az igazán fájó. A legkeserűbb érzés természetesen Magyarország miatt van bennem. A nagy nemzetközi háttérrel megtámogatott szerződésnek ugyanis vesztese véleményem szerint egész Európa, de egyetlen ország van, amely nem csupán vesztese, hanem áldozata is. Ez pedig mi vagyunk. 2007. december 13-án írták alá a Lisszaboni Szerződést, amely a politikai viták tüzébe borította az egész kontinenst. Mindenhol óriási szócsaták, beadványok, elnöki keresztbefekvések, alkotmánybírósági aggályok, tüntetések, stb. Nálunk meg? A tisztelt parlamenti képviselők olvasatlanul, teljes Fidesz-MSZP egyetértésben (325 igen és 5 nem szavazat) december 17-én aláírták a szerződést. Európában először.

A Lisszaboni Szerződés csak akkor léphet hatályba, ha minden tagállam aláírja. Ez a vétójog persze lehetőséget teremt arra, hogy a viták során minden egyes ország harcoljon az érdekeiért, hogy kedvezményeket, külön elbánást érjen el a számára fontos területeken. Tette ezt persze mindenki, ezért is tartott Európa egészét tekintve két évig a harc a szerződés körül. A két év helyett nálunk három nap is elég volt, mindenféle harc nélkül... Pedig mennyi mindent lehetett volna cserébe kérni Európától ezért az igenért! Mennyi mindenben tartozik nekünk Európa? Ehelyett nálunk Gyurcsány és Orbán közösen szavazták meg. Persze Gyurcsánytól nem is vártunk mást. Őszöd után ő jó pontokat akart az Uniótól. Hogy Orbán miért írta alá? Feltételezhetően ugyanezért. Ez az, ami rettenetesen felháborító, ami hazaárulás. Az egy dolog, hogy a szerződés hazánk számára több szempontból is hátrányos, mert ez lehet vita tárgya. De az, hogy a hirtelen, sőt kéretlen aláírással hazánkat megfosztották attól a lehetőségtől, hogy a számára fontos ügyekben legyen egy ász a kezében, ha Brüsszelben kell tárgyalnia, na, erre nincs mentség.

A parlamenti pártjaink ismét bebizonyították, hogy multinacionális pártok. Vagyis egy olyan kérdésben, ahol ütközik a nemzetközi érdek a nemzetivel, akkor hol számításból, hol gyávaságból, hol mindkettőből, de rendre a nemzetközi érdek mellé állnak. Mindig az jár a fejükben, hogy jaj, jaj, ugyan mit fog szólni Brüsszel vagy Washington, de az sohasem érdekli őket, mit fog szólni a magyar nép? Ha a cseh vagy a lengyel elnök zsarolni merte egész Európát, akkor a mieink miért nem? Ha a csehek és a lengyelek ezáltal el is érték, hogy mentességet kaptak az Európai Unió alapjogi chartájának alkalmazása alól, akkor a mieink miért nem kértek valamit? És ami a legelszomorítóbb, hogy miközben az MSZP és a Fidesz vezetői azonnal belemennek a legdurvább politikai egyéjszakás kalandba is egy kis fejsimogatásért (mint az olcsó lotyók, ahogy a köznyelv mondja), addig a többi ország vezetője nagyon nagy árat kér még egy kapott kézcsókért is.
Azzal, hogy a csehek és a lengyelek külön elbánásban részesültek, véleményem szerint új jogi helyzet keletkezett. Mi nem azt a szerződést írtuk alá, amit ők. Itt volna a lehetőség, hogy Magyarország újranyissa a kérdést, és ezáltal kiharcoljon valamit magának Brüsszelben - határontúli magyar autonómiák, Benes-dekrétumok eltörlése, mezőgazdasági fejezet újratárgyalása, a magyar föld kivétele a tőke szabad áramlása alá tartozó elemek közül, stb. Persze tudjuk, hogy ők semmit sem fognak tenni. De abban is biztos lehet mindenki, hogy mi viszont igen. A Jobbik újra fogja nyitni a Lisszaboni Szerződés ügyét, mert azt antidemokratikus módon kényszerítették Európára, és Magyarországon egy antidemokratikus politikai garnitúra antidemokratikus formában a társadalom megkérdezése nélkül, olvasatlanul fogadta el. Elfogadta és egyúttal kiírta magát a magyar jövőből.

(A szerző a Jobbik elnöke)

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Honeckerné a szocializmusra vá
  2009-11-10 20:33:01, kedd
 
  Honeckerné a szocializmusra vár Chilében

* MTI

2009. november 9., hétfő 08:07 | Frissítve: tegnap

Teljes névtelenségben, hűséges barátoktól és kommunistáktól körülvéve, a világtól visszavonultan éli napjait az egykori NDK legbefolyásosabb asszonya, Margot Honecker abban a makacs hitben, hogy egyszer visszatér a szocializmus.

A berlini fal húsz éve ledőlt, de Erich Honecker egykori kelet-német vezető 82 éves özvegyét chilei barátai alkotta fal védelmezi, akik 17 éve tartják tőle távol a sajtót és a kíváncsi szemeket.

"Nyugalomban él, és így fog a jövőben is. Nem akar a lapokban, a sajtóban szerepelni" - mondta a francia hírügynökségnek Luis Corvalan, a chilei kommunista párt volt főtitkára, Margot Honecker bizalmas barátja, akivel 2001-ben interjúkötetet jelentetett meg A másik Németország, az NDK címmel. A szelíd arcú, de rettegett hatalmú Margot Honecker 26 éven át oktatási miniszter volt, ő vezette be a katonai oktatás doktrínáját a középiskolákban. "Továbbra is hű maradt a meggyőződéséhez. Még ma is nagy harcos" - tette hozzá Corvalan.

