Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
BUÉK 2010
  2009-12-31 14:52:47, csütörtök
 
  Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utadhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget.
Verseket, célt, igazságot,
daltól derűs, jobb világot.
Kézfogásos tiszta csöndet
és mosolyból minél többet
az új esztendőben ISTEN áldásával
Boldog Új Évet kívánok!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
boldog,jobbik Új Esztendőt
  2009-12-31 14:47:35, csütörtök
 
  Kívánok Mindannyiótoknak boldog,jobbik Új Esztendőt, Hazánknak jólétet,igazságot,-az élősködő oligarchiák bukását, hogy a magyar társadalom élve kerüljön ki a rávetett hurokból.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bolsevikok Utolsó Éve Következ
  2009-12-31 14:44:26, csütörtök
 
  Bolsevikok Utolsó Éve Következik:

Ajándékuk az új évre:
25 százalékos adóval sújtotta a kormány a többi között a melegétel- és az iskolakezdési utalványokat, az iskolarendszerű képzés díját, az üdülési csekket, illetve az önkéntes nyugdíjpénztári befizetéseket.


http://www.hirtv.hu/gazdasag/?article_hid=302574
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem csak a benzin lesz drágább
  2009-12-31 12:33:03, csütörtök
 
  Nem csak a benzin lesz drágább holnaptól
2009-12-31 11:51 barikád.hu


A Pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint a benzin esetében 10 százalékkal, a gázolajnál 8 százalékkal emelkedik a közteher mértéke. Az MTI számítása szerint így a benzin mintegy 14 forinttal, a gázolaj pedig 9 forinttal kerül majd többe a jövő év első napjától.

Egy liter benzin árában jelenleg 109 forint a jövedéki adótartalom, januártól 120 forint lesz, a gázolajéban most 90,5 forint, ami 97,35 forintra nő. Az áremelkedés hatására a benzin ára történelmi csúcsra, 320 forintra emelkedhet az eddigi, 2008 júniusában mért legmagasabb, 317 forintos ár után.

A cigaretta 8 százalékkal drágulhat a változások hatására, míg a szivarok esetében nem emelkedik a jövedéki adó.

A módosítás nem érinti a szőlőből készült borokat sem, azonban a többi alkoholterméknél, így a sör, a pezsgő valamint a tömény szesz és a gyümölcsbor esetében 10 százalékkal emelkedik a jövedéki adó mértéke.

A tüzelési célú gázolaj 8 százalékkal drágul, a cseppfolyosított gáz (LPG) jövedéki adója ugyanakkor változatlan marad, míg a sűrített földgáz jövedéki adóterhe megszűnik.

MTI - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az erkölcs mindig győzött a pé
  2009-12-31 12:29:39, csütörtök
 
  Az erkölcs mindig győzött a pénzhatalom fölött - interjú Ágoston Tiborral, a Nemzeti Őrsereg tagjával
2009-12-31 08:20 barikád.hu


Nemzetünk megmentéséért "Trianon ellen az tesz a legtöbbet, aki a legtöbb hazugságot irtja ki a magyar életből, és a legtöbb igazságnak szerez érvényesülést." Ez a célom a jövőre nézve - fejtette ki Ágoston Tibor hazafias eszmeiségét, Ravasz László szavait idézve. Az alábbiakban aprólékosabban is megismerkedhet az olvasó a háromgyermekes családapával, a debreceni Kossuth tériek vezetőjével, aki más pozíciók mellett a Nemzeti Őrsereg tagja, valamint a Kárpáti Harsona munkatársa is.

Hogyan tudná röviden lefesteni életét?

