Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Az optimisták még mindig angol
  2011-02-23 19:11:32, szerda
 
 

Az optimisták még mindig angolul tanulnak.
A pesszimisták már héberül tanulnak.
A realisták meg lőni tanulnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nullák vagytok!
  2011-02-23 19:09:58, szerda
 
  Nullák vagytok!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal dolgozóinak hozzá kell járulniuk ahhoz, hogy akár titkosszolgálati módszerekkel is adatokat gyűjtsenek róluk. Ha nem járulnak hozzá, munkájuk sem lesz.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy tavalyi törvénymódosításra hivatkozik, amely köztisztviselők mellett a kormánytisztviselők titkosszolgálati megfigyelését is lehetővé teszi. És az is benne van: aki nem egyezik bele a saját megfigyelésébe, az elveszti a munkáját.

forrás: RTL Klub

Bizony, nullák vagytok! Nem, most nem az orbáni söpredékre gondolunk, hanem a birka módjára vágóhídra vonuló köz- és kormánytisztviselőkre, akik gyávaságukkal szolgálják a rezsimet. A kormány és a Fidesz azt teszi, amit egy tébolyodott diktátor irányítása alatt a hatalom elvtelen kiszolgálói tenni szoktak: megfigyel, lehallgat, félti a hatalmát. Ez érthető. Ami nem fér a fejünkbe, hogy vajon miért nem tiltakoznak az érintettek? Ilyen erősen munkál a félelem? Vagy valóban birka nép vagyunk?

Vajon ki fogja titkosszolgálati módszerekkel megfigyelni az asszonyverő, közpénztolvaj Meggyes Tamást? A Zuschlaggal mutyizó Szijjártó Pétert? A négyszeres álláshalmozó, S8-as Audit a végletekig eladósodott Hódmezővásárhely pénzén bérlő Lázár Jánost? Az életbiztosítását közpénzből fizető salgótarjáni polgármestert? A költségtérítés-trükköző Gulyás Gergelyt? Az időseket kifosztó Budai Gyulát? A korrupciós ügyektől bűzlő Papcsákot? A saját cégét helyzetbe hozó Navracsicsot? A kifli- és nyugdíjtolvaj-földbirtokos Selmeczi Gabriellát? A volt cégét ügyesen menedzselő Pintér Sándort? Az autótolvaj, illegális adatbázist építő Kubatovot? A rokonokat magas pozícióba helyező fideszeseket? A lézerblokkolót közpénzen üzemeltető nyíregyházi fideszes söpredéket? Hosszan folytathatnánk a sort, de felesleges lenne. Nekik nem kell félniük semmit


http://egyenlito.blog.hu/2011/02/23/nullak_vagytok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kinek papolt már megint ez az
  2011-02-23 19:03:42, szerda
 
  Kinek papolt már megint ez az álszent Balog?
2011. február 23. 17:22
Hunhír.info

A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint "nincs helye gyűlölet-bűncselekményeknek" Magyarországon, s a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az országban békesség és rend uralkodjon. Mindezeket a tatárszengyörgyi cigányölésekkel kapcsolatosan biflázta az álszent Balog Zoltán. Ideje lenne már kedvenc cigány bűnözői figyelmét is felhívni a fentiekre.

Balog Zoltán államtitkár szerint a kormány célja, hogy azok legyenek többen az országban, akik elutasítják az erőszakot. A roma ügyekért is felelős államtitkár minderről annak kapcsán beszélt, hogy Tatárszentgyörgyön éppen két évvel ezelőtt, állítólag származásuk miatt öltek meg egy 27 éves apát és 5 éves kisfiát. (És hány magyar öltek meg, raboltak ki a marslakók, kettős mércés szentfazék?)

Balog, aki annak idején részt vett az áldozatok temetésén, úgy fogalmazott: a magyar kormány azért dolgozik, hogy azok legyenek erősebbek, és azok legyenek többen, akik hajlandók ezt az országot építeni, hogy a békesség és a rend uralkodjon. Balog kenetteljes, álszent süket dumájának totálisan ellentmond, hogy változatlan erővel dübörög a cigánybűnözés. Úgy látszik, az államtitkár úr nem naprakész a bűncselekmények ismeretében.