"A szocializmus visszatér, pont Németországban miért ne tenné?" - vetette oda Margot Honecker nemrégiben az ARD német televízió forgatócsoportjának, amelynek sikerült néhány szót kicsikarnia belőle Santiago elővárosában álló háza előtt. "Az elgondolásaim érvényesek. Most is aktuálisak" - hangoztatta a Que Pasa chilei magazinnal való szűkszavú levélváltásában.

A volt vörös first lady, ahogyan egyik életrajzírója nevezte, 1992-ben érkezett Chilébe lányával, Sonjával, három évvel a fal leomlása után, egy évvel a férje előtt, akik a német igazságszolgáltatás egészségügyi okokból szabadon engedett. Erich Honecker 1994-ben halt meg rákban.

A szocialista Salvador Allendét 1973-ban megbuktató államcsíny után az NDK chilei menekültek ezreit fogadta be. Közöttük volt Michelle Bachelet jelenlegi államfő is, akinek személyi orvosa Margot Honeckert is kezeli. Az egykori NDK-s első asszony ezenkívül évente Kubába utazik kivizsgálásra.

2008-ban Daniel Ortega nicaraguai elnöktől a sandinista rendszernek az 1980-as években nyújtott támogatásért kitüntetést kapott.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felszáll egy buszra az öreg s
  2009-11-10 20:28:44, kedd
 
 
Felszáll egy buszra az öreg székely, majd útközben fingik egy nagyon nagyot. Erre
felpattan egy öreg néni, így szól:- Ez hallatlan.
Erre azt mondja a székely:
- De szaga van.
Utána felpattan egy öreg bácsi és így szól:
- Kikérjük magunknak!
- Már kint van!
Erre felpattan egy néni, ő így szól:
- No de kérem, itt többen is vagyunk.
A székely így válaszol:
- Hát osszák el egymás között!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Érdekes törvények
  2009-11-10 20:01:15, kedd
 
  ÉRDEKES TÖRVÉNYEK


Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a főfoglalkozásuk az, hogy az
országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik
azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek
tilos házasságot kötniük.




Libanonban a férfiak törvényesen létesíthetnek nemi kapcsolatot állatokkal,
de csak nőstényekkel. Hím állattal folytatott szexuális kapcsolatért
halálbüntetés jár.



Bahreinben egy orvos törvényesen vizsgálhatja egy nő nemi szerveit, de tilos
közvetlenül rájuk néznie a vizsgálat során. Csak tükörből nézheti őket.



A mohamedánok nem láthatják egy holttest nemi szervét. Ez a temetkezési
alkalmazottakra is vonatkozik. Az elhunyt nemi szervét téglával vagy
fadarabbal kell eltakarni. (Téglával?)



Az önkielégítést Indonéziában lefejezéssel büntetik. (Melyik fejet vágják

le?)



Guam szigetén vannak olyan emberek, akiknek a főfoglalkozásuk az, hogy az
országot járva nőket fosztanak meg a szüzességüktől, akik fizetnek nekik
azért, hogy először élhetnek nemi életet. Guam törvényei szerint szüzeknek
tilos házasságot kötniük.

(Most mondd meg: létezik ennél jobb foglalkozás a világon?)



Hong Kongban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörő
férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen
módon végezhet a hűtlen asszonnyal.



(Nem megy ki a fejemből ez a Guam.)



A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nőknek, hogy
topless dolgozzanak.



(Vajon pályázni kell erre a guami állásra?)



A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a
férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az
aktust.

(El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?)



(Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az

önéletrajzomat?)



A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen
szexuális kapcsolata egy nővel és annak a lányával.

(Egyikük várhat az ágy végénél.)



(És ráadásul ezért a guami állásért még fizetnek is.)



Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett
automatákból lehet óvszerhez jutni.



(Milyen messze van innen Guam?)


x.y.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Húsz éve omlott le a Berlini f
  2009-11-10 19:52:11, kedd
 
