Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Politikai pedofília rulez
  2011-02-14 22:03:47, hétfő
 
  Politikai pedofília rulez

2011.02.14. 17:47

A gyermekeknek szavazati jogot? Normális dolog ez? Igazából nem. Szerintem az elhangzó érvek is több mint szánalmasak. Vegyük sorjára ezt az újabb agyrémet... bár baromira cikkinek érzem, hogy ez egy demokratikus jogállamban komolyan vehető kérdés.

Először is elképzeltem, ahogy Kövér Laci bácsi az óvoda előtt áll, nyalókákkal és cukorkákkal a kezébe és szemüveges Ödönként győzködi: és mond meg az anyunak, hogy a te szavazatodat a Fideszre húzza be.

A humoron kívül, remélhetőleg a fenti szituáció fiktív, és nem lesz a választási kampány jól bevált eszköze. Azonban, ha nem a gyermek dönt, akkor ez a szavazati jog nem az önrendelkezésről, a választói szabad akaratáról szól.


Ha pedig nem a gyermek dönt, akkor baj van! Demokráciában vannak olyan elvek melyeket nem illik áthágni. Ilyen az egyenlő és titkos választás. Míg a Horthy rendszerben a titkossággal trükköztek, most az Orbán rendszer hajnalán az egyenlőséggel fognak.

Mert, hogy az egyenlőség az azt jelenti, hogy mindenkinek minden körülmények között egy az az egy szavazati joga van. És nem kettő nem három és nem négy.

Az érv melyet a Fidesz használ, még ha gyermekekről van szó akkor is elfogadhatatlan. A plusz szavazati jog megadása a politikát rákényszeríti a gyermekbarát politikára. Majd olvasom valamelyik vicces kedvű blogon, hogy ez milyen haladó milyen modern.

Nem kedves barátaim ez nem modern és nem haladó, hanem gyomorforgatóan undorító és álságos. Nincs annál undorítóbb amikor a politika a gyermekeket kezdi el használni...

De innentől kezdve, mondjuk a kutyabarátok is lobbizhatnak azért, hogy a kutyák után is járjon plusz egy szavazati jog, hogy a kormányt rákényszerítse az állatbarát politikára. Miért nem fontos az állatok védelme? De! Miért, ők nem Magyarország lakói? De! Az ő érdekükben nem dönthet a politika? De!

Vagy a kerékpárosoknak is járjon minden kerék után egy szavazati jog. Hiszen a városvezetésre hatékonyan csak így lehetne végre egy kerékpárbarát politikát rákényszeríteni!

Sőt.... Minden netpolgár kapjon a számítógépe után is egy szavazati jogot. Virtuális tevéje után még egyet és ha van okostelefonja az után is még egyet. Mert csak a politikát így lehet rákényszeríteni a netbarát működésre, az átláthatóságra.

A nyugdíjasok az otthonkájuk után, a rendőrök tiszti csillagonként, az orvosok a betegeik számai után, a MÁV-osok a kilométerek után kapjanak plusz egy szavazati jogot? Miért nem fontos a nyugdíjas-barát politika? Miért nem fontos az állampolgárok biztonságát garantáló politika? Vagy esetleg az a betegbarát és a tömegközlekedés barát politika másodrangú lenne? Az egyetemi hallgatók, pedig kreditenként fél szavazati jogot kapjanak!


Én a fentieket, csak annyira tartom elfogadhatónak, amennyire a gyermekek szavazati jogát. Ha ez is, akkor az is!


http://piroslapok.blog.hu/2011/02/14/politikai_pedofilia_rulez
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választójogot a halottaknak!
  2011-02-14 21:46:02, hétfő
 
  Választójogot a halottaknak!

Meghallgatható a Letöltésekből: Innen

http://szentkoronaradio.com/letoltes/2011_02_14_vlasztjogot-a-halottaknak-by-nyug ati-levl

Látni, nem csak nézniLátni, nem csak nézni

Az egész alkotmányozósdi végre célegyenesbe kezd fordulni látszani. Nem értem, miért nem gyulladtak még fel örömtüzek a hálátlan hunok földjén!? Miért nem zengi be még a Hont a vigasságok és a szűnni nem akaró - jóféle borok fogyasztásával összepárosított - spontán örömünnepek zsivaja? Hisz' a fiúk megígérték, s alig telt el 9 hónap - mint egy anyánál az áldott állapot időtartama - máris megérkezett ,,A" Koncepció. Megérkezett ,,A" Terv, itt van a nagy ,,ötlet". Ideje hát vigadnunk. Mit ,,vigadnunk"? Egyenesen szükségszerű lenne már félrészegre innunk magunkat, s fékevesztett örömtáncban kinyilvánítanunk: pártunk és kormányunk megvalósította nemzeti(nek feltüntetett) céljait.

