Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
Az Unió cserbenhagyta Magyaror
  2010-10-23 23:52:20, szombat
 
  Az Unió cserbenhagyta Magyarországot a bajban

Egy fillér sem jön az iszapkatasztrófa enyhítésére - csak elvenni tud, adni (visszaadni) nem!

Kristalina Georgieva katasztrófavédelmi és humanitárius segítségnyújtási ügyekben illetékes EU-biztos: "Pakisztán, vagy Haiti előbb kaphat és kapott is katasztrófa esetén Uniós segítséget, mint Magyarország!" - Magyarország egy fillért nem kap az Uniótól...

És az Unió sajnálkozva széttárja kezét... Azt sajnálja, hogy a kifosztott gyarmatból, már alig van mit elszívni...

A szolidaritási alapból nem kap pénzt Magyarország a vörösiszap-katasztrófa utáni helyreállításra.

A hírek szerint; az unió katasztrófavédelmi biztosa hétfőn kereste fel a vörösiszappal elöntött Devecsert és Kolontárt. Kedden az európai parlamentben méltatta a magyar kormány gyors intézkedéseit, amelyek megakadályozták a szennyezés továbbterjedését. A biztos sajnálkozását fejezte ki, hogy Budapest, a hatalmas kár ellenére nem veheti igénybe az unió szolidaritási alapját, mert az csak természeti csapás esetén használható. ,,Nagyon nehéz elmagyarázni a tagállamok polgárainak, miért tudunk Pakisztánnak azonnali segélyt nyújtani, de egy tagállam lakosságának nem tudunk segíteni" - mondta Kristalina Georgieva, az unió katasztrófavédelmi biztosa.

Csak elvenni tud! - De visszaadni már nem!

Micsoda pitiáner magyarázkodás: "AZ UNIÓ SZOLIDARITÁSI ALAPJA, CSAK TERMÉSZETI CSAPÁS ESETÉN HASZNÁLHATÓ." És ezt bizony nem is kell elmagyarázni nekünk: a tény attól még tény marad. Bebizonyosodott, hogy NEM IS AKARNAK SEGÍTENI NEKÜNK!

Magyarország csak addig volt jó, amíg volt mit elvinni, - de amikor bajba került, éspedig komoly bajba, - akkor már nem foglalkoznak vele.

Kérdésünk akkor csak az: Mit is keres itt az Unió? Mit keresnek állami intézményeinken a sárga csillagos zászlók, - ha egyszer az Unió cserben hagyta Magyarországot a bajban, és egy fillért sem ad, az iszapkatasztrófa kárainak egyhítésére.

Persze sajnálkozva azért széttárja kezét, - de nehogy azt higyje bárki is, hogy minket sajnál. Önönmagát sajnálja, hogy a kifosztott gyarmatból alig van már mit elszívni!

Mert csak elvinni tud! De adni, sőt VISSZAADNI nem!

Bizony jól olvasta, kedves olvasó; Visszaadni!

Mert Magyarország netto befizető, az uniós gazdaságba, annak ellenére, hogy ezt tagadják. És Uniós Pályázatként, annak a pénzek csak egy kis része jön vissza, amit Magyarország befizetett.

Úgyhogy senkit ne rendítsen meg, hogy ez vagy az Uniós pénzből készült, - vagy ez vagy az uniós pénzt kapott, - nyugodjék bele, az a pénz a mi pénzünk! Illetve csak egy kis része, amit nagy nehezen visszadtak. De a legnagyobb részét, soha nem fogják visszaadni!

Magyarnak semmi, az Uniónak minden!

Tehát Brüsszelből egy fillér sem jött! Sem azelőtt, sem most, de nem is fog jönni! Azért nem jöhet egy fillér sem, - mert itt is egy hatalmas csalás történik, a Magyar Nemzet kárára.

Csak egy tényszám példa gyanánt: 2006-ban bejött az országba Brüsszelből, 1000 milliárd forintnak megfelelő Euro.

Ám nekünk magyaroknak, - nettó 4500 milliárd forintba kerül minden évben az Európai Unió, - a Nemzetközi Pénzvilágnak ez a gyalázatos intézménye. Ami semmi hasznot nem hozott a Magyar Népnek, viszont rengeteg pénzébe került!

Ennyit fizetünk be, és szinte semmit sem kapunk ezért vissza! - És most a bajban mutatkozik meg igazán, - hogy mennyire pénzéhes, - egy fillért sem hajlandó, egy bajbajutott tagállamára áldozni!

De még ebből a 1000 miliárdból sem látott az ország semmit sem!

És, hogy hogyan sikerült ezt a pénzügyi fifikát kiügyeskedniük a rafinált bankároknak? A következő féleképpen:

Az 1000 milliárd forintnak megfelelő deviza, ami bejön Brüsszelből, - landol, a Nemzeti Bank, - vagyis az Uzsorás Nemzetközi Bankárkaszt magyarországi rezidens intézményénél vezetett deviza számlán, - és ott megáll. Egy darabig. - De utána visszamegy a Nemzetközi Pénzpiacra, - tehát lényegében ugyanoda, ahonnan ide került.

Hogyan is történhet ez?

A Simor András vezette Nemzeti Bank, az euróból forintot csinál, amit lényegében a levegőből állít elő. Így hát az a forint nem más, mint egy levegőből előállított játékpénz!

Ez a játék-forint megteszi a maga körforgását a nemzetgazdaságban, és utána; profit, tőke járadék, - kamat, adósságszolgálat formájában a külföldiekhez kerül, akiknek ez persze nem kell! - Ezért elmennek a Nemzeti Banknál számukra megtartott devizához, ott becserélik euróra, és kiviszik az országból.

És azt a forintot, amit a Nemzeti Bank a levegőből állított elő, hogy megkettőzze ezt a pénzt, - azt a Nemzeti Bank visszaküldi oda, ahonnan előállította, - vagyis emissziós jogánál fogva kivonja a forgalomból. Megsemmisíti, visszaküldi a levegőbe.

Mit kapott a Magyar Nép Brüsszelből? Semmit! Mert az 1000 milliárd forintnyi deviza úgy ment vissza külföldre ahogyan bejött. Anélkül hogy egyetlen magyarnak, bármily hasznot is hozott volna!, - Mert ebből nem látott, senki egy garast sem, csakis a külföldiek! - De eleve is ez volt a céljuk! - A magyarnak semmi, nekik meg minden!

Fosztogatás...

Itt az egyik bizonyíték arra, - hogy az Európai Unióra azért van szüksége - a világuralmat megszerzett Nemzetközi Bankárkasztnak, - mert így tudja a legolcsóbban, a népek félrevezetésével felszámolni a nemzetállamok utolsó védőbástyáit. Másra nem!

A testvériség, meg a barátság, meg a közös piac, a népek boldogulásának érdekében; csak egy maszlag. Amit már senki nem vesz be. Az egész a Nemzetközi Bankárvilág érdekeit szolgálja, egyedüli célja: a népek fosztogatása. Hogy a cionista bankárok pénztárcája minél vastagabb legyen.

Ám eljön az az idő, - nem is olyan sokára, hogy az összeharácsolt pénzük csak egy értéktelen elektronikus jel, vagy csak papírfecni lesz. De még az aranyukért se nagyon kapnak semmit. Legfeljebb 1 kiló kenyeret, cserébe 1 kiló aranyért.

A Magyar Nép számra semmit sem ér az Unió, - csak kára van belőle és semmi haszna. S ha így haladnak a dolgok, még az is megtörténhet, - hogy akárcsak a francia és görög lázadók által gyújtott tüzekben, Magyarországon is szép sárga lángokkal égnek majd az uniós lobogók...

2010. október 22.


Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda

http://jovonk.info/2010/10/23/az-unio-cserbenhagyta-magyarorszagot-bajban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vadnyugati 56.
  2010-10-23 23:48:48, szombat
 
  Vadnyugati 56. Második rész


Pénteken este, október 22-én Los Angeles városában a "magyar ház"-ban folytatódott az 1956-os forradalom és szabadságharc cionisták általi kisajátítása. A Magyar Szabadságharcosok Szövetsége rendezvényeként mutatták be a Freedom's Fury című dokumentumnak álcázott propaganda filmet.

Ez is nagyon mélyen összefonódó szálakat bizonyít, mivel a zsidó és buziimádó díszpintyei, Quinten Tarantino, Andrew Vajna, Lucy Liu producer, és Colin Keith Grey írta és rendezte, társ rendező Megan Raney Aarons volt. (Az imbd.com oldalán teljes információ található.)

