Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Levél Lengyelországból
  2011-01-22 23:43:21, szombat
 
  Censored Pages, 2011. január 21., 9:41

Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya az országot fenyegető gazdasági szerencsétlenség hajnalán vette át a hatalmat. Ez az állapot elsősorban elődeik téves döntéseinek, hazugságainak és csalásai sorának következménye. A budapesti kormányzat belső válsággal küzd egy ellenséges nemzetközi környezetben

Magyar Barátaink!

Fogadjátok tiszteletünket, elismerésünket és támogatásunkat. Az utolsó magyar parlamenti választások reményt nyújtanak Magyarország a komunista rendszerből való kilépése folyamatának befejezésére. Bizakodva kisérjük figyelemmel Orbán Viktor miniszterelnök kormányának lépéseit. A kormányfő és a vezető koalíció elszántsága sikerrel járhat, lehetővé téve az állam jogi és intézményi megalapozását, melynek következtében Magyarországot többé már nem nevezhetik ,,posztkommunista országnak".
Orbán Viktor miniszterelnök és kormánya az országot fenyegető gazdasági szerencsétlenség hajnalán vette át a hatalmat. Ez az állapot elsősorban elődeik téves döntéseinek, hazugságainak és csalásai sorának következménye. A budapesti kormányzat belső válsággal küzd egy ellenséges nemzetközi környezetben. A magyarok újító döntései, melyek célja az állami költségvetés szanálása a nemzetközi intézményekkel szembeni függetlenség megtartása mellett, bátrak és egyben kockázatosak is. Mégis épp a Ti elszántságotok, a magyar állami érdek iránti megértésetek csodálatra méltó, hazaszeretetek reményt nyújt. Sikeretek példát mutat majd másoknak, többek között nekünk, a lengyel nemzetnek is. Orbán Viktor kormányának bukását megkönnyebbüléssel fogadná Európa azon része, melyet egy bénító politikai megfelelőség, gazdasági dogmatizmus, illetve bármilyen, a nemzeti kormányok által szuverén módon kidolgozott pozitív megoldások iránti idegenkedés vezényel.
Erőtök az egységben rejlik. A reformkormány továbbra is jelentős társadalmi támogatásnak örvend. A magyar gazdaság ,,szabadságát" oltalmazó tüntetők valójában a magyar posztkommunisták befolyásainak az európai baloldallal, illetve a könnyű bevétel lehetőségét kereső nemzetközi cégekkel szövetkező védelmezői. Reméljük, hogy az ellenséges hadjárat nem ássa alá a magyarok Orbán Viktor és kormányának nyújtott támogatását.
Sikeretekre számítunk! Diadalotok precedenst hoz létre és követendő példát nyújt Lengyelország, illetve más posztkommunista országok, valamint a kétségbeesetten új eszméket kereső Európa számára.
Fogadjátok ezen levél alatt összegyűjtött aláírásainkat szolidaritásunk kifejezéseként, valamint a magyar-lengyel barátság és sorsközösség érvényességének bizonyítékaként.

Varsó, 2011. január 19.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pesterzsébeti szégyen
  2011-01-22 21:28:52, szombat
 
  Ezt az írásomat még november eljén másoltam be először a blogomba. Most, ismét meg kell tennem, mert úgy érzem, hogy sokan értetlenül olvassák blogbejegyzéseimet. Talán, mindenki megérti végre, hogy milyen meggyőződéssel éltem egész életemben és emiatt engem sokadrangú állapolgárként kezelnek a mai napig... Továbbá, nem szeretném, ha gyanútlan gyermekeimnek bármiféle csapdát állítanának és rajtuk állnának bosszút, mint eddig évtizedeken keresztül! -A két kicsi unokámra ugyanez vonatkozik!!! El a kezekkel az ártatlan gyermekeimtől!!!! Őket is hagyják végre békében élni és dolgozni!!!

Pestzsébet Kártya=SZÉGYEN

Az elmúlt hetekben akadt a kezembe egy pesterzsébeti kiadvány, amelyikben a nevemre kiállított kártyát találtam, vonalkóddal, meg hasonlókkal ellátva!!! Ezen kívül mellékeltek még egy tájékoztatót az összes pesterzsébeti nyugdíjasokat boldogítandó klubról, egyesületről, meg hasonló helyekről...
Mindez egy Pesterzsébet nevű kiadványban volt benne.

Most értettem meg, hogy amiért e hónap elején elmentem a pesterzsébeti piacra vásárolni. Sajnos, már csak egy óra volt a zárásig és feltűnően megkezdték az összepakolást, a standos eladók. Dühösen néztek rám, amikor megállatam előttük és inkább továbbmentem a másik eláruisító pavilonhoz, ahol már szintén pakoltak. Már éppen továbbléptem volna, amikor rámköszönt az eladó háta mögött álló főnökféle férfi és megkérdezte, hogy "Mit tetszik?". Amikor látszoltt rajtam, hogy biztosan vásárolni szeretnék, akkor a hölgy eladó is megkérdezte végre: "Mit adhatok?".
Egészen nekibátorodtam és kértem, amit szerettem volna, majd ismét megkérdezte az eladó helyett a főnök-féle, hogy "Melyiket kéri, mert van többféle..." és felsorolta az összes választékot.
"Hiába, a férfiak mindig is kedvesebbek voltak velem" - gondoltam magamban.
Majd, fizettem és elköszöntem.
Már meg sem lepődtem azon, hogy a köszönésemet csak a férfi főnök-féle fogadta. A női eladó - köszönés helyett - odaszólt a pakolászó férfinak, hogy, "Minket ezek a kártyások tönkretesznek...".

