Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
Az álszentségadó
  2011-02-26 23:37:57, szombat
 
  Az álszentségadó
2011. február 25. péntek, 10:00 Blogin


Érdekes az emberek lelki világa. Szétvert tüntetések, forrongó kelet vagy akár jogtalan bírósági ítéletek sem tudják úgy kirázni a nyugalmából, mint a hír, hogy hamburgeradót vezetnének be. Pontosabban megadóztatnám az ,,egészségtelenül élőket". Ilyen az állat: harap, ha a tálkájához nyúlunk.

Az ötlet kellően populista hhoz, hogy jobboldali legyen: aki nem figyel az egészségére, majd jól megbetegszik, és azt fizesse már ő. Eddig erre a társadalombiztosítás intézménye működött, mely pontosan elég a reggeli egy zsömle és egy dobozka vaj biztosítására. Éppen a múlt héten élveztem öt napig egy kórház vendégszeretetét, úgyhogy élesen él bennem az emlék egy vasárnapról, mikor elfogyott a család által behordott, eredetileg vagonnyinak tűnő elemózsia, a büfé pedig zárva volt, a vacsora (egyetlen szelet fevágott a reggelről eltett zsömléhez) pedig nem akart jönni.

A dohányosok, italozók szintén beleteszik a maguk extraadóját a rendszerbe, de az már tényleg kiveri a biztosítékot átlagjózsinál, hogy a McDonald's drágább lesz. Mert azt természetesen még ő sem hiszi el, hogy idővel a cégek a többletkiadást nem testálják át a vásárlókra - ha nem áremelésben, hát nyersanyagszínvonal-csökkentésben.

Ez az egész azért nagyon álszent és otromba, mert köpönyeg alá rejtik ismét a célokat. Nem tartom korrektnek, hogy azt mondjuk: a cél a ti egészségetek és a többségi jó, ezért kell tíz forintot fizetni a Big Mac után, kibírod, eddig is lehúztak, amikor hatszáz forintért adták, paraszt. Ha ez lenne a valódi irány, elfogadható lenne az újabb sarc, végül is csak a lakhatásban (fizet ön gázt?), autózásban (út- és benzindíj), étkezésben, ruházkodásban, szórakozásban húzták le rólunk az utolsó előtti hámréteget is. A gond az, hogy a cél nem ez. A cél 50-100 milliárd (!) forintos bevételnövelés, amit máshogyan nem tudtak elérni. Ennyire egyszerű, nincsen dicsfény, nem száll alá nemzetféltő arkangyalunk az égből, hogy kiüsse a proli munkáskézből a zsíros bucit.


Ahogyan a bankokat is megadóztatják, úgy kell megadóztatni a Coca-Colát és társait is, ez az alapelv. És mondom, nem lenne semmi gond a szokásos szöveggel (,,ezek elkúrtak mindent, és mi csak azért nem csináltunk semmit, mert hát nem tudtunk, meg volt kötve a kezünk, becsszó"), csak ez annyira alattomos. Amikor már a Fidesz-kormány első heteiben olyan bírásgoltatási folyamat indult el a közutakon, hogy nézni is öröm volt (akadt olyan család, ahol egy hét alatt háromszázezer forint bírságot szabtak ki gyorshajtásért egy kint felejtett tábla miatt, holott az elmúlt négy évben egy rendőr sem figyelt oda), akkor világos, hogy a hiányokat rajtunk verik be, ismét és mindég. Bebugyolálhatjuk ezt az óvás kendőjébe, de a hülyeség szemfödője kellene hozzá, hogy el is higgyük.

Nem szokatlan a nagyvilágban a hasonló egészségügyi különadó, általában a cukorra róják ki. Az eredménye az amerikai hájadónak például az volt, hogy az emberek átálltak a szintén egészségtelen sós ételek fogyasztására. Mert az emberállat már csak ilyen, megy az olcsóbb felé. Ha a valódi cél az egészségtelenség megszüntetése lenne, akkor az embereknek nem robot működési módban kellene tíz órát gürcölniük a lakbér kifizetéséért, hanem lenne némi szabadidejük és egy kis pénzük megmozdulni. Akinek pedig mindez van, annak lenne erre motivációja: például az iskolai testnevelés a fölösleges Cooper-futtatáson és a lányok mellének fürkészésén túl egyféle életvitelre nevelhetné a fiatalokat. Van erre is ötlet, és az ilyesmi, a tudati hatás működhet. Végre ne az agy teljes lúgozása legyen a cél, töltsenek bele némi tartalmat is.