Furcsa az is, miért szerepel Adolf Hitler ebben a "dokumentumfilmben"? Természetesen cionista szemszögből bemutatott hamisított történelemről van itt szó. Sport-történelmi dokumentumfilmnek álcázva, valóban érdekesen, érzésekkel tele mutatják annak a világbajnok magyar nemzeti vízilabda válogatottnak a történetét, amely az 1956-os melbournei olimpiai játékokon az elődöntőben a szovjet válogatott felett aratott győzelmet egy szó szerint véres csatában. Amit vízilabda elődöntőnek hívtak ugyan, de egy szovjet játékos ököllel véresre verte a magyar csapat egyik tagját, de a játékot mégis mi nyertük! A döntőben pedig az akkori jugoszláv csapatot is legyőzve olimpiai arany érmet nyertek. Sport ugye? NEM!

Mint említettem, felhozzák Adolf Hitler német vezető személyét mindjárt a film első perceiben. Miért? Hogy megmagyarázzák és elrettentve megelőzzék a néző kérdéseit arról az állításról, hogy 200 000 zsidót deportáltak a németek Budapestről. Holokauszt említése nélkül nem lehet 1956? Szerepeltetik Hruscsovot és fiát is, akinek a hatása inkább humoros az apjával kapcsolatos magyar-ellenes terrorizmusra nézve, tehát inkább csökkenti a kommunista terror átélésének még a lehetőségét is. Egy szóval, nincs megemlítve az a tény, hogy az AVO-sok, AVH-sok zsidók voltak, a gyilkosok zsidók voltak!

Mint ide illő tényt, említik az amerikai szenátor Joseph McCarthy szerepét, aki 1956-ban Amerikában küzdött a kommunizmus ellen, de a zsidók itt őt is nácinak nevezik és az agymosott nép a mai napig elhiszi, hogy azok a zsidók, akiket kommunista ügynökként meggyanúsított, ártatlanok. Ma már azon személyek a memoárjaikban ismerik be, igen, kommunisták, igen ügynökök voltak, de az igazság már senkit sem érdekel Amerikában, 1956-ról, vagy a mai napról.

Az állítólagos szabadságharcos Előd László koordinálta e rendezvényt, az 56-os szabadságharcos szövetséget képviselve. Magyarságát szégyellheti, mert mint Leslie Eloed néven szerepelteti magát, ami egy szabadságharcoshoz méltatlan. Az egész műsor angolul folyt, még a magyar a magyarnak is angolul beszélt a "magyar házban"!

Bokor Balázs főkonzul már a filmvetítés előtt kitüntette a rendezőket, a kritikának egy megelőzési technikája ez is, ugyanis kinek van bőr a képén kritizálni azt, akit éppen most tüntettek ki? Nekem.

Mutattak a filmben sok archív jelentet, szerencsére azt is, amikor a Szabadság téren a szovjet emlékműről lefeszítik a sarló-kalapácsos, vörös-csillagos címert, s azt is mutatják amikor a Dunába dobják.

A vetítés végén a "szabadságharcos" Leslie Eloed-Előd László angolul, először megköszönte a produkciót, egy szóval sem kritizálva a kommunista zsidó imádó tónusát a filmnek, s mikrofonnal a kezében körbement, a közönség kérdéseit közvetíteni. Amikor rám került a sor, látván hogy megint tele van a terem zsidóval, olyanokkal, akik büszkén dicsekedtek hogy Demszky nekik a legjobb barátjuk, egy csavarosat kérdeztem: "a sportról nagyon jó volt a film"- mondván, de ugye a történelemről és a politikáról szólóan nem. "Mit gondolsz arról - a rendező-író Colin Keith Grey-hez fordulva kérdésemmel - hogy az a jelenet, a 1956-ban készült felvétel, amit itt te bejátszol, a Szabadság téri ruszki emlékmű címerének leszakítása és a Dunába dobás ma ünnepelt esemény, de csak az az 56-os esemény ünnepelt, mert ma az ugyanott áll, s 2006-ban barátaim ugyanúgy mint 56-ban azt leszakították és a Dunába dobták. Az 56-osok közül sokan most 2006-ban is tüntettek a kommunizmus ellen, de sokan ismét börtönben ültek ez miatt. Néhányuk a mai napig is börtönben van azért, amit itt most ünneplünk! Tudsz-e erről kedves rendező úr? Ahogy bemutatod, rendszerváltozás volt szerinted, de az igazság az, hogy nem rendszerváltás, hanem CSILLAGVÁLTÁS történt Judapesten! Tudsz-e a mai napon is bebörtönzött hazafiakról? Tudsz-e Budaházyról?"
Kapcsolódó cikk:

Vadnyugati 56. Első rész

Felhördültek a zsidók, de a néhány magyar megismételte hangosan: csillagváltás!

Colin Keith Grey megpróbálta eljátszani a tudatlant, de lehet hogy tényleg tudatlan? "Nem tudok róla, igen, ez tényleg így van?" - s folytatta az inspirációval, amit a forradalom és szabadságharc adott mindannyiunknak a világon, megemlítve Nelson Mandellát is. Szégyen!

Bokor Balázs elvtárs, akinek az az "erőt egészséget" köszöntés szólt egy "magyar házbeli" embertől múlt vasárnap, megpróbálta eltagadni Budaházy bebörtönzését, hogy az egészen másról szól, aztán megpróbált barátkozni is később, de szerintem csak azért, hogy megtudja ki vagyok.

Egy cionistával, kommunistával barátkozni is árulás.

Ma este egy magyar templomban lesz egy másik filmvetítés, a vörös iszap károsultjai javára, arról is beszámolok - ha beengednek...

Üdvözlet a vadnyugatról!

Éljen a szabadságharc, amiben még nem győztünk!

Kitartás! Győzni fogunk!

Kiss László - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2010/10/23/vadnyugati-56-masodik-resz
USA
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Készül az újabb szabálytalan e
  2010-10-23 23:43:55, szombat
 
  Készül az újabb szabálytalan előzés


Szabálytalan előzésnek hívjuk azt a zsidó taktikát, amikor a változás szeleit érezve, a cionisták az igazi változtatókat elnyomják, és maguk ülnek a helyükre. Ezt a taktikát sokszor láthattuk az elmúlt évszázadokban, ne menjünk túl messzire, csak Kun Béláig, akár Horthy szegedi zsidajaihoz, vagy a 'rendszerváltáshoz'. Ezek mind ékes bizonyítékai a zsidók szabálytalan előzéseinek. Mi kell a szabálytalan előzés végrehajtásához? Pénz! Semmi egyéb. Korrumpálható emberek mindenhol vannak, minden korban, de nem csak korruptak, hanem egyszerű zsoldosok, akik saját nemzetük ellen végrehajtják a piszkos munkát, még sokszor úgy is, hogy azt hiszik jót tesznek.

A mai világban hatalmas változás zajlik. Sokkal nagyobb, mint azt egyenlőre az átlag ember fel tudná fogni. Természetesen az angol polgári forradalomnak sem úgy álltak neki annak idején, hogy akkora változás lesz ez, amitől új időszámítás kezdődik. Egyszerűen élték az életüket, jött a forradalom, és harcoltak. A "korszakváltás" elnevezést - ha valóban annak nevezhető - mindig utólag ragasztják az eseményekre. Az 1789-es francia forradalom iskolapéldája a szabálytalan előzésnek. Valódi célja az volt, hogy az idejétmúlt feudális rend vezető rétege ne tudja pénzügyi és kulturális erejét az új korszak, a kapitalizmus világában felhasználni, átcsoportosítani, így abban erős pozíciókat megszerezni. Ezért kiirtották őket, és egy új, felkapaszkodott, nemzetidegen vezetőréteg átvehette a hatalmat. Úgy, mint hazánkban 1945 után. A ma változása azonban várhatóan akkora mérföldkő lesz a nemzet és Európa történelmében, amekkora nem zajlott már egy évezred óta. Miért is?

Valamennyi változásnak vannak kiváltó okai. Ezek a kiváltó okok legtöbbször gazdasági okok (élettér növelés, befolyás növelés, vagy belső gazdasági okok), ritkábban erkölcsi vagy kulturális okok (vallásháborúk), esetleg etnikai okok. A ma változása valamennyi lesz egyszerre, mert sem gazdasági, sem erkölcsi, sem a kulturális és etnikai kihívásokra a régi, degenerálódott rendszerek és világnézetek képviselői képtelenek válaszokat, megoldásokat megfogalmazni.