Elképzelni nem tudtam, hogyan hozható a személyemmel kapcsolatba a kártyázás, hiszen, semmiféle kártyajátékhoz nem értek...

Majd el is felejtettem zavaromban, hogy mit is szerettem volna még a tejesnél is vásárolni., mert egyre csak az járt a fejemben, hogy milyen keserves egy életem volt nekem azok miatt, akiket ismét visszaszavaztak itt a lakóhelyemen a hatalomba... Sejtettem, hogy az idősebb korosztálynak "köszönhetően". Azoknak, akik mindig is mertek kicsik lenni, vagy élvezték a hármas "T"-ből a hatalom "T"ámogatását.

Kavarogtak bennem azok a megaláztatásokról szóló gondolatok, amelyeket már nagyon szeretnék elfelejteni és amivel televan a múltam batyuja. Szeretnék már végre ettől a rettenetes tehertől megszabadulni!!! De nem és nem lehet, mert Pesterzsébeten még mindig annak a kommunistának nevezett dikatúrának az utódpártja van hatalmon, amelyik tönkretette a szüleim, majd a saját és az utódaim életét is.

Tönkretették azzal, hogy elhallgatván az igazságot, a hazugságot ,,tanították" nekünk és gyermekeimnek... Tönkretették azzal, hogy a rendszer ellenségeként kezeltek egész eddigi életemben és még most is... megaláznak minden létező módon.

Vegye tudomásul a pesterzsébeti emeszpés polgármester, hogy én ki kérem magamnak ezt a Pesterzsébet Kártyát, mert ez is arra jó, hogy azok a vállalkozók jussanak többletbevételhez, akik az emeszempé, majd az emeszpé jogutódjaként a keblére ölelt mindig is. Akik élvezhették a pozitív megkülönböztetést (diszkriminációt) 1990 előtt- majd 1990 után is...

Vegye tudomásul a XX. kerületi emeszpés polgármester, hogy visszautasítom ezt a Pesterzsébet Kártyát, mert nekem azoktól nem kell semmiféle ,,kedvezmény", akik tönkretették a gyerekkoromat, az ifjúságomat és most megaláznak ezzel a fondorlatos módon felkínált Pesterzsébet Kártyával.

Tudom, már nem hozható vissza soha többé annak lehetősége, hogy én is szabadon továbbtanuljak és az oly áhított hivatásomnak élhessek!!! Soha nem kapom vissza egyetlen igaz szerelmemet, akit azért veszítettem el, mert - mint a rendszer ellenségének kikiáltott- üldözöttnek, nem volt elég jó a káderlapom egy katonatiszti főiskoláséhoz!!!
Soha többé nem juthatok hozzá egy saját lakáshoz, amelyikben végre otthon érezhetném magamat... Mert én, mint a kommunista rendszer ellensége, és mint sokadrangú- tövényen kívül helyezett állampolgár tengettem végig keserves életemet - mindig rászorulva egy jobb káderlappal rendelkező személy ,,jóindulatára"...

Soha nem dolgozhattam úgy, hogy elismerésben lett volna részem, mert még az érdemeimet is ellenem lehetett fordítani csalárd módon és aljas indokból...

Meggyaláztak nőiségemben, amikor megölték magzataimat és a szüléseim alkalmával magamra hagytak a szülőszobákban...ellátatlanul.
Meggyláztak anyaságomban, mert gyermekeim nem örökölhettek tőlem semmi mást a kitaszítottságomon kívül!!!

Méltatlanul kell megélnem időskoromat, mert a megalázóan alacsony nyugdíjamból soha, de soha nem leszek képes eltartani önmagamat.

Nekem nem kell Önöktől - akik mindezt tették a hozzám hasonló nehézsorsúakkal, a hármas "T"-ből mindig csak a "T"iltással és esetleg a "T"űréssel sújtottakkal - nem kell semmi!!!

Hagyjanak végre ÉLNI és a képességeim szerinti munkához hozzájutni és ezzel a munkavégzéssel a megélhetésemhez szükséges anyagi javakhoz!!!!

Én Bóna Mária Ilona kijelentem, hogy nem kértem a Pesterzsébet Kártyát

http://www.pesterzsebet.hu/index.php?action=article&id=6512

és kijelentem, hogy akaratom ellenére felhasználták az adataimat, amikor mégis elkészítették névre szólóan...

Engem ilyen csalárd módon nem lehet megvásárolni és lekenyerezni!!!

Bóna Mária Ilona

 
 
2 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2010.12 2011. Január 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 192
  • e Hét: 815
  • e Hónap: 3941
  • e Év: 35671
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.