Ameddig az ÁNTSZ legjobb mókája vitaminkészítményeket levetetni a polcról, ahelyett, hogy az egészségtelen dolgokat figyelné, nem is tudom, mit várunk. A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára szerint arra kell különadót kivetni, ami ,,bizonyíthatóan egészésgkárosító hatású". Az is kérdéses, hogy ilyesmi miért kerülhet forgalomba, de tudjuk, hogy ma már minden rákot okoz. Egyél almát, mert van benne vitamin, de brit tudósok kimutatták, hogy mégse egyél, mert nagyon savas.

A hurka-kolbász kombó hibáztatása helyett inkább nézzük meg, hogy él a vidéki parasztbácsi, aki immáron hetvenéves, a jószágot vitte orvoshoz, de ő nem olyan fontos, sosem ment el semmi nyavalyával. Állítom, hogy három halálosnak nevezett betegséget talpon hordott ki, minket már gyógyszereztek volna, fölvágtak volna, megijesztettek volna, de ő csak tette a dolgát.

Ha meg akarjuk óvni az embereket, meg kell értenünk, hogy azért nem vásárolják a bioélelmiszereket és a minőségi termékeket, mert azok nagyon drágák. Európa szemétlerakójában, ahová minden pocsék élelmiszer behozható, ne várjuk, hogy egy tízforintos áremelés fog megváltást hozni. Amíg rendszertelenül, rossz minőségben eszünk, és az életünk embertelenül stresszes, nem a heti egy-két hamburger, meg az a kárhoztatott kóla fog eltenni láb alól.

Nagyobb veszélyben vagyunk egyes kórházakban, mint a gyorsétteremben. Ha pedig pénz kell, mondják azt, de ne tegyenek úgy, mintha a saját érdekünkben nyúlnának megint az erszényünkbe.

http://bombahir.hu/szerkblog/az-alszentsegado
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jelentõsen megdrágulhat a
  2011-02-26 23:12:33, szombat
 
  Jelentősen megdrágulhat a benzin



Belföld
Jövő héten tovább drágulhatnak az üzemanyagok. Néhány elemző már az ötszáz forintos benzinárat sem tartja elképzelhetetlennek. Főként a líbiai események miatt drágul az olaj, ha pedig a helyzet középtávon sem rendeződik, akkor még hónapokig tarthat a drágulás.


Bár Líbia a világ olajkitermelésének mindössze két százalékát adja, a nyolcadik legtöbb nyersanyaggal rendelkezik, ezért a feszültség és a zavargások nem kedveznek az olajárnak. Ráadásul több észak-afrikai és arab ország csökkentette a kitermelést. Irakban a legnagyobb olajfinomító például azért hoz fel kevesebb olajat, mert reggel pokolgépes támadás érte.

Takács Szabolcs, a KBC Equitas Zrt. üzletfejlesztési igazgatója szerint ha nem áll helyre a rend és a nyugalom, akkor napokon belül a kétszeresére nőhet egy hordó olaj ára. Az olaj most 115 dollárba kerül, a benzin literje pedig 370 forint a magyar kutaknál. Az elemző szerint ha a tüntetések és a zavargások tovább tartanak, az akár 540 forintos benzinárat is jelenthet. Takács Szabolcs a Krónikának elmondta azt is: ha véget érnek a zavargások, akkor néhány nap alatt ugyanannyit csökkenhet az olaj ára, mint amennyit előtte növekedett.

Spanyolországban mindenestre üzemanyag-takarékossági intézkedéseket vezettek be. Az autópályákon legfeljebb 110 kilométer/órával lehet hajtani, a vonatjegyeket pedig olcsóbbá tette a kormány, hogy a spanyolok inkább a tömegközlekedést válasszák.

Az olasz üzemanyagárak is rekordot döntöttek, mire azonnal felemelték hangjukat a benzinvásárlási sztrájkkal fenyegető olasz fogyasztóvédők.