Még áprilisban megválasztottunk pártunkat és kormányunkat, ám akiknek még cseppnyi kételye vagy kérdése is maradt volna, most már a legelvakultabbak is láthatják: a Fidesznek annyi köze van a jobboldalisághoz és a konzervatív, tradicionális, nemzeti értékrendhez, ,,mint hajdúnak a harangöntéshez". Az egykori XVIII. dinasztiabeli fáraóval mintegy szoros ideológiai és praktikus koalícióban lévén, önfeledten immáron mi is bevallhatnánk, de csak úri jókedvünkben: ,,a Szépség Megérkezett" - Nofretete. Éljen és virágozzék Nofretete-kormánya!

Ám azt is mondhatnánk: ,,Ha megnyerte, hadd vigye!" Ti akartátok, hát élvezzétek is ti.

Bocsássanak meg a véleményemért! Tény és való, hogy sosem hittem egyetlen XX. századi ,,alkotmányocskánkban" sem; sem a '46-os úgynevezett kisalkotmányban, sem a '49-es - a ,,hatalmas" Sztálin nevével fémjelzett - alkotmányban, melyet az én időmben még illett nagybetűvel kezdeni. Sőt, ha igazán őszinte akarok lenni, nekem még a Horthy-féle alkotmányértelmezéssel szemben is voltak aggályaim. Bár ha jól körbenézek, igencsak olybá tűnik, hogy Horthynak legalább volt egy Bethlene és pár Ostenburg-Moravek Gyulája, (hogy Prónayról és Héjasról már ne is beszéljünk) akik az egykori és a többek által elárult ezeréves alkotmányunkból megpróbálták a legtöbbet megtartani. Mármint miután külső (és belső) ellenségeink erre kényszerítették a félhalottra vert és meggyalázott magyar államot; s bevallottan is ideiglenesnek tekintett államberendezkedést hoztak létre. Ők legalább nem döngették a mellüket, folyton-folyvást dicsérendő saját magukat.

És ekkor jött ,,A" Szájer. Hogy honnan jött és miért éppen most, azt - nagyon szépen kérem - ne tőlem kérdezzék. Úgy tűnik, a Fidesznek van még tartalékban pár, általuk leharcoltnak nem gondolt harcosa. Előrángatják őket innen-onnan - van akit a pöcegödör mélyéről szednek elő, egy kis mosdatás, fogmosás és illatosítás után. De ugye nem gondolja senki komolyan, hogy az egykori vad-liberálisokról ebben a Hazában ma bárkinek el kellene hinnie, hogy ők népiek és nemzetiek? Ugye nem? Az egykor a Liberális Internacionálé tagságra szavazók?

Emberek! Normálisak tetszenek lenni? Ezektől várnak ,,új" alkotmányt? A Deutschoktól, az Illésektől, a Kövérektől és a Bayerektől? Ugye maguk nagyon részegek vagy legalábbis igencsak másnaposak lehetnek. Ha feleséget keresnének maguknak, miért nem a kuplerájba mennek háztűznézőbe?
A szocik véleménye egyértelmű. Hisz' ismerjük 46-os remeküket és a 49-est is; de ne feledkezzünk meg a többszörösen kiherélt, agyon-, össze-visszamódosított 88-tól kezdődő alkotmány-találgatásaikról se!
Ők legalább következetesek. Vissza is köszön véleményük az alkotmány-tervezetben, Szili Katalin legalább képviseli őket. Mármint a balos gondolatokat.
De a műjobboldalnak ilyen bugyutácska kérdései vannak az emberekhez, mint hogy: szerepeljenek-e a kötelességek is az alkotmányban? Szent Isten! Ilyet még kérdezni is! Ja, és egy jogászhoz képest, pláne! (Mert a Szájer állítólag az lenne.) A jogok rendszerezése kötelesség nélkül, olyan lenne, mint egy étlap, amelyen nincsenek feltüntetve az ételek árai. Volt ilyen - ne tévedjünk el, csak azt úgy hívták: a szocializmus alapjainak lerakása utáni, a kommunista társadalom felépítése előtti rendszer.
Elárulom: ez a koncepció (is) megbukott, mert bár árak sem voltak, de étel sem; sőt a legvégére a komcsik az éttermet is magukkal vitték.

