Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Tovább dagadhatnak a nokiás do
  2010-08-11 22:04:10, szerda
 
  Tovább dagadhatnak a nokiás dobozok
2010-08-09. 22:05 Kuruc.info

Az előzetes számítások szerint a Fővárosi Önkormányzat évi 1,5 milliárd forintos bevételre tesz szert a parkolási rendszer átalakításával. Újabb - összesen 93 kilométernyi főútvonalon lesz fizetős a parkolás Budapesten, ez több mint 6800 parkolóhelyet érint. A fővárosi önkormányzat azzal "indokolja" a döntést, hogy így könnyebben lehet majd megállni, és nem kell annyit keresgélni.

A legtöbb főútvonalon januártól lesz fizetős a parkolás. Azokon a fővárosi főutakon is fizetni kell majd, ahol a mellékutcákban már eddig is pénzbe került a parkolás. A fővárosi önkormányzat most arra hivatkozik, hogy így kevesebb lesz az autó, ezért könnyebb lesz parkolni. Minderről a Fővárosi Közgyűlés még márciusban döntött.

Az akkori döntés értelmében a fizetőssé váló főútvonalak közé tartozik a többi között az I. kerületben a Krisztina körút és a Hegyalja út, a II. kerületben a Margit körút és a Szilágyi Erzsébet fasor, a VI. kerületben a Dózsa György út és a Városligeti fasor, a VII. kerületben a Rottenbiller utca és a Thököly út. A döntés érinti a VIII. kerületben a Fiumei utat és a Köztársaság teret, a IX. kerületben a Soroksári utat és az Üllői utat, a XI. kerületben a Bartók Béla utat és a Szent Gellért rakpart, a XII. kerületben az Alkotás utcát és az Istenhegyi utat, a XIII. kerületben pedig a Dráva utcát és a Váci út egy szakaszát.

(FH nyomán)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rabszolgasors Magyarországon
  2010-08-11 22:02:50, szerda
 
  Rabszolgasors Magyarországon


Tanulságos történet arról, hogyan bánik egy nagy cég - amelyik a szórólapján minden jót ígér - valójában a dolgozóival:

Én egy 35 éves nő vagyok. Kismama és munkanélküli Borsod megyéből.

Egy, az én régiómban egyetlen, mindenki számára munkát biztosító amerikai cégnél a Jabil-nál helyezkedtem el. Ide felvesznek 8 osztállyal, diplomával is összeszerelőnek, mert a munka nem szégyen és jó, ha van..

Sok rosszat hallottam már az előtt is mielőtt felvételiztem azt gondoltam, hogy csak kamu, a naivságomnak ittam meg a levét. - Nem hittem el, amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam, hogy a 21. században ugyan már eltörölték a rabszolgatartást, de azért létezik..

Ez a cég úgy bánik az emberekkel, mintha állatok lennének. Ahogy beszélnek veled már, ha nem ordítanak, mint egy hülye gyerekkel. Pl.: 12 órából 11-et egy helyben kell állni, elméletileg van egy álláskönnyítő, de ha nincs pórázod, amivel leföldeled magad, hogy ne rázd meg a drága telefont, akkor nem használhatod.

Van védő ital is: Szóda. De ha szomjan gebedsz, sem engednek inni, függetlenül attól, hogy mennyi fok van, bent és hogy aznap hányan lettek rosszul.

A 12 órás műszakban van 3 szünet. Egy 30, egy 20 és egy 10 perces. Minden főnöknél más és más időpontban mehetsz ki enni, mert egy nap dolgozhatsz öt különböző helyen is. Öt különböző munka amit, ha nem csinálsz ügyesen, akkor leordítják a fejed.

A szünetre való kijutás is művészet, mert detektoros kapun kell kinyomakodnod még rajtad kívül száz másik éhes és dühös emberrel. A detektoros kapun csak egyesével lehet átmenni, ha mindent kiraktál a zsebedből. Kigombolod a köpenyed, hogy lássák, hogy nem dugtál a zsebedbe semmit és átsétálsz nyugodtan, miközben peregnek az értékes percek a te szünetedből./ Ha,később érsz vissza a szünetről:fegyelmi./ A másik oldalon, ha besípolt a kapu még "átbotoznak". Legjobb esetbe nem nyúlnak be a lábad közé.. arról nem is beszélve,hogy a nőknek a férfi őr vizsgálja át a ruháját..