  Húsz éve omlott le a Berlini fal


2009-11-10: Politika rovat

Morvai Krisztina EP képviselő közleménye

Ma húsz éve omlott le a Berlini fal. Miközben világszerte lelkesen ünnepelnek, azon gondolkodom, mit rontottunk el. Hogyan lehetséges, hogy a 2006. október 23-án - diktátor elődjei hagyományainak megfelelően - a nép közé lövető kormány tagja, Göncz Kinga az Európai Parlament Szabadságjogi, Rendészeti és Igazságügyi Bizottsága alelnökeként feszít a brüsszeli pulpituson -egyébként Gál Kinga FIDESZ-es bizottsági alelnök oldalán, kedélyes, barátságos közösségben. Hogyan lehetséges, hogy mindkét alelnök asszony, s velük szinte az egész EP udvariatlan kekeckedésnek tekinti részemről, hogy a szemkilövető MSZP-s Göncz e bizarr tisztsége ellen folyamatosan tiltakozom, s a helyzetet Európa szégyenének nevezem. Hogyan lehet ilyen körülmények között falbontást és ,,rendszerváltást" ünnepelni? Hogyan lehetséges, hogy ugyanekkor börtönben sínylődik a már bevallottan is csalásokon alapuló választás szavazócéduláinak újraszámolását követelő, s a szovjet emlékműről a sarló-kalapácsot eltávolító Budaházy György? Hogyan lehetséges, hogy a sukorói és egyéb gyalázatos korrupciós ügyek feltárására alakult Razzia csoport 15 másik tagja is előzetes letartóztatásban van vezetőjükkel, Budaházy-val együtt? Miféle falbontás és miféle rendszerváltás volt ott, ahol szinte senki nem kérdez rá: milyen bizonyítékok alapján, milyen jogon tartanak fogva hosszú hónapokon át 16 ellenzékit? Miért tűrjük, hogy megismétlődhessen a csengőfrász, az önkényes letartóztatások,
koncepciós eljárások sztálinista-rákosista gyakorlata? Tudják-e egyáltalán a magyar emberek, hogy 16 hazafit szinte minden lehetséges emberi jogi norma megsértésével tartanak rács mögött? Tudják-e, hogy ez bárkivel előfordulhat, aki határozottan szembe mer szállni az elnyomással és az országrombolással, hazánk kifosztásával? Három évvel ezelőtt a ma is regnáló hatalom több száz embert vetett fogságba, kínzott meg a börtönökben, s tett ki koncepciós eljárásoknak. Ezt ma már
tényként tudjuk, hiszen bírósági ítéletek és peren kívüli egyezségek sokasága állapította meg jogaink és méltóságunk lábbal tiprását. Hány kormánytagot, hány rendőrségi vezetőt, hány ügyészt és hány bírót vontak felelősségre mindezért? Egyet sem! Éppúgy, ahogy a ,,rendszerváltás", a ma ünnepelt ,,fal-leomlás" után sem kerültek felelősségrevonásra az MSZP elődpártját szolgáló főbűnösök. Megúszták. Ezért szemtelenedtek el, s ezért merték kilőni a magyarok szemét az ötvenedik évfordulón, s ezért merték megismételni ÁVH-s eljárásaikat. Megtapasztalhatták, hogy
ismét megúszták. Ezért most folytatják. ,,Itt a Terrorista Elhárító Szolgálat. Felemelt kézzel jöjjön ki a házból!" -mondják hangosbemondón az éjszaka sötétjében az ötvenkilós, huszonnégyéves, halálrarémült fiatalasszonynak. Majd a házba benyomuló többtucat álarcos kommandós tíz órán át végez házkutatást hatósági tanú, jegyzőkönyv, vagy bármilyen törvényes garancia nélkül. ,,Itt kell lennie a robbanóanyag receptjének is" - mondja a sok nyomozó egyike egy másik családi otthonban a ,,gyanúsított" édesanyja szakácskönyvét órákon át akkurátusan lapozgatva, győzelmi zászlóként lobogtatva a háztartási tölcsért és négy üveget. A harmadik ,,terrorista-gyanús" személyt akkor veszik őrizetbe, amikor kerekesszékben az iskolabuszhoz szállítja fogyatékos gyermekét, akit azóta sem láthatott, mert a 16 ,,veszélyes bűnöző" nem tarthat kapcsolatot hozzátartozóival. A fiatal gyógypedagógus feleség halálfélelmében is elneveti magát, amikor a kommandósok diadalittasan vetik rá magukat a kisgyermek pöttyös
labdájára - ,,Ebben lesz a keresett robbanóanyag!" -felkiáltással. (A tragikomédiákat végigélő hozzátartozók ekkor még nem sejtik, hogy a bohózatok életfogytiglani szabadságvesztés előjátékai is lehetnek.) Minden erőfeszítés ellenére sehol nem találnak valós bizonyítékot semmiféle bűncselekményre, ezért ,,bűnjelként" a gyanúsítottak politikai nézeteit tükröző nemzeti érzelmű folyóiratokat, a Magyar Szigetről hazahozott szóróanyagokat, nemzeti rock zenei CD-ket és hasonlókat foglalnak le. S persze számítógépeket, anélkül, hogy az adatok megváltoztathatatlanságát bármilyen módon biztosítanák, az elfogadott jogi normáknak megfelelően. Még eljátszani sem próbálják, hogy bármi is másként történne, mint az ötvenes években. Úgy tűnik, a rendészeti miniszter úri becsületszava a garancia az európai emberi jogi normák betartása helyett. Mivel valódi bizonyíték sehogy sem jön össze, hát kreál egyet maga a rendészeti miniszter. Az, hogy a robbantásos filmfelvétel koholt volta kiderül, nem zavarja abban, hogy továbbra is hiszterizálja az
egész lakosságot, azt üzenve, hogy nem a szemkilövető pártoktól és nem az országot kifosztó kormánytól, hanem a mindezeket leleplező, s velük szemben fellépő Budaházy-éktól kell félniük.
(Mindezek nem egy rossz álom epizódjai, hanem húsz évvel a berlini fal leomlása után, egy EU tagállamban, Magyarországon megtörtént gyalázatos tettek sorozatának valós példái, az újjászülető sztálinista diktatúra, a fal-visszaépítés cselekedetei.) Ilyen körülmények között készülünk a hatodik ,,demokratikus" választásra a berlini fal oly' felszabadultan ünnepelt leomlása után.
A diktatúra és a demokrácia között nem az a különbség, hogy az egyikben Trabanton járunk, a másikban Suzukin. A diktatúra és a demokrácia között az a különbség, hogy az elsőben az ember
kiszolgáltatott, megfélemlített bábként tűri el egy szűk, kivételezett csoport döntéseinek következményeit. A demokráciában nem passzív elszenvedője, hanem alakítója a döntéseknek, a saját maga, a közössége, a hazája sorsának. Más szavakkal: állampolgárként, s nem kiszolgáltatott alattvalóként élhet. Részt vehet a közéletben, részt vehet a politikában és valódi alakítója lehet a nemzete és a világ sorsának. Ezt a jogot, ezt a lehetőséget vették el tőlünk. A nemzeti vagyon kiárusításával, az emberek tömeges elszegényítésével, a magyar vállalkozók és gazdák tudatos tönkretételével, s az ez ellen harcolók folyamatos megfélemlítésével, megbüntetésével. Úgy akarnak minket alattvalóvá tenni, hogy a tényleges, valódi változást, igazságosságot követelő embereket és erőket büntetőeljárásokkal, folyamatos gyalázkodással igyekeznek ellehetetleníteni, megsemmisíteni. Nem mondanak le arról, hogy minket, nemzeti érzelmű, igazságosságot követelő magyarokat ,,randalírozó kisebbségre" és ,,csendes többségre", ,,szélsőségesekre" és ,,kulturáltakra" osszanak. Semmilyen eszköztől nem riadnak vissza a Magyar Nemzet megosztása, erőink szétforgácsolása, hatalmuk megtartása érdekében.
Ezért van szükség radikális változásra, ezért nem lehet felszabadultan ünnepelni a falbontást. Ünneplésre akkor lesz okunk, ha megszabadulunk az elődeik nyomán szemünket kilövető, otthonainkat házkutatás címén minden jogszabály félretételével feldúló, koncepciós eljárások indítására alkalmas bizonyítékokat hamisító sötét erőktől. S ha majd nemcsak eltüntettük őket a hatalomból, de felelősségre is vontuk. Le kell győznünk őket úgy, hogy soha többé ne tudjanak visszatérni.
Ma húsz éve bontották le a berlini falat. Ha mi magyarok nem ébredünk sürgősen öntudatra, s nem vesszük vissza a Hazánkat a szabadság elé mindig falakat húzó diktátoroktól, akkor lassacskán feltehetjük a kérdést: ,,Minek bontották le?"