Neked lelkesen tapsoló honfitársam meg csak a Fidesz és a Szociális Unió maradt. Ne legyenek téveszméink: a magyar parlamentarizmus két utolsó baloldali pártja. Mert elárulom, ez a két balos párt van ma kormányon.
Ugye megbocsátanak, de én nem is foglalkoznék azzal a kínkeserves ötlettel, hogy ,,népszavazás". Nem tudom, és nincs is kedvem utána nézni, de nagyon remélem, hogy Németország híres weimari alkotmányát is népszavazással fogadták el. Mert az amerikairól tudom, hogy a közelébe sem engedték a fél - ,,vagy tán egészen az" - analfabéta tömegeket.
Először is nagyon jól tudom, hogy ,,a népet" mindenről és annak ellenkezőjéről is meg lehet győzni. Aki népszavazást emleget, az elfogadja, hogy ha 10 emberből csak egy normális és józan, a többi meg részeg és műveletlen, a 9-eknek jogában áll leszavazni az egyetlen normálist. Mert: ,,többség győz!" Ne legyen kételyeink, a népszavazás azt jelenti, hogy ma ki fogja becsapni és milyen - természetesen: szerinte ,,szent" - célok mentén az embereket.
Arról nem is beszélve, ugyan minek küldtem (?) őket abba a nagy házba, ha még egy általános érvényű jogszabályt sem tudnak elfogadni? Mert hogy nem számítógépes játékokat játszani és költségátalány papírokkal bűvészkedni, berúgni és nőzni, 200-zal autókázni, az biztos. Aki a ,,népfelség elvét" fontosnak tartja, szíveskedjen újra elolvasni az ,,Állatfarmot", de előtte vegyen pár papírzsebkendőt, hogy a végére elsirathassa saját naivitását.
De nem is ez a legfelháborítóbb, hanem amiről Szájer ódákat zengett, mint saját ötletéről hogy: legyen szavazati joga a 18 éven aluliaknak. És hogy legyünk az ,,elsők". Mert az olyan ,,hű de!" demokratikus. Miben legyünk elsők Jóska? A hülyeségben? Abban, hogy bevalljátok, csak a szavazata kell az embereknek? És ha nincs elég, akkor csináltok újakat? Miért nincs szavazati joga a gyermekeknek? Mert az ügyeik viteléhez szükséges belátási képességük hiányzik. Mert gyerekek. Ha a mama azt mondja, hogy ,,8-ra aztán hazaérni!" - akkor a gyermek haza is megy (már ha jól nevelt). Nem is gondolkodik a szülő döntésén. De genere elfogadja. Hisz' a szülője mondja. És nagyon jól tudja, hogy a szülő jót akar a gyermekének.
De nem is ez a legbosszantóbb, hanem ami ebből az ötletelésből (brainstorming) következik. Ha ugyanis ezt elfogadjuk, akkor legyen szavazati joga az elmegyógyintézetek lakóinak is (bár, ha ebben a Hazában körülnézek...) Miért? Nekik miért nincs? De legyen a csak tervbe vett, és még meg sem született embereknek is - ilyet is láttunk már, hogy rájuk hitelt adtak - sőt, ne álljunk meg félúton, adjunk választójogot a halottaknak is. Szavazzon Kossuth, de akkor Horthy is; mindenki, akinek itthon van a holtteste; szavazzanak a temetők! Szavazzanak a tömegsírok! Szavazzon a mohácsi sík!
Már csak egy kérdést kellene megoldani, hogyan és kire szavazzanak azok, akik éppen műtőben, altatásban vannak; vagy mondjuk hogy szavazzanak-e azok, akik nem akarnak szavazni?

Mert Szájer liberális agyalásából mindezek a kérdések önkéntelenül következnek.

