Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Népképviselet helyben
  2010-11-17 17:30:33, szerda
 
  Gondolatok a ,,NÉPFELSÉGRŐL"


Válasz mindenkinek azzal a bizonyos "NÉPFELSÉG" megvalósulásáról álmodozóknak:

Az alábbi részlethez és a csatolmányban írottakkal kapcsolatban még EL KELL MONDANOM, HOGY A NÉPET SÜRGŐSEN FEL KELLENE KÉSZÍTENI arra, hogy képes legyen a SAJÁT- JÓLFELFOGOTT ÉRDEKÉNEK BELÁTÁSÁRA.

Sajnos, ehhez HASZNÁLHATÓ ismeretek sorára lenne szüksége. Ezt egyáltalán nem szolgálta az 1990 óta eltelt 20 évben (sem) az oktatáspolitika. Mindaddig, míg a marxi-lenini bolsevista ideológiával átitatott népfelség-eszményt terjesztők vannak az alapfokú és a fölsőfokú képzésben, mint oktatók (olyanok pl. mint az emeszpés Agárdi Péter, vagy a fideszes Bauer Béla) addig szó sem lehet itt a nép tudatának olybá formálásról, amelyikkel felnőhetne ahhoz, hogy jelölhető lehetne ott helyben... Agárdi Péter a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Felnőttképzési Karán (FEEFI) meg még számos fölsőoktatási helyen oktathatta az oktatásban és a kulturális, valamint a média világában dolgozókat a levelező tagozaton... Bauer Béla, pedig ,,elsikkasztotta", vagy a Német Népfőiskolai Szövetségen keresztül Németországba juttatta annak a nagyszabású "projektnek" az eredményét, amellyel 1998-ban sikerült az akkori végzős (tanárképzős és művelődésszervező) főiskolásokkal Magyaraország felnőttoktatási térképét elkészíteni!!! Én már csak tudom, mert eleinte részt vehettem benne, de amikor kiderült, hogy nem találtam Bp. XX. kerületében (Pesterzsébet és Soroksár) akkor semmiféle oktatási intézményt és ezt meg is írtam a diplomamunkámban - úgy kipenderítettek, hogy a lábam sem érte a földet!!! NEM VÉLETLEN, HOGY OLY SIKERES ITT MÉG MINDIG az emeszpé, hogy ez a tudatlan, szerencsétlen becsapott és félrevezetett "nép" - ahova anyám hazahozott a születésem után , majd kisbaba koromban megkereszteltek és ahova újra és újra visszatértem - még mindig őket jelöli a népképviseletre. Pedig, mindent képviselnek csak az ő érdekeiket NEM!!!
BMI

Idézet a 2008-as Nemzeti Kerekasztal Nyilatkozatából:

,,Nem diktatúrát akarunk, hanem egy valós népképviseleti rendszert, és egy olyan kormányzatot, mely alkalmas arra, hogy szakítson a hagyományossá vált eszközrendszerrel, egyrészt szigorúan betartva az emberjogi, és kötelmi kérdéseket és amely a legszigorúbb erkölcsi alapon működik, visszatérve ősi alkotmányunk alapjaihoz, keresztényi erkölcsiséghez, amikor nem a törvények és azok kijátszása, ahol helyre áll a Kötelesség - Felelősség, Feladat - és Jog harmóniája." (Idézet a Nemzeti Koordinációs Testület által megfogalmazott vitaanyagból.)

Ezzel teljesen egyet lehet érteni, csakhogy mindaddig, míg az un. nép félismeretek és a tudatlanság jegyében lesz ,,belezavarva" egy újabb választásokba, nem látok arra semmi garanciát, hogy nem ugyanaz fog-e megismétlődni újra és újra, mint eddig az 1990-es első szabadnak hitt választások óta minden egyes választási alkalommal?! Hiszen, nem szeretnénk, ha a diktatúra tovább folytatódna!
Csakhogy, előbb alkalmassá kell tenni a saját képviseletére azt a bizonyos - ma már nem is létező - népet!

Mert nem csak a nemzetet szabadították meg nemzettudatától, hanem mára már olyan, hogy ,,magyar nép" nem is létezik!
Mi történt a néppel? Hova lett? Az történt vele, hogy átalakult nyájjá, melynek tagjai akkor tapsolnak, amikor megmondják neki, hogy tapsoljon! Mint a kereskedelmi televíziók fizetett közönsége. (Erre akkor figyeltem föl, amikor a Kossuth téren a szakszervezetek tartottak demonstrációt.)
A ,,nyáj" sem egységes, mert két vezér mögé sorakozott föl és mindegyik a saját vezérétől várja a megváltást.

