Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Elhatárolódik a december 1-jét
  2009-12-14 22:15:15, hétfő
 
  2009-12-14. 13:49
Elhatárolódik a december 1-jét Bukarestben megünneplő alelnökétől a Székely Nemzeti Tanács



A Szász Jenő bukaresti (le)szereplését megörökítő videót
elsőként hírportálunk mutatta be


http://imgsrv09.kuruc.org/galeriaN/kozelet/szaszbase2.jpg

Közlemény:
2009. december 12-én Sepsiszentgyörgyön ülésezett a Székely Nemzeti Tanács állandó bizottsága.
Az Állandó Bizottság tagjai megvitatták a romániai elnökválasztás tanulságait, az SZNT december 19-i marosvásárhelyi ülését előkészítő döntéseket fogadtak el, megvitattak több indítványt a Székely Nemzeti Tanács Házszabályára vonatkozóan.
Az Állandó Bizottság megállapította, hogy a Székely Nemzeti Tanács alelnökének, Szász Jenőnek jelenléte december elsején a Cotroceni Palotában összeegyeztethetetlen a Székely Nemzeti Tanács céljaival és szellemiségével.
A gyűlés után az Állandó Bizottság tagjai és a Székely Nemzeti Tanács számos küldötte részt vett Kézdivásárhelyen Kratochwill Károlynak, a Székely Hadosztály parancsnokának szoboravatásán.
A Székely Nemzeti Tanács Állandó Bizottsága


Sepsiszentgyörgy
2009. december 12.
(Erdély Ma)


http://kuruc.info/r/3/52141/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Képviselő-testületileg támogat
  2009-12-14 22:08:48, hétfő
 
  2009-12-14. 20:03

Képviselő-testületileg támogatott bűnözés: marad a Centrum Erzsébetvárosban

A Centrum Parkoló Kft. szedi a parkolódíjakat és veti ki a büntetéseket Budapesten, az Erzsébetvárosban a következő 10 évben is - erről döntött a kerület képviselő-testülete hétfőn délután.
Az RTL Híradó az önkormányzat szóvivőjétől megtudta, hogy a cég adta az egyetlen ajánlatot a kerület által kiírt pályázatra, ezt értékelték pozitívan a képviselők.
A főváros VIII. kerületében alig két hete döntöttek úgy, hogy jövő év elejétől a Józsefvárosi Közterület-felügyelet szedi a Centrum Kft. helyett a parkolási díjakat. Józsefváros hosszútávon az eddigi bevétel többszörösét várja a parkolás saját kézbevételével.

(FH)

http://kuruc.info/r/2/52158/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez az új csicska még Drazséná
  2009-12-14 22:00:32, hétfő
 
 
Ez az új csicska még Drazsénál is gyűlölködőbb szélsőségező
2009. december 14. 18:44
HunHír.Hu

Az új rendészeti miniszter, Forgács Imre tufább, mint csúcsgonosz elődje. Ez a szakmai analfabéta seggfej azt mondta a szóvivőin: lakosság biztonságérzetének csökkenése a szélsőségekhez kapcsolódó súlyos bűncselekményekkel is magyarázható.

Hunhír.Hu kommentár:
Már szavakat sem lehet találni arra mennyire gonosz, álszent, buta és tahó ez a gyurcsányista f..szfej. Mert biztosan azért rettegnek a magyarok, mert kinyírtak egy-két cigányt. Teljesen hidegen hagyja legalább 80 százalékukat, Forgács. De a cigányterrortól 90 százalék retteg.

Hozzászólás


Wasabi - 2009.12.14. 21:24
szemtanú!
Remek az ötleted! Attól félek,hogy az általad idézet "tárgy" is hiánycikk lesz. Sebaj, hozatunk judeából (ott van bőven), diszkont áron, mert akkor már rég nem lesznek itt idegen mutyi-multik.(pl.tesco):-)
Szebb Jövőt!