Ne legyen félreértés - én Szájer minden ötletének örülök, mert nincs semmi, ami jobban bizonyíthatná a liberális gondolatnélküliség tarthatatlanságát, mint maguk - ezek a valójában figyelemelterelő - liberális és az ezeréves Magyarország maradékait is szétverő nézeteik. Mindenesetre, ha már szóba került - én támogatom Szájer gondolatait. Én még neki is adnék válaszjogot - a nagy francia forradalom utáni jakobinus Párizsban vagy '17 novembere Szentpétervárján.


Trackback URL for this post:
http://szentkoronaradio.com/trackback/109754

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bohózat - Kérdőívek a lakosság
  2011-02-14 21:07:41, hétfő
 
  Bohózat - Kérdőívek a lakosságnak az alkotmányozás kapcsán.

Az új köztársasági alkotmányt legitimálni próbálja a hatalom: mindenki kap egy 12 kérdésből álló kérdőívet, amit kitöltve vissza lehet küldeni. A Szent Korona Rádión megjelent cikkében a szerző a következő kitöltési útmutatót ajánlja:

A Magyar Köztársaság minden állampolgára kap egy szép kis kérdőívet tehát a készülő, új tákolmányról. Nagyon egyszerű a képlet:
1. Húzzuk át mind a 12-öt, jó vastagon.
2. Írjuk a lap tetejére/első oldalra, hogy: "A megjegyzés rovatot töltöttem ki"
3. Az utolsó részhez, a megjegyzés rovathoz a következőt írjuk be: "Ne foglalkozzunk addig részletkérdésekkel, míg vissza nem tértünk az 1945. előtti legitim, Szent Korona tanon alapuló, történeti alkotmányhoz! Éljen a Magyar Apostoli Királyság és vesszen az immáron 66 éve illegitim köztársaság!"

A szerző szerint először az alkotmány szellemiségét kellene rendbe tenni, megjelölni az irányt, és csak utána dönteni a többi dologról. Jól látszik, hogy a mostani hatalom is ugyanúgy a vörös respublica szennyében fogant, hiszen fel sem merül bennük a Szent Korona tan valódi alkalmazása, a történeti alkotmányhoz való visszatérés és a jogfolytonosság gondolata, hovatovább: a Magyar Apostoli Királyság helyreállítása. Aki ezt komolyan felvetette volna, azt vagy kizárták az alkotmány-előkészítő bizottságból, vagy lesöprik a javaslatait, vagy átnéznek felette. (A teljes cikk itt megtakinthető.)

Az alkotmányozással kapcsolatban Balczó Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője a mai napon tartott sajtótájékoztatóján rámutatott arra, hogy néhány nap múlva az állampolgárok megkapják azt a tizenkét kérdést tartalmazó ívet, melyre két héten belül kell válaszolniuk. Közben március 15-én a Parlament elkezdi tárgyalni a koalíciós pártok által benyújtott normaszöveg megvitatását. Hogyan lehetne figyelembe venni a nép által tett javaslatokat?- tette fel a kérdést a képviselő.

Szent Korona Rádió nyomán barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem hisszük, hogy csapda az al
  2011-02-14 20:55:01, hétfő
 
  Nem hisszük, hogy csapda az alkotmányozási körlevél


http://egyenlito.blog.hu/2011/02/14/nem_hisszuk_hogy_csapda_az_alkotmanyozasi_kor level

2004 végén került napvilágra a hír, hogy több nyomtatógyártó a legnagyobb csendben megállapodást kötött az Egyesült Államok titkosszolgálatával arról, hogy nyomtatóik a jövőben minden egyes nyomtatványhoz hozzáadnak egy olyan kódot, amelyek a nyomtatványok eredetének visszakövetését segítik elő.
Homokba dughatjuk a fejünket - mondhatjuk, hogy Amerika messze van, minket ez az egész nem érint... De ilyenkor belegondolunk-e abba, hogy hány kérdőívet adunk be itt-ott, teljesen névtelenül? Ha a nyomtatványt egyedi kóddal lehet ellátni, akkor azt bizony azonosítani is lehet. És ma, a feketelisták sokadvirázásának korában ez egyáltalán nem mindegy. Amit egyszer valaki feltalált, az nem ismer földrajzi határokat.