http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=9502
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elhazudott államcsőd!
  2009-11-10 19:49:24, kedd
 
  Elhazudott államcsőd!

2009-11-10: Gazdasági rovat

Jól olvassátok kedves barátaim, honfitársaim.
Államcsőd van, ezekben a pillanatokban is! Észre sem vettétek?
Nem csoda, hisz mindenről volt már szó, a lényegről azonban nem.
Megtörtént amitől féltünk: Államcsőd!

Mit is nevezhetünk jelene esetben államcsődnek?
Elméletileg akkor beszélünk a csődről, amikor egy cég (jelen esetben az állam) nem képes fenntartani
a folyamatos kifizetések folyamatát, mert kevesebb a bevétele, mint a kiadása. Ez meg is történt, már
közel egy évvel ezelőtt, hiszen IMF hitelre szorultunk, hogy legalább null szaldós legyen a kiadás/bevétel
oldal. Világos volt minden hozzáértő számára, hogy ez csak ideiglenesen tartható fent, és eközben pedig
hozzáláttak a válság kezeléséhez. Valójában a válság kezelése meg sem kezdődött. MINDEN intézkedés (megszorítás)
egyetlen célt szolgált, és szolgál: Lefaragni a kiadást. Az állam olyan erősen szorította meg a nadrágszíjjat,
hogy már maradéktalanul nem is képes ellátni az alapvető feladatait. És további megszorításra van szükségük.
Mi az, ami az állam feladat lenne, és mégsem képes teljesíteni?
- A közbiztonság rohamos romlása, holott kötelessége biztosítani az állampolgárok élet, és vagyon biztonságát.
- Egészségügy! Az államnak kötelessége a lehető legjobb ellátást biztosítani a beteg polgároknak. Ehhez képest emberek halnak bele
abba, hogy nincsen megfelelő ellátás, és/vagy ide-oda cipelik a beteget.
- Az állam köteles gondoskodni a sérült,gondoskodásra szoruló emberekről. Ehhez képest a vakok intézete be fog zárni,
mert nem finanszírozható.
- Az állam köteles gondoskodni a nyugdíjjasokról! A nyugdíjjak reál értéke meredeken zuhan, és a gyógyszer költségek miatt
már-már emberi életet veszélyeztet.
- Az állam köteles gondoskodni a rokkantakról. A rokkant nyugdíjjakat sorra veszik el, és folyamatos a százalék értékek
csökkentése a felülvizsgálatok után. Aki eddig 100%-ra volt értékelve, már örülhet ha 66%-ot kap, függetlenül az állapotától.
- Az államnak kötelesége biztosítani a közlekedés fenntartását. Ehhez képest a vasúti vonalak folyamatos bezárása van
napirenden, komplett településeket elvágva a külvilágtól.


