Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Mai jóslás - Az amulett doboz
  2009-11-04 07:52:50, szerda
 
 

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!
Az amulett doboz

Általános: a tibeti emberek nagyon babonásak. Majdnem mindenki visel valamilyen amulettet vagy talizmánt. Az amulett doboz kis tekercseket tartalmaz, bűvös szöveggel, vagy jelekkel. Arannyal és türkizzel díszítik ezeket, és úgy tartják, hogy megvédi őket a rossztól. Kísérje végig a napodat!

Mai jelentés: a jövőd különböző papírokat mutat neked. Mindenképpen jó hoznak az életedbe. Ez lehet akár egy kedvező szerződés is.
 
 
0 komment , kategória:  Napi jóslás  
Mai harmoniakártyáim
  2009-11-04 07:09:22, szerda
 
  1./ A mai napodat Hősiesség hatja át.

Falomb - tudatosítás, szellemi erők, intellektus

A fás-szárú lombok a tudatosságunkat, tudásunkat, fejlődésünk lezárt szakaszait mutatják. A friss hajtások az új lehetőségeket, amiket észre kellene venni. Ha a fa ágait levágjuk, a tudást okosan metsszük, mint egy jó kertész, a termés növekszik. Ha a fát nem metszik, sok terv születik, melyek félbe maradnak, ám új gyümölcsöket nem növeszthetnek. Hogy kezeled a saját tudásod fájának lombjait?
Ha fára mászunk, és a lombokban ülünk, tágabban láthatjuk környezetünket. Terveink megvalósulnak. A fa levelei környezetünket, kapcsolatainkat jelentik. Mássz fel a fára, nézz körül a lombok magasából. Állj a fák alá a napsütésben és nézz át a lombolon!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek a kapcsolat szellemi oldalára hívja fel a figyelmet, a közös gondolkodás esélyére. Figyeld az új lehetőségeket életedben, tedd szebbé a mindennapokat! Párkeresőknek iltellektuálisan érett partnert jelezhet.

Ezt mondja neked:
Lépj ki mindennapi látókörödből, egy új dimenzióból szemléld az életedet.
Engedj az esztétikai varázslatnak, engedj néha a csábításnak, ami által megszépülhetnek hétköznapjaink is.
Szűrt fény az erdőben mindent más világításba helyezhet. A tudás által mindent másként látsz -a tudáshoz, ahogy egy lombkorona kialakulásához is, idő és alázat kell.

Erre is gondolj: A gyerekek imádnak a lombok közé épített kunyhókba rejtőzni - ha módod van, mássz fel te is oda! Több lombevő állat is él a földön, például a zsiráf, vagy a koala.

2./ A mai napodat Kényelem hatja át.

Citromsárga - intuíció, belső erő

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. A sárga az intuitív, nyugtalan feszült, beszédes periódus színe. Az erő, vagyis a harmadik, a köldöknél található csakra színe. Arra utal, hogy kapcsolatokat teremtesz, közlékeny vagy, de nem mindig figyelsz kellőképpen másokra. Sok különleges hangú énekesmadár, mint a sármány, a kanári vagy a sárgarigó színe is sárga.

Szerelmi üzenete: Erőd teljében vagy, s a párkapcsolatodban lehet, hogy átvetted az irányítást, ami nem biztos, hogy nagyon tetszik a párodnak! Szingliknek jel arra, hogy viselkedjenek szerényen.

Ezt mondja neked:
Tanácsaid ugyan sokat segítenek másoknak, de néha túl sokat beszélsz. Hallgatni arany, és mint tudjuk, az arany szín a sárga legnemesebb árnyalata.
Látogass el a Harmónia Színjósdába!
Belső erőd forrásához ez a szín vezet el - hordj néha sárga holmikat!

Erre is gondolj: Az erőcsakra mandalája
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 188 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7233 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 762
  • e Hónap: 12467
  • e Év: 51468
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.