Tízgyermekes család harmadik gyermekeként születtem, ebben a gyönyörű, több ezer éves múltra visszatekintő országban. Édesanyám - Dibácz(y)i Piroska, édesapám Ágoston Ferenc, férfiszabó. Mindketten hetvenhárom évesek. Édesanyám egyszerű, de nagyszerű asszony. Nemesi magyar családból származik. Egy igen összetartó család a mienk, az élet küzdelme és egy gonosz rendszer prése tanított meg bennünket tisztességesen élni és túlélni. Szigorú neveltetésünk olyan nyomot hagyott életünkben, amelyet soha nem kell szégyellnünk. Tanulmányaimat befejezve, majd munkámat megszakítva 1985-ben bevonultam katonának, ahonnan két évvel később mélységi felderítőként szereltem le. Érdekes, s egyben gazdag felfedezések birtokosává váltam ebben az életszakaszban, hiszen ekkor fedeztem fel életem legnagyobb változását hozó személyét, Jézus Krisztust. Munka mellett - esti iskolában - leérettségiztem, majd a budapesti Wesley János Lelkészképző Főiskola hallgatójaként folytattam tanulmányaimat azzal a céllal, hogy cigány származású emberek prédikátora legyek. A képzés egyetemi szintű, öt éves volt, de én harmadévesként megszakítottam azt. Dolgoztam még szociális munkásként hajléktalanok között Budapesten. Debrecenbe 1993-ban kerültem, tizenkét éven át a Dorcas Nemzetközi Keresztény Segélyszervezet munkatársa voltam. Ma egy épületgépészettel foglalkozó debreceni kft. foglalkoztat. A Homokkerti Református Gyülekezet tagjaként és presbitereként élem hitéletemet, és szolgálom Nemzetemet. Szeretett feleségem - Krisztina - és három közös gyermekünk, Krisztina, Dániel, és Zsófia adnak örömöt és erőt, no meg rengeteg feladatot, hogy el tudjuk viselni a naponta ránk nehezedő gyalázatos politika, nemzetárulással felérő következményét. Megjegyzem: manapság sokat jut eszembe a bennünket gyerekként ért nélkülözés és éhezés ismételt fenyegetése. No, ennek bekövetkeztét már nem tűrhetjük tovább, ellent kell állni!

Ön a Fidesz munkástagozatának lemondatott megyei vezetője. Miként történt a lemondatása?

Nos, a hír igaz, de ez számomra nem fontos, mert eddig sem, és ezután sem az úgynevezett ,,konc szaga" határozza meg életemet és cselekvésemet.

2002-ben, a jobboldal által elveszített választás után azt gondoltam, hogy az a munka, amit akkor a Fidesz elkezdett, elvégzett, nem hullhat le a porba. Akkor ott segítségre szorult, s én ezzel a tudattal jelentkeztem munkára, s egyben kértem felvételemet a szövetségbe. ,,Ameddig szükség van rám és munkámra, segítek", mondtam. De az sosem állt szándékomban, hogy nemzeti érzésemet, öntudatomat, önmagamat, gondolataimat is feladjam, vagy áruba bocsássam! A Debreceni Civil Kör Baráti Társasággal - amelynek magam is a tagja vagyok - már hetekkel az őszödi beszéd kirobbanása előtt csatlakoztunk Kerényi Imre ötletéhez, miszerint az egyik szombaton sárga, az azt követő szombaton piros színű lapokkal, majd zárásként a következő szombaton csörgőórákkal spontán, engedély nélkül tiltakozzunk Debrecen város főterén a hatalom nemzetrontó politikája ellen. Ezt követően derült égből villámcsapásként rázta meg az országot a 2006-ban elhangzott őszödi beszéd, egy gazember szájából. Azt gondoltam, na ez most kiveri mindenkinél a biztosítékot. Hát nem így történt! Sem a bal, sem a jobboldalon! Igaz, kezdetben ezrek tiltakoztak, előrehozott választást, felelősségre vonást, elszámoltatást követeltünk. Mások meglepetésemre nem tiltakoztak. Sőt, lebeszéltek embereket arról, hogy éljenek ebbéli jogukkal. Voltak olyanok, akiknek egyenesen megtiltották. A vélemény kinyilvánítása ebben a folyamatban számomra a legtermészetesebb volt. Elmentünk az MSZP debreceni bűnbarlangjához, ideiglenesen birtokolt székháza elé. A hév és a düh együttes erővel vitte a hatalmas tömeget előre. Ekkor sikerült az embereket lebeszélni egy kézi hangerősítő készülék segítségével arról, hogy áttörve a pajzsokkal felszerelt rendőri kordont, megrohamozzák az épületet. Akkor azt gondoltam - s ezt ott el is mondtam - ne a botrányról, hanem a kiállásról legyen híres a mi városunk. Másnap csengett a telefonom. A tagozat országos elnöke hívott, aki azonnali hatállyal kérte a lemondásomat az elnöki tisztségemről. Indoka a következő volt: ,,... Fekete ruhás, szélsőséges fiatalok között láttunk a TV képernyőjén keresztül, és ez tűrhetetlen. Téged oda ők nem mi küldtünk, engedélyt erre nem adtunk. Várom lemondásodat." Fél év múlva tettem eleget a követelésnek, beadtam lemondásomat a következő idézettel: ,,Bár hév, vagy hideg volnál, de mivel langymeleg vagy, kiköplek." Jelenleg a lemondásomat kérő személy is ott ücsörög a Parlament egyik székében. Döbbenetes volt, az egészből nem értettem semmit. Tudomásom szerint, már a tagnyilvántartásból is töröltek, igaz, ezt írásban nem erősítették meg számomra.