Soroljam tovább, vagy mindenki számára világos, hogy az állam nem képes gondokodni már a polgárairól.
Az állam nem teljesíti az alkotmányban rögzített feladatát, mert nem képes erre.
Kedves honfitársaim.
Természetesen lehet lovagolni a szavakon, mely szerint az államcsőd fogalma kizárólag közgazdasági értelmeben véve értelmezhető! Ebben az értelmeben még pár hónapot kel lcsak várni!
Az államcsőd beállt, elég egy drasztikusabb pénzügyi zuhanás, és közgazdasági értelmeben is lehúzhatjuk a redőnyt! Most már az Európai Bizottság közgazdászai szerint is világos, hogy a 2010-es költségvetésünk már az első negyedévben összeomolhat! Magyarország a megszünés szélén áll!
Remélem mindenkinek van kellő mennyiségű nemesfém a birtokában, elég nagya spájz, hogy a befőttekből pár hónapig még kihúzhassa élelemmel. Reméljük a ruhás szekrény is tele, mert nagy szükség lehet még rá.


http://www.fusz.hu/index.php?op=full&q=9511
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Kövér "szentháromság"
  2009-11-10 19:29:08, kedd
 
  A Kövér "szentháromság"




Míg Kövér László a Fidesz parancsuralmi rendszerében a második a legfelső létrafokon, a jobboldalon személye elleni egyre terjedő közutálat miatt már az első helyre került. Ez a jobboldalt megosztó gazember nem érti, hogy pártja nem önmagáért népszerű. Azért az, mert a kormányzókat úgy utálják, mint a Gázai övezetben a gyilkos zsidókat.
A Fidesz közelgő győzelme utáni mámor hamarosan átadja majd magát a józan hétköznapoknak. Ekkor lenne a pártnak szüksége a támogatókra, akiket máris százezerszámra alakított át muszájtámogatókká. Akik az első alkalommal vagy átpártolnak a Jobbikhoz, vagy teljes csömört kapva a politikától végleg behúzódnak a négy fal mögé.
Kövér László, a Fidesz országos választmánya elnökének ebben kulcsszerepe van. Bárhol megszólal, saját választóit köpdösi, őket hibáztatja. A világért sem saját pártját, amelyik hét év alatt nem hozott létre bukásukat túlélő intézményeket. Vagy nem?
Schmidt Maca, a holokausztluvnya intézetei (XX. Század, XXI. Század, stb.) a konzervatív jobboldalé?
Az InfoRádió a konzervatív jobboldalé?
A Budapesti Kommunikációs Főiskola a konzervatív jobboldalé?
Ki ez a gazember, akinek a nyála csorog, hogy titkosszolgálati miniszterként retorikájával ellentétben ismét ne a Gyurcsány-féle exkommunisták, hanem a Jobbik után indítson hajtóvadászatot?
És kik első számú emberei? Az erős jelzőivel, álradikális fordulataival mind kevesebbeket megtévesztő Kövér László köztudottan az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézetének munkatársa volt. Onnan egy éves Soros-ösztöndíj csábította el.
Ez után a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) egyik alelnöke lett. A másik Gyurcsány Ferenc volt. A szervezetnek nem volt elnöke, és ők ketten irányították azt.
Komcsi-imádatát Kövér később se felejtette el. Titokminiszterként a hírhedt kommunista tévésféreg, a Kádár-idők rendőrségi rovatának, a ,,Kékfény" főszerkesztőjének, Szabó Lászlónak a fiát, Szabó Gábort vette magához kabinetfőnöknek.



Szadai Károly
KGB-s Laborcot is Kövér nevezte ki
Kövér nem csak titkosszolgálati miniszter volt a Fidesz-kormány idején, de az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának alelnöke. Előbbi minőségében nevezte ki a KGB moszkvai akadémiáján patkánnyá cseperedett Laborc Sándort az APEH bűnügyi igazgatósága egyik igazgatóhelyettesévé. Őt csak azért utálta meg, mert Laborc-fagylalt visszanyalt patrónusának, Kövérnek és a Fidesznek, amikor az felügyelte a hírszerzést.
Nem csak komcsibarát, alkalmatlan is
Ez az állat a titkosszolgálatoknál és a Nemzetbiztonsági Hivatalnál azt sem sem vette észre, hogy Medgyessyék elcsalják a választást. Hónapokkal a kész tények után ébredt rá. Akkor rinyált erről a nyilvánosság előtt. Hát van még egy ekkora kretén, hatalomban ülő párt, amelyik uralma alatt az ellenzék csalhat?
Kövér korábbi kabinetfőnöke Szadai Károly volt. Ő a Magyar Rádió kuratóriumi elnökségének tagjaként fogott össze a zsidókomcsi Agárdi Péterrel és a volt tetvesügynök Gellért Kis Gáborral - az akkori koalíció delegáltjai - Such György rádióelnöki beajánlásában Likud Viktornál.



Hankiss Ágnes
Ennek a kuratóriumi elnökségnek a tagja Erdős Ágnes, lopott nevén Hankiss Ágnes (pofája szintén fenn). A komcsi zenei élet mindenható urának a lánya, akinek még a tamponja árát is a Hungarotonból sajtolta ki a papa. Az Izraelhez ezer rokoni és érzelmi szállal kötődő Hankiss tehetségtelenségénél csak cionizmusa nagyobb. Antall idején a Magyar Hírlapban óbégatott az ,,antiszemitizmus" miatt. Később a HírTV-hez nyomta be őt a Vitézy-klán, de onnan tehetségtelensége miatt rúgták ki. Ugyanerre a sorsa jutott az Echónál. Ott se bírták soká senki által nem nézett műsorvezetői szereplését és tipikus nyávogását.
A cionistává vedlett, volt komcsi körökből származókat imádó Kövér szárnyai alá került Erdős Ágnest a Fidesz európai parlamenti listájára tetette fel.
Erdős témája bárhol is van, ugyanaz. A hazánkat felvásárló, a magyar népet gyűlölő cionista, izraeli ügynökökről álproblémával elterelni a figyelmet képzeletbeli orosz ágensekkel, akiket a túlkoros Erdős Ágnes fájdalmára nem az ágyában, hanem az alatt talál.



