Regisztráció  Belépés
bohocka.blog.xfree.hu
Nincs mottó bohocka

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
merre??
  2009-02-28 11:06:35, szombat
 
  kedvesség , szeretet egy részről és számonkérés..ki az ur??? semmi és szabadság...ki az úr??@-ék...érdekes.ff-t értem.azonos értékek.mindenki pörög, csak én nem.szokásos..god-ot ra várva állapot.., közben tudom a szabályt.mindig kell vmit csinálni.ha lenne vki a képben, akkor sem változtatna f. a helyzeten.nem hiszem, h. boldogok együtt, azt sem, h. vkivel boldogabb lenne.t.-ben is van egy beépitett érzékelő.ma gza nap volt reggel.megusztam.biztos ment a duma, de nem érdekel.most épp piac...talán megy p.-re , de DÉ-vel..és innentől kezdve nincs lelkiismeretfurdalás..nagyon haragudott rám,felidegesitettem az ostobaságommal.miért nem szoltál???lehet???nem.aztán wild-life.semmi gátlás.a feeling egész más.nem hiszem, h. bárki is lenne.zsorválás..nála mást jelent.célzás a virágra és egyáltalán....nem kell várni semmit,akkor az ember mindennek örül.közben t. várt ebédre..nem mentem.mit vesz észre???
f. tudja , h. t. tudja,h.nem..el kell döntenem, h. mit akarok, merre van az utam.
ugyanazt gondolják. teljesen kisimult...ez a hatás..virág és a viz effektus.I have to grow up.
hivott fr., meghalt M.ex-e.sajnálom.My L. help!Be U.!!ennyi.ebbe belefér mindenki. hivott f."emberek!!!"..jolesett neki, DÉ-ék elmentek vhová...t. az öregeknél.nekem még feladatom van...és nem is kevés.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
semmi ágán...
  2009-02-27 04:45:24, péntek
 
  tökmag tündér..legszivesebben oda mennék!!!és legszivesebben f.-fel száguldanék...de a valóság más..elméletek..nehézségek...ostobaság, vétek, amit egymás ellen elkövetünk.
felhivtam f.-t, mert fel akartam...jól van, ha megy p.-re szól...val.szinűleg rosszkor kerestem..., mert feszült volt.ez bármi lehet..DÉ, vagy egy uj hús...mind1.
számlák, gondok, amit f.-fel szivesen megosztanék...de t.-vel nem.neki csak a vagány, pozitiv oldalam jut, bár egy huron pendülünk, sok mindent jol lát.szabad vagyok...ez nagyon viszonylagos...reggel a gázossal talán hullámhossz...hogy itélnek meg az emberek, nem tudom.jókedv, mert abban biztam, h. f.-t láthatom, hallhatom ma.közben....t.-vel levelezek..jár az agyam..nem tudom kigyógyitani.gza már nem bánt...gondol, amit gondol...ismerik, mint a rossz pénzt.ahogy nekem jó volt, ugy neki is ez a pár honap incselkedés...infok...nem akartam szerezni, mert akkor nekem is adni kell...de azért tegnap hatással volt rám., h. ex ugyanott, ugyanazt, ugyanugy...butaság, de megint nem jött össze a dolog a régi f.jön elő.a fekete rúzs effektus.a másik..én örömmel jövök el...f. is biztos ugy ment...csak még játszania is kellett egy adagot.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
financial problem..
  2009-02-26 03:18:11, csütörtök
 
  szétesés...vmit sürgősen tenni kell! t. a maga módján segitség lesz, ha nem hagyom, h. siránkozzon és én meg hallgatok is rá..összefutottam szi-val, megvették pesten a lakást. f. hivott, de a könyvelőnél voltam.rendbe kell hozni az életem és sokat dolgozni, okosabban élni.no luxus.marad a bérlet.no dreaming.nem azt a világot éljük..a kicsinek meg örülni kell.
gza megleckéztetett...visszakapják majd bőven...mindenkire visszaszáll, amit tesz...rám is.tegnap beindult vmi vegyi folyamat????nem tudom.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
deep point..
  2009-02-25 02:41:56, szerda
 