Az őszödi beszéd nyilvánosságra hozatala óta Ön a Kossuth tériek egyik vezetője. Kérem, meséljen arról, hogy hogyan került a tömeg élére és milyen események részese volt az elmúlt három évben.

Azon a bizonyos estén, az MSZP székházat elhagyva, a hatalmas tömeggel visszaindultunk a térre. A menet egész úton üvöltötte, hogy ,,Gyurcsány takarodj!", ,,Nemzeti Kormányt!", majd beérve a Kossuth szoborhoz nem volt, aki megszólaljon. Ekkor álltam föl a szobor talapzatára és mutatkoztam be. Elmondtam, hogy nem vagyok hajlandó tovább nézni, hogy ebben az országban földönfutóvá válhassunk. Azért vártuk a rendszerváltást - amit ma jól láthatunk, hogy csak gengszerváltás volt -, mert hittük, hogy leomlanak bizonyos falak és valami új és tisztességes rendszer váltja föl a régit. A Kossuth téri tüntetések így indultak, s ma már lassan 1200 napja állunk a téren.

Hamarosan aztán szervezetek is alakultak, melyeket fogadalomtételek és eskütételek követtek. Útlezárásokkal is tiltakoztunk, és más városokba is ellátogattunk az összefogást hirdetve. Egyik alkalommal Mi nem hazudunk címmel olyan rendezvényt szerveztünk, ahová színészeket, politikusokat hívtunk meg, és az Ismerős Arcok nevű zenekar is koncertet adott. Beszédet mondott Papp Lajos szívsebész és Tréfás György operaénekes előadását is meghallgathattuk. Akkor még Pósán László is felemelte hangját a nyilvánosság előtt a hazaáruló politika ellen, de ma már nem nagyon beszél velünk. Ekkor mi, a Kossuth tériek eldöntöttük, hogy nem megyünk haza, folytatjuk a tüntetéseket, mert nem fáradhatunk el! Ma ott tartunk, hogy körülbelül háromszáz tagot számlál ez a csapat, akik rendszeresen kijárnak a térre különböző időpontokban. Nem megyünk haza, mert a lélek és a becsület ezt diktálja. Az a parancs, amely Horthy Miklós életét is meghatározta, az én életem legfontosabb eszmeisége is: ,,A becsület az életnél is előbbrevaló."

Mit tudhatunk a Nemzeti Őrseregben betöltött szerepvállalásáról?

A Nemzeti Őrsereg Szabolcs megyében, Kisvárdán indult útjára barátok összefogásával, de Debrecenben is voltak tagjaik, akik kijártak hozzánk a Kossuth térre. Néhányunkat megkerestek ezek az emberek a szervezethez való csatlakozás ügyében. Akkor még nem, de egy-két hónap múlva, a második felkérésnek eleget téve nyolc-tíz fővel megalakítottuk Hajdú-Bihar megyében is az első két rajt. Engem a debreceni szakasz kommunikációs altisztjének választottak meg, s ennek következtében számtalan helyszínen mondtam beszédet, egyebek mellett Tatárszentgyörgyön, Olaszliszkán és Vásárosnaményban is, a tisztességes embereket érő kisebbségi támadások ellen. Én egyébként büszkén viselem a Nemzeti Őrsereg egyenruháját, azt az egyenruhát, amely az 1920 utáni királyi levente egyenruhára emlékeztet, s ezáltal arra a korra, ahol még a tisztesség- és tiszteletadás jelszava volt az Adjon az Isten szebb jövőt! köszönési forma. Úgy vélem, hogy ettől az egyenruhától nem félni kell, mint ahogy a Magyar Gárda egyenruhájától sem. A Gárda öltözéke sem a félelem egyenruhája, hanem a tiszteleté és a becsületé. Hálás vagyok a sorsnak, hogy ebben a nehéz helyzetben, amikor ilyen nagy bajban van az ország, tagja lehetek a Nemzeti Őrseregnek, és jó baráti kapcsolatokat ápolhatok a Magyar Gárda és az Új Magyar Gárda tagjaival. Együttesen dolgozunk a közösségépítésen, és annak a célnak a megvalósításáért, hogy Magyarországon végre rend legyen. Azt szeretnénk, ha bármely más nációból hazánkba érkező vagy itt élő tudná, hogy Magyarország elsősorban a magyaroké, ezért nem lehet az őseinktől felhalmozott örökségeinket sem megkárosítani, sem meggyalázni.