Az öltöző a gyár másik végében van. Mert hiába van étkezde, meg hűtő, ha a kaját ellopják a hűtőből, meg a nyitott polcról, ha ott mered hagyni.

Az öltözőt sem őrzik, és ha valami eltűnik a szekrényedből azért senki nem vállal felelősséget. Ellenben neked minden utasítást be kell tartanod, mert ha nem akkor fegyelmit kaphatsz.

A fizetés sima összeszerelőknek 74 ezer bruttó. Elméletileg térítik a busz 80 és a vonat 86 % -át . Mondom elméletileg, mert mivel itt is zárt bérrendszer van nagyon sokszor olyan embertől is levonják a bérlet pénzt, aki nem is busszal jár. A fizetések elszámolása is valami hasra ütés szerint megy.

Amikor felvesznek és túl vagy az egész felvételi herce-hurcán, ahol már nem úgy beszélnek veled,ahogy egy emberrel szokás még nem kezdhetsz el dolgozni,mert van egy két napos tréning. Sokan már itt feladják, és nem jönnek többet..

Mindenféle kétes alakokat felvesznek, akiktől nem kérnek erkölcsit és az orvosi alkalmasságit, tüdőszűrő papírt sem. Nekik bizony nem az a mozgató rúgójuk, hogy dolgozni akarnak, hanem hogy mit lehet ellopni.

Ahol én dolgoztam az a rész az egy Raktár épületből kialakított Gyártó csarnok. Ha kint 30 fok van akkor bent is és 80 % -os relatív páratartalom... Raktár épület: nincs ablak, nincs lég kondicionáló sem. Egy négyzet méteren több embert zsúfoltak össze,mint akármelyik balkáni börtönben.

Nincs légkondi, de a tolókocsi amivel egy nap 30 embert kitolnak az már van. Sajnos nekem is volt szerencsém hozzá.

Hónap végén, ha az ember megéri, megkapja a nagy fizetését jobb esetben. Van amikor 200-ból 150 csak 40 ezret kap kézhez. De nem baj bemehetsz és panaszt nyújthatsz be, hogy neked nem jól számolták el a fizetésedet.

Amikor felvesznek, kitöltesz egy jelenléti ívet egész hónapra előre a tréningen. Utána a gyártó csarnokban, ahol dolgozol még egyet. És neked még egyet ki kell töltened leszámolásod alkalmából..

Miután kitöltesz legalább hármat kapod a leveled, hogy hol voltál egész hónapban, mert nem tudják elszámolni a te fizetésedet sem..

Sokan vagyunk akik, jártunk ott és dolgoztunk ott és nem értjük, hogy ma Magyarországon, hogy lehet a z Alapvető Emberi Jogokat ilyen módon sárba tiporni?

Nem értem, hogy hogy lehet az, hogy ez egy hatóságnak sem tűnik fel? Soha nem vizsgálja senki a munkaügyi visszaéléseket? Hány embernek kell még ott meghalni szívroham miatt, hogy végre történjen valami? És nem öregekről van szó, hanem 30-asokról..

Ma Magyarországon a rohadt külföldi cégek úgy szívják ki az emberek vérét, ahogy ők akarják és az állam még segít is nekik.

Tisztelettel: Egy Fellázadt Rabszolga!

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyerünk liberáltak, gyerünk el
  2010-08-11 22:00:54, szerda
 
  Gyerünk liberáltak, gyerünk elempé

írta: gabeebee - radicalpuzzle.blog péntek, július 30, 2010

Már a nagyvilág se a régi. Rossz idők járnak Kanadában is. Nem megy a bodza. De ez még mind hagyján. Honvágy van. Méghozzá gyötrő. Így aztán az üldözöttek vállalva a rasszista kockázatot, az üldöztetést és a félelmet, hazatérnek. A szív megszakad, szem nem marad szárazon. Cudar ez a világ...

