Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
A baloldalra szavazok mert...
  2010-01-25 22:02:41, hétfő
 
 
A baloldalra szavazok mert...

http://holahatar.uw.hu/viewpage.php?page_id=2


A baloldalra szavazok:

- mert szeretem hallgatni a milliárdosok szájából az Internacionálét.
- mert szeretem látni a kábszeres buzik felvonulását az Andrássy úton és elítélek minden szélsőséget.
- mert a komplett Terézvárosi és Erzsébetvárosi frakció előzetesben van.
- mert a volt pénzügyminiszter fiai védelmi pénzt szednek.
- mert szeretem, amikor szemeket lőnek ki állami ünnepségeken.
- mert jó, hogy az In-kal megmotoz, miközben a családommal sétálok a Múzeum kőrúton március 15.-én.
- mert rajtunk röhög Európa és elhatárolódik tőlünk már Románia és Bulgária is.
- mert szegény Soros Gyuri bácsit csak mi fogadjuk be, pedíg ő mindent megtett az egyetlen hazai tulajdonú OTP bank összeomlásáért .
- mert hiteles előttem (LI) Bajnai György (OFF-SHORE) Gordon, aki szerint úgy igazságos, hogy fájjon mindenkinek, csak nekik ne.
- mert Bajnai mindent megtett azért, hogy a libatenyésztők megkapják jogos követelésüket a hízlalt libák árát.
- mert Bajnai csak 8 cégét szüntette meg felszámolással, vagy végelszámolással

Továbbá:

- mert az állami nagyvállalatok vezetői megérdemelten kapják fizetésüket, PL: Nemzeti Vagyon Kezelő igazgatója havi 3,5 millió Ft m.bért, + évi 33,6 millió prémium, + 3-5 havi bért jutalmul,
MÁV Zrt vezérigazgatója havi 3,42 milló m.bért+ 32,8 millió éves prémium + 3-5 havi bért jutalmul,
Magyar Posta vezérigazgatója havi 2,54 millió m.bért + éves prémium 24,7 millió + 5 havi bért jutalmul, stb.

- mert végre vannak jogai szegény bodzaszedő roma honfitársaimnak és büntetlenül ölhetnek, rabolhatnak, sikkaszthatnak, hazudhatnak.
- mert valaki végre elítéli a csúnya agresszív Magyar Gárdát, akik eddig semmi törvénybe ütközőt nem tettek.
- mert a TV Székházat olyan jól adták el, hogy egy kanadai cég kereshetett rajta két milliárdot.
- mert a völgyhidat úgy építették méreg drágán, hogy nem is kellett volna az utat a magasba emelni.
- mert a M6-os úton sikerül alagutat építeni az alíg néhány méter magas löszfalba.
- mert a makói gázmezőket sikeresen eladták kanadai kitermelésre, csupán 12 % -ot kap hazánk belőle
- mert szeretem, amikor romlik a forint.
- mert tényleg nem emelték a gáz árát.
- mert hazudtak éjjel-nappal.
- mert tényleg nem vezették be a vizitdíjat és a kórházi napidíjat.
(mert mindent elkövettek azért, hogy ne legyen vizitdíj..)
- mert a 4-es Metro 190 milliárd helyett 600-ból épül(?).
- mert a Baja Ferenc már rég nem utalhatott pénzt a Zsurki vodkagyárnak.
- mert a honvédelmi miniszter atomrészegen szónokolt a Grippenek átadásán.
- mert integráció címén végre vannak cigány osztálytársai a gyermekeinknek és mert a Lauder zsidó iskolában is vannak cigány diákok.
- mert végre van digitális tábla néhány iskolában, sőt, néhány iskolában még angol WC is van.
- mert az orvosaink már szerte Európában gyógyítanak, itthon pedig...
- mert dübörög a gazdaság és ugrik a pannon puma.
- mert olyan szabad országban élünk ahol bárkinek, még a volt miniszterelnöknek, Gyurcsány Ferencnek is lehet több mint 50 cégben érdekeltsége, tulajdona, és mellette nagylelkűen lemond miniszterelnöki fizetéséről.
- mert semminek nincs felelőse és szabad a rablás.
- mert a Közraktár utcai bálna épületet off-shore cég építheti.
- mert eladják külföldi cégeknek a közműveinket és kiárusítják a vízvagyont is.
- mert drága pénzen terveztek nekünk kormány negyedet, amiből semmi nem lett (hála Istennek) csak költségei vannak.
- mert bkv, máv, offshore STB, STB.

Az "elit" MSZP-sek:

Andráska Gergely: A pécsi MSZP-s politikust befolyással üzérkedés okán egy év tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte 2,5 millió forint pályázati pénz felhasználásával összefüggésben a Pécsi Ítélőtábla.

Balázs Tamás: A vecsési MSZP elnököt a vecsési számlagyár ügyben felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Bíróság

Benedek Fülöp: Másfél év, három év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte hivatali visszaélés miatt

Bujnóczki Sándor: Féléves szabadságvesztés két évre felfüggesztve okirat hamisításért, társtettesként elkövetett csalásért és hivatali visszaélésért.

Csonka Gábor: Elfogta a rendőrség Csonka Gábort, Lendvai Ildikó volt kampányfőnökét, akit azért köröztek a hatóságok, mert nem vonult be a börtönbe, jogerős büntetése letöltésére. Csonka Gábort a hivatalos megfogalmazás szerint vesztegetést színlelve elkövetett hivatali befolyással üzérkedés miatt ítélte jogerősen három évre a bíróság, mert korábban ötmillió forint kenőpénzt vett át a szocialista párt Köztársaság téri székházában.

Deme Gábor: Az MSZP csepeli szervezetének tagját a Csepeli kettősgyilkosság miatt előzetes letartóztatásba helyezték, mert brutálisan meggyilkolta az iskola igazgatóját és egyik tanárát. Deme Gábor a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságának tagja, valamint a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskola elbocsátott gazdasági igazgatója.

Gulyás G. Gábor: Egy korábbi ingatlan-adásvételnél nem tájékoztatta megfelelően a vevőt a lakás tulajdoni viszonyairól. Kiderült, az eladó nem a tulajdonos volt, és a vevőnek négy év után el kellett hagynia az ingatlant.Az ügyben a Fővárosi Bíróság 2007-ben jogerős ítéletben kötelezte Gulyás Gábort 5 millió 800 ezer forint kamatokkal növelt összegének és a perköltség megfizetésére, ami azóta se történt meg. Az ügyvédet nemrég kizárta so­raiból az ügyvédi kamara, mert megkárosította egy rokkantnyugdíjas ügyfelét. Az ügyészség elévülés miatt nem emelt vádat.

Gyarmati Mihály: Jogerősen 800 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság a kétrendbeli, hamis tanúzással vádolt Gyarmati Mihályt, az MSZP megyei irodavezetőjét.

Hámori Csaba: Az Esztergomi Városi Bíróság nem jogerősen felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Hámori Csabát, az egykori Kommunista Ifjúsági Szövetség utolsó elsőtitkárát, az MSZP baloldali tömörülés platformjának volt alelnökét. Az MSZP politikusa társával együtt egy éjszakai vadászaton szándékosan emberre fogta vadászfegyverét még 2005 őszén.

