Regisztráció  Belépés
tundihugi.blog.xfree.hu
Mindig mosolyogj!!!! Hornyák Tünde
1981.12.19
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
Sorelválasztók
  2010-11-06 17:55:39, szombat
 
 








 
 
0 komment , kategória:  Sorelválasztók, díszítők  
Websztár
  2010-11-06 17:41:37, szombat
 
  Link





Adatvédelmi tudnivalók és nyilatkozatok

Ha Ön részt vesz a vitalitási játékban, akkor mindig tároljuk az aktuális összpontszámát, amit a játék kérdéseinek a megválaszolásával szerez. Személyi adatokat a vitalitási játéknál nem kérünk Öntől. Amennyiben a játék után regisztrálja magát a www.webstar.biz címen, és ehhez a játéktól a Webstar nyitó oldalára vezető közvetlen linket használja, akkor a megszerzett összpontszáma automatikusan továbbítódik. A Webstar-nál folytatott adattárolásról szíveskedjék külön tájékozódni az adatvédelmi rendelkezések alatt a www.webstar.biz oldalon. Személyi adatokat a vitalitási játéknál nem kérünk.
Tudnivalók az akcióról

A Webstar ,,Mission Vitality" akciója keretében a Webstar meglévő és újonnan regisztrált használói az akció tartama alatt, 2009.10.03. és 2010.03.31. között a közösségi oldalon és a vitalitás-edzés területén (www.webstar.biz) bizonyos aktivitásokkal úgynevezett ,,Mission-Pontokat" gyűjthetnek. Ilyen pontokat az akció tartama alatt már a regisztráció előtt is gyűjthet úgy, hogy egy on-line vitalitási játékban megválaszolja a vitalitás témával kapcsolatos kérdéseket.
A Vitality Game értékelése

1. Kérdés a játékban: 5 Mission-Points
2. Kérdés a játékban: 10 Mission-Points
3. Kérdés a játékban: 20 Mission-Points
4. Kérdés a játékban: 40 Mission-Points
5. Kérdés a játékban: 60 Mission-Points
6. Kérdés a játékban: 80 Mission-Points
7. Kérdés a játékban: 100 Mission-Points
8. Kérdés a játékban: 200 Mission-Points

Ha a Vitality Game-ben egy kérdésre helytelen választ adnak, a játék befejeződik. Az addig szerzett küldetési pontokat csak azoknak a játékosoknak írjuk jóvá, akik a játék után az on-line játék záró oldaláról közvetlen linkkel a Webstar nyitó oldalára látogatnak, és ott mint új Webstar használó regisztrálnak vagy bejelentkeznek. A játék akkor kezdődhet újra, ha rögtön az első kérdésre hibás válasz érkezik.
A Community akció értékelése

Az újonnan regisztrált Webstar használók az akció tartama alatt a Community-ben és az életmód-tanácsadó területen az értékelt aktivitások a személyes Webstar regisztráció utáni első 30 napon kétszeres pontértéket érnek (Community Faststart).
 
 
0 komment , kategória:  Játékok  
Sakk
  2010-11-06 17:29:59, szombat
 
  Link





 
 
0 komment , kategória:  Játékok  
Be kell keríteni a macskát....
  2010-11-06 17:27:39, szombat
 
  Link





Be kell keríteni a macskát,hogy ne le ne tudjon menni a világoszöld mezőről.
 
 
0 komment , kategória:  Játékok  
Ismerd meg hazádat!
  2010-11-06 17:23:38, szombat
 
  Link





Klikkelj oda ahol van a kérdéses város,utána ismét kérj kérdést a zöld nyílra klikkelve.
 
 
0 komment , kategória:  Játékok  
Ping Pong
  2010-11-06 17:15:24, szombat
 
  Link



 
 
0 komment , kategória:  Játékok  
Sorelválasztó
  2010-11-06 17:09:10, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Sorelválasztók, díszítők  
Csajok
  2010-11-06 17:08:36, szombat
 
 


























 
 
0 komment , kategória:  Glitterek  
Karfiolleves 3.
  2010-11-06 16:58:07, szombat
 
  hozzávalók 4 főre

* 1 közepes karfiol
* 3-4 sárgarépa
* 2 fehérrépa
* 1 csokor petrezselyem
* 2 marék cérnametélt
* 2 dl növényi tejszín (lehet hagyományos főzőtejszín is)
* 1 púpozott ek finomliszt
* 2 erőleves leveskocka
* só
* kevés őrölt bors
* 3-4 ek étolaj
* 1 közepes fej hagyma



elkészítés

1. A karfiolt rózsáira szedjük és alaposan megmossuk. A répákat megpucoljuk és karikára vágjuk. A hagymát apró kockára vágjuk.
2. Kevés olajon a hagymát megdinszteljük.
3. Hozzáadjuk a karfiolt és a zöldségeket és kb. 10 percig kevergetve tovább dinszteljük.
4. Megszórjuk a liszttel és 1-2 percig tovább keverjük.
5. Vízzel felöntjük. Beledobjuk a leveskockákat. Sózzuk, borsozzuk. A hozzávalókat puhára főzzük.
6. Ha kész, belerakjuk a cérnametéltet, beleöntjük a tejszínt, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet és tálaljuk.
 
 
0 komment , kategória:  Étel receptek  
Chips
  2010-11-06 16:57:24, szombat
 
  hozzávalók 2 főre

* 5 db szép formás sütnivaló burgonya (mi rózsakrumplit használtunk)
* só
* füstölt pirospaprika

sütéshez

* növényi olaj (serpenyő méretétől függ a mennyiség, a lényeg, hogy bőven legyen benne)



elkészítés

1. A burgonyákat meghámozzuk, majd uborka-szeletelővel vékony karikákra gyaluljuk. Belehelyezzük őket egy vízzel teli tálba, hogy ne barnuljanak meg.
2. Egy serpenyőt felteszünk, jó bőven olajjal, és felmelegítjük. Ez alatt kiterítünk egy konyharuhát, ráhelyezünk több burgonyaszeletet, és a másik konyharuhával lefedjük, és kicsit megnyomkodjuk, hogy felszívja a nedvességet.
3. Amint az olaj elég meleg (közepes tűztől egy kicsit lejjebbi fokozat kell), belehelyezünk annyi krumplikarikát a serpenyőbe, amennyi még tud úszni, és villával óvatosan forgatjuk, hogy ne tapadjanak össze.
4. Amikor megsültek, egy papírtörlővel kibélelt tálba kiszedjük, megsózzuk őket, és átszedjük egy másik tálba. A műveletet addig ismételgetjük, míg el nem fogy az összes krumpli.
5. A legvégén az egészet magasról finoman meghintjük füstölt pirospaprikával, de fogyaszthatjuk csak sósan is, mindenféle szósszal tálalva, hogy kedvünkre mártogathassunk.
 
 
0 komment , kategória:  Sütemény, torta, édesség  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 53 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 53 db bejegyzés
e év: 3331 db bejegyzés
Összes: 5560 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 234
  • e Hét: 4408
  • e Hónap: 26343
  • e Év: 130262
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.