Nyíregyházáról összesen közel 60 ember ment el tavaly, de úgy néz ki, előbb-utóbb valamennyien hazajönnek majd, mert gyötrő honvágyuk miatt nem bírják elviselni a kinti életet - sírta tele a napokban a sajtót Balogh Artúr, a városi cigány kisebbségi önkormányzat elnöke. Majd így folytatta: Nem jószántukból mentek el. Tavaly a cigányok elleni gyilkosságok, támadások félelmet keltettek, a közhangulat rendkívül feszült volt, a Huszár-telepen élők is napokig nem aludtak, rettegtek éjszaka. A munkalehetőségek ezzel együtt még inkább beszűkültek, a szegénység nyomasztóvá vált. Én megértem ezeket az embereket. Nem rablókról, gengszterekről, törekvő családokról van szó, akik megpróbáltak új életet kezdeni, de nem bírták a távollétet feldolgozni. Ezt is meg lehet érteni. Most itt állnak fedél nélkül. Nem hagyhatjuk, hogy az utcára kerüljenek.

Gondolom, most sokakban felmerül a kérdés: Nem ezek azok a retkek, akik tavaly a világban végigköpködték és elmondták Magyarországot mindenféle rasszistának, nácinak meg hasonlóknak, aztán a liberált média ajvékolásának közepette kivándoroltak Kanadába, mondván ezt itt annyira szörnyű hely, hogy itt képtelenség élni?

De igen ők azok.

A rettegők, akik néhány hónappal ezelőtt úgy húztak el, hogy előtte még a nagy félelemben teljes lepusztították és szétlopták a számukra kiutalt szociális lakásokat. Ők azok, akik aztán a tengerentúlon menekült státuszért folyamodtak, majd lekarcolva a kanadai államot, ott is próbálták azt az élősködő életet élni, amire itthon rászoktatta őket a nagyon liberált értelmiség.

Azonban Kanadában mások a játékszabályok, ott nincs vég nélküli ingyenélet, mint nálunk. Ott, ha segélyt kapsz, akkor tenned is kell érte valamit. Ha mást nem, akkor rendszeresen iskolába járni, hogy megtanuld a nyelvet, hogy később tudj állást vállalni, aztán kell egy kis önkéntes munka is, hogy bizonyítsd az elkötelezettségedet az ottani értékek iránt.

Így egy idő után kitelik a cigánybecsület és az ottaniak is rájönnek arra, hogy ezek az "üldözöttek" valahogy se tanulni, se dolgozni nem akarnak. Aztán elindulnak az első eljárások az elkövetett bűncselekmények miatt, majd néhány hónap után - ahogy a bürokrácia malmai őrölnek - eljön az az idő, hogy a menekültügyi bíróság döntsön az ügyükben. Mivel az esetek többségében, figyelemmel az életvitelükre elutasító válasz születne, a retkek kitalálják, hogy ők mégiscsak hazajönnének. Ekkor a kanadai állam felülteti őket egy repülőre, és a kanadai adófizetők pénzén visszaküldi őket, hogy ezután már rajtunk élősködjenek tovább.

A statisztikai adatok szerint a Kanadába menekült cigányok 97 százaléka így jár és egy éven belül visszatér Magyarországra. Azonban azt a vérlázító pofátlanságot, amit most ezek csinálnak, eddig még kevesen merték megtenni. Ezek most azt követelik, hogy az önkormányzat soron kívül utaljon ki lakást a számukra. Hogy miért is? Mert az, nekik jár. Legalábbis szerintük. Sőt még azt is kijelentették, hogy nem ideiglenes szállásra gondolnak, mert azt csak a legvégső esetben fogadnák el, hanem külön-külön önálló lakásokra.