A gazdasági okok leginkább belső gazdasági okok. A liberális kapitalista rendszer tarthatatlansága, a szétlopott állam, a magyarokra (az idegennek mindenhol külön juttatások, segélyek járnak) vonatkozó szociális háló - nyugdíjrendszer lassú összeomlása. A gazdaság nem képes állampolgárait eltartani, a hasznot egyének nyúlják le az állam helyett. Ami az államhoz kerül azt elherdálják, és ebek harmincadjára került az egész magyar termelő rendszer, a nehézipar, a gép- és járműgyártás, a könnyűipar, az élelmiszeripar, kereskedelem. A hazai termelés (értékteremtés) messze elmarad az igények mögött, mert a munka elvesztette társadalmi megbecsülését. És most azok beszélnek kisebb kormányról, költség megszorításokról, áldozatvállalásról, akik akkor amikor ezt még kezelni lehetett volna dőzsöltek, szórták a pénzt, herdáltak.

A kulturális okok annyira nyilvánvalóak, hogy szinte tapintható. A népi kultúra sehol sincs, fiataljaink egy népdalt nem tudnak elénekelni, fogalmuk sincs a népviseletekről, népi szokásokról. (Hogy ezt leírtuk, bizonyosan valamelyik "hazaffy" kitalál rá valami hülyeséget.) A vallási kultúra két dologban nyilvánul meg, a temetésekben és a temetőkben, valamint a fényűző esküvőkben. Ennyi. A többi maszlag, bár erre az egyház is rátesz, mivel a politikához hasonlóan ez is elzsidósodott, ezáltal megutálva az igazi munkát, egy hivatalnok réteggé zsugorodott - ezért szintén megújulásra szorul.

Az etnikai okokról már ne is beszéljünk. A nemzetek idegenekkel elárasztása, a cigány kisebbség ügyének szándékos túlerőltetése, szaporodásának kényszerítése, segélyekkel, sokszoros többlettámogatásokkal. Persze a cigányság csak áldozat ebben a játékban, ugyanis a nép első haragja egy forradalomban ellenük fordulna országszerte, eltüntetve még a nyomukat is örökre. Erre tartják őket a cionisták. Mint a levágni való kocát. Odadobni koncnak, ezzel mentve magukat.

Valójában valamennyi ok, az elmúlt száz-egynéhány év tökéletesen elhibázott politikájának terméke. Magyarul az elmúlt száz évben mindent elrontottak, amit csak lehetett. Az az Európa, amit a fehér ember 3000 éve épít, nagyjából 200 év alatt kivégezte önmagát. A nemzetek szinte megszűnnek, a népek életterei szétverve, mások által belakva (csak egy legutolsó példa: Koszovó), természeti környezete leélve romokban hever, ahol meg nem, ott az értelmetlen luxus és a dekadencia uralkodik. Erkölcsében Európa mélyponton van, a vallás haldoklik, a multikulturális "világpolgárról" pedig a gazdasági leépülés során bebizonyosodik, hogy életképtelen. Se hazája, se istene, se nemzete. Az európai ember a katedrálisok, a könyvtárak, az akadémiák és az óriási technológiai tudással rendelkező ipar ellenére a világ igazi nincstelenje. Már csak egyetlen dologhoz vonzódik, a kényelemhez.

Ennek a nagy kihasználásnak, kizsákmányolásnak és leélésnek felelősei vannak. Miben is áll a ma cionistáinak szabálytalan előzése? Abból, hogy tudják, ők a felelősök, és a népek rövid időn belül bűnösökért fognak kiáltani. Mit kell tenniük, hogy túléljék?

Elsődleges, hogy az igazi változást hirdetőket, azt végrehajtani is képes erőt a víz alá kell nyomni, elhallgattatni. Erre semmi nem drága. Az MNA esetében külön népes ügyosztályt tartanak fenn az állam pénzén, természetesen jó fizetésekkel. Eddig már milliárdokba kerültünk. Nekik megéri, nem az ő pénzük! Országos szinten, az egyének, kisebb szervezetek megfigyelésével együtt sok, több tíz milliárd forint (hogy ez sehonnan sem hiányzik? - Németország 16 milliárd eurót költ ugyanerre).

A második fázis, a változást hirdetők lenyomásával keletkezett űr betöltése. Erre kellenek egyrészt az általuk létrehozott álszervezetek, amelyek bármit tesznek, furcsa módon mindig szabadlábra kerülnek, amelyeknek bizonyos határokon belül szabad kezük van. A másik, hogy zsidópénzen felkapaszkodott cionisták kegyeltjei hirtelen liberálisból nemzetivé váltanak. Erre sem kell példát mondani, van a szemünk előtt ilyen is.

Ezután jön az, hogy átveszik azt a retorikát, mondanivaló tartalmat, amit a lenyomott szervezetek használnak. Elég meghallgatni a hatalomra kerülés utáni első beszédeket. Az ország csőd előtti állapotáról, a hatalom nehézségeiről, a változásokról, a gazdasági átalakulásokról. Akár mi is elmondhattuk volna. Hogy lehet ez? A magyarság szellemi rendszerében a HELYÜNKRE AKARNAK LÉPNI! Elvenni a néptől a népi rétegből kiemelkedő, a néppel együtt gondolkodó új vezetőket, azokat kétes alakokkal helyettesítve. A nemzetmentő gondolatokat kisajátítva és álcaként használva, helyette egy megvalósíthatatlan, zavaros, ellenszenves eszmeiséggel töltik fel az általuk elrettentési céllal létrehozott "nemzeti" szerveződéseket. Ez a művelet a legnyilvánvalóbb bizonyítéka a korszakváltásnak, és az azzal járó szabálytalan előzésnek. Mert nem foglalkoznának ilyesmivel, ha nem lennének rákényszerítve.

Egyetlen európai ország mai vezető rétege sem felel meg az adott országra jellemző népi típusoknak. De még a parlamentekben, a vállalatok élén, a pénzvilág szinte minden posztján és a kultúra világában sincsenek jellemzően népi embertípusok. Csak idegenek és keverékek. Azért keverték össze a népeket, hogy ne lehessen messziről látni: ők mind egy akolból valók. Jól van ez így, mert az összeomlás felelősei is ők lesznek, és nem kell a nemzettesthez tartozó emberekkel szemben majd eljárni.
Kapcsolódó cikk:

A szabálytalan előzésről

A jelenlegi európai kormány és az országok kormányai már a szétesés és az átmentésre készülődés állapotában vannak. Megkezdődött az a művelet, amivel át akarják menteni magukat. Eljátsszák mindenhol a legnagyobb liberális nemzetgyilkosok a nagy nemzeti pálfordulást. Hirtelen számít a nemzet. Eddig kutyába sem vették, az idegenek meg jól éltek az adónkból, a jussunkból, a vérünkből. Az elherdált nemzeti vagyonokból.

Egyetlen esély maradt csak, mert önmagában a nép képtelen meglátni már a köpeny alól kilógó hatalmas patákat! A világ gazdasága akkora csapást mér rájuk, hogy összeroskadnak mindenestül. Kérdés, így lesz-e. Melyik bolondnak nem tűnik fel, hogy az a NATO, ami nemrég még lekezelte, fenyegette Oroszországot, most rendre ott pitizik a Kreml kapujában? Hogy Merkel, aki kioktató leveleket írogatott Putyinnak, most ott sorakozik a pitizők között, és a multikulti csődjéről beszél? Sárközy a magyarnak hazudott, zsidó-arisztokrata származású elnök állandóan Putyin nyomában koslat? Ajánlanak fűt-fát, mindent, amit csak lehet. Csak egy kis hatalom maradhasson, csak Putyin érje el a kínaiaknál, hogy ne legyen akkora a gazdasági nyomás, csak egy kis időt, csak egy kis morzsát még.... Szánalmasak! És undorítóak. Minden egészséges ember így néz rájuk, legyen az kínai, orosz, európai, akármilyen.

Egyetlen kérdés maradt csupán a nyugati vezetőréteggel (a holokauszt-vallás képviselőivel) kapcsolatban. A most felfutó emberi társadalmak megtűrik-e a köpönyegforgatókat? Ha igen, akkor vehetjük az ásót, és áshatunk egy nagy gödröt, amibe belefér az európai ember. Ha nem, akkor meg azt csinálnak amit akarnak, próbálhatnak előzni, nekik lejárt a mandátum, repülni fognak. Mert ha az új hatalmi központok megtűrik őket, és nem tesznek ellenükre, a világ romlása felgyorsul és a katasztrófa elkerülhetetlen. Viszont ha felszámolják őket, az európai emberek értékei újra élednek, és ez óriási lehetőséget teremt az emberiség közös gondjainak megoldása terén. Mert a tudás jóra is használható!

