Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Iszonyú összegű kenőpénzen buk
  2010-09-15 21:36:37, szerda
 
  Iszonyú összegű kenőpénzen bukott meg a szocionista polgármester
2010. szeptember 15. 14:35
Hunhír.info

Egy nyilvánosságra került hangfelvétel szerint öt év alatt huszonötmillió forintot adott egy építési vállalkozó Geiger Ferencnek, Soroksár polgármesterének. Most "függetlenként" induló, de korábban többször is az MSZP által támogatott XXIII. kerületi polgármester természetesen úgy reagált, ahogy tőlük megszokhattuk: lejárató kampányt indítottak ellene. Nem kell ide kampány, nektek már lég lejárt a szavatosságotok. Először takarodó, aztán a zárka.

Az építési vállalkozó, T. Mihály azt mondta a Tényeknek, hogy cége több mint tíz éve nem dolgozott az önkormányzatnak, továbbá tagadta, hogy az ő hangja hallható a felvételen. A beszélgetés másik szereplője viszont megerősítette a Tényeknek, hogy T. Mihály építési vállalkozó hallható a felvételen - számolt be a TV2 híradója.

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=33243
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Nemzetbiztonsági Bizottságba
  2010-09-15 21:26:04, szerda
 
 

A Nemzetbiztonsági Bizottságban a kormánypárti képviselők korrektül, - a tények megismerése előtt - nem döntöttek
2010. szeptember 15. 12:05:54


Dr. Staudt Gábor képviselővé választását követően nem lehetett a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöke, mivel az Alkotmányvédelmi Hivatal átvilágítása alkalmával kimondta: ,,nemzetbiztonsági kockázatot jelent". Egy korábbi interjú kapcsán megkérdezem, hogy mit vizsgáltak személyét illetően, és az eredmény, miért nem nyilvános? Mi az igazi ok? A következőket válaszolta:

2010. június 25-én kézhez kaptam az Alkotmányvédelmi Hivatal ,,C" típusú nemzetbiztonsági ellenőrzésemnek eredményét rögzítő határozatát. A határozat szerint az ellenőrzés személyem kapcsán nemzetbiztonsági kockázati tényezőt tárt fel.

A határozat csak a feltárt kockázat tényét tartalmazta, magát a kockázati tényezőt nem tárta fel. A szakvélemény nemzetbiztonsági kockázatként azt rótta fel terhemre, hogy egy társadalmi szervezetnek - Magyar Gárda Kulturális és Hagyományőrző Egyesület - alapítója vagyok. Az egyesületet azonban a Magyar Köztársaság bírósága jogerősen bejegyezte, és működését engedélyezte.

Fontos megjegyeznem, hogy csak olyan társadalmi szervezetnek voltam és vagyok tagja, amelynek működése minden tekintetben törvényes alapokon nyugszik, és törvénytisztelő állampolgárként a bírósági döntéseket mindig tiszteletben tartottam, és tartom ma is.

Az egészben az a legfelháborítóbb, hogy egyetlen tényt, adatot nem tárt fel az Alkotmányvédelmi Hivatal személyemmel kapcsolatban. Csak nyilvános, bárki számára szabadon hozzáférhető adatokból, politikai kijelentésekből, választási kampányanyagokból, politikai hitvallásokból és nézetekből alakította ki véleményét. Ráadásul ezek zömében nem az én kijelentéseimet, hanem a Jobbik, mint párt hivatalos véleményét tükröző és tartalmazó iratok.

- Mit tud tenni ezzel kapcsolatban?

A becsületem megvédése érdekében jogi lépéseket tettem. Büntetőfeljelentést tettem Balajti László ellen, aki a szakvéleményt aláírta, és panasszal fordultam Pintér Sándor belügyminiszterhez. A végső szót az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága fogja kimondani.

Az ügyben azonban több furcsaság is van.

- Mik ezek a furcsaságok?

Érdekes módon egyetlen jogvédő szervezetet sem érdekli a történet. Képzeljék csak el, mekkora médiabotrányt okozott volna, ha valamelyik MSZP-és vagy SZDSZ-es képviselőt ilyen indokokkal elzár a NBH a bizottsági tagságtól. Pedig soraikban régi ügynökök, cenzorok, '56-os hősökkel leszámolók, büntetett előéletűek, kettős állampolgárok voltak. Ők ezek ellenére mind megfeleltek!? Én, akinek még soha egyetlen gyorshajtása sem volt, pedig nemzetbiztonsági kockázatot jelentek.