Nos, öntudatra kell ébreszteni azt a bizonyos népet ... méghozzá a sorsüldözöttek két és fél milliós táborát!
Kik is ők valójában?
Ők azonosak
- az otthonaikból elűzött kitelepítettekkel és utódaikkal;
- az államhatalom által, a ,,nép nevében" kisajátított üzleteikből-
műhelyeikből a gyárakba tereltekkel és utódaikkal;
- a saját földjeiken gazdálkodó parasztok erőszakos TSZ-esítésének
áldozataival és utódaikkal;
- a fogolytáborokban felejtett, II. világháborús honvédő katonákkal és utódaikkal;
- a málenkíj robotot túlélőkkel és utódaikkal;
- a recskihez hasonló büntető- átnevelő táborokat túlélőkkel és utódaikkal;
- az 1956-os forradalomban és szabadságharcban elesettek, bebörtönzöttek, kivégzettek és üldözöttek utódaival!
- magyarsággal kisebbségben élőkkel...és ezen belül a legnagyobb létszámú cigányságra gondolok, kiket egy sajátságos segélyezési rendszerrel önmaguk mennyiségi reprodukciójára ösztönzik.

Mert azt remélem senkinek nem kell - legalább itt a Nemzeti Kerekasztal résztvevői előtt - bizonygatni, hogy ezen sorsüldözöttek nem részesültek semmilyen (erkölcsi és anyagi) kárpótlásban, hiszen sokuk azt sem tudta, hogy egyáltalán jogosult-e rá! Velük szemben továbbra is folytatódott és folytatódik a negatív diszkrimináció, hiszen nem számoltattak el senkit, akik sorsüldözöttségükért felelősek.
Az elszámoltatás elmaradása miatt előttük továbbra sem nyíltak meg a lehetőségek, hiszen ők nem rendelkeztek semmilyen tőkével (anyagi- ismereti- kapcsolati) ahhoz, hogy VÁLTANI tudjanak!

,,Az egységes Magyar Nemzet iránt elkötelezett, önszerveződéssel
létrejött társadalmi szervezetek képviselői tanácskozást tartottak
2008. április hó 5-én, Budapesten. A nemzeti akarat
megnyilvánulásaként, egyhangú döntéssel létre hívták a Nemzeti
Kerekasztalt, a nemzeti erők fórumát." (Részlet a Nemzeti Kerekasztal résztvevőnek nyilatkozatából.)

Csakhogy ez így nagyon hangzatos és fennkölt, de semmi köze nincsen a mai magyar valósághoz. Nagyon emlékeztet egy korábbi testületre, melynek prominens személyiségei sem fogadták el azon személyek panaszáradatát, akik az 1990 előtti sorsüldöztetésről beszéltek.
Ehhez fel kellett volna vállalniuk a Nemzeti Konzultációs Testület tanult és nemzetközi szaktekintélyű tagjainak, hogy ha annyi probléma és tragédia közepette élte életét a magyar társadalom széles rétege az un. történelmi szocializmusban, akkor ők ahhoz bizony asszisztáltak a TUDÁS elefántcsonttornyából!
És ennek felelősségét kellett volna felvállalva megfogalmazni a Fidesz, vagyis OV számára egy un. paradigmaváltást!

Ebből következik számomra, hogy a Nemzeti Kerekasztal prominens személyiségei sem ismerik azt a bizonyos népet, ,,nemzetet", melynek nevében tanácskoznak és nyilatkoznak - többek között imígyen:
,,Ezért a kerekasztal tárgyalásaira kiváló szakemberek mellett nemzetnek elkötelezett, rendszerváltó politikusokat is behívunk a Nemzeti Kerekasztalhoz, akiknek elsődleges feladatuk lesz annak felügyelete, hogy csak oly irányelvek szülessenek, melyek kizárólag a magyar nemzeti érdeket szolgálják."

Ennél az elgondolásnál ugyanaz a probléma, mert kiváló szakemberek csak azon személyek lehettek a múltban, akiket nem diszkrimináltak negatívan, vagyis meg tudták szerezni azt a bizonyos tudásbéli jogosítványt a kompetenciához.

