Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
UFO-k a Harmadik Birodalomban
  2010-09-26 22:25:16, vasárnap
 
  UFO-k a Harmadik Birodalomban (2006) - Tárgyilagos orosz dokumentumfilm

http://docler.hu/video/334140?honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valaki mondja ki végre!
  2010-09-26 22:14:26, vasárnap
 
  Valaki mondja ki végre!
2008.10.22. 15:10 :: Pilu


Hajnal kettő, hallgatom a rádiót. Fiatalok vitatkoznak benne, országunk tudatos tönkretételének okairól. Három lépésben eljutnak az ilyenkor szóba jöhető összeesküvés-elméletek valamelyikéhez, nevezetesen, hogy Izrael vagy Hollandia költözik a Kárpát-medencébe. Klasszikusok. Emelkednek a tengerszintek, menekülnek a fapapucsosok, vagy a pajeszos telepesek helyzete tarthatatlan az olajfák alatt. Hogy melyik ,,magyarázathoz" jutottak el végül már nem tudom, mert a hülyeségre én sem vagyok mennyiségtől független vevő, így elkapcsoltam. Viszont nem hagyott nyugodni a srácok téves gondolatmenete, így fejben elkezdtem elemezni, hogy miről is beszéltek.

Kiindulópont: országunk romokban. És itt, az első pontnál álljunk is meg! Bármilyen következtetésre jutottak ifjaink, az origójuk színigazság. Hazánk soha nem látott válságban van. Felejtsük el a hitelezési lufit, tisztítsuk meg ettől a képet, és próbáljuk objektíven értékelni Magyarország jelenlegi helyzetét. Gondolkodjunk el azon, hogy nincs az életnek olyan területe, amelyre ne illene a szar jelző, ha körbenézünk Hegyeshalomtól Záhonyig.

Mert van nekünk:

- Egy csodálatos demokráciánk. Az ötszázalékos parlamenti küszöbnek köszönhetően bebetonozott pártokkal. Oda emberfia, rajtuk kívül nem jut be. A listás voksolás eredménye, hogy tele a parlamentünk olyan arcokkal, akiket soha nem láthatsz sehol, még csak a fogadóóra kellemetlen perceivel sem kell számolniuk, kizárólag a költségtérítés végett járnak be az Országgyűlésbe. Kontroll zéró, visszahívhatóság lehetősége szintúgy. Semmi sem zavarhatja a szondafújást megtagadó, bárhol rágyújtó, bemondásos költségelszámoló naplopók tevékenységét. Vért szívnak naphosszat. Arról nem is beszélve, hogy az alkotmányjogászok több órás előadást tartanak arról, hogy hogyan lehetséges (elméletileg) egy kormányt megbuktatni. Egy olyan rendszerben, ahol ők vannak miértünk. Nonszensz. Pártfinanszírozásostól, választási törvénnyel együtt úgy szar, ahogy van.

- Egy önkormányzati rendszerünk. Egy olyan országban, ahol bármely pontról, tetszőleges irányba elindulva, gépjárművel másfél óra alatt határhoz érsz, ott tartunk mi 3200 polgármestert. Bravó. Egyszer meg kellene őket kérni, hogy feküdjenek egymás mellé. Szerintem Váctól Pestig érne az emberkígyó. Tudom, hogy a pártok ezen rendszeren keresztül etetik a közkatonákat, no de mégis.. Ennyit? Ennyit. Cserébe viszont egy forgalmiért három hetet várhatsz az okmányirodán, és a helyi pénzek nagy része arra megy el, hogy az apparátust etessük. Végül is, jobb mintha munka nélküliek lennének. Gondolkodtál már azon, hogy minek okmányiroda ahhoz, hogy valaki felvigye a minisztérium adatbázisába az adataidat? Begépeli helyetted, hogy ABC-123 frsz. mától Lajosé. Külön szobában, külön fizetésért, 08-tól 14:00-ig. Ezért fizetjük őket.