Hamarosan elválik!


Gyártó István - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2010/10/21/keszul-az-ujabb-szabalytalan-elozes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az egyik felügyelő hagyta jóvá
  2010-10-23 18:48:04, szombat
 
 
Az egyik felügyelő hagyta jóvá a Mal kárelhárítási tervét

* Index

2010. október 20., szerda 08:45 | aznap frissítve

Kling István tavaly még azt a hatóságot vezette, amelyik rendben találta a Mal ajkai telephelyét, most a céget irányító titkárság tagja.

A Mal Zrt. ajkai telephelyének üzemi kárelhárítási tervét tavaly a Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség jóváhagyta. Az intézmény igazgatója Kling István volt, aki jelenleg a vidékfejlesztési minisztérium helyettes államtitkára és a Malt felügyelő, Bakondi-féle titkárság tagja, írja [1] a Blikk.
hirdetés

Petróczi Tímea, a katasztrófavédelem szóvivője a lapnak azt mondta, a kormánybiztos által kiválasztott felügyelők mindannyian kiváló szakemberek, ez tette indokolttá a kiválasztásukat. "Kling úrnak a helyi hatóság élén szerzett tapasztalatai segítik az ügy tisztázódását", közölte a szóvivő.

Ruttner György, a Mal Zrt. jogi képviselője nem érti, miért nem vonják eljárás alá azokat, akik a katasztrófavédelem és a környezetvédelmi hatóság oldaláról jóváhagyták a Mal által prezentált dokumentumokat.

A parlament egy héttel az iszapkatasztrófa után fogadta el a lex Malt, [2] amelynem értelmében egy tizennyolc tagú titkárság irányítja a céget. Bakondi György másnap mutatta be [3] a testületet, a felügyelők között említette Kling Istvánt.


A cikkben hivatkozott linkek:

* [1] http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/vorosiszap-az-vizsgalodik-aki-jovahagyta-20317 40/
* [2] http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/10/11/alkotmanyellenes_lehet_a_mal_allamosit asa/
* [3] http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/10/12/reggel_ota_az_allam_iranyitja_a_malt/



http://index.hu/belfold/2010/10/20/kling/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a POFÁTLANSÁGNAK NINCSENEK HAT
  2010-10-23 18:12:52, szombat
 
  A POFÁTLANSÁGNAK NINCSENEK HATÁRAI!

2010.10.21, 17:40 (10.21, 18:05)

Amikor segítségnyújtásról van szó, Feleségemmel nem tétovázunk; szerény lehetőségeinkhez mérten hamar cselekszünk. Hiteltelen macskajancsik felkérésére sohase vártunk; a vörös-iszap katasztrófát követően is hívtuk a 1752 segélyvonalat.

Tegnap vettem kézhez egy pimasz levelet orbán viktortól és schmitt páltól, melyben azt kérik, hogy a mellékelt csekken a károsultak javára küldjünk pénzadományt.

Ebben a levélben a magyarok összetartására apellálnak épp azok, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy közöttünk minél nagyobb legyen a széthúzás! Ezek a lelkiismeretünkre akarnak hatni, ugyanakkor mindent megtesznek annak érdekében, hogy ilyen többé sose legyen nekünk!

Ma ugyanis az a "trendi", hogy leírjuk a lúzereket; (losers) átlépjük padlóra került honfitársainkat, mert csakis a grafikonokon jól ábrázolható eredmények, azaz a profit számít! Márpedig a vesztes nem termel semmilyen értéket, csak nyűg a társadalom nyakán. Mint ahogyan az a nyugdíjas is, aki többé már nem tud adni gyermekeinek, unokáinak! Az emberi létnek és minden más értéknek egyedüli mérőeszköze a pénz lett!

Most igen nagy sz@rban van a költségvetés; kifosztott magán-nyugdíj pénztárak is üresen tátongnak.

SEHOL SINCS PÉNZ!

A politikai foglyokat is megörökölt, őket továbbra is fogságban tartó cionista hatalomnak még van pofája tőlem pénzt kunyerálni! -- és persze feltehetően nem csak tőlem, másoktól is.

Hát nem! Nekik nem! Semmi szín alatt sem!

A pimasz arcátlanság a levél harmadik bekezdésben kulminál, ugyanis nem veszik számba az adakozni szándékozók anyagi helyzetét; és csak adakozói akarattal számolnak, mintha csakis és kizárólag akaraton múlna, hogy valaki adakozik-e, vagy sem!

Tehát tarháló levelet küldenek azok, akik, ha nem is maguk rabolták ki ezt az országot, fosztották ki és alázták meg a nemzetet, ám ehhez a világra szóló gyalázathoz mindvégig készséggel asszisztáltak; és azóta is éjt nappallá téve kotorásznak az évek óta már megüresedett zsebeinkben.

Ezt teszik ahelyett, hogy azonnal őrizetbe vennék a vörös-iszap katasztrófa okozóit, előidézőt! És persze az országot tönkretevő összes többi bitangot is.

E tarháló levél 4. bekezdésében ráadásul olyan rablógyilkos gazembert állítanak elém karitatív példaképnek, (soros györgyöt) akinek taposóaknák gyártásában is, és művégtaggyártásban is óriási érdekeltségei vannak a rossznyelvek szerint; és aki ennek megfelelően egyik kezével megsebesíti ártatlan embertársait, másikkal meg drága pénzért gyógyítja a végtagjaikat vesztett szerencsétleneket! Megjegyzem orbán viktor is soros-növendék.

A mellékletben található adománykérő levél helyett egy valóban nemzeti kormány olyan értesítést küldene nekünk, hogy a vörös-iszap katasztrófa okozóit őrizetbe vették, rablott vagyonukat zárolták; mivel halálos ítéletet nem lehet többé hozni, a bűnösöket életfogytiglani kényszermunkára ítélték; és a lopott vagyonukat már el is kobozták; abból minden károsultat bőségesen kártalanítottak.

Egy nem csak szólamokban nemzeti kormány! -- tarhálás helyett arról értesítene minket, hogy minden elszenvedett kárt a károkozók vagyonából kárpótolták, nem pedig magán személyek adományaiból; a fennmaradó összerablott milliárdokból pedig, melyhez sok ártatlan honfitársunk vére tapad, szolidaritási és kártalanítási alapot hoztak létre a jövőben felmerülő károk kompenzálására is. Ennek a sok-sok milliárdnak egy részét azonnal közmunka program beindítására különítették el, többek közt mindazon hajléktalan honfitársaink számára, kik önhibájukon kívül vesztettek talajt, mint pl. a devizahitelesek, kiket a bankok állami segédlettel tettek hipp-hopp földönfutókká!

E program keretében átmenetileg lakhatást is biztosítanak a hajléktalanná vált, és ezért munkanélkülivé is vált embereknek, amíg a népünket fosztogató, itt randalírozó bitang bankároktól visszaveszik a jogtalanul eltulajdonított lakásokat, egyéb lakóingatlanokat!

Számtalan közmunkaprogramot lehetne elindítani, ehhez csak tanulmányozni kellene a két világháború közötti időszak gazdasági és szociális intézkedéseit, ugyanis ott a bizonyíték arra, hogy néhány év alatt talpra lehetett állítani a teljesen kivéreztetett, keresztre feszített Magyarországot. Jó szándéktól vezéreltetve ismét talpra lehetne állítani ezt az országot a jelenlegi szörnyű állapotából is!

Egy valóban nemzeti kormány arról értesítené a választópolgárait, hogy a második körben zárolták a leggazdagabbnak számító ezer országrabló briganti vagyonát, bankszámláikat mindaddig, amíg nem tudják hitelt érdemlően igazolni a vagyonszerzésük törvényes voltát.

De egy valóban nemzeti kormány még ennél is sokkal jobb, sokkal olcsóbb megoldást választana! A hírközlést a hazaáruló, cionista gazemberektől megtisztított médiára hagyná, hiszen a médiának ez a testéhez legjobban álló, szakmába vágó feladat.

