Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A külföldi tudatipar*
  2010-06-29 21:06:49, kedd
 
 




A KÜLFÖLDI TUDATIPAR


A tudatipar. Azt persze eddig is tudtam, hogy van ilyen itthon, mert a nagyokos baloldalinak mondott liberálisaink ezt ezer és ezer alkalommal a tudtomra adták már. Megmondták, hogy az elmúlt húsz évben mi legyen a politikai divat itthon, hogy hogyan gondolkodjak bizonyos dolgokról, kioktattak a hazaszeretetből, megtanítottak szeretni és elfogadni a marihuánás cigarettát, a homoszexuálisok felvonulását, minden nemzeti érzelem nevetségessé tételét és elbagatellizálását, a család intézményének feleslegessé nyilvánítását és divatba hozását, szóval sok mindenre megtanítottak ezek a farizeusok. Illetve csak meg akartak tanítani, de innen is üzenem nektek kedves népszavások, népszabadságosok, volt eszdészes kollaboránsok és ti minden hájjal megkent áruló banda, hogy nem sikerült, nem jött be a tudatmódosításotok. Ugyanis én felismertem a rákfenét, felismertem a bőrömben lévő fekélyt, a sebemet rágó férget, amely nem más mint ti magatok, a magyarországi tudatipar becstelen tagjai.

Ezt a kis kitérőt azért kellett itt az elején tenni, mert a következő pár sor megértéséhez szükséges lesz majd egy kis előmagyarázat és ez pontosan azt a célt volt hivatott szolgálni.

Szóval, a mai napon kezembe vettem a Heti Válasz internetes kiadásának a weblapjait, és amikor megpillantom benne a mai vezércikket, akkor rögtön eszembe jutott, hogy kezdődik... Már megint kezdődik a lejáratás. Ugyanis a mai vezércikk (LINK) Schmitt Pálról szól és arról, hogy ő lesz az ország jövendőbeli köztársasági elnöke. Ez a dolog idáig még nem is lenne baj, de a cikket egy bizonyos Gregor Mayer írta Bécsből, amelyet aztán érdekességképpen közölt csak a Heti Válasz. Ez a Mayer köztudottan Orbán Viktor-ellenességéről ismert az egész világon, és természetesen az ultraliberális Standard című lapba szokta lejáratni és neonácinak titulálni a magyar jobboldalt, ha éppen ezt az utasítást kapja a magyarországi tudatipar szánalmas megmondóitól.

Tehát, a jó Gregor megint igyekezett. Igyekezett, mint a bukásra álló nebuló, aki tanul még három sort, abban bízva, hogy majd az elég lesz a ketteshez. Igyekezett, és ezért össze talált hordani mindenféle baromságot Schmitt Pálról a Standard című osztrák politikai szennylapba. Nem annyira konkrétan, de azért a tudomására hozta a világnak, hogy Schmitt alkalmatlan a szerepére és még valami régi MSZMP-s szálat is elővett az istenadta.

Különös taktika ám ez emberek, vigyázni kell ezzel. Már legalább húsz éve ez megy és aligha vesszük észre ezt az apró, de annál is károsabb csalást. Történik ugyanis, hogy ez a félkegyelmű Mayer megírja a hazugságait a Standardba, amelyet aztán előszeretettel átvesznek a "hazai" médiumok, majd képesek azt úgy leközölni, mintha az maga a szentírás lenne. Aztán még néhány itthoni tudatiparos alátámasztja egy-két vezércikkel és már kész is a nyugati fejtágítás. Már meg is mondta Mayer, hogy mit gondoljak Schmitt Pálról.

De Mayer! Azt hiszem, hogy ez az időszak végképp lejárt. Már egyre kevesebben figyelnek rátok. Ha én, itt a legalján már felfigyeltem a csalásotokra, akkor elég nagy gondban vagytok. És különben is egy ilyen beszédes nevű ember, mint te, miért képzeli, hogy majd kioktat Schmitt Pálból engem. Ráadásul Bécsből? Huh?

Na, most figyelj Mayer! Nem érdekel, hogy miket hordasz össze a leendő köztársasági elnökről, mert van saját véleményem róla. És tudod mit gondolok? Hogy Schmitt nagyon is alkalmas a szerepre. Ezt gondolom... Te gazember!

Remélem nemsokára kezd valamit a Fidesz a külföldi tudósítókkal, mert az ilyen mayerek még sok kárt okozhatnak nekünk. Nekünk, magyaroknak.

*A címet Bayer Zsolt ide vonatkozó, rendkívül tanulságos Tudatipar című cikkéből fejlesztettem tovább. VIA


http://johnnysplayground.freeblog.hu/categories/Stuff/
Link











 
 
0 komment , kategória:  Politika  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2010.05 2010. Június 2010.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 449 db bejegyzés
Összes: 4843 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 500
  • e Hét: 5722
  • e Hónap: 45543
  • e Év: 223418
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.