Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Mai harmoniakártyáim
  2009-12-05 08:03:13, szombat
 
  1./ 22 - Huszonkettő - Szentté válás, megvilágosodás

A kétségek és a harmóniára való vágyódás száma. Az anyag elsődlegességét jelképezi. A benne lévő feszültségek koncentráltan robbannak, vagy nagy pusztítást, vagy a helyzet hirtelen tisztázódását jelzi. Az is lehetséges, hogy külső szemlélőként mások pont ellenkezőleg ítélik meg a helyzetedet, mint te magad. Huszonkettedikén a kártya hatása hatványozottan igaz. Ha este meditációban kivárod a huszonkét óra huszonkét percet, álmod jóslatot tartalmaz majd. Ez a kártya a Harmóniakártya utolsó lapja - 22.22-kor került fel az Internetre, hogy segítse a kártya használói számára a megvilágosodást.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! A párkapcsolatban társadnak nem mindig az a jó, amit te jónak hiszel. Ma alkalom nyílik arra, hogy ösztönösen kedvezzetek egymásnak. Ha nincs párkapcsolatod, ma egyéjszakás kalandot, futó viszonyt létesíthetsz.

Ezt mondja neked:
Ma a megnyilatkozásod bölcseleteket tartalmazhat.
Isten a ,,vállán visz" , a tetteid ma nem emberi, hanem univerzális mércével mérettetnek meg. Vigyázz, hogy mit cselekszel ezen a napon.
Ha kereső vagy, a mai nap alkalmas arra, hogy mesterre találj!

Erre is gondolj: A tarotban a 0 és a 22. lap azonos: a Bolond. Ám a 22-es a megvilágosodott zsenit jelképezheti.


2./ A mai napodat Bizonyítás hatja át.

9 - Kilenc - hit, tökéletesség

A tökéletesség, a teremtés száma. Mutatja a jó győzelmét, a lelki aktivitás száma is. Az Isteni beteljesülés száma, elpusztíthatatlan, félelmektől mentes, mert megtalálta a kiutat a nyolcas jelentette csapdából. Az újra éledő, szabad, tiszta energia jelképe. Jelzi legyőzött nehézségeidet, megfontolt döntéseidet. Rezgése a bölcsekre hat. A lendület, a gyorsaság, a kreativitás száma is. A hit legmagasabb szintje. Ha kilencedikén kapod, hatása felerősödik. A belső megvilágosodás száma.

Szerelmi üzenete: Mekkora az esélyed egy kalandra MA? Számold ki kalkulátorunk segítségével! Meglévő párkapcsolatban lehetőséget ad arra, hogy azt szeresd a másikban, aminek ő legjobban örül. Ha nem élsz párkapcsolatban, ma képzeld el, milyen a számodra ideális partner.

Ezt mondja neked:
Oldódj fel a helyzetben. Örülj annak ami van, és fogadd el feltétel nélkül. Boldogságot ad!
Ne akarj irányítani - értsd meg mit akar a másik és engedd át neki a kezdeményezést.
Ha hívő vagy, látogass el templomba, imaterembe, vagy gyakorold vallásodat intenzívebben.

Erre is gondolj: Mars uralja, Tarot kártyája a Remete, a Kilenclyukú híd.









 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Magyarország harmoniakártyája
  2009-12-05 08:01:43, szombat
 
 

Harmónia az országban - erre törekszünk, s ezért minden nap hívunk: Nézd meg a jóslatot melyet az országnak, s népének szól. A napi jóslat magyarázata mindig friss, aktuális, elgondolkodtató.
Hazánk mai napját Lélekterhesség hatja át.

Ablak - világra nyitott ember, kifelé fordulás, remény, vágyak

Az ablakon kitekintő még saját belső burkából néz kifelé. Vágyódik a világ irányába. Ennek ellentéte a zártság, az ablakon beleső ,,vojőr", aki külső nézőpontjából a belsőben lejátszódó folyamatokba kíván bepillantani. Asszociál a számítógéped ablakára (windows!) is. A belső és külső világ, valamint a földi lét és a túlvilág közti kapcsolat szimbóluma - a természetfeletti fény bebocsátására szolgáló nyílás. A fény, az isteni üdvösség közvetítője - számos nyelvben azonos szót használnak a fény és az ablak kifejezésére. Az egyén és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fényt engedünk be, mennyire zárkózunk magunkba, mennyire veszünk részt a külvilág dolgaiban.
Vizsgáld meg mennyire voltál nyitott hozzád közeledő impulzusokra. Hogyan reagálsz, ha új ismerettel közelednek feléd?
Az ablak üzeni a lét megismerhetetlenségét is.

Erre is gondolj: Windows :) ,,Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág" énekeld a népdalt, ha ismered! Az ablakon át bejöhet a kozmosz. A Remény kártyája a cigánykártyában.
 
 
0 komment , kategória:  Magyarország harmoniakártyája  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 165 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1903
  • e Hét: 4225
  • e Hónap: 10466
  • e Év: 62732
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.