A Nemzeti Konzultációs Testület hamarosan levelet küld valamennyiünknek. Ezen nyilatkozhatunk, hogy mit szeretnénk látni az alkotmányban, és mit nem. Természetesen a válaszokat névtelenül kell visszajuttatnunk, így aztán tényleg senkinek nem kell félnie, ha esetleg másképp gondolkozik bizonyos kérdésekben mint a Fidesz kormány. Én azért kicsit aggódom. Eszemben sincs persze feltételezni, hogy leveleinket bármiféle azonosítóval ellátnák, ami alapján bővülhet a Kubatov-lista, de biztos, ami biztos, megnézetem majd a nyomtatványt egy szakértővel, mielőtt kitölteném. Az eredményről pedig (akár negatív, akár pozitív) beszámolunk majd.

Hangsúlyozom, szerintem itt nincs szó listázásról. De mi van, ha tévedek?




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megkövetjük Selmeczit: zseni a
  2011-02-14 20:51:00, hétfő
 
  Megkövetjük Selmeczit: zseni a csaj


Megkövetem Selmeczi Gabriellát. Már ismerem az életútját kiflicsücsöktől Lockheed-botrányon át egészen az utóbbi időkig, amikor a Nagy Nemzeti Nyugdíjlenyúlás főszereplője lett. Be kell látnom, hogy az egykor magát ,,szenátornak" tituláló hölgy komoly problémákkal küszködhet: egyrészt nagyon szeretne valaki lenni a politikában, másrészt korábban anyagi gondjai voltak. Legalábbis úgy tűnik.

A Parlament szöszije szenátornak is azért nevezte magát, mert a ,,Member of Parliament" titulus oly kevéskének tűnik nemzetközi ügyekben... Azt fel sem merem tételezni, hogy fogalma sem volt, miként mondják angolul a beosztását, bár hasonlóra volt már példa pártjában. Ha ez volt az indok, ha nem, a Lockheed-ügy egészen visszavetette karrierjét, és ez vezethetett odáig, hogy már kiflire sem volt pénze, bár állítólag azt sem ő lopta szerezte be a Tescoban, hanem egy barátja kínálta vele.

Mára már tudom, Gabriella asszony megvagyonosodott, szemben az állammal, így most a kiflivégnél nagyobb fogás ígérkezett: a nyugdíjak. Ismerjük be, ez már profi munka volt. Simán nyúlták le a választópolgárok pénzét, szöszkénk vezetésével. Viszont, ha már állása ilyen módon biztosítva van, magánvagyona egy fél falut kitesz, nem értem, miért nem hajlandó kifizetni kétmilliós tartozását az adóhivatal felé. Erre az sem indok, hogy öt éve részletfizetést kért, és nem válaszoltak levelére. Gyanús, hogy én már régen sitten rohadnék, ha ilyet mernék tenni, nem mintha lenne miből kétmilliót adóznom. Persze hősnőnk ennek is hamarosan utánanézhet.

Azért abban igaza volt január elején a művésznőnek képviselő asszonynak, hogy ,,lesznek még botrányos fejlemények", bár bizonyára nem az adótartozására gondolt. Mindenesetre - ahogy az elején már írtam - megkövetem: zseni a csaj. Eddigi teljesítményével már rég el kellett volna tűnnie a hazai politika ingoványának legmélyebb süllyesztőjében. És ő mégis ott van a topon. Lett valaki, ahogy szerette volna. És még gyomra is van, ha tükörbe tud nézni.



Fotó: hirado.hu

http://egyenlito.blog.hu/2011/02/13/megkovetjuk_selmeczit_zseni_a_csaj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzeti Konzultáció
  2011-02-14 20:32:16, hétfő
 
