Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Martonyinak nagyon fontosak a
  2010-12-01 21:42:47, szerda
 
  2010-12-01. 21:07
Martonyinak nagyon fontosak a zsidók

A zsidóság félelem nélkül, teljes biztonságban, szabadságban, igazságban kell hogy éljen - mondta Martonyi János külügyminiszter szerdán, a hanuka első napján a budapesti Nyugati téren felállított nyolcágú gyertyatartó első lángjának ünnepélyes meggyújtásakor.
A külügyminiszter úgy fogalmazott: a hanuka a zsidó közösség ünnepe, azé a közösségé, "amely nagyon fontos nekünk". Hozzátette: "mindannyiunk számára nagyon fontos, hogy a zsidóság megőrizze hagyományait, identitását, vallását, értékeit".
(MTI)

http://kuruc.info/r/2/70308/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy porszívóügynök betolakodik
  2010-12-01 21:40:16, szerda
 
  Egy porszívóügynök betolakodik egy házba, és a háziasszony minden tiltakozása ellenére nagy rakás száraz lócitromot szór a szoba közepére.
A nő felháborodik:
- Mit képzel?
- Asszonyom, ígérem, amit ez a csodálatos porszívó nem szed fel, azt én magam fogom megenni!
- Akkor teszek rá magának egy kis tejszínhabot, mert nincs áram a házban.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Kövér betiltja a politikusok r
  2010-12-01 21:24:40, szerda
 
  ÍRóK, úJSáGíRóK


Kövér betiltja a politikusok reális bemutatását
2010. december 1. 02:39:13


Akinek nem tetszik, akár fel is akaszthatja magát

Szinte teljesen kitiltják az Országházból a fotósokat, videósokat.

Kövér László házelnök korlátozta az újságírók mozgásterét az Országházban. Most további, az "ésszerű működést szem előtt tartó változásokat" helyezett kilátásba a parlamentből tudósító sajtómunkások számára, nehogy már "mozsárágyú nagyságú teleobjektívvel fotózzák a parlamenti képviselők asztalait".

Októbertől a korábbi gyakorlattal ellentétben már nem forgathatnak a tévéstábok és hírportálok videósai az ülésteremhez közeli "piros társalgóban", az újságírókat a távoli "kék társalgóba" száműzte a házelnöki döntés, oda, ahová legfeljebb csak véletlenül téved egy-egy politikus.

Úgy tűnik, Kövér Lászlót továbbra is zavarja az újságírók, leginkább a kamerával és fényképezőgéppel dolgozó kollégák parlamenti jelenléte, mert az előrejelzése szerint a "semmiképpen nem a liberalizmus irányába" mutató újabb korlátozó intézkedése hátterében az a cél áll, hogy normális, nyugodt légkörben tudjanak a képviselők dolgozni. Mintha éppenséggel a sajtómunkások jelenléte akadályozná a politikusok parlamenti munkáját.

Aki már járt újságíróként az Országházban az ülésterem környékén, az pontosan tudja, hogy a képviselők sokszor valósággal ellepik a már említett "piros társalgót", a büfét vagy éppen a dohányzót, olyankor is, amikor odabent éppen fontos viták zajlanak a megalkotandó vagy módosítandó törvényekről, esetleg épp interpellálják valamelyik minisztert.

Valahol érthető lenne, hogy az országgyűlés elnöke nem ezt a képet szeretné mutatni a Tisztelt Ház tagjairól, ha a plenáris üléseket nem adná élőben a Magyar Televízió, ahol a nézők pontosan látják az üresen ásítozó padsorokat, a képviselői érdektelenséget. Jó, a büfébeli mozgásokat nem láthatják.

A kialakult helyzet kapcsán megemlítendő, hogy a második Orbán-kormány működése óta a baráti médiumokon kívül jóformán elérhetetlenek a Fidesz és a KDNP politikusai, a prominensek mindenképpen. Igazából már a választások előtt is csak ritkán, nagy sokára voltak megszólíthatók, elektronikus levél útján esetenként küldött válaszüzeneteik pedig többnyire nem a feltett kérdésekre adott semmitmondó információkat tartalmaztak.

