Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Cica sikeres újraélesztése
  2010-08-26 22:25:40, csütörtök
 
  Állati túlélési ösztön
Elgázolt társát próbálja újraéleszteni a macska - megható videó 2010.05.07. 17:30
Megható jelenetet rögzítette egy kamera a törökországi Antalya utcáin. Egy macska két órán keresztül próbálta újraéleszteni elgázolt társát.
Az állat még az indiszkrét tekintetekkel, és a kamerával sem törődött - mindenképpen életre próbálta kelteni barátját.
Csodával határos módon, talán a szívmasszázsnak hála, az elgázolt állat


Videó link
Link

BLS eszköznélküli újra élesztést még a cica is tudja.
Levegő Befújása



Szívmasszázs



Sikeres újra élesztés eredménye:
TÚLÉLTE A BALESETET, az állatkórházban!!!!!!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Fantasztkusan ügyesek
  2010-08-26 21:37:13, csütörtök
 
  Fantasztkusan ügyesek

Rudra mászó fiú
Videó link Link

sytycd- Bollywood Dance
Videó link Link

Jhoom Bollywood Dance Company (Melbourne)
Videó link Link
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Burkoltan válnak fizetőssé a
  2010-08-26 20:01:19, csütörtök
 
  Burkoltan válnak fizetőssé a közösségi oldalak
2006. augusztus 16. 16:43, Szerda - Forrás: Figyelőnet

Az ingyenes közösségi oldalak tulajdonosai eddig megelégedtek a hirdetési bevételekkel, de mostanában egyre több fizetős szolgáltatással bővítik a virtuális találkozóhelyek kínálatát.
Az, hogy sikeres közösségi oldalt érdemes működtetni, köztudott. A nagy látogatottság vonzza a hirdetőket, akik aztán hagyományos bannerekkel, vagy a manapság már egyre rendhagyóbb kreatív kampányaikkal igyekeznek felkelteni a látogatók érdeklődését termékeik, szolgáltatásaik iránt. A jó közösségi oldalak ma már portálként összefognak számos ingyenes szolgáltatást, adatbázis és némi hír jellegű szerkesztett tartalmat is. Nem ritkák az online programfüzetek, mozi- és TV-műsorok, koncert- és lemezajánlók az ilyen oldalakon.

A legnagyobb befektetők is mozgolódnak a témában, hiszen a sikeresek már elkeltek, illetve a Microsoft nemrég jelentette be, hogy saját közösségi oldalt fejleszt, illetve indít. A régóta működő közösségi oldalak több millió látogatóját lassan mindenhonnan fizetős szolgáltatásokkal bombázzák. A zeneletöltő szolgáltatások többsége ingyenesről - némi nyomás hatására - fizetősre váltott, és ha a nagyobb szoftverarchívumokból gyorsan szeretnénk a legfrissebb programokhoz jutni, akkor csekély havi/éves díj ellenében dedikált sávszélességű gyorsabb szerverre irányítanak az oldal üzemeltetői. Az ingyenes tárhelyek és képgalériák természetesen egyre többször olvasztanak magukba fizetős "képelőhívó" szolgáltatásokat, sőt legtöbbször teljes webáruházak is csatlakoznak egy ilyen nagy látogatottságú oldalhoz.
Az elmúlt hetekben, hónapokban számos példát láthattunk a filmstúdiók érdeklődésére is. Szóba kerültek a BitTorrent fizetős letöltései, a CinemaNow újításai, valamint a DVD-lemezek másolásvédelmének feloldása is. A napokban pedig a 20th Century Fox döntött a bővítés mellett, amelyben filmeket és tévésorozatokat tesznek elérhetővé a MySpace és az IGN oldalain. A már működő szolgáltatások felhasználóit megkörnyékezve a Microsoft is beszáll a versenybe. Legújabb fejlesztésük a blogszerkesztő, amely a Live Space szolgáltatás felhasználóinak kínál hasznos segédeszközt. Redmondban azt ígérik, hogy a szerkesztő úgy teszi lehetővé a webnaplók szerkesztését, hogy a készítők azonnal - WYSIWYG - látják a végeredményt is. A gyakorlottabb felhasználók HTML-módban is szerkeszthetik online emlékeiket, élményeiket.
Az internettelefónia hatalmas sikere szintén beindította a kapcsolódó fizetős szolgáltatásokat, amelyeken keresztül a normál díj töredékéért hívhatunk bárkit a világ bármely táján. Természetesen a legnagyobbak már itt is hozzákapcsolták az azonnali üzenetküldő rendszereikhez a Skype-hoz hasonló ingyenes és fizetős megoldásaikat. A közeli jövőben az online televíziózás, illetve a filmarchívumok robbanásszerű elterjedése mellett egyre többször kerülnek majd elő a Web2-es szolgáltatások is. Néhány év múlva mindannyian az interneten szerkeszthetjük majd dokumentumainkat, grafikonjainkat, sőt filmet vághatunk, vagy képeket szerkeszthetünk az új szolgáltatások segítségével.
A folyamat vége pedig egyértelműen a fizetős online operációs rendszerek megjelenése, amelyhez már nem lesz szükségünk háttértárra és Windowsra, mivel a böngésző segítségével közvetlenül az alacsony költségű saját internetes operációs rendszerünkhöz kapcsolódva modulrendszerben használhatunk majd célprogramokat a különböző feladataink elvégzésére.

