Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Grece klinika - Idézet
  2009-12-28 21:39:37, hétfő
 
  Klubból hoztam:

"A jutalom, amiért túléltük az ünnepeket, az újév, és már el is jutottunk az újévi fogadalmak csodás hagyományához. Hagyd hátra a múltad, és kezdd elölről! Nehéz ellenállni a kísértésnek újrakezdéskor, hogy a múlt év problémáit a szőnyeg alá söpörjük. Ki dönti el, hogy mikor ér véget a régi, és kezdődik az új? Nem jelzik a naptárban, nem szülinap, nem egy új év. Ez egy esemény. Kicsi vagy nagy? Valami, ami megváltoztat minket. Jó esetben reményt ad, vagy egy új életmódot és világnézetet. Elengedjük a régi szokásainkat, és emlékeinket. A lényeg az, hogy sose adjuk fel a reményt, hogy lesz egy újabb kezdet."
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Mai harmoniakártyáim
  2009-12-28 06:22:14, hétfő
 
  1./ A mai napodat Gondoskodás hatja át.

Rózsa - titok, szerelem, szépség

Köztudottan nincsen rózsa tövis nélkül. A szerelem virága a vörös rózsa, az irigységé a sárga. A rózsa a szív virága, ereje az érzelmekben, érzékiségben rejlik. A szív érzésein átszűrt, elfogult szépség jelképe. A rózsa a titoktartás virága is. A rózsa virágzásának fázisai az emberi (női) életkorokat jelképezik. A bimbó a szűzlány, a kifeslett virág a fiatalasszony, a pompájában viruló rózsa az asszony, a hervadó növény az öregasszony virága. A rózsa maga gyakran utal a népköltészetben nem csak magára a nőre, de a női nemi szervre, illetve a szeretőkre is.

Szerelmi üzenete: A szerelem virágba borul, az érzékek perzselőek. Régi kapcsolatban újra fellángoló érzések, új kapcsolatban, vagy párkesőben a viszonzott szerelem.

Ezt mondja neked:
Lángolás, szerelem, párkapcsolat átgondolása, új kapcsolat esélye.
Titoktartás, pecsét, olyan dolog, amit magunkban kell tartanunk. Titkos tudás birtoklása.
Milyen színű a kedvenc rózsád? Mit jelent ez a szín?

Erre is gondolj: Rózsafüzér. Rózsakereszt. A cigánykártya paklija. ,,Kék tó, tiszta tó, sokkal vagy szívemnek adósa. Add vissza nékem őt, s légyen tiéd ez a rózsa!" János Vitéz rózsája, amivel Iluskát visszavarázsolja az élők sorába Tündérországban.

2009-12-28

2./ A mai napodat Titkolódzás hatja át.

Orrszarvú - rendíthetetlenség, férfierő, harcosság

Az orrszarvú a természetben legtöbbször magányosan él, a fiatalok választanak párt maguknak rövid időre. A nőstény orrszarvúk gyakran közösen fürdőznek. A hímek territóriumot jelölnek ki a maguk számára, gyakran élet-halál harcot vívnak egymással. Bőrük vastag, akár két centiméter is lehet, szinte páncélszerű. Ez a kártya egyik oldalról brutálisan erős, nyers fizikai erőt jelent, másfelől a férfi-princípium megerősödését. A hagyomány szerint ugyanis az orrszarva porrá törve férfias nemző erőt hoz. Ez a hiedelem az állatot a kihalás szélére sodorta. A kártya azt mutatja: Ösztönök munkálnak és nincsenek gondolatok, csak a puszta vágy, ösztön, erő van jelen.

Szerelmi üzenete: Kitartó, megbízható társ nyugalmával biztonságot jelent.

Ezt mondja neked:
Ne engedd, hogy csalódjanak, akik bíznak benned. Tarts ki minden erőddel.
Most légy te a támasza a gyengéknek, még akkor is, ha úgy érzed, hogy magad is támaszra szorulnál.
Hogy viszonyulsz a férfiakhoz nőként, saját férfiasságodhoz férfiként?

Erre is gondolj: Ne higgy vakon az ősi gyógymódokban! A rinocérosz életébe kerülhet, hogy szarvának varázserőt tulajdonítottak. Közelíts bölcsen a természetes gyógymódokhoz, és figyelj a tudomány eredményeire is. Találd meg a harmóniát ebben is! Bolygója a Szaturnusz.

2009-12-28
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Magyarország harmoniakártyája
  2009-12-28 06:19:55, hétfő
 
 

Harmónia az országban - erre törekszünk, s ezért minden nap hívunk: Nézd meg a jóslatot melyet az országnak, s népének szól. A napi jóslat magyarázata mindig friss, aktuális, elgondolkodtató.
Hazánk mai napját Energiaáramlás hatja át.

Tenger/ Óceán- teljesség,örökkévalóság, menny, bölcsesség, intuíció

Az egyik legteljesebb képzet. Képzeleted erejét stabilizálja, mutatja az eszméket. A kártya széles látókörű világnézetre utal. Jelképezi az őserőt, az ősi tudást, az intuíciót. A teger, akár csak az emberi testben a víz -a Föld többségét elfoglalja. A tenger a teljes egységet is mutatja. A cseppek összeolvadásának helyszíne, ezért sokan - például a törzsi kultúrákban - a mennyek országával azonosítják. A csepp a különálló ember, a tenger pedig a kollektív tudat, az univerzum egységének jelképe. Ár-apálya az érzelmek hullámzását jelképezi, a világ poláris jellegére utal. A tenger ugyanakkor sós víz - nem lehet meginni, mégis körforgásban tartja a bolygó vizeit. Halai enni adnak, s így a legfontosabb táplálék források egyike a világon. Áramlatai olyanok, akár az emberiség háborúi.

Szerelmi üzenete: Az egyé válásról, az összeolvadás élményéről, akár ha úgy tetszik, a teljes orgazmusról szól. Akár párkapcsolatban, akár párkeresőben vagy, tanítása azonos: A teljes egység megélése az igazi szerelem, melyben a két fél egyesül.

Ezt mondja neked:
Benned van a teljesség, csak figyelned kell jelzéseire. Meditálj, imádkozz, hagyatkozz megérzésedire!
Ha van rá méltó személy, akkor szeretkezz. Különleges élmény várhat rátok.
Mindenre emlékezel, amit valaha megtanultál, ha lemerülsz a mélybe.

Erre is gondolj: Asztrológiai jegye a Rák. Olvasd ezt a középkori himnuszt: ,,Tengernek fényes csillaga, / Üdvözlégy Jézus Szent anyja. / Te szép virága szűzeknek, / Te áldott leánya Istennek." Gondolj a tenger titokzatos lényeire, a sellőkre, vagy a szörnyekre. Fürödj ma sós vízben, néztess képeket a tengerről, vagy fürödj meg a tengerben, ha jó az idő és a közeledben van. Esetleg idézd fel a tengeri fürdés élményét.

2009-12-28
 
 
0 komment , kategória:  Magyarország harmoniakártyája  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 165 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 364
  • e Hét: 732
  • e Hónap: 6973
  • e Év: 59239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.