Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Előkerülnek az "orbáni pofonok
  2011-03-15 18:24:21, kedd
 
  Előkerülnek az "orbáni pofonok" Gyöngyöspatán?
Megjelent: 2011.03.15. 18:10
Frissítve: 2011.03.15. 18:10
Négy embert előállított a rendőrség.
© MTI

Négy személyt előállított a rendőrség igazoltatás megtagadása miatt kedden a Heves megyei Gyöngyöspatáról a gyöngyösi rendőrkapitányságra - jelentette be a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mindez azután történt, hogy kisebbségi jogvédők és rasszizmusellenes civilek megmozdulást rendeztek a nemzeti ünnep alkalmából a településen, ahol március eleje óta járőröznek - a helyi cigányság növekvő bűnözésére hivatkozva - a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai. Sajtóértesülések szerint az előállított személyek az egyesülethez csapódó, kopaszra nyírt, bomberdzsekis férfiak voltak.

A szóvivő beszámolója szerint a rendőrök igazoltatni akarták a férfiakat, de ők megtagadták irataik átadását. Ezért előállították őket a gyöngyösi rendőrkapitányságra, ahol már igazolták magukat. Ezek után szabadon engedték a négy férfit, de valamennyiükkel szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek "igazoltatás megtagadása miatt". A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Készenléti Rendőrség munkatársai fokozott ellenőrzést végeznek a településen szerda reggelig - tette hozzá a rendőrségi szóvivő.
Forrás: MTI

http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/231333/elokerulnek-az-orbani-pofonok-gyongyosp atan.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Japán hatalmas katasztrófája -
  2011-03-15 18:13:10, kedd
 
  Japán hatalmas katasztrófája - Isten büntetése?


Könnyen lehet. Azok az országok, amelyek az utóbbi idők háborúiban tevékenyen részt vettek, mind büntetéseket kaptak. Ebből a szempontból szerencse talán, hogy a gazdaságunk nulla, és a hadseregünk még ennél is kevesebb. Ennek ellenére a Fideszes és MSZP-s államvezetés hű csatlósként lihegett az Egyesült Államok és Izrael nyomában, és ugrottak minden óhajukra, kívánságukra.

Gazdasági hanyatlás azok számára, akiket ezzel lehet büntetni. Környezeti katasztrófa máshol, de Grúziában az orosz katonák és bombázók voltak Isten végrehajtói. Hazánk is kapja a büntetéseket, mert idióta vezetőink önként és dalolva segédkeztek a cionista bűncselekményekhez. Árvizek, hatalmas belvizek, a MAL-tragédia. Mindenki elnyeri büntetését, aki besegített. Japán hatalmas összegekkel támogatta mindkét háborút. Az emberek Isten haragját kérjék számon a politikai vezetőkön, mert ezek büntetések. Már csak a két főkolompos büntetése van hátra (persze addig a kisebbek sem lesznek elfelejtve).

Anglia egy lecsúszott nulla ország lett, köszönhetően a világ végigrablásának, és olyan a megítélése világszerte, hogy az elkövetkezendő pár száz év történéseibe semmi beleszólása nem lesz, mert erkölcsileg a végsőkig elzüllött. Ennek ellenére a büntetését nem fogja elkerülni. Ha a pénzösszegek tekintetében nézzük és Japán ekkora büntetést kapott, akkor Angliának még nagyobb bajokkal kell számolnia. Ennek elvileg be kell következnie még a nagy világproblémák kitörése előtt, vagyis egy- másfél éven belül.

Hiszünk-e a 2012-es dátumban? Hisszük, hogy valami elkezdődött, ami ráadásul több, mint az emberi változás, a természet változása, isteni működést bizonyít. Hisszük, hogy oly sokan áhítják már a változást, hogy a 2012-es dátum már önmagában ezért is valósággá válhat, mert az emberek megteremtik. A dátum közeledtével azonban sokszorozódnak azok a történések, melyek nem csupán az ember, vagy a természet létezéséből, hanem az Isten létezésére adnak tiszta következtetést. Egy igazságot kívánó, és egyensúlyt teremtő felső akarat, amely kezdi megelégelni az elmúlt századok tetteit.