A személyes ismeretségen kívül szinte a parlamenti folyosó, a büfé, a "piros társalgó" volt az egyetlen mód arra, hogy az újságírók mikrofon- és kameravégre kapják a kormányoldal politikusait, az újabb kövéri korlátozásokat követően ez a hírforrási lehetőség is végképp beszűkülni látszik. Az ellenzék meg úgyis éhes a nyilvánosságra, ők változatlanul elérhetők lesznek, a Házon kívül is.

A következő videó megmutatja, milyen, amikor a képviselőket megzavarják az újságírók.

(Stop)

hubatka, Tue, 2010/11/30 - 22:46

Forrás: Szentkorona Radio

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=2&AID=0&Direkt=73952
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintér, Martonyi, Matolcsy: ?
  2010-12-01 20:45:17, szerda
 
  Pintér, Martonyi, Matolcsy: ?

A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valóban majd ők fogják képvis
  2010-12-01 20:42:03, szerda
 
 

Közigazgatási és Önkormányzati Minisztériumot Navracsics Tibor, a Nemzeti Erőforrások Minisztériumát Réthelyi Miklós, a Vidékfejlesztési Minisztériumot Fazekas Sándor, a Honvédelmi Minisztériumot Hende Csaba, a Nemzetgazdasági Minisztériumot Matolcsy György, a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumot Fellegi Tamás, a Külügyminisztériumot Martonyi János, míg a Belügyminisztériumot Pintér Sándor kapta. A miniszterelnökségi államtitkár Varga Mihály, az általános miniszterelnök-helyettes Semjén Zsolt lesz majd.

Tizenegy arc, akikre kontroll nélkül rábíztuk Magyarország következő éveit. Tizenegy arc, akik között hemzsegnek a régi MSZMP-tagok, a besúgok és a KISZ-titkárok. Csupa-csupa olyan alak, akiktől egy jó érzésű ember még egy gyufát sem venne. De most mégis ők vannak itt, és azt akarják elhitetni velünk, hogy majd ők lesznek azok, akik megmentik Magyarországot.

Mielőtt félreértene valaki. Nem akarom előre megítélni azt, ami még meg sem történt, nem akarom előre temetni azt, ami még meg sem született, de azért valljuk meg, ez a névsor még talán a legelvakultabb narancsos hívőkben is felvet kérdőjeleket.

Mert vajon milyen indok sorakoztatható fel amellett, hogy Matolcsy György volt MSZMP tag és III/2-es ügynök tárcát kapjon 2010 Magyarországának új kormányában? Vajon milyen nemzeti érdek támasztja alá Martonyi János volt MSZMP tag, III/2-es ügynök és Bilderberges szabadkőműves külügyminiszteré való kinevezését? És vajon mi az a szakmai tudás, ami Pintér Sándor MSZMP titkárt, "olajszakértőt", Gergényi üzlettársát a belügyminiszteri székbe emeli?

Valóban majd ők fogják képviselni a nemzeti érdekeket?

http://www.facebook.com/home.php#!/home.php?sk=group_112521552148257&notif_t= group_activity
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éjszakai pilóta
  2010-12-01 20:40:06, szerda
 
  Éjszakai pilóta

Repülőgép közeledik éjszaka a repülőtér felé. A pilóta elhatározza, hogy megtréfálja a tornyot és eltorzított hangon szól a mikrofonba:
- Találd ki, hogy ki vagyok!
Erre az irányítótorony diszpécsere lekapcsolja a leszállópálya fényeit és visszaszól:
- Te meg találd ki, hogy hol vagy...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A pénz hatalma ( ilyenek a ban
  2010-12-01 20:38:56, szerda
 
  A pénz hatalma ( ilyenek a bankárok)

Bemegy egy szakadt, borostás, alkoholtól bűzlő fickó a bankba, odamegy az egyik ügyintézőhöz és rámordul: - Figyelj, te ribanc, egy rohadék számlát akarok nyitni! - Tessék? - kérdez vissza felháborodottan az ügyintéző. - Süket is vagy? Azt mondtam, hogy egy kibaszott bankszámlát akarok nyitni, de gyorsan! A nő zokogva szalad az igazgatóhoz, hogy egy durva ügyfél inzultálta. Az igazgató odamegy, és ráförmed a fickóra: - Uram, van valami problémája? - Igen! Most nyertem 50 millió dollárt a lottón, és már egy félórája itt álldogálok, mert szeretnék bankszámlát nyitni!
- Értem. És ez a mocskos ribanc nem segített Önnek?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tényleg elhiszi valaki, hogy F
  2010-12-01 20:37:04, szerda
 