Krónika
Dátum: 2011. February 26. Saturday

http://www.polgarinfo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=74713
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Látványpékség” De
  2011-02-26 23:11:48, szombat
 
  ,,Látványpékség" Devecserben

barikad.hu
2011, február 26 - 22:35

A Jobbik elnöke devecseri látogatásán közölte, a kormány csak szavakban oldja meg a problémákat, látható mindez a devizahitelesek esetében mutatott magatartástól kezdve, a közbiztonságon át, egészen az iszapkatasztrófa ügyéig.


A Jobbik elnöke devecseri látogatásán közölte, a kormány csak szavakban oldja meg a problémákat, látható mindez a devizahitelesek esetében mutatott magatartástól kezdve, a közbiztonságon át, egészen az iszapkatasztrófa ügyéig.

Reményvesztett, bajbajutott emberek várták a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökét és politikusait Devecseren, lakossági fórumra. Legtöbben az iszapkatasztrófa károsultjaként jelentek meg a helyszínen, hogy elmondhassák problémáikat, Vona Gábor pártelnöknek, valamint a Jobbik két parlamenti frakciótagjának Kepli Lajosnak, aki a vörösiszap katasztrófát vizsgáló bizottság elnöke, valamint, Ferenczi Gábornak a bizottság tagjának.

Vona Gábor a helyszínen elmondta: azt eddig is tudtuk, hogy az MSZP a tolvajok pártja, ám most világossá vált az is, hogy a Fidesz a gazdagok pártja. A Jobbik pártelnöke szerint, ami most Magyarországon zajlik az nem más, mint az elmúlt húsz év folytatása, a rendszerváltás második elsikkasztása. Hangsúlyozta, a kormány nem tesz mást, mint látszatintézkedéseket hajt végre. Példaként hozta fel, az elhibázott médiatörvényt, a középosztálynak kedvezőtlen egykulcsos adórendszert. Hozzátette, bár a kormány megadóztatta a bankokat és a multikat, ám nem akadályozták meg, hogy ezeket a terheket a fenn említett gazdasági társaságok az állampolgárokra áthárítsák. Vona Gábor kijelentette, a kormány csak szavakban oldja meg a problémákat, ehhez kapcsolódóan rámutatott a devizahitelesek sokszor kilátástalan helyzetére, a katasztrófa sújtotta területeken mutatott kormányzati tehetetlenségre, valamint a romló közbiztonságra. A politikus szerint Magyarország hármas csapda foglya:

Hazánk egyrészt nemzetközi függésben van. A Jobbiknak ezért meggyőződése, hogy Magyarországnak kelet felé kell nyitnia.

Másrészt Magyarországnak újra kell tárgyalnia az államadóságot, jelen állapotban ugyanis csak egyre szaporodnak a magyar állam teljesítendő befizetései.

Harmadrészt pedig rendezni kell a demográfiai kérdést. Hiszen amíg a magyar népesség csökken - statisztikák szerint átlagosan 1,3 gyerek születik egy családban - addig a cigányság létszáma folyamatosan nő. A Jobbik elnöke hozzátette, a gyerekszülés megélhetési forrássá vált a cigányság köreiben. Vona Gábor végül megjegyezte: ígéreteket nem tud tenni, hiszen nem a Jobbik van hatalmon, de minden tőlük telhetőt megtesznek a magyar emberekért, megpróbálnak a kormány józan eszére és erkölcsi felelősségére hatni.

Ferenczi Gábor beszédében elmondta: késik a kártérítés. Az egyszeri százezer forintos gyorssegélyen kívül eddig kevesen kapták meg azt, amit ígértek nekik. A nemzeti radikális képviselő szerint túlmutat az etikátlan kategórián az, hogy a kármentő alapba befolyt összeget - az a pénzalap, amely azokból az adományokból állt össze, amelyeket az emberek a devecseri károsultaknak átutaltak - nem a legfontosabb probléma megoldására a kártalanításra használják majd. Ferenczi Gábor elmondta, hogy ez a pénzösszeg nagyrészt a kormányzati célokra fordítódik. A Jobbik politikusa hangsúlyozta, az ügy miatt az Állami Számvevőszékhez fordul pártja. Ha pedig ez sem vezet eredményre, akkor feljelentést tesznek. Ferenczi hozzátette, a károsultak később tudták meg azt is, hogy háztartásonként az ingóságokra járó ötszázezer forintból levonják a Vöröskereszt adományainak összegét. A katasztrófa okait vizsgáló bizottság tagja biztosította az embereket arról, hogy a Jobbik azért száll síkra, hogy mindenkit az utolsó fillérig kártalanítson a kormány.