Maszi - 2009.12.14. 21:17
mindegyik mocskos nevét meg kell jegyezni!!!


feketecorsa - 2009.12.14. 21:12
Ez is zsidó? Fontos lenne tudni mert írom a listát, de nem Schindlerét....


szemtanú - 2009.12.14. 20:51
Wasabi, minek lámpavas? Ott a tesco-gazdaságos menóra, melynek eleve 8 ága van, had érezzék testközelből a hanukát és annak "fényét", haveri kutyáik meg körbetáncolnák őket és dajdajoznának nekik.


csúzlis - 2009.12.14. 20:16
Elég ránézni a fejére...undorítóbb, mint a főpatkány draskovics, a Fazekas gimi kisz-titkár zsidaja. Hogy drazsét alul lehet múlni...ki hitte volna!



Wasabi - 2009.12.14. 20:02
Ha ez a majom is lógni akar a benczés tóth drazséval, űzze csak az agyát.
Van elég lámpavas számára is; kötelet pedig a várhatóan nagy igény miatt, importból fogjuk beszerezni és elkobzott vagyonából fogjuk kifizetni.


feketecorsa - 2009.12.14. 19:54
Látom neked sem lesz hosszú a megbizatásod, lincselés lesz a válasz a rettegő nép részéről. A cigányokkal kellene foglalkoznotok, de ti ezt pontosan tudjátok. Szeretném ha a feleséged vagy a lányod elkapnák és jól meggépelnék, vagy a fiadat meglincselnék. Akkor hogy járna apofád te senkiházi? Miért kell állandóan ezt szajkózni, hisz mindenki tudja hogy nem igaz. Ellenben mindenki tudja, vagy legalábbis már rémlik nekik hogy állandósult a hazudozás, a megvezetés. Szopjátok le a f.szomat büdös mocskos szarházi komcsi hatalombitorlók.



hungaricum - 2009.12.14. 19:38
Én egy Forgácsot csípek : Forgács Gábor színművészt.A szocik-libsik háza táján meg olyan jövés-menés van,nincs egy stabilnak mondható,rátermett emberük sem ,aki megmaradna..Pár hónap múlva megszabadulunk tőlük,sebaj,a rossebb sem fog a sok névtelen nulla ,tehetségtelen pártkatona nevére emlékezni.Még hogy szakértői kormány ! Még egy tisztességben megőszült,eszes ,dolgos parasztbácsika is különbül elvezetné ezt az országot a józan ész és a tisztesség birtokában.



tomcat - 2009.12.14. 19:24
Ahol fát vágnak, hullik a Forgács?
Sétáljon minél többet fakitermelésen a rohadék!



Balage74 - 2009.12.14. 19:17
Négy hónappal a választási vereség előtt rátámadni a többségre ehhez kell ám az ész (vagy az oroszországban szerzett diploma). Okos. :-)

Egyébként ebből látszik, hogy fogalmuk nincs a való világról.....lesz kopp.

Szebb jövőt!



Darázs - 2009.12.14. 19:11
Hazánkban a szélsőségekhez csak a tetű zsidók és a kommunisták tartoznak.
Ők követték el az összes bűncselekményt.



foka1 - 2009.12.14. 19:00
Fog ez még másképp is beszélni.


Lev - 2009.12.14. 18:54
Bizonyítania kell, hogy legalább akkora mocskos féreg mint az elődeje, márha a magyarellenességről van szó. Megtett egy komoly lépést a bizonyítás felé, hiszen ez volt az egyik elvárás. Az ördög maga, ő is. Az a lényeg, hogy véssétek az ő nevét is jól az agyatokba.


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=25563
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki is húzták a Fityesz listáró
  2009-12-14 21:55:58, hétfő
 
  Molnár Oszkár feljentette a magzatukat megkárosító anyákat
2009-12-14 15:28 barikád.hu

Végre büntetőjogi feljelentést tett Molnár Oszkár a magzatukat a nagyobb segély reményében tudatosan megkárosító cigány kismamák ellen. A vizsgálat egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik.

Ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett Molnár Oszkár fideszes országgyűlési képviselő, edelényi polgármester a legfőbb ügyésznél az állítása szerint a magzatukat a magasabb pótlék reményében szándékosan károsító terhes nők ügyével kapcsolatban, több bűncselekmény gyanúja miatt - közölte hétfőn Baranyi Ferenc, az edelényi polgármesteri kabinet munkatársa.