Szerencsére az önkormányzat illetékesét nem nagyon hatotta meg az ajvékolásuk, és közölte velük, hogy mivel annak idején a lakástörvény törvény értelmében nem jelentették be, hogy 60 napon túl el fogják hagyni a rászorultsági alapon kapott bérlakását, ezért a bérlemények állagmegóvása érdekében a lakásokat visszavette a város. Majd a lelakott és igen rossz állapotú otthonok többségét felújította és új bérlőknek adta ki. Így aztán azokat a lakásokat biztosan nem kaphatják meg, de másikat se nagyon, mivel a rendelet szerint öt éven belül új lakásigénylést nem adhatnak be.

Természetesen mindjárt elindult hőbörgés, és Balogh Artúr helyi főretek is nyomban exponálta magát: Nekünk az a célunk, hogy a hazatérő családok valamilyen formában minél hamarabb lakáshoz jussanak és minden demokratikus eszközt meg fogunk ragadni ennek érdekében, fórumot szervezünk, nyilvánosságot keresünk, ha kell, az utcára is kimegyünk.

A történet egyelőre itt tart, de amilyen retekbarát szabályozás van ma Magyarországon, előbb-utóbb biztosan kisírnak majd maguknak valamit és aztán beleröhögve a pofánkba, tovább élősködnek rajtunk.

Nem kérdés, hogy az ügy törvényi szabályozásért kiállt, mert az egyszerűen vérlázító, hogy ilyen megtörténhet, hogy egyátalán eszükbe mer jutni ilyen követelés. Aki mondvacsinált okokból megtagadta ezt az országot és elment innen, az már többet ne akarjon visszajönni. Vagy ha igen, akkor az ilyen tettekért nem lakás meg segély jár, hanem börtön. Hazaárulásért. De a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy aki megtagadja és ilyen módon, mint ahogy ezek a retkek is elhagyja Magyarországot, az abban a pillanatban veszítse el az állampolgárságot és rohadjon meg ott a világban, ahol akar, de ide már többet nem egye vissza a fene.

Azonban ilyen szabályozás jelenleg sajnos nincsen, úgyhogy más megoldást kell találni. Szerintem az lenne a legjobb, hogyha a visszatérők beköltöznének egy-egy nagypofájú liberált cigányvédő otthonába.

Most lehet bizonyítani.

Elő a farbával Mohácsi Viktória, Gusztos Péter, Kuncze Gábor. Most meg lehet mutatni, hogy Van fény az alagút végén! Elempé. Itt a lehetőség, fel lehet ajánlani egy-egy szobát. Most ne hallgasson Tamás Gáspár Miklós se, meg az a sok antif@sz rettegő se, akik tele szokták sírni a médiát a retkek sanyarú sorsáról. És itt a jó alkalom Németh Sándornak meg a Hit Gyülekezete agymosottjainak is. Most meg lehet mutatni az együttérzést.

Mindegyikőjük fogadjon be egy-egy cigánycsaládot.

Gyerünk, rajta hát!

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egyesülést fontolgatja Néme
  2010-08-11 21:46:16, szerda
 