Itt ismét és ismét kirekesztődik az a bizonyos magyar nép, annak is az erőszakkal el-,,plebs"-esített, sorsüldözött rétege, aki előtt - a mai napig - nem nyíltak meg sem a rehabitálás sem a továbbtanulás, sem semmilyen lehetőségek.
Nem szabad megfeledkezni arról, hogy mindaddig nem lehet továbblépni, míg erre nem találunk azonnali megoldást!
Míg nem fogadjuk el, hogy 1990 előtt sem tanulhatott bárki tovább és nem szerezhette meg azt a bizonyos ,,jogosítványt" ahhoz, ami feljogosíthatta volna őt, őket arra a bizonyos ,,népképviseletre".
Mindenkinek figyelmébe ajánlom az 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés adatait. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.), mely szerint "... a kilencvenes évek kezdetétől ... az új helyzetbe került magyar társadalom elenyésző kisebbségének jelent reális kibontakozási lehetőséget. A többség számára a korábbi értékrendek felbomlása és a társadalmi kommunikáció új eszközeinek inadekvát léte"=(hiánya) ,,egyfajta funkcionális analfabétizmust eredményezett. Ha mindezekhez hozzáadjuk, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebb népesség 20,7 %-a nem rendelkezett befejezett 8 osztályos általános iskolai végzettséggel, és 1,2 %-uk iskolába sem járt, megállapíthatjuk, hogy Magyarország lakossága kettészakadt: a még mobilizálható tudással rendelkezőkre és a reménytelenül leszakadókra." ? "Ebben a helyzetben feltétlenül szükségesnek látszik kiterjedt felnőttoktatási intézményrendszerek létrehozása..." ... "Elsősorban azok helyzetének követése fontos, akiket alulképzettségük miatt ... nő az esélyük arra, hogy végleg "lecsúsznak", leszakadnak ..., teljesen perspektívátlanná válnak még utódaik sorsát tekintve is." ... "Képezhetetlenségükkel erős indítékot adnak az Andorka Rudolf által kétharmad-egyharmad, esetleg az egyharmad-kétharmad típusúnak definiált társadalom kialakulásához, vagy (már) tartósításához."

: "A képző intézmények szerepeinek újragondolása, a képzési tartalmak korszerűsítése, a leszakadók helyzetének javításához eszközök, módszerek és a folyamatos feltáró vizsgálat megszervezése, működtetése feltétlenül állami feladat, amely akkor valósítható meg hatékonyan, ha az kormányprogram szintjére emelkedik. E programnak a feladata a veszélyeztetett rétegek leszakadásának megelőzése, megakadályozása. A program szerves része kell legyen a felnőttoktatást is magába foglaló átfogó oktatási program." (Új Pedagógiai Szemle 1995/2.)

Most már csak azokra a politikusokra kell szavazni, akik megteremtik annak lehetőségét (valódi kárpótlás, tudás, induló tőke), mellyel az egyén képes lehet saját sorsának jobbra fordítására! Ehhez olyan választási törvényre lenne szükség, amely lehetővé tenné a ,,jelöltállítást" azok számára is, akik ,,csak" szellemi- erkölcsi elhivatottsággal (tőkével) rendelkeznek és nincsenek mögöttük pénz-hierarchák!

Csakis ezek után beszélhetünk népfelségről, amelyik majd ,,átveszi a hatalmat"!

Budapest, 2010. jan. 4.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kérjenek tőlük bocsánatot!
  2010-11-17 17:27:02, szerda
 
  EMLÉKEZZÜNK !!!
Emlékezzünk a FORRADALOMRA, a HŐSÖKRE, akik egyszerű emberekként fegyvert fogtak az oroszbérenc kommunisták, az ávósok ellen,
s akik kézifegyverekkel védték a szabadságot, hazánkat, az orosz tankok ellen !!!

Ezt írtam nagybátyámnak Kanadába:
Szeretetteljes üdvözletünket küldjük a FORRADALOM évfordulóján.
A harc, bár akkor elbukott az orosz tankoktól, nem volt hiábavaló !!!
Kívánunk jó egészséget és még hosszú boldog életet !!!!