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=38061
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Túlságosan összetett kérdés
  2011-02-23 18:51:50, szerda
 
  Túlságosan összetett kérdés

2011.02.23. 15:34 |

Azt mondja Navracsics docens, hogy azért nem kívánatos dolog az új Alkotmányról népszavazást tartani, mert az túlságosan összetett kérdés.

Szeretném megjegyezni, hogy a parlamenti képviselők elég gyakran szavaznak meglehetősen összetett kérdésekről. A Lisszaboni Szerződésről, költségvetésről, génmanipulációról.

Milyen alapon hoz döntést egy képviselő? Úgy, hogy a frakcióvezető megmondja neki, hogyan szavazzon. Az esetek kilencvenplusz százalékában, rendkívül összetett kérdések esetében is ez történik.

Nézzünk egy nem nagyon összetett kérdést. Hétfőn húsz százalékkal csökkentik a kenyér árát. Másnap húsz százalékkal megemelik. Csökken vagy növekszik a kenyér ára? A választók hány százaléka válaszolna helyesen erre a kérdésre? És a képviselőknek?

A népszavazás nem a nép bölcsességéről szól. A nép bölcsességéről akkor szólna egy népszavazás, ha egy eldöntendő kérdés esetében az emberek egymástól függetlenül 51 százalékos biztonsággal helyesen döntenek. Akkor mindig őket kell megkérdezni mindenről, mert gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy kollektíve tévedni tudnak. A világ sajnos nem ilyen.

A népszavazás is a meggyőzésről szól. Arról szól, hogy az elitek milyen arányban tudják meggyőzni az embereket a saját igazukról. Egyébként a választások is erről szólnak. Mindazonáltal az egyenlőség kegyelméből is így részesülnek a polgárok, akár értik pontosan a feltett kérdéseket, akár nem.

Nem szeretjük megkérdezni az embereket arról, hogy fizessenek-e több adót, mert nagy részük egy ilyen kérdésre, elitcsoportok ide vagy oda, mindenképpen nem-mel válaszolna, akkor is, ha egy túlságosan összetett érveléssel esetleg ki lehetne mutatni, hogy 1. ez hosszú távon hasznosabb lenne a társadalom számára, és így esetleg az ő számára is. 2. ez igazságosabb lenne mint a jelenlegi helyzet. Az új Alkotmányban semmi ilyesmiről nincs szó.

Az, hogy a túlságosan összetett kérdéssel kapcsolatban kérdést intéz a polgárokhoz a Hatalom, majd utána közli, hogy azért az igen vagy nem jellegű véleményére ugyanezen polgároknak már nem kíváncsi, jelentősebb méretű lóláb kilógását jelenti.

Orbán populista a végtelenségig, de praktikusan populista. Nincs semmi szüksége egy nagy és ellenőrizhetetlen politikai vitára az Alkotmánnyal kapcsolatban. Ő fogja eldönteni, hogy mi legyen az új Alkotmányban. Ő és senki más. Azért nem annyira ijesztő ez az egész, mert ő a saját jól felfogott politikai érdekeire (és gyakorlatilag semmi másra) van tekintettel, és az is érdeke, hogy az új Alkotmányból ne legyen a médiatörvényekhez hasonló botrány.

Magyarországon végzetesen meggyengültek és dependensé váltak az elitcsoportok. Lehet, hogy ez helytelen fogalmazás, és az igazság inkább az, hogy az elitcsoportok végzetesen gyengék és dependensek. Nincs John Jay, Madison, Hamilton, nem írnak Federalist Papers-t, nincs is hozzájuk hasonló kaliberű ember az országban, ahogy persze George Washingtonhoz hasonló kaliberű vezető sincs. Van egy hihetetlenül erős, street smart vezetőnk, Orbán Viktor, aki azért rendkívül komoly intellektusnak semmilyen értelemben nem nevezhető. És mindent ő határoz meg ebben az országban. Ez pedig, ezt nagyon fontos hozzátenni, a polgárok akaratából történik. Mindazonáltal, annyira még ő sem bízik magában, az első számú és tulajdonképpen egyetlen politikai vezető, hogy az Alkotmány kérdésében ne közvetlenül döntsön. Nem bízik a kötcsei értelmiségben, a sajtójában, a politikai gépezetében. A parlamenti képviselőiben bízik egyedül. Tudja, hogy megnyerne egy népszavazást, de távolról sem kétharmaddal. Nem akar esélyt adni az ellenfeleinek, semmi esélyt.