Tehát a TV-ből értesülnénk a nagyszerű hírről, így a nyomdai és a postai kézbesítés költsége is 100%-ban megtakarítható lenne, és a média még örülne is annak, hogy végre költségmentesen tud szerkeszteni műsort; ingyen tud szenzációt közölni a nagyérdeművel. Merthogy a jelenlegi körülmények és viszonyok között a két évtizede várt elszámoltatási, felelősségre-vonási program elindításának kétségtelenül szenzációkeltő hatása lenne!

Vattay Szabolcs


http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=szabolcs&cikk=1#cik k
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ZAGYALÁSOM avagy a TITÁN hábor
  2010-10-23 18:06:21, szombat
 
  ZAGYALÁSOM avagy a TITÁN háborúja
Már ismert, de...
Dr. Balogh Zoltán megadta a választ.
Mottó: Az emberi kapzsiság a félelem azon minősített formája, amikor az ember képtelen felfogni cselekedeteinek következményeit.



Kedves Olvasó!
Az alábbi gondolatokat, és tényeket, akár fikció, akár az ,,égiek" üzenete, szeretném megosztani veled.
Nem szokásom reflektálni a napi politikára, de az információ súlya kényszerít, hogy minél többen megismerkedjenek egy olyan vetülettel, amiről a média HALGAT!
A ,,vörös iszap" tragédia előzményeire, és azok napjainkra való kihatására illetve azok összefüggéseire rávilágítani ebben a rövid írásomban.
Nem is olyan régen, - egy éven belül - hallgattam egy beszélgetést egy professzorral valamelyik rádióadón arról, hogy miért is hűl rohamosan a Hévízi tó vize, valamint arról, hogy a magyar bauxit tartalmazza a FÖLD, TITÁN fémkészletének ,,mellesleg" egy nagyon előkelő százalékát.
Szó esett arról is, hogy még a 70-80-as években sikerült megoldani a titán nagyüzemi kinyerését a timföldből, illetve abból a vörös iszapból, ami most a katasztrófát okozta.
Ahogy ennek hírét vették az oroszok, mindent letitkosítottak, és ezután a timföldet, úgy ahogy volt kivitték az országból, és alumíniummal ,,fizettek".- (- Kíváncsi lennék, valójában mekkora értékhányadát kaptuk vissza? - a titánnak, pedig úgy, ahogy volt nyoma veszett.) (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA)
A ,,Módszerváltás" után, megszűnt az a volumenű timföld export, mint a korábbi 3 évtizedben, és hazai feldolgozás került előtérbe, ezért lehetett ,,bagóért" privatizálni a hazai alumíniumgyártást, mert az akkor éppen nem létezett - a mai volumenéhez képest. (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA)
Az iszap pedig csak gyűlt-gyűlt, a ,,sumákolás" pedig csak egy nagyon szűk politikai és gazdasági kör kiváltsága maradt, akik tudták, hogy bizonyos mennyiségű zagy felhalmozódása után, gazdaságossá válik egy titán feldolgozó üzem létesítése a zagytározó mellett.
A zagy ökológiai veszélyessége pedig, politikailag jól alátámaszthatja majd, egy feldolgozó, semlegesítő üzem létrehozását, természetesen külföldi tőke bevonásával, és közben akár ,,sumákban" akár jogilag megcsavarva kiviszik megint egyik legfőbb nemzeti kincsünket az országból, aminek a profitja megint nem az államkasszát fogja gyarapítani. (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA)
Hogy miről is van szó, ajánlanám olvasásra az alábbi cikket.
DOBRÁNSZKY JÁNOS
Titán a fém, amelyet a repülés tett naggyá
A cikkben a szerző bemutatja a titánötvözetek legfontosabb tulajdonságait, ismerteti a fémtitán gyártására W. Kroll által kidolgozott módszert, és szemléletes illusztrációkon keresztül betekintést nyújt a titánötvözetek alkalmazásába. Számos adatsor ismertetésével tekinti át a titán világpiacának forgalmi adatait, valamint a közelmúlt hazai titánium portjának szerkezetét.
Visszatérve néhány gondolat erejéig a Hévízi tóhoz, a tó kihűlés abban függ össze a bauxit bányászattal, hogy az oroszok ragaszkodtak a bauxit mély műveléséhez, ami azt jelenti, hogy iszonyatos vízmennyiséget kellett kiszivattyúzni ahhoz, hogy gazdaságosan folytatni tudják a bauxittermelést. A beszélgetésből nem derült ki, hogy napjainkban használják -e még ezt a kitermelési módot. (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA) Hévíz - nemzeti kincsünk!
Visszatérve a ZAGYALÁSOMHOZ, a timföld, a bauxit, már nem először okoz Ökológia problémákat kis-hazánk eme nyugati szegletében, ami az emberi kapzsiság következménye volt.
A média folyamatosan a nehézfémekről, és a radioaktivitásról ,,zagyvál", és senki nem beszél a ZAGY egyéb értékeiről, fontosságáról.
A katasztrófa helye, és időzítése megint a ,,véletlen" kategóriát túlhaladja, azzal, hogy 100%-ban lefedi az érdeklődést, és nem hagy helyet és időt azon belpolitikai történések publikálásának, ami szintén eddig nagy közérdeklődésnek örvendett.
Z-agyalásom, ami lehet fikció, de akár előzetes figyelemfelhívás az égiek felől, tetten kell érni azokat a ,,jó szándékú" befektetőket, akik az általuk diktált feltételek mentén, segítenek a zagy hatástalanításában, esetleg ,,biztonságosabb" helyre való szállításában. (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA)
A vörösiszap összetétele:
Fe2O3 (vas-oxid) 40-45 % ez adja az iszap vörös színét
Al2O3 (alumínium-oxid) 10-15 %
SiO2 (szilícium-dioxid) 10-15 % nátrium vagy kalcium-alumínium szilikátként van jelen,
CaO (kalcium-oxid) 6-10 %
TiO2 (titán-dioxid) 4-5 % (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA) - hogy lehet, hogy nem mi profitálunk belőle?
Na2O kötött nátron 5-6 %
Csak számolj utána Kedves Olvasó!
Az az 50 millió köbméter vörös iszap titán-dioxid 4-5%-a hány ezer tonna titán kinyerésére alkalmas!?! Durván 200.000 - 250.000 tonna. Titán. A többit csak gondold utána!
Magyarország a természeti kincseivel a világ leggazdagabb országa lehetne! Kincseinket évszázadok óta folyamatosan rabolják a nálunk magasabb életszínvonalon élő nemzetek kapzsi üzletemberei és a tőlünk keletre eső azonos gondolkodású sátán-szolgák! Magyarországon a legutolsó hajléktalan is Mercedes-szel járhatna.
A világ technológiai igénye a repülő, és űripar egyre több titán ötvözetet igényel.
Atlantisz idején is a technológiai fejlettség elért egy olyan szintet, amikor a földön kívüliek is bekapcsolódtak a földi ember életébe, és végül is odavezetett a harc, ami a legendáriumban a TITÁNOK HÁBORÚJA néven maradt fenn.
Szándékosan nem linkelek egy írást sem, mert erről nagyon sok írás, megközelítés van fenn a neten, mindenki találja meg a hozzá legközelebb állót. Én úgy gondolom, hogy a TITÁN, ami a technológiai fejlődés egyik kulcs anyaga, a kezünkben van, és csak rajtunk múlik, hogyan sáfárkodunk vele.
A Vörös iszap tragédiája egy nagyon fontos figyelmeztetés mind azoknak, akiknek felelőssége a JÖVŐ formálása, de fontos mindnyájunk számára, hogy kaptunk egy újabb lehetőséget, amivel megalapozhatjuk pozitív jövőnket.
Ne járjunk úgy, mint a makói gázkészlettel, amit külföldiek termelnek ki, és nekünk meg kell vásárolni a drága, külföldről ideszállított gázt. Csak a gázkincsünkkel Magyarország adósságmentes ország lehetne. A teremtő annyi gazgadságot adott ennek az országnak, hogy az egész történelem során folyamatosan orzók járták és járják földünket. A határt sem véletlenül nyittatták ki...
Az a szociális immunitás, amit a kapzsiság létre tudott hozni, csak folyamatos ellenőrzéssel, és jogi szabályozással előzhető meg. El kell odáig jutni, hogy mindenki a gazda szemével tekintsen közjavainkra, és aki nem képes erre, azt a törvény eszközeivel RÁVEZETNI, de a ,,kettős mérce" mellőzésével.
ELŐSZÖR SZERETETTEL, AZUTÁN SZIGORRAL, és KÖVETKEZETESSÉGGEL.

