Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Orbánmongya
  2011-02-03 19:56:14, csütörtök
 
  Orbánmongya


Úgy tűnik nem volt elég. Mármint Selmeczi Gabriella tegnapi győzelmi mámorban úszó égése, és az azért kapott pofon. Orbán Viktor szerintem elolvasott pár mai írást itt és ott, majd haladéktalanul szólni kívánt az ő nemzetéhez. Volt aki elhitte, hogy nagyvonalúságot gyakorol, és az Alkotmánybíróság döntését nem kivárva bejelenti a győztes csata után: egy a nemzet, egy az ország, és egy a nyugdíjbiztosító is. Vagyis tiszteletben tartja a százezernyi maradó akaratát, és számukra is megnyitja a lehetőséget, hogy a kizárás helyett továbbra is jogalapot szerezzenek az elvont befizetésik után a nyugdíjra.

Nagyvonalú lett volna. De kibújt volna a pitiáner bőréből, az pedig nem lehetséges.

Annyira nem, hogy saját kezébe véve az ásót önmaga mélyítette a tovább a szakadékot az adófizető választópolgárok ezen tömegével. Tegnap még csak szocialista volt mindenki, aki maradt, mára már jómódú imperialisták is lettünk. Előre a kommunizmus felé, Viktor, félúton nem szabad megtorpanni.
Kíváncsi vagyok eljön-e a felismerés pillanata? Igen, az a megvilágosodás, amikor kénytelen kelletlen föl kell hagyni az ábrándozással, mert hagymázas álmaiból jéghideg kezével felriasztja a vérvalóság. Ehhez most ebben a pillanatban elég volna benéznie a mandinerre, ahol a támogató Fidesz szavazók írnak ilyeneket:

"Hát azt hittem, hogy Gabóca szereplését felülmúlni már nem lehet, de azért Vekkerünk mindig tud meglepit okozni."

"Összefogás? Legalább ne hazudnál, te szemét..."

"Most először jutott eszembe, hogy Orbán egyszerűen nem érti, miről van itt szó."

"Példátlan összefogás?

Viktor te is hülye vagy..."


A felismerés pillanatáig lehet szabadon ilyeneket nyilatkozni:

"Kár azt az illúziót kelteni", hogy bármilyen módon, akár alkotmánybírósági ítélettel ez a helyzet megváltoztatható lenne. Ez egy végleges rendszer, kétpilléres a magyar nyugdíjrendszer."

És pont. Érted, hülyemagyar? Én írom az alkotmányt, és nem a bírák fognak itt belepofázni a nagyok dolgába. Ha megpróbálják legfeljebb elkussoltatom vagy feloszlatom ezt az imperialista csökevényt is, ahogy a Költségvetési Tanáccsal tettem. Nekem ti itt nem tesztek keresztbe!

Ez a kijelentés kicsit sem demagóg, és nagyon is demokratikus. Mármint Orbán Viktor demokráciájában az, ahol ő maga az állam és az alkotmány egyszemélyben. Kár, hogy nekünk csak a Nemzet Csótányának sorai jutnak eszünkbe róla:

Nyomasztó az új rend, pedig már oly régi,
csak az a baj, hogy nem látom a végét
A kétezer-tizenegyedeik év felé
Az elfecsérelt éveket ki venné számba,
A szarnak és kárnak nincs gazdája!
A kétezer-tizenegyedik év felé!

http://varanus.blog.hu/2011/02/02/orbanmongya
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mérlegen az Alkotmánybíróság
  2011-02-03 19:47:50, csütörtök
 
  Mérlegen az Alkotmánybíróság



Az alkotmányozási folyamat a rendszerváltás óta nem volt soha könnyű ügy. Miklósi Gábor írt is erről egy alapos összefoglalót hétfőn, mikor nagyjaink ismét lefújták a témáról a port. Semjén Zsolt, Rétvári Bence, Szájer József megint az alkotmányozás fontosságáról és annak mikéntjéről beszélt, de tegnap óta felmerül a kérdés:

Van-e ennek a legcsekélyebb jelentősége még?

Szájer szerint az alkotmány tartalmazhatna olyan kitételt, ami az AB számára biztosítana előzetes normakontrollt, ( ezért eddig maguk a bírák nem lelkesedtek soha ) így elkerülhetővé válna a törvények tömeges visszadobálása a jövőben. Rétvári arról igyekezett meggyőzni a közvéleményt, hogy nem fogják tovább kurtítani az Alkotmánybíróság jogosítványait, sőt, korrigálják az őszi lex Lázárt, és visszaállítanák az AB jogosítványait eredeti formájukba. Ez idáig rendben is volna, ezt tudom támogatni én is. Képes lennék elfogadni, hogy ez egy késői felismerés, egy bujtatott mea culpa a kormány részéről az őszi események után.