- Egy egészségügyi rendszerünk. Naivitás lenne azt állítani, hogy az összeomlás szélén áll. Már összeomlott. Még néhány lelkes, hivatásának elő dolgozó valami lelkecskét tart a gólemben, de alapvetően meghalt. Isten óvja a betegeket attól, hogy magyar kórházba kerüljenek, az a tuti vég. Gyakran eszembe jut, hogy mi a fenéért aggódnak az aktív eutanázia gyakorlati alkalmazása miatt, hiszen a magyar kórház önmagában az. Bemész és biztos, hogy megdöglesz. Segít a rendszer meghalni, akkor is ha nem vagy menthetetlen. Nem kezdem el sorolni közvetlen környezetem rémtörténeteit, hiszen ebből mindenkinek van egy tucat. Nem jött a mentő, elkezelték, bent hagyták, nem volt vizsgálat, pénzt kért a doki, összecserélték, rossz helyre küldték, kiszedték, de nem kellett volna, belehalt. Akár az EÜ.

- Oktatási rendszerünk. Pénzhiány, tanárverés, színvonalesés, pedagógushiány. Kell ezt magyarázni? Hogy ki megy el manapság tanárnak, arról fogalmam sincs, de, hogy ilyen viszonyok között és megbecsülés mellett, gyaníthatóan (többségében) nem azok akiknek kellene, az biztos. Tényleg, 90 nettóért ki megy el odvas táblára krétával kapirgálni, úgy, hogy közben fennáll a veszélye, hogy valamelyik unatkozó tizennégy éves hülyegyerek pofán veri, amit kénytelen tétlenül elszenvedni? Vagy beszélgessünk a diplomások azon (egyre nagyobb) rétegéről, akik néhány év felsőoktatási intézményben eltöltött év után funkcionális analfabéták, akik az egyelőre szót n-nel írják?
Azt látom, hogy akinek pénze van, biztosan összekapar egy diplomát, bármilyen hülye legyen is, aki viszont képességei miatt egy kicsit is kilóg a sorból (akár túlmutat azon, akár gyengébb), az kiesik a rendszerből, mert nincs rá pénz, mert nincsenek felkészülve, arra, hogy velük is törődjenek. Jönnek a piacképtelen diplomások csőstül, termelünk évente párezer olyan szakembert, akikből már eleve túlkínálat van. Jó hír viszont, hogy vehetsz a másodikos gyerekednek harminc rúgóért könyvcsomagot. Volna egy fogadásom, hogy a könyvkiadók ügynökei pontosan úgy működnek, mint az orvoslátogatók. Totál káosz.

- Rendőrségünk. Kekeke. Hogy ennél lejjebb lehet-e süllyedni a morális megítélést tekintve, azt nem hiszem. Végzik a feladatukat, szépítgetik a saját statisztikájukat, és azt az ügyet, ami ronthatná a felderítési rátát, lehetőség szerint fel sem veszik. Egy autófeltörés miatt már ki sem hívod őket. Minek? Viszont az autópálya mellett igen aktívan pakolják zsebre a tízeseket. De van amiben remekelnek, például a szemkilövésben, és az egymás seggének tisztára mosásában, ha mégis bíróság elé kerülne valamelyik kolléga. Ma Magyarországon szégyen rendőrnek lenni, és erről nem Kovács tizedes tehet. Megvédeni, segíteni nem fognak, viszont megbasznak, ha kell. Legyen az szó szerint a fogda egy tüntetés után, vagy átvitt értelemben a sarkon, az égőkészlet hiánya miatt. Ők sem értünk vannak.

- Igazságszolgáltatásunk. Uh. Néhány ,,apró" fiaskó mellett, azért abban biztos lehetsz, hogy működik. Igaz szarul és lassan, de legalább nem pártatlan. Hogy hogyan lehetséges országunk legnagyobb mészárlásának ügyében bizonyíték nélkül elmarasztaló ítéletet hozni, és hogyan lehet szabadlábon egy teljesen kamu szakértői vélemény alapján egy keresztapa, vagy miért kér enyhítést az ügyész Princz Gábor ügye kapcsán, azt nem tudom megmondani. Azt látom, hogy egy tornacipő dobáló nyugdíjast heteken belül elítélnek, viszont a jogosan követelt kintlévőségeimet éveken keresztül nem tudom behajtani jogi úton. Katasztrófa.