 
Tényleg elhiszi valaki, hogy Fellegi Tamás enyhén jordán-pozitív médiavállalkozóra, a Heti Választ, a Class FM rádiót és a Lánchíd Rádiót tulajdonló Infocenter.hu Média Befektetési Zrt.-t tulajdonosára rá lehet, pontosabban rá kell bízni egy olyan csúcsminisztériumot, ami alá összevonták az energetikát, a közlekedést, az informatikát, a közbeszerzéseket, és ami a legfontosabb minden állami és uniós pénz feletti koordinációt?

Tényleg a jogi végzettségű Fazekas Sándor a legalkalmasabb ebben az országban arra, hogy a Vidékfejlesztési Minisztériumot vezesse? Ő, aki az elmúlt években az emberi jogi, kisebbségi, civil-és vallásügyi bizottság tagja volt, és kifejezetten mezőgazdasági tárgyú témákban még sohasem szólalt fel az országgyűlésben, pedig már annak 1998 és 2002 között is a soraiban ült?

Tényleg Réthelyi Miklós anatómiaprofesszor a legjobb választás annak a minisztériumnak az élére, ami egyszerre foglalkozik az egészségügy, az oktatás, a kultúra és sport területével, valamint a szociális ügyekkel is? Az tagadhatatlan, hogy a professzor nevét a nemzetközi tudományos életben jól ismerik a gerincvelő-kutatásai miatt, de mégis mi köze van neki a kultúrához, a sporthoz, vagy akár a szociális ügyekhez?

A fentiekben felsoroltak pedig csak a jéghegy csúcsát jelentik. Pintér, Martonyi, Matolcsy és a többiek ügyeit végeláthatatlanul lehetne sorolni. És ha innen nézzük a dolgot, akkor már talán érthető, hogy a narancsosok miért nem hozták nyilvánosságra a választások előtt a tervezett kormánynévsort.

De talán van ennél egy még fontosabb kérdés is, amin érdemes lenne minden OV-fannak elgondolkodni. Az EP választások óta, gyakorlatilag mindenki tisztában volt vele, hogy a 2010-es választásokat a fidesz nyeri. Legfeljebb csak abban lehetett vita, hogy az arány milyen lesz.

És itt tegyük már fel a kérdést: Egy év alatt nem lehetett összehozni egy normális, makulátlan és szakmailag megkérdőjelezhetetlen csapatot, akikre minden magyar nyugodtan rábízná az ország sorsát?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bemegy egy ember a nővérhez
  2010-12-01 20:33:22, szerda
 
 
Bemegy egy ember a nővérhez és megkérdezi, hogy itt elfogadnak-e TB-kártyát:- Persze,hogy elfogadunk - mondja a nővér - mi a panasza?- Kattog a nemi szervem!- Igen?- Persze kezdje csak el húzogatni rajta a bőrt!A nővér elkezdi csinálni és egyszer csak elélvez az ember.A nővér felháborodva igy szól:- Maga disznó, ha élvezni akar menjen a kurvákhoz!- Voltam már náluk, de nem fogadták el a TB-kártyát...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Állatorvos várójában
  2010-12-01 20:30:34, szerda
 
  Állatorvos várójában

Három kutya üldögél az állatorvos várójában és beszélgetnek:
- Te miért vagy itt pitbull?
- Én sajnos megharaptam a gazdámat!
- Akkor téged biztosan el fognak altatni...
- És te rottweiler miért vagy itt?
- Én széttéptem a szomszéd bácsit!
- Hát akkor téged is elaltatnak...
- És te dobermann miért vagy itt?
- Amikor a gazdasszonyom lehajolt, hátulról magamévá tettem és közben jól összekarmoltam a hátát.
- Na akkor téged is elaltatnak!
- Dehogy, engem csak azért hozott, hogy levágják a körmöm!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2010.11 2010. December 2011.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 736 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.