Kepli Lajos, a vörösiszap katasztrófát vizsgáló bizottság elnöke mindenekelőtt megjegyezte: a kármentő alapba befolyt összeget a károsultak között kell kiosztani. Elmondta: a vörösiszap tározó környékén ,,látványpékség" folyik. Hiszen az egyik oldalról úgy tűnik, mintha folyamatosan a kármentesítésen dolgoznának, ám a tározó hátsó falánál fércmunkát végeznek. A nemzeti radikális képviselő hangsúlyozta ugyan elkezdték visszaépíteni a tározó falát, ám a visszaépített rész alatt több méternyi instabil vörösiszap-réteg található. A politikus elmesélte a megjelenteknek, hogy a Mal Zrt. vezérigazgatója, Bakonyi Zoltán egy konferencián azt bizonygatta, hogy a sok esőzés okozta a katasztrófát. Ám még most is jól látható, hogy a tározó, a megengedettnél három méterrel magasabban, azaz tele volt töltve lúggal, amely tény cáfolja Bakonyi állításait. A cégnek ráadásul semmiféle engedélye nem volt arra, hogy a kazettákban lúgot tároljanak. Kepli Lajos elmondta: ezeknek a kazettáknak a használatát be kell szüntetni, ugyanis nehézfém-hulladéktárolóként szolgálnak, valamint radioaktív sugárzás szempontjából is ártalmas ez a technológia. Végül megjegyezte: a katasztrófa okait vizsgáló bizottság elnökeként azért dolgozik majd, hogy megtalálják a katasztrófa felelőseit, és azok elnyerjék méltó büntetésüket.



SSz

barikad.hu

http://barikad.hu/%E2%80%9El%C3%A1tv%C3%A1nyp%C3%A9ks%C3%A9g%E2%80%9D_devecserben -20110226
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány megítélése zuhan, a
  2011-02-26 23:07:23, szombat
 
  A kormány megítélése zuhan, a Jobbik folyamatosan erősödik
barikad.hu
2011, február 25 - 15:13


Miközben az Orbán-kormány megítélése zuhanórepülésbe kezdett, addig a Jobbik folyamatosan erősödik - derül ki a medián legfrissebb felméréséből.


Miközben az Orbán-kormány megítélése zuhanórepülésbe kezdett, addig a Jobbik folyamatosan erősödik - derül ki a Medián legfrissebb felméréséből.

A Medián elkészítette legfrissebb elemzését, mely a politikai közhangulat általános romlásáról és a kormányzó Fidesz-KDNP pártszövetség támogatásának jelentős visszaeséséről számol be. A pártnélküli választópolgárok aránya a választások óta folyamatosan nőtt. Februárra ez az érték elérte a 35 százalékot, melyre az elmúlt hat évben nem volt példa. Ennek a nagy mennyiségű úgynevezett ,,bizonytalan választónak" az oka egyértelműen az, hogy a Fidesz támogatottsága csak az elmúlt egy hónapban 7 százalékkal, azaz több mint félmillió szavazóval csökkent. Ezt fokozza még az az eredmény is, hogy a Fidesz elutasítottsága is most a legmagasabb. Februárban az emberek 35 százaléka mondta azt, hogy ha a közeljövőben választásokra kerülne sor, biztosan nem szavazna rájuk.

A kormánypárti szavazók elfordulása azonban nem azt jelenti, hogy ezzel az MSZP-re szavazók köre nőne. A szocialisták, akárcsak januárban 12 százalékos támogatottságot tudhatnak maguk mögött. Az elmúlt időszakban a pártok közül egyedül a Jobbik támogatottsága nőtt két százalékkal. A Fidesz mélyrepülésével szemben a radikális párt iránti szimpátia folyamatosan nő.