- Hadseregünk. No, ez a viccek vicce. Tudtad, hogy ők fognak megvédeni, ha baj lesz? Azok a tisztek, akiknek nagy része megbukna nyolcadikos tornából? Hogy is menne át, hiszen 170 magas, és száztíz kiló! Viszont nyugdíjba megy negyvenöt évesen, mert az ő szakmája hihetetlen veszélyes. Ja, simán leeshet a délutáni csendes-pihenő alatt az emeletes ágyról. Néha megmutatják arcukat, ilyenkor lezárják a várost egy húsfőző kondér miatt, amit a nagytapasztalatú, sokcsillagos broki német (!!!) bombának néz. Megröntgenezni nem sikerült, mert a gép nehéz, a gödör meg mély és senkinek nem volt kedve lecipelni. Így lett kiürítve Pest fele. Igazi szociális intézmény a mi seregünk, megkíméljük a mindenre alkalmatlan posztkomcsi zsírfejeket a munkanélküliségtől, azzal, hogy itt raktározzuk őket. Persze, nagyon nem kell félteni a fejeseik lobbiját, jól megvédik a saját seggüket, ha véletlenül a politikának eszébe jutna, hogy lefelezze a bakák létszámát. Ebbe, eddig mindenkinek beletört a bicskája. Mundérbecsület.

- Adórendszerünk. A gazdasági fejlődés szekerén a kézifék. Kevesen fizetjük, túl sokat. Az a hárommilliónyi munkavállaló nem tud eltartani tíz millió embert.

- Szociális hálónk. Amely senkit nem fog meg, kivétel azokat, akik legalább hat gyereket csináltak, és soha, még csak kísérletet sem tettek arra, hogy dolgozni menjenek. Na, ők megélnek a szociális segély + családi pótlék mixből. Viszont aki dolgozik és adót fizet, ne számítson semmire, különösen akkor ne, ha bajba kerül.

- Nyugdíjrendszerünk. Egy fenntarthatatlan, visszásságoktól hemzsegő csődtömeg, amelyik öt éven belül a nyakunkba borul. Nyugdíjas egyre több, köszönhetően elöregedő társadalmunknak, viszont az aktív keresők egyre kevesebben, jórészük pedig minimálbérre van bejelentve. Nem kell különösebb kommentár.

Nem sorolom tovább intézményeinket, mert mindegyikről litániát lehetne írni, de néhány jelenséget azért megemlítenék ezeken kívül, amelyek - szoros összefüggésben a fentiekkel - egyértelműen mutatják, hogy mekkora a baj.

Morális válság. Elcsépelt kifejezés, amelyet 2006 ősze óta sokszor hallhatsz. Az ember könnyen siklik át felette, pedig hatásait tekintve a leginkább aggasztó. Nem érzed közvetlenül, és mivel nem ,,forintosítható", nem is foglalkozik vele senki, pedig... A törvény és a jog alapja a norma, annak meg a morál. Lopni nem azért bűn, mert benne van a BTK-ban, hanem azért, mert rájöttünk, hogy az senkinek sem jó. Így lett belőle norma, és ezt törvénybe foglalták. Magyarán, ennek az egész európai, keresztény rendszernek alapköve nem más, mint az erkölcs. Hmm, vágod már? Az egész kultúra alapjait veszélyezteti a morál hiánya. Szabályok, amelyek az emberi értékekre, előrelátásra, felelősségre és az együttélés figyelembe vételére lettek lefektetve. Tudod, miért nem csúsztat a svéd autós pénzt a rendőr zsebébe? Mert elképzelhetetlennek tartja, erkölcsi megfontolásból. Hoppá. Mi meg ezen poénkodunk, hogy ki, mit és hogyan sikkaszt el az államtól, a közpénzekből. Trendi lett, hecc. Pedig a tűzzel játszunk.

Gazdasági problémák. A globális konjunktúrának vége, mi kimaradtunk belőle. Van helyette válság, azt viszont csontig szopjuk. Nem kell ezt magyarázni, menj ki az utcára és nézz körbe!

Mentális állapot. Hogy ennél frusztráltabb és betegebb társadalom kevés van, az nem kérdés. Nézz szét a metrón, közlekedj, vagy kapcsold be a tévét. Apró kis tünetek, melyek jelzik, hogy lelki zavarral küzd az ország. Gárda? Betegek. Hogy hová vezet elmés tevékenységük, nem nehéz megjósolni. Sajnos, nem kell sokat várni arra sem, hogy fizika atrocitásba torkolljon ez a bohóckodás, és egy Gárda VS romák bokszmeccsnek bárki is legyen a győztese, az ország csak veszíteni fog rajta. Kell nekünk polgárháború?