Hering Gyula: Pécsi MSZP-s képviselő. 1981-ben száz nyugatnémet márkát lopott anyjától, emiatt egy év börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselet miatt kilenc hónap elteltével szabadult.

Hunvald György: A hatóságok szerint társaival 2003 és 2004-ben áron alul játszottak ki értékes ingatlanokat egy vállalkozónak a kerületben. Az okozott kár elérheti az egymilliárd forintot. Hunvaldon kívül két hónapig még rács mögött marad az ingatlanpanama két SZDSZ-es gyanúsítottja - Kardos Péter és Gál György is.

Kabai Károly: Jogerősen három év, hat hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte Veres János pénzügyminiszter egykori üzlettársát, Kabai Károly nyírbogáti MSZP polgármester-jelöltet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság. Hét hónappal a jogerős bírósági ítélet után az elmegyógyintézetbe szökött Kabait átszállították az egyik büntetés-végrehajtási intézetbe,

Kaszab Csaba: A korrupcióval gyanúsított egykori kőbányai MSZP-s alpolgármestert, vezető beosztású hivatalos személy által folytatólagosan, üzletszerûen elkövetett vesztegetés bûntettében bûnösnek mondta ki a Fővárosi Bíróság és két év letöltendő börtönre ítélte, illetve négy évre nem jogerősen eltiltotta a közügyek gyakorlásától. A bíróság több mint 4 millió forint megfizetésére is kötelezte a politikust.

Karakasev Anna: Jogerőre emelkedett a salgótarjáni MSZP korábbi frakcióvezetőjének büntetése, amelyet két és fél millió forint elsikkasztásért kapott a Nógrád Megyei Bíróságtól. Karakasev Annát korábban két évre felfüggesztett 10 hónapos börtönre ítélték, és százezer forint pénzbírságra

Kemecsei Árpád: Baráth Etele szocialista országgyûlési képviselő kampányfőnökét, Kemecsei Árpádot hallgatta ki a Bács-Kiskun Megyei Bíróság a Zuschlag-per mai tárgyalási napján; Kemecsei, akit egymillió forint pályázati pénz elcsalásával, és fiktív számlák felhasználásával vádoltak meg, bûnösnek mondta magát. Jelenleg előzetes letartóztatásban.

Kodela László: Jogerősen 8,1 millió forint pénzbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla Kodela Lászlót, a Miniszterelnöki Hivatal volt helyettes államtitkárát. Kodela a Kulcsár-ügyben követett el adócsalást, a hivatali befolyással való üzérkedés vádja alól azonban felmentették.

Kövecses Gábor: Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség az MSZP vagyonvédelmi szekciójának korábbi vezetője, Kövecses Gábor és hat bûntársa ellen több száz millió forintos csalás, sikkasztás, illetőleg köz- és magánokirat-hamisítás miatt.

Kulcsár Attila: A bíróság bûnösnek találta a brókerbotrány főszereplőjét, Kulcsár Attilát, akire sikkasztás és okirat-hamisítás miatt 8 év szabadságvesztést és közel 230 millió forint vagyonelkobzást szabtak ki.

Lados István: A szegedi nyomozási bíró házi őrizetbe helyezte Lados Istvánt, a Zuschlag-ügy egyik gyanúsítottját Lados István az eljárás során önmagára nézve teljes körû beismerő, társaira nézve terhelő vallomást tett - tájékoztatta a távirati irodát Cseh Attila, a Csongrád Megyei Bíróság elnökhelyettese.

Nyékes Béla: Csalással gyanúsítják az MSZP környezetvédelmi tagozatának elnökségi tagját. Nyékes Bélát a napokban előzetes letartóztatásba helyezték. Nyékes Béla szocialista politikus ellen a Kiskunfélegyházi Takarékszövetkezet feljelentése alapján indult nyomozás, a kárérték mintegy 300 millió forint. Nyékesen kívül még három ember van előzetes letartóztatásban.

Orbán István: Õrizetbe vétel után az ügyészség indítványozta Orbán István letartóztatását Négyrendbeli, költségvetési szerv önálló intézkedésre jogosult dolgozója által üzletszerûen elkövetett vesztegetés bûntettel gyanúsítják Orbán István MSZP-s önkormányzati képviselőt, a tatai olimpiai edzőtábor vezetőjét.

Pénzes Sándor: Egy év nyolc hónap, négy évre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Veres János pénzügyminiszter lobbistáját, Pénzes Sándor kislétai polgármestert a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróság adócsalás és közokirat-hamisítás miatt.

Pintér István: Az MSZP önkormányzati jelöltjét a Vas megyei bíróság öt- rendbeli hivatali befolyással való üzérkedésben bûnösnek találta és két év börtönre ítélte, amelynek végrehajtását öt évre felfüggesztette.

Szabados József: A vádhatóság kivárja, amíg az MSZP-s Szabados József országgyûlési képviselőnek megszûnik a mentelmi joga, azután már nincs akadálya, hogy Baktalórántháza volt alpolgármestere ellen újra megindítsák a jelentős vagyoni kár okozásának gyanújával indított büntetőeljárást. Szabados megbízási szerződés nélkül vett fel több mint hatmillió forintot tanácsadásra, és még a társadalmi munkában készült temetőkerítést is kifizettette a településsel.

Szabó Gábor: A bonyhádi MSZP-s képviselőt egyrendbeli jelentős kárt okozó csalás és egyrendbeli folytatólagosan elkövetett magánokirat hamisítás vétségében találták bûnösnek. Ezért a honatyát nyolc hónap szabadságvesztésre, valamint mellékbüntetésként százezer forint bírsággal sújtották. A szabadságvesztést két év próbaidőre felfüggesztették. Az ítélet 2006. március 20-án jogerőre emelkedett.

Szabó Loránd: Vádemelési javaslattal zárult a nyomozás a dél-dunántúli uniós pályázati ügyekben, három személyt - köztük Szabó Lorándot, Dombóvár volt szocialista polgármesterét - gyanúsítanak bûncselekmények elkövetésével.

Szarvas Attila: Az MSZP által támogatott mezőkovácsházai polgármestert jogerősen egy év szabadságvesztésre ítélte a Békés Megyei Bíróság - egyebek mellett - gazdasági előny jogosulatlan felhasználása és folytatólagosan elkövetett társadalombiztosítási csalás bûntette miatt. A volt polgármestert egyébként korábban magánokirat-hamisítás miatt a Nógrád Megyei Bíróság feltételesen egy év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte

Tocsik Márta: A Legfelsőbb Bíróság három rendbeli magánokirat-hamisításban találta bûnösnek. Emiatt Tocsiknak négyszázezer forint pénzbüntetést kell kifizetnie.

Vadai Ágnes: Az államtitkár asszony éveken keresztül feketén dolgoztatott. A bíróságon paranormális jelenségeket produkált.

Vadász János: Lőfegyverrel visszaélés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre és pénzbüntetésre ítélte a Pesti Központi Kerületi bíróság első fokon Vadász Jánost a Medgyessy-kabinet kormánymegbízottját.