Nem tudom, hogy kik válaszolnak Magyarországon a túlságosan összetett kérdésekre. Nem tudom vannak-e még kérdések, vagy csak a helyes választ kell kitalálni a kötcsei elitnek, azt a helyes választ ami Orbán fejében már ott van. Az új Alkotmány körüli cirkuszból a méltóság szikrája is hiányzik, bár azt nem állítom, hogy a középszerű alakok által eljátszott többi cirkuszunknál idegesítőbb.

Ez egy rossz darab, rossz színészekkel, és egy nagy hatalmú rendezővel, aki nemcsak a főszereplő személyéről dönthet, de az ügyelőjéről, sőt a sarki fűszereséről is. Akkor viszont ne beszéljünk túlságosan összetett kérdésekről, kedves Navracsics docens, hanem szépen becsületesen mondjuk ki, hogy az alkotmányozó hatalom egyszemélyi vezetője ezt és ezt akarja, és pont. Ez nem diktatúra, ez egyáltalán nem ellentétes a hatályos alkotmányunkkal, ráadásul ez az ún. igazság, ha még valakit érdekel. Nem is túlságosan összetett igazság.

http://orulunkvincent.blog.hu/2011/02/23/tulsagosan_osszetett_kerdes#c12699490
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kósa Lajos, Szíjjártó Péter és
  2011-02-23 18:39:21, szerda
 
  Kósa Lajos, Szíjjártó Péter és Dundika kerülhet a monetáris tanácsba

2011. február 23., szerda

Dundika felkészült
Magát megnevezni nem tudó informátorunk szerint már megvannak a monetáris tanács új tagjai. Kósa Lajos, Szijjártó Péter és Dundika szinte biztosan benne lesz a monetáris politikát irányító testületben. Makovecz Imre mobilszáma megváltozott, ezért egyelőre nem tudták elérni.

Kósa és Szijjártó jelölése nem igényel bővebb indoklást, Dundika szerepeltetése mellett pedig az szólt, hogy a tanácsülések szinte fizikailag fájdalmas unalmát valamivel enyhíteni kellet. Dundikát váratlanul érte a felkérés, annál is inkább, mivel egy futógépen érték utol, amelyre véletlenül lépett fel, a hívás előtt két órával.

Dundika jelenleg százalékszámítási feladatokkal edz a pozícióra, míg Kósa Lajos Svájcban ismerkedik a helyi fizetőeszközzel. Szijjártó Péter felkészültnek érzi magát, míg Makovecz Imre mobilszáma megváltozott, ezért egyelőre nem tudták elérni.

http://hircsarda.hu/2-bulvar/17800-kosa-lajos-szijjarto-peter-es-dundika-kerulhet -a-monetaris-tanacsba/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Befolyásos zsidóknak szabad a
  2011-02-23 18:38:14, szerda
 
  2011-02-23. 10:00
Befolyásos zsidóknak szabad a buszsávban közlekedni

Újabb súlyos állítás a bíróság előtt: a hivatali visszaélés vádjával bíróság elé állított két rendőr, F. Károly (46) és Sz. Zsolt (41) tárgyalásán az hangzott el, hogy nekik kellett felsőbb utasításra ,,elsikálniuk" Demszky Gábor feleségének, Németh Anikónak (45) a közlekedési kihágását.

A Blikk birtokába került dokumentum tanúsága szerint a volt főpolgármester felesége 2004. február 17-én a buszsávban haladt, amit kamera rögzített, de a határozat szerint Némethet nem büntették meg, az ügy csekély súlyára való tekintettel. Mivel a volt főpolgármester feleségének ügye több másikkal együtt már elévült, nem kérték a bírósági tanúmeghallgatását. Ez lényegében több másik, a két rendőr által ,,elsikáltnak" tekintett ügyre is igaz.

