Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Deviza-hitelesek, Fehér Kémény
  2011-03-01 15:58:46, kedd
 
  Deviza-hitelesek, Fehér Kéményseprők

Tisztelt Cím!

A Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége nevében kérem, hogy minél szélesebb körben fogjunk össze és számoljuk fel a "BŰNÖZŐ KÖVETELÉSKEZELŐ" adócsaló OFF-SHORE cégeket. Sajnos az ügyészséget és a rendőrséget NEM érdekli a "nyakkendős", "fehérgalléros" bűnözés! Ha nem értenek hozzá szakmailag, nem szégyen tanácsot kérni, azoktól a civil szervezetektől, akik saját költségükön életük veszélyeztetése mellett feltárták, leírták és közreadták az összes követeléskezelő bűnöző cég népsanyargató, maffiás tevékenységét. Olvassa mindenki mellékletben elküldtük!

Köszönettel az összefogásért és a levél a lehető legszélesebb körben történő terjesztésért!

Dabasi Tamás elnök.
www.feherkemeny.com
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél a Magyar Köztársas
  2011-03-01 15:48:45, kedd
 
  Nyílt levél
a Magyar Köztársaság Miniszter Elnökéhez,
a Magyar Köztársaság Kormányához,
a Magyar Köztársaság Országgyűléséhez,
a Köztársasági Elnökhöz,
a Magyar Bankszövetséghez,
a Magyar Köztársaság területén működő Kereskedelmi Bankokhoz,
a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete Elnökéhez,
és a Magyar Nemzeti Bank Elnökéhez !


Tisztelt Döntéshozók, Tisztelt Érintettek !

A ,,deviza" alapú hitelezéssel járó súlyos társadalmi katasztrófa elkerülése érdekében Önöknek évek óta nem sikerült a problémát megoldani.
Felmerült bennünk a kérdés, nem is akarják megoldani?
Mi, mint a társadalom heroinistái, pénzügyi analfabéták, felelőtlen hitelfelvevők, ,,direkt fizetni nem akarók ,, azok nevében is, akik még nyögik a soha fel nem vett összegek fizetését- az alábbi konkrét kérdéseket intézzük Önökhöz:
Kinek az érdeke, hogy az általunk forintban felvett tőke összegéhez se jusson hozzá kamatostól a pénzintézet?
Kinek az érdeke, hogy ingatlanjainkat, akár a hitelbiztosítási érték 70%-ért eladják, ahelyett, hogy a szerződésben vállalt futamidő alatt tisztességes havi részletfizetés mellett kamatostól legalább a forintban felvett tőketartozást visszafizetnénk?
Kinek az érdeke a ,,deviza hitellel" rendelkező vállalkozások bedöntése ?
Kinek az érdeke, hogy a bedőlt gépjármű hitelek esetében a ténylegesen fennálló tőketartozás helyett közel dupla összegű tartozás megfizetését vállalja át az adós helyett valaki?
Kinek az érdeke, hogy magyar családok százezreit székpénzért, sikerdíjért, jutalékért, behajtási jutalékért működő cégek ,,hivatalosan ,, tegyék nincstelenné, földön futóvá?
Elveszítve mindenüket, otthonukat, nem beszélve az önerőről, az eddig befizetett uzsorakamatos
törlesztő részletekről, a magyar állam részére megfizetett illetékről. Vagy úgy gondolják a hitel visszafizetése helyett- ennyi is elég?
Aki még tudja fizetni, attól milliókkal nagyobb forint összeget kérnek vissza kamatostól , mint az eredetileg felvett tartozás?

Hogy is van ez?

Megjegyeznénk, hogy Önöknek pontosan tudni kell, hogy hajléktalan, munkanélküli emberektől, tönkrement vállalkozásoktól a soha fel nem vett összegeket esélyük nem lesz behajtani.
Tisztelettel közöljük, teljes vagyon elkobzásra és életfogytig tartó büntetésre köztörvényes bűnözőket szokás elítélni. Jó magaviseletükért esélyük van előbb szabadulni.
A ,,deviza hitellel" rendelkezőknek, erre esélye sincs. Ezek szerint rosszabbak vagyunk a köztörvényes bűnözőknél. Köszönjük.
Kinek az érdeke, hogy a Magyar Köztársaság állampolgárait emberi és anyagi mivoltuktól megfosztva a hajléktalanságba és nincstelenségbe kergessék?
Tisztelettel közöljük, a lakás hiteleket nem a nemzeti bérlakás program elindítására vettük fel, valamint vállalkozásokat sem azért indítottunk, fejlesztettünk, hogy a hitelre terhelt ingatlanokkal beszálljunk a nemzeti bérlakás programba.
Kérjük szíveskedjenek konkrét kérdéseinkre konkrét választ adni.


