Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Jelkép-értékű baleset
  2010-11-12 21:02:24, péntek
 
  Jelkép-értékű baleset - Párhuzamok egy gázolás és a nemzetünk ellen elkövetett merénylet között
2010/11/12

Csak egy igen rövid kis észrevételem szeretném megosztani az olvasóval, ami e szimbolikusnak is tekinthető nemesbikki autós gázolás kapcsán alakult ki bennem. E szörnyűség híven jelképezi népünk tragédiáját, a magyar nemzetét, melyen nap mint nap átgázolnak.

A megyét (Borsod), a kocka-Ladát és a tudatmódosító szer használatát tekintve a tetves-retkes tettes származása is valószínűsíthető volt, ami időközben be is igazolódott. (http://kuruc.info/r/2/69169)
Az embertelen mód, ahogy 3 nemzedéket (3 nőt) eltapostak, az ,,ugros eliminandos esse" (a magyarok megsemmisítendők) elrendelést juttatja eszembe, ahol a magyarságot írmagostól akarta kipusztítani a ,,művelt nyugat" egyesített, háromszoros túlerőben lévő hadereje. Isten segedelmével Árpádék akkor fényes győzelemmel mutatták meg az élni akarásu(n)kat a pozsonyi csatában.

A másik körülmény, hogy hátulról ütötték el őket, azt jelképezheti, hogy minket szemtől szemben nem olyan egyszerű legyőzni, legtöbbször aljas módon hátba szúrnak, vagy úgy pusztítanak el minket, hogy csak az utolsó pillanatban vesszük észre.

A bódulatban vezetés ténye arra emlékeztet, hogy kipusztítóink még csak tudatában sincsenek, hogy micsoda nagy múlttal, fényes kultúrával rendelkező, barátságos, jóravaló népet irtanak ki.

(A nagymamát az egész falu szerette: ő főzött nemzedékeken keresztül a helyi óvoda gyerekeinek.)

Az pedig, hogy az unoka, aki ráadásul tolószékes volt, még egy napig szenvedett súlyos gerinctöréssel, a megnyomorított ország, az árván maradt, megroppant gerincű nemzet utolsó haláltusáját is szimbolizálhatja. (Bár szeretném inkább e megfeneklett rendszer végvonaglását látni benne.)

Nem lehet nem észrevenni az ilyen ,,balesetek" (amik kellő szigor és rend esetén nem fordulhatnának elő - főleg nem egy csendes vasárnap délután), és az ország állapota közti hasonlóságokat, összefüggéseket.

Ami fent, az van lent.

Részvétem a hozzátartozóknak, és a község lakóinak.

Isten nyugosztalja az elhunytakat! Az elkövetőnek pedig példás büntetést! (A kiszabható 5-10 év nevetségesen szánalmas, és az áldozatok emlékét is sérti.)

Siklósi Gergely

Eredeti cikk: http://www.boon.hu/hirek/baleset-bunugy/cikk/valojaban-ki-vezette-a-gazolo-autot/ cn/news-20101108-03210727

Képek a tragédia helyszínéről: http://www.boon.hu/kepek/1546731

A bíróságon: http://www.boon.hu/hirek/BORSOD-ABAUJ-ZEMPLEN/cikk/nemesbikki-halalos-baleset-elo zetesben-a-gazolo-es-utasa/cn/news-20101110-02343754

Bírósági képek: http://www.boon.hu/kepek/1555222

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/11/12/jelkep-erteku-baleset-parhuzamok- egy-gazolas-es-a-nemzetunk-ellen-elkovetett-merenylet-kozott/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Felháborító" az igazság?
  2010-11-12 20:58:22, péntek
 
  "Felháborító" az igazság?

2010. 11. 12. péntek. - 20:17


"Sértőnek" és "borzalmasnak" minősítette a Rágalmazásellenes Liga (Anti-Defamation League) nevű, vezető amerikai zsidó érdekképviseleti szervezet azokat az állításokat, amelyeket Glenn Beck, a Fox News televízió műsorvezetője fogalmazott meg Soros Györggyel és a holokauszttal kapcsolatban - jelentette pénteken a New York Times.