Kilenc százalékkal nőtt a kormány tevékenységével elégedetlenek aránya is, sőt a kormányba, mint intézménybe vetett bizalom is meggyengült.

Orbán Viktor forradalmi miniszterelnök népszerűsége továbbra is leszálló ágban van, azonban rajta kívül más politikussal szimpatizálók aránya is folyamatosan csökken. Kósa Lajos és Varga Mihály népszerűségi indexe szeptemberhez képes 13 százalékkal, Semjén Zsolté 10, Navracsics Tiboré 7, Martonyi János és Matolcsy Györgyé pedig 6-6 százalékkal csökkent.

K.E.

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a különbség
  2011-02-26 23:01:03, szombat
 
  Mi a különbség



Sokszor kérdezem magamban, hogy mi a különbség emberi életek kiontása között . Mert, van ma egy olyan megközelítése ezeknek a dolgoknak, hogy amíg a gondosan felépített holokauszt mítosz megállás nélkül terjed öt világrészen át, addig a sokkal súlyosabb, kommunista szellemben elkövetett vérengzések, tömeggyilkosságok büntetlenek maradhatnak . Azóta is, bármilyen háborús bűncselekmény elkövetésért, kizárólag a veszteseket vonják felelősségre .

Valami borzalmas változás telepedett rá az emberek lelkére a XX-ik század évei során . Addig a lovagiasság alapszabályai szerint bántak a legyőzöttekkel legtöbb esetben, a háború végeztével hazamentek a felek, és ott folytatták, ahol abbamaradt az életük . Nem úgy mostanában, azaz az utóbbi száz év háborúi utáni helyzetben . Ezt a háborúsorozatot, egy alakulóban lévő világbirodalom vívja az egész emberiség ellen, ideológiai, fajbiológiai és vallási alapon .

Felgyorsult az emberölésre alapuló ipar . Olyan tömeggyilkosságra alkalmas fegyvereket dolgoztak ki, amelyek álmaiban képesek megsemmisíteni városokat úgy, hogy áldozatai mit sem sejtenek felőle . Ezek a vegyi, biológiai tömegpusztító fegyverek laboratóriumokban lettek kikísérletezve, nagyobb beruházást nem igényelnek . Bár az atombomba feltalálói kiszabadították a szellemet a palackból, nem is tudhatták, mi lesz a következménye annak, amibe belekezdtek . Hirosima, Nagaszaki már megmutatta mire képesek ezek a bombák, de ne kisebbítsük Drezda polgári lakosságának a bombázását se, mert napokkal később is olyan hőfokon izzott, hogy nem lehetett közel menni az áldozatokhoz .

Rengetegen meghaltak az első nagy háború alatt, aminek a lényege talán az lehetett, hogy elzavarják az oszmán-török birodalom katonáit a Közel-keletről . Milliók vesztették életüket, sebesültek meg, rokkantak bele ebbe az értelmetlen háborúban, amit a németek már korábban beakartak fejezni, de az angol-amerikai hadvezetés, no meg a háborúkat pénzelő bankárok nem egyeztek bele . A háború végén olyan békediktátumokat fogadtattak el a vesztesekkel, ami újabb háború kezdetét rejtette magában . Rengeteg sosem volt állam alakult a vesztesek kárára . Legnagyobbat belénk rúgta ez a settenkedő hatalom, ami szétdarabolta az ezeréves Magyar Királyságot, az Osztrák-Magyar Monarchia szétesése után .

Így kerültek hivatalosan szerbek a Duna-Tisza közébe, a Délvidékre . Amikor a második nagy háború véget ért, akkor a gerilla háborúban jeleskedő szerbek, a horvátokkal szövetkezve megbosszulták a védtelen magyar lakosságon, a magyar sereg bevonulásakor történt incidenseket, amelyeket jogosan, a háborús törvények szerint hajtottak végre a magyarok . Még ma is, 71 évvel az események után a törvény elé ráncigálnak 92 éves hajdani csendőrt, aki szerintük a bevonuló magyarokra lövöldöző szerbekre, zsidókra hozott halálos ítéleteket végrehajtotta .