Verók István: A hûtlen kezeléssel gyanúsított szocialista polgármester most is tagad, szerinte a hatodik kerületi ingatlanok eladásánál nem történtek visszaélések. A politikus nem tart attól, hogy az erzsébetvárosi szocialista polgármesterhez, Hunvald Györgyhöz hasonlóan előzetes letartóztatásba kerül.

Walter Dezső: A Győri Ítélőtábla jogerős ítélete szerint Walter Dezső volt soproni szocialista polgármester jó erkölcsbe ütköző szerződést kötött saját családi vállalkozásával, ami törvénytelen. Ezért a Soprontól elprivatizált, több mint egyhektáros belterületi telekről kötött szerződés semmis, s a közvagyonból kikerült ingatlan tulajdonjoga visszaszáll a városra.

Weiszenberger László: Súlyosbították a vádat a volt kiskunhalasi MSZP-s képviselő elleni büntetőügyben. A fiatalember ellen már hivatalos személy által elkövetett vesztegetés miatt folyik eljárás, mert az ügyészség szerint kistérségi megbízottként csúszópénzt kért és kapott egy vállalkozótól, hogy közbenjárjon pályázata sikeres elbírálásáért. A vádat egy titokban rögzített videofelvétel is alátámasztja.

Zusclág János: Alapítványi támogatások elsikkasztása, okirat hamisítás, adócsalás stb. Jelenleg előzetes letartóztatásban.

Kérlek, szavazz Te is a baloldalra, ha tetszik, amit itt olvastál!

Lica/NH

Polgári Hírszemle

http://holahatar.uw.hu/viewpage.php?page_id=2

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hungarikumok a Parlamentben
  2010-01-25 21:50:53, hétfő
 
  Hungarikumok a Parlamentben

Budapest, Parlament, a Főrendiház termében 2010. január 23-án szombaton,
9.30-14.00 óra között a hungarikumokról konzultáltak az érdeklődők,
újságírók, meghívottak.

Helyzetképet kaptunk a hungarikumokról, a kárpát-medencei értékekről, helyi
és közösségi erőfeszítésekről, az országgyűlési határozatról, a törvényhozás
új feladatairól. Beszédet mondott többek között Mathiász Gábor, az Országos
Mathiász Munkabizottság elnöke:


Tisztelt Elnök Úr!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Előadásom címe: "Mathiász a borok királya, a szőlők fejedelme", amivel
Gróf. Andrássy Gyula kiegyezéskori miniszterelnököt idéztem, aki több
alkalommal is lelkesen "1848-as honfivérnek" nevezte Mathiász borait.

Napjainkból származó két egymástól független ám a hungarikumokra nagyon
jellemző történet:
A Los Angelesi repülőtéren a vámvizsgálatnál történt, hogy egy vámtiszt
miután meghallotta a Mathiász nevet az illető személyt, zordan félre vonta,
aki ettől természetesen nagyon megriadt , de végül - nagy derültségek
közepette - kiderült , hogy a vámtisztnek is vannak nagyobb területen
Mathiász szőlőfajták és erről szeretett volna vele beszélgetni.
A másik eset Argentínában történt, az Esztergom - Párkányi Vinum Ister -
Granum Regionis borlovagrend egyik tagja, Buenos Aires főutcáján sétálgatás
közben ismerőseivel betért egy elegáns helyen lévő borkóstolóra,
tulajdonképpen hívatlanul. A látogatás végeztével az ajtóban álló hostesek
névjegyet kértek tőlük és miután megtudták, hogy magyarok, azonnal
visszahívták Őket és Mathiász Jánosról valamint Puskás Ferencről beszéltek,
áradoztak. A vendéglátás után ajándékcsomagok kíséretében megköszönték, hogy
emelték jelenlétükkel az ünnepség színvonalát.
Ahogyan a médiában mostanában is folyamatosan hírt adnak " a Mathiász név
fényesen csillog ma is Kaliforniától Új-Zélandig".

Mathiász János pályafutása a Felvidékről indulva, sok - sok regénybe illő
állomás után (Tokaj-hegyalja, Pécs - Villány, Balaton-felvidék, Erdély,
Krím-félsziget, California stb.), Kecskeméten fejeződött be, de szellemisége
és munkásságának gyümölcsei a mai napig élő legendaként vannak jelen az
egész világ szőlőtermelő és borászattal foglalkozó országaiban.
Mathiász János legendája egyedülálló világviszonylatban is. Boraival,
csemegeszőlőivel több, mint kétszáz világversenyt nyert meg, olyanokat ahol
a jelenlegi gyakorlattól eltérően, csak egy aranyérmet osztottak ki.
Sikereit azóta sem tudták még csak megközelíteni sem. Mathiász előtt és után
nagy űr tátong, nincs mögötte második, harmadik. helyezett.
Nem csoda, hogy a korabeli sajtóban csakhamar a szőlőbűvész jelző került a
neve mellé. Pedig nem akármilyen korszakban élt, hiszen éppen ezekben az
évtizedekben küzdöttek Európa-szerte a filoxérával.
Mathiász sikeresen harcolt ellene, de végül elfogadva legjobb barátja,
gróf. Andrássy Gyula támogatását Kecskemétre, a filoxéra mentes alföldi
homokra tette át fő székhelyét, de továbbra is megtartotta Tokaj Hegyaljai
és az ország más pontjain levő érdekeltségeit.
Döntő szerepe volt a kecskeméti szőlőkultúra megteremtésében. Jelentős
szakértők úgy vélik, ha nincs Mathiász János, akkor talán Tokaj-hegyalja sem
ilyen lenne. Ő menekítette ki a filoxéra által veszélyeztetett
szőlőfajtákat Szőlőskére, és Kecskemétre az itt található Mathiász
birtokokra, majd ezekről a birtokokról vagonok százai segítségével
telepítette újra egész Tokaj- hegyalját két alkalommal is.
Nemzetközi híre és eladásai eredményeképpen fajtáit 1895-től a
tengerentúlon, Georgiában és Kaliforniában is telepíteni kezdték, az akkori
amerikai földművelési miniszter ajánlására. Így lettek fajtái az azóta is
eredményes első amerikai borklaszter pillérei. Szakértők szerint mintegy
3700 szőlőfajta fűződik a nevéhez, amelyek közül a legjobbak kerültek
köztermesztésbe.
Leghíresebbek: Szőlőskertek Királynője, Erzsébet Királyné emléke, Ezeréves
Magyarország, Mathiász Jánosné muskotály, Mathiász János diadala,
Csabagyöngye, Kecskemét virága, Cegléd szépe, Hamburgi muskotály, Bonaparte
Napoleon, Vörösmarty Mihály, Irsai Olivér, stb.
A Mathiász fajták genetikai anyaga napjainkban a világhíres borvidékek
legtöbb szőlőfajtájában fellelhetőek. Kutatások bizonyítják, hogy a világ
összes szőlőterületének jelentős hányadán ott vannak a Mathiász fajták,
utódfajták, klónok, keresztezések és hibridek.