Gondolatébresztőnek ennyi részemről, a többit a jövőre bízom, az Égiek gondoskodására.
Köszönöm, hogy megoszthattam veled ezt a néhány gondolatot Samael / gyury





Már ismert, de...
Dr. Balogh Zoltán megadta a választ.
Tudvalevő az amerikaiak U2 kémrepülőinek a sorsa, melyek 21.000 m magasságban, 900 km/óra sebességgel haladtak. Ezeket az oroszok rakétákkal le tudták lőni. Erre az amerikaiak megalkották az SM 71 Black Bird nevű kémrepülőt, mely 26,000 m magasságban 3,200 km/ óra sebességgel repült. Ezt a magasságot már nem tudták elérni az oroszok, de abban a magasságban a nyomást csak a titán képes kibírni. (nem a nyomás itt a lényeg, hanem a könnyűség és erősség kellő összhangja)
A Nyírád környéki bauxit, timföld tartalmazza ezt az oroszok részére stratégiailag fontos fémet.
Gillemot László professzor 1949-1952 között kidolgozta a technológiát, a titán oxidból fém titán előállítását, és 1954-ben elkezdték építeni az üzemet, mely arra lett volna hivatva, hogy 5 millió tonna titánoxidból 4 millió tonna fém titánt termeljen ki. Aztán akkori ára a londoni tőzsdén kilónként 10 dollár volt. Ez 40 .000.000.000 !!!! (az 1960-as években) dollárt tesz ki. Hatalmas kincs, ezért már érdemes beruházni, tehát elkezdtek építeni egy reaktort, laboratóriumot, és a hozzá tartozó üzemet.
A tervek szerint 1955. december 31-én kellett volna az üzemet átadni. Ebből nem lett semmi, mert hirtelen leállították az építést. Gillemot professzor 1957-ben megkapta a második Kossuth díját, a magyar nyersanyagból fémtitán előállítására.
Az ötvenes évek elején, az oroszok még sehol sem voltak a titán előállításának technológiája területén, ezért Gillemot professzornak el kellett utaznia a Szovjetunióba, hogy ingyen, és bérmentesen átadja, és betanítsa a módszerét.
1958-ban az elhárítás megjelent, orosz kamionokra felrakták az egész laboratóriumot, és minden mozdíthatót, az összes dokumentációval, és orosz katonai kísérettel elszállították "ismeretlen helyre". (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA) Valójában oda, ahova Gillemot professzornak el kellett utaznia a Szovjetunióba, megtanítani, átadni a technológiát. Gillemot professzor tanítványa, Mihara Ferenc docens adott bővebb tájékoztatást a titán lényegéről, és a körülményekről.
1962-ben Apró Antal aláírta, és Kádár János jóváhagyta a Timföld-alumíniumszerződést a Szovjetunióval. Ebből a szerződésből Apró Antal kihagyta a titán sorsát, ezt nagylelkűen oda ajándékozta az oroszoknak. Mi több, a timföldet el kellett szállítani a 2500 kilométerre fekvő Volgográdba, fizetni a szállítást, amely további iszonyú teherként jelentkezett. (MAGYARORSZÁG ISMÉTELT KIFOSZTÁSA)
Ezek szerint 6000 tonna szállítását fizettük Volgográdig, az oroszok valószínűleg az egy tonna alumínium tömbök szállítását viselték visszafelé. (Csoda-e hogy éppen Gyurcsánynak a birtokába kerültek timföld bányák?!) Bauxitot bányásznak, timföldet nem. De Gyurcsány Ferenc birtokában vannak a timföldgyárak(!).
Eddig a fémtörténet, de nézzük a vízügyet, ami még ennél is nagyobb katasztrófához vezethetett volna. Amikor a tó még sértetlen volt, a karszt vízmagassága, az Adria vízszintjéhez képest 176 méter magasan volt. Akkor 116 méteres karsztvíz-oszlop préselte be a gyógyvizet a tóba, 550-600 litert másodpercenként. Ennek eredményeként, két nap alatt a tó vize kicserélődött, és nem tudott lehűlni. Amikor kipumpáltak 10 milliárd tonna kristály tiszta karszt vizet (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), melynek 60 százaléka ment a Dunába (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), a karszt vízoszlop lecsökkent 4 méterre. Ez a depressziós tölcsér nem állt meg, hanem haladt Budapest felé. Ott mindössze már csak két méteres volt a túlnyomást biztosító karszt vízoszlop.
Ekkor előjöttek egy őrült tervvel, hogy 32 centiméterrel csökkenteni kell a tó vízszintjét, és akkor a kisebb nyomás eredményeként továbbra is kellő mennyiségű lesz a melegvíz-hozam. Ez nem működött, mert a fürdőzők lábai felkavarták a fenéktalajt. Ekkor azt tanácsolták, hogy meg kell szívni a melegvíz-forrás kráterét, de a beomlás veszélye miatt Dr. Balogh ebbe nem egyezett bele. Ekkor a tótól néhány kilométerre fúrtak kutakat, és csövön szándékoztak elvezetni a gyógyvizet, hogy hozzá juthassanak a tó alatt fekvő titánhoz.
Az Országos Tervhivatal elnöke Faluvégi Lajos akadályozta a tervet, ezért létrehozták 1987-ben a Tervgazdasági bizottságot, amely bizottság felettese lett a Faluvégi hivatalának. A Tervbizottság elnöke Medgyessy Péter a D209 ügynök lett.
Később Grósz Károly miniszterelnökkel és párttitkárral kiegészült a rablóbanda, és az ügyet az iparügyi miniszter, és az Aluminiumipari Tröszt vezérigazgató hatáskörébe utalták.
1987. június végén aláírták a Hévízi-tó, Budapest gyógyforrásai, és a közép-dunántúli vizek halálos ítéletét. Kapolyi László iparügyi miniszter személyesen, az egészségügyi miniszter helyettese, az Országos vízügyi hivatal elnökhelyettese, és a Budapesti Fővárosi Tanács elnökhelyettese látták el kézjegyükkel. Ez utóbbi ezzel lemondott a Budapesti gyógyvizekről!
Medgyessy jóváhagyta, de a Hévízi tó működését irányító dr. Balogh Zoltánnak is alá kellett volna írni. December 15-ére összehívták az értekezletet Budapestre, de már 14-én megérkezett a másnapi értekezlet szövege és határozat! Dr. Balogh magával vitt egy munkatársát, és vele olvastatta fel a tiltakozásukat. Ekkor magából kikelve odarohant Dósa Lajos az Alumínium tröszt elnöke, elragadta a mikrofont, és üvöltötte, hogy a projektet azok ellenzik, akik nem értenek hozzá, és ezt végre kell hajtani.
Dr. Balogh Zoltánnak két lehetősége volt. Vagy lemond, és akkor tucatnyi ember kap az állásért, és aláírják, vagy szembefordul a szovjet hadiipar igényeivel. Szót kért, és megtagadta az aláírást. Szerencsére a vízügyesek is mellé álltak, és Németh Miklós, aki időközben miniszterelnök lett, leállította az egész gyalázatos tervet.
Ha megvalósult volna, akkor a Duna vize befolyt volna az ivóvízbe az összes szutykával, nem lennének gyógyfürdők Budapesten, és nem lenne a Hévízi tó.
Rendszerváltáskor Dr. Balogh Zoltán reumatológus főorvos az újságokból értesült róla, hogy fegyelmi indult ellene, és kitiltották Hévízről. Két évig pereskedett, megnyerte a pert, visszahelyezték az állásába, de már belefáradt a küzdelembe. A kutatási eredménye a porckopásról ott nyugszik a fiókjában.
Most a harmadik köteten dolgozik, melynek a fő címe továbbra is ugyanaz, alcíme: "Vádirat". Ebben a kötetben megírja, hogy ki mit tett Magyarország érdekei ellen, dokumentumokat mellékelve megnevezi név szerint azokat, akik 1962 és 1989 között Magyarország kirablásában részt vettek.
Kapolyi László arról is híres, hogy orosz kutatókkal felfedeztek nagy mennyiségű szenet, ünnepélyesen megnyitották a bányát, amelybe előzőleg hordattak néhány kamion szenet. Az első és utolsó csille kigördült a szénnel, az oroszok felvették a kutatásukért a búsás jövedelmet. A szén meg sehol.
Kérdem én: meddig kell várni, hogy ezek a csavargó oroszok szolgái bíróságra kerüljenek? Ma milliárdosok, és börtön helyett bársonyszéken ülnek. A klikk ma is együtt van, és továbbra is az ország érdekei ellen tevékenykednek, a saját zsebük javára. Egyedül álló ország vagyunk a világon, ilyen nyílt rablást talán még az afrikai diktátorok sem vittek végbe.
Vajon mit szólna ehhez a rabláshoz a hágai nemzetközi bíróság?
Dr. Balogh Zoltán kiállásával nagy szolgálatot tett a nemzetnek.