Ám Kedves Vezetőnk tegnapi kijelentése után tényleg el kell gondolkodni azon, hogy van-e értelme az alkotmányozási folyamatnak azon kívül, hogy Orbán Viktor nevéhez köthető legyen ez is, a kései altesti merevedés érdekében.

"A vita eldőlt: kár olyan illúziót kelteni, hogy ez a helyzet - akár alkotmánybírósági döntésekkel - megváltoztatható lenne. Ezt nem csak úgy mondom, mint alkotmányjoghoz kicsit értő ember - hanem az új alkotmány egyik előkészítője."

Egy ilyen kijelentés előre vetíti a nem túl vonzó jövőképet: új alkotmány ide, Alkotmánybíróság oda, 2014-ig mindenképpen az lesz alkotmányos amit Orbán Viktor annak gondol. Jelenleg 130 indítvány adhat okot az AB-nek, hogy elkaszálja a nyugdíjtörvényt, ám Viktor máris magabiztosan kijelenti: a vita eldőlt mielőtt megkezdődött volna. Gondolom a hű Lázár, mint alkotmányossági főrablánchordó már rajtra készen áll az esetleges elgáncsolást visszagáncsoló alkotmánymódosító javaslattal.

Ha belegondolunk, hogy az AB döntés belecsúszik már a március 15-én induló alkotmányozó forgatagba, akkor nem nehéz kitalálni, hogy Orbán szerint akár eközben sem lesz kínos faragni a régit, vagy gumiszabályok alapján úgy idomítani az újat, hogy az a nyugdíjtörvény elfogadásához megfeleljen. A kormány prominensei nem győzik hangsúlyozni, hogy mindenáron el akarják kerülni a médiatörvényhez fogható felháborodás cunamit az új alkotmánnyal kapcsolatban, mert egy újabb égés világszerte nem jönne most túl jól. El akarják kerülni a látszatát is annak, hogy az új alkotmányt a Fidesz erőltette az országra úgy, hogy az ellenzéki pártok a közvéleménnyel együtt nem lelkesedtek érte.

Ezt hogy gondoljátok kivitelezni most, srácok?

Mert az ember, aki a kutyakomédiátokat egyedül nyomja simán felülírja az összes törekvéseteket. Innen úgy látszik felesleges ez a cirkusz, felesleges a sok fejtörés, elég a két sokat emlegetett paragrafus, ami elfér egy söralátéten is akár:

1: Orbán Viktort a nép választotta ezért mindig igaza van.

2: Ha esetleg nincs, akkor az egyes gumiszabály lép életbe.

Pont. Ennyi kell, ezzel elleszünk a választásokig. Sőt, javaslom az alkotmánybíróság összetételének átgondolását, és nevének megváltoztatását Orbíróságra.

http://2.bp.blogspot.com/_LKk1alnTtRc/TUoTCa-YRCI/AAAAAAAADdQ/Yn1f_5N67Kk/s1600/o rb%25C3%25A1n-alkotm%25C3%25A1nyb%25C3%25ADr%25C3%25B3s%25C3%25A1g.jpg

Ezekkel az intézkedésekkel kiszámítható és egyértelmű lenne a közeljövő. Nem kéne azon gondolkodni, hogy van-e fékje Orbánnak, nem kárhoztatnátok százezreket hiú remények táplálására, se felesleges várakozásra. A Főnök minden vitás kérdésben kiáll ahogy tegnap, és kinyilatkoztat. Slussz.

Aztán, ha lejár a négy éve majd elküldjük nyugdíjba korengedménnyel.


http://varanus.blog.hu/2011/02/03/merlegen_az_alkotmanybirosag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
PINTÉR MEG a 2 HÉT
  2011-02-03 19:36:49, csütörtök
 
  Botrány: Lakon a cigányok helyett gárdistát vett őrizetbe a rendőrség (Percről-percre)

barikad.hu
2011, február 3 - 19:07

A laki megemlékezésen szokás szerint, nem a cigánybűnözőkkel, hanem az Új Magyar Gárdával foglalkozott a rendőrség.
Cikk Front kép - 280x185:

A laki megemlékezésen szokás szerint, nem a cigánybűnözőkkel, hanem az Új Magyar Gárdával foglalkozott a rendőrség.





18.30: A tömeg ezt követően skandálni kezdte: Éljen a Gárda! A rendezvényen jelenleg Szegedi Márton a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei közgyűlés tagja beszél, az elmúlt időszakban cigányok elkövette bűncselekményekről.

