Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Álmomban fuldokoltam
  2009-11-06 08:54:47, péntek
 
 
Álomfejtés - álmomban fuldoklom
A testem nem engedelmeskedik


Az álmok gyakran ismétlődnek. Egészen valóságosnak tűnnek, és álmomban úgy érzem, részben irányítani tudom őket. Nem bontakozik ki bennük semmiféle történet; például azt álmodom, hogy ugyanabban a pozícióban, ugyanazon a helyen alszom, azaz az adott időben érvényes valóságos állapotom realisztikus képét álmodom, de teljesen erőtlennek érzem magam.
Álmomban nem vagyok ura a testemnek

Nem tudok felkelni, csupán a fejemet tudomm jobbra-balra mozgatni, míg a többi testrészem zsibbadt. Mivel úgy érzem, mintha fuldokolnék, jobbra-balra rángatom a fejemet, majd hirtelen felébredek, amikor a legerőtlenebbnek érzem magam, és amikor a legjobban fuldoklom. Ekkor még mindig rángatom a fejemet, és úszom a verítékben.
Az álmok egészen valóságosnak tűnnek

Az egész nagyon valóságos és szörnyű, mert valóban úgy érzem, hogy fuldoklom. Igaz, hogy mostanra egy kicsit jobb lett a helyzet, de időnként most is előfordul, hogy ezt álmodom. Nagyon érdekelne, mit jelenthetnek ezek az álmok.
Az álom megfejtése

Az Ön álmait kétféleképpen lehet megközelíteni: fizikai síkon, és szimbolikus úton. Tény, hogy az alvás közben tapasztalt kellemetlen érzés valóságos fizikai okokra vezethető vissza. Az tulajdonképpen normális, hogy azt álmodja, a teste lebénul. Az alvás egyik fázisában (REM) a test “lekapcsol" bizonyos funkciókat (pl. a végtagok mozgatásának képességét), hogy alvás - álmodás - közben ne érhessen minket sérülés. Ezért álmodja azt, hogy erőtlen, hiszen a teste nem engedi, hogy felemelje a kezét vagy a lábát.
Mi okozza a fuldoklás érzését?

Ehhez hasonlóan egyesek nem képesek futni álmukban. Ezt már tapasztalta Ön is? A fuldoklás azonban, ami Önnel fordul elő álmaiban, komoly dolog, hiszen lehetséges, hogy ún. alvási apnoe (alvás közbeni légzéskimaradás) szindrómában szenved. Különböző okokból kifolyólag előfordulhat, hogy Ön néhány másodpercig nem vesz levegőt, aminek következtében Ön szenvedni kezd a fuldoklás érzésétől.
Kiknél fordul elő az alvás közbeni légzéskimaradás?

Néha előfordulhat, hogy teljesen elzáródnak a légutak, és hirtelen felébred, levegő után kapkodva - pontosan ahogyan Ön ezt leírta. Az alvási apnoe jelentkezhet asztmásoknál, azoknál, akik horkolnak, vagy akkor, ha meg vagyunk fázva.
Mit lehet tenni az alvási apnoe ellen?

Akárhogyan is, azt tanácsolom, hogy keresse fel orvosát, mert az alvás közbeni légzéskimaradás - hogyha Ön ezzel küszködik - teljesen tönkreteheti az Ön alvását, és veszélyes lehet.
Az álom szimbolikus jelentése

Ami magukat az álmokat - a bénultság és a fuldoklás érzését - illeti, ezek azt jelzik, hogy nem képes előrelépni az életében. Valaki vagy valami visszatartja, megbénítva Önt, ezért nem érzi magát hatékonynak, úgy érzi, döntésképtelen és legyőzött. Ha álmaiban nem tud mozogni, az arra utal, hogy elakadt a döntéseiben, amelyeket éber állapotában kell meghoznia. Az ilyen álmok gyakran az Ön által tapasztalt érzelmi bénultságról is árulkodnak.
A fuldoklás az életében tapasztalt nehézségekre utal

Az álmok, melyekben nem kapunk levegőt, a kimerültség érzését szimbolizálják. Ha álmában levegő után kapkod, feszültséget, fáradtságot vagy félelmet tapasztal az életében jelentkező új dolgok miatt. Ennyit álmai szimbolikus jelentéséről. Ha többet szeretne megtudni a fuldoklásos álmok okáról - ahogy azt már említettem - mindenképpen érdemes felkeresnie orvosát.

Forrás: Dormeo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
Mai jóslás - Skarabeusz
  2009-11-06 07:26:06, péntek
 
 

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!
Skarabeusz

Általános: az ősi Egyiptomban nagy becsben tartották a skarabeusz bogarat. A naphoz hasonlították, mivel hasonlóságot fedeztek fel aközött, ahogy a bogár gurítja galacsint, és ahogy a nap mozog, úgy tartották, hogy életet ad, ezért a teremtés szimbólumává vált, Khepera napistenként vonult be az egyiptomi mitológiába. Kísérje végig a napodat!

Mai jelentés: a teremtés, a kreativitás szimbóluma. A közeljövőben valaki, aki közel áll hozzád, tudomásodra hozza, hogy hamarosan életet ad egy gyermeknek. De lehet,hogy pont te leszel az?
 