Mint arról a Blikk beszámolt, a két vádlott azzal indokolja a hivatali visszaélések tucatjait, hogy magas beosztású rendőri vezetők utasításaira szüntették meg az eljárásokat. Azt, hogy a főpolgármester feleségének kihágását kinek az utasítására irattározták volna, nem tudták megmondani a vádlottak, de emlékeik szerint rendőri vezetők utasították őket. Hogy mennyire komolyan kellett venniük a dolgot, jól jellemzi, hogy elmondásuk szerint vezetőik még a Főpolgármesteri Hivatalból érkezett kérést tartalmazó levelet a borítékjával együtt átadták nekik.
Nem csak ez fura momentum az ügyben, hiszen a vádlottak szerint közvetlenül nem voltak kapcsolatban a volt főpolgármesterrel az ügyben. - Közvetlenül nem nekünk szólt a főpolgármester úr - mondta Sz. Zsolt a bíróságon, akinek szavait az elsőrendű vádlott védője egészítette ki.
A vádlottak felsőbb utasításra cselekedtek. Azért csatoltuk bizonyítékok közé a szabálysértési eljárás mellőzésére vonatkozó iratokat, hogy a bíróság is érzékelje, nem az első és másodrendű vádlott felelős az ügyekért - mondta a Blikknek dr. Galli István ügyvéd.

(Blikk)


http://kuruc.info/r/2/74877/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kellemetlen kérdéseket kapott
  2011-02-23 18:19:49, szerda
 
  : 2011-02-23. 09:40
Kellemetlen kérdéseket kapott Lovas Istvántól Lieberman és Martonyi Brüsszelben

Két kérdést tett fel a Magyar Nemzet brüsszeli tudósítója tegnap a belga fővárosban tartott közös ülés után a sajtót tájékoztató külügyminisztereknek. Liebermantól azt kérdezte, meddig tervezi Izrael semmibe venni az ENSZ és az ENSZ BT határozatait, valamint, hogy meddig maradnak még a megszállt (palesztin) területeken, Martonyitól pedig arra szeretett volna választ kapni, vajon meddig fogja jutalmazni az EU Izraelt a fentiek miatt, miközben más országokat, például Fehéroroszországot bünteti sokkal kisebb bűnökért is azoknál, amelyeket Izrael napi szinten követ el.

Egyik válasz sem okozott meglepetést. Lieberman szerint annyira "előítéletes" volt a kérdés, hogy abban sem volt biztos, válaszolnia kellett volna-e rá egyáltalán. Ennek ellenére megpróbált "megmagyarázni" pár szempontot - ékes angolsággal -, s, megcsillogtatva a csodálatos cionista logikát, elmesélte, hogy ők betartottak néhány ENSZ-határozatot, de egyikből sem származott semmi jó Izraelre nézve (ne csodálkozzon tehát a kedves érdeklődő, hogy azóta sem követtek el ilyen hibát - szól a ki nem mondott következtetés).
Martonyi válasza: az EU nem jutalmaz vagy büntet (vesd össze ezt pl. az Irán elleni szankciókkal - a szerk.), továbbá megvan a maga Izraelre vonatkozó politikája, mely nagyon erős történelmi és kulturális kapcsolatokon, valamint közös értékeken (lásd gázai mészárlás, a segélyhajó legénysége egy részének legyilkolása, megszállás, kiéheztetés stb.) és őszinteségen alapszik, de az Unió néha kritikát is megfogalmaz, bizony...
Bővebben az alábbi videón. Előbb az eredeti, angol változat - aki érti a nyelvet, ezt nézze, a fordítás ugyanis botrányosan pocsék.
Magyar fordítási kísérlettel:

(Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/6/74876/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Már Hagyót is kiengedték, csak
  2011-02-23 18:16:45, szerda
 
  2011-02-23. 14:55
Már Hagyót is kiengedték, csak Budaházy nem lehet szabad

Megváltoztatva az elsőfokú bírósági döntést, előzetes letartóztatásból házi őrizetbe helyezte a Fővárosi Bíróság a bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel és más bűncselekményekkel meggyanúsított Hagyó Miklóst. A jogerős végzés indoklása szerint nem áll fenn Hagyó esetében az eljárás meghiúsításának veszélye - értesült a HavariaPress.

A Fővárosi Bíróság szerdán hozott döntést a már kilenc hónapja előzetes letartóztatásban lévő Hagyó házi őrizetéről. A bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel meggyanúsított volt főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását a Pesti Központi Kerületi Bíróság a múlt héten hosszabbította meg, alaposnak találva a Központi Nyomozó Főügyészség indítványát. A végzés ellen Hagyó és ügyvédje fellebbezett.
A Fővárosi Bíróság jogerős határozatának indoklása szerint a gyanúsított esetében már nem áll fenn az eljárás megnehezítésének veszélye. Másfél éve tart a nyomozás az ügyben, a kilenc hónapja előzetesben lévő gyanúsított pedig a kényszerintézkedés elrendelése előtt tudott már arról, hogy érintett lehet az ügyben. Ebből az időszakból sem merült fel konkrét tény arra vonatkozóan, hogy Hagyó bármi olyat tett volna, amely az akkor már folyamatban lévő nyomozás sikerét veszélyeztetné. A gyanúsított szökésétől ugyan a másodfokú bíróság szerint is tartani lehet, de - az indoklás szerint - nem feltétlenül szükséges vele szemben a legszigorúbb kényszerintézkedést alkalmazni.