"Elmondta: Az emberek úgy érzik, az ő problémáikkal nem foglalkozik senki. Emlékeztettet arra, hogy amikor Scmitt Pál a múlt héten Borsodban járt, akkor ő rámutatott, arra a tényre hogy Borsod a polgárháború szélén áll. Jelenleg ki kell mondani, hogy Borsodban csendes népírtás zajlik és a Fidesz kormány nem tesz semmit. Szegedi Márton folytatva beszédét elmondta hogy a múlt héten négy embert öltek meg. Két esetben bebizonyosodoött, hogy az elkövetők cigányok voltak, az áldozatok pedig magyarok. A Fidesz kormány tehetetlen. Nem lett két hét alatt rend, és azóta sem. Napról -napra egyre rosszabb a helyzet.

18.00: Lakon tartanak megemlékezést a legutóbbi cigányok elkövette bűncselekmény áldozatának adózva. Az idős nőt kertjében verték agyon a bűnözők. Helyszínen tartózkodó több száz megemlékező arra lett figyelmes, hogy az Új Magyar Gárda egyik tagját előállítják a rendőrök, mondván ruházata viselésével szabálysértést követett el. A helyszínen tartózkodó több mint hatvan gárdista és majd száz helybéli megpróbálta megakadályozni az előállítást, ám a rendőrség természetesen ilyen esetekben gyorsan intézkedett. A gárdistát elvitték. A cigánybűnözőkkel valahogy nem sikerült ilyen gyorsan intézkedni az esetek kilencven százalékában. A rendőrök a településre vezető összes úton igazoltatnak, arra hivatkozva a település már nem bír el (?) több embert. A rendezvényen a több mint száz rendőrrel együtt is maximum ötszázan vannak.


http://barikad.hu/botr%C3%A1ny_lakon_cig%C3%A1nyok_helyett_g%C3%A1rdist%C3%A1t_ve tt_%C5%91rizetbe_rend%C5%91rs%C3%A9g_percr%C5%91l-percre-20110203
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Önkéntes belépés
  2011-02-03 19:22:07, csütörtök
 
  Önkéntes belépés

2011.02.02. 09:59

Az ötvenes, hatvanas években - vagyis nem csupán Rákosiék, hanem még Kádár János uralkodása alatt is - gőzerővel folyt a paraszti magángazdálkodás felszámolása. A pontosság kedvéért meg kell jegyezni, hogy főleg a földek magánhasználata szűnt meg, a névleges egyéni tulajdon az többségében megmaradt, amelynek a közös használata fejében a szövetkezet szerény mértékű földjáradékot is fizetett.

Akkoriban ez a szövetkezetesítés úgy zajlott, hogy lelkes, ám gyakran meglehetősen morcos kommunista agitátorok járták a falvakat és győzködték az embereket a közös gazdálkodás előnyeiről. Bizony néha-néha egy-egy pofon is elcsattant a rábeszélések során. Miközben nem győzték hangoztatni, hogy a belépés teljesen önkéntes.

Később pedig jöttek a győzelmi jelentések, hogy itt vagy amott már hányan léptek be a közösbe. Egyre több település határába került ki a (dicsőség) tábla, hogy ,,ez a falu termelőszövetkezeti falu". Ami azt jelentette, hogy az adott helység valamennyi lakója tagja a szövetkezetnek. Vagyis nem ám csak mondjuk 96.8, hanem 100 %-ban!

Nem volt ez azért egy diadalmenet. Sok paraszt választotta a belépési nyilatkozat aláírása helyett inkább az öngyilkosságot, vagy betegedett bele abba, hogy nem csak a földjét, de szegényes kis termelőeszközeit, traktorát, lovát, ökrét is ,,önként" be kellett szolgáltatnia.

Az akkori jogszabályokkal egyébiránt a magángazdálkodást is oly mértékben megnehezítették, hogy később már még az is kérte a téeszbe felvételét, aki korábban mert ellentmondani a győzködésnek.

De, hogy milyen buták voltak ezek az akkori komcsi párt- és állami vezetők!

Nem jöttek rá arra, hogy mindezt sokkal egyszerűbben, sokkal kevesebb propagandistával és pofonnal, kisebb energiával is megvalósíthatták volna.

Ne az írjon alá, aki be akar lépni, hanem az, aki nem. Tűztek volna egy igen rövid, egy-két hónapos határidőt, s aki addig nem nyilatkozik, automatikusan téesz taggá válik.

Vagyis a nyakasabb parasztgazdáknak el kellett volna gyalogolniuk mondjuk az ÁVH laktanya közeli pártirodára, s ott némi idegtépő sorban állás után nyilvánosan bejelenteni, hogy ők bizony inkább vállalják a jobbik esetben zsíros paraszt, rosszabbik esetben kulák címkét és az ezekkel járó összes hátrányt, semhogy a nagy szovjet testvérek által is bizonyítottan a haladás útját jelentő, és a kommunizmushoz vezető szovhozok és kolhozok honi megfelelőjébe tömörüljenek.

