Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Candia ellenes kenyér
  2010-10-02 22:39:02, szombat
 
  Anti-Candida kenyér


Hozzávalók:
25 dkg teljes kiörlésű rozsliszt
25 dkg teljes kiörlésű búzaliszt
25 dkg teljes kiörlésű tönkölyliszt
1,5 mokkáskanál só
1 mokkáskanál sütőpor
1 mokkáskanál szódabikarbóna
1 mokkáskanál szárított tárkony
1 mokkáskanál őrölt kömény
1 evőkanál vegyes mag (napraforgó, tök, len, szezám)
2 egész tojás
2 evőkanál tökmagolaj
4 dl langyos víz

A hozzávalókat kézi dagasztógéppel összekeverjük. Kiolajozott kerek jénai tálban 200 fokon 45 perc alatt megsütjük.
 
 
0 komment , kategória:  Candida  
hét vége
  2010-10-02 22:15:08, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  üdvözlések  
2012. december 21.
  2010-10-02 20:52:42, szombat
 
  Szeretnék erről a témáról kicsit komolyabban írni, mert amennyit olvastam erről a témáról sok aggasztó dolgot írnak, de a legaggasztóbb talán az emberek tájékozottságának a hiánya.
Sok helyen lehet commentelni a 2012-es cikkeket és el szoktam olvasni a hozzászólásokat, amiket hétköznapi emberek írtak. Félelmetes az emberek végtelen butasága, de ez a cikkírókra is igaz. Elképesztő miket tudnak írni.
Vannak akik félnek és nem tudják mire számítsanak. Vannak akik azonnal rávágják hogy "ez hülyeség mert 2000-ben sem volt világvége". És van a maradék aki kicsit tájékozódottabb és próbálják elmagyarázni miről is van szó, de ilyen emberből nagyon kevés van.
A cikkekben tényként állítanak olyan dolgokat amikről fogalmuk sincs. Össze vissza írnak mindenféle meteorit-becsapódásról meg világvégéről.
A véleményem az hogy valami nagy dolog biztos vár ránk, mert sok kultúra megjelöli ezt az időszakot. Manapság észre is vehettük, hogy a földünkön egyre több a katasztrófa, ami aggasztó jel a jövőre nézve.

Szeretném bemutatni azokat az elméleteket, amik szerintem megállják a helyüket ha logikusan akarunk gondolkodni, de ehhez kicsit el kell rugaszkodnunk a mai világ gondolkodás módjától. És szeretném hozzátenni hogy amiket leírok nem félelemkeltés céljából írom, hanem próbálom az embereket tájékoztatni miről is lehet szó a jövőben, 2012 végén.

A legismertebb elmélet a Maja naptárral indul, ami egy 5125 éves ciklust foglal magában, aminek az utolsó napja 2012 december 21-ére esik. Ezen a napon lesz a leghosszabb éjszakánk az évben. Mi jelenleg a Gergely-naptárat használjuk amin egy év: 365,242500 napig tart, ezzel szemben a maják naptárán 1 év: 365.242169 napig. Hihetetlen ez a pontosság több ezer év távlatából. A maják rettentő jó csillagászok voltak, de ezzel szemben igazi barbárok. Emberáldozatokat mutattak be isteneiknek.
A Maják semmiféle világvégét nem jósoltak nekünk. Ezt csak a túlbuzgó újságírók találták ki, hogy meggazdagodjanak. Mindössze emberi kitaláció.
Viszont a naptár vége rendkívül fontos csillagászati értelemben és ezt a maják is tudták.
A naprendszerünknek van egy keringési pályája, ugyanúgy ahogy a Föld kering a Nap körül, viszont itt a Naprendszerünk kering a galaxisunk magja körül és közben fel-le mozgást végez.




A keringés 26.000 évig tart és mi elérkeztünk a végére ami 2012 dec. 21-én fog véget érni és a naprendszerünk megkezdi az újabb kört a galaxisunkban. Ez egy hihetetlen csillagászati jelenség, 26.000 évente történik és mi megéljük. A Nap ezen a napon pontosan a tejútrendszer közepén fog elhelyezkedni a Földről nézve, így egy vonalba kerül a galaxisunk magja, a Nap és a Föld. Ezt nevezik galaktikus együttállásnak.
Azonban nem tudhatjuk hogy ez az együttállás milyen eseményt válthat ki itt a Földön.
Itt jön képbe egy másik elmélet, ami nem kecsegtet túl szép jövővel.

Ilyen együttállás kétszer van. Egyszer a végén és egyszer pontosan a felénél. Ez 13.000 éve volt utoljára. Erről a dátumról egy vészjósló dolog jut eszembe. Ekkor volt az utolsó vízözön a Földön és közvetlenül elötte valószínűleg jégkorszak is volt.
Ezt összefüggésbe lehet hozni az egyiptomi civilizáció kezdetével, de ezt az elméletet szó szerint ki akarják irtani az egyiptológusok. De ez érthető is, hisz ha kiderül, hogy nem nekik volt igazuk akkor a mostani történelemkönyveket dobhatnánk a kukába.
Szóval ez az együttállás már megtörtént egyszer és akkor jégkorszak/vízözön pusztított a földön. Ezután épültek a gizai piramisok és a Sphinx is.
Ez azért fontos, mert a piramisok elhelyezkedése megegyezik az Orion-csillagképpel, ezáltal ki tudták számolni a kutatók hogy a piramisok helyzete az i.e. 10.500-as évekre mutat rá. Ebben az évben állt az Orion-csillagkép pont abban a helyzetben mint a gízai piramisok. Szó szerint egy csillagkép másolatról van szó, tehát valószínűleg ekkor építették.
A Sphinx egy oroszlántestű és emberfejű szobor. Azért néz ki így, mert i.e. 10.500-ban a vízözön (i.e. 11.000) után az Oroszlán csillagképben tartózkodott a naprendszerünk és azért van ember feje, mert akkoriban az északi-sarki csillagjegyek közül a Hercules csillagkép látszott. A Sphinx feje keletre néz és minden nap látja a napfelkeltét. Ezek az építmények véleményem szerint egy új korszak kezdetének állítanak emléket a nagy vízözön után.