Azt el tudom fogadni, hogy e régi, velejéig rothadt személyi körre nézve kockázatot jelentek, és tartanak tőlem. Úgy vélem, hogy a XXI. század Európájában egy nemzetbiztonsági szerv nem minősítheti egy legálisan bejegyzett, és törvényesen működő párt, vezető tisztségviselőjének, országgyűlési képviselőjének a kijelentéseit. Amennyiben törvénytelenséget észlel, úgy kötelezettsége feljelentést tenni, vagy a szükséges hatósági eljárást kezdeményezni.

A törvényes politikai nézetek minősítése nem a nemzetbiztonsági szerv feladata, erre nincs semmilyen jogosítványa, még ha azok Balajti Lászlónak, mint a kommunista párt egykori tagjának nem is tetszenek. Pont ez a demokrácia alapja.

Az átvilágítás ,,eredményét" rögzítő határozat óta közel három hónap telt el. Szeptember 14-én a parlament Nemzetbiztonsági Bizottsága egy elvi állásfoglalást hozott arról, hogy nem lehet a bizottság tagja az a képviselő, akinek átvilágításakor nemzetbiztonsági kockázatot tártak fel. Viszont, a bizottság dr. Staudt Gábor, bizottsági jelölésének érvényességéről az ülésen nem hozott határozatot.

A Jobbik büntető feljelentést tett Balajti László főigazgató ellen, és kezdeményezte a hivatal által készített, államtitoknak minősülő szakvélemény nyilvánosságra hozatalát az érintett jobbikos képviselőkkel kapcsolatban.

Mivel Vona Gábor frakcióvezető fenntartotta dr. Staudt Gábor jelölését, a Jobbik frakciónak azóta sincs delegált tagja a Nemzetbiztonsági Bizottságban, bár Ruby Gergely, aki a ,,C" típusú átvilágításon már átesett, tanácskozási joggal jelen lehet a bizottság ülésein.

A bizottság keddi ülésén hosszú vita bontakozott ki a kormánypárti tagok és Vadai Ágnes, a bizottság mszp-s elnöke között, Staudt Gábor jelölésének érvényességéről.

A szocialista bizottsági elnök: feleslegesnek tartotta az elvi állásfoglalást, mivel az, a nemzetbiztonsági törvényből világosan következik. Az, az igyekezete, hogy a bizottság Staudt Gábor jelölésének érvényességéről is döntést hozzon, kudarcot vallott. Ezt a kormánypárti többség elutasította. Vadai Ágnes nem látott kifogásolni valót az átvilágítási határozat tartalmában, ami ellen a Jobbik feljelentést tett.

A kormánypárti képviselők szavazatával eldőlt, hogy Staudt Gábor ügyében csak a képviselő panaszának elbírálásakor vagy azt követően - a panasz benyújtását követően legkésőbb hat hónap múlva - hoznak döntést.

Staudt Gábor a bizottság ülése után sajtótájékoztatót tartott, ahol megköszönte a kormánypárti képviselőknek, hogy lehetővé tették a személyét illető döntés elhalasztását. Véleménye szerint, ezzel megakadályozták az MSZP szándékát, hogy ,,a tények megismerése előtt hozzanak ítéletet".

Orbán Éva

Forrás: Orbán Éva

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=71266
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kivándorlok!
  2010-09-15 21:23:22, szerda
 
  Elvágyódás
2010. szeptember 15. 11:56:32


Kivándorlok!

Egy akadémiai kutatócsoport tudományos módszerekkel is megállapította azt a ma már közhelyszámba menő tényt, hogy a magyar fiatalok nagy többsége nem látja biztosítottnak a jövőjét a saját hazájában. Életüket a költő szavaival élve ,,rakottabb tájakon" képzelik el. Ma már nem csupán álmodoznak a külhoni jobb élet reményéről, hanem egy-két nyelvvizsgával vagy néhány diplomával a zsebben konkrét terveket szőnek a kivándorlásról.

