Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Mai harmoniakártyáim
  2009-12-19 07:38:34, szombat
 
  1./ A mai napodat Időtlenség hatja át.

Tej - Anyatej, ősbiztonság, táplálás

Első táplálékunk a tej. Tökéletes összetételű táplálék egy kisbaba számára. Azt mutatja, hogy most nem érzed magad biztonságban, védelmet, támogatást keresel. A tej energiája segíthet megtalálni az elveszett biztonságot, így ha szereted a tejet, akkor ne habozz felhajtani egy pohárral! A jóléttel, a messiási boldogsággal analóg, gondoljunk a "tejjel - mézzel folyó kánaán" képére. A szépség a tisztaság, a fiatalság, a termékenység, és a női erő kifejezője is. Kleopátra híres szamártej fürdője jó példa erre, melyel állítólag szépségét és ifjúságát megőrizte. Érdekes, hogy milyen sokan allergiásak a tejben találhjató laktózra, vagyis a tejcukorra, mely a tej édességét adja. Az anyai szeretet ősi biztonságát nem teljesen megélt emberekre jellemző tünet ez.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élők számára figyelmeztetés arra, hogy fogadd el úgy párodat, ahogy azt szülőanyja tette - teljes ragaszkodással és feltétel nélkül. Párkeresők számára jelzés, hogy egy kényeztető tejes fürdőt venni jótékony hatású.

Ezt mondja neked:
Téged szoptatott édesanyád? Meddig? Könnyen, vagy nehezen ment? Magad hogyan vélekedsz a szoptatás kérdéséről?
Kérj segítséget a barátaidtól, ha szükséged van rá!
A gyöngédség nem a gyöngeség jele, azt jelenti, hogy ismered a határaidat. Te is biztonságot adhatsz a társadnak.

Erre is gondolj: Énekeld a magyar kesergőt: "Édes anyám édes teje, keserű a más kenyere, keserű és savanyú is, néha bizony panaszos is."

2009-12-19

2./ A mai napodat Könnyedség hatja át.

Nyár - pihenés, nyaralás, munka, betakarítás

A mezőgazdasági munkák, az élet tudatos kimunkálásának szimbóluma. Bár a mi kultúránkban ez a nyaralás, a pihenés ideje, ilyenkor megyünk szabadságra, mégis ez a legaktívabb időszak a természetben. Tevékenységet jelez. Olyan időszakot, amikor dolgozni kell magadon. Mivel a Nap jelen van, erőt is kapsz hozzá. Itt oldódik fel az ellentmondás - ugyanis magadon dolgozni úgy lehet, ha figyelni tudsz lelked mélyére.Ezt általában csak pihenve, befelé fordulva tudod megtenni, ezért fontos a nyaralás ideje. Te hogy tudsz pihenni? Mennyi nyugalmat engedsz meg magadnak? A kártyát nyáron kapni fokozott erőt jelent!

Szerelmi üzenete: Családi életedben, párkapcsolatban jó esély van a boldogságra. ,,Itt a nyár, akkor boldog az élet. Zöld a mező, halban gazdag a víz..." Párkeresőknek a förtök, a könnyű visznyok, a nagy és szélsőséges érzelmek, szerelmek és kiábrándulások korszaka a nyár. Bármilyen évszak is van, ezt erősíti ez a lap.

Ezt mondja neked:
Most ragadd meg a lehetőségeket, erőd teljében vagy, légy ma aktív, teremts alapot a továbbiakhoz.
Ha pihensz, fordulj befelé, lelked felé, ismerd meg jobban önmagad. Idédz fel a gyerekkori nyarakat, szép és rossz emlékeket. Mit tanultál beőle?
Gyűjts energiát a sötét korszakokra!

Erre is gondolj:Asztrológiai szempontból a nyári jegyek tartoznak ide. A nyár ura a Nap. Hét bő esztendő, hét szűk esztendő - József álma a Bibiából. Olvasd újra!
,,Elmúlt egy év, hova tűnt a forró nyár, a nagy szerelem?" - hallgassd meg Koncz Zsuzsa dalát. A magyar kártya minden évszakot megjelenít.

2009-12-19





 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Magyarország harmoniakártyája
  2009-12-19 07:35:13, szombat
 
 

Harmónia az országban - erre törekszünk, s ezért minden nap hívunk: Nézd meg a jóslatot melyet az országnak, s népének szól. A napi jóslat magyarázata mindig friss, aktuális, elgondolkodtató.
Hazánk mai napját Bensőségesség hatja át.

Gyökér - tudatalatti, ösztönök, mélytudat

A tudatalatti tartományokat jelenti. A gyökér láttán könnyen gondolunk a férfi nemi szerv működésére: ösztönös, mégis uralható. Ilyen ösztönös a föld éltető tápanyagainak felszívása, az evés, ivás, a szeretkezés öröme. A gyökér egyúttal minden élet alapja. Mindarra utal, ami ösztönösen megtörténik. A gyökérben a hazatérést tapasztaljuk meg. Gyökereink visszanyúlhatnak a családhoz, egy nemzethez, egy konkrét földrajzi helyhez, egy népcsoporthoz, vallási, vagy egyéb, összetartó közösséghez. Aki nem ismeri származását, az gyökértelen. A gyökér jelzi őseinket, melyben egyúttal a fogantatás és a halál is megmutatkozik. Amit gyökerestül kitépnek, az elpusztul. Ami valahol gyökeret ver, az életet kap. A gyökér a szülői házra és a gyerekkorunkra is figyelmeztethet. Birtoklásra törekszik, nem ismeri az elengedést, makacsság a fegyvere. A Magyarok kártyájaként ősvallásunk, ősi hitünk üzenete.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek jelzi, hogy hagyjatok egymásnak szabadságot, szereteteddel tartsd meg párodat, ne akard leigázni. Párkeresőknek jelzés, hogy vizsgáld felül korábbi kapcsolataidat, a boldogság kulcsa a múltadban rejtőzik.

Ezt mondja neked:
Felnőttként vizsgáld a kapcsolatot a szüleiddel, állíts fel családfát, kutasd fel gyökreidet. Látogass el származásod helyére, idézd fel őseid hitét. Mennyire élnek nálatok a hagyományok?
Ne hivatkozz a neveltetésedre, múltadra - neked jogod van túllépni gyökereidet, ha már megismerted őket.
Akár még a múltadat is újjáteremtheted, ha nem esel minduntalan ugyanabba a hibába.

Erre is gondolj: A Remete lapja a Tarot kártyában. A rabszolgasorba kényszerített feketék gyökerei az USA-ban. A romák gyökerei Európában, Magyarországon. A zsidóság vallási gyökerei. Menj el család felálításra, használd Bert Hellinger módszerét!

2009-12-19


 
 
0 komment , kategória:  Magyarország harmoniakártyája  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 165 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 252
  • e Hét: 620
  • e Hónap: 6861
  • e Év: 59127
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.