"Soros következő célpontja az USA"

Beck, aki az ultrakonzervatív Tea Party mozgalom egyik meghatározó alakja, a héten egy háromrészes sorozatban foglalkozott Soros György magyar származású filantróp milliárdos befektetővel. A televíziós "bábmesternek" titulálta Sorost, aki szerinte "attól vált hírhedtté, hogy világszerte gazdaságokat és rendszereket omlasztott össze". Beck azt állította, hogy a milliárdos "következő célpontja" az Egyesült Államok.

"Azon túl, hogy pénzügyileg térdre akar kényszeríteni bennünket, ocsmány hasznot is akar kaszálni rajtunk" - mondta Beck Sorosnak a dollár hanyatlásával kapcsolatos kijelentéseit idézve.

Soros segített a deportálásban?

Abraham H. Foxman, a Rágalmazásellenes Liga országos igazgatója "sértőnek" és "borzalmasnak" minősítette Becknek azt a kijelentését, hogy Soros "a zsidók haláltáborba küldésében segédkező zsidó fiú" volt.

Beck sorozatának első részét a Fox News csatornán mutatták be kedden, mintegy 2,8 millióan látták a műsort. Beck ott azt mondta, hogy a 14 éves Soros "elkísérte azt az antiszemitát (keresztapját, a Földművelésügyi Minisztérium egykori alkalmazottját), hogy papírokat kézbesítsen a zsidóknak, elkobozza a vagyonukat és aztán elszállítassa őket". "Ezzel határozottan nem azt mondom, hogy George Soros élvezte volna, amit tett, vagy hogy lett volna választása. Mert 14 éves volt. Túl akarta élni. Vagyis nem ítélkezem. Ez rá és istenre tartozik." - mondta Beck, és hozzáfűzte, hogy "sokan" antiszemitának minősítenék Sorost, amit ő nem tesz.

A Fox megvédte riporterét

A Fox kiállt Beck mellett a kirobbant vitában, amelyben a Rágalmazásellenes Liga mellett több más zsidó szervezet is bírálta a műsorvezetőt. Joel Cheatwood, a Fox News rangidős alelnöke egy csütörtök délután kiadott közleményben úgy fogalmazott, hogy a Soros kamaszkorára vonatkozó információk közvetlenül az üzletember írásain és interjúin alapulnak, s hogy a gyerekkori cselekedeteivel kapcsolatban nem hangzott el negatív vélemény.

Foxman ezzel szemben azt állította: "egy fiatal fiút felelősnek tartani azért, ami a holokauszt idején körülötte történt" nem más, mint egy, a Soros "befeketítésére" indított erőfeszítés része, amit undorítónak nevezett. Michelle Goldberg, a The Daily Beast publicistája "antiszemita kutyasípok szimfóniájának" minősítette Beck sorozatát.

A New York Times rámutatott, hogy Beck a múltban is többször felhördülést váltott ki a holokauszttal és a náci Németországgal kapcsolatos kijelentéseivel, de néhány zsidó vezető a védelmére kelt.

(hírszerző)

http://kitartas.mozgalom.org/friss-hirek/felhaborito-az-igazsag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy a picsáb@ kaptunk egy ekk
  2010-11-12 20:56:58, péntek
 
  Hogy a picsáb@ kaptunk egy ekkora senkit?

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/11/hogy-picsab-kaptunk-egy-ekkora-senkit.h tml

,,Magam természetesen nem kívánok a kormányzás lendületének gátja lenni, éppen ellenkezőleg! Készen állok a nemzeti együttműködésre" - mondta még a nyár közepén köztársasági elnökké való megválasztása előtt Schmitt Pál, narancsos celeb. Az, hogy ez így lesz, abban szerintem senki sem kételkedett, de arra talán még a legsűrűbb narancsködben tévelygők sem számítottak, hogy Schmitt a ,,készen állást" néhány hónap alatt a legdurvább csontig nyalássá fejleszti.

Pedig ma már itt tartunk. Schmitt ugyanis az elmúlt hetekben úgy döntött, hogy szakít a törvények elnöki szignóval való ellátásának gyakorlatán. Ő már nem várja meg azt, hogy a parlament által elfogadott jogszabályokat ellenjegyzésre hivatalos úton átküldjék hozzá, hanem maga siet a törvényhozás épületébe, hogy még aznap ellássa kézjegyével a frissen elfogadott törvényeket.