/ Nagybátyám korábban Recsken volt a munkatáborban évekig, majd bányában, Tatabányán.
56-ban az utolsó harcoló alakulattal, a Király Béla féle zászlóalj maradványával hátrált ki Szentgotthárdnál az oroszok elől./

Emlékezzünk:

http://www.youtube.com/watch?v=Tohg9uv8We0

http://www.youtube.com/watch?v=WYLwj-MjR1E
http://www.youtube.com/watch?v=8sEVgCZHhcM

http://www.youtube.com/watch?v=554ZJUv-avQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Xh3J8Y5kZ2A

H. F.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vitézy László filmjei dobozban
  2010-11-17 17:24:08, szerda
 
  Avósok bűnei és büntetlenségük, valamint Vitézy L. 1956-os filmje dobozban.


http://docler.hu/video/279156


http://docler.hu/video/273922
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lyukas zászlóra esküszöm...
  2010-11-17 17:00:29, szerda
 
  AZ 1956-OS FORRADALOM XX. KERÜLETI HŐSEI ÉS ÁLDOZATAI

1. Agód István (17 év);
2. Andrási Béla (48);
3. Andrási Béláné (45);
4. Andrási Csaba (15),
5. Árva József (25);
6. Barbay István (18);
7. Balogh Gábor (17);
8. Bálint András (23);
9. Batta József (21);
10. Bencze Ferenc (21);
11. Bencze József (47);
12. Bencsik István (68);
13. Bíró László (19);
14. Bisitzkievitz Géza (31);
15. Borbély Ferenc (19);
16. Borbély István;
17. Brandauer Károly (16);
18. Burucz Ferenc (21);
19. Csőke István (16);
20. Dávid Lajos (35);
21. Dudus Adolf István (24);
22. Ehmann Mária (13);
23. Ifj. Eszes János (29);
24. Fehér Kálmán (13);
25. Fejes István (27);
26. Fekete János;
27. Frankl Jolán (51);
28. Franyó János (41);
29. Garimberi László (63);
30. Gerő Imre (56);
31. Grieshaber Ferenc (46);
32. Győrffy Ferenc (17);
33. Hajdu Ferenc (72);
34. Hatwagner Pál (18);
35. Hekl János (42);
36. Heszele László (28);
37. Horacsek Arthur (23);
38. Hunyadi János (18);
39. Jakus Béla (31);
40. Jandrovcics János;
41. Janovszky György;
42. Ifj. Kara Ferenc (23);
43. Kecskés Sándor (23);
44. Kender Antal (19);
45. Kindernay Géza (13);
46. Kiss András (60);
47. Kiegel László (20);
48. Klementisz György (26);
49. Kondri Gyula (25);
50. Kotta János (15);
51. Kovács Józsefné (34);
52. Krébesz József (17);
53. Kreisz István (28);
54. Kulcsár Ferenc (27);
55. Kupai László;
56. Láng János (54);
57. Lehoczky Árpád (29);
58. Lipták Mihály (19);
59. Lopejszky Károly (46);
60. Magyar Zoltán (15);
61. Mayer György (15;
62. Mandik László (20);
63. Mayer Kálmán (25);
64. Medve Imre (32);
65. Mészáros János (48);
66. Mészáros József (29);
67. Mészáros Károly (17);
68. Mikusai László (16);
69. Molnár Ferenc (18);
70. Molnár János (32);
71. Musits József (54);
72. Nagy G. Imre (24);
73. Nagy István Gábor (28);
74. Nagy József;
75. K. Nagy László (36);
76. Németh László (298);
77. Nimsz Béla (20);
78. Nizner Gabriella (17);
79. N. N. ismeretlen;
80. Ökrös Gábor (17);
81. Pajzs Gyula (16);
82. Páli Sándor (32);
83. Papp Gyula (31);
84. Pusztai Gyula (50);
85. Rásó László (16);
86. Rózsahegyi Károly (16);
87. Simon Attila (15);
88. Stefán István (23);
89. Szabó Tibor (15);
90. Szigethy Dániel (35);
91. Sztojka Gyula (24);
92. Schlauch Anna (50);
93. Schnaubelt Nándor (78);
94. Takács Mária (59);
95. Tanyik Tibor (18);
96. Temleitner Károly (18);
97. Tölgyesi László (28);
98. Ughy Kálmán (16);
99. Vajda Ferenc (21);
100. Vajda László (17);
101. Várady Gábor (31);
102. Várady György (16);
103. Varga Dénes (16);
104. Veimann (Neimainn) Árpád;
105. Vizi János (18);
106. Vörös Gábor (15);
107. Zoltai I. Ferenc (24).