Legendájának másik alappillére baráti, jó ismerősi körének sokasága. Ahogyan
az újságok is írták: vendégei, barátai voltak az "amerikai elnökön és a
japán császáron kívül a világ összes nagyformátumú vezetője, költők, festők,
írók, vallási vezetők." Többségüket vendégül is látta Tokaj- hegyaljai
borászataiban valamint a Kecskeméti Mathiász birtokon. Vendégei voltak- a
teljesség igénye nélkül -I. Ferenc József császár, Erzsébet királynő (Sissi)
és Ferenczi Ida, II. Vilmos porosz császár, Bismarc herceg, kancellár
Novikov orosz nagykövet, Horthy Miklós kormányzó, Kossuth Lujza, Arany
János, Munkácsy Mihály, Vikár Béla, Kodály Zoltán , Ady Endre de legfőképpen
gróf Andrássy Gyula.
Arany János így írt róla: " Mathiász János olyan a szőlészetben,
borászatban, mint Petőfi a költészetben."

Magyarország sokkal többet profitálhatna (többmilliárd dolláros
nagyságrendek) a Mathiász névre, munkásságra, szellemiségre való
hivatkozással.
Nem kérdés, hogy Magyarország lehetne az egész világon egyedülálló
fogalomnak számító Mathiász János név , Mathiász szőlőfajták, örökség,
szellemi hagyaték folytán a világ borászati és szőlészeti központja. A
Mathiász név teljesen kiaknázatlan marketing-aranybánya. A márkanév alatt
forgalmazott borászati és szőlészeti termékekkel Magyarország biztosan
visszakerülhetne a világ élvonalába, sőt megszerezhetné a befolyást, mint
egy központi szabványszervezet, amely oktat, kutat, publikál, minősít,
ellenőriz, auditál, versenyeket, szemléket szervez, díjakat oszt ki,
mecenatúra-pályázatokat és jótékonysági programokat működtet.

A rendszerben természetesen megtalálható a termelés és kereskedelem is,
persze ez utóbbi tevékenységek szigorúan elválasztódnának az előbbiektől. A
teljes magyar minőségi borászatot és szőlészetet el lehetne adni a
páratlanul világhírű, egyedülálló mítosszal körbelengett Mathiász névvel.
A név nemzetközi bevezetéséhez már nem kellenek marketing-milliárdok, hiszen
a név mindenhol ismert a világon. Ami kell az "csak" egy kis nemzeti
összefogás.

Köszönöm figyelmüket:

Mathiász Gábor





Polgári Hírszemle
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elindította személyes találkoz
  2010-01-25 21:43:44, hétfő
 
 

Elindította személyes találkozásokra alapozott kampányát a Jobbik: a párt két prominense két különböző helyszínen tartott fórumot. Nem egy választás következik, hanem a választás. Most, ha saját kezükbe vesszük sorsunkat, visszaszerezhetjük hazánkat - mondta Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője vasárnap Szegeden. Vona Gábor, a Jobbik elnöke Esztergomban tartott fórumán jelezte nagy számú hallgatóságának: a problémákat nem lehet megoldani az IMF-fel, Amerikával és Izraellel való konfliktus nélkül.

Radikális változásra: az önrendelkezés visszaállítására, az állam szerepének átalakítására, a nemzeti egység megteremtésére és az emberi jogok érvényesítésére van szükség Magyarországon - jelentette ki Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője vasárnap Szegeden.

Minden olyan törekvést, amely a nemzeti önrendelkezési jog visszaszerzésére irányult, vérbe fojtottak vagy jogi eszközökkel lehetetlenítettek el - fejtette ki Morvai Krisztina. Az állam szerepének megváltoztatására van szükség: itt lenne az ideje, hogy az állam szolgálja az embereket. "A magyar állam mindenkit bűnözőként kezel, kivéve azokat, akik tényleg bűnözők" - hangsúlyozta Morvai Krisztina.

A Jobbik elnöke Esztergomban tartott fórumot. Vona Gábort az Origó tudósítása szerint a szebb jövő Magyarországának miniszterelnökeként konferáltak be: közel egy órás beszédben mutatta be a Jobbik választási programját Esztergomban, az egykori MSZP-székházban. Szerinte a Jobbik az egyetlen párt, amely nem volt benne az elmúlt 20 év sötét ügyeiben, és ezért valóban számon tudja kérni a mostani hatalmat.

A pártelnök arról is beszélt: bár Szlovákiának szerinte nincs se története, se múltja, és nem rendelkezik megfelelő adottságokkal, a nemzeti öntudattal Robert Fico kormányfő mégis felemelte őket. Azt mondta, ez követendő minta, és a Jobbik által kínált nemzeti öntudat is kiviheti az országot a bajból.

A pártelnök főbűnösnek nevezte a Tv2-t és az RTL Klubot, és közölte hallgatóságával, hogy betiltaná ezeket az adókat.


Radikális változásra: az önrendelkezés visszaállítására, az állam szerepének átalakítására, a nemzeti egység megteremtésére és az emberi jogok érvényesítésére van szükség Magyarországon - jelentette ki Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője vasárnap Szegeden.

Minden olyan törekvést, amely a nemzeti önrendelkezési jog visszaszerzésére irányult, vérbe fojtottak vagy jogi eszközökkel lehetetlenítettek el - fejtette ki Morvai Krisztina. Az állam szerepének megváltoztatására van szükség: itt lenne az ideje, hogy az állam szolgálja az embereket. "A magyar állam mindenkit bűnözőként kezel, kivéve azokat, akik tényleg bűnözők" - hangsúlyozta Morvai Krisztina.

A Jobbik elnöke Esztergomban tartott fórumot. Vona Gábort az Origó tudósítása szerint a szebb jövő Magyarországának miniszterelnökeként konferáltak be: közel egy órás beszédben mutatta be a Jobbik választási programját Esztergomban, az egykori MSZP-székházban. Szerinte a Jobbik az egyetlen párt, amely nem volt benne az elmúlt 20 év sötét ügyeiben, és ezért valóban számon tudja kérni a mostani hatalmat.

http://www.hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=26482
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Egy házaspár esküvőjük napján
  2010-01-25 21:42:00, hétfő
 
  Egy házaspár esküvőjük napján megegyezik, hogy az ágyuk alatt tartanak egy kis dobozt, amibe a férj titkos dolgait rejtheti.
A feleség 40 évig hősiesen meg is állja, és nem néz bele, de a 40. házassági évfordulójuk előtt csak belenéz: 3 üres sörösüveget és egy rakás pénzt talál benne. Az ünnepi vacsorán aztán meg is kérdezi a férjét, hogy mit jelent ez? A férj egy ideig gondolkodik, majd válaszol:
- Tudod, nem mindig sikerült legyőznöm a kísértést. Valahányszor megcsaltalak, egy üres sörösüveget tettem a dobozba, hogy emlékeztessen a tévedésemre.
A feleség szemét elfutják a könnyek, de aztán belegondol: 40 év nagy idő, a lángoló szerelem is elmúlt már, a 3 üveg nem is olyan sok.
- És az a sok pénz? - kérdezi szipogva.
- Tudod, valahányszor megtelt a doboz, visszavittem az üres üvegeket és a pénzt a dobozba tettem...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Stoffán György: Bandaháború
  2010-01-25 19:23:29, hétfő
 
  Stoffán György: Bandaháború
2010/01/24


Magyarországon elkezdődött a választási kampány időszaka, amely nem más, mint egy, a banánköztársaságokban mindennapos bandaháború. Hiszen Magyarországon szó sincs arról, hogy a nemzeti érdekeket, a nép jólétét - amely a rómaiak szerint a legfőbb törvény kéne, hogy legyen - szolgáljál azok, akik képviselőként szeretnének a Parlamentbe kerülni. Ők azok az ingyenélő és nemzetrontó férgek, akik négyévente ígérgetéssel, hazudozással és egymás elleni gátlástalan vádaskodással próbálnak a következő négy esztendőre biztos jövedelmet, hatalmat és luxuséletet szerezni maguknak, a népet megalázóan hülyének nézve.

