Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Thomas Mann a várakozásról
  2010-09-22 18:33:18, szerda
 
  Várni pedig annyit tesz, mint előresietni, annyit tesz, hogy az ember az időt és a jelent nem ajándéknak érzi, hanem akadálynak, magában való értékét tagadja, megsemmisíti, gondolatban átugorja. A várakozás, amint mondják, unalmas, hosszúra nyújtja az időt. Éppúgy, sőt még inkább azonban azt is mondhatjuk, hogy megrövidíti, mert időtömegeket nyel el anélkül, hogy azokat önmagukért átélné, kihasználná. Úgy is mondhatnók, a várakozó, a csak várakozó olyan nagybélű falkánkhoz hasonlatos, akinek emésztőtraktusa tömegesen hajtja át az ételt, anélkül, hogy tápláléktartamát feldolgozná, hasznosítaná. Tovább is mehetnénk és azt mondhatnók: ahogy az emésztetlen étel nem erősíti az embert, úgy a várakozással eltöltött idő sem öregíti. Igaz, hogy tiszta és vegyületlen várakozás a gyakorlatban nemigen fordul elő.
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek  
Intelligens elme patológiák
  2010-09-22 12:25:39, szerda
 
  A börtönökben ülő '56-osok beszámoltak arról, hogy éjjelente láthatatlan világbeli bűzös dögök ugráltak rajtuk a priccseken. Az álmoskönyvem szerint én egy ilyen emeletes ágyként berendezett alsó ágyon feküdtem, a kilencvenes években éjjelente arra ébredtem, hogy álmomban rajtam ugráltak, fojtogattak, mindig arra ébredtem fel, hogy nem kapok levegőt, vagyis a börtön emelkedett már ember áldozással, mivel Cs. K. írása szerint, melyet nekem címzett álmaimban is az apokalipszis lovasai jártak el, nemcsak valóságosan, ahogyan 1995 óta ismétlik az apokalipszist, emelve azokat, akik helyett az én sorsomat börtönkarmával sújtották, minden börtön Krisztus feszületeseként a besenyői üveges szavai szerint. Így lettem én a Rákóczi tér választott Krisztusa helyett is feszületes, ami jelen esetben, mint írtam F. lett volna, mint hetven évvel ezelőtt, akkor is mást áldoztak meg a Rákóczi tér helyett, de rengeteg börtön Krisztust hoztak létre.

A fogaimba intelligens patológiákat kaptam, melyeket irányítanak, a levegőben érik el a láthatatlan világban áldozatukat, akire küdlték. A bal szemfogam alatt egy lyuk jött létre, benne bűzlött a patológia, de a jobb felső bölcsesség fogam is magától kifordult szinte, olyan bűzös patológiákat kaptam sorba a fogaim alá. Azt mondta dr. M. E. 2001-ben, hogy már be vannak tokozódva, ki is tudna rajtam segíteni? Még utána jöttek a csontsorvadást okozó inyevő intelligens baktériumok, melyeket a média 1995-ben vetett be emberek ellen szintén. Ez egy olyan hatalmas erővel járó ember ellenes szörnyeteg, amelyik elsorvasztja, besárgítja mágiával a fogakat, kilyukasztja őket. Kimondottan a szép emberek ellen támad, őket deformálja el, dönti nyomorba.

Négy évvel ezelőtt a média vonultatta körben az intelligens mikroorganizmusokat, melyek a lakásban fénylő cikázásokként lelhetőek fel időnként. Ilyenek a La Manche csatorna csapásai is, senki sem tud ellenük védekezni, kimondottam ember gyilkosok, mint az állatvédők és a kutyákkal börtönbűnözőket megváltoztatók.

1995 augusztusában kezdték el ismételni az elmeosztályokkal a sátoraljaújhelyi volt kisvasút megállóba vasrács mögé helyezett vas-babilonos Inry feszületes sorsát, melyet Annát megszülő asszony sorsaként dolgoztak ki, mint minden Krisztus helyett Annákat rendeztek be névleg is, ekkor bevetette a börtönelme az összes környezetvédelem és élővilág ellenes patológiát és baktérium bombát, betegség csapásokat. Így is került a vasrácsos Inry feszületes Krisztus szobor az egykori kiránduló útvonalra. Azóta eljártak engem, a Vásárhely népével jött fekete kézzel embert tapogató gyermekvárosiak médiájával együtt. Ezek azok a nagyon mini mikropatológiák és bacilusok, amelyek a gyulladásokat okozzák mindenütt a testben, aki ellen bevetik ezeket, fogtalanítják teljesen, védekezni semmilyen drága szerrel nem lehet.
Amikor az egyik fogam Oláh Ibolya Kati néven történő emelésekor letört, mert azonos sorsomnak kellett lennie a menhelyiekkel 1967-es nyomorultak emelkedésük óta - Pogány Judit így kezdett a Máv-osokkal pogány csapások emelésével -, először letört a fogam, majd ki kellett húzni. Azt mondta a fogszakorvos:
- Ez is megadta magát!
Az egészségügy tisztában van a környezet, ember ellenes csapásokkal, mégsem tesz semmit ez ügyben, továbbra is az elmebetegeket helyezi el szanatóriumokban, valamint a már deformációkból, megbetegítésekből született látleleteket kezeli.

A Krisztusként létrehozottak valamennyien bábjátékosok voltak, a börtön létrehozóik bábjai a debreceni biblia alapján létrehozottak mellett, melyeket a táncdalfesztivál óta tartanak meg.
A vas-Babilonnak azt írja a biblia: Véli, hogy megváltoztatja az időket és a törvényt. F. M. tőlük származik, őket képviseli. A vasfüggönyösök Időjelek kiadványokban szereplő nevei (nem mindet adták ki) V. T. szerint eladták a lelküket valamilyen hatalomnak. Jelenleg is ők vannak hatalmon, fontosabb pozíciókban.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 48 db bejegyzés
e év: 995 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 137
  • e Hét: 5001
  • e Hónap: 11242
  • e Év: 63508
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.