A halálos áldozatok 78 százaléka a fővárosban (1945 fő), közel egynegyede
(557 fő) vidéken esett el.

A főváros akkori 22 kerülete közül a legtöbb áldozatot négy belső kerületben
szedtek a harcok: a már említett Józsefváros után a Ferencvárosban 234, az
Erzsébetvárosban 176 és a Belvárosban 106 személy pusztult el.

A külső negyedek közül a XX. és a XXI. kerületben haltak meg a legtöbben - a
"vörös Csepelen" fővárosi viszonylatban is kiugróan magas (13 százalékos)
volt az általános iskolások száma a halálos sebet kapottak között.

"Azokban a kerületekben, ahol magasabb a 15 éven aluliak és az 50 évnél
idősebbek aránya, a sérüléseket nagyobbrészt akna- és ágyútalálat okozta,
ahol a 15-24 évesek aránya magasabb, a halálozások főleg kézifegyverektől
eredtek" - magyarázta a halálos áldozatok sérüléseinek kerületenként eltérő
arányát annak idején a KSH.



A lyukas zászlómat

http://furaila.xfree.hu/207763

teszem ki minden nemzetinek nevezett ünnepen mindaddig, míg az 1956-os forradalom és szabadságharc véres- és a legkegyetlenebb megtorlásának elkövetői nincsenek elszámoltatva!!!



A fenti listán szereplő személyek az 1956-ban, a harcok során meghalt hősök, akikről semmit nem tud a kerületünk lakossága, mert olyan történelemtanároknak nevezettek ,,oktatták" még gyermekeimet is, akik a mai napig ellenforradalomnak tartják a szabadságharccá kiteljesedett gigászi harcunkat.


Ezzel a harccal teljesen magunkra maradva, el kellett viselnünk a világ egyik legnagyobb hadseregének megszállását. Ezen megszálló hadsereg által biztosított iszonyatos testi-lelki megtorlás következett, melynek következtében ,,...a tízezrével elfogott hazafiak 20 körme alá 10-10 gombostűt vertek, s azután gumibottal összes körmeiket leverték, lemanikűrözték. Vagy az áldozatot seprűnyélre kötve, talpával lefelé fordítva, talpait órákon át gumibottal addig csépelték, míg kétszeresére dagadt, aztán arra kényszerítették, hogy vödör hideg vízben áztassa lábait. Vagy az áldozatról lehúzták harisnyáit, szájába nyomták, hogy ne tudjon ordítani, még egy gázálarcot is kötöttek rá hangfogónak, azután hozzáfogtak a legkülönfélébb 'munkához': nemi szervét gumibottal cafatokra verték, vagy vékony üvegcsövet nyomtak bele, és vaskalapáccsal addig verték, míg az üvegcső apró szilánkonként belepréselődött. Az ilyen áldozat két év múlva is sírt, ahányszor örökké gennyező nemi szervén vizelnie kellett. (Rosenberg Ibolya vezette be ezt a kínzási módszert.) Vagy az áldozat nemi szervét íróasztal fióknyílásba tördelték. Vagy az áldozat nemi szervére 2-3 gumiforrasztó sallert kötöttek, meggyújtották és így a nemi szervet teljesen leégették. (Dr. Farkas Ferenc ügyvéden kipróbált módszer, azután általános.)

Ha nő volt az áldozat, akkor nemi szervét addig döfködték gumibotokkal, míg véresen kifordult, és az áldozat hónapokon belül szörnyű kínok között meghalt.

Vagy az áldozatot hátrafektetve lekötötték, hasára vaslábos alá patkányt kötöttek, a másik vaslábosba föléje égő parazsat tettek, és így a patkányt arra késztették, hogy az áldozat hasán keresztülfúrja magát és elmeneküljön a megsüléstől. (Dr. Böhm Ferencen kipróbált módszer.) De a leggyakoribb az volt, hogy az áldozatot nagyon sokan megrohanták, földre gyömöszölték és végtagjaira állva, gumibotokkal csoportokban váltva egymást, órákon keresztül addig csépelték, míg egész teste, feje csupa seb és vér volt. Ilyen kínzások közben egyedül a budapesti központjukban, az Andrássy út 60-ban naponként legalább 30-40 halt borzalmas mártírhalált."