A Kárpáti Harsona nemzeti lap munkatársaként a hiteles tájékoztatás és a valódi értékek megóvásának egyik főszereplője. Meséljen a lap megalakulásának körülményeiről.

Elöljáróban annyit, hogy Kossuth téri barátokkal létrehoztuk a www.debrecen-megmaradas.hu weblapot, amelyen beszámolók és tudósítások mellett állásfoglalásaink, petícióink olvashatók. Megjegyzem, hogy ezen az oldalon található most a Kossuth tériek képviselőjelölteknek szóló négy pontos garancialevele is. Ez alapján elvárjuk, hogy valóban minket, magyar állampolgárokat képviseljenek ezek az emberek. A Jobbik Magyarországért Mozgalomnál pozitív visszhangot váltott ki e levél tartalma, ellentétben például a Fidesszel, ahol nagy felháborodással fogadták a javaslatot.

A Kárpáti Harsonát Házik Zoltán barátom alapította, aki egyébként a lap főszerkesztője is egyben. Engem ő kért fel korábban egy beszámoló elkészítésére, amely valószínűleg sikert aratott olvasói körökben, hiszen ez alapján kaptam újabb felkérést és azt a megtiszteltetést, hogy legyek állandó szerzője a Kárpáti Harsonának. Ez részemről szintén egyfajta küldetéstudat, missziós feladat, amely nem anyagiakról, hanem lelki meggyőződésről szól. Célunk volt, hogy építsünk egy olyan hírportált, amely az olvasó számára elérhető, emészthető és hiteles, trágár szavaktól mentes de egyenes és határozott hangvételű. Tudomásom szerint ma az egyik legolvasottabb hírportál ez, amelynek szerzői között megtalálhatók orvos, jogász, közgazdász, ötvenhatos, és egyszerű kétkezi munkásember is.

Hogyan látja az ország jövőjét?

Mindig az szokott eszembe jutni, amikor el vagyok keseredve, hogy Dobó István, az egri várvédő vajon mire gondolhatott, amikor a vár falán kinézve törökök garmadáját látta meg. Elmenekülni a hátsó bejáraton, amíg van idő? Tenni valamit, aminek a vége talán a halál? Akkor ő leborult az ő Istene előtt, és imádkozott, s ezt követően odaállt a várban élő nép elé, s azt mondta, hogy aki menni akar, most menjen, aki maradni akar, később nem mehet. Mi is maradni szeretnénk, és védeni hazánkat, ahogy annak idején Dobó István védte az Egri várat. Most azonban nem ágyúk és kardok ellen küzdünk, hanem a pénzhatalom elkötelezettjei, a nemzetrontó politikusok ellen. Azt gondolom, hogy az erkölcs mindig győzött a pénzhatalom fölött. Másrészt úgy vélem, hogy ha ez az ország meg tudott birkózni a világháborúk pusztításával és talpra tudott állni 1956 után, akkor ezek a bajnaik, gyurcsányok, lendvaik, kókák, - de ide sorolhatjuk a deutschokat, pokornikat, a kiismerhetetlen kövérlászlókat -, nem tehetik teljesen tönkre az országot és győzni fog az igazság, a tisztesség. Véleményem szerint hosszú börtön évek, vagyonelkobzás kell, hogy várjon erre a bűnözői körre, a gazdasági és a politikai gyülevészek oligarcháira. Felhívom a figyelmet, a holdudvar sem úszhatja meg! Mivel nálam nincs kettős mérce, üldözöm a gazembereket, s jaj ha Fideszesek azok!