  Az egyesülést fontolgatja Németország két nemzeti pártja


A pártok választási plakátjaiMegalapozottnak tűnő híresztelések szerint Németország két legerősebb hazafias pártja, az NPD (Német Nemzeti Demokrata Párt) és a DVU (Német Népi Unió) azt fontolgatja, hogy egyesíti erőit, és egy új, egységes nemzeti mozgalmat hoz létre.
A két párt tagsága erőteljesen támogatja az elképzelést. A nemzeti mozgalmak hívei körében régóta folyik a vita arról, hogy milyen következményekkel is járna a pártegyesülés. Korábban ugyanis gyakran megesett, hogy a két nemzeti irányzat jelöltjei egymás elől halászták el a szavazatokat, melynek következményeképpen a német hazafiaknak csak helyi szinteken sikerült eredményeket elérni a választásokon, azonban az országos parlamentbe nem tudtak képviselőket juttatni.
2004-ben azonban kötöttek egy megállapodást, melynek értelmében a brandenburgi tartományi parlamenti választásokon a két nemzeti párt közül csak a DVU, Szászországban pedig csak az NPD indul. Az eredmény nem is maradt el: az NPD 9,2 %-kal, a DVU pedig 6,1 %-kal jutott be a helyi parlamentbe. Az egységes fellépés sikerén felbuzdulva, immár az országos voksolásra készülve azután 2005 januárjában az NPD és a DVU vezetői megegyeztek abban, hogy nem indítanak jelölteket egymás ellenében a választásokon. Az NPD neve alatt futó közös listára azonban az urnákhoz járuló német polgároknak csupán 1,6 %-a voksolt. Az együttműködés a tartományi választásokon sem hozott eredményeket, a 2009-es európai parlamenti voksolás alkalmával pedig a DVU neve alatt induló jelöltek csupán a szavazók 0,4%-ának bizalmát nyerték el.
A kudarcok után ismét kiéleződött a két párt viszonya. Az NDP vezetői 2009-ben bejelentették, hogy a 2005-ös egyezmény nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a párt a hamarosan sorra kerülő brandenburgi tartományi választáson egymagában kívánja megmérettetni magát. Így is történt, vagyis mindkét párt külön-külön indult, amelynek következménye az lett, hogy egyikük sem érte el a parlamentbe jutáshoz szükséges 5 %-os küszöböt. A tanulság: a hazafias mozgalom kudarcra van ítélve mindaddig, amíg nem sikerül megteremteni az egységet a nemzeti erők soraiban.
Németországban számos kisebb nacionalista mozgalom működik, melyek közül a két legerősebb az NDP és a DVU. Az 1964-ben létrejött NPD az ország 16 tartományi parlamentje közül 2-ben van jelen (Szászországban és Meclenburg-Pomerániában). 2008-ban a párt bejegyzett tagjainak a száma 7 ezer körül mozgott, és a tavalyi választásokon tízszer több szavazatot kapott radikális jobboldali riválisánál. A DVU 1987-ben alakult (1971 óta amolyan civil szervezetként működött), és a legutóbbi esztendők legnagyobb sikerét 2004-ben érte el, amikor is a brandenburgi tartományi választáson a szavazatok 6,2%-át szerezte meg. (Úgy, hogy az NPD nem indított jelölteket.) A 2009-es szeptemberi brandenburgi helyi választáson azonban a DVU nem érte el a parlamentbe jutáshoz szükséges 5%-os küszöböt, főként azért, mert együttműködési megállapodás hiányában mindkét hazafias mozgalom jelöltjei versengtek a szavazók kegyeiért. 2004-ben a pártnak 400 bejegyzett tagja volt. Az NPD és a DVU egyaránt nemzeti irányzatú, a szociális kérdések iránt érzékeny, a kommunizmussal és a liberális kapitalizmussal, illetve a globalizmussal is szemben álló politikai irányzat. Programjuk és ideológiájuk lényegében azonos. A két politikai erő egyesülése - amennyiben persze valóban bekövetkezik - remélhetőleg hozzájárul a német nemzeti mozgalom megerősödéséhez.
Perge Ottó

(Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/4/64084/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancs Piroska nyílt levele O
  2010-08-11 21:43:31, szerda
 