A katona parancsot követ . Amikor vége a háborúnak, új törvényeket hoznak, amelyeket nem lehet felhasználni visszamenőlegesen, mondják azok, akik rendszeresen meghurcolják azokat, akik parancsra cselekedtek . Néhány embert agyonlőttek azért, mert vétettek az akkori statáriális rendeleteknek háború idején, az nem ugyanaz, mint a háború befejeztével, végrehajtott etnikai tisztogatások .

Ennek a szörnyű megtorlásnak több mint negyvenezer helyi magyar őslakos esett áldozatul, akiknek egyetlen bűne az volt, hogy magyarul beszéltek... Ugyanezekkel a módszerekkel semmisítették meg a németeket is, ezek a bőrükből kivedlett vadállatok . Tito partizánjait eddig még sohasem vonták felelősségre ! Szinte már mindannyian meghaltak, de még most sem mer ezekről a dolgokról beszélni senki, pedig lebomlott a vasfüggöny, szétbomlott a délszláv műállam azóta . Viszont maradtak a szerbek, sőt olyan embereket telepítettek a meggyilkolt magyar parasztok helyébe, akik tájidegenek maradtak, nem tudtak mit kezdeni az alföldi síkságon való élettel soha .

Emberek ezreit lőtték bele a Dunába-Tiszába, vagy földelték el nagy hirtelen, s föléjük parkolóhelyeket, buszpályaudvarokat létesítettek, nehogy eltemethessék halottjakat a magyarok . Végtisztesség nélkül alusszák örök álmukat ezek az áldozatok, akiknek csak egyetlen bűnük volt, hogy azon a helyen éltek, ahol az őseik megtelepedtek évezredekkel korábban . Pedig mindannyian testvérek vagyunk ! Azok a szerbek is mellettünk éltek évszázadok óta, amikor a török elől elmenekültek a hegyekből, és bebocsájtást kértek tőlünk, magyaroktól . Akár magyarrá is változtak volna, ha mi is úgy bántunk volna nemzetiségeinkkel, mint a testünkből kialakított utódállamok nacionalista kormányai .

Ezért van eltűnőben a magyarság az elrablott területeken, mert inkább kivándorolnak, mint beolvadjanak a megszálló nemzet soraiba . Megszegték mindannyian azokat a követelményeket, amelyeket reájuk róttak a szövetséges győztesek, de ők is ellenőrzés nélkül hagyták a reájuk bízott, kisemmizett emberek sorsát . Talán mindezek a nagypolitika berkeiben már előre megvoltak határozva, mint az a térkép, amelyet már 1915-ben gondosan megrajzoltak ártó kezek, ami a mai, csonka állapotokat tükrözi . Pedig egyetlen ellenséges katona sem állomásozott a nagy Magyarország területén háború végén, csak amikor az őszirózsás csőcselék letépdeste katonáink rangjelzéseit, miután lerakták a fegyvereiket a pályaudvarokon .

Ezeket a fegyvereket szállította el később a románoknak Erdélybe, hazaáruló kormányunk vezetősége, amivel kedvükre gyilkolhatták a magyarokat, majd egész Budapestig eljöttek . Ezek a vörös gyilkosok saját nemzetüket irtották, azokat, akik azt gondolták, hogy az ő érdekükben intézkednek . Azok csalták meg ezeket a szerencsétlen embereket, akikre számított, s azóta is értetlenül bámul előre a magyar . Hiába volt a negyedszázados Horthy vezette fellendülés, elfeledtették velünk az utóbbi majd 70 év komisszárjai, s azok gyermekei, sőt unokái .
Szomorú helyzet ez ugye ? Azóta gyűlöletbeszéd-törvényt hoznak ránk, nehogy kiderüljön kik álltak a véreskezű diktatúra mögött, akik a saját nemzetükből gyilkoltak le, százmilliós nagyságrendben embereket, akik reájuk nézve veszélyesek lehettek volna . Őrület ! Még ma is büntetlenül bombázhatnak le más országokban épülő atomerőműveket azok, akik maguk is számtalan ilyen erőművet működtetnek, s köztudottan sok száz atomtöltetű rakétával rendelkeznek, s a világra egységesen őket tartják a legnagyobb veszedelemnek az emberek . Ezek után szinte hihetetlen, hogy megszeghetik kedvükre az ENSZ biztonsági tanácsának számtalan határozatait, mégsem indul ellenük nemzetközi összefogással egy hadsereg . Nem ! Nem Iránról van szó! Az egyetlen közel-keleti demokráciáról, Izraelről ....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az APOKLAIPSZIS sárga lovasa
  2011-02-26 21:41:54, szombat
 