A mai középiskolásoknak már csupán a 39 százaléka éli meg úgy a hazaszeretetét, hogy ,,itt élned, halnod kell". Egyharmaduk még nem döntött, egyharmaduk viszont azt tervezi, hogy elhagyja az országot. Az egyetemistáknál jobb a helyzet: ,,csak" 19 százalékuk mondta azt, hogy ki fog vándorolni. Öröm az ürömben, hogy friss diplomásaink 61 százaléka ma még itthon képzeli el a jövőjét.

Egy kereszténydemokrata honatya azon kesergett a minap a T. Házban, hogy fogy a magyar. Már tízmillióan sem vagyunk. Szorgalmazta, hogy ösztönözzék a fiatalokat a gyermekvállalásra. Csakhogy a már megszületett, felnevelt, érettségizett, sőt diplomázott gyermekeink nagy része se találja a helyét itthon.

A nagyobbik fiam azt mondja: ha nem lenne ilyen nagy és szerető családja, ő sem maradna. Szerinte a szétesett családok gyermekei könnyebben jutnak ilyen döntésre, mint az erős, összetartó családok fiai. Azt is mondja, hogy a nyugati országokban egy jó egyetemi diplomával elképzelhetetlen, hogy valaki ne találjon olyan munkát, amire építve családot lehet alapítani. Itthon ez nincs így. Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke szerint a tudományos kutatók is az alacsony fizetésük miatt mennek külföldre dolgozni. Mint ahogy orvosok, ápolónők, asztalosok, kőművesek, esztergályosok, gépészek ezrei látták már be: saját itthoni bérük és az ország versenyképessége kibékíthetetlen érdekellentétben áll egymással.

Az új kormány egymillió munkahely megteremtését ígérte. De az egymillió munkára váró embert vajon mi kötné a magyar röghöz? Matolcsy György szerint nagyjából háromszázezer család van kitéve a veszélynek, hogy devizaalapú hitelét nem tudja rendben törleszteni. Már eddig is családok ezreit lakoltatták ki, mert elvesztették munkahelyüket, és nem bírták a forintalapú hiteleik törlesztését sem. Ha a trükkös árfolyamcsapdába belezuhanva a devizahitelesek is elveszítik otthonaik tulajdonjogát, vajon mi tartja majd vissza őket, illetve a gyermekeiket attól, hogy másutt, valódi jogállami viszonyok között kezdjék újra?

Száz szónak is egy a vége: ha a családalapítás előtt álló fiatalok úgy látják, nincs reményük sem a megélhetésre őseik földjén, és kényszerűségből el kell hagyniuk hazájukat, akkor annak az országnak, amely ezt tétlenül végignézi, vége.

Fabatkát sem ér az az unió, amelynek a figyelme arra kiterjed, hogy megszabja a forgalomba hozható uborkák hajlásszögét, hogy betiltsa a főemlős majommal való kísérletet, ám eltűri, hogy ebben a kamatszivattyúra kapcsolt országban tömegek robotolnak a legminimálisabb létfenntartásra elegendő fizetségért. Büszke lehet a brüsszeli és a budapesti politikai elit is arra, hogy privatizációval, liberalizációval, a védővámok lebontásával, a csúszó árfolyam-leértékeléssel, a mindent átszövő korrupcióval, a közbeszerzésnek nevezett közös mutyikkal, az adócsalásra ösztönző adóterhekkel húsz év alatt sikerült elérni, hogy az alacsony árú, versenyképes magyar termékek helyett most majd bérfeszültséget, társadalmi feszültséget és legyőzhetetlen honvágyat exportálunk a szövetséges államokba.

A szocialisták iszonyatos örökségével küszködő új kormány azt ígéri, hogy megéri majd Magyarországon maradni, Magyarországra visszajönni. Vége az ,,El lehet menni!" gyurcsányi korszaknak. Csak remélni tudjuk, még nem késő.