Így 2008. október 23-a előestéjén éppen itt lenne az ideje, hogy valaki felálljon és kimondja:

Hölgyeim és Uraim! A magyar rendszerváltás csúfos kudarccal végződött! Húsz évvel az elvtársak leköszönése után, Magyarország a totális gazdasági, morális, és intézményes válság közepén fetreng.
Már nem csak az a lehetőség látszik elúszni, hogy utolérjük Európát, hanem az is, hogy belátható időn belül visszaküzdjük magunkat arra a szintre, ahol húsz éve tartottunk!

http://pilu.blog.hu/2008/10/22/valaki_mondja_ki_vegre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
In-Kal demokrácia
  2010-09-26 21:32:03, vasárnap
 
  2010-09-26. 20:10
In-Kal demokrácia


Állam az állambanA bukott kormányzatnak a választók körében kevés olyannyira gyűlölt és jelképes képződménye akadt, mint az In-Kal Security cég. Ennek az állam csecsét szívó örző-védő gorilla vállalkozásnak annyi köze volt a magyar nép védelméhez, mint a cég nevének a magyar nyelvhez.
Az In-Kal állam volt az államban. Külsőségekben is. Olyan autókon, motorkerékpárokon száguldoztak, időnként a KRESZ-t is megsértve, amelyek megtévesztésig hasonlítottak a rendőrség járműveire. Azt pedig tartsuk városi legendának, hogy a saját népére viperával, de azonosító nélkül rárontó rebiszesek között ott voltak az In-Kal szadistái is. Az viszont tény, hogy az In-Kal emberei 2008. március 15-én igazoltattak, ruházatot vizsgáltak át és tárgyakat koboztak el. Amikor később, belügyminiszterként Draskovics Tibort megkérdezték, mi köze a minisztériumhoz az In-Kal-nak, az igazmondásáról is közismertté vált MSZP-s politikus azt felelte: ,,semmi".
Hogy ez a mindenható szervezet más téren is túltette magát a törvényes kereteken, arra Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos - Keller Lászlónak, az MSZP kudarcot vallott közpénzügyi államtitkárának utódja - is mondott példát. Az állami tulajdonú ITD Hungary Zrt. 2007 májusában szerződést kötött az In-Kal Security-val, hogy volt pekingi irodavezetőjükre, akivel munkaügyi perben álltak, ,,dolgozzanak rá". Azt is kiderítette, hogy a cég a megfigyelt feleségét, a Pesti Központi Kerületi Bíróság bíráját is vizsgálta.
Az In-Kal kapta meg a Gyurcsány- és Bajnai-kormánytól szinte minden közintézmény védelmét, kezdve a minisztériumoktól a Központi Ügyészség Nyomozó Hivatalának budapesti épületéig. Szerződést kötöttek velük olyan cégek is, mint az állami tulajdonú Magyar Villamos Művek - a szocialista propagandaadó, a Klub Rádió lelkes finanszírozója - vagy az ÁNTSZ.
Hogy az In-Kal feneketlen zsebébe folyó összegekről is legyen némi fogalmunk, a dúsgazdaggá vált Székely Gábor által irányított Szerencsejáték Zrt. tavaly 114 millió forintra kötött szerződést velük.
Az In-Kal Security honlapján a cég alapítójának az a mondta olvasható, hogy ,,Az egész világon mindenütt az emberek legnagyobb vágyálma az anyagi jólétet is megelőzve, hogy saját magát, szeretteit, otthonát, vállalkozását, értékeit és emléktárgyait biztonságban tudja. Magyarországon ezt az In-Kal Security biztosítja Önnek."
Idén áprilisban a magyar nép megtapogatta üres zsebét, és az In-Kal-rezsim ellen szavazott. Véget vetett a gorillák korszakának. Most a nép megbízottjain a sor, hogy a lehető legalaposabban átkutassák ennek az államilag dotált szörnyképződménynek minden bugyrát, beleértve testüregeit.

Lovas István - MN Képeslap
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó hír most, a kevésbé jó októ
  2010-09-26 20:34:39, vasárnap
 
  Jó hír most, a kevésbé jó október 3-a után?