  Nemzeti Konzultáció
2011.02.13. 21:49

Ön szerint az Új Alkotmány


... névre szólóan csak az Ön jogait és a mások kötelezettségeit tartalmazza-e?
... tartalmazza-e a következő közgazdasági fogalmak definícióját, szélső értékeit és értékkészletét: költségvetés, államadósság, GDP, infláció, hiány, értéktöbblet, hálóterv, vírusmarketing?
... vegyen-e védelem alá olyan közös értékeket, mint a család, a munka, az otthon, a rend és az egészség, ahogy az a magánnyugdíjakkal is történt?
... járjon-e szavazati jog a kiskorú gyermekek után, kivéve a cigányokat, a zsidókat, a kommunistákat, az ateistákat, a kételkedőket, az akadékoskodókat és szakszervezeteket?
... engedje-e a gyermeknevelés, a gyermeknemzés, a párkeresés, a lakhatás, a munkakeresés, a szabadidő kulturált eltöltése és a közlekedés költségeinek megadóztatását, illetve persze, hogy ne, hanem hogy csak Önnek ne, vagy az Ön családtagjainak sem?
... vállaljon-e kötelezettséget a jövő nemzedékek után, azaz, ha az állam száz év múlva megszegi a kötelezettségét, akkor a mai politikusokat ki lehessen hantolni és holtukban seggbe rúgni?
... fejezze-e ki a határon túl élő magyarsággal érzett nemzeti összetartozás, a Pi és a Budapesti Tőzsdeindex napi értékét negyven értékes jegyig?
... védje-e a Kárpát-medence természeti sokféleségét kijárási tilalom bevezetésével?
... védje-e fokozottan a nemzeti vagyont biztonságos és bárhová időben odaérő személygépkocsik beszerzésével?
... rögzítse-e, hogy csak simicskásított gazdasági társaságok számára legyenek nyitva az állami források, és csak azok vehessenek részt a közbeszerzéseken?
... biztosítson-e módot a bíróságok számára, ugye hogy ne?
... szankcionálja-e Gyurcsány, Veres és Szilvássy vezetéknevű emberek esetében a parlamenti bizottságok előtt meg nem jelenést ténylegesen letöltendő tényleges életfogytiglani kényszermunkával, statáriálisan és visszamenőlegesen bekamerázva a kurva anyjukat?

Igen válaszait a mellékelt bérmentesített borítékban küldje vissza címünkre, és nyerhet egy alig használt Audi S8-ast, lézerblokkolóval, GPS-szel és gyárilag beépített helyettes államtitkárral.


http://orulunkvincent.blog.hu/2011/02/13/nemzeti_konzultacio_1#c12568517
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lézer Jani lézersója
  2011-02-14 20:27:05, hétfő
 
  Lézer Jani lézersója


Komolyan mondom megsajnáltam ezt a mi Lézer Janinkat. Nem elég, hogy lemondott a közpénzből finanszírozott biztonságról, a kényelemről, nem élvezheti ezentúl a lézerblokkoló nyújtotta előnyöket, még piszkálják is folyton. Pedig ő igenis bizonyít percről percre, óráról órára rendületlenül. Bizonyítja, hogy nem csak egy pökhendi pojáca, hanem legalább annyira ostoba is, mintha PógárJenő és Kiszel Tünde szerelemgyereke volna.

Ma reggel a Mokkában is fölmerült az Audi ügy, naná, Lézer Jani pedig kiválóan odatette magát a válaszadással. Lézershow a linken, 5:00-ig tessenek tekerni.

Teccikéteni? János tudott a lézerblokkolóról, legalábbis letagadni rohadt kínos lett volna, így letagadta amit letagadhatott: a műszaki tartalmat. Ő nem tudta mire jó ez, teccikéteni? Lehet, hogy a (eső)vízbűl vonja ki a zoxigént, mind a háromszázezer-harmincezer litert, oszt azon túl, hogy túléli vele a zatomtámadást - mer'biztonság a legfontosabb- még a környezetet is tisztíccsa. Hát a neve meg - lézerblokkoló- fassetudgya, nem vót' gyanús. Olyan ez János, mintha egy traffipax pisztollyal akarnál végezni magaddal. Kurvára röhejes, ám bajod az nem lesz tőle, legfeljebb a szemed káprázik egy kicsit.Ha azt hittétek a reggeli one man show-t nem tudta fokozni, akkor tévedtetek. Délután a nagy büdösben már régi beidegződés alapján "országot szétlopózott" bőszen. Több szerénység, Mr. Lézer, mert Magyarország közélet iránt fogékony népességének jelentős százaléka már fuldoklik az önfeled kacagástól! A lelkeden száradunk, baszki!


http://varanus.blog.hu/2011/02/14/lezer_jani_lezersoja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Postára magyar, hí a haza!
  2011-02-14 20:23:48, hétfő
 
 
Postára magyar, hí a haza!