Victor Hugo csodálta ezt a magyar népet és ki tudta mondani, hogy Magyarország a hősök nemzete, Magyarország a hősiesség megtestesítője. Úgy érzem, hogy lassan nekünk is meg kell ezt érteni és ki is kell tudnunk mondani végre. Azt kívánom, hogy adjon az Isten kegyelmet Nemzetünknek, és ragyogtasson reánk egy szebb, az ősi múltra épülő jövőt!

Több, a Jobbik által szervezett rendezvényen is láthattuk. Mi a véleménye a Jobbikról?

Nos, először is gratulálok a Jobbiknak az EP választáson elért eredményéhez. Ez egy jó alap a további munkához. Érdekel az, amit a Jobbik mond és képvisel, tetszik, ahogyan állja az ütéseket. Az első szellőztetés olyan jól sikerült, hogy a ,,szadesz" darabjaira, elemeire hullott, csak szemét maradt belőle. A szemét a szemétbe kerül!
Az a tapasztalatom, hogy olyan a Jobbik, mint egy beteg testnek az immunjavító vitamin. Szüksége van a vidék Magyarországának a Jobbik megjelenésére a politikában, és a közbiztonság minden területén. Nagy az elvárás a párttal szemben, szurkolok, hogy meg tudjanak felelni a kihívásoknak. Öröm tudni, hogy ez a kezdeményezés valóban alulról szerveződik, és egyben megnyugvás, hogy mi magunkfajták eldönthetjük, kire is adjuk le szavazatunkat, itt a jobboldalon. Tehát valóban választhatunk!

A Magyar Gárdával, valamint a Nemzeti Őrsereggel kapcsolatban pedig azt szoktam mondani, olyanok ők, mint a szervezetben a stressz-fehérje anyag. Akkor termelődik, amikor szüksége van rá a testnek, amikor ájult állapotba került a hús-vér test tulajdonosa. Ekkor beindul a védelmi rendszer, s mintegy tartósítószer konzerválja a főbb szerveket. Védi, óvja, amíg a test ismét megfelelő módon nem működik. Na, ilyen számomra ez az új erő a mai helyzetben.

Szebbjövő.hu - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gázai palesztin holokauszt-é
  2009-12-31 12:25:35, csütörtök
 
  Pásztorfi István

A gázai palesztin holokauszt-évforduló

http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=108&v_id=1529
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szükség van-e antiszemitizmusr
  2009-12-31 12:07:25, csütörtök
 
 

Szükség van-e antiszemitizmusra?

Kovács Tibor | 2009. december 1., kedd 10:14 |

http://igen.hu/olvassuk/1108-tenyleg-a-zsidok-a-vilag-urai.html

A szakállas viccben megkérdezik Jóska bácsitól, van-e maguknál a faluban antiszemitizmus?
� Az nincs, de igény vóna rá � jön a felelet.
Most, 2009-ben, amikor az antiszemitizmus is új szintre lépett, a felelősen gondolkodó polgárnak érdemes feltennie a kérdést,
vajon szükségünk van-e rá, jobb lesz-e a magyaroknak tőle?

Az írást vitaindítónak szántuk.

Minél többet böngészi az ember a neten a fórumokat, blogokat, annál inkább erősödik benne az érzés, hogy az antiszemitizmus
� és társai: a globalizáció-, multi- és kapitalizmusellenesség � észrevétlenül mindenbe beleitta magát.
Egyre népszerűbb, úgy terjed, mint valami új bölcsesség, tao vagy zen, amivel meg lehet magyarázni a világ menetét, választ adni a problémákra, megoldásokat találni.
Univerzális, egyszerű, akár alfaállapotban is elsajátítható tudás.
Nem kell egyetemi végzettség, még olvasni sem kell hozzá, egy baráti beszélgetésen, bor mellett megszerezhető a doktori szint.
Társaságban egyre jobban lehet vele villogni, és aki megszerzi a tudást, annak megvilágosodik az élet értelme,
a dolgok a helyükre kerülnek, minden átlátható lesz.
Nem egy kis tőkeellenességről vagy egyszerű zsidózásról beszélek, ami mindig volt, hanem egy igazi világmagyarázatról,
egy totális filozófiáról, amivel a földkerekség minden eseménye megmagyarázható.