Ez az az időszak, amikor a pártok, a hülyének nézett nép pénzéből minden gazembernek egymillió forintot biztosítanak a kampányra, s ezt a pénzt bizony erősen keveslik. Most azonban az elmúlt éveket űberelik a parlamenti pártok mind aljasságban, mind hazudozásban és mindenben, amit embertelennek, aljasnak, erkölcstelennek nevezhetünk.

A választópolgár csak ámul azon a sok ocsmányságon, amivel igyekeznek elszórakoztatni bennünket. Hiszen a magánéletben olyan emberrel, mint amilyenek ezek a pártok, szóba sem álluk. A primitívség, a hazaárulás, az idegen érdekek kiszolgálása, a lopás, a csalás és a hazudozás egy normális ember számára elfogadhatatlan magatartás, amit - neveltetésem szerint - azzal lehet kompenzálni, hogy az efféle senkiházit levegőnek tekintem. Ám, amikor ezt a magatartást 386 képviselőjelöltnél, azaz a magyar törvényhozás tekintetében tapasztalom, tehetetlenné válok, hiszen ezek a szemét gazemberek azok - akik eddigi ,,munkájukkal" lerombolták Magyarországot, kisemmizték a népet, elszegényítették a családokat, következetesen gyarapították az abortuszok számát, meglopták a gyermekeket, a betegeket, erkölcsi züllésbe döntötték a társadalmat, és ifjúságunkat egy olyan oktatási rendszerbe kényszerítették, amely hülyéket nevel a jövő számára - be akarnak jutni ismét Magyarország Parlamentjébe, uralkodni akarnak továbbra is a nemzeten, és folytatni kívánják a hazaárulás legocsmányabb fajtáit.

Ez a négy párt, amely ma magát demokratikusnak mondja, megszüntette a jogbiztonságot, a rendőrséget, a katonaságot, a nevelést, beengedte a társadalom alapját - a családot - romboló buzi-házasságot, amely a magyar nemzetet alacsonyabb rendűként kezeli, mint a vele együtt élő kisebbséget, és a keresztény közösségeket engedi a zsidó kisebbségnek minden megtorlás nélkül nyilvánosan, például rádióadásokban gúnyolni, nos ez a négy párt akar újra az általa kigúnyolt, megalázott és meglopott magyar társadalom felett uralkodni.

Magyarországon tehát a hatalom megszerzéséért, és a nép eltaposásának lehetőségéért megy a küzdelem, idegen parancsra, idegen felügyelet alatt, idegeneknek készítve szállást, s idegenektől elfogadva a júdáspénzt a magyar nemzet kipusztításáért. S miközben tudjuk és látjuk, mi folyik már most a hatalomért az írott és elektronikus médiumokban, elgondolkodhatunk, hogy mi lenne a helyes és kivitelezhető megoldás e politikai bandaháborúban. Számomra a Jobbik, hiszen amikor egy 100 millió embert kiirtó eszmerendszer utódpártjának miniszterelnöke mondja meg, hogy ki a demokrata és ki nem, akkor az általa nem demokratikusnak tartott pártra kell szavazni. Hiszen egy gyilkos eszme, egy diktatúra utódai, és szellemi örökösei nem lehetnek demokraták, kivált akkor, amikor a jéghegy csúcsaként negyvennél több funkcionáriusuk ellen folyik csalás és sikkasztás miatt büntetőeljárás, és máig hazugságokkal állítják maguk mellé a felügyeltre szoruló, szellemileg leépült nyugdíjast és ÁVH-s érzületben nevelkedett, nem magyar és nem keresztény ifjú kommunistát.

Ám, nem csak a szocialistákkal van baj a mostani bandaháborúban, hanem az MDF-fel és az SZDSZ-el is, hiszen mindkét párt jeles bizonyíték a fentiekre. Elveket és irányvonalat feladó hatalommániás disznók szövetkeztek, hátha beférnek néhány szavazattal a következő törvényhozásba. Az antalli örökségre hivatkozó MDF, és az Antall-kormány idején taxis-sztrájkot szervező, az Antall-kormányt megbuktatni akaró, és azt gazdaságilag zsaroló pártocska a politikai maffiában egyesült, s ez magáért beszél.

És a Fidesz? Kétharmados többségre áhítozik, de ez nem lesz meg - a Jobbik nélkül. E ,,demokratikusnak" hirdetett pártban is pont olyan ,,érdekes emberek" és hatalommániás, a nemzetet semmibe vevő, nagyzási hóborttól bódult politikusok vannak, mint a többi háromban. A társadalom azonban vak és nem látja az álságos és nemzeti színbe tekert nemzetellenességet... Nem tudja a nép, milyen ,,jó testvértelepülési kapcsolatokkal" bírnak a Fideszes polgármesterek, megyei közgyűlési elnökök, megyei jegyzők..., akiknek vagyonnyilatkozatából hiányzik az erdélyi birtok, a németországi lakás, a bukaresti bankszámla stb. Ők állami pénzen, volt szekusoknál és Stasi alkalmazottaknál ingyen vadászgatnak hivatalos kiküldetés címén, szolgálati kocsiban, sofőrrel utazgatva, és a testvértelepülésnek támogatásként küldött pénzeken osztozva - meghívójukkal, azaz, a testvértelepülés vezetőjével. Vagy épp afrikai vadászatuk közben panaszkodnak telefonon arról, hogy milyen kevés az általuk vezetett önkormányzat pénze... - mert férgek mindenütt vannak.

Nos, a Jobbik sorsa a szavazófülke függönye mögött dől majd el. Mert a magyar társadalomnak elege van a hazudozásból, a ,,majd a népszavazás után kisöpörjük őket" - féle orbáni ígérgetésekből, a valós problémák, a bűnözés egy fajtájának letagadásából. Csakhogy a társadalom, a nép is súlyosan gerinctelen. Nem áll ki az igaza mellett, nem képes vállalni jövője irányítását, csak halkan dohog, és vár. Vár a lehetőségre, amikor kitöltheti majd a szavazólapot, és beikszelheti a Jobbik karikáját. A nevét viszont nem adja egy-egy Jobbik alapszervezet megalapításához... ez probléma.