2010. szeptember 24. péntek, 04:33 | Balogh S. Éva |

Már többen felfigyeltek arra, hogy a Fidesz kommunikáció már nem a régi. Itt van például az utolsó két nap szenzációja: Orbán Viktor miniszterelnök és Reinald Hoben, az Opel/Vauxhall cég alelnöke bejelentette a szentgotthárdi gyár 500 millió eurós kibővítését, ami 1000 új munkahelyet fog teremteni. A Nemzetgazdasági Minisztérium közleményéből még aznap kiderült, hogy a magyar állam a fejlesztést 7,5 milliárd forinttal támogatja. Most már viszont egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy Orbán Viktor örült ennek a minisztériumi bejelentésnek. Ugyanis nagyon úgy néz ki, az volt a terv, hogy részleteket nem adnak meg egészen addig, amíg a kormány hivatalosan nem adja áldását a megállapodásra. Az pedig mindössze valamikor október közepén fog csak megtörténni.

Két nappal később, csütörtök délután kaptuk az újabb jó hírt. Az Audi 900 millió eurót fektet be a győri üzemébe, és ezzel 1800 új munkahelyet hoz létre. ,,Az állami támogatás összegét nem közölték a sajtótájékoztatón". És miért nem? Azt megtudhattuk Becsey Zsolttól, akit Kálmán Olga faggatott a támogatás részleteiről. Sajnos, Becsey nem mondhat semmit, mert a kormány csak október közepén fog hivatalosan állást foglalni az ügyben.

Micsoda ördögi terv megint. A bejelentések az önkormányzati választások előtt, az állami támogatás részletei pedig csak a választások után. Lehet, hogy néhány embernek feltűnik a turpisság, hiszen meglehetősen átlátszó trükkről van itt szó. A kormány hetente ülésezik. Miért kell várni ezzel a boldogító igennel október közepéig? De majdnem biztos, hogy a szavazók többsége nem is veszi észre ezt az érdekes időcsúsztatást.

(Balogh S. Éva)

http://www.galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=29024: jo-hir-most-a-kevesbe-jo-oktober-3-a-utan&catid=71:a-napi-apro&Itemid=109
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrányos összegű pénzeket sza
  2010-09-26 20:12:45, vasárnap
 
  Botrányos összegű pénzeket szakítanak a németországi zsidó bankárok


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=33583


2010. szeptember 26. 20:08
Hunhír.info

Egyre többen vesznek fel félmillió eurónál nagyobb fizetést Németországban a közpénzzel stabilizált bankoknál; egy vasárnapi lapjelentés szerint már 200 olyan túlnyomó többségében zsidó származású bankmenedzser van, aki több mint 500 ezer eurót visz haza évente.

A 2008-ban elmélyült pénzügyi válságban megrendült bankokat tízmilliárdokra rúgó tőkeinjekcióval stabilizálta a német állami bankmentő alap (Soffin), amely a segítségért cserébe egyebek között félmillió euróban szabta meg a vezetői fizetések felső határát.

A szabály azonban csak az igazgatóságra vonatkozik, az alsóbb szintekre nem, így aztán például a 18,2 milliárd euróval megtámogatott Commerzbankban már 50 menedzser keres többet Martin Blessing vezérigazgatónál, akinek járandósága költségtérítéssel együtt éppen 500 ezer euró - írta a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung című lap.

Hunhír.info - piac és profit
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bemegy az orvos a beteghez:
  2010-09-26 20:05:26, vasárnap
 
  Bemegy az orvos a beteghez:

- Egy jó meg egy rossz hírem van.
- A rosszat, doktor úr!
- Meg fog halni egy héten belül.
- És mi lehet a jó?!
- Ismeri azt a szőke bombázót az ápolók közül? Végre sikerül ...tovább »t lefeküdnöm vele...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Pintér az összeomlásról
  2010-09-26 19:32:42, vasárnap
 
  Pintér az összeomlásról

http://jovonk.info/2010/09/26/pinter-az-osszeomlasrol

Pintér Sándor belügyminiszter a Szolgálati Jogviszonyban Állók Érdekegyeztető Fórumának pénteki ülésén olyan kijelentéseket tett, amelyek teljes mértékben alátámasztják az általunk évekkel ezelőtt előrejelzett eseményeket. Az összeomlás szót ugyan - még - nem merte használni, de az általa elmondott jelenségek és folyamatok azokat a tüneteket jelenítik meg, amelyek egyértelműen az összeomlás és a rend felborulásának a kísérőjelenségei.