  rég voltam ennyire lent..nem sikerült a verseny...nincs kedvem a tanfolyamhoz..nincs semmihez..f. nem jelentkezik, de minek is.kilátástalan a dolog..nem is emlithetem neki, mert biztos sok a gondja..azt meg megértem.csak ő nem érti meg, h. energyt tudnánk adni egymásnak. ma már nincs tovább, el kell intézni a dolgokat, akár tetszik, akár nem. t. miattam ment orvoshoz..ez is bánt. nincs más alternativám, ha nem akarok teljesen elszigetelődni.csak ő is legalább ugy kinlódik, mint én, mert ahhoz elég lelkis.nem tudom, mi lesz.f.-t el kell tenni szép emléknek, de nem lehet egyszerűen bezárni...itt nincs józan ész.
ezt is tudhattam volna...ujabb ostobaság...hogy vannak emberek, akik besértődnek egy életre...ők maguk részéről jogosnak találják..senkivel nem szabad játszani!!tudom az alapszabályokat és mégis megszegem.myl. help!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nem
  2009-02-24 04:51:12, kedd
 
  tudok segiteni T.-nek...nagyon negativ és rám háritja a felelőséget, mint ahogy én tettem f.-fel....jó igy látni az elkövetetthibákat..nem mentem fel f.-t..mert ő rontott el mindent.hivott fr. , nem akarok tökmagért aggodni.nehéz nap lesz a mai is.utálom, h. döntésképtelen vagyok, h. halogatok dolgokat.
M. szegény, kinlódik...üzlet???nem fog menni.várom, a versenyeredményt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
felszabadultság..
  2009-02-23 05:00:06, hétfő
 
  semmit nem aludtam..ez lenne a fordulat???legfeljebb ut az fm-ség felé...ez szomorú.
kvp...reggel..vihette a gyerekét, de felfigyelt, egyértelmű..gekko odapofátlankodott..soch..a 11.f. nem keresett.nagyon szeretnék eljutni a döntőbe..mom megalázott..egyenrangu vagyok egy tesissel.nem baj, már nem sokat kell kibirni..aggodok tökmagért..megérzés..reggel M. vette fel fr. telefonját..ezt is éreztem..no, nem baj..t. nem hiv...az sem baj..most legalább elkapott a harciláz..
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
élettér...
  2009-02-22 04:29:40, vasárnap
 
  bioritmus...????t. szabadnapot kapott...f. nem hívott...nehéz, nagyon nehéz megállni, h. ne jelentkezzek...egyre véknyabb a szál, ami összeköt, ha egyáltalán lézezik ez a szál?????erősnek kell látszanom,de nem vagyok az.ráfogok dolgokat, de a hiba bennem van.t. ugyanolyan, mint f. csak még az elején van( kötelesség, határozott vélemény, erkölcs)ki kell mennem anyuékhoz..talán, segit.irt gy. érdekes modon, most ő az, aki közel áll hozzám.nem mentem el i.-hez sem....e.-ék elmentek turázni.ma 1.5 tökmag.. improvizálás következik...jános...szilikon...minden nagyon szép, minden nagyon jó.
jólesett kimenni..sütött a nap...és jött a megváltó telefon...jó reggelt antiszoci...kicsit szomorkásra, negativra sikeredett a beszélgetés...mikor azt mondta, h. kint voltunk..majdnem elkapott a sirás..de itthon vannak d.-ék..együtt a szent család.annyira azért nem lehet boldog...a végét elnevettük..szilikon..
nem nekem való a sütés-főzés...nem nekem való a magány...vhonnan kell erőt szereznem...t. is futja a maga köreit...4-től neki jó...hát...hivott j. , nem megyek i.-hez.vettem tökmagnak outfit-tet..
f.ért engem..de gyáva nyúl..megnéztem a bioritmust..t.is belefér...az egy huron pendülünk körbe.
bealudtam....f. ébresztett...biztos aggodott a reggeli hangulatom miatt...nem dolgoznak még hétfőn sem.összeszedtem kicsit magam..festés-mázolás.akárhogy nézem a dolgot..nem tudok elszakadni..a bumeráng visszavág..de szerintem t.-nek sem én vagyok a megoldás, de jó ott lenni..
fordulópont...kinek van fenttartva???kérdés.és akkor változott vmi..azzal nyugtatom magam, h. f.-t képzeltem oda, de ez önbecsapás..a lelkem még nem adtam el...,de felüdit, felpezsdít..sbomb????nem én akartam, h. igy legyen, ez biztos.közben hivott M.nem tudom, mit akarhatott.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
nem birtam..
  2009-02-21 04:56:35, szombat
 