Radics József
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Reszketnek külföldi támogatóik
  2009-11-10 19:24:20, kedd
 
  Reszketnek külföldi támogatóikért a liberálisok

RESZKETNEK KÜLFÖLDI TÁMOGATÓIKÉRT A LIBERÁLISOK

Sírnak, hogy a pécsi vízmű ügy, valamint az ORTT-ben kirobbant frekvencia botrány, - súlyosan rontja hazánk külföldi megítélését...

(A Szabad Riport megítélése: Helyes. Rontsa csak! A cionisták negatív véleménye, számunkra csak dicséret! És, hogy a külföldi befektetőkkel kapcsolatban Lendvait idézzük: "Húzzanak el!" - De minél előbb, amíg még megtehetik.)

*

A "brit" Economist, a "magyar" Gazdasági Rádió, és az MTI közös sírása következik, - a Szabad Riport megjegyzéseivel:

Pécsi vízmű, frekvencia-ügy? Súlyosan rontjuk hazánk megítélését...

"A külföldi befektetések hozzájárultak Közép-Európa felvirágoztatásához az elmúlt húsz évben, és a térségnek még több ilyen befektetésre lesz szüksége ahhoz, hogy kilábalhasson a jelenlegi recesszióból. Az utóbbi időben néhány magyarországi incidens azonban azt mutatja, hogy a válságra adott populista válaszok az ellenkező irányba húznak" - áll a The Economist pénteki cikkében.

(Mekkorát hazudik ez az Economist! "Felvirágoztatás!" Ja vagyhogy a pénzügyi hiénák köreiben így hívják egy ország kifosztását, tönkretételét? - És ezek még élnek?...

Méghogy mégtöbb befektetés... Azt bizton szeretnék... Elvenni azt, ami még megmaradt. A földet, a vizet, ...a levegőt. Az életünket.)

A vezető brit gazdasági-politikai hetilap felidézi, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elvette két külföldi tulajdonú rádióállomástól az országos műsorszolgáltatási engedélyt, és helyi cégeknek ítélte oda. E cégek egyike "a Fidesszel, a jobboldali ellenzéki párttal áll kapcsolatban" - írta a hetilap.

(Helyes! Az a szenny és erkölcstelenség, ami ömlött belőlük, például a Sláger Rádió "Bumeráng" című műsorából, - ez csak a minimum. A többi ezután jön...)

A cikk megemlíti, hogy Majtényi László, az ORTT elnöke, aki szerint a Fidesz és az MSZP delegáltjai által támogatott döntés törvénysértő, lemondott. A parlamenti vizsgálatot megakadályozták, és ennek nyomán politikai alkuról szóló találgatások kaptak lábra - áll az írásban.

A The Economist szerint Budapesten dolgozó amerikai diplomaták, akik lobbiztak az amerikai Emmis Communications médiacég tulajdonában lévő Sláger Rádióért, most "forrnak a dühtől".

(Végre, valami jó hír! Csak forrjanak saját levükben. Itt volt az ideje! És mint már mondtuk, ez még csak az eleje!)

A folyóirat idézi a Danubiust tulajdonló, bécsi székhelyű Accession Mezzanine Capital befektetési alapot, amely szerint "Magyarországnak jobban kellene bánnia a külföldiekkel, tekintettel arra, hogy az IMF (a Nemzetközi Valutaalap) életmentő segítségének köszönhetően maradt talpon".

(Magyarország túl jól bánik a külföldiekkel. Még finoman fogalmazva is; kinyalja a hátsójukat! Éppen itt az ideje, hogy ez megváltozzon. Magyarországon, a magyar az első, és minden más náció, csak utána jöhet.

Az pedig nem igaz, hogy az IMF "életmentő segítségének köszönhetően maradt talpon", - éppen az ellenkezője; az ország még jobban eladósodott, - és ennek a bizonyos "életmentő segítségnek" köszönhetően, még több elvonás sújtja az országot, s a magyar nép életfeltételei már csak az éhenhaláshoz, a megfagyáshoz, és a lassú halálhoz elegendőek.)

A The Economist szerint hasonló aggályok övezik a pécsi önkormányzat egyoldalú szerződésbontását a helyi vízművet üzemeltető francia Suez Environnement céggel.

(Amely céggel Franciaországban is sorra bontják fel a szerződéseket, a túlzott mohósága és pénzéhsége miatt.)

A lap szerint Nicolas Sarkozy francia elnök panaszt emelt Bajnai Gordon kormányfőnél. Bajnai Gordonra viszont ellenzéki politikusok azért zúdítottak össztüzet, mert "az emberek helyett a külföldi tőkések védelmére kelt" azzal, hogy szót emelt a Suez érdekében - írta a brit hetilap.

(Bizony, ez így van. Bajnai elárulja az országot, ahogyan főnőkei ezt megkívánják tőle, ebben hiba nincsen. Ám majd az őt elítélő Nemzeti Bíróság ítéletében sem lesz hiba.)

Bármekkora legyen is az ügy érdemi jelentősége, az nyilvánvaló, hogy a nyolcévi ellenzéki lét után valószínűleg ismét kormányra kerülő Fidesz ellenérzéseket szít a privatizációval, a külföldi befektetőkkel és bizonyos mértékig általánosságban a szabadpiaci kapitalizmussal szemben - áll a The Economist írásában.

(Ezt persze maga a Fidesz, és Orbán Viktor sem gondolja komolyan, - ezt az Economist cikkírója éppen ilyen jól tudja. De ez csak a választások után derül ki majd.)