Edelény polgármestere idén júniusban egy képviselő-testületi ülésen beszélt erről. Az ügy azonban csak azután váltott ki országos visszhangot, hogy az elhangzottak egy részét valaki az egyik videomegosztó portálon szeptemberben, "a választási kampány előkészületeinek a nyitányakor közzétette" - mondta Baranyi Ferenc.

Hozzátette: a Molnár Oszkárt a politikában és a sajtóban támadókat, illetve az ügyben egyedüli hatóságként eljáró Egyenlő Bánásmód Hatóságot az sem befolyásolta, hogy időközben kiderült, egy évvel korábban ugyanerről a jelenségről beszélt Szabó Éva szocialista országgyűlési képviselő frakciója esélyegyenlőségi munkacsoportjának balatonőszödi ülésén. Véleménye szerint több sajtótermékben napvilágot láttak hasonló tudósítások, Moldova György is írt erről miskolci riportkönyvében, és több egészségügyi, oktatási felmérés ugyancsak foglalkozott már a speciális nevelési igényű gyermekek számának a növekedésével.

Baranyi Ferenc úgy fogalmazott: Molnár Oszkár feljelentésében vizsgálat megindítását kéri a legfőbb ügyésztől "az abban leírtak, a csatolt dokumentumok és a tanúskodást vállaló vagy abból a célból beidézhető személyek ismeretének a birtokában".

Feljelentésében Molnár Oszkár több bűncselekmény gyanúját is megfogalmazta, a magzatkárosítással kapcsolatos esetek mellett kiskorúak megrontására, valamint vérfertőzésre utaló adatokat is közölt. A polgármester arról is ír a legfőbb ügyésznek, hogy vannak, akik állami gondoskodásba adják gyermekeiket, akiket utána hozzátartozóik hoznak ki az intézetből nevelőszülőként - mondta Baranyi Ferenc, hozzátéve: a gyerekek így visszakerülnek igazi szüleikhez, a felnőttek pedig felvehetik az utánuk járó magasabb járandóságot.

Molnár Oszkárnak az elmúlt időszakban több nyilatkozata látott napvilágot, ezek - egyebek mellett - cigányok által többségben lakott településeken élő, születendő gyermeküknek szándékosan ártó terhes nőkről, az ország vezetőinek a számonkéréséről és a "globális zsidó nagytőke terjeszkedéséről" szóltak.

A Fidesz országos választmánya hétfőn úgy döntött, hogy a Borsod megyei 8-as választókerületben a párt képviselőjelöltje Daher Pierre kórházigazgató lesz. Molnár Oszkár korábban kijelentette: ebben az esetben független jelöltként indul az országgyűlési választáson.

stop-hu - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagykoalíciós titkolózás
  2009-12-14 21:51:24, hétfő
 
  Nagykoalíciós titkolózás

2009-12-14 21:13 barikád.hu



Az MSZP és a Fidesz-KDNP együtt szavazta meg azt a törvényjavaslatot, amely szerint gyakorlatilag bármilyen iratot, bármiért titkosítani lehet, és ennek felülbírálatát senki sem kárheti. A szocialisták minden bizonnyal a számonkérésre készülve nyújtották be ezt a javaslatot, a Fidesz pedig talán már készül saját ciklusára, amelyet a nyilvánosság zaklató tekintetétől mentesen szeretne eltölteni.

Elfogadta az országgyűlés a minősített adatokról szóló törvényjavaslatot. A titoktörvényként emlegetett jogszabály révén gyakorlatilag minden irat titkos lesz, amire valaki ráüt egy erre vonatkozó pecsétet. Az eredeti tervezet több garanciát is tartalmazott arra, hogy ne lehessen bármit titkosítani igazán nyomós indok nélkül, de egy MSZP-s képviselő módosító javaslataival mindet kilúgozták belőle.

Elfogadta az országgyűlés a titoktörvényt. A képviselők közül 332-en szavaztak igennel és 17-en nemmel. Senki sem tartózkodott. Az MSZP és a teljes jelen lévő Fidesz-KDPN frakció rábólintott a törvényre. Az SZDSZ frakciója, illetve három független képviselő szavazott ellene.