  Narancs Piroska nyílt levele Orbán Viktorhoz a három csapás ügyében

Drága Miniszterelnök Úr!
Egy borsodi kis faluból, Hernádnyomoriból írok Önnek. Szeretném, ha tudná, hogy mi, hernádnyomoriak kitörő örömmel fogadtuk a Fidesz győzelmét. Ezt azért fontos hangsúlyoznom, mert télen még túlnyomórészt jobbikosnak volt mondható a falu, ugyanis lejött ide február végén néhány jóarcú fiatal, pár fekete mellényes ember társaságában, és a kultúrházban előadták, mit kívánnak tenni a mezőgazdaság talpra állítása meg a vidék feltámasztása érdekében, és ez mindenkinek tetszett, nem is beszélve a cigánybűnözés elleni fellépésről és a csendőrség felállításáról.
De szerencsére tavasszal Bayer Zsolt is tartott egy lakossági fórumot, ahol megtudhattuk az igazat, mégpedig hogy a jobbikosok hazudnak, álszentek, hol az MSZP pénzeli őket, hol meg a MAZSIHISZ, semmiféle programjuk nincs, de még csak be sem akarják azt tartani, hanem csak szemfényvesztés az egész. Így aztán megkönnyebbülve és jó szívvel szavaztunk áprilisban a Fideszre, hogy mégsem náci és rasszista a mi falunk.
Nálunk itt, Hernádnyomoriban jelenleg három nagy probléma van: Orsósék, Lakatosék meg az árvíz. Az utóbbi okozza a legkevesebb gondot, mert árvíz szerencsére ritkán fordul elő, és már amúgy is levonult, Orsósék meg Lakatosék azonban mindig, mindenhol és mindenáron előfordulnak, és bárhova is vonulnak népes seregletükkel, ott csak a baj van. De aztán felcsillant végre a reménysugár, amikor meghallottuk Drága Orbán Viktor Miniszterelnök Úr Bejelentését, miszerint két hét alatt olyannyira vissza fogják majd állítani a közbiztonságot, hogy még a nap is másképp fog sütni.
Persze, nem mondom, vannak örök elégedetlenkedők a faluban. Például ma délelőtt is megyek a főutcán, és látom ám, hogy Tepertős Anti bácsi fekszik az árok szélén. Ez azért volt furcsa, mert a tisztességben megőszült kisöreget sohasem ismertem italos embernek, és nincs semmi, amit visszataszítóbbnak találnék az alkoholista életvitelnél. Amint odaértem, megnyugodva láttam, hogy nem részeg, csak jól megverték, csupa vér az arca, és a nyílt törés miatt fityeg olyan természetellenesen az alkarja. Azt jajongta, hogy Lakatosék hagyták helyben ilyen csúnyán, mire én biztatólag odakiáltottam:
- Csöppet se aggódjon, Anti bácsi! Nemsokára érvénybe lép a Fidesz három csapás törvénye!
Azzal továbbmentem, mert amúgy is máshol volt dolgom, és különben is, a hálátlan Anti bácsi olyasmit válaszolt, amit nem bír el a nyomdafesték. A mentőt hiába hívtam volna ki, mire kiérnek Miskolcról, addigra Lakatosék még kétszer megverik Anti bácsit, utána meg a mentősöket is. A falunkban nincs háziorvos, nálunk az egészségügyi ellátás oroszlánrészét Gyurcsók József képernyőn keresztül történő távgyógyítása képezi.
Amint a gazdabolt elé értem, látom ám, hogy szembejön velem Aranka, a tanítónő. Kicsit furcsálltam, hogy iskolaidőben a nyílt utcán sétálgat, rá is kérdeztem, hogy mi járatban van.
- Hőőőőőő huuuuaahhhúú öhhheee öhh - válaszolta tárgyilagosan, de mivel látta, hogy nem értem, elővette a noteszét, és leírta: ,,Haza kell mennem, Piroskám, mert miután rászóltam a kis Orsós Rómeóra, hogy a diszkrimináció szót nem x-szel írjuk, bejött a családja az iskolába, és olyannyira megdorgáltak engem széklábbal meg bézbólütővel, hogy eltörött három bordám, és beszakadt a tüdőm."
- Egyet se félj, Arankám, itt a Fidesz három csapás törvénye! Holnaptól a nap is másképp kel fel! - biztattam humánusan a köhögő tanítónőt, majd folytattam utamat a főutcán, és nemsokára odaértem a hídhoz.
A híd alatt most Bakonyiék laknak, ami abból fakad, hogy az árvíz miatti kitelepítés után később értek haza, mint Lakatosék, akik elfoglalták a házukat. Merthogy az ő vályogviskójukat elmosta az ár, így hát jár nekik egy ház, ez tiszta sor. Mégsem mehetnek nyolc gyerekkel a híd alá. Bakonyiéknak csak két gyerekük van, értelemszerűen ők sokkal kényelmesebben elférnek a híd alatt, ami keskeny.
- Holnaptól a nap is másképp kel fel! - biztattam barátságosan Bakonyiékat, mire ők Pintér Sándor Belügyminiszter Úr Édesanyjáról szóló rövid anekdotákkal szórakoztattak engem, de nem volt időm mindet meghallgatni, mert már nagyon aggódtam a férjem miatt.
Végre odaértem a kocsmához. A férjemet kerestem, aki azóta ott tartózkodott, amióta a választási kampányban lejött pár fideszes aktivista, és sört meg felest ígért a rájuk szavazóknak. Úgy véltem, hogy június lévén éppen ideje lenne hazatérnie az uramnak a családi kötelékbe, elvégre messze még az önkormányzati kampány, és nincs semmi, amit rosszabbul viselnék, mint az alkoholista életvitel.
Először a kocsmárossal találtam szembe magam, aki sandán pislogott rám a vérző szemhéja alól, és kicsattant ajkai között morzsolva a szót azt ecsetelte, hogy Orsósék az előző percekben vertek szét egy játékgépet, és amikor ezt ő nehezményezte, akkor rendreutasították egy ólmosbottal.
- Három csapás! - emeltem fel a mutatóujjamat, mire a derék kocsmáros megjegyezte, hogy nagyon egyetért a Fidesz javaslatával, mert ha ő a törvényi szabályozás életbe lépése után legközelebb csak három csapást kaphat, nem pedig tizenkilencet, mint most, és a rúgásokat is eltörlik, akkor klasszisokkal fog emelkedni Hernádnyomori közbiztonsága.
Szerencsére a férjemet is megtaláltam az egyik asztal alatt, és amikor felkeltettem, azt motyogta, hogy holnap még a nap is másnaposan fog felkelni a faluban, nem is beszélve róla. Nagyon szégyelltem a kocsmáros előtt, hogy az uram ennyire képzetlen ideológiailag, és már direkte bántam, hogy levonult az árvíz, mert csónakban sokkal könnyebb lett volna hazaszállítanom, mint a hátamon.
Szóval, nagyon várjuk már a három csapást, Drága Miniszterelnök Úr! Eddig minket mostanában csak Lakatosék, Orsósék meg az árvíz három csapása ért, de ha a maguké csak kicsit is elviselhetőbb három csapás lesz, már megérte Önökre szavazni.
Narancs Piroska
a hernádnyomori ,,Lálykoljad a Fészbukon Orbán Viktort Polgári Kör" helyettes szóvivője


(Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/22/64117/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ön rasszista? A Kuruc.info gyo
  2010-08-11 21:42:34, szerda
 
  Ön rasszista? A Kuruc.info gyorstesztjével kiderül

Az alábbi kép kapcsán egy kérdésünk van: Ön örülne, ha valamelyikük gyermekének padtársa lenne az iskolában?

http://kuruc.info/galeriaN/hir/szome.jpg

Amennyiben inkább más mellé ültetné gyermekét, akkor Ön bizony rasszista.
A rasszisták különös ismertetőjegye, hogy előszeretettel szavaznak a Jobbikra és gyakran emlegetik a mindenféle alapot nélkülöző, cigányokkal kapcsolatos sztereotípiákat, mendemondákat (így kívánják palástolni az értékes és gazdag roma kultúrával szemben érzett zsigeri gyűlöletüket), például: erőszak, bűnözés, lezüllés, tanárverés, órai munka ellehetetlenítése, tetvek, bolhák terjedése, osztálytársak megfélemlítése stb. Általában ilyen - köztudottan nem létező - ürügyek mögé bújnak azok, akiket valójában pusztán az zavar, hogy drága roma honfitársaink bőre színe barnább.
És ha már bemutattunk fentebb két szeretgetni való, ragyogó szemű, ártatlan gyermeket, álljon alább egy ifjú cigány tehetség verse, ami napokban a Kuruc.info birtokába jutott:
"A szögín jó cigánt
Mindenki csak báncsa,
Aggyatok segílykét,
nem köll magyargárda "

(Lákátos Hoszé-Ármándó 2/b, 16 éves)