,,Az országban jelentősen vissza fog esni a vásárlóerő, szegényednek az emberek, egyre több olyan jelenség lesz, ami a rendvédelmi szervek nélkül nem lesz megoldható" - közölte Pintér a hallgatóságával. Egyre nagyobb lesz a korrupció, egyre nagyobbak lesznek a gazdasági bűncselekmények, egyre több lesz az utcai bűncselekmény és ,,nyilvánvaló, hogy egyre több lesz a fegyveres rablástól kezdve minden más". Tehát szó sincs már arról, hogy két hét alatt rendet tesznek. Ezzel elismerte azt, hogy a kormányzat kilátástalan helyzetben van és esélye sincs megfelelni mindannak, amit a gazdasági fölemelkedésről ígért, mondhatnak bármit a gazdaság növekedéséről, az IMF-től függetlenedő gazdaságpolitikáról és tíz év alatt egymillió új munkahelyről, a jövő év akkor is rettenetesen nehéz lesz.

Figyelembe kell vennünk, hogy pont az önkormányzati választások előtt vagyunk egy héttel és meglehet, hogy Pintér ismét felelőtlen kijelentéseket tett - amiért majd megkapja a magáét főnökétől, mert kissé meggondolatlanul előre szaladt... -, de az is elképzelhető, hogy ez már bevezetése a kormányzat választások utáni gyökeresen megváltozó kommunikációjának. Vagyis vége a mesének, a narancsködös néphülyítésnek, következnek a rideg valóság elemei, a sanyarú jövő. (Csak még előtte bezsebeljük az oktondi választók, a 'szavazófülkék forradalmárjainak' szavazatát.)

Pintér Sándor a fentieket azzal kapcsolatban mondta el, hogy a nehezedő körülmények miatt egyre több lesz a rendőrségi feladat, ezért több költségvetési pénzbe fog kerülni a rendőrség fenntartása és a létszámot is 4500 fővel kell megnövelniük. Ugyanakkor több pénz és a megnövelt létszám szükséges ahhoz, hogy féken tartsák az elégedetlenkedő lakosságot, és az ebből fakadó zavargásokat kezelni tudják, mivel várhatóan a 2006-os eseményeknél is súlyosabb helyzet fog előállni.

A helyzet valóban komoly! Elképzelhetjük, mi lehet a valóság, mire kell felkészülnünk, ha már most így ki merik mondani ezeket. A megnövekedett karhatalmi feladatok mellett a bűnözés kezelhetetlenségéről már ne is legyenek kétségeink. Különösen a keleti, cigánybűnözéssel eddig is túlterhelt megyékben! Mit fognak ezzel kezdeni, ha már most sem tudják megoldani? A rend teljes felborulása, utcán őrjöngő cigányok, egyre több brutális gyilkosság, megerőszakolt nők, a kilátástalanság miatt öngyilkosságba menekülő és családjukat lemészároló átlagemberek, ismét kiújuló tüntetések és zavargások - ez az a jövőkép, amit előrevetít számunkra a rendszer hanyatlása. A tüntetők ellen eddig is volt elég rendőr és megoldották valahogy, de a zsidók által agyondédelgetett cigányok még elviselhetetlenebbé teszik majd a romló életkörülményeket és a nyomort.

Ezt a helyzetet a jelenlegi rendszer keretein belül sem politikai, sem gazdasági eszközökkel nem tudják már megoldani, mert ahhoz pénz kellene. Pénz meg nem lesz. Lehet még persze fölvenni újabb külföldi hiteleket - mint ahogy Orbánék győzelmük után újabb 5 milliárdot kaptak, de erről mindenki hallgat mint a sír - és újabb hónapokat, szűk éveket nyerni, és elodázni a rendszer teljes megsemmisülését, de az elkerülhetetlen egyre inkább közeledik. De akkor már nem lesz lehetőség újabb 'újrázásra' és szabálytalan előzésre, mert a teljes jelenlegi hatalmi elitnek és holdudvarának befellegzett, menniük kell! - És mindenkinek, aki eddig részt vett ebben az egész szabadkőműves színjátékban és szánalmas bolhacirkuszban!