Egyedül a Jobbiktól várható jobbító szándék, igazi rendszerváltás, nemzeti jövő, a keresztényüldözés megszüntetése, és az ország kirablás megállítása. Ha egy párttól ennyire félnek a mai parlamenti semmittevők, akkor annak oka van. Oka van a fasisztázásnak, a nemzeti érzés lejáratásának, az zsidó szervezetek nyüszítésének. Pedig a jobbik nem akar mást, mint rendet, mindenkire azonos módon érvényes törvényeket, jogokat és kötelezettségeket. Jogbiztonságot, tisztességes rendőrséget és bíróságokat, gazdasági növekedést, és a magyarok megaláztatásának végleges megszüntetését, és persze a családok olyan támogatását, amely a magyar népszaporulatot segíti, a mai családellenesség miatti népességcsökkenés után.

Ők nem álltak be a bandaháborúba, bár ,,rájuk is lő" a négy egymással is ellenséges parlamenti csürhe... s ebben az egy dologban - a nyilvánosság előtt is - mélyen egyetértenek. Minden másban is, ám csak berkeken belül... Tehát áll a bál, hazudoznak a ,,példamutatók", a törvényhozók, és rettegnek egy új magyar világtól, ami nem kevesebb örömet hoz majd a magyarságnak, mint az 1938-1940-es év... Csak nehogy olyan rövid ideig tartson ez az öröm, mint amaz. Akkor nincs, nem lesz új lehetőség. A bandaháború állandó marad, csak a keresztapák lesznek mindig mások - saját 1989-es maffiózó forgatókönyvük szerint!

(Más: ,,Gratulálok" Barkó Mélának (Zágoni Attila után - a szerk.), az UDMR elnökének, hogy a világ magyarságának egyik legnagyobb ellenségét, Lendvai ,,Cenzor" Ildikót, mint egy százmillió ember halálát okozó eszmerendszer őrzőjét, és szellemi örökösét, a mai magyarországi bandaháború legfőbb hazudozóját, a kettős állampolgárság ellen uszító kommunistát, az erdélyi magyarság beolvasztásának fő szószólóját, a magyarságot külföldön fasisztának hazudó pártelnöknőt meghívta az UDMR kongresszusára ,,Cluj"-ba, ezzel is igazolva az ,,ősi dák" mondást, miszerint: ,,Similis simili gaudet"...)

Stoffán György

helyettes főszerkesztő

Európai Idő-Sepsiszentgyörgy

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/01/24/stoffan-gyorgy-bandahaboru/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kinek jó a Fidesz-kétharmad?
  2010-01-25 19:18:03, hétfő
 
  Kinek jó a Fidesz-kétharmad?

2010. január 25., hétfő - 12:25


A szocialisták által gyakran alkalmazott riogatós trükköt kezdi bevetni a Fidesz MPP egyik támogatója a kereszténydemokraták honlapján. Egy tegnap publikált, jellemzően névtelen írás azt sugallja, hogy aki a Jobbikra szavaz, az Gyurcsányék túlélését biztosítja. Ahelyett, hogy a kijelentés logikátlanságával vitatkoznék (ugyanis valószínűleg el fognak szaporodni az ehhez hasonló provokációk), inkább más megvilágításban szeretném felhívni a figyelmet arra, miért van szüksége a magyar keresztény-konzervatív nemzeti értékekre voksolóknak, hogy még egy párt álljon a parlamenti jobb oldalon.

Először is a Fidesz nem a hagyományos konzervatív értékeket felvonultató jobboldali párt, hanem a nemzeti liberálisok, a magukat kereszténydemokratáknak nevezők, a levitézlett volt kisgazda, demokrata fórumos és a Magosz alkotta gyűjtőformáció. A ,,hogyan tovább" problematikájában leggyakrabban Orbán Viktor és szűk köre háttéralkuja, sok esetben liberális indíttatású akarata érvényesül, ami azért is káros, mert a parlamenti frakción belül, akárcsak a pártban, igen sok értékes ember található. Ugyanakkor őket ez a szűk kör - no meg néhány mindenre elszánt karrierista pártkatona - szóhoz sem engedi jutni és az általuk képviselt választók véleményére sem kíváncsiak. Épp ezért nem látok garanciát arra, hogy egy színtiszta kétharmados többség esetén valóban minden áterőltetett törvényük, a nemzet érdekeit szolgálja, lásd Lisszaboni szerződés olvasatlan ratifikálása. Ráadásul a szándékát sem látom, hogy őszintén akarnák a parlamentáris berendezkedés radikális megváltoztatását, vagyis új alkotmányt a mostani helyett, a kétkamarás parlamentet, a közvetlen köztársasági elnökválasztást, és még sorolhatnánk. Amikor valaki a Jobbikra szavaz, tulajdonképpen a lehetőségre szavaz.

A parlamentarizmus lényege sérül akkor, ha egy párt birtokolja a korlátlan hatalmat. Látni kell, hogy ha a parlamenti kétharmadot közösen éri el a két párt, akkor a minden valószínűség szerint kormányra kerülő Fidesznek tárgyalnia, egyeztetnie kell a törvényjavaslatokról. Orbán Viktor nehéz helyzetben van, arra nincs meg az ereje, de talán az akarata sem, hogy egy gyökeresen új útra lépjen, így sajnálatos módon egyre távolabb került a markánsabb álláspontot megfogalmazó jobboldali választóktól. Ezért jön képbe alternatívaként a nemzeti radikalizmust hirdető Jobbik. Mint említettem ez a párt egy lehetőség és majd kiderül, mit tartanak be abból, amit ígértek. Sajnálatos de a mostani választásokra nincs több ütőképes nemzeti formáció, többek közt ezért az elmúlt húsz év hibáiból végre tanulni kéne...

Használni kell a demokráciát, bírálni és beszélni kell a pártokról, vitatkozni, de gondolja azért végig mindenki: üdvözítő lenne az a Fidesz kétharmad?

Cságoly Péterfia Béla
Polgár Info


http://szebbjovo.hu/node/1789
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak a globalistáknak jó a ne
  2010-01-25 19:05:05, hétfő
 
 
Csak a globalistáknak jó a nemzetek közötti feszültség


2010. január 25., hétfő - 14:13

* Címkék:
o cigányság

Az 1970-es években egy olyan országban szolgáltam, amelynek területén egy olyan nemzetek közötti konfliktus alakult ki, mint amilyennek tanúi vagyunk ma, Magyarországon. A jellemzők szinte 100%-ig megegyeznek!

Egy területen élt két eltérő kultúrához, valláshoz tartozó nép. A kisebbségben élő nem éppen a dolgosságáról volt ismert, a szaporaságáról annál inkább. A nemzeti hadsereg különleges erőinél úgy tudták, a kisebbség nemzeti és vallási vezetői eldöntötték, hogy megszerzik a tartományt, annak területéből nemzetállamot hoznak létre.

Területet többféleképpen lehet szerezni, az egyik a katonai. Ehhez kevesen voltak, és fegyverzetük sem volt megfelelő. A másik módszer az etnikai összetétel erőszakos megváltoztatása, hogy létszámukkal kiszoríthassák az őshonos nemzetet! Tervük megvalósításának kulcsa a nő! A lányokat, amint alkalmassá váltak a szülésre, férjhez (el)adták, s innentől kezdve tulajdonképpen szülőgépekké váltak! 5-6 gyermek volt a legkevesebb egy családban, és nem volt ritka a tíz feletti! 18 éves ismerősöm már két gyermek édesapja volt. Neje egy évvel fiatalabb volt! Az őshonos nemzet fiai húszas éveik elején-közepén nősültek, hasonló korú nőt vettek feleségül, és átlagosan 2 gyermeket nemzettek.