A 2008-ban benyújtott tervezet legnagyobb erénye az lett volna a jelenleg hatályos titoktörvényhez képest, hogy bárkinek lehetőséget adott volna arra, hogy kérje az adatok minősítésének felülvizsgálatát. Ezt az Országgyűlés megváltoztatta, amikor nagy többséggel - az SZDSZ ellenszavazataival - elfogadta a szocialista Tóth Károly módosító indítványát, amely törölte a törvényből az erről szóló két bekezdést. Így továbbra is legfeljebb azt lehet majd kérelmezni a bíróságtól, hogy valaki betekinthessen egy titkos dokumentumba, de az attól még továbbra is titkos marad.

Hasonlóan nagy többséggel - 335 igen szavazattal 17 ellenében - fogadta el a parlament Tóth egy másik módosító indítványát, amely törölte a tervezetből azokat az előírásokat, amelyek kifejezetten megtiltották volna, hogy csak azért minősítsenek titkosnak egy adatot, hogy késleltessék vele a nyilvánosságra kerülését, vagy jogszabálysértés, illetve a hatékonyság hiányát leplezzék vele. Tóth javaslatára került ki a törvényből az is, hogy csak akkor lehet minősíteni egy adatot, ha a titkossághoz nagyobb közérdek fűződik, mint amekkora a nyilvánosságához fűződne.

Az új törvényt és a hozzá most elfogadott módosító indítványokat korábban hevesen bírálták jogvédők, akik szerint önkényessé és ellenőrizhetetlenné válhat az állami szervek titkosítási gyakorlata, és akár törvénysértéseket is nem nyilvános iratokba lehet majd rejteni.

origo.hu - barikad.hu


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Stallone és Jackson
  2009-12-14 21:17:21, hétfő
 
  Stallone és Jackson

Sylvester Stallone és Michael Jackson kóborolnak a városban.

Meglátnak egy templomot, és fogadást kötnek: az nyer, aki előtt hamarabb keresztet vet a pap. Bemennek hát a templomba. Jacko leül az orgonához, és zsoltárokat, vallásos dallamokat játszik, olyan gyönyörűen, hogy még a faszobrok is sírva fakadnak.
Stallone leül a padokba, felrakja a lábát, szotyit vesz elő, és a héjat a földre köpködi. Pár pillanat múlva odalép hozzá a pap, és keresztet vet. Stallone ráérősen feltápászkodik, összeszedi a szotyihéjat, int Jackonak és elindulnak kifelé.
Jacko nem állja meg szó nélkül:
- Sly, hogy csináltad, hogy előtted vetett keresztet a pap, amikor én gyönyörű vallásos énekeket játszottam, te meg csak ültél és köpködted a szotyit?
- Hát az úgy volt, hogy odajött a pap, és azt mondta:
(felfele mutat) - Most szépen fölkelsz, (lefele mutat) feltakarítod a mocskodat, (balra mutat) szólsz a cigány haverodnak, hogy ne baszogassa az orgonát, (jobbra mutat) és kitakarodtok a templomból.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Totális csőd”: a
  2009-12-14 21:15:19, hétfő
 
  ,,Totális csőd": a kórházak összeomlása 2010 májusára várható
2009. december 14. 13:53:32

A Vas Megyei Közgyűlés szerint az ,,egészségügyi ellátórendszer totális csődjét" vetíti előre a jelenlegi kormányzati finanszírozási politika, ezért az ellen a testület állásfoglalásban fejezte ki tiltakozását.



,,A kormány új forgatókönyve szerint a kórházak összeomlása 2010 májusára, júniusára várható" - írta a fideszes vezetésű közgyűlés a legutóbbi ülésén elfogadott, az MTI-hez is eljuttatott dokumentumban, hozzátéve: erre utal a szombathelyi Markusovszky-kórház ez év novemberre és decemberre, a járó- és fekvőbetegekre vonatkozóan megállapított teljesítményvolumen-korlátja (tvk) is.