Nyitrai Frigyes - Jövőnk.info
2010. szeptember 26. - 09:51
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Pollard-ügy margójára
  2010-09-26 19:24:01, vasárnap
 
  2010-09-26 15:47:43, vasárnap

A Pollard-ügy margójára

Jonathan Pollard az Egyesült Államok haditengerészeti hírszerzésének elemzőjeként dolgozott. Eszmei - és faji - hazája Izrael, felszólította titkos információk átadására, aminek készségesen eleget tett, hiszen zsidó lévén neki Izrael a valódi hazája, az amerikai állampolgárságát csupán formalitásnak tartja. Szabadulása után nem fogunk többet megtudni, mint amit most is tudunk, mert elhallgatják a jelentést, pontosabban titkosítják még 50 évre.

Ma már izraeli állampolgár hivatalosan is, amit letartóztatása után kapott meg. Amikor elkapták, Ronald Reagen volt az elnök. Hogy egy zsidó az ellenség az USA-val szemben, egy nagyon sokkoló hideg zuhany volt itt, így hatott a közvéleményre, ha még egykor a Liberty-ügy hagyott is némi kétséget a zsidók Amerikához való viszonyulásával kapcsolatban... Pollard egy mérce, ami megmutatja mekkora az amerikai ellenállás mértéke. Amikor kiengedik, akkor lesz Amerika teljesen megszállva. Akkor lesz az AIPAC az Egyesült Államok kormánya attól a naptól kezdve.

A Jonathan Pollard által szolgáltatott információk Izrael számára különösen fontosak voltak: Irak és Szíria vegyi fegyverek gyártásáról szóló programja, Líbia légvédelmi rendszere, a Palesztin Felszabadítási Szervezet tuniszi főhadiszállásának alaprajza, amerikai műholdas katonai titkok és így tovább. 1985-ben Pollardot elkapta az amerikai elhárítás, és bár bűnösnek vallotta magát, életfogytiglanra csukták le. Izrael mind a mai napig próbálkozik a kiszabadításával - eddig még sikertelenül. Netanjahu izraeli miniszterelnök annak idején Bill Clintonnak vetette föl, ha Izrael szabadon enged 750 palesztint, az USA cserébe szabadítsa ki végre az időközben izraeli állampolgárságot kapott Pollardot. A minap azzal próbálkoztak, hogy az izraeliek hajlandóak lennének hónapokra felfüggeszteni a megszállt arab területeken az új zsidó települések építését ha Amerika kiengedi a börtönből...

No de vissza a hétköznapokra. Szombaton korán sorban álltam egy reggel 5 órai nyitású, visszavitt áruk kiárusításán egy sport-kemping bolt előtt. Az ázsiai mögöttem nyomult volna előre anélkül, hogy a sor ment volna. Végül szó szerint fizikailag is kezdett nyomni, amikor megkérdeztem miért nyom. "Nem értem", válaszolta, mintha nem beszélt volna angolul. A jött-ment ázsiai, latin és zsidó népség, akik ebben a boltban vásárolnak mint "természet barát". Sorba sem tudnak állni, a járdát mint az ökörhugyozás, teljesen elfoglalták, pedig több mint 2 méter széles. Megint nyomott az ázsiai, mire emlékeztettem hogy Amerikában van, itt nem illik az erőszakoskodás sorban állás közben, s megkérdeztem, ez kulturális probléma-e számára, vagy nyelvi gond. Erőteljes hangon beszéltem hozzá, nem durván, csak ahogy illik parancsnoki stílusban. Erre előjöttek a zsidók meg a mexikóiak a sorból, megtámadtak avval, hogy én egy őrült vagyok, elmebeteg, én kiabálok. Mint a patkányok bandába verődve letámadják az egyedül kiállót. "City cockroach", városi csótány ezeknek a nevük, amint egy 30-as évekbeli filmen láttam, megeszik az ellenállót. Amikor Pollard kiszabadul, akkor leszek én letartóztatva, mert az ázsiai patkány engem lökdösött és volt merszem ellenállni. Ez a kis reggeli esemény kimutatta számomra, milyen közel vagyunk az USA-ban ahhoz, hogy egy fehér férfi bátor és igazságos kiállását a zsidók megtámadják, sárga és barna segítséggel, tanúként is bizonyítván kijelentik, hogy az a fehér ember egy őrült, be kell zárni!