Nem én akarom megvédeni a zsidóságot, megteszik ezt ők maguk nálam jobban.
Viszont érdemes a kérdésről beszélni, sőt vitázni is, mert szerintem mi, magyarok sokat veszíthetünk az új világmagyarázattal,
bármennyire is másként gondolják sokan.
Az ugyanis erőteljes paradoxonokat rejt magában.

Az antiszemitaparadoxon

A kijelentés, hogy a zsidóságnak a nyugati világban nagyobb hatalma van, mint azt sokan szeretnék, nem nagy bölcsesség, sőt, még csak nem is antiszemita kijelentés.
Ennek emlegetése, nem hinném, hogy nagyon fájna a zsidóságnak.
Ki ne szeretné azt hallani, hogy ezek a magyarok ott vannak mindenütt, és az ő kezükben összpontosul a döntések és a tőke jelentős része?
Biztosan büszkék lennénk rá.
Ez olyan kérdés, amiről őszintén és rasszizmus nélkül is beszélnek.
Az USA-ban időről időre vita folyik, hogy az izraeli lobbinak túlzott befolyása van-e.
Pusztán nemzetstratégiai, külpolitikai kérdésként.

Ebből következően a paradoxon egyik része, hogy aki azért szidja a zsidókat, mert szerinte ők irányítanak mindent,
és övék a hatalom, a pénz, és mi csak rabszolgák vagyunk, az valójában a zsidókat dicsőíti, és önmagát rabszolgának állítja be.

Igaz, lázadó rabszolgának.

Tulajdonképpen ez nem zsidóellenesség, hanem beteges filoszemita megközelítés,
vagyis a zsidóság olyan dicsőítése, ami annak, aki teszi: rossz.
Önkínzó szemlélet.

A paradoxon másik része pedig azokra vonatkozik, akik azt emlegetik, hogy ennek a hatalomnak most véget vetnek.
El kéne dönteniük, hogy lenyomjuk a zsidóságot, vagy ők a világ urai, mert a kettő együtt nem megy.
Ha le tudjuk őket nyomni, akkor nem ők a világ urai, és nem érdemes ezért utálni őket.
Ha viszont ők a világ urai, a vulkánkitörések, a világválság, a 9/11, az Iraki háború mögött is ők vannak, akkor nincs sok esélyünk.
Amennyiben megpróbáljuk, országunk néhány éven belül egy banán nélküli banánköztársaság szintjén lesz,
de lehet, hogy sóval hintik be a helyét.

Tudom, a pragmatizmus nem magyar erény, sőt nálunk egy kicsit ciki is, de azért még beláthatjuk,
ha ők rángatják dróton Amerikát és egész Európát, akkor miért mi lázadunk ellenük, és nem ők?
Külön érdekesség, hogy legtöbbünk elcserélné fejlettségünket a dróton rángatott Nyugatéval.
Ha pedig így van, inkább nekünk is arról kéne tárgyalni a zsidósággal, hogy segítsenek bennünket is olyan naggyá és erőssé válni,
mint a többi �báb� országot, akkor legalább hasznunk lenne belőle.
Persze ehhez le kéne győzni az érzésünket, hogy mindenki a mi országunkat akarja, mert ez itt maga a földi paradicsom.
Ugye ez a földi paradicsom viccesen hangzik, ha belegondolunk?

10 ezer zsidó vagy 1 millió muzulmán?

Vannak további kérdések is ezzel az antiszemita divattal.
Annak, aki utálja a zsidókat, mint láthatjuk, szeretni illik az őket utálókat.
Ezzel élesen találkoztam a '90-es években, amikor Londonból hazatérve angol barátomnak újságoltam, meglepett, mennyi muzulmánt láttam.
Mire ő csak ennyit mondott: Miért, talán a zsidók jobbak lennének?

Szívesen megkérdezném tőle, mit gondol ma, de rég nem hallottam felőle.
Válasza két fontos dologra világít rá.
A látszólag hipertoleráns angolok között is előfordul egy kis zsidózás, és, hogy milyen gyakori gondolat a muzulmánokat preferálni a zsidókkal szemben. Európában ma több muzulmán él, mint amennyi zsidó az egész földkerekségen � és sokkal nagyobb gondot okoznak,
mint a zsidók valaha is képesek lennének rá.
Az angolok ma már biztosan elcserélnék néhány százezer zsidóra a néhány millió muzulmánjukat, de már nem tudják.
Mi nem küzdünk ilyen problémákkal, de a zsidó-muzulmán szembeállítással nap mint nap találkozunk.
Jönnek a tálibokat, Iránt, a palesztinokat és egyéb számunkra ismeretlen népeket dicsőítő írások a neten, és magukat komolynak gondoló sajtótermékekben is.