Forrás: sokkaljobb levelesláda

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenet a Csonkahazából
  2010-10-23 17:55:21, szombat
 
 
Adjon az Isten!

Az alábbi levelet a Csonkahazából kaptam, azzal a kéréssel, hogy tegyem közzé, terjesszem. Alább bemásolom az üzenet teljes szövegét.

Ez a levél tiltakozás Smidtt Pál, Magyar (?) Köztársasági elnök bukaresti nyilatkozata ellen, amikor a Csonkahaza hivatalos képviselője Bukarestből üzente nekünk, erdélyi Magyaroknak, hogy legyünk "jó" román állampolgárok, neveljük rendre a gyerekeinket, fizessük az adót rendesen a román államnak, s majd csak azután kérjünk jogokat a románoktól...
Kérlek olvassátok el, s ha úgy gondoljátok, terjesszétek! Köszönöm!


Üdv: Évi - Székelyföld, Háromszék

Nos, ez sokunknál kiverte a biztosítékot - s a jelek szerint a Csonkahoni Magyarok sem azonosulnak ezzel a kijelentéssel.





TESTVÉREIM, SZÉKELY-MAGYAROK





Kérlek Benneteket, bocsássatok meg, bocsássatok meg, az egyszerű Magyar testvéreiteknek

kik ugyanannak az elnyomó és Világuralomra törő, szélsőséges Cionista szervezetnek a

gyötrő, elnyomásában szenvednek mint Ti. Ugyanúgy elátkozott és elnyomott, a hatalom kiszolgálóitól üldöztetve élik meg napjaikat.



Kiknek feladatuk volna, a Nemzet egyesítése, elárult, megcsonkított Hazánk érdekeinek képviselete,



AZOK, MA MINDENKIT ALÁRENDELT VISZONYBAN KEZELNEK, VELETEK

EGYÜTT, HISZEN, A GAZDÁIK EZT KÖVETELIK TŐLÜK!



Emlékezzetek, 2004, december 05-re, akkor is elárulták a Nemzetet és a Határon túl élő Testvéreinket.

Majd, egymásra mutogatva, hárították a felelősséget, mi pedig igen éles szemmel méregettük egymást.



Ugyan kiderült, hogy eget rengető csalás és hazugság mozgatta a rugókat, hogy az Anyanemzetet és a Székelységet összeugrassza, de ez nem sikerült. Ezután ugye, jöttek a cigány gyilkossági sorozatok, a Csonkában, amiről kiderült, hogy nem teljesen úgy volt, ahogy azt beállították. Ismét nem sikerült kirobbantani a polgárháborút, hogy beavatkozhassanak.



Majd a Székelyföldi pártoskodások és megosztási kísérletek, amik ugye mégis eredményesek voltak a jelek szerint, hiszen megosztottá tette a Székelységet. Szétszaggatták, megosztották, ha csak ideig-óráig az embereket, reménykedem, hogy előbb észhez tértek és láttok tisztán, mint a Csonkában élők, hiszen a Székely csavaros észjárásáról híres.



Most, napjainkban, itt van az újabb, szégyenteljes esemény, amihez semmi közünk, hiszen

eszünkbe sem jutott volna, azokat a kijelentéseket tenni, amit,



EZ A SENKIHÁZI, KÖZTÁRSASÁGI ELNÖKNEK CSÚFOLT BÁB, MERÉSZELT

MEGTENNI BUKARESTBEN.

NEKEM,-NEKÜNK, ILYEN KÖZTÁRSASÁGI ELNÖK, NEM KÉPVISELŐNK.

NEM NEVEZHETŐ, MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRNAK



Aki nem ismeri a Székelységet, nem ismeri a Székely embert, nem ismeri a Székely szívet, mentalitást, nem rendelkezik egy fikarcnyi információval sem, arról, hogy amíg itt a pártoskodás és a koncért való viaskodás folyt, addig a Székely-Magyar naponta harcolt, az Anyanyelv megtartásáért, hogy gyermekeit, Magyar nyelvű iskolába járathassa, hogy azok ne legyenek megszüntetve, hogy megőrizze, Petőfi-t, Arany-t, Ady-t és több jeles költő, versét kívülről szavalta, megszégyenítve a Csonkabeli oktatási színvonalat.

Hogy, szégyenkezve kell hallgatnom a Székely kisgyermek verselését, mert Ő jobban tudja, mint én. Holott, magam Magyarnak vallom, de tudásom fel sem ér az Övéhez.

Azt, hogy ötéves gyermek, oly szeretettel szorítja magához a koronás-angyalos címerünket, mint édes szerelmesét öleli az ember,

Hogy kilenc éves kisleány, egy nemzeti gyásznap alkalmával elmondott beszédét, megilletődött felnőttek hallgatják.

Minek nevezik ezt, ha nem Hazaszeretetnek? Erről híresek a Székelyek!

Ezt nem ismerni, és véleményt nyilvánítani a SZÉKELYRŐL ennek hiányában



HALÁLOS BŰN



A Székelység ellen, ugyanúgy, mint a Magyarság ellen.



Igen Testvéreim!



Ezt Schmidt Pál köztársasági elnök, meg merte tenni, aki a fidesz kiemelt politikusa, jelenleg, köztársasági elnök/nem nekünk/!!!

Szélsőséges Cionista politika ide vezet.

Ha a cigánnyal nem, akkor a Székellyel, majd sikerül az összeugrasztás!

Testvérek!

Bocsánat, nem mi mondtuk, nem is gondoljuk, mert tudjuk, a Székely, igen konok, de szorgalmas és kitartó ember. Szíve tele szeretettel és az utolsót is megossza, mert EMBERBŐL van,

Mert ha a Székely nem őrzi, lehet a Magyar nyelv, már rég eltűnt volna.

Mindezekért, hálával tartozunk Nektek, aki pedig ismer, az tudja, nem beszélek mellé.

Magam, hasonlóan hálás vagyok, sok dologért, hogy megélhettem, és megismerhetem, rajtuk keresztül az igazi emberséget.



Testvéreim!



Őszinte szívvel, kérem a megbocsátást, hiszen, aki a mi, az én nevemben nyilatkozott, az számomra-számunkra ,,SENKI"! Ki így nyilatkozik RÓLATOK az hazudik, bár örök életében ebből és így élt, hiszen, mindig csak a kispadon ülve, mások sikereinek fényében létezett. Nézzétek meg a"nagy szerepléseit"

Nézzétek meg, kivel-kikkel ereszkedik tárgyalásba? És gondoljátok át...



A Csonkabeliek nem így gondolják, hiszen ismerik a Székelységet.

Ismerjük egymást, tudjuk, mindkét Nemzet az életéért-létéért harcol.



Ne feledjétek, nem Mi mondtuk, nem is gondoljuk, kik ezt és így gondolják-mondják, azok sosem képviselik, sem a Csonkabeli, sem a Székelység érdekeit.

Azok rabszolgák a hatalom és a pénzimádat rabjai, Istenük sosem volt, nem is lesz és bármire képesek, hogy az előbbi kettőt, maguknak tudják.



TESTVÉREK!

Kérlek benneteket, ne haragudjatok, semmi közünk a Bukaresti nyilatkozathoz,ilyen sosem jutna eszünkbe. Mondhatom, minden Magyar nevében. Mondhatom, az üldözött, GÁRDA nevében, mint, egyszerű Magyar ember.


Szebb Jövőt! Isten tartson!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Demszky szelleme tovább él a f
  2010-10-23 15:25:51, szombat
 
 
Demszky szelleme tovább él a fővárosban

Sajnos, ismét nem csalódtunk: a budapesti polgárok által leváltott Demszky Gábor korábbi helyettese és legfőbb bizalmasa, Atkári János, mint gazdasági tanácsadó szivárgott vissza a városházára. Küldetése és célja egyértelmű, visszacsempészni a liberalizmust Budapestre.

Céljait egyfajta küldetéstudattól vezérelve harsányan hangoztatja. Az elmúlt napokban több interjút is adott, melyekben fővárosi megszorításokról, illetve a privatizáció szükségességéről értekezett. Mintha a nép őt választotta volna meg főpolgármesternek. Ugyanakkor - miközben az új Közgyűlés jószerivel meg sem alakult - olyan számadatokat tár a nyilvánosság elé, amelyekről még a képviselők sem értesülhettek.