Amennyiben Önök úgy gondolják, hogy a kérdéseinkben foglaltak nem felelnek meg a jelenlegi valós helyzetnek, legyenek szívesek az általunk javasolt intézkedéseket haladéktalanul megtenni:
- Amíg a Bankszövetség és a Kormányzat között nem születik valós, tényszerű megállapodás, azonnal állítsák le a végrehajtásokat és az árverezéseket.
- Azonnal szedjék le az adósokról a soha fel nem vett ilyen-olyan címen /büntető kamatok, adósvédelmi programok, teljes ,,árfolyam kockázat",továbbá átstruktuált, -újrakezdési , -hitel kiváltásos uzsora hitelek forintban kifejezett összegét.
- Vonatkozik ez a már felmondott, és élő szerződések esetére is , - Önök pontosan tudják több százezer hitel fog folyamatosan bedőlni, mivel már az is késve fizeti, aki eddig fizette.
- Ezek után vizsgálják meg, tisztességes havi törlesztő részlettel hány felmondott hitelszerződést lehetne visszaállítani. Bérlakás program helyett, ahol az adós bukja az önerőt, az eddig befizetett havi törlesztő részleteket és a magyar államnak befizetett illetéket.
- Az adósok megtévesztésén, jog tudatlanságát kihasználó, adós hátrányára, egyoldalú kockázat viselésére, a bankok által gazdasági erőfölénnyel köttetett hitelszerződéseket- jogszabályi háttér alapján - akár bedőltek már, akár nem, azokat törvényekbe ütköző mivoltukból fakadóan újra kell tárgyalni, -nem csak a hitelintézetek, hanem az adósok alkotmányos, törvényes jogait is figyelembe véve. Vonatkozik ez természetesen minden típusú hitelszerződésre./Szabad felhasználású hitelek, gépjármű hitelek stb./
- Az adósok által az eredeti szerződéskötéskor forintban felvett összeget fizessék vissza, tekintettel arra, hogy ,,deviza alapú" hiteleknek semmi köze a devizához.
- Dolgozzanak ki egységes fizetési könnyítési eljárást az összes bankra vonatkozóan kötelezően , mely azt takarja ami a nevében benne foglaltatik. Eredeti szerződésben szereplő tőketartozásra vonatkozóan, a csökkentett összeg tartalmaz tőke+ kamattörlesztést.
- Hitelkiváltás, átstruktuálás azonnali beszüntetését, ezekkel az adós súlyos milliókkal nagyobb forint összegről ír alá tartozást kamatostól, mint amennyit eredetileg felvett.
- A banki szerződések tisztességtelenségére, uzsora jellegére az adósokra vonatkozóan,- azon családoknak, akiknek már ingatlanát elárverezték, személygépkocsiját elvitték, fizessenek kártérítést a bankok a zálogtárgy piaci értékének megfelelően.
- Az FBI szerint a bankvezetők követték el a hitelcsalást és tartják a mai napig a megtévesztésben az összes hitelt felvett adóst. Érdekes, hogy a "csalás" szó mást jelent a Magyar Rendőrségnél, mint az FBI -nál. Hogy lehet ez?

Budapest, 2011-02-24
Tisztelettel: Deviza Hitelesek

Sajtó kapcsolat: +36-20-399-5821 www.feherkemeny.com
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
Hitelkárosultak jogsegélyszolg
  2011-03-01 15:40:25, kedd
 
  A hitelkárosultak problémáinak jogszerű megoldására

JOGSEGÉLYSZOLGÁLATOT

alapítottunk. Tevékenységünk célja, hogy országos hálózatként professzionális és teljes körű szolgáltatást nyújtsunk az érintettek számára, megállítva otthonaink elvesztését, helyére állítva az élethez való jogot.

Segítségünk nem merül ki az egyszeri tanácsadásban, a teljes ügyintézést levesszük az önök válláról, ehhez az Ön megbízása is szükséges, melyet területi irodánkban időpont egyeztetéssel megtehet.

Számunkra valóban társaink ÉLHETŐ ÉLETÉNEK MEGŐRZÉSEa legfontosabb. Ez meggyőződésünk és egyben küldetésünk lényege.
Ha a kapcsolatot JOGSEGÉLYSZOLGÁLATTAL a lehető legrövidebb időn belül felveszi, akkor VAN ÉLET A HITEL UTÁN!!!