Elérkeztünk egy olyan időszakhoz ami elég kétséges. A múltat alapul véve elképzelhető egy újabb vízözön/jégkorszak és durva éghajlati változások, amit már manapság is észrevehetünk. Ezek a változások megtöbbszöröződtek az elmúlt években.
Ezek a dolgok a Föld felmelegedése miatt is lehetnek, ami egy újabb témát nyit meg. A tudósok két részre szakadnak a globális felmelegedésről alkotott véleményekben. Van aki állítja, hogy az emberiség okozta ezt a felmelegedést. Ez a dolog nagyon is valóság, az ember biztosan hozzájárult az üvegházhatáshoz, de cseppet sem biztos, hogy az egész az emberiség műve. A másik fele a kutatóknak azt állítja, hogy az emberiség környezetszennyezése nélkül is létrejött volna ez a felmelegedés, aminek az oka maga a Nap. (kissé feltekerte a fűtést a kicsike)

2012-re a NASA mérései alapján egy hatalmas erejű napkitörésre számíthatunk. Sok ember azt hiszi a napkitörésről, hogyha ideér a földhöz akkor mindenki meghal stb. Ez egy hatalmas félreértés. Napkitörés mindig is volt és lesz is ami áthalad a földünkön de ez csak az elektronikai eszközökben tesz kárt, kisebb nagyobb mértékben a kitörés erejétől függően. A napkitöréstől maga a bolygónk véd meg az úgynevezett Magneto-szférával. Ez egy mágneses mező ami körülveszi Földünket és nagy távolságba kinyúlik az űrbe is. Kb így kell elképzelni:




Ha egy napkitörés áthalad a földön, akkor eltorzítja a mágneses teret ami az esemény vége után visszaugrik alaphelyzetbe. Ilyenkor elektromos kisülés jön létre, ami végül a földet elérve tönkreteszi az elektromos berendezéseket. Ez gazdasági katasztrófát idézne elő azonnal. Nem lenne áram és semmi nem működne ami elektromos. Megszűnne a kommunikáció, hírközlés, vízellátás, az autók nem működnének stb. Egyszóval minden ami egy mai embernek létszükséglet. Pechünkre ma szinte már minden az electronikáról szól.
Elképzelhetetlen lenne a világ amibe belecsöppennénk. Valószínűleg csak ideiglenes lenne ez a dolog, de visszasüllyednénk a középkor szintjére.
Az 1800-as években volt egy nagyobb napkitörés és tönkre is tette az akkori távíróhálózatot, több helyen tűz ütött ki.

Szóval ezek a dolgok a logikus magyarázatok amihez csak egy kis csillagászati ismeret kell. Vannak ennél sokkal vadabb ötleteim is, de úgy éreztem, hogy amit ideírok az még nem borítja fel senki lelki világát :D

Én azt gondolom hogy bármi is lesz 2012-ben, igencsak újra kellene gondolnunk az emberi civilizációnkat, mert a mostani csak a pusztulásba taszít minket. Lehet, hogy jót tenne egy globális méretű katasztrófa, mert az ember nem tesz semmit egészen addig, amíg nem fenyegeti az életét valami.
Megemlítek csak egy dolgot ami mostanság történt. Volt ez az olajfúrókút katasztrófa, ami miatt hatalmas mennyiségű olaj ömlött a mexikói öböl vizébe és hónapokig nem tudtak tenni ellene kb semmit. Mi van akkor, ha véletlen jönne egy nagyobb vihar, ami mostanság nem ritka és egyszerre több kutat is lerombolna ? Kissé aggasztó még belegondolni is hogy világméretű természeti katasztrófát okozna. Pedig ez bármelyik nap megtörténhet.
A vallásokkal se vagyok kibékülve. Vegyük csak a keresztény egyházat.
Milyen egyház az, ami szeretetet hirdet és szabályokat állít, amit ha megszegsz a pokolra jutsz. A régi korokban azokat a tudósokat akik valóságot állítottak de nem egyezett az egyház nézeteivel, élve elégették mondván hogy eretnek, boszorkány meg a sátán gyermeke. pl. nem tetszett nekik, hogy a Föld kering a Nap körül nem pedig fordítva, meghogy a föld nem lapos, hanem gömb alakú. Ja és a Maják írott történelmét is egy keresztény szerzetes parancsára pusztították el a Spanyol hódítók. És meg is kínozták a majákat, hogy áttérjenek a keresztény vallásra.
Az ilyen egyházat el kellene törölni a föld felszínéről mindörökre, mert egy nagy szégyen az emberiség történelmében. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit nagyon, mert ez az igazság. A múltunkról fennmaradt emlékeket az idők során folyamatosan pusztították tudatlan embertársaink. Ideje ennek végetvetni valahogy. Talán a természet mindent helyre rak.

2012. december 21. JÖJJÖN AMINEK JÖNNIE KELL
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2010.09 2010. Október 2010.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 38 db bejegyzés
e év: 698 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1844
  • e Hét: 3743
  • e Hónap: 8147
  • e Év: 39876
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.