Torkos Matild

Forrás: mno.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egykor és ma
  2010-09-15 20:57:53, szerda
 
  Egykor és ma

http://kitartas.mozgalom.org/friss-hirek/egykor-es-ma
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Három feleség..
  2010-09-15 20:56:42, szerda
 
 
Három feleség..
Egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas,
valamint egy, aki már 20 éve házasságban él. Elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a 'sex-life'-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az
eredményről.Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:
A 'friss' házasságban élő hölgy azt mondja:
Párom munkahelyén egy földig érő fekete bőrkabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bőr bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.
Aki már pár éve házasságban él a következőt mondta:
Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is
fekete bőrszerkóba várva álltam előtte, kettőt rácsaptam a fenekére a bőr
ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.
A harmadik, 'rutinos' hölgy, némi tétovázás után őszintén bevallotta:
Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülőknél. Parfümös, olaj fürdőt vettem. Én is beöltöztem a bőrszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit mondott:
'Hé Batman, mi van vacsorára?'
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
"Egyértelműen a Jobbik látszik
  2010-09-15 20:51:37, szerda
 
  "Egyértelműen a Jobbik látszik a legjobban kitalált és leghatékonyabban politizáló ellenzéki erőnek"
2010. szeptember 14. - 12:52

A tegnapi parlamenti ülés sem volt tanulságoktól mentes. A napirend előtti miniszterelnöki felszólalásra adott frakcióvezetői válaszokat és a miniszterelnöki reakciót hallgatva számomra az volt a legmeglepőbb, hogy egyértelműen a Jobbik látszott a legjobban kitalált és leghatékonyabban politizáló ellenzéki erőnek.

A radikális párt problémáiról Miért puha a Jobbik? címmel korábban már írtam, illetve egy másik bejegyzésben részben vitattam azt az elemzői állítást, amely szerint a ,,nyílt kenyértörés" szinte elkerülhetetlennek látszik a megosztott szervezetben. Ezzel együtt a Jobbik ma kétségtelenül rosszabb helyzetben van, mint amit a parlamenti választások környékén gondoltunk, ennek alapvető magyarázata azonban inkább a Fidesz ,,oszd meg és uralkodj" politikájában, valamint a mézeshetek kormánypárti dominanciájában rejlik. A másik két parlamenti párttal összehasonlítva azonban a Jobbik teljesítménye tűnik a legprofesszionálisabbnak, legalább három ok miatt.

1. Vezető. Miközben sem Schiffer András, sem Mesterházy Attila nem látszik olyan politikusnak, akinek esélye lenne arra, hogy a közvélemény egy adott pillanatban komolyan el tudja képzelni Orbán Viktor kihívójának (azaz nincsenek egy súlycsoportban a kormányfővel), Vona Gábor fel- és megszólalásai - bár láthatóan neki is meg kell küzdenie az új helyzettel - érezhetően jelentősebb súllyal bírnak. Schiffer és Mesterházy derekasan küzdenek, de előbbi okos háttérembernek alkalmasabb lenne, utóbbi pedig - feltehetően részben párton belüli kényes helyzete miatt - egyelőre mintha nem tudna stratégiában, hosszú távra tervezve gondolkodni. Hozzájuk képest Vona összeszedettebb, tudatosabb és hatóképesebb politikusnak látszik, ha nem engedi elhasználni magát, 2014-re komoly versenyelőnye lehet pártjának.

2. Szervezet. A Jobbik az önkormányzati választás előtti jelöltállításnál bizonyította, hogy viszonylag új - és nagyon új parlamenti - pártként országos lefedettségű, hatékonyan működő szervezetet tudhat maga mögött. Az, hogy az MSZP-hez mérhető - és az ajánlószelvények gyűjtése során a legtöbb helyen elvérző LMP-vel szinte összemérhetetlen - mennyiségű jelöltet sikerült állítania, jelentős fegyvertény. Minden egyes önkormányzati pozíció, amelyet október 3-án megszerez majd a párt, tovább erősítheti beágyazottságát, szervezeti erejét. A Jobbiknak esélye van arra, hogy kitörjön az új pártokra jellemző médiapárti jellegből, és megteremtse a tartós szereplővé váláshoz szükséges (de nem elégséges) hátteret.

