Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
A sárkány.......
  2010-07-01 15:23:36, csütörtök
 
  Most olvastam az egyik társkereső oldalon:

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni.....



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egérfogó........
  2010-07-01 14:27:39, csütörtök
 
 


Az egér és az egérfogó

Az egér egy lyukból nézi a parasztot és a parasztasszonyt, amint egy csomagot bont fel. Elszörnyülködve látja, hogy egérfogó van benne.
Kiszalad az udvarra, és kiabál: "Egérfogó, egérfogó"!
A tyúk ránéz, és azt mondja: - Tudom, hogy nagyon félsz, de nekem nincs mitől félnem.
Az egér a disznóhoz szalad. A disznó röfög egy kicsit, és azt mondja: - Sajnálom, ez rám nem vonatkozik, de imádkozni fogok érted.
Az egér a tehénhez menekül. A tehén elbőgi magát: - Egérke, sajnálom, de nem az én bőrömről van szó!
Az egér lehajtott fejjel tér haza.
Még azon az éjszakán a házban nagy zajjal lecsapódott az egérfogó. A parasztasszony sietett megnézni, mit fogott az egérfogó. A sötétben nem vette észre, hogy mérges kígyó esett a csapdába, és az állat megmarta a lábát. A paraszt bevitte a kórházba a feleségét.
Nemsokára hazaengedték, de még mindig lázas volt. A paraszt tyúkot vágott és erőlevest készített az asszonynak, de szenvedése nem múlt el. Jöttek a barátok, egész nap ápolták, gondoskodtak róla. A paraszt disznót vágott, hogy legyen mit enni, de semmi sem segített, az asszony meghalt.
A temetésre sokan eljöttek. A paraszt tehenet vágott, hogy legyen elég ennivaló a halotti toron. Az egér szomorúan nézte végig a halotti tort.

Ha megtudod, hogy valakinek problémája van, és azt gondolod, hogy ez téged nem érint - gondolkodj el!
Főleg, ha a gőgtől, és a kivagyiságtól nem akarsz látni...!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pénzmosás......
  2010-07-01 12:43:08, csütörtök
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vidám napot.....
  2010-07-01 12:15:29, csütörtök
 
 



M I N D E N K I N E K !
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia....
  2010-07-01 11:19:31, csütörtök
 
  Kedves !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Bőség hatja át.

Avar - elmúlás / újjászületés, táplálás

Látszólag az elmúlást jelenti, mégis inkább az újjászületésre berendezkedett, a földet éltető és tápláló őserőt hordozza. Elhozza neked az őszi erdő csendjét és nyugalmát. Figyelmeztet az idő múlására. Jelzést küld, hogy jól gazdálkodj az időddel, hogy abból is bő termés fakadjon. Az avar kártyája bölcsességet hoz a napodba. A lehullott falevelek sokasága az őszi tájképek állandó motívuma. Azonosítják az idős korral, az idős emberekkel. A városokban az avart eltakarítják több-kevesebb sikerrel, ám az erdőben csodálatos takarót alkot. Ha a kártyalapot ősszel kapod, hatása erősebben érvényesül!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknél a kapcsolat megszakításának gondolata egyre többször jelenik meg. Párkeresőknek jelezheti egy idősebb partner érkezését, szellemi társat.

Ezt mondja neked:

Üzeni, hogy valaminek a vége egyben valami más kezdetét jelenti. A körforgás örök, az idő relatív.Az elmúlás nem mindig jár szomorúsággal. Főleg, ha tudod, hogy pozitív változás és a rend érdekében történt.
Védelem alatt állsz. Az Univerzum erői megóvnak attól, hogy megüsd magad. Puha avar vesz körül.
Ha ősszel kapod ezt a kártyát, élvezd az avart: menj el - akár egyedül, akár többen - egy erdőbe, csináljatok egy hatalmas avarhalmot és ugorjatok bele! Ha gyermekkorodban ez az élmény kimaradt volna, nagyon tetszeni fog, de ha nem, akkor is.
Erre is gondolj: A költői képekben a természet estéjeként jelenik meg az ősz, az avar képe. Olvasd Petőfi: Itt van az ősz, itt van újra című versét: ,,És valóban ősszel a föld / Csak elalszik, nem hal meg." Olvasd Nemes Nagy Ágnes versét az avarról: "Hogyha belegázolok, / hogy zizeg és hogy ropog! / Mit csinálsz te? - kérdik. / Járok, járok sárga hóban,/ színaranyban, / térdig."


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2010.06 2010. Július 2010.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 75 db bejegyzés
e év: 1072 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 102
  • e Hét: 4502
  • e Hónap: 18588
  • e Év: 71146
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.