A Markusovszky-kórház 2009-ben 410 millió forinttal gazdálkodhat kevesebb pénzből, mint az előző évben, s jövőre várhatóan 800 millió forinttal kap kevesebbet az egészségbiztosítótól, mint az idén. Jövőre a kórházban 6 ezerrel kevesebb fekvőbeteget tudnak majd ellátni, a járóbeteg-szakellátásban kezelhető betegek száma pedig a jelenlegi 800 ezerről 650 ezerre eshet vissza.



Ez azt jelenti, hogy a betegek jelentős része később juthat ellátáshoz, vagyis még hosszabbak lesznek a várólisták, pedig Szombathelyen például egy csípőprotézis-műtétre már most is három évet kell várni - tartalmazza az a részletes kórházi beszámoló, amelyet a közgyűlés is megtárgyalt, és amelynek hatására az állásfoglalás született.

Forrás: MTI

http://www.nemenyi.org/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt= 8222Totalis_csod8221_a_korhazak_osszeomlasa_2010_majusara_varhato_63360&offse tlo=8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán elismerte: megdőlt az "e
  2009-12-14 20:58:05, hétfő
 
  Orbán elismerte: megdőlt az "egy a tábor, egy a zászló" stratégiája
2009. december 14. 21:48:35

A Jobbik által 2003-as alakulása óta hangoztatott igazságot ismerte el végre Orbán Viktor hétfői beszédében: a két korábbi választási vereségért felelős egy a tábor, egy a zászló stratégia megdőlt, a nemzeti táborban megjelent egy új erő, saját zászlóval. A Jobbik Magyarországért Mozgalom ugyanakkor visszautasítja azt a rágalmat, hogy zászlaján az ,,Erőszak" áll. Lobogónkra valójában a ,,Radikális változás" jelszavát írtuk, a politikai háttéralkuk nélküli, nemzeti önrendelkezésre épülő programunk jegyében. Erőszakot (akár két pofon formájában) épp a magunkfajtákkal szemben szoktak bevetni, miként 2006. október 23-án Orbán Viktor is nyomon követhette - a híradásokból.

A Fidesz elnökét ki kell javítanunk abban is, hogy a Jobbik a fő törésvonalat ma már nem a bal- és jobboldal között látja, hanem önmeghatározásakor a multinacionális pártokkal szemben nemzeti erőként definiálja magát. Ugyanis a parlamenti pártok mindegyike közelebb áll egymáshoz, mint a Jobbik bármelyikükhöz.

Dúró Dóra,
a Jobbik szóvivője

Forrás: jobbik.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem mert Londonba utazni Livni
  2009-12-14 20:55:56, hétfő
 
  Nem mert Londonba utazni Livni
2009. december 14. 21:51:03

Cipi Livni volt izraeli külügyminiszter, az ellenzéki Kádimá párt elnöke nem mert elutazni egy londoni cionista összejövetelre, miután tudomást szerzett róla, hogy a Gázai övezet elleni népirtó háború miatt letartóztatási parancsot adtak ki ellene Angliában. A cionista összejövetel színhelyén több százan tüntettek a háborús bűnös zsidó politikus ellen.

Cipi (Cipórá) Livni, az ellenzéki Kádimá (Előre -קדימה) párt elnöke, kiérdemesült Moszád-ügynök és a tavaly karácsonykor a Gázai övezet ellen indított Öntött ólom fedőnevű irtóhadjárat külügyminisztere ellen emberiség ellen elkövetett bűncselekmények miatt letartóztatási parancs van érvényben Angliában - írja a Londonban megjelenő El-Kudsz el-Árábi (Arab Jeruzsálem - ألقدس العربي) című arab nyelvű napilap.

Cipi Livni a letartóztatási parancs tudatában mondta le vasárnap délután egy londoni cionista összejövetelen való részvételét. Livni és pártja, a Kádimá a Likud s annak vezére, Binjamin Netanjáhu hatalomátvétele után ékbe szorult az izraeli politikai életben, de a világ demokratikus erői nem felejtik el az Öntött ólom fedőnevű irtóhadjáratban vállalt szerepét, illetve háborús bűntetteit.