Hogy mér' is jutott eszembe éppen most ez a kis történelmi visszatekintés?

Aki azt feltételezi, hogy a magánnyugdíjpénztárak körüli hercehurca volt eme írás apropója, jól gondolja. Ám a történelmi párhuzam annyiban föltétlenül sántít, miszerint az átkosban a földjétől nem egészen önként megvált parasztot korábban sem kényszerítette senki arra sem, hogy egyénileg gazdálkodjon.

http://proszektura.blog.hu/2011/02/02/onkentes_belepes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz-közeli jogász 80 millió
  2011-02-03 19:17:01, csütörtök
 
  Fidesz-közeli jogász 80 milliós megbízása

Megjelent: 2011.02. 3. 08:43

223 millióért erősít jogászokkal a fejlesztési minisztérium.


A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a PPP-projektek átvilágításával kapcsolatban nyolc új, jogi tanácsadási szerződést kötött 223,5 millió forint értékben - írja a Napi Gazdaság. A lap szerint az ügyvédeket és irodákat közbeszerzés nélkül bízta meg a tárca.

A legnagyobb értékű megbízást, 86,2 millió forintért a Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda kapta az M6-os autópálya koncessziós szerződéseivel kapcsolatos jogi tanácsadásra és képviseletre.

Utóbbi megbízás érdekessége, hogy Papcsák Ferenc volt elszámoltatási kormánybiztos 1993-1996 között ebben az irodában volt ügyvédjelölt. A Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda azonban nem erről ismert.

Az első Orbán-kormány leköszönése után, a Nemzeti Autópálya (NA) Rt. átvilágításakor többen furcsállották, hogy az iroda közvetlenül, továbbá tagjai révén több mint 2 milliárd forintnyi megbízást szerzett az autópálya-beruházások lebonyolításáért felelős (NA) Rt.-től.

http://www.hir24.hu/belfold/210017/fidesz-kozeli-jogasz-80-millios-megbizasa-.htm l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiállítás a judeobolsevik halá
  2011-02-03 19:08:53, csütörtök
 
  Kiállítás a judeobolsevik haláltáborról

2011. február 03. 18:44
Hunhír.info

,,Recsk - kényszermunkatáborok 1950-53" címmel rendeztek kiállítást a hódmezővásárhelyi Emlékpontban; a tárlat legmegdöbbentőbb tárgyait azok az elporladt cipőtalpak jelentik, amelyek nemrég kerültek elő és szimbolizálják Recsk szörnyűségeit amikor a jobbára zsidó túlélőkből álló ÁVH-s vezérek parancsára magyarok ezreit kínozták halálra a származásuk miatt. Recsk nem munka, hanem judeobolsevik megsemmisítő tábor volt, kedves kutatók, és nem csempézett mosdóhelyiségekben tisztálkodtak a rabok, miután meglátogatták a helyi kuplerájt.

A pénteken nyíló és április 10-ig látható kiállításon a táborok kegyetlen világát, korabeli fotókkal és dokumentumokkal gazdagon illusztrált mintegy harminc tabló mutatja be. Bepillantás ez az egykori recski tábor életébe és a 2010 kutatások eredményeként az ország többi, kevésbé ismert - Kazincbarcika, Tiszalök, Kistarcsa, Hortobágy - internálótáborába. Emellett néhány tárgyi emléket is bemutatnak, egyebek közt kövekkel megrakott talicskát, a recski cipészműhelyben egykor készült talpakat, vagy egy túlélő által készített barakk-makettet, melyben jól érzékelhető milyen körülmények közt éltek az egykori táborlakók.

Recsk a kommunista diktatúra idején a magyar szenvedés egyik szinonimájává vált. A tábor létezését hallgatás és tagadás övezte, a túlélőket, az egykori rabokat legszigorúbb titoktartásra, örök némaságra kötelezték.

A bolsevik minta alapján az Államvédelmi Hatóság által létrehozott és a külvilágtól hermetikusan elzárt láger a 20. századi magyar történelem egyik legsötétebb fejezete. Az első rabok saját kezükkel építették fel a tábort; a kegyetlen ÁVH-s őrök már a megérkezésnél kijelentették, az oda kerültekkel nem kell elszámolni.