  kivárni....elmentem t.-hez...felhivott f., nagy vidáman, mintha semmi nem történt volna.".haragszol?kimért vagy.
nem zavarok" nem-nem otthon vagyok...t. megjegyezte, h. hallotta, h. gza hivott...finomat csinált, jó volt beszélgetni...ő legalább olyan kemény, és makacs, mint f. ésmost már kezd erős is lenni.lassan gyógyultnak nyilvánitható....és tulnő rajtam, nem lesz rám szüksége.vkinek megint adok majd egy embert.
nem bánom, h.igy történt.f. nem teheti ezt velem büntetlenül.
reggel...jobb volt...gza elhuzott, l.integetett..., jött b.b.,az öreg b., és a 116-os..irány a piac...már felfigyelt, ez tény.., összefutottam SZ.-val... én köszöntem, de meglepődött., t. hivott...és pörög...ismerős érzés. én is pörögnék szivesen.., persze, az agyam ott jár, h. keres-e.és a sok fesztiválos élmény...vártam tegnap.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ördög..
  2009-02-20 02:54:21, péntek
 
  megint rosszul ébredtem...g. miért nem irt????f. miért teszi ezt velem??? elkezdődött a fesztivál és DÉ ujra ott van???nem tudom.nincs gondolatom..egy biztos, csak ő tud kibillenteni bármiből. irt g.jol vannak, sporol, tanul. P. R. nagymamáját ugy találták meghalva.második napja vagyok rosszul..f, nem hivott..erről ennyit..biztos végzi a feladatát.., de nem igaz, h. nincs egy telefonra ideje..nem tudom, mit tegyek...most menjek,v. este t.-hez.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
pók
  2009-02-19 03:53:38, csütörtök
 
  és az ő hálója....f. vasárnap óta hallgat. valószinűleg igaz, hogy visszahat az emberre, amit másnak kiván....nem tudok örülni t.-nek, pedig mindent megtesz nekem, értem..vmelyiket el kell engednem..eldönteni, h. mit akarok.két seggel nem lehet egy lovat megülni.irt Gy. vártam és szivből örültem neki..átértékelődnek a dolgok.
t.-től kaptam kaktuszt és lakkot. g. még nem irt..ugy szeretnék tökmagra koncentrálni..
vettem könyvet, fehérneműt és persze megéreztem, h. meg fognak büntetni.
nem csináltam meg a sütit..ez a ráérünk arra még hangulat...stresszel a cég is...mert az mindig egy tükör számomra és a valóságot mutatja.nincs jó kedvem..meglátjuk mit hoz a nap..nagy elvárásaim nincsennek. nem sok jót...gza nem szól hozzám...rosszul voltam, szédültem..lehetne épp figyelmeztetés..t. érzi nagyon, h. vmi nem jó.ritka rossz óra volt cs.-val, szégyeltem magam...annyira vártam, vmi jelzést f.-től..nagyon magam alatt voltam..visszafelé egyszercsak megpillantottam...mintha elvágták volna egy csapásra a rossz kedvet..kisütött a nap!!!4 egy pillanat volt csak a parkolóban...szőrösen, elhanyagolva..ő is rohant vhová..bármit tehet,a szeme árulkodik...én majdnem elbőgtem magam...elfogyott minden...nem szeretem a cécót, tuléltem...virágok..csoki, kv. honda elintézte a napot...t. irt kétszer...sajnálom, de nem tudom neki megmondani az igazat...f. sem tud igazán elengedni, én meg végképp nem.E. küldöttt sms.-t felhivott f.á. ezen meglepődtem, de örülök neki, h. tul tudott rajtam lépni..látszik hová jár.össze kell magam szedni...f. nem keresett...valószinűleg ez a végjáték végjátéka, az utolsó késszurás.t.fáraszt, elveszi az erőm.hivott j. , találkozzunk..nincs kedvem.nem irt g., nem hivott fr. , hát csak a régiek a biztos pontok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2009.01 2009. Február 2009.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 3561 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 86
  • e Hét: 605
  • e Hónap: 2350
  • e Év: 57738
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.