Miért fontos ez? Mert ha engedünk tovább is annak, hogy cionista férgek irányítsák az országot, akkor ebben a mederben maradunk, amiben most vagyunk, és akkor a nemzet nem kerülheti el a végső pusztulást. Ha ölbe tett kézzel várjuk, hogy majd az Úr megold mindent egy varázsütésre, akkor az Újszövetség tanítása szerint a tétlenek büntetése lesz a miénk, mely szintén csak büntetés. A hit ezért tettekre kell hogy sarkalljon mindenkit. Elkerülni a további büntetéseket, és megmenekülni, sőt felemelkedni kell!

Én személy szerint hiszek benne, hogy valami hatalmas dolog zajlik a világban, melyben benne van az Isteni gondviselés. A büntetések láttán, a legkisebbtől haladva a nagyok felé, bele sem merek gondolni, hogy a cionista fellegvár, az USA büntetése mekkora lesz, de az ő büntetésükkel együtt a már zajló világszabadságharc új lendületet fog venni. Nem csak hazánk, hanem az egész világ, mely már most a szabadságharcok sorozatát éli meg, egy teljesen új világgá fog átlényegülni.

Ennek tudatában elkerülhetik-e a büntetést, vagy az összeomlást a gonosz képviselői? Nem! Nem, mert nem ők irányítják már az eseményeket. A háborúik véres vergődésekké váltak. Államok csúsznak ki a kezeik közül egyik pillanatról a másikra. A gazdasági világválsággal sem tudnak mit kezdeni. Ezek mellett természeti, és ökológiai katasztrófák sorozatát élik meg. Csak futnak az események után. Próbálják meglovagolni amit lehet, de mindenütt csak falakba, gondokba ütköznek. Egy példa: Mubarakot, fő szövetségesüket egy pillanat alatt elárulták, és az ellenzéket próbálták nagy demokrataként bemutatni. Az ellenzék azonban az USA helyett hová ment tárgyalni? Iránba. Líbiában a szövetségesükké vált Kadhafit egy pillanat alatt elárulták, ezzel Líbiát mindenképpen a másik oldal kezére adták. Ha Kadhafi nyer, akkor azért, ha az ellenzék, akkor azért. Tehetetlenség és vergődés. A nagy büntetés pedig szépen lassan napról napra közelebb ér. Elmenekülni lehet, de hová? Hová lehet elbújni Isten keze elől?

Ha mindezek a történések éppen összevágnak majd a 2012-es dátummal, arra mondhatjuk, hogy véletlen, meg azt is hogy isteni akarat volt ez. Ki tudja, ezt bizonyosan megismerni majd csak akkor fogjuk, ha az ősök nyomdokain haladva átlépünk a másik világ kapuján.

Addig a hit ad erőt arra, hogy tegyünk, cselekedjünk, dolgozzunk, szakadatlanul, fáradhatatlanul. Mert akik most tesznek, azok mind az Isteni terv részeivé válhatnak. Ez pedig hatalmas erőt ad nekünk. Ezt az erőt használva pedig Isten segedelmével győzni fogunk!

Kun András - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2011/03/14/japan-hatalmas-katasztrofaja-isten-buntetese
2011. március 14.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabó Dezső: A zsidókérdést me
  2011-03-15 17:52:18, kedd
 
  2011-03-15. 17:22
Szabó Dezső: A zsidókérdést meg kell oldani! - Lapszemle 1920. március 15-ről