Az egykori megsemmisítő tábort 1953-as feloszlatása után néhány esztendővel lebontották, a barakkok helyét befásították, hogy nyoma se maradjon.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=37324
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európán belüli átutalásokba is
  2011-02-03 18:50:34, csütörtök
 
  Európán belüli átutalásokba is betekinthetnek az amerikaiak


2011. február 2. 17:23, Szerda - Berta Sándor

Az Európai Bizottság a Financial Times kérdésére válaszul elismerte, hogy a Swiftnet Fin rendszer segítségével az USA az egyik európai országból a másikba történő tranzakciókba is bepillantást nyerhet.



Az újság által közölt információ azt jelenti, hogy az Egyesült Államok minden korábbinál nagyobb mértékben tekinthet bele az európai felhasználók átutalásainak részleteibe. A hírt megerősítette a Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT) egyik szóvivője is. Thomas de Maiziere német belügyminiszter korábban azt állította, hogy a megállapodás alapvetően nem vonatkozik az Európán belüli tranzakciókra.

Kiderült, hogy a szerződés kizárólag azokat a pénzügyi adatokat védi, amiket a 2008-ban bevezetett, egységes európai fizetési rendszeren (Sepa) keresztül továbbítanak. A SWIFT azonban még tavaly is havonta 200 millió európai-, közel-keleti és afrikai tranzakciót bonyolított a Swiftnet Fin rendszeren keresztül. Ennek oka, hogy sok kisebb pénzintézet és takarékszövetkezet számára komoly költséget jelentene a Sepa szabványra való váltás, ezért maradnak a régi megoldásnál. Az átállásnak ugyanakkor az Európai Unió előírásai alapján legkésőbb 2013-ig mindenképpen meg kell történnie.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy az amerikai hatóságok hány Európán belüli átutalás adataiba tekintettek bele és az is kérdés, hogy az Europol miért engedélyezte ezeket az információlekérdezéseket, mikor tavaly augusztus óta a hivatalnak joga van leállítani az USA felé történő adatátadásokat. A megállapodás szerint az Europolnak az amerikai hatóságok minden kérését meg kell vizsgálnia és csak a terrorizmus elleni harc szempontjából indokolható, szükségesen minimális adatmennyiséget szabad átengednie. A szerződése szövege kimondja, hogy a független nyomozókból álló testületet felruházták azzal a joggal, hogy beavatkozzanak, ha az adott amerikai kérést nem tartják indokoltnak.

A hír meglepte az európai parlamenti képviselőket. Birgit Sippel és Alexander Alvaro, az európai szocialisták, illetve a liberálisok SWIFT-tárgyalásvezetői kizárólag úgy voltak hajlandók megszavazni az egyezményt, hogy az Egyesült Államok nem tekinthet bele az Európán belüli átutalások részleteibe. "Abból indultam ki, hogy jóval előrébb tartunk a Sepa-átállási folyamatban" - nyilatkozta Alvaro.

Az ügyet Martin Ehrenhauser osztrák független EP-képviselő robbantotta ki, aki megkereste Cecilia Malmström európai belügyi biztost. A politikus világított rá a Sepa- és a Swiftnet Fin-adatokkal kapcsolatos háttérinformációkra. "Európának nem teljesült az a feltétele, hogy az adatátadásból a kontinensen belüli tranzakciók részletei kimaradjanak. Éppen ezért újra kell indítani a tárgyalásokat" - hangsúlyozta Ehrenhauser.

http://www.sg.hu/cikkek/79831/europan_beluli_atutalasokba_is_betekinthetnek_az_am erikaiak?honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó - magyar diszkriminatí
  2011-02-03 18:44:06, csütörtök
 
  A zsidó - magyar diszkriminatív kettős mércéről
2011. február 2. 19:16:46

Történt, hogy 2008. július 1-jén Kesznyéten községben halálos áramütés ért lopás közben egy cigány férfit.

(H)éberkerítés

A dolog hátterében az állt, hogy egy helybéli gazda, Szoboszlai Barna megelégelve azt, hogy a falubeli cigányok rendszeresen ellopják kertjéből a zöldséget és a gyümölcsöt, áramot vezetett a portáját övező kerítésbe, s egyúttal a veszélyre figyelmeztető táblát is kihelyezett oda.

Természetesen, ha Szoboszlai valamelyik országos médiumban bejelenti a kerítés áram alá helyezésének a tényét, a rendőrség még aznap kiszáll a helyszínre, szakértőkkel végrehajtatja az áramtalanítást, az idős férfi ellen pedig szabálysértési eljárást indít.

Minthogy ez nem történt meg, csupán a helyi lakosok tudtak az esetről.

Ennek ellenére - ismerve a hazai cigányság általános műveltségi nívóját, elképzelhető, hogy az érintettek analfabéták voltak - a mondott napon három cigány férfi megpróbált uborkát lopni Szoboszlai bácsi kertjéből.

