Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Rima Jeruzsálem -reformátusok
  2010-07-07 20:31:15, szerda
 
  Krónika - Rimaszombati Református Egyház tortenete


A Rima-Szombati Reformáta Eklésiának tulajdon költségével építtetett szentély, amellyel.. megékesíttették az Úr házát, mely Jeruzsálemben van.

1995-ben értek el 1967-es nyomorultak kezdetével ember áldozással Rima Jeruzsálemhez, akinek fülét, orrát elmetélik, szeretői kezébe adják, mindig mindenét elveszik, őt magát házával együtt megégetik tűzzel. Még a gerendákat is levonszották a tetőről a Braun házában Miskolc-Tatárdombnak, megkaptam valamennyi csapását Jeruzsálemnek családommal együtt. Orrom-fülem már korábban elmetélve volt, a biblia valamennyi báb-játékosát így mentették meg.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt maradt hányás-söpredék
  2010-07-07 18:59:00, szerda
 
  A Hulla,a Nulla Illyés könyvében található a puszta népénél, a hunoknál, amikor Franciaországban jártak. Én az egészségügy szerint kövér hun vagyok, ezt írta a Társadalombiztosítás pár esztendeje felülvizsgálaton a papíromra, miközben nem talált betegnek, továbbra is nyomorban maradtam, havi tízezer forint szociális segélyen.

A Magyar Nemzet Online Fórumán Hulla felhasználónévvel jelentkeztem be 2001-ben. Azt írták nekem többek között, hogy én itt maradt hányás-söpredék vagyok és hogy csettentsek nekik a másvilágból.
A hozzászólásokat letörölték, a Magyar Nemzet eltüntette a nyomait is.
 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
Pelczné Gáll Ildikó Unióban
  2010-07-07 16:00:34, szerda
 
  A miskolci elmeosztályi szülöttek kitermelését, a szőke nőkkel együtt a Rónai művelődési házba vitt Koncz Ildikó gondolkodni is alig tudó, nagyon buta nővel kezdték a nyolcvanas években Sátoraljaújhelyen, ami mindenkinek feltünt.

Káli Sándor, aki helyett embereket öltek meg, aláztak meg, kapualjakban kellett szégyenkeznem miatta 1986-os emelkedése, kommunikációs iskolába való taníttatása óta ember-vér áron vitte az Európai Unióba kedvencét, a feketére festett hajú Pelczné Gáll Ildikót, aki már egyetemen tanított előtte.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megalázott országgyűlés
  2010-07-07 15:56:50, szerda
 
  Megalázta az Országgyűlést a Fidesz

A múlt heti ülésen történt egy botrányos esemény, ami az egész parlamenti demokrácia szégyene, és világosan mutatja, hogy a Fidesz pártérdekei alapján képes az Országgyűlés tekintélyét is aláásni.

Daher szavazói körében

Pierre Daher képviselői esküjéről van szó. Arról a libanoni orvosról, aki a katasztrófa sújtotta Edelényben áprilisban kiélezett csatát vívott az egyéni képviselői pozícióért Molnár Oszkárral, a Fideszből igazmondása miatt kizárt polgármesterrel. Hiába vásárolták meg Pierrék a cigány szavazók tízezreit, szerencsére alulmaradt a választáson, mert a helyi magyarság - szinte pártállásra való tekintet nélkül - összefogott Molnár Oszkárért. Holott a libanoni megígérte, sajátos, a magyarra nagy vonalakban emlékeztető nyelven halandzsázva, hogy mindegy, ki fog nyerni, a támogatás úgyis rajta keresztül érkezik a térségbe. A jelek szerint a Fidesz-vezérkar is így gondolja, mert, szembemenve a választók többségének akaratával, az Európai Parlamentbe távozó Pelczné Gáll Ildikó helyére Dahert jelölték országgyűlési képviselőnek a párt Borsod megyei listájáról. Nyilván tovább akarják erősíteni jelöltjüket, hogy a következő választást sikerrel vegye. Ennek persze egyszerűbb és szimpatikusabb módja lett volna, ha Molnár Oszkárhoz hasonlóan ő is személyesen részt vesz a pusztító árvíz elleni küzdelemben, de miközben egyes honfitársainknak élete munkáját vitte el a víz, a libanoninak - hófehér tenisznadrágban és tornacipőben megjelenve a helyszínen - nem akaródzott összepiszkolnia a kezét.
Ilyen előzményeket követően tette le június 28-án képviselői esküjét Pierre Daher. Az Országgyűlés elnöke által előre olvasott esküszöveget meg kellett volna ismételnie, de az egész ülésteremben jól hallhatóan erre képtelen volt, ugyanis magyar nyelvtudása nem áll olyan szinten, hogy visszamondjon egy hangosan felolvasott szöveget. Motyogott és makogott, teljesen fura és felismerhetetlen szavakat kiejtve száján. Jogos felháborodás hullámzott végig az üléssorokban, még a hazaáruló szocialista képviselők is szégyent emlegettek a tragikomédia láttán, jobbikos képviselőtársaim nyelvtanfolyamot helyeztek kilátásba a jelöltnek. Összességében viszont nem volt visszhangja ennek a kétségtelen botránynak!
A Fidesz ugyanis megalázta a Magyar Országgyűlést, a magyar embereket és tettével felidézte az utoljára a Habsburg-abszolutizmus tombolása idején, a XIX. század elején előforduló eseményt: magyarul nem tudó személy ,,képviseli" a magyar embereket a parlamentben. Ilyet még a balliberális kormányzat sem mert megkockáztatni, de a narancsdiktatúrába ez is belefér. Félreértés ne legyen, nem szeretném megbántani arab származású és hazánkban élő barátainkat, a közös ellenség amúgy is szorosan összekovácsol minket, de nyilván ők sem látnának szívesen a saját parlamentjükben olyan embert, aki nem csupán más nép szülötte, de nem is beszéli a nyelvüket. Lassan ideje lenne felismerni a keresztény középosztálynak, hogy a bizalmukat elnyerő pártnak gyakran fontosabb a saját, mint az ország és a nemzet érdeke.

dr. Lenhardt Balázs,
országgyűlési képviselő
Jobbik Magyarországért Mozgalom

A botrányos eskütétel:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2010.06 2010. Július 2010.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 73 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7245 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 895
  • e Hét: 2782
  • e Hónap: 5141
  • e Év: 57407
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.