Jonathan Pollard aláírta az FBI-nak adott kihallgatási jegyzőkönyvet, hitelesítve kijelentését, miszerint: "A zsidóknak nem szabad titkos dokumentumokhoz hozzáférniük, nem lenne szabad államtitkokkal foglalkozniuk, mert amikor hazánk, Izrael szólít, segítséget kér, mi mindannyian válaszolunk a kérésre, ez a kötelességünk."

Amikor az átlag amerikai annyira buta, hogy mindent elhisz a zsidóknak, akkor szabadul Pollard. Sok cionista "keresztény", judeo-christian is ezen dolgozik, tehát az USA szempontjából hazaárulók. Így lesz egy börtönben lévő zsidó kém nemzeti hős és egyben egy indikátor Amerika elbutulására, megszállására. Itt nem maga Pollard a lényeg, ő csak egy mérce.

Üdvözlet a sorban harcolva a vadnyugatról - mert az ellenállás sorbanállás közben is lehetséges!

Kitartás!

Kiss László - Jövőnk.info

USA
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyanú
  2010-09-26 19:22:48, vasárnap
 
  Gyanú

Két férfi beszélget a feleségeikről:
-Öregem,nagy pácban vagyok.Azt hiszem,meghalt a feleségem...
-Mi az,hogy azt hiszed?Már nem mozog?
-Hát az ágyban,ugyanolyan,mint eddig,de gyűlik a szennyes...... .....
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Önéletrajz - és ez nem vicc...
  2010-09-26 13:48:09, vasárnap
 
  Önéletrajz - és ez nem vicc...!!!


TiszteltUram/Hölgyem,

Álláskeresési célzattal fordulok önhöz, mellékelten csatolom önéletrajzomat.
Ha felkeltettem érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba velem!

Név: Lakatos Gáspár
Kor: 27 év
Levelezési cím: Sárkeresztúr, Postán maradó

Tanulmányok:
1981-1988. Sárkeresztúri Általános Iskola
az iskolát elégséges eredménnyel, kitűnő sportteljesítménnyel végeztem,
tanulmányaimat a 4. osztályban befejeztem. 1988-1990. Szegedi Csillag Intézmény
emelt szintű, kefekötő szakmunkási bizonyítványt adó intézményt
befejeztem, jó magaviselettel végeztem

Munkahelyek:
1990-1991. egyéni vállalkozás halasztott fizetésű gépjárműbeszerzés és költségérzékeny áruházi beszerzés, adósságrendezés.

1991-1993. Szegedi Csillag Intézmény
junior kommunális manager.

1993. egyéni vállalkozás magas szintű szervezett gépjárműbeszerzés és meggyőzéses tárgyalásos adósságbehajtás,
költségérzékeny áruházi beszerzés, orvoslátogatói munkakör, fájdalomcsillapító értékesítés, vadászfegyverek és önvédelmi készülékek értékesítése.

1993-1999. Szegedi Csillag Intézmény
higiéniai segédszervező.

1999. egyéni vállalkozás borászati vegyészmérnök, értékesítési manager, kintlevőségek managelése.

1999-2000. Szegedi Csillag Intézmény
vezető higiéniai előadó.

2000. egyéni vállalkozás üzemanyagipari vegyészmérnök, értékesítési manager, postai szállítmányok ellenőrzése, nyugdíj újraelosztás, hosszú lejáratú kintlevőségek
managelése.

2000-2002. Szegedi Csillag Intézmény
regionális higiéniai főszervező.
Munkaszerződésem közös megállapodással e hónapban lejár.

Munkatapasztalatok:
* értékesítés - gépkocsiértékesítésben szerzett tapasztalat, vegyészeti
ismeretek
* tárgyalási készség - adósságrendezés, meggyőzés, kiváló csapatjátékos
vagyok de önállóan is képes vagyok munkavégzésre
* rugalmasság - jól tűröm a hosszabb idejű bezártságot
* költségérzékeny tárgyalási technikámnak köszönhetően a beszerzéseket a
legalacsonyabb ajánlott ár alatt intézem.

Nyelvtudás:
cigány - anyanyelvi szint
magyar - társalgási szint

Egyéb:
Jártas vagyok a bírósági ügyekben
szeretem a kalandot és a meggyőzéses tárgyalásos tevékenységeket, hajtási
engedéllyel rendelkezem.

Üdvözlettel,
Lakatos Gáspár






 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 351 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1458
  • e Hét: 7210
  • e Hónap: 10955
  • e Év: 164451
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.