Megfontolásra érdemes külpolitikai és hosszútávú nemzetstratégia lenne országunk sorsát a harmadik világ muszlim �elnyomottjaival� összekötni?
Az EU helyett vetessük fel magunkat a Világ Tálibjainak Egyesült Szervezetébe?
A NATO helyett pedig a Hamaszba?
Tudom, jó az elesetteket és gyengéket támogatni, én is Kamerunnak szurkoltam a VB-n,
de azért a józan ész jobb tanácsadó a focipályán kívül.
Hogyan vesszük majd rá a keresztény gyökerű magyar népességet, hogy térjen át a tálibok hitére, mert ez a �tagfelvétel� első kritériuma lesz.
Arról nem is beszélve, hogy a 17. századi életviszonyokat sem könnyű elfogadtatni.
Igaz, az elvekért sok áldozatra képesek az emberek.

A tréfát félretéve, a gyakorlatban már ma is komoly problémákat okoznak az EU nyugati felén az ott nagy számban élő muszlimok.
Kezelhetetlen probléma elé állítja a kormányzatokat az EU keresztény gyökereitől idegen problémakör.
Az iskolában viselt csador ennek a legkisebb szelete, a francia külvárosok zavargásai, az egyre épülő mecsetek, minaretek, szaporodó terrorcselekmények jelzik a probléma súlyát.
Megalapozottnak tekintett előrejelzések vannak arról, hogy 40 év múlva Nyugat-Európa a muszlimmá válás problémájával küzd majd.
Vajon az antiszemita-zen tudás hívei végiggondolják ezt a lehetőséget?
Lehet, hogy a zsidóság uralkodik Amerikán és rajtunk, de az biztos, hogy nem számíthatunk arra,
hogy 40 év múlva többen lesznek az országunkban, mint mi, és az ő vallási szabályaik szerint kell élnünk.

A vesztesek elméletei

Azt kérdezhetik tőlem, miért érdekel engem, nem zsidóként, a kérdés?
Talán előnyt szeretnék szerezni a �megszállóknál�, vagy csak simán médiamegjelenést?
Hát nem, én a magyarságért aggódom.
Még csak hipertoleráns sem vagyok, nem hiszek egy előítéletmentes világban,
de az is tuti, hogy nem lehet az ideológia szintjére emelni az előítéleteket, az összeesküvés-elméleteket.

Nézzünk szét a világban, hány nemzetet emelt fel az antiszemitizmus és a globalizációelleneség.

A világ sikeres nemzeteinek döntő többsége polgári, vagy ahogy másként nevezik, liberális demokrácia.
Olyan példát találunk, amikor diktatúrán keresztül vezetett az út a sikerhez,
Dél-Korea, Kína, Taivan, Szingapúr, de a globalizáció és piacellenesség, az atiszemita-zen még egyetlen nemzetet sem tett naggyá, sőt,
bátran kijelenthetjük, ezek a vesztesek elméletei.

Olyan népeké, akik saját erejükből, munkájuk által képtelenek javítani helyzetükön,
és mivel nem képesek saját gyengeségükkel szembenézni, másra kenik hibáikat.

Ez a lusták és tunyák álláspontja, az örök veszteseké.

Ezek az elméletek, mert passzivitásra ösztönöznek, a meglévő energiákat rossz irányba terelik, ahelyett,
hogy az ország valódi problémáira koncentrálnának.
A világ rendelkezik bizonyos adottságokkal, időnként például esik az eső, süt a nap, van globalizáció és multinacionális cégek.
Talán a zsidóságnak is nagyobb befolyása van, mint azt sokan szeretnék, de egy kis nemzet ezeket a viszonyokat képtelen megváltoztatni.

Két választása van: átáll a tálibok oldalára (és irány a középkor), vagy megpróbálja az adottságokat saját előnyére használni.
Az adottságokat lehetőségekké alakítani.