A londoni bíróságon nemrégiben brit állampolgárok nyújtották be a Cipi Livni letartóztatására vonatkozó keresetet. A vasárnapi cionista összejövetelre Cipi Livni is hivatalos volt, mindenki várt rá, így a háborús bűntetteire emlékeztető több száz tüntető is. De hiába, mert kiderült, hogy a volt izraeli külügyminiszter az utolsó pillanatban lemondta londoni látogatását.

Júszef el-Kudszi (يوسف القدسي) - Kuruc.info

Forrás: kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európa legnagyobb zsidó utcabá
  2009-12-14 07:09:59, hétfő
 
 
Európa legnagyobb zsidó utcabálja a Nyugati téri központi Hanuka ünnepség
"Tisztelettel meghívjuk Önöket, vegyenek részt az ünnepségen, a gyertyagyújtáson, majd az azt követő vidám utcabálon"
Édua, h, 2009/12/14 - 00:10

A Szabadság Fényévé és az Öröm szigetévé válik egy hétre a budapesti Nyugati-tér. 2009. December 12.-e és 17.-e között a helyszínen esténként fellobbannak a Hanuka lángjai, világosságot és örömöt hirdetve az éj sötétségében. Minden este egy gyertyával többet gyújtunk meg ünnepélyes keretek között.

Immár tizenharmadik éve, hogy az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Chábád Lubavics - Zsidó Nevelési és Oktatási Egyesület nyilvános hanukai ünnepséget rendez Budapesten a VI. kerületben a Nyugati- pályaudvarral szemben.


Büszkén állíthatjuk, hogy az évek során egyre népszerűbbé váló egyhetes ünnepségsorozat mára Európa legnagyobb zsidó utcabáljává és ünnepségé vált. Bajnai Gordon miniszterelnök Köves Slomó vezető rabbihoz írott levelében írja, hogy a magyarországi zsidóság olyan eseményt idéz meg, amely üzenetet hordoz minden magyar polgár számára. A bizonyosságot, hogy a fény mindig legyőzi a sötétséget. A hanukai lángjai az egyetértés, a sorsközösség, az összetartozás erejét hirdetik. - olvasható a miniszterelnök úr levelében.

Az idei ünnepségsorozaton
december 12.-én Arató Gergely, az OKM államtitkára és Lomnitzi Zoltán a Legfelsőbb bíróság volt elnöke,
december 13.-án Rogán Antal polgármester,
december 14.-én Szekeres Imre a HM minisztere és Őexcellenciája, Aliza Bin Noun Izrael Állam nagykövete,
december 15.-én kedden Molnár Csaba a Miniszterelnöki Hivatalt vezető miniszter, míg
december 17.-én Csepregi András egyházi titkárságvezető vesz részt. (A lista még nem végleges.)

Az esemény központi jelentősége és szellemi-lelki üzenete folytán méltó arra, hogy a nyomtatott és elektronikus média is hírt adjon e különleges eseményről. Tisztelettel meghívjuk Önöket, vegyenek részt az ünnepségen, a gyertyagyújtáson, majd az azt követő vidám utcabálon és kóstolják meg az ünnepi alkalomra sütött fánkot. A helyszínen riportra és felvételek készítésére is lehetőség nyílik.

Van, aki már élt is a lehetőséggel (olvasónk videói)

http://www.youtube.com/watch?v=eSvkgMpcgs0&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=UGE7R_STz4o&feature=player_embedded

végül egy olvasói levél

Tegnap (december 12-én - a szerk.) kezdődött a hanuka első napja, amire bejelentettem a rendőrségen egy tiltakozó tüntetést, ezt a rendőrség tudomásul vette, és tiltó határozatot sem kaptam.

Egy hét után riadtan hívtak be egy új egyeztetésre, mert a zsidók megtudták, hogy tüntetés lett bejelentve ellenük a Nyugati térre, és így rögtön beindult a gépezet. A második egyeztetésen sem fogadtam el új helyszínt, ragaszkodtam az általam kiválasztott járdaszakaszhoz. Ez jegyzőkönyvbe került, amit a rendőrség részéről aláírtak.
Hat óra előtt már ott voltam, a haszidok készültek a hanukázásra, színpad is volt állítva, amit az elmúlt évben nem állítottak. Ebből is látszik, hogy mennyire terjeszkednek lehet, hogy jövőre már az egész Nyugati teret lezárják?