Itt szeretném felhívni a figyelmet a budapesti Szabó Dezső Nemzeti Kamaraszínházban, 2004-ben - Usztics Mátyás rendezésében - bemutatott: a Daráló című színdarabra!!! Ebben azon konstruktőr beszél arról a daráló-szerkezetről, amit a halálra vert- és kínzottak tetemeinek eltüntetésére LEDARÁLÁSÁRA készített el!!! Vasárnapi Újságban beszél erről Usztics Mátyás 2004. október 24-én:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:-jfcraW0530J:www.gemenc.hu/s ajtoklub/VU_tab.htm+Usztics+M%C3%A1ty%C3%A1s+A+dar%C3%A1l%C3%B3+c.+sz%C3%ADndarab &cd=3&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

Róluk nem készült kimutatás sem. Én is csak nagymamámról tudtam meg utólag, hogy még hosszú évek múlva is azért siratta titokban Bóna Zsigmond nevű fiát...mert még keresnie sem volt szabad! Még beszélni sem beszélhetett róla! Azonban, a véres kezű megtorlók nagyon is jól tudják, hogy kikről, miről kell ellhallgatni az igazságot!!! Ez is rettenetes, de ha belegondol valaki abba a tragédiába, hogy a mártírok utódaira is a mai napig számkivetettség és megbélyegzettség a sorsuk, akkor rájöhetne milyen rettenetes annak az üldözöttnek, negatívan diszkrimináltnak, akinek sejtése sincs róla, hogy minden rossz miért törtténik vele? Miért ölik meg magzatjait, miért lehet őt büntetlenül megerőszakolni és ... Megírtam a Tiborca történetében... egy ilyen nehézsorsú asszony életét.



,,Aki életben maradt, gondolkodás nélkül aláírta az általuk előre megfogalmazott jegyzőkönyvet, mert számára a mielőbbi felakasztás megváltást jelentett a borzalmas kínzásoktól. Ha a 'népügyészségen' eszébe jutott a kínzásokra hivatkozva vallomását visszavonni, vagy ezt a csőcseléknek is legaljából összeszedett népbíróság előtt merészelte megtenni, akkor nyomban visszaadták 'pótnyomozás'- ra a politikai rendőrségre, ahol újabb borzalmas kínzások után vállalta önmaga ellen a hamis vallomást, hogy végre felakasszák..."

Itt érzem a testemben-lelkemben - a szörnyű kegyetlenkedésekkel megkínzottak - testi-leki fájdalmát!!! Hallom elfojtott jajukat és zokog a lelkem minden nap és annak minden órájában...

Vádolom az összes hatalmon lévő politikai erőt, amiért még mindig parlamenti- és önkormányzati képviselők lehetnek annak a rettenetes diktatúrának utódpártjainak tagjai, illetve jelöltjei és képviselői!!!

Tudja meg mindenki, hogy milyen szenvedéseken ment keresztül a családom és azt is, hogy a mai napig rettegésben kell élnem!!! Mert itt ahol én lakom még mindig élet-halál urai azok, akiket a környezetemben élők ismét megválasztottak. Tudja meg mindenki, hogy számomra nem ért véget az üldöztetés, amit kiterjesztenek mindenkire, aki kitüntet figyelmével, szeretetével, vagy akár rokonszenvével. Tudja meg mindenki, hogy még mindig teljes egzisztenciális kiszolgáltatottságban tengetem napjaimat, mert háziőrizetté vált évtizedek óta - a kínkeservesen fölépített - otthonom, ahonnan nem költözhetek el sehova, mert ... már oly sokan meghaltak azok közül, akikkel felvettem a kapcsolatot és akik megtiszteltek figyelmükkel, szeretetükkel.

Tönkretették az én életemet is és még mindig tehetetlenül végig kell néznem hogyan teszik tönkre a gyerekeimét is!!!

Még mindig mindennapos programom a szeretteimért való rettegés, pedig valósággal úgy élek, v. tengődök, mint egy száműzött.

Házi őrizetté vált a kínkeservesen felépített otthonom!!!

És senki nem tesz semmit!!!

Bp. 2010. nov. 9.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 65 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 468
  • e Hét: 2178
  • e Hónap: 10782
  • e Év: 46723
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.