Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Aktuális, igaz, közérdekű...
  2010-11-29 22:50:16, hétfő
 
  AKTUÁLIS, IGAZ, KÖZÉRDEKŰ.
A MAGYAR JUSTITIA BIZOTTSÁG
(ÉSZREVÉTELEK)
I.
ALFÖLDI RÓBERTET A MEGFELELŐ HELYRE!
Alföldi Róbertet azzal együtt kell pszichiátriai vizsgálat alá venni, aki a Nemzeti Színház élére tette (tetette)!
Szégyen az országra, a szakmára és kinevezőkre, hogy ilyen nyikhaj, senkiházi, nagyképű és ,,ferde" ízlésű személy irányíthatja a nemzet legtekintélyesebb színházát.
Alföldi a Heti-Hetes ,,röhencsek" csapatába való, mivel fejlett gúnyolódó képességekkel rendelkezik, és a ,,csapat" tagjai meg sem tudják közelíteni azt a testhimbálódzással kísért röhögő stílust, amit egy muraközi ló nyerítéséhez hasonló pózban képes produkálni. Alföldi mellett szinte ,,elszürkül" Gálvölgyi (visszafogott) böfögése, Hernádi ,,hamiskás" szemforgatása vagy Hajós ,,bölcselkedése".
Alföldi nagyon hiányzik abból a trágárkodó, mocskolódó, permanensen gúnyolódó, önmagukat tévedhetetlennek tartó virgonckodó együttesből, akik ,,felsőbbrendűségük" vélt hitében mérgezik az ,,elbódult" szimpatizánsaik és a kevésbé tájékozottak tudatát. Ennek inverzeként, Alföldi annyira nem hiányzik a Nemzeti Színházból, hogy távozását örömmel fogadná aligha fogja hiányolni a Nemzeti színház gárdája és a színházlátogatók sokasága. S Ő T !
II.
MESTERHÁZY JELENSÉG!
Érdemes felfigyelni arra, hogy az MKP, a KMP, a BÉKEPÁRT, az MDP, az MSZMP és az MSZP mindig megtalálta azt a liedarét, aki a vörös vírussal fertőzött tagságával feledtetni tudta a mindenkori vezetőség, illetve a kiagyalt vagy importált elmélet és gyakorlat piszkos múltját, a látványos kudarcokat, az elkövetett bűnök tömegét, valamint a kávézaccból jósoló javasasszonyhoz hasonlóan,- felcsillantotta a végtelenben (ahol a párhuzamosok találkoznak) felsejlő ragyogó jövő bekövetkeztét.
Mesterházy - emelt hangon -, mindazt bírálja most, amit Gyurcsányék elrontottak, és amikor megjátszotta a ,,NÉMA LEVENTÉT"!
Mesterházyban összegződik Lenin, Sztalin, Kun, Rákosi, Marosán, Kádár, Gyurcsány, Lendvai és ,,hasonszőrű" elvtársaik minden negatív tulajdonsága! Jól tud gesztikulálni, hazudni, kritizálni, ígérgetni, fenyegetni, lelkesíteni, vádaskodni és szerepelni!
Úgy hírlik, hogy december hatodikán egy szép piros (hordozható, összehajtható és teleszkóppal ellátott) hordót fog kapni a Mikulástól, hogy fellépéseikor kiemelkedhessen a feledékeny hódolói tömegéből.
III.
MIÉRT MOSOLYOG A PARLAMENTBEN GYURCSÁNY ÉS VADAI?
Árulják el a T. OGY. képviselők a nagy titkukat, hogy miért mosolyognak olyan hihetetlen bárgyú, és kifejezetten undort keltő módon (folyamatosan) a parlamentben? Mi az ami annyira tetszik nekik, illetve mi jut eszükbe, ami tartósítja a bazsalygásukat?
Vitathatatlan, hogy mindketten hazudtak eleget, csalafintaságok sokaságát követték el, és eddig még megúszták a dolgot (szabadlábon vannak), de azért ilyen kitartóan nem kellene mosolyogni! Az arcbőrük vastagságát tekintve félő, hogy - esetleg - ebben a mosoly pozícióban maradnak, és akkor is mosoly fog ülni az ,,orcájukon" ha nem akarják,- a plasztikai műtét pedig elég fájdalmas és költséges!
(Prof. Dr. Bokor Imre)
az MJB elnöke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 24 db bejegyzés
e év: 65 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 583
  • e Hét: 1326
  • e Hónap: 2273
  • e Év: 38214
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.