http://kuruc.info/r/2/74891/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fideszes országimázs: lebeszél
  2011-02-23 18:14:36, szerda
 
  2011-02-23. 15:43
Fideszes országimázs: lebeszélték a külföldi edzőt, hogy feljelentse az őt szórakozásból leütő cigókat

Cigányaink, sajnos, nem csupán a magyarokat irtják, támadják meg. Ugyanúgy tizedelik a (még [vajon meddig? A sáskák ,,sikerrel" elriasztják a külföldi vendégeket is, ezzel is több tíz(?)/száz(?)milliárdos kárt okozva]) ide merészkedő külföldieket is, mint bennünket. (Hadd utaljunk például a nevezetes Warwick John White-gyilkosságra). Sünjeink és politikai ,,vezetőink" ráadásul ahelyett, hogy megpróbálnák a forgalomból kivonni a varjakat (pl. százezres nagyságrendben olcsó, önellátó/ Tent City börtönférőhelyek gyors létrehozásával és kivétel nélkül minden bűnöző lesittelésével, ha már a cigányokat táborokba záró, az országból kiebrudaló vagy éppenséggel, finn / tót / amerikai módra agyonlövő módszer átvételétől ódzkodnak), egyenesen lebeszélik(!) a sértetteket a feljelentés megtételéről.

Egyvalamiben igazuk van. Ha a cigók áldozata feljelentést is tesz, azt a rendőrök elsüllyesztik, így tényleg semmi értelme a rendőrségre menni. Hadd utaljunk például EZEN, tegnapi cikkünkre, amelyből kiderül, hogy a cigányok által elkövetett, tulajdon elleni bűncselekmények 99%-át még csak meg sem próbálják ,,derék" sünjeink kivizsgálni, ill. megtorolni. Miközben Szlotákiában vagy az USA-ban azonnal kimenne a rendőr, és jó esetben ott helyben agyonlőné a koszos korcsot; Finnországban meg a helyiek már rég elintézték volna őket [kapcsolódó, új hír ITT arról, hogy milyen példamutatóan elintézik a finnek a saját cigányaikat]. Vagy ha eddig nem, hát most.

Nézzük meg a kapcsolódó interjú-videót is (hamarosan áttöltjük a YouTube-ra, ha valaki esetleg csak YouTube-képes eszközzel [iPhone, iPad stb.] szeretné nézni az anyagot). Bár még magyar fordítás nincs (a HAON későbbre ígéri), érdemes odafigyelni, mit mond 00:50-nél: ,,... three guys just walk[ed the] same side [of the] street and [they were] not talking, no[t] discuss[ing anything]... then and one guy was - can I say? [félre, mástól engedélyt kérve] black, blacker and he was...". Értsd: három ember jött vele szembe, amelyek közül egy (kifejezetten) sötétebb bőrű volt. (A sértett, mint az látható, nem a legjobban beszéli az angolt; ezért nem is használta a sötétebb bőrt a "feketébb" [blacker] helyett sokkal szabatosabban és korrektebben leíró ,,darker"-t.)

Alább az új hír, plusz, fontos megállapításainkkal:

Megtámadták és megverték a Factum Sport edzőjét, Mika Turunent

Mika Turunen

Megtámadták és megverték a Factum Sport edzőjét, Mika Turunent. Erről és terveiről kérdeztük a finn mestert.

El tudná mondani mi történt önnel?