Kettő átmászott a kerítésen, az egyiket halálos áramütés érte, a másik pedig maradandó egészségkárosodást szenvedett. A harmadik tolvaj megúszta enyhe, nyolc napon belül gyógyuló sérülésekkel.

2010. november 23-án első fokon a Miskolci Városi Bíróság nem jogerősen Szoboszlai Barnát több emberen elkövetett emberölés kísérletének bűntette, valamint testi sértés miatt 1 év fogházbüntetéssel sújtotta, amelyet 2 évre felfüggesztett.

S most nézzük másik hírünket. Nemrégiben kapott publicitást, hogy Köves Slomo rabbi, a Chabad ortodox zsidó hitfelekezet egyik vezetője bejelentette, miszerint a magyarországi iszonyatos kirekesztés rémállapotai közepette, olyannyira retteg a magyarok antiszemitizmusától, hogy a maga és családja védelmében elektromos árammal telített magas védőkerítéssel vétette körül lakóházát.

Nincs információnk ez esetben arról, hogy a rendőrség kikapcsoltatta volna a kerítéshálózatából az áramot, illetve szabálysértési eljárást indított volna Köves ellen.

Továbbá a legkevésbé sem kívánjuk, hogy bárkit is halálos áramütés vagy súlyos baleset érjen, mindazonáltal egy érdekes gondolati kísérlet óhatatlanul elménkbe ötlik a híradás hallatán. Amennyiben esetlegesen mégis bekövetkezne a kesznyéteni esethez hasonló tragédia, vajon indítanának-e a magyarországi hatóságok bárminemű büntetőeljárást Köves Slomo ellen? S amennyiben igen, vajha milyen súlyú elmarasztaló ítélet születne?

Szerény véleményünk szerint - minthogy Magyarhonban származástól függően, faji alapon kétféle rőffel mérik az "igazságot" - semmiféle hatósági eljárás nem indulna az ortodox rabbi ellen, s amennyiben esetleg valamilyen elementáris csoda folytán ez mégis bekövetkezne, a jogerős végzés nem lenne más, mint egy kis ejnye-bejnye.

Lipusz Zsolt


http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=77995
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Furcsa hír az MTI-nél
  2011-02-03 18:36:16, csütörtök
 
  Furcsa hír az MTI-nél

Mai hír az MTI-nél... És rövid elemzésünk.

Már nem Kína az Egyesült Államok legnagyobb hitelezője
2011. február 2. 15:11

Már nem Kína az Egyesült Államok első számú hitelezője, a januári adatok alapján az ázsiai ország helyét átvette az amerikai szövetségi tartalékbankrendszer (Fed). Az Egyesült Államokban a jegybank szerepét betöltő Fed állampapír-állománya 1108 milliárd dollárra nőtt januárban a The Financial Times szerdai összeállítása szerint. Kína így a második helyre szorult vissza, 896 milliárd dollár értékű állománnyal. A harmadik Japán 877 milliárddal.

A Fed tovább növelheti előnyét a következő hónapokban, állománya júniusig 1.600 milliárd dollárra bővülhet, ami nagyjából annyi, mint a kínai és japán kézben lévő amerikai állampapírok értéke együttéve - jósolja Richard Gilhooly, a TD Securities elemzője a londoni gazdasági lap online kiadásában megjelent beszámoló szerint.

Az Egyesült Államok központi banki rendszere tavaly novemberben 600 milliárd dolláros állampapír-vásárlási programot indított a gazdaság élénkítése céljából. A lépést elsősorban a krónikusan magas, 10 százalék körüli munkanélküliséggel indokolta Ben Bernanke, a Fed Kormányzótanácsának elnöke.

mti





Eddig a hír. Már első olvasatra is feltűnik valami kolosszális bukfenc a hírben. Hiszen a FED (mely pánikszerűen kinyomtatott egy kupac fedezet nélküli, semmit érő színes papírt) az nem az USA-ban van?

Mert Kína biztosan nem az USA-ban van, ez még rémlik földrajzból. Sőt, állítólag holmi óceán is ott hömpölyög az érintett két földrész között.

Akkor mégis hogyan keletkezhetett ilyen hír a Magyar Távirati Irodában? Talán a következő, képzelet-szülte történések előzhették meg a szöveg megszületését. Az MTI-nél dolgozók igen nagy nyomás alatt vannak, hiszen egyre csak rossz hírekről tudnak beszámolni. Csak nem megy ez a rendszer előre, na. Aztán, a fő hírszerkesztő agyából hirtelen ötlet pattant ki: "Írjunk már valamit, ami végre valami számunkra kedvező tartalommal is bír!"