Legutóbb a magánnyugdíj-pénztárakkal kapcsolatos jogszabály aláírására ment be a parlamentbe, alig egy órával azután, hogy a narancsos többség elfogadta a törvényt. Gyors aláfirkantott mindent, aztán már indultak is a nyomdagépek. Amikor a Köztársasági Elnöki Hivatal napokkal később bejelentette, hogy az államfő aláírta a jogszabályt már majdnem egy teljes hete ott volt a szignója a lap alján. Így jelenhetett meg épp a közleménnyel egy napon a Magyar Közlönyben a törvény szövege az aláírással.

Mint látszik, OV azért nem hülyegyerek. Pontosan ki tudta választani a sok seggnyalója közül a számára legfelelőbbet. A legszolgalelkűbbet. Így aztán nincs is semmi gond semmivel. Megy minden, mint a karikacsapás. Schmitt Pali nem kérdez, nem mérlegel, nem gondolkodik, csak jön és aláír. Mindent. Mindent, amit csak elé raknak.

Neki nincs lelkiismertfurdalása. Neki nincsenek fenntartásai. De hát mitől is lennének? Aki ilyen pályát járt be, mint ő az elmúlt évtizedekben, attól mégis miért várnánk el ilyet?

Schmittnek soha nem okozott gondot egy kis dörgölődzködés, soha nem okoz gondot az éppen regnálók seggének fényesre nyalása. Ment ez neki Kádárral, amikor 1983 és 1986 között a kommunista Lázár-kormány miniszterhelyettese volt és ment ez neki az Antall-, a Horn-, az Orbán-, és a Medgyessy-kormányok idején is, amikor nagykövetként szolgálta az éppen aktuális megbízókat.

Nem volt számára probléma az sem, hogy 1998-ban a saját kezdeményezésére az MSZP főpolgármester-jelöltjeként exponálja magát, meg az sem, hogy 2003-ban, hirtelen csinálva egy jobbra átot belépjen a fideszbe, amikor híre ment annak, hogy OV ismét gyűjti a posztkommunista szemetet.

Az emberek embere mindig jó érzékkel választotta ki, hogy a nyelvét kinek seggére illessze. És mint látható, az eredmény soha nem is maradt el. Így aztán Schmitt most sem bajlódik azzal, hogy esetleg áttanulmányozza, vagy szakértőkkel átvizsgáltassa azokat a jogszabályokat, amiket éppen szignál, vagy ne adj' Isten alkotmánybírósági normakontrollt kérjen. Mert minek? Olyan törvényt úgysem fogadnak el, amit OV ne hagyott volna jóvá, innentől pedig neki nincs már más dolga, mint aláírni azokat, hisz azokkal semmi, de semmi baj nem lehet.

Mint látszik, ha fülkeforradalom van, akkor már a látszatra sem kell adni, az felülír mindent. Az meg, hogy az ország köztársasági elnöke egy csúszómászó, a narancsködben bóklászóknak talán fel sem tűnik. A többieknek meg az abszurdisztáni hétköznapokban nem marad más, mint hogy a bosszankodás mellett dúdolgathatják a Kozmosz dalát:

...kirakatbáb, igazi protokollfőnök
hajlékony bohóc, pártkatona elnök
egykori kommunista sporttitkár
elutazott a pénzünkön a holdig már
és hat nyelven mond semmit
hogy a picsába kaptunk egy ekkora senkit?

Nemzeti együttműködés...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anyós:
  2010-11-12 20:29:46, péntek
 
 
Anyós:
- Hát fiam, most, hogy benősültél hozzánk, három dolgot jegyezz meg.
1/ ha rendesen van a kendő a fejemen akkor bátran szólhatsz hozzám.
2/ha kicsit hátrébb van tűrve, akkor már óvatosan szólj, ha jót akarsz.
3/ha a kontyom alatt van a kendőm ,ne is szólj semmit.

Vő:
- Mama, maga is jegyezzen meg három dolgot.
1/ reggel ha felkelek, megiszok 2deci pálinkát
2/ezután megeszek 6 tojásból rántottát
3/ ezt leöblítem 2 liter vörösborral, utána meg a f.szomat se
érdekli,hogy áll a maga fején a kendő.

 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1988
  • e Hét: 5752
  • e Hónap: 9497
  • e Év: 162993
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.