  Az APOKLAIPSZIS sárga lovasa



Bejárta a világsajtót az a különös felvétel, amit az egyiptomi zavargások idején rögzített a Reuters hírügynökség stábja. A kairói Tahrir tér közelében az összecsapások közepett egyszer csak egy sárga, áttetsző szellemlovas jelenik meg. A hologramszerű lény - amely a kommentárok többsége szerint az Apokalipszis egyik lovasára emlékeztet - keresztülvágtat a tömegen, a képernyő aljától a jobb széléig.
A felvételt először a Euronews mutatta be, majd sorra átvette több nagy televíziós társaság, a CNN-től az NBC-ig. Bár sokan hamisításra gyanakodtak, a Reuters megvizsgálta a felvételt, és kizárta a manipuláció lehetőségét. A rövid klipet már több tízmillióan megnézték a különböző videó megosztó portálokon.
Az Apoklaipszis négy lovasa a leírás szerint felfordulást, háborút és éhséget szabadít a világra. Az utolsó, sárga színű lovas a halált jelképezi, akinek nyomában pusztulás söpör végig a földön.

http://www.euronews.net/2011/02/09/cairos-apocalypse-horse-creates-net-buzz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Gyurcsány banda az oroszorsz
  2011-02-26 21:00:18, szombat
 
  A Gyurcsány banda az oroszországi zsidó oligarchának játszotta át a mesés értékű ingatlant
2011. február 26. 20:24
Hunhír.info

Olcsón venni, drágán eladni - ez az évezredes üzleti törvény érvényesült a maga nyerseségében a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet elvesztegetésekor. Az államnak legalább tízmilliárd forintos kárt okozó ügylet főszereplői az ex-nagykövettől a Gyurcsány-kormány legmagasabb köreiig megtalálhatóak.

Az egyik érintett, a nevében Székely Gábor bukott nagykövet érdekes állítással jött elő, amelynek tükrében már kezd világosabb lenni, miért nyalt be csontig a gyurcion bűnbanda az úgymond befektetőnek. - Bár felmerült a gyanú, hogy magyarországi üzleti és/vagy politikai körök állnak a vevő mögött, Székely Árpád azt mondja, az épületet megvásárló, azóta egyébként felszámolt cég - az offshore paradicsom Kajmán-szigetekig nyúló tulajdonosi hátterű Air Diamond Air S.A.R.L. - egyik tulajdonosa Viktor Vekszelberg. Az oroszországi, a világhatalmista hipercionista körökkel kiváló kapcsolatot ápoló zsidó származású oligarcha a Forbes Russia listáján a 16., a Finansz Magazin szerint a 13. leggazdagabb oroszországi a maga 6-8 milliárd dolláros vagyonával. Portfóliójában hadiipari, energetikai, alumíniumipari érdekeltségeket találunk.

Hunhír.info - heti válasz nyomán

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=38178
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szekusgyanús Olosznak kampán
  2011-02-26 20:44:34, szombat
 
  2011-02-26. 16:54
A szekusgyanús Olosznak kampányolt Pelczné az RMDSZ-kongresszuson