Tiszteljen meg bizalmával és keressen bennünket!
Üdvözlettel: jogsegélyszolgálat
Telefon: +36 20 4805465, +36 30 5680172, +36 70 6551083
www.jogsegely.com
E-mail: info@jogsegely.com
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
A hajléktalan ellátásról ...
  2011-03-01 15:36:41, kedd
 
  A hajléktalan ellátásról szóló törvénycsomag.

1.§: A rászorulótól a segítségnyújtást megtagadni szigorúan tilos.

Alkotmány

8. § (1) A Magyar köztársaság elismeri az ember sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait, ezek tiszteletben tartása és védelme az állam elsőrendű kötelessége.
54. § (1) A Magyar Köztársaságban minden embernek veleszületett joga van az élethez és az emberi méltósághoz, amelyektől senkit nem lehet önkényesen megfosztani!?
70/E. § (1) A Magyar Köztársaság állampolgárainak joguk van a szociális biztonsághoz;

Ha majd...
Ha majd szenvedni megtanít az élet
s felemelt fejjel viselsz el kínokat
acélossá válik benned a lélek
így majd túlélsz mindent s másokat.
De ha már az első csapástól megtörsz
amikor a kín még csak simogat
vesztesek közé sodor az élet
már kezdheted előre ásni a sírodat.

Fehér András hajléktalan


A KILAKOLTATÁSOK KIVÉDÉSÉRE

A Magyar Köztársaság Alkotmánya 61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás és a szólás szabadságához, továbbá a közérdekű adatok megismeréséhez, valamint terjesztéséhez.


"Eddig 1 millió 200 ezer esetben engedményezték a bankok a faktorcégeknek, hogy - jelzálogjogukat érvényesítve - a bedőlt hitelek miatt tulajdonjogilag rájuk szállt ingatlanokat értékesítsék.

Ezen kívül 1 millió(!) háztartás van immáron az országban, melyek közműtartozásai komoly hátralékká duzzadtak, abból hamar végrehajtási eljárás, majd végrehajtás és otthonvesztés, kilakoltatás lesz.

A január elsején életbe lépett Társasházi Törvény szerint; már 3 hónap fizetési elmaradás után jelzálogot lehet bejegyezni annak az ingatlan tulajdonosnak a lakására, aki 3 hónapig nem tudja fizetni a közös költséget. Ezek után a törvény szerint a nyakába zúdíthatnak egy gyorsított bírósági eljárást, - amiből végrehajtási eljárás, és aztán rövid úton; kilakoltatás lesz!

A kormány által hosszú hónapok óta halogatott Nemzeti Eszközkezelő Társaság létrehozása az FHB bank vezérigazgatója szerint azért nem jelent megoldást; mert kevés lesz az óriási feladathoz! Egyszerűen nem tudja kezelni majd a hatalmas hitelállomány megoldását, nem lesz sem elég ereje, sem elég pénze, a tömegessé vált problémák kezelésére, vagyis; - nem fog tudni ennyi kilakoltatott embert elhelyezni, sehová sem.Egyvalamire lesz pénze a Nemzeti Eszközkezelő Társaságnak: a táborokra. Ezeket hívják majd a deviza hitelesek Menekülttáborainak."

Idézetek: Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda 2011.01.09.


A kilakoltatás a családok többségének teljes tönkretételét jelenti, ha nem a véget. A fentiekből tisztán látható, hogy kormányzati megoldásra várni egyenlő az öngyilkossággal. Marad a karitatív összefogás, az egymás segítése minden lehetséges eszközzel.

Tekintve, hogy "demokratikus jogállamban" élünk, a jog kínálta eszközökkel kell megoldást találnunk. Megvizsgálva az ügyek többségében létrejött szerződéseket, jogilag egyértelműen látszik, hogy peresítve elérhető a semmisségük kimondatása.

Ha tehát az érintettek ügyeikben bírósághoz fordulnak, a per ténye a tulajdoni lapra feljegyzésre kerül, és az esetleges ítélet jogerőre emelkedéséig (ez lehet több év is) biztonságban van. Időközben a kormányzat is hozhat megfelelő intézkedéseket a végső megoldásra.

Tudomásul véve, hogy az érintettek többsége, járatlan a jogban, illetve anyagi háttér hiányában nem képes a jogérvényesítésre, felajánljuk a JOGSEGÉLYSZOLGÁLAT ingyenes segítségét. A működés országos hirdetéssel indul, majd a bekapcsolódó aktivisták segítségével, szórólapokkal, és személyes kapcsolatteremtéssel igyekszünk elérni minden érintettet, hogy még idejében védelmet nyújthassunk.

Telefon: +36 20 4805465, +36 30 5680172, +36 70 6551083
www.jogsegely.com
E-mail: info@jogsegely.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 257
  • e Hét: 599
  • e Hónap: 3725
  • e Év: 35455
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.