A lap szerint Molnár Oszkár, a Fidesz egyik "kétes hírnevű" képviselője arról panaszkodott a múlt hónapban, hogy "a zsidó tőke Magyarország bekebelezésére törekszik", és a Fidesz vezetői mindössze "kínosnak" nevezték e szavakat.

(Lám, lám. "Kétes hírnevű" lett, az igazság kimondója. Na ez csak dicséret lehet, ha a cionisták mondják!)

Tavaly a Fidesz hozzájárult annak megakadályozásához, hogy az indiai Apollo vállalat autógumigyártó üzemet építhessen Gyöngyösön. A beruházás kilencszáz munkahelyet teremtett volna, ám a Fidesz - tévesen - azzal érvelt, hogy a szóban forgó technológia alkalmazása tilos az EU-ban - áll a The Economist pénteki cikkében.

A hetilap felidézi, hogy a Fidesz pártolta azt a népszavazást, amely megakadályozta a magánbefektetéseket a "hanyatló állami egészségügyi ellátásban".

(Szépen festi magát a Fidesz. Akár egy rafinált prostituált, az érdekházassága előtt.)

Orbán Viktor pártvezető ellenzi a további privatizációt, és megígérte több közelmúltbeli ügylet felülvizsgálatát is kormányra kerülése után. A jobboldali sajtó hemzseg a külföldi pénzemberekkel és a globális kapitalizmussal kapcsolatos összeesküvés-elméletektől - írta a brit folyóirat.

A The Economist szerint ugyanakkor a Fidesz cáfolja, hogy üzletellenes lenne. A párt lelkesen támogatta a kelet-magyarországi Mercedes-beruházást, Orbán Krisztián, az Oriens pénzügyi tanácsadó cég ügyvezető partnere pedig azt mondta a lapnak: szerinte a külföldi befektetőket inkább aggasztják a gyakori szabályozási változások, mint "a Fidesz populizmusa".

(És itt a bizonyíték Fideszke furfangjára. Amíg az egyik oldalon betereli a birkákat a nagy össznépi dínomdánomra, - a másik oldalon lepaktál a farkasokkal, és meghívja őket a dínomdánomra, - ahol a birkákat szolgálja majd föl nekik!)

A párt múltja "foltos": kormányzati ideje alatt feszes gazdálkodást folytatott, egészen addig, amíg a 2002-es választások megnyerése végett pénzszórásba nem kezdett - áll az írásban.

A Fidesz hevesen támadja a jelenlegi kormány erőfeszítéseit az elmúlt évek költségvetési tékozlása nyomán felduzzadt államháztartás stabilizálására, keveset árul el ugyanakkor saját gazdasági terveiről. A kívülállóknak abban kell reménykedniük, hogy a Fidesz "féken tudja tartani azokat a szellemeket, amelyeket oly könnyed módon kiengedett a palackból" - fejeződik be a The Economist elemzése.

(A Fidesz persze nem engedett ki semmit sem a palackból, -a nemzet ellenállása önmagából fakad. Economist megint téved, s tanúbizonyságát adja, hogy halvány gőze sincs, a valós magyarországi állapotokról.

Az összes információját, a liberális kormányközeli forrásokból szerzi be. És csak azt tudjuk mondani; ugyan már hagyjon minket az Economist békén!

Nézzen csak körül előbb a saját háza táján, Nagy Britanniában, - ahol olyan polgárháború érik, amilyet talán csak Cromwell idejében látott Anglia. - És akkor az Economist fehér galléros gazdasági és pénzügyi elemzői nem fognak jóllakottan ücsörögni a szuper modern irodájukban, - hanem azt sem tudják majd, hová bújjanak. Mert Londonban, tényleg akasztani akarják a bankárokat!)

- Az Economist, a Gazdasági Rádió és az MTI nyomán,

- Szabad Riport Tudósító Iroda

http://jovonk.info/2009/11/10/reszketnek-kulfoldi-tamogatoikert-liberalisok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy nép! - Egy Németország!
  2009-11-10 19:23:49, kedd
 
  Az Alpen-Donau.info közleménye: Egy nép! - Egy Németország!

http://jovonk.info/2009/11/10/az-alpen-donau-info-kozlemenye-egy-nep-egy-nemetors zag

Húsz évvel ezelőtt omlott le a Berlini Fal és az Antifasizsta Védősánc. Az elmúlt napokban sokat írnak és beszélnek Németország egységéről a az "újraegyesítés" kegyelmi ajándékáról. ...



Ezzel összefüggésben arra szeretnénk emlékeztetni, hogy hatalmas területek még mindig el vannak szakítva a hazától. Az elrabolt keleti területek még ma is gennyes sebet hagynak hátra. A halálos elűzetés valamint népi-, és lakóterületeink elvesztése nincsenek elfelejtve. Ez most nem az a nap és ez nem az a hely, amikor és ahol az ezt támogatókat és azokat az árulókat megnevezzük, akik Németország felemelkedését és egyesülését megakadályozták.


Seid Deutsche! Dieses eine Wort,
Es schmiedet euch in aller Not zusammen.
Seid Deutsche, seid es ganz, und ihr seid frei!
Ein Volk - Ein Deutschland!

(Magyar fordításban:)

Legyetek Németek! Ez az egy szó,
Ez kovácsol össze titeket minden bajban.
Legyetek Németek, legyetek egészen és szabadok vagytok!
Egy nép - Egy Németország!