Ebből adódott, hogy ahol megjelent akár csak egy kisebbségi család, ott már egy évtizeden belül elegen voltak ahhoz, hogy piszkálni kezdjék az őshonos nemzet tagjait, békétlenséget idézve elő! Ezzel elérték, hogy a kisebbségi szomszéd olyan átok lett, amely miatt a környékbeli ingatlanok értéke jelentősen csökkent! Azokat természetesen kisebbségiek vették meg, lassacskán kiszorítva a másikat a településről! Pénzük a házak vásárlására egy, a vezetők által kezelt pénzalapból volt, melynek elsődleges forrása a nyugaton dolgozó nemzettársak kötelező befizetései voltak! Ha jól emlékszem, a nettó jövedelmük 10%-a.

A médiát sem felejtették el. A területszerző módszert siránkozással kombinálták. A csúnya őslakos nem ad munkát, a nagycsaládosoknak segélyeket! Üldöznek bennünket! Nem fogadják el a másságunkat! A globalisták kezében lévő média a megtévesztett jogvédőkkel együtt vevő lett a dologra, mert tény, a csúnyák relatív jóllétben éltek, míg a kisebbségiek szegényesen öltöztek, házaik lelakottak, kulturálisan elmaradottak, szánalmasak!

Végül kiprovokáltak egy polgárháborút, külföldi katonák avatkoztak be, és az őshonos nemzet elvesztette nemzete bölcsőjét!

Magyarországon nagyjából ugyanez zajlik. Itt is a kisebb létszámú, kulturálisan elmaradottabb nép kezdett olyan mértékű szaporodásba, melyet a magyar követni nem tud! Kétszer, háromszor több gyermeket hoznak a világra. Szintén jellemző a nők korai szülése. Mire a magyar nő anya lesz, a másik már nagyszülő! Elsősorban az északi megyékben - de máshol is - teljes hasonlóságot mutat a települések elfoglalása is. A kisebbség életvitelével békétlenséget szít! Nem bizonyított szóbeszéd, hogy egyes csoportjaiknak van pénzalapjuk, melynek elsődleges forrása a prostitúció! Már több éve csak ők foglalkoznak lányok futtatásával! Egyezést mutat a siránkozásuk a médiának, amely szintén vevő a dologra! Szegények, nincs munkájuk, segélyekből élnek iszonyú körülmények között - mondják. A globalisták és a megvezetett jogvédők segítik is rendesen a káosz, a polgárháború kialakulását! Segítik a kisebbséget törvényekkel, médiával, egyéb támogatással, miközben támadják, gyalázzák a magyarokat, büntetik, ha feleszmél!

Példa a nemzetgyalázásra: megbüntetik a becsületes emberekből álló Magyar Gárdát, mert fel meri hívni a figyelmet a bűnözésre, ugyanakkor rendőri erőket vezényelnek ki azokra a településekre, ahol a bűnözők élnek! Ilyenkor nincs rendőrhiány!

A magyargyalázás már az iskolákba is beköltözött! Nem messze tőlünk már azokat a szülőket is támadás érte, akik a folyamatos iskolai erőszaktól akarták megvédeni elsős gyermeküket! Természetesen most is a magyar a hibás, mert nem hagyta a lényegesen idősebb kisebbségit, hogy levezesse a hátrányos helyzetéből adódó feszültséget!

- szati -

http://szebbjovo.hu/node/1793
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tiltás ellenére
  2010-01-25 19:01:55, hétfő
 
  A tiltás ellenére

Posted in Zsurnál | január 24th, 2010




Mondja minap a Hack Péter, hogy ő bizony nem a korábban megfogalmazott jogszabályt terjesztené elő a parlamentben, hanem annak egy szűkített változatát, amely nem a gyűlölet beszédre koncentrál, hanem kifejezetten a holokauszt tagadására.

Írtuk, írogattuk, felhívtuk a figyelmet mi beste, gonosz nácik, hogy bizony a holokauszt hamarost államvallássá lesz tétetve Magyarországon! Persze rögvest le lettünk nácizva annak menetrendje szerint. De kérdem én, óh, írástudó, szabad, ,,demokrata", hivatalos megmondók, hát nem kirekesztés-e korlátozni ama szólásszabadságot, amit ti állítólag oly' állhatatosan és harcosan védetek? Nem rasszizmus-e az, hogy ha a holokauszt dogmatizált interpretációján kívül eső történelmi vélekedések, fölfedezések bűncselekménnyé nyilváníttatnak, akkor az praktikusan azt jelenti, hogy az ilyesfajta tilalomfákat felállító törvénykezők magukat felsőbbrendűeknek tekintik, és meg sem hallgatják a kétkedőket? Hova lesz így a tudományosság?

Ja, persze. Nektek lehet ilyesmit tenni.

De kérdezem én: ki tagadja a holokausztot? Tagadás az, ha én azt állítom, hogy nem volt semmiféle holokauszt. Pedig bizony volt. Indián holokauszt (aminek köszönhetően létrejött a demokráciájában agyonmagasztal USA), ott volt a Hutu-Tuszi háború, a Török-Örmény konfliktus, a gulág, Gáza, no meg a II. világháború. Amiről szó van, az a holokauszt-revizionizmus, alias: negacionizmus, vagyis a II. világháború alatt állítólagosan megesett szuper-holokauszt (minden holokauszt legholokausztabbikának) ma élő dogmáinak a kétségbevonása. Tehát nem lehet letagadásról beszélni, legfeljebb megkérdőjelezésről! Vannak persze, akik en bloc tagadják a történteket, azt állítván, hogy csaknem üdülőközpont volt Birkenau, de mi száraz tényekről kívánunk vitázni.

Mellőzvén az irving-i fejtegetéseket és cole-i kutatásokat (mindenki olvasson/nézzen utána), tegyük fel azt a végtelenül egyszerű kérdést, hogy ugyan miért is kellene tiltani egy olyan kérdésfelvetést, ami a ,,történészek többsége szerint az egyik legjobban dokumentált jelenkori történelmi eseményét" kérdőjelezi meg? Ha úgy volt, ahogy volt, akkor nem tök mindegy, hogy az istenadta, mit és hol kutatgat? Legfeljebb hülye, alá nem támasztott téziseket fog állítani, amik egyszerűen nem igazak. A ,,holokauszttagadás" (vagyis helyesen: holokauszt-revizionizmus) törvényileg történő tiltása tehát fölveti még a legdilettánsabb átlagemberben is azt a kézenfekvő kérdést, hogy ugyan miért is kell tiltani olyasmit, ami állítólag exakt dokumentálva van? Ez ugyanis arra enged következtetni, hogy valami mégsem úgy van, ahogy azt eddig sulykolták, horribile dictu: oda lenne a soá-biznisz.

De korrekt volt politikailag a Hack, mert aszonta, hogy az új törvénybe be lehetne venni a kommunizmus bűneit tagadók büntethetőségét is abban az esetben, ha a jogszabály elfogadtatásához csak így lehet megszerezni a parlamenti többséget.