3. Stratégia. Alapvetően mindhárom ellenzéki párt stratégiai gondokkal küzd, érezhetően nehezen tudják eldönteni, hogy magukat minek mutatva próbáljanak meg a kormányhoz viszonyulni. Az MSZP egyelőre nem tesz mást, mint mindent mínusz eggyel szoroz meg, de önmagáról alig tud és mond valamit; az LMP-t időnként eluralja a szocialista fóbia, miközben arról beszél, hogy a Fidesz váltópártja kíván lenni; míg a Jobbik a szélsőségességhez való viszonyában látszik ambivalensnek. Ennek ellenére talán a Jobbik 2014-es - a következő négy évre vonatkozó - tervei tűnnek a leginkább kitaláltnak; az MSZP-nél ilyenről egyelőre nem beszélhetünk, az LMP-é - ha valóban új baloldali pártként a Fideszt akarják megverni - jelenleg irreálisnak látszik. A Jobbiknak sem lesz persze egyszerű megőrizni vagy akár növelni a táborát, de mintha a párt megkülönböztető jegyei (nemzeti, radikális, új) erősebbek és hitelesebbek lennének.

Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy 2014-ben lengyel mintára jobboldali kétpártrendszerrel kellene számolnunk, ahol a Fidesz első számú riválisa a Jobbik lehet. Ennek valószínűsége nem nulla, de kétségtelenül elképzelhetőbb, hogy a baloldalon előbb-utóbb valamilyen formában megteremtődik a 2006-ban még erre a térfélre szavazó közel három millió ember sikeres megszólításának esélye. Ahhoz, hogy a Jobbik megkerülhetetlen tényező legyen, még sokat kell tennie, tisztázni kapcsolatát a szélsőségekkel (ne feledjük, hogy egy olyan pártról beszélünk, amely az önkormányzati választáson megyei listavezetőként indítja Toroczkai Lászlót), megfogalmazni viszonyát a Fidesszel, és kormányképességet felmutatni úgy, hogy közben a 2010-ben sikert hozó jellemzői se tűnjenek el teljesen.

Ne szaladjunk tehát nagyon előre, most csak azt tartottam fontosnak, hogy rögzítsük: az ellenzéki pártok közötti sajátos versenyfutásban a Jobbik messze nem áll olyan rosszul, mint ahogy ezt sokan látni vagy láttatni szeretnék.

Forrás: Török Gábor politikai elemző blogja

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem Stohl "mindenkit elütő" An
  2010-09-15 20:46:50, szerda
 
  Nem Stohl "mindenkit elütő" Andrásról van szó! Sajnos!!!!!

Címlap
A balesetet okozó drogos sztár börtönbe fog kerülni
2010, szeptember 15 - 17:17

* Friss hírek
* Külföld

Bevezető:

Nem ez volt az első eset, hogy az énekes összetűzésbe került a törvénnyel. Nyolc hét börtönre ítélte kedden egy londoni bíróság George Michaelt, aki nyáron drogos állapotban autóbalesetet okozott
Cikk Front kép - 280x185:

Nem ez volt az első eset, hogy az énekes összetűzésbe került a törvénnyel. Nyolc hét börtönre ítélte kedden egy londoni bíróság George Michaelt, aki nyáron drogos állapotban autóbalesetet okozott.

A 47 éves énekes világsztár július 4. hajnalán Range Rover terepjárójával hajtott be az előkelő észak-londoni Hampstead kerület egyik fotószaküzletébe. A kiérkező rendőrök a járó motorú kocsiban, meglehetősen kiütött állapotban találták a Wham! popduó egykori tagját, zsebében kannabisszal fűszerezett cigarettákkal. Az énekes azonnal elismerte, hogy marihuanát szívott és nyugtató hatású szereket is bevett, mielőtt a volán mögé ült.

George Michaelnek várhatóan négy hetet kell rács mögött töltenie; a kedden kirótt büntetés második felére feltételesen szabadlábra helyezik, de ekkor is rendőri felügyelet alatt áll majd.

Az énekesnek korántsem ez az első hasonló jellegű találkozója a törvénnyel. Három éve száz órányi közmunkára ítélték és két évre eltiltották a járművezetéstől, miután szintén erősen befolyásolt állapotban húzták ki Mercedeséből London egyik forgalmas főútvonalán. A sztár akkor nem jutott messze: az észak-londoni Cricklewood negyedben, az út közepén állt meg, miután hosszú ideig szinte lépésben - nem egyszer a forgalommal szemben haladva - kacskaringózott a sávok között.