Elkezdődött hát a lázas munka. Dolgoztak rajta vadul, mindent bevetettek. A gazdasági szakértőgárda krémje lehengerlő stratégiával állt elő: "Kína hírnevére megsemmisítő csapást mérünk: bebizonyítjuk, hogy Kína mégiscsak gyenge és az USA, élén a FED-el, erősebb.". Az eredmény pedig a fenti szöveg lett... De a kutyafáját neki, a FED mégiscsak az USA területén van! Ezt a dilemmát már nem sikerült feloldani az MTI-nél (a hír többi tartalmi részével most nem is foglalkozunk), de mégis kiment a hír. A lényeg a lojalitás a rendszerhez, ugyebár...

A hírszerkesztők munkájuk haszontalanságának láttán talán túlságosan is a pohár fenekére néztek, netalán valamilyen tudatmódosító szer hatására írtak össze ilyen csacsiságokat: rejtély. Egy fantasztikus filmben talán még elképzelhető ilyen képzavar, de a modern újságírásban?! Mert Kína és a FED helyzetét összahasonlítani akkora ostobaság, hogy azt már oktatni kellene, mint elrettentő példát.

Újfent megállapíthatjuk: a fősodratú hírszerkesztés igen gyenge eredményeket produkál. Ellenben a Jövőnk.info-n napokkal előbb jelennek meg nemzetközi hírek, minden elemzésünk, előrejelzésünk beigazolódik és egyáltalán: nálunk valódi hírek jelennek meg. Szóval csak kullognak utánunk. Most pedig megint kiütéses győzelemmel zárjuk a napot és még csak el sem fáradtunk.

A szerkesztőségben nem kis derültséget okozott ez a mai MTI-s hír. Erre még jó lesz a fősodratú média: jókat nevetünk rajtuk...

Németh Krisztián - Jövőnk.info
2011. február 02.

http://jovonk.info/2011/02/02/furcsa-hir-az-mti-nel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meddig lehet még menteni a men
  2011-02-03 18:27:25, csütörtök
 
  Meddig lehet még menteni a menthetetlent


A média szabadsága nem jelenti azt, hogy szakadatlanul lejárassák általa nemzetünket, amelyben tevékenységüket közpénzen folytatják . Ezek az úgynevezett ,,filozófusok" egyetlen propagandikus eszmével értenek csak egyet, mégpedig a liberálbolsevista téveszmék állandó ismételgetésével, ezzel fenyegetnek minket szüntelen . Ez a marxkárolyi gondolkodás ótestamentumi visszamaradottsága, ami konfliktushelyzeteket eredményez hazánkban is . Ezek az egyoldalú, haladónak hitt gondolatok összedűlőben vannak, eljárt felettük az idő, de úgy ragaszkodnak ezekhez az eszmékhez, mint majom a dobozba dugott narancshoz .

Ezeket a bolsevik maradványokat nem azért támadják, mert zsidók ! Azokról a külön juttatásokról szeretnék elszámoltatni őket, amit az utóbbi 8 év alatt, Lukács György egyéni filozófiájának kutatására kiutaltak nekik . Százmilliókról van itt szó, amit olyan öreg pártkatonáknak fizettek ki, mint Heller Égnes és Vajda Mihály . Ezek az emberek túl vannak fizetve egyéb állásaikban is, nem értem miért jár a különben ártalmas, nemzetromboló, aláaknázó tevékenységükért extra juttatás ? Erre azonnal antiszemitizmust kiáltanak ! Olyanok ők mint a gyáva juhászgyerek, aki retteg félelmében állandóan farkast kiált, de mire valóban megjelenik, rá se hederít senki .

Hiszen ugye : Minden olyan állítás, hogy a zsidó közösség ellenőrzi a kormányt, tömegtájékoztatást, a nemzetközi üzleti kapcsolatokat és a pénzügyi világot, antiszemitává tesz azonnal . Ha netán Erős Izrael elleni beállítottság -a van valakinek, vagy netán Izrael jelenlegi, és korábbi vezetőinek a bírálata eszébe jutna, sőt Aki bírálja a zsidó és a cionista közösséget a globalizmus és az Új Világrend létrehozásában, az is antiszemita .