Ezzel szemben mi az adottságok miatt hőbörgünk, és igyekszünk valakire fogni gondjainkat.
A �kommunista� kormányra, aki kiszolgálja a zsidókat, a multikat, a globalizációt.

A körülmények felelősek bajainkért, mi soha.

Ilyenek a vesztesek.

A globalizáció-ellenes és antiszemita elvek népszerűsége ott növekszik, ahol nem tudnak vagy akarnak megbirkózni
a globalizáció kihívásaival, ahol nem tudják őket előnyökké formálni.
Dél-Korea, Szingapúr, Tajvan nem globalizációellenes, és Dánia, Ausztria, Finnország sem, pedig ezen elvek szerint lehetnének.

Nyugaton a globalizációellenesség szélsőbaloldali erkölcsi alapú kritika, nálunk a jobboldali világmegváltó.

Az antiszemitizmus és globalizáció-ellenesség nem a zen.

Nem jutunk vele sehova, még a lelki békéhez sem.

Még ha a valós gazdasági, politikai és közbiztonsági gondok óriásiak is Magyarországon.

Még ha igaz is, hogy a zsidóságnak nagyobb a befolyása a kelleténél (kellete válogatja),
vagy tényleg minden zsíros üzletet ők nyernek, ahogy egyesek állítják, a hőbörgés, az ellenségeskedés,
a gyűlölködés nem hoz megoldást, és nem hoz megoldást a problémákról való hallgatás sem.

Ezeknek a gondoknak a megoldására vannak értelmes, békés és előrevivő megoldások,
sokkal hatékonyabbak, mint az emberekben élő gonosz indulatok kiszabadítása, melyeket aztán egy ponton túl nem tudunk kezelni.

Meg kéne tanulni élni a világ adta lehetőségekkel, őszintén beszélni gondjainkról,
és nyerni, nem folyton mást okolni tehetetlenségünk miatt, és veszíteni.

Ez ma nem tűnik egyszerűnek, mert éppen az ellenkező, a rossz irányba megyünk.
Újabb zsákutcába indulunk tovább, igaz, az utca elején lévő házak szépre lesznek meszelve, és csak a kanyar után vesszük észre,
hogy nincs tovább.

Egy újabb elvesztegetett évtized jöhet, ami után még nehezebb lesz tovább menni.


*****************************


ANTIszemét, filoSZEMÉT ?

A kedves Kovács Tibor talán nem tudja, hogy az arabok, palesztinok szintén a sémi törzsből származnak? Mint a zsidók! Az "antiszemitizmus" nem fajgyűlölet - ezen az alapon a rézbőrűnek feltétlenül utálnia kellene az eszkimót, amannak a négert stb.Én nem gyűlölöm a szemeteket, de undorodom a zsidó kalmárszellemtől. Továbbá - noha én nem böngészem a blogokat, stb,csak nyitva tartom a szemem, az egész országban a cionizmus, filoSZEMÉTIZmus burjánzását TAPASZTALOM.
Az érzelmekben dúsgazdag Kovács úr úgy véli, hogy az antiszemitizmus (észrevétlenül, ebugatta!) mindenhova beleitta magát.Pedig ő nem is zsidó! Hanem?

A békevágyó Kovács úr azt nyilatkoztatja ki, hogy azok az országok (szerencséjükre AA), amelyek kiebrudalták földjűkről a kajlafülűeket, ma már minden szabadidejüket keserves sírással töltik - hogyan is tehettek ilyet?

Kovács úr félti a magyarságot. Jó oka van rá! Mert ugye itt vannak a nyakunkon a vademberek (cigányok), a fehégalléros zsidók. A tetejébe még az IGAZI Kovács, aki szerint azzal van a probléma, aki nem szereti, ha kifosztják, bántalmazzák, meg is gyilkolásszák.

A börtönökben legalább 80% az elítéltek aránya.Mármint a cigányoké. Akkor most van cigánybűnözés, vagy csak kurva sok a bicskás bűnelkövető? Mi a különbség?

A Kovács ur(ak) védelmét élvező gyapjasok még nagyobb kárt okoznak az országnak, csak épp nem erőszakos bűncselekmények űtján,

Viszontválaszát várom Kovács úr! Lehet tárgyilagos is...



Adorján András

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 1768
  • e Hónap: 18561
  • e Év: 151478
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.