Újabb állomásához érkezett a kormányzati direkt marketing. Az Orbán kormány nagy igyekezettel szpemmelte tele a nyugdíjasok postaládáit, most pedig kebelére ölelné Magyarország mindösszes választópolgárának alkotmányozós véleményét. Persze közben azt gondolja, hogy Szűzmariska fossa őket homlokon narancsmaggal, miért nem elégszenek meg ezek a pernahajderek a szekértolók legfaramucibb ötleteit is tartalmazó ötletbörzével?

Akár örülhetnék is a kormány alkotmányozással kapcsolatos újító szándékának. Megkérdezik a véleményem levélkében, amiben 12 kérdésre adott válaszommal úgy is érezhetném, hogy közvetlenül beleszólhatok az alkotmányozás folyamatába. Örvendenék is, mint kisnyugdíjas a rántott csirkefarhátnak, de ahogy ez a rendes étel, úgy amaz meg az érdemi beleszólás illúziója. Ugyanis a kormány éppen csak a legfontosabb közélettel, alapvető alkotmányos jogokkal kapcsolatos nézeteinkre nem kíváncsi. Ezen kívül minden másra igen: ( kattra nagyobb lesz) Sokaknak az újdonság erejével fog hatni a felismerés, hogy az állampolgárnak a jogaival szemben kötelességei is vannak, deklarálva látni legkevésbé szeretné azokat. Az átlag választónak - sajnos - fogalma nincs mi az az államháztartási hiány, meg nem is érdekli mekkora ez, amíg narancsot, krumplit osztanak az aktivisták kampány idején, mert addig nagy baj nincs. Nekik a nemzeti vagyon az Államkincstárban van, azt meg úgyis őrzik. A jövő nemzedékéért való kiállásról van fogalma, ahogy a család, munka, otthon szentháromság is a kipipálandók közé tartozik. Magyar embernek biztos választ adó kérdést egyfélét lehet föltenni: olyat, amiben szerepel az adó szó. Eddig olvassa a kérdést, és máris nyomja a választ: adó az ne legyen. Semmilyenseneéstélleg. Aláhúzva kétszer, és minimum négy felkiáltójel.

A büntetőjogi kurzuson még elgondolkodik: legyen tényleges életfogytig? Viszont az utolsó kérdés ebben a formában nem fog leesni, kicsinyt Gyurcsányozni kéne hozzá a biztonság kedvéért. Javaslat: Az új alaptörvény szankcionálja-e, ha Gyurcsány Ferenc nem jelenik meg az őt vizslató parlamenti bizottságok előtt? Erre garantáltan harapni fognak, ha világosan meg van fogalmazva a cél, ki van vetítve az ellenségkép. Viszont a ködösítést nem értik, az ziher.

Szóval, ha már Orbán Viktor megint postást játszik, akkor most az egyszer foglalkozhatna a lényeggel is. Kérdezgesse az embereket olyan témákról, amik valóban elsődleges fontosságot kellene élvezzenek egy nemzet új alkotmányával kapcsolatban.
Valahogy így:

1: legyen-e egyáltalán új alkotmánya Magyarországnak?

2: legyen-e szent újra a magántulajdon, mert biza a manyup pénzek lenyúlásával sáros bakanccsal trappoltunk ezen az alapjogon végig.

3: legyen-e szent és piszkálhatatlan a véleményszabadság, akár a kocsmapulton könyökölve szájtépés közben, akár az internet adta megszólalási lehetőségekben?

4: legyen-e mindennél fontosabb a jogbiztonság, egyszer és mindenkorra vegyük tudomásul, hogy visszaható törvénykezés nincs?

5: kaphassanak-e állampolgárságukhoz választójogot a határon túliak?

6: kaphassanak-e plusz választójogot a kiskorúak szülei?

7: honnan deklaráljuk az élethez való jogot? A fogantatástól, vagy a születéstől?

Egy bátor és tökös kormány nem félne megkérdezni ezeket sem a polgáraitól, a család-munka-otthon szentháromság mellett, amik kétséget kizáróan legalább ilyen fontosak. Ezekre a kérdésekre bárki el tudja dönteni mit válaszoljon, bal és jobboldali szavazó egyaránt.

De Magyarországnak ilyen kormánya nincs.