Ha például valaki az Új Testamentumot tartja hitelesebbnek a réginél, sőt Aki azt tartja a zsidók vezetőiről, hogy ők bujtatták fel a rómaiakat Jézus Krisztus keresztre feszítésére, az szörnyű bűnt követ el . Ha még ezután is van, Aki megpróbálja csökkenteni a holokauszt áldozataira vonatkozó 6 milliós számot ( ami egyébként kabalisztikus szám), az azonnal a perifériára való, de Aki rasszista, fajgyűlölő államnak nevezi Izraelt annak fel is út le is út, saját hazájában sem marad számára hely . Hát hova menjen az aki gondolkodik ? Miért kell hinnie bárkinek a zsidó kiválasztottságtudat rabbinisztikus blődségeiben ? Miként kötelezhetnek bennünket arra, hogy aszemiták legyünk, szeressük őket, miközben mindent elkövetnek azért, hogy felszámolják a magyarságot, s minden más nemzetet önmagukon kívül ? Ez nem fasizmus ? A nácizmus legvadabb formája valósul meg szemünk előtt : világméretű nemzeti kommunizmus !

Persze ha akadna olyan ember Aki azt mondja, hogy a zsidók és vezetőik idézték elő Oroszországban a bolsevista forradalmat az szemenszedett hazugság lenne . Ha valaki becsmérlő kifejezést tesz zsidó emberekről, vagy Aki tagadja a többségben ateista zsidóknak azt a jogát, hogy elfoglalják maguk számára Palesztinát, vagy ha eszébe jutna valakinek, s Aki azt állítja, hogy a Mosad húzódik meg a 9/11 tragikus eseményei mögött . Az bizony erősen antiszemita lenne !

Közbeszédünk teljesen megbokrosodott . Politikai korrektség mögé bújnak azok, akik cenzúrázzák a véleményformáló csatornák ágait, miközben farkast kiáltanak, amikor valaki kimondja az igazat . Gyűlöletbeszéd törvényt alkottatnak velünk azok, kiknek vélt szenvedésük minden árnyalatát el kell fogadnunk, miközben az általuk okozott népirtásokat, százmilliós nagyságrendű áldozatot követelő kommunizmusnak a bűneit tagadják . Persze, akiket megbízhatatlanságuk miatt összeszedtek, gyűjtőtáborokba helyeztek, netán dolgoztatták őket, az elévülhetetlen, halálos bűn marad, miközben hazánk legjobbjait küldték bitófára, az Új Világot építő ,,elvtársurak" büntetlenül !

Mennyi hős katona áldozta életét hazánkért ? Megfagytak a mínusz negyven fokos hidegben Oroszországban, ahol a kereszténység védelmében hősi halált haltak . Ezekért az emberekért, magyar hőseinkért még imádságot sem mondhattunk sokáig . Kit érdekel a mi szenvedésünk ? Hogyan bántak az orosz fogságba elhurcolt hadifoglyaikkal ? Hol volt akkor a genfi egyezmény jogszolgáltatása ? Mikor hagyják abba hazug ájvékolásukat ezek a minden állam testén parazitamódra elszaporodott organizmusok ? Aljas mesterkedéseik által elérték, hogy ők szolgáltassák nekünk a pénzt ! Milyen jogon tehetik ezt ? Minden állam kötelező tevékenysége, s joga a pénzverés ! Mindenki előtt világos eladósításunk mértéke, de meg sem mukkanhatunk emiatt, mert azonnal antiszemitizmust kiált, valami görbeorrú filozófus .

Írország büntetlenül megtehette azt, hogy több százmilliárd eurót nyomjon saját szakállára . Mi akadályoz meg bennünket abban, hogy visszavegyük monetáris jogainkat nemzeti bankunk számára, amely gazdaságunk fellendítése érdekében, elegendő kamatmentes pénzt biztosítana számunkra ? Rengetegen vagyunk ebben a kényelmetlen cipőben ! Emlékszünk mi történt amikor tönkre ment a pénzünk ? Trillió pengők repkedtek, ami senkinek sem volt jó . Államunk garantálta helyi pénzünket is elfogadja majd valaki, akiknek szüksége van hazánk szolgáltatásaira . Persze bojkottálná Magyarországot emiatt a nemzetközi bűnöző maffia, ezt tudjuk, de akkor nekik is menniük kell innen a Kárpátmedencéből . Hiába vesztegeti erejét Bogár László professzor ? Nem akarjuk meghallani Drábik Jánost és más közgazdászainkat ? Miért vagyunk ennyire figyelmetlenek ?
Demokratikusan megválasztott kétharmados kormányunk kezeit is megköthetik ezek, akik kényük-kedvük szerint lejáratják hazánkat ? Mi közünk ehhez az EU-hoz ? Más sem érdekli őket mint, kirabolni, kihasználni számkivetettségünket, amibe az elmúlt 66 év során taszított bennünket a ,,haladó" világ . Véget kellene már vetni ennek a hazugságáradatnak, ki kellene mondani végre az igazat .
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2011.01 2011. Február 2011.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 508 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1502
  • e Hét: 7234
  • e Hónap: 18345
  • e Év: 171841
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.