 
0 komment , kategória:  Napi jóslás  
Elgondolkoztató dolgok ...
  2009-11-06 07:20:53, péntek
 
  Tudod-e, hogy az az ember, aki lelkileg erősnek tűnik, az valójában érzékeny és gyenge?

Tudod-e, hogy azok, akik azzal foglalkoznak, hogy másokat védenek,
azoknak van a legnagyobb szükségük védelemre?

Tudod-e, hogy a három legnehezebbem kimondható dolog a ,,Szeretlek!", ,,Bocsáss meg!" és ,,Kérlek, segíts!"?

Tudod-e, hogy azok, akik pirosba öltöznek, azok rendelkeznek a legnagyobb önbizalommal?

Tudod-e, hogy azok, akik sárgába öltöznek, azok a legelégedettebbek a külsőjükkel?

Tudod-e, hogy azok, akik feketébe öltöznek, azok nem akarnak látszani, és segítségre és megértésre vágynak?

Tudod-e, hogy ha valakin segítesz, az a segítség visszakerül hozzád?

Tudod-e, hogy sokkal könnyebb valamit leírni valakinek, mint a szemébe mondani, de sokkal értékesebb a szemébe mondani?

Tudod-e, hogy ha valamit becsületesen kérsz, az a kérésed teljesül?

Elérheted, hogy az álmaid teljesüljenek, mint a szerelem, gazdagság, vagy az egészség. Ha igazán kéred, és hiszel is benne, meg leszel lepődve, mi mindent meg tudsz tenni.

Érdekes, nem?

Most a barátság a te kezedben van. Küldd el mindenkinek, és ne törődj vele, hogy tovább küldik-e vagy sem. Nekem is, ha én is a barátod vagyok!

Megtudod, ki kész a segítségre.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő írások  
Mai harmoniakártyáim
  2009-11-06 07:16:35, péntek
 
  1./ A mai napodat Tanácsadás hatja át.

4 - Négy - anyag, materializmus

A szilárd struktúra, az anyag száma. Merevséget, földhöz ragadt gondolkodást, de szilárdságot is jelez, mely állapotból nem lehet a dolgokat kimozdítani. A korlátok, a bezártság száma is a négyes. Jelezhet titkokat, (amiket négyszemközt kell megbeszélni) titkolódzást, de az eltitkolt igazság felszínre kerülését is. Ha olyan napon kapod, amikor a bankod havi zárónapja van, fektess be, vagy foglalkozz pénzügyeiddel erőteljesebben! Ha negyedikén kapod ezt a kártyát hatása felerősödik.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A kapcsolatot ma racionális alapokra lehet helyezni. Ma jó nap a lánykérésre, eljegyzésre, vagy a kapcsolat távlatainak, a család anyagi dolgainak megbeszélésére. Ha nem vagy kapcsolatban, akkor a gazdag szerető napja lehet, vagy ismerkedhetsz hivatalban, bankban.

Ezt mondja neked:
Rakd helyre pénzügyeidet - találkozz pénzügyi tanácsadóddal.
Foglalkozz ingatlannal, pénzzel, bankkal kapcsolatos dolgaiddal, ma fizesd be az esetleg elmaradt számlákat.
Pénz állhat a házhoz! Foglalkozhatsz ma eladással, vétellel, esetleg indíts szükségtelen, de értékes tárgyaid eladására aukciót!

Erre is gondolj: Az Uránusz uralma alatt áll. Tarot kártyája a Császár, a cigánykártyában a Nagypénz lapja.

2./ A mai napodat Átlényegülés hatja át.

Folyó - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelképe. Ha a folyó árad, az lelkünk háborgását jelzi, az elvesztett önuralom újra megtalálására figyelmeztet. A piszkos víz a lelki, mentális zavarok, nagymértékű elfojtásának jelképe, míg a folyópart az új életszakaszt jelenti. Ha belesiklunk a folyóba, az átölel, de vigyázni kell az ismeretlen örvények csapdájára. A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire tekintettel kell lenned! A fotón a Duna, mágikus folyónk, országunk fő ütőere látható, mely ha a Magyarok Kártyáján is kijön, az ország érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jelez érzelmi kiszolgáltatottságot, sebezhetőséget.

Ezt mondja neked:
A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire is tekintettel kell lenned!
Figyelj a körülötted élőkre, mert váratlanul kellemetlen helyzetben találhatod magad, amire nem gondoltál.
Ne engedj a lelki agressziónak. Ha úgy érzed, sírnod kell, engedj szabad utat a könnyeknek. Nem baj, ha ma nem tudsz önállóan ítélkezni egy helyzetben, kérj tanácsot másoktól.

Erre is gondolj: India szent folyója a Gangesz, mely megtisztítja a híveket bűneiktől. A Holddal analóg. A kiválasztó rendszer egészségére jobban kell figyelned. Énekelj népdalokat, amikben folyóink szerepelnek (Tisza, Duna, stb..) A víz, mint őselem, mely mozgásban van, él, táplál, vagy pusztít.Ha teheted, menj ki ma egy folyó partjára, kicsit meditálj, imádkozz, vagy nézelődj a vízparton. (Ha nyár van, keress lehetőséget a megmártózásra is.)
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 188 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 364
  • e Hét: 732
  • e Hónap: 6973
  • e Év: 59239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.