Nekünk ez a lényeg helyett látszatra adó jutott, aminek szándékából úgy lóg ki a lóláb, mint Staubinger néni kanapéjából az epedarugó. Ez a nemzeti konzultáció szimulátor egy dologra jó, hogy legyen mit mutogatni az európai kirakatunkon bekukucskáló okvetetleneknek. Mert kurvára nem akarnak ám úgy járni, mint a "minden elemében európai" médiatörvénnyel, amit már szövegeznek át serényen a sorvezető szerint.

Ami egy frissen elfogadott, ellenzék által várhatóan negligált alkotmány esetében mindennél kínosabb lenne. Orbán izzíthatná a magyarázkodós forródrótot azonnal, összeomlana a magában magáról dédelgetett kép, és az arcmásával ékesített Jelentős, Alkotmányozó Államférfi poszterját dobhatná szemétre a saját kezével.

http://varanus.blog.hu/2011/02/14/postara_magyar_hi_a_haza
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona Gábor: Ne árusítsák ki Ma
  2011-02-14 20:15:56, hétfő
 
  Vona Gábor: Ne árusítsák ki Magyarországot Izraelnek! - videóval

Vona Gábor napirend előtti felszólalásában felhívta a képviselők figyelmét arra, hogy az egyik román képviselő azt a kérdést tette fel, hogy lehet az, hogy Romániában (Erdélyben) működhet a Gárda, miközben Magyarországon izraeli nyomásra betiltották. Vona Gábor szerint szánalmasan igyekszik a magyar külügyi vezetés tetszelegni Izrael urainak. Végül felszólította a kormányt, hogy ne árusítsák ki Magyarországot Izraelnek.


http://www.youtube.com/watch?v=WGjaWc0CYzQ&feature=player_embedded

http://www.sokkaljobb.hu/content/vona-g%C3%A1bor-ne-%C3%A1rus%C3%ADts%C3%A1k-ki-m agyarorsz%C3%A1got-izraelnek-vide%C3%B3val

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Plusz szavazati jog – és
  2011-02-14 20:11:32, hétfő
 
  Plusz szavazati jog - és még mi?


A kormány bejelentése szerint egy 12 pontos kérdőívet küldenek ki az állampolgároknak, az alkotmányozás kapcsán.

A kérdőív egyik pontja arra vonatkozik, hogy a gyerekek után is járjon a szavazati jog, mellyel a szülők élhetnének. Ezt a kérdést a bejelentő Szájer József hosszasan taglalta. A felvetést értelmezve a javaslatot benyújtó vagy teljesen idióta, vagy nagyon is jól tudja, mit csinál. A javaslat előnyben részesíti a nagycsaládosokat, és ugye egy nemzeti kormánynak elő kell mozdítania a negatív demográfiai folyamatok változását. Azonban nyílt titok, hogy jelen helyzetben kik teszik ki a kedvezményezettek körét.

Ez azonnal hozza a következő kérdést. Ha a Fidesz plusz szavazatot kíván adni a cigányoknak (egy tízgyerekes ,,kis család" után akár 12 szavazattal bírhat a két szülő), mivel akarja biztosítani, hogy az intézkedés neki kamatozzon? Azaz: következik, hogy a célcsoport újabb támogatásra számíthat a jelenlegi kormánytól.

Kérdésre válaszolva Szájer elmondta, hogy a határon túli magyarok szavazati joga későbbi kérdés. Tehát előrébb való a cigánygyerekek plusz szavazati joga, mint a határon túli magyarok. Ennyit a nemzeti kormányról. Az üres gesztusok, tartalmatlan rendelkezések mögött nincs semmi. (Rendszerünkben a jelenlegi választási rend nem fog létezni, így ennek elemzése felesleges.)

Az összes többi kérdés teljesen blődség. Például: az új alkotmány fejezze-e ki az összetartozást a határon túli magyarokkal, védje-e a nemzeti vagyont, stb. Keljen-e fel a Nap reggelente, és kék legyen-e az ég? Újabb tartalmatlan lózungok. Mellesleg a minden normális ember számára alapvető értékeket ezek hiába foglalják alkotmányba, ők úgysem képesek ezeket tartani.

Ha rajtuk múlna, nem lenne kék az ég, és nem kelne fel a Nap sem reggel.


Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2011/02/13/plusz-szavazati-jog-es-meg-mi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.