Hollik Péter - Kuruc.info

http://kuruc.info/r/22/64112/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Budaházy, OV, Sukoró és a R
  2010-08-11 21:37:55, szerda
 
  Budaházy, OV, Sukoró és a ,,véletlenek"



A Fővárosi Bíróság két hónappal meghosszabbította Budaházy György előzetes letartóztatását - adták hírül tegnap délután a hírportálok, majd rá néhány órával már azzal voltak tele a hírek, hogy OV még a választások előtt találkozott és egyeztetett Ronald Lauderrel, a sukorói kaszinóberuházás egyik pénzeszsákjával, aki nem mellesleg a Zsidó Világkongresszus elnöke is.

A híreket hallgatva, azért bátran kijelenthetjük: az élet néha produkál meglepő és érdekes dolgokat mintegy jelezve nekünk, hogy nincsenek véletlenek, hogy a történések mögött mindig megvannak az összefüggések. Persze az is lehet, hogy csak belemagyarázom, de azért az mégiscsak tagadhatatlan, hogy a két hír szinte egy időben való megjelenése nem kicsit szimbolikus.

A narancsosok által kormányzati szintre emelt és ma már kormánybiztos által is felügyelt ügy, melyben 1 milliárdnál is nagyobb kár érte az államot a tegnapi napon újabb fordulatot vett, mivel a fideszesek elismerték azt a napokkal ezelőtt megszellőztetett információt, miszerint a sukorói lenyúlás részleteiről OV is tudott. Az ügy további szépsége, hogy a Lauderrel való egyeztetésre nem hivatalos keretek között, hanem a zsidó pénzember kezdeményezésére, Martonyi házában egy kötetlen beszélgetés alkalmával került sor.

Az már korábban is sejthető, pontosabban nagyrészt már ismert volt, hogy a sukorói panamában nem csak az elvtársak érintettek, hanem jónéhány narancsos is, de az eddig nem volt tudott, hogy a Jordán-pozitívok OV szintjéig emelték az egyeztetéseket. Tovább árnyalja a képet, hogy állítólag OV alapvetően nem ellenezte a Velencei-tó letarolását, mindössze csak azért volt berágva az ügyre, mert a beruházók a projekt előkészítése során őt személyesen nem keresték meg, és nem kérték ki a véleményét.

Gondolom az, hogy a sukorói ügyet még annak idején Budaházy Gyuri robbantotta ki, sokak által ismert, meg talán az is, hogy ennek következtében sikerült megakadályozni a Velencei-tó tönkretételét. Persze a dolog nagyon sok érdeket sértett, hisz így egy több milliárdos üzlet hiúsult meg, amiből bőségesen részesedtek volna mind az elvtársak, mind a narancsosok káderek.

És Sukoró csak egy a gaztettek sorában, amit további visszaélések nyilvánosságra hozása követett volna, úgy ahogy azt a Razzia meghirdetésekor Gyuriék vállaltak, amikor is a többi hunniással együtt arra tettek ígéretet, hogy a nyilvánosság erejét felhasználva igyekeznek megakadályozni a magyar föld kiárusítását. Ezért kellett Gyurit kivonni a forgalomból, ezért kell már oly sok hónapja kreált vádak alapján börtönben ülnie. És ezért kell benntartani továbbra is.

Ha pedig további szimbolikus összefüggéseket akarunk keresni, akkor érdemes megnézni azokat a fotókat, amelyek a nagy narancsos forradalom előtt és után készültek a Budaházy-tárgyalásokon.


[nagyításért katt a fotóra]


Mint látható ma már nem símaszkos kommandósok kísérik, hanem könnyed öltözetű fegyőrök. A változás pontosan olyan, mint amelyet itt kint mi is megtapasztalunk. A körítés átalakult, a hangsúlyok kicsit eltolódtak, de ettől függetlenül ma is azok diktálnak, akik eddig, ma is azok hozzák a döntéseket, akik eddig is.

A ruha ugyan más lett, de a lényeg, mint látszik semmit sem változott.

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/08/budahazy-ov-sukoro-es-veletlenek.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 224 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.