Korábban Tarlós István főpolgármester is ígéretet tett arra, hogy Atkári Jánosnak nem lesz politikai szerepe, most mégis elszabadult és úgy nyilatkozik a sajtónak, mintha legalábbis első helyettes lenne.

Véleményünk szerint a budapestiek nem a liberális gazdaságpolitika továbbfolytatására, és főként nem Atkári Jánosra szavaztak.Szereplése azonban több kérdést is felvet:

1. Kinek a felhatalmazásával adja nyilatkozatait?

2. A jövőben is liberális tanácsokkal kívánja segíteni Tarlós István munkáját?

3. Mi a jelenlegi tisztsége és egyáltalán miért kell alkalmazni?

Jobbik Fővárosi Frakció


barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanulság
  2010-10-23 15:25:00, szombat
 
  Az EU és a a cigány-kérdés


Tapsol Európa társadalmának jó része. Krokodilkönnyeket hullatnak az emberjogi biznisz farizeusai, mert kiderült, az Európai Unió meghátrált az uniós nagyhatalom Franciaország előtt.

TANULSÁG A HISTÓRIÁBÓL HOGY AHOL LÉTEZIK KEMÉNY KEZŰ VEZETŐ OTT AZ EU BÜROKRÁCIA HATALMA MEGBUKIK. HA NÁLUNK LETT VOLNA VALAHA GERINCES MINISZTERELNÖK, NEM ITÉLT VOLNA EL MINKET ÁLLANDÓ JELLEGGEL A BRÜSSZELI CIGÁNY BUSINESS.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még nem szakad a Fidesz és a K
  2010-10-23 15:02:03, szombat
 
  Még nem szakad a Fidesz és a KDNP - Fizetett hirdetésben üzenget a párt
Meggyes Tamás, Tétényi Éva, Esztergom, közgyűlés, KDNP

Esztergomban Meggyes Tamás leváltása óta nem csitulnak az indulatok, a fideszes többségű képviselő-testület ahol tud, keresztbe tesz az új polgármesternek. Azonban már nemcsak a független városvezető és a Fidesz között vannak feszültségek, a szövetséges KDNP esztergomi szervezete is elhatárolódott a képviselőktől.



Áll a bál Esztergomban, amióta az önkormányzati választásokon a független Tétényi Éva tönkreverte a Fidesz-KDNP színeiben induló korábbi polgármestert, Meggyes Tamást. A fideszes többségű képviselő-testület alakuló ülésén például nem választottak alpolgármestert, mert a Fidesz-frakció levélben közölte a polgármesterrel, hogy fél évig egyikük sem hajlandó alpolgármesteri tisztséget ellátni. A vita folytatódott csütörtökön is, ekkor sem sikerült alpolgármestert választani, ehelyett a frakció olyan előterjesztéseket fogadott el, melyek a polgármester összes jogkörét elvonják. A fideszesek viselkedését a városháza előtt összegyűlt több száz fős tömeg füttyszóval "díjazta".

A pohár már a Fidesszel szövetséges KDNP-nél is betelt. A párt helyi szervezete egy fizetett politikai hirdetésben határolódott el a fideszes képviselőktől. Ebben azt írják: nem tudnak azonosulni a Fidesz képviselőinek ünnepi alakuló testületi ülésen tanúsított magatartásával, mert ez a viselkedés ellenkezik a keresztény demokrácia és Országos Választmány Nemzeti Együttműködésre való felhívás szellemével. "Kérjük az építő szándékú, nyugalmat teremtő, partneri kapcsolat tárgyalásos kialakítását" - tették hozzá.

Mészáros János elnök a STOP-nak elmondta, a problémájuk leginkább az, hogy a fideszesek által tanúsított merev elzárkózás nem tükrözi a választók akaratát, akik a nemzeti együttműködésre, és a párbeszédre adták a voksukat.

Emellett azt is sérelmezik, hogy a jelölések során velük egyáltalán nem egyeztettek a fideszesek, akik sem az országgyűlési, sem az önkormányzati választások előtt nem keresték meg őket.

"A jelöltek a Fidesz-KDNP színeiben indultak, erre azért volt lehetőség, mert az országos vezetőség között van egy megállapodás, hogy a jelölteket Fidesz-KDNP színekben indítják. A gond ott van, hogy végül csak fideszesek indultak, KDNP-s jelölt, párttag nem volt a nevek közt" - avatta be a STOP-ot az elnök, aki elismerte: ők sem kezdeményeztek párbeszédet, de azért, mert szerintük egy szövetségen belül a listaállítók feladata az egyeztetés a szövetség tagjaival.

Kérdésünkre, hogy mindezek miatt - az országos megállapodást felrúgva - helyi szinten lesz-e szakadás a két párt között, Mészáros János azt mondta: nem gondolja, hogy szakadni kellene. A hirdetéssel csak jelezték, hogy van egy közös értékrend, amit képviselni kell. Mészáros úgy vélte, párbeszéddel áthidalhatók a problémák. Hogy a pártok felsőbb szintjeit értesítették-e már a helyzetről, arról az elnök azt mondta: a megfelelő fórumokon megtörténtek az egyeztetések, mindkét párt vezetése tájékozódott már, ő pedig a jövő héten egyeztet a KDNP vezetésével.

A helyi Fidesz egyébként a hirdetés dacára sem nyugodott meg, pénteken például kiadtak egy közleményt, melyben azt állítják: Tétényi Éva elállta az országgyűlési képviselői irodáját kiürítő Meggyes Tamás élettárasának és távozó autójának útját, majd a portást is megkérte, hogy segédkezzen Meggyesék feltartóztatásában.

A párt szerint Tétényi Éva azzal vádolta Meggyes Tamást, hogy az önkormányzat tulajdonát akarja ellopni, holott a képviselő korábban már jelezte neki, hogy csak a személyes dolgait viszi el, ráadásul erre engedélyt is kért, amit megkapott.

"Mára kiderült, mennyit ér Tétényi szava: míg nyilvánosan megígér valamit, a városházán - arra számítva, hogy cselekedetei nem kapnak nyilvánosságot - éppen az ellenkezőjét teszi. A különösen visszataszító ebben - az országgyűlési képviselő rágalmazásszámba menő feltartóztatásán túl - hogy Tétényi az ügyek nyílt elintézését ígérte kampányában. Igaz, korábban az egyeztetésekről szóló ígéretét is megszegte, amikor a 15 tagú testület általa tervezett bizottságairól "elfelejtett" szóba állni a 10 fideszes képviselővel. És akkor is megszegte, amikor a város főterére hívta tüntetni híveit - miközben kampányanyagaiban 'nyugalmat' ígért a városi fesztiváloknak otthont adó Széchenyi téren" - írták közleményükben.

A frakció egyben felszólította az új polgármestert arra, hogy "hagyja már végre abba az egész Esztergomot lejárató, botrányba keverő, rossz hírbe hozó ámokfutását, fejezze be a Meggyes Tamást lejárató, az egész esztergomi Fidesz-frakció személyes fenyegetésébe torkolló kampányát. Térjen vissza a törvényes városvezetés gyakorlatához, amit tegnap, a képviselő-testület első érdemi, munkával foglalkozó ülésén rögtön letért, nemcsak a döntéshozatalt gátolva és nemcsak törvénysértő módon vezetve az ülést, de a meghozott határozatok hatályba lépését is jogellenesen akadályozva".

Tétényi Éva az MTI érdeklődésére elmondta, a városházi dolgozók hívták fel a figyelmét, hogy a Fidesz frakció tagjai, élükön Steindl Balázs elnökkel bútorokat cipelnek ki a Meggyes egykori irodájából. Ő lement a portáshoz és megkérte, állítsa meg az autót, majd megkérdezte a gondnoktól, hogy készült-e leltár. Igenlő válasza után a portás a járművet kiengedte az udvarról, tehát nem felel meg a valóságnak, hogy az autót feltartóztatta.

A polgármester asszony hozzátette, az autót Meggyes Tamás élettársa, Búzásné Zimon Andrea vezette, aki a városszépítési osztály vezetője. Ő az esetet a személyes szabadság korlátozásának tartotta és kihívta a rendőrséget. Az egyenruhások rögzítették a bejelentő és a tanúk adatait, majd távoztak.

Szerző: -bab-

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=762374
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
2010.09 2010. Október 2010.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 546 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.