Édes. Egyébként nem kéne, de a cél ugye szentesíti azt a bizonyost. Meg az ágáló jobbosok így simán belegyalogolnak a PC csapdájába, és elégedetten fogadják majd el a fenti javaslatot, ami így gond nélkül átszáguld a parlamenten, gondolván, ha nekik sem, akkor nekünk is jó.

Nos én, mint jobboldali állampolgár és holokauszt-revizionista, ezúton deklarálom, hogy nem akarom törvényileg tiltani a kommunizmus bűneinek tagadását, sőt, ellene vagyok annak, hogy büntessék, hiszen az elkövetett bűnöket igazolni, alátámasztani tudom több forrásból is!

Aki pedig a bizonyítékok ellenére is tagadja a tényeket, az egyszerűen egy szűklátókörű idióta.

Nekem pedig engedtessék meg, hogy kétségbe vonjam azt, amit a Nürnbergi per során a győztes hatalmak törvényszéke dogmatizált, s ha nem lesz igazam, akkor én fogom először a Hősök terén kiírni a homlokomra, hogy ,,idióta". Továbbá had kutathassák a komcsik azt, hogy nem is halt meg 100 milliónál több ember a kommunizmus alatt. Úgysem lesz igazuk.

Arthur Koestler óta tudjuk, hogy a vélemény szabadsága mindenekelőtt a vélemény alkotásának és kinyilvánításának a szabadsága mindenki számára, még akkor is (és különösen akkor), ha ez a vélemény nem egyezik a kormányzók véleményével. Az az ember, akinek nincs joga nemet mondani, csupán egy rabszolga.

Hack javaslata tehát nem egyéb, mint újabb parasztvakítás, amit a népek úgy fognak beszopni, hogy azt műszerek is kimutatják majd. Szájkosár-törvényekkel korlátozni a szabad véleménynyilvánítás jogát, a hiteles, tényszerű történelemtudomány kutatásainak eredményeit leginkább diktatúrákban szokás. Márpedig állítólag mi nem élünk diktatúrában. Állítólag...

Ágoston Dániel

Tags: cenzúra, Hack Péter, holokauszttagadás
http://ellenkultura.info/a-tiltas-ellenere/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Népirtás Napjára eml
  2010-01-25 18:50:31, hétfő
 
  2010-01-25. 18:32


A Magyar Népirtás Napjára emlékezik Délvidék és a tájékozott magyarság

Január 23-án emlékezünk arra a szomorú napra, ami 65 évvel ezelőtt történt Csúrogon, majd utána Zsablyán és Mozsoron.
Ezen a napon űzték ki Csúrogról, otthonaikból a még életben maradt magyarokat. Ugyanis 1944 őszén a szerbek kivégezték a férfiak többségét. Ez azonban még nem volt elég a gyűlölködőknek. 1945. január 23-án minden magyar családot - a csecsemőktől az aggastyánokig - puskával hajtottak ki otthonaikból, amit kétkezi munkájukkal építettek.
A piactérre terelt szegény megfélemlített embereket mindenüktől megfosztották, mindent elszedtek tőlük. Délelőtt kilenc órától négyig várták a sorsuk beteljesülését, majd megindították a magyarokat Járek felé. Mínusz húsz fok volt, térdig érő hó. A nagy hóban és hidegben nem tudtak menni az idős emberek, a meggyötört asszonyok és a gyerekek. Ezért a partizánok puskatussal biztatták őket. Az első áldozat egy kisbaba volt, aki megfagyott édesanyja karján. Csak kevés kisbabás családot raktak a tehervonatra, a többiek gyalog mentek. Nagyon sok gyereknek és asszonynak megfagyott a lába, mire Járekra értek.
Járekról előzőleg kiűzték a németeket, és a falut koncentrációs - de mondhatnám, hogy halál - táborrá alakították. A megdermedt, elfáradt magyarokat szobákba terelték: 20-30 személyt egy helyre, nem nézték azt, hogy a családok együtt vannak-e. A szobákban szalma volt leterítve, és reggelre, mikorra felébredtek tele lettek tetvekkel.
Egy hét után megérkeztek a zsablyai magyarok, akik elmondták, hogy a szerbek már széthúzták Csúrogon a magyarok vagyonát. Nagyon nehéz sors várt a tábor lakóira. Megalázták, megkínozták, éheztették őket.
Nagyon sokan meghaltak, köztük sok kisgyermek. A halottakat összeszedték, kocsira rakták, és a német kriptákba dobálták, míg meg nem teltek, majd mikor megteltek, földet dobáltak rá, és mésszel leöntötték. A halott hozzátartozókat nem volt szabad kikísérni, ezzel is megalázva a hozzátartozókat.
Öt kegyetlen hónap után elhajtották a magyarokat Gajdobrára egy másik koncentrációs táborba. Itt sínylődtek még szeptemberig, míg végül kiengedték őket egy darab papírral a kezükben, melyen az állt, hogy nem térhetnek vissza az otthonaikba.
A csontig lesoványodott, megalázott, kifosztott, megszégyenített asszonyok, öregek és gyerekek földönfutókká, hontalanokká váltak. Oda mentek, ahova a munkájukért befogadták őket, és egy darab kenyeret kaptak.
A gyerekekből béresek lettek, gyorsan felnőtté váltak. 1946 februárjában a zsablyai Népbíróság hozott egy döntést, melyben leírták, hogy alkalmazni kell a kimondott bűnösséget a magyarok felett. Ezzel a határozattal adták el földjeiket és házaikat, vagy osztották szét egymás között. Azóta hatvanöt év múlt el. A kollektív bűnösség terhét azóta is magukon viselik.
Az elűzött magyarok sohasem térhettek haza. Soha senki nem kárpótolta őket. A vagyonukat elkobozták, a házaikba beköltöztek. Mindenük ott maradt a szülőfalujukban, csak a szomorú emléket őrzik a szívükben, és talán él még bennük egy kis remény, hogy egyszer valaki majd nyilvánosan kimondja, és rehabilitálja az ártatlanul kivégzetteket és mindazokat, akiket ártatlanul meghurcoltak és kifosztottak.
Ezért január 23-a a túlélők számára a Magyar Népirtás Napja. Azonban nem csak nekünk, túlélőknek, hanem mindenkinek emlékeznie kell, azért, hogy mindez soha többé ne történjen meg.

Teleki Júlia, polgárjogi aktivista
(Magyar Szó)


http://kuruc.info/r/26/54184/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A TV2 nézői szerint is Vona a
  2010-01-25 18:48:46, hétfő
 
  2010-01-25. 14:21


A TV2 nézői szerint is Vona a legalkalmasabb kormányfő

A TV2.hu szavazást hirdetett.

Kérdésük, hogy ki lenne a legalkalmasabb miniszterelnöknek. Nos, a kereskedelmi csatorna honlapjának olvasói szerint Vona Gábor, a Jobbik kormányfő-jelöltje a legalkalmasabb személy hazánk vezetésére. Beszédes, hogy Orbán Viktor mindössze 24%-ot kapott, miközben Vona fölényesen, 59%-kal vezeti a szavazást.

(Barikád)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2009.12 2010. Január 2010.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 440 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.