George Michaelt már azért az incidensért is szabadságvesztéssel is sújthatták volna, ám az eljáró bíró annak idején figyelembe vette a vétkes őszinte megbánását és azt, hogy maradéktalanul elismerte felelősségét. Most azonban elfogyott a törvényalkalmazók türelme, és az énekesnek börtönbe kell vonulnia.

hetivalasz.hu-barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánia: rendőrt hívtak a Job
  2010-09-15 20:45:20, szerda
 
  2010-09-15. 13:57
Orbánia: rendőrt hívtak a Jobbik sajtótájékoztatójára

Sajtótájékoztatót tartott a Jobbik két országgyűlési képviselője, Kepli Lajos, és Vágó Sebestyén a System Consulting Rt székháza előtt. A párt a a Vértesi Erőmű és szénbánya ellehetetlenítésére kívánta felhívni a figyelmet. Az eseményre oroszlányi bányászok is érkeztek, akik munkahelyük megszüntetése ellen tiltakozva szenet öntöttek Kapolyi László cégének székháza elé.
A sajtótájékoztató után rendőrök jelentek meg a helyszínen, akik úgy tudták, "valami tüntetés" folyik a Béla király úton. A "komoly névtelen bejelentés" szerint a demonstrálók "kiabálták és hangoskodtak". A hatóságok olyannyira komolyan vették az alig tucatnyi emberből álló "tömeg" jelentette veszélyt, hogy egyből hat autóval szálltak ki, sőt a rendőrökkel tűzszerészek(!) is érkeztek.
Az egyenruhások felvették a jelenlévők adatait, amit azzal indokoltak, hogy "egyelőre" ugyan nem indítanak eljárás ellenük, de, ha feljelentés érkezik, "kénytelenek lesznek". Hogy ebben az esetben mi lenne a vád, nem tudtak pontos felvilágosítást adni.

(Barikád)

http://kuruc.info/r/26/66136/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak most merték közölni: A 12
  2010-09-15 20:44:25, szerda
 
  Csak most merték közölni: A 12 éves cigány a tanárát fojtogatta!
2010. szeptember 15. 18:58
Hunhír.info

Tanítási órán szidalmazta, majd fojtogatta tanárát egy ötödikes cigány luvnya kedden a Hajdú-Bihar megyei Nyíracsádon - tudta meg a Független Hírügynökség.

Az 53 éves történelem szakos tanárnőt azután támadta meg a 12 éves diák, hogy a tanár rászólt hiányos tanfelszerelése miatt. Ezután kapott dührohamot a kivételezett mocskos kisebbségi, kiabált, tolltartóját dobálta, majd káromkodva megpróbálta elhagyni a tantermet, de ezt tanára nem engedte. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított nyomozást. Aztán majd lesz ejnye-bejnye. Bentlakás, cigány felügyelőkkel- csak ez a megoldás. Ha meg nem bírnak a purdébűnözőkkel, jöhet a karhatalom, tisztelt libsi és cigány jogvédők.

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=33248
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Szűcs Erika volt a legalkalma
  2010-09-15 20:22:44, szerda
 
 
Szűcs Erika volt a legalkalmasabb a "semmire" ?
2010, szeptember 15 - 19:38


Nem tartja visszásnak Herczog László egykori szociális miniszter, hogy elődjével, Szűcs Erikával nem sokkal távozása után milliós szerződéseket kötött a tárca.
Cikk Front kép - 280x185:

Nem tartja visszásnak Herczog László egykori szociális miniszter, hogy elődjével, Szűcs Erikával nem sokkal távozása után milliós szerződéseket kötött a tárca.

Az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottság meghallgatásán Herczog László azt mondta: az MSZP-s politikus volt a legalkalmasabb a feladatra.

Szűcs Erikát négy hónappal leköszönése után bízta meg a tárca az ,,Út a munkához" elnevezésű program monitorozására. Majdnem 3 millió forintot ki is fizettek neki. A volt miniszter teljesítését Székely Judit, a szociális tárca akkori szakállamtitkára igazolta. Az elszámoltatási kormánybiztos szerint a Szűcs Erikának kifizetett milliók mögött azonban nem volt értékelhető teljesítmény. A testület délután az egykori tárcavezetőt is meghallgatja.



hirtv.hu - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 351 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2409
  • e Hét: 5511
  • e Hónap: 16622
  • e Év: 170118
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.