Egy különleges csapat találkozón voltunk szombaton, és a közeli Campusról hazafelé jövet, itt ezen az utcán (Oláh Gábor utca, szerk.) sétáltam telefonommal az egyik kezemben, amin finnül beszéltem (talán valaki nem szereti a finneket), míg a másikban a táskám volt, így nem igazán volt szabad kezem. (Kuruc.info: ,,talán valaki nem szereti a finneket"? Egy frászt. Az a valaki egyszerűen cigány volt, és az volt a baja a szembejövővel, hogy az meg fehér, akiket varjaink különösképp gyűlölnek, aminek nap, mint nap hangot is adnak az iWiW-en meg a blogjaikban. Ezek a minden normálisabb országból elüldözött rohadékok ilyenek.) Három fiatalember jött velem szemben, s minden előzmény nélkül egyszerűen leütöttek. (Kuruc.info: a rajvédő HAON szemérmesen ,,elhallgatja" a videón elhangzó ,,blacker"-ezést. No comment! Kíváncsiak vagyunk, az ígért interjú-fordításból, feliratozásból is elhagyják-e majd... Lehet fogadásokat kötni!) Ezután felálltam, de ismét a földre kerültem egy újabb ütés után. Ekkor döbbentem rá, hogy bajban vagyok, így eldobtam a dolgaimat a kezeimből, s megkérdeztem, hogy mi történik. Erre azt felelték, hogy miért nem kínáltam meg őket cigarettával. (Kuruc.info: ha valakinek a ,,blacker" nem lett volna elegendő, ez a támadást megelőző cigikérés is egyértelműsíti, kik voltak a támadók...) Persze én nem dohányzom, így megint nekem akartak esni, de ekkor már én is készen álltam, erre ők elszaladtak. (Kuruc.info: tipikus cigány ,,bátorság" - csak addig kemények, amíg kiszemelt áldozatuk láthatóan gyengébb [ezért is támadnak csapatban és szinte mindig védekezésképtelen nyugdíjasokra vagy gyerekekre]. Ha az visszaüt, akkor azonnal inukba száll a bátorság. Ez egy ilyen féreg söpredék, nem csoda, hogy mindenki gyűlöli és jó esetben (pl. amerikaiak, tótok, finnek, vagy régebben egész Nyugat-Európa) irtja őket.)

Aztán jött egy öreg, kedves néni a kutyájával, aki véres fejemet látva segítségemre sietett. Később persze a rendőrség és a mentők is megérkeztek, akik az útlevelem ellenőrzése után közölték, hogy ha hivatalos útra akarom terelni az ügyet, az rengeteg papírmunkával fog járni. (Kuruc.info: Csak gratulálni tudunk ,,két hét alatt rendet csinálunk" Pintér és ,,helyreállítottuk ... a jogrendet az utcán" Orbán rendőreinek, így kell csinálni az országimázst...) Engem ez nem igazán izgatott, nem nagyon történt bajom, s soha nem voltam igazán szép. Bár egy szemüvegem tönkrement, de van egy másik, hiszen nélkülük lényegileg vak vagyok. Most már minden rendben van, igaz vasárnap nem éreztem magam túl jól.

Összességében rendben vagyok, nem félek, megbízok a magyarokban, itt mindenki nagyon kedves. Nagyon jól érzem itt magam, az ilyen dolgok megtörténnek, nem lehet mit tenni. Igaz voltam már rengeteg országban, az Államokban, Oroszországban, Ukrajnába még Iránban is, de még soha nem támadtak meg. (Kuruc.info: Nem véletlen. Ott nincs vagy jóval kevesebb a cigány, ami meg van [ill. az USA-ban a nigger és hasonló söpredék], az kőkeményen be van fenyítve, így háromszor is meggondolja, rátámadjon-e a szembejövőkre csak úgy unalomból...) De tényleg nem lehet mit tenni. Illetve ez már a múlt, nekem nem azzal kell foglalkoznom, az a dolgom, hogy jó edzéseket tartsak és készen legyek a szerdai mérkőzésre. Szóval nem szabad a múlttal foglalkoznom, s egyébként is teljesen rendben vagyok.

Tudna néhány dolgot mondani a csapattal kapcsolatos terveivel?

Nos ha megnézed, gyakorlunk méghozzá profi módon. Van egy edzés reggel, s egy este. Nagyon jól vannak megszervezve a dolgok, hiszen az első edzés után közösen ebédelünk. Mondhatni minden tényleg nagyon profi, folyamatosan együtt vagyunk. A fiúk az edzőben várnak az edzések előtt, hogy végigbeszéljük mit fogunk gyakorolni. Nagyon büszke vagyok az egészre.

A csapat mögött állók, az egész menedzsment remek. Van egy kiváló elnökünk, zseniális erőnléti edzőnk, remek pr szakemberünk és technikusunk. Nagyon elégedett vagyok tehát, hogy ilyen csapatnak lehet a tagja.