Odaértem az általam bejelentett helyszínre, a járdarész körbe volt kötélkordonnal kerítve. Megkérdeztem az ott posztoló rendőrtől: ,,miért van körbezárva ez a terület?" a rendőr válasza ez volt " rendezvény van erre a területre bejelentve". Ekkor elmondtam neki, hogy én vagyok a bejelentő, és jöttem megtartani a tiltakozó rendezvényt. Beengedett az elzárt területre, ahol én elkezdtem az állványokat felszerelni, amire egy transzparenst akartam feltenni. Ezen Petőfi üzen Simon Pereznek." Foglalod a kurvanyádat, de nem ám a mi Hazánkat!"

Ekkor odalépett hozzám a biztosítási parancsnok és közölte velem, hogy lezárt területen tartózkodom, amit a rendőrség ,,védett személy" érkezése miatt zárt le. Azt is közölték velem, hogy minden napra várható védett személy érkezése, ameddig tart a hanuka. Hiába bizonygattam neki, hogy a többszöri rendőrségi egyeztetés után ezt a helyet kaptam a tüntetés helyszínéül, meg sem hallotta! Közben több rebiszes érkezett, egyiküknél kamera, amit a képembe tolt, hiába kértem, hogy ne vakítson el a kamera lámpájával. Továbbra is kitartottam, hogy nekem ide van bejelentve tüntetésem, ide van engedélyem, és nem vagyok hajlandó elhagyni a területet. Ekkor már előállítással fenyegetőztek.

A rendőrség egyértelműen felrúgta a megállapodást, mely szerint a Raiffeisen bank előtti járdaszakaszon tüntethetek. A zsidók utasítására távolítottak el erről a helyről! De mivel meg akartam tartani a tüntetést, és nem akartam az estét bent tölteni, átvonultam a ,,nekem kijelölt" új területre a zsidó étterem, a McDonald's elé.

Az ominózus transzparensAz ominózus transzparensOtt végre kitehettük a transzparensünket, és a nyomtatott lapokat, amin üzentünk a hamukázóknak:
,,Nem kell a Nyugati térre a kivilágított trágya villa" " Mi sem megyünk Tel-Avivba karácsonyfát állítani" és egyéb általunk hatásosnak tartott üzenet. Kevesen voltunk, de sokat segítettek a tüntető társaim, akik vállalták velem együtt, hogy a hideg ellenére esténként tiltakozzunk a köztéri hanukázás ellen. Ők osztották a matricákat, amin a méltán híres Petőfi idézet van.

Jól érzik magukat a megszállt területen

Jól érzik magukat a megszállt területenMa este újra kint leszek a Nyugati téren, és nem megyek át a rendőrség által felajánlott új helyszínre. Aki tud jöjjön, legyünk minél többen, mert nagyon nyomulnak! Azért készülök, és viszek magamnak szendvicset az esetleges fogva tartás idejére!
Sokat segítene, ha nyilvánosságot kapnánk, egyrészt, biztosan sokkal többen lennénk, másrészt talán a rendőrök is gondolkodóba esnének, kiért, miért kell nekik állandóan összetűzni azokkal, akik tulajdonképpen azért harcolnak, hogy nekik is jobb legyen? Előbb vagy utóbb, de mindenképpen mi győzünk, és csak rajtuk múlik, hogy a győztes, vagy a vesztes oldalán lesznek majd, mikor ez bekövetkezik!

B. Miklós


http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_12_12_szegyen-zavartalanul-hanukaztak-a- zsidok-a-nyugati-teren-videok?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_c ampaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jele n%29

***********


El kellene küldeni minden külföldi lapnak, akik azt állítják Magyarországon dúl az antiszemitizmus, rasszizmus.
Csak félő, ők is ideküldenék országuk összes zsidaját ünnepelni!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1303
  • e Hét: 3225
  • e Hónap: 6970
  • e Év: 160466
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.