"Ha ma a változás mellett döntenek, akkor segítő kezet nyújtunk a jövőben (...) a Kárpát-medencei összmagyarság érdekében - jelentette ki Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke szombaton az RMDSZ nagyváradi kongresszusán.
A politikus szerint a mostani kongresszus mérföldkő, korszakhatár lehet az RMDSZ életében. A tisztújítás, a változás nem csak a fiatalításról szól, hanem a helyes út megtalálásáról, a jövő együttműködéséről is - fogalmazott a politikus. (Nyilvánvalóan Olosz Gergely melletti korteskedésként értelmezhetők a szavai, hiszen a semmiből feltűnt vállalkozó hirdeti a nagy változást, s Orbán, valamint Tőkés is fogadta a közelmúltban, kérdés, tisztában voltak-e azzal, hogy korábban nemzetbiztonsági hatáskörbe tartozó hatóság élén dolgozott. Persze a másik két választási lehetőség sem jobb: egy Markó-klón Kelemen személyében és egy SZDSZ-szimpatizáns zsidó, aki Basescunak ad tanácsokat arról, hogyan kell autonómia-ellenes üzeneteket megfogalmazni - a szerk.)
Pelczné Gáll Ildikó szerint az RMDSZ elmúlt két évtizede sikeres és ellentmondásos is volt. A kongresszus küldöttei - mint mondta - ma megkapják az esélyt, hogy változtathassanak. "Kérdés, mennyire vagyunk felkészültek a változtatásra" - mondta, hozzátéve: a sodródás, vagy a tudatos jövőépítés a választás tétje, miközben figyelni kell a környezetünkre is. Ha a figyelem lankad, annak olyan jelei lehetnek, mint hogy "a tagok elmaradnak, a lelkesedés alábbhagy" - fűzte hozzá.
A Fidesz alelnöke a szövetség fontosságára hívta fel a figyelmet, mondván: "az összmagyarság érdekeit nem lehet szövetségesek nélkül képviselni". A politikus ezt a szövetséget az Európai Néppártban jelölte meg, ahol közösen tudnak élni a lehetőségekkel. Az RMDSZ tisztújítása kapcsán Pelczné Gáll Ildikó kijelentette: "itt elsősorban nem személyekről döntenek, hanem utak közül választanak", s nem mindegy, hogy a rövidebb, könnyebb utat, vagy a hosszú távú építkezést választják. Hosszú távon építkezve a Fidesznél és Európa-szerte biztos partnereket találnak - mondta a Fidesz alelnöke.
(MTI nyomán)


http://kuruc.info/r/3/75068/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
fidesz-magyar szótár
  2011-02-26 20:32:40, szombat
 
  A naponta új fordulatokat hozó fidesz-magyar szótárra külön blogot lehetne alapozni...

Összegyűjthetnénk hogyan forgatják ki a magyar nyelvet, íme még pár:

magyar = fideszes

magyar érdek = a Párt érdeke

magyar város = fideszes polgármester

jó kumminsta = fideszes kommunista

jó oligarcha = fideszes oligarcha

szabad választás = zsarolás

tőzsde = az ördög játszótere

öngondoskodás = közösségbomlasztás

felkészültünk a kormányzársa = izé... ööö... na!

program = blabla

konkrétumok = blabla

nemzeti együttműködés = fideszes fideszessel együttműködik

független szakember, testület = fidesz pártcsinovnyikok

visszavertük a támadásokat = felmostak Orbánnal a padlót

schmittpál = köztiszteletnek örvendő, nemezet egységét kifejező, pártok fölötti

elszámoltatás = intézményesített karaktergyilkosság

adócsökkentés = adóemelés

demokrácia = autokrácia
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az első judeobolsevik gyűlölet
  2011-02-26 20:21:53, szombat
 
  Az első judeobolsevik gyűlöletirat: A kommunista kiáltvány
2011. február 26. 18:27
Hunhír.info

A Kommunista Párt kiáltványa, vagy röviden Kommunista kiáltvány zsidó Karl Marx és Friedrich Engels közös műve 163 éve jelent meg. Ezzel az irattal kezdődött a világhatalmisták máig is tartó olyan korszaka, amelyben a rabszolga-népek csak mint a Világ szolgái vegetálhatnak a földgolyón.Urai

A kiáltvány szerint a társadalom proletariátusra és burzsoáziára oszlik, a két nagy osztály között pedig feloldhatatlan az ellentét, és ez az osztálynélküli társadalomhoz elvezető forradalom kirobbantója lesz. Az osztálynélküli társadalom egy olyan társadalom, ahol mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek. És ezek rosszabbak, mint a királyok, hercegek, grófok... Bárókat nem írunk, azt a címet egy kis aranyért bármikor megvehették.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=38174
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 32 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 442
  • e Hét: 781
  • e Hónap: 4526
  • e Év: 158022
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.