Hogy gondolja képesek lesznek a játékosok bent maradni az első osztályban?

Nem a játékosok egyedül nem, de mi együtt közösen igen. Ez a mi csapatunk, saját elképzeléssel, kiváló fegyelemmel. Mindenki tudja most már a saját feladatát, s így nincsen több kifogás. Nem vagyunk már se fiatal csapat, se kis csapat, mi egy remek csapat vagyunk, az egyik legígéretesebb.

Az elmúlt hét volt a legjobb hét az egész életemben, pedig már több mint húsz éve a pályán vagyok, s voltam már magasabb szinteken is, de itt szinte minden tökéletes. Minden egyben van, most már egy csapat vagyunk, amely képes meglepetéseket okozni a többieknek. Mint, ahogy most visszaemlékszem a Paks elleni mérkőzés után mindenki meglepődött azon, hogy a csapat 5 különböző védekezést alkalmazott, 3 közös edzés után. Most már futunk, agresszívek vagyunk, keményen védekezünk, minden kezd a helyére kerülni. S csapatként maradunk az első osztályban.

(HAON)

http://kuruc.info/r/2/74893/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megbénult Görögország –
  2011-02-23 18:11:26, szerda
 
  2011-02-23 17:35
Megbénult Görögország - könnygáz és összecsapások (+videó)

Könnygázt vetettek be a rendőrök a tüntetők ellen Athénban, nem messze a parlament épületétől. Ezt megelőzően a tiltakozók köveket és görögtüzeket hajigáltak feléjük. Az összecsapás a kormány megszorító intézkedései elleni szakszervezeti tüntetésen történt.


http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=364699
Videók:
Megbénult Görögország - könnygáz és összecsapások

Maszkos fiatalok már ezt megelőzően a metrón és buszmegállókban törtek-zúztak, szemeteseket gyújtottak fel Athén központjában. Az általános sztrájk szerda reggel kezdődött Görögországban, ez idén az első munkabeszüntetés. A sztrájk miatt megbénult a tengeri és vasúti közlekedés, súlyos zavarok vannak a tömegközlekedésben és a légi forgalomban is. Számos kórház és iskola, valamint a legtöbb közintézmény dolgozói is részt vesznek az akcióban, amelyhez csatlakozott az újságírók szakszervezete és a kereskedelmi szövetség, amely arra kérte tagjait, hogy a nap folyamán zárják be üzleteiket.

Néhány száz tüntető a tiltakozás vége után is a parlament előtt maradt, a kormány intézkedései elleni jelszavakat kiabált, leginkább az ellen tiltakozott, hogy a megszorításokat a tőke, az Európai Unió és az IMF kényszeríti az országra. ,,A függetlenségünkért harcolunk, egyetlen centtel sem tartozunk az Egyesült Államoknak vagy Németországnak" - ez volt az egyik tüntető transzparensére írva.

Az összecsapások a pénzügyminisztérium épületénél kezdődtek, amikor a rendőrök próbálták a tüntetőket távol tartani az épülettől. A rendőrség feloszlatta a tömeget, a tér megtelt könnygázzal, a tüntetők elmenekültek onnan. Fiatalok ezután kisebb csoportokban támadták a rendőröket, köveket és vakolatdarabokat dobáltak feléjük, az egyenruhások pedig minden esetben könnygázzal válaszoltak. A hatóságok ötezer rendőrt mozgósítottak Athénban, bevetették az utánpótlást és a környező városok rendőreit is. Húsz embert vettek őrizetbe, ötöt le is tartóztattak.

Az utcai tiltakozások Görögországban rendszerint utcai erőszakkal és rongálással végződnek. Tavaly egyébként hét általános sztrájkot tartottak az országban a Jeórjiosz Papandreu miniszterelnök vezette kormány megszorító intézkedései elleni tiltakozásul.
A szerdai megmozduláson Athénban, Thesszalonikiben és Pireuszban rendőrségi becslések szerint 36 ezren vettek részt. A munkabeszüntetést a magán- és a közszféra legnagyobb szakszervezetei szervezték, a Kommunista Párthoz kötődő érdekképviselet pedig külön megmozdulást helyezett kilátásba. (lm)

FH

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2409
  • e Hét: 5511
  • e Hónap: 16622
  • e Év: 170118
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.