 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
YouTube.com
  2010-08-26 18:19:32, csütörtök
 
  YouTube.com



Amerikai videó feltöltő oldal
Minden a YouTube-ról
A 2005 februárjában alapított YouTube a világ legnépszerűbb, online videókhoz kapcsolódó közössége, amely emberek milliói számára teszi lehetővé eredeti videók felfedezését, megtekintését és megosztását. A YouTube egy olyan fórum, ahol az emberek kapcsolatba léphetnek egymással, valamint tájékoztathatják és inspirálhatják egymást szerte a világon. Emellett terjesztési platformként is szolgál az eredeti tartalmak készítői, illetve mind a kis, mind a nagy hirdetők számára. Olvasd el a cég teljes történetét, ha további részleteket szeretnél megtudni.
A YouTube csatorna és a blog felkeresésével gyorsan értesülhetsz az újdonságokról, valamint útmutatást kaphatsz a webhely működéséről is. Emellett érdemes megnézned a "YouTube 101" című sorozatot, amely bevezet az alapfunkciók használatába
Felkeresheted a Súgót, ha elakadtál, vagy kérdésed merült fel, mindig tettre kész közösségünk pedig szintén segít, ha szükséged van rá. A Közösségi irányelvek leírják azokat az ésszerű viselkedési szabályokat, amelyeket a felhasználóknak be kell tartaniuk a webhelyen.
Több úton is elindulhatsz. Létrehozhatsz egy ingyenes fiókot, majd feltölthetsz videókat, megnézheted a nap legnépszerűbb videóit, vagy akár meg is oszthatod az imént talált érdekes videót az ismerőseiddel. Ha pedig a fejlesztés alatt lévő új funkcióinkat szeretnéd kipróbálni, ezt a TestTube alatt teheted meg

A vállalat története


A 2005 februárjában alapított YouTube piacvezető az online videók terén, és világszerte ez az első számú célpont eredeti videók megtekintéséhez és megosztásához. A YouTube lehetővé teszi bárki számára, hogy feltöltsön és megosszon videókat a www.YouTube.com webhelyen, valamint az interneten webhelyek, mobil eszközök, blogok és e-mailek révén.
Bárki nézhet videókat a YouTube-on. Az emberek láthatják az első kézből származó beszámolókat az aktuális eseményekről, kereshetnek videókat hobbijaikról és az őket érdeklő dolgokról, és felfedezhetnek bármit, ami különleges és szokatlan. Ahogy egyre több ember vesz fel bizonyos momentumokat videóra, a YouTube bátorít mindenkit, hogy sugározza a holnap műsorát.
A YouTube 2005 novemberében támogatást kapott a Sequoia Capital cégtől, és egy hónappal később, decemberben, hivatalosan is elindult. Chad Hurley és Steve Chen lettek a YouTube menedzseri csapatának első tagjai, és most ők töltik be az elnök-vezérigazgatói, illetve műszaki vezérigazgató-helyettes pozíciókat.
2006 novemberében, egy évvel annak indulása után, a Google Inc. megvette a YouTube-ot, ami mindmáig az egyik legtöbbet emlegetett felvásárlás

 
 
0 komment , kategória:  Közösségi oldalak  
Cölöpökön álló ház
  2010-08-26 10:44:05, csütörtök
 
  Cölöpökön álló ház

...... ........... .........

 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 334 db bejegyzés
e év: 3087 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 10329
  • e Hét: 21959
  • e Hónap: 55113
  • e Év: 288860
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.