Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Pénteki csillag szembenállás
  2010-08-18 12:47:16, szerda
 
 
EGYesítés

Pénteken igen izgalmas szembenállást érzékelhetünk majd, ami önmagában talán annyira nem is lenne különös, de a nyári nagy átalakító háromszög tükrében ez most új lehetőségekkel ajándékoz meg Bennünket. A Nap - Neptunusz szembenállás az, amely által a következőket érdemes tudatosítanunk augusztus 20-án, illetve előtte-utána néhány nappal:

A Nap a Rálátás és a Világosság szimbóluma míg a Neptunuszhoz a Lélek mélységei tartoznak (ha egy szóban szeretném kifejezni az üzenetüket). Ebből amit érdemes szem előtt tartanunk az, hogy most annak jött el az ideje, hogy a Nap ragyogó fényét, szeretetet sugárzó sugarait levigyük lelkünk olyan mélységeibe, ahol talán még sosem járt fény. Azaz emeljük a sötétet a fénybe, vigyük a félelmeket, illúziókat-ködöket a Nap mindent feloszlató Világosságába!

Ne feledjük, hogy amikor belülről előtör minden, amit eddig takargattunk, akkor általában olyan dolgokkal találjuk szemben magunkat, amelyeket nem véletlenül zártunk be úgymond, hanem pontosan azért, mert nem mertünk szembenézni velük. Ezért most e hét végén érdemes mindent elővenni, amitől félünk, amit nem tudunk elfogadni a világban, amitől viszolygunk, amit el akarunk takarni valami széppel és jóval.

S mivel a Neptunuszhoz a spiritualizmus tartozik, ezért pont a spirituális ego az, amely igen nagy szépséges-csodálatos illúziókat tud teremteni, hogy milyen szép az élet, milyen pillangós-rózsaszín-szerelmetes, és a bennünk lévő csúfságokat pedig jó mélyre elsuvasztja azért, mert az nem illik a buddha style-hoz, ami arcunkon ragyog örök mosolyra húzódva. Pedig mindenkiben ott van valami, amiről azt gondolja, hogy nem szeretné, hogy ott legyen - s most érdemes ezekkel foglalkoznunk, előhozni ezeket.

S amikor a Napvilágra kerülnek, akkor sokszor megijedünk és még tovább takargatjuk szép lelkekkel, esetleg önostorozásba kezdünk saját gyarlóságunk miatt.

Amit a Nap fénye tesz, az csak pusztán a Megvilágítás: ahogy mondani szokás, a Nap mindenre egyformán süt - azt, hogy mi mit milyennek látunk, az csakis tőlünk függ. Ezért érdemes a hétvégén mindenképpen arra meditálni, azt gyakorolni, hogy ELFOGADJUK ÖNMAGUNKAT!

Pénteken pedig együtt fog állni a Mars és a Vénusz - azaz a Férfi és a Női minőségek, teremtő erők. Így tudjuk megélni önmagunkban az EGYSÉGET - azt az egységet, amit egyébként a Neptunusz képvisel egy magasabb szinten, a Minden Egy állapotával. Azaz pont a hét második felében azt élhetjük át magas szinten, hogy eggyé válunk MAGUNKKAL. Elfogadhatjuk teljes mértékben magunkat, minden erőinket egyesíthetjük, összpontosíthatjuk, és kitörhetünk a régmúlt idők blokkjaiból.

A régmúlt idők blokkjait a Holló csillagkép égre szegezett madara jelképezi, amely visszatartotta az Örök Élet Igazságát, Tudását - ez az, amit most egyesíthetünk magunkban - hogy a teremtő erő bennünk van, azt senki sem veheti el tőlünk! (Ez egyébként összecseng a korábbi 8:8:8 című írásban említett információkkal).

A Szaturnusz - Plútó kvadrát pedig “utoljára" kerül kvadrát fényszög kapcsolatba, legalább is ami az elkövetkező éveket illeti, tehát ez az utolsó ugrás, az utolsó átalakulás, az utolsó halál - innen már nincs visszaút! Ez a végső lépcső, amin átlépve megérkezünk oda, ahová mindig is tartottunk...

(hogy mi ez, mindenki személyre szabottan megélheti életében...)
Írta: Kiss Balázs Kunó
 
 
0 komment , kategória:  Ismeretterjesztő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 91 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7244 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 141
  • e Hét: 299
  • e Hónap: 2658
  • e Év: 54924
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.