Fordította: Krisztián Németh - Jövőnk.info

Forrás:
Alpen-Donau.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Most kopogtattak vagy megtámad
  2009-11-10 19:14:46, kedd
 
  Most kopogtattak vagy megtámadták a rendőrkapitányságot??


2009.11.05. 16:20

Eddig sokan csak legyintettek, vagy nem is hallottak róla, mert csak a szélsőséges portálok (Kuruc, Barikád, SzentkoronaRádió) írtak arról, mi történt a Pest megyei Nagykátán szeptember végén. Mindenhol ugyanazt, az állítólag Morvai Krisztinának írt levelet idézték:


"Cigányok támadták meg a rendőrkapitányságot

Úgy három héttel ezelőtt egy éjjel több száz cigány megtámadta a Nagykátai Rendőrkapitányságot.

Az előzmény az volt, hogy az egyik járőr az utcán megvert, majd előállított egy cigánygyereket. Ezután cigányok nekirontottak a kapitányság ajtajának, be akarták törni, azért, hogy Darázs József rendőrt, aki előállította a cigánygyereket meglincselje. Bent csupán három rendőr tartózkodott. A háromszáz méterre lakó rendőrkapitány Zajacz Ágnes aki korábban még az év rendőre is volt (tényleg), és a bűnügyi vezető Veres Ferenc nem mertek bemenni a kapitányságra megvédeni kollégáikat.

Az őrjöngő cigányok azt üvöltözték, hogy kinyírják a járőrt. A bent rekedt rendőrök a készenléti rendőrségtől, a Pest Megyei Főkapitányságtól könyörögtek segítségért. Jelenleg a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség folytat vizsgálatot az ügyben.

Azért írtam önnek, mert sehol nem jelent meg híradás az eseményről, megpróbálják eltitkolni, hogy a gyáva kapitány, aki mint mondtam csupán 300 méterre lakik a kapitányságtól, és a gyáva bűnügyi vezető megtarthassa székét.

Az esemény megtörtént, arról közvetlenül a megtámadott kapitányság akkor szolgálatban lévő ügyeletesétől értesültem, aki 20 évig kollégám volt.

Az ügyben részt vevő rendőröket is meg tudom nevezni.

Kérem tegye lehetővé, hogy az esemény nyilvánosságra kerüljön! Azért az nem mindennapos, hogy több száz cigány be akar törni egy kapitányságra, hogy ott rendőrt lincseljenek!

Tisztelettel:

Bánfalvi Zorán ny.r.ftzls."



Ma pedig megjelent a hír a fényességes Indexen is Joób Sándor tollából.

Figyelem! PC-kiadás!


"Erősítést kellett kérni a nagykátai rendőrkapitányságnak szeptember 23-án, amikor egy több mint húszfős csoport fenyegette a rendőröket, és ütögette a kapitányság ajtaját."



Ütögette, LOL! Miért nem inkább bebocsátást kért rajta? Kész....Erős kezdés, de tudják még fokozni:


"Nehéz hiteles információt szerezni arról az esetről, amely szeptember 23-án történt Nagykátán. Miután a sajtó nem nagyon foglalkozott az esettel, főként pletykák és rémhírek terjedtek."



És miért is nem foglalkozott a sajtó az esettel? Kedves Joób Sándor, engedje meg, hogy kérdezzek egy-kettőt. Az Index egy hírportál, ugye? Ön ugye újságíró, aki azért kap fizetést, hogy írjon a hírekről? Minden bizonnyal, hisz ott a neve az Index politika rovatában. Akkor? Miért nem írt róla például Ön? Vagy mit gondol, miért nem írtak róla mások? Nem gondolja, hogy ez szégyen? A hazai újságírás, az úgynevezett "pártatlan", "hiteles" tájékoztatás szégyene?

Mondjuk jobb későn, mint soha, úgyhogy nézzük tovább a cikket.Kiderül belőle, hogy Pest megyei rendőrfőkapitányság szóvivője 15-20 emberről beszélt az Indexnek, Csecserics István, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője ennél többről. Utóbbi mondta el azt is, hogy miután a rendőrkapitányság épületében csak néhány rendőr tartózkodott, erősítést kellett kérni. Mikor a nagyobb rendőri erő megérkezett, akkor a kapitányság elé gyűlt emberek eltávoztak.

És a végére ALL IN:


"Hivatalos személy elleni erőszak nem történt, mondta kérdésünkre Csecserics István. Az ügyben a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség csoportosan elkövetett hatóság eljárásának akadályozása bűntette miatt indított eljárást. Gyanúsított még nincs."



Srácok, én elképzeltem, hogy mi lenne ha mondjuk 10-en a haverjainkkal éjjel kettőkor "csak" részegen hőbörögnénk a helyi rendőőrs előtt, majd az épületből kilépőket ordítva lemocsokzsaruznánk, és megpróbálnánk utánuk nyomulni. Szerintem:

1, véresre vernek mindannyiunkat (ők vagy a kommandósok, mindegy)

2, utána irány a fogda

3, másnap feljelentés hatféle címszóval

4, gyorsított eljárásban súlyos pénzbüntetésre és felfüggesztettre ítélnek

És ez így helyes! A bűnözőknek kell félniük a rendőrségtől, nem pedig fordítva.




http://vastagbor.blog.hu/2009/11/05/most_kopogtattak_vagy_megtamadtak_a_rendorkap itanysagot-
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 686 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1832
  • e Hét: 5596
  • e Hónap: 9341
  • e Év: 162837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.