1920. március 15-én Horthy Miklós kormányzó a következőket írta a leköszönő Huszár Károly miniszterelnöknek:
Kedves Huszár! Miután Önt miniszterelnöki állásától, valamint a népjóléti és a munkaügyi minisztérium vezetésétől megismételt kérésére fölmentem, rendkívüli viszonyok közt önzetlenül és önfeláldozással teljesített szolgálataiért elismerésemet és köszönetemet fejezem ki. Államférfiúi higgadtságának, valamint hazánkra nézve a legsúlyosabb megpróbáltatásokat jelentő viszonyok között tanúsított bölcs kormányzatának sikerült hazánk államéletét az alkotmányosság medrébe terelni s a rendnek, az alkotó munkának és a nemzet megerősödésének alapköveit lerakni. Az Ön hazafias vállalkozása vívta ki az ország kormányának a szövetséges és társult hatalmak által való elismerését, és tette lehetővé azt, hogy Magyarország volt ellenségeivel az érintkezés első fonalait fölvehette. Megelégedéssel kell, hogy eltöltse Önt az a tudat, hogy az ország közvéleménye állapítja meg a kormányelnöki működéséről azt, hogy nehéz időkben szolgálta hazáját. A szenvedő ország lakosságának sorsa iránt különösen meleg megértést tanúsított.
Horthy Miklós s. k.
Az 1920. március 15-i napról a Budapesti Hírlap ezt írta:
,,A királyi várpalota szertartástermében délután 4 órakor az új kormány letette Horthy Miklós kormányzó előtt az esküt. A neves napon a királyi vár belső udvarán egy díszszázad fogadta az új kormányt. A kormányzó érkezésekor a katonazenekar eljátszotta a Himnuszt, majd Horthy Miklós meghallgatta a díszszázad parancsnokának jelentését. Hamarosan megérkeztek az új kormány tagjai is és bevonultak a szertartásterembe. Először Simonyi-Semadam Sándor miniszterelnök mondta el az eskü szövegét a kormányzó előtt. Az eskümintát Ferdinándy Gyula igazságügyi miniszter olvasta föl. Az eskünél Széchenyi Gyula gróf főlovászmester segédkezett, mint zászlósúr. Azután a kabinet valamennyi tagja együttesen szintén letette az esküt. (...) Az eskütétel után a kormányzó rövid beszédet tartott az új kormány tagjainak és kijelentette, hogy nagyon meg van elégedve, mert most az alkotmányosság formailag is helyreállt Magyarországon. Horthy Miklós kihangsúlyozta beszédében, hogy nehezebb körülmények között még nem vette át hivatalát alkotmányos kormány ebben az országban. Majd rámutatott az ország súlyos helyzetére, s a nehéz gazdasági problémákra, amelyeknek megoldását nemcsak a nemzetgyűlés, de az egész ország az új kormánytól várja, ezért Horthy Miklós a Simonyi kormány tagjaitól hazafias együttműködésüket kérte."
A Budapesti Hírlap így folytatta tudósítását:
Bár egész nap szitált az eső, az Ébredő Magyarok Egyesületének délutáni impozáns tüntető menetét nem tudta a rossz időjárás megzavarni. Ezrekre menő közönség vonult végig a Rákóczi úton nemzeti színű zászlókkal, zenekarokkal a Petőfi szobor felé. (...) Délután 4 órakor kezdődött az ünnep. A katonazenekar eljátszotta a Himnuszt, majd Pók János, az Ébredő Magyarok Egyesületének nevében beszélt. Röviden ismertette a nap jelentőségét, majd az őszirózsás forradalomról és a proletárdiktatúra országromboló munkájáról tartott előadást. Ezután Tolnay Kornél kereskedő fölszólította az egybegyűlteket, hogy ne feledkezzenek meg az erdélyi magyarokról, majd Borfa János szigorló gépészmérnök elszavalta Petőfinek ,,Feltámadunk" című költeményét.
Ekkor megérkezett cigányzenekar kíséretében Szabó Dezső, aki a következőket mondta: ,,Az ország rombolását a liberalizmus és a pacifizmus okozták. Ha azt akarjuk, hogy ez az ország boldoguljon, akkor a következő pontokat kell mint követelést fölállítani. A zsidókérdést intézményesen törvényhozási úton kell megoldani: ki kell mondani, hogy a zsidó faj, és nem felekezet: a zsidó csak arányszámának megfelelően érvényesüljön az országban: numerus clausus legyen a két egyetemen és minden főiskolában: követeljük az ötéves világháborúban a konjunktúráiban szerzett vagyonok felülvizsgálását: követeljük a középosztály helyzetének javításait és végül a magyarság megszervezését is."
Budapesti Hírlap, 1920. március 15.:
A Magyar Távirati Iroda jelenti: Kis Lajosné, született Porkoláb Julianna, 35 éves takarítónő, 7 éven keresztül állt Pekár Gyula államtitkár családjának szolgálatban. 1919-ben, a proletárdiktatúra idején Kis Lajosné fölcsapott kommunistának és a házban szolgáló cselédeket folyton a bolsevista eszmékre bujtogatta. A vádlott több alkalommal is kijelentette, hogy május elsején a proletárok térdig fognak a burzsujok vérében gyalogolni. Kisné május 4-én a Vörösőr Parancsnokságon följelentette Pekár Gyulát és azt állította gazdájáról, hogy a lakásán fegyvereket rejteget. Néhány nappal később Cserni József terroristái éjszaka 1/2 3-kor elhurcolták Pekár Gyulát, akit a Lenin-fiúk 3 napig tartottak fogva az Országház épületének pincéjében, amíg házkutatás ürügyén a lakását teljesen kirabolták. Az államügyész Kis Lajosné ellen izgatás bűntette, és személyes szabadság megsértése címén indított eljárást.

(Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/8/75843/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Magyar Justitia Bizottság az
  2011-03-15 17:49:01, kedd
 
  A Magyar Justitia Bizottság az éppen aktuális témákról


2011/03/15

HELLER ÁGNESHEZ

Nem vitatható, hogy a Széchenyi-díjas esztéta, az MTA rendes tagja, a “minden filozófusok öreganyja", hazugságban és tagadásban sem sokkal marad el Csurcsánytól és fogyatkozó csordájától.

Engem, mint a filozófiában járatlan laikust, érdekelne - a hordószónok Marosán péklegénnyel is (hajdanában) “értékes" filozófiai eszmecserét folytató -, Heller véleménye, hogy a tagadás tagadhatóságának tagadását miért kezelik a világ számos államában (illetve azok törvényeiben) differenciált módon? Vagyis: miért büntetik azokat, akik nem is éltek a holokauszt idejében vagy nem látták a nyomait, ezért bátorkodnak kétségbe vonni a történteket? Ugyanakkor miért nem csapnak a lepcses szájára annak, aki nemzetközi fórumon, “orcátlan" módon letagadja azt, amit a fél világ egyenes adásban láthatott, amikor Gergényi és Gyurcsány pribékjei begázosították a Kossuth Lajos utcát és a Rákóczi utat, lovas-rohammal kergették a polgárokat, összerugdosták a földre esett embereket, véresre verték az éttermekben lévő vendégeket (külföldieket is), gumilövedékkel és gránátvetőkkel lőtték a békésen felvonulókat, vízágyúval “locsolkodtak" és csizmával taposták nemzeti zászlóinkat?! Mivel magyarázza ezt, a százmilliókat bezsebelt filozófus, akinek mikroszkóppal sem lehet találni egyetlenegy értelmes (hasznos vagy hasznosítható) filozófiai tételét?

Bár Lukács tanítványától és követőjétől nem várhattunk többet, azért az mégis túlzás, amit az EP-ben művelt, mert amúgy sem kifejezetten szép “arcocskája" eltorzult a gyűlölettől, a fröcsögéstől és a hazugság tolmácsolásától. Szó,- ami szó: ritka pocsék látvány volt! További fejtegetéséből kitűnt, hogy félti az egzisztenciáját és a filozófusokat, bár (tisztelet a kevés kivételnek), ha nem lennének a Heller-félék, aligha fakadna sírva egy ember is bolygónkon. Pénzt pedig az aluljárókban vagy az utcán (tanaik hirdetése során) talán annyit sem “gyűjtenének be", mint a METRÓ lapot árulgatók többsége.

Ki lehet próbálni! Ha tévednék, akkor átmenetileg mazochista leszek és elolvasom Heller összes műveit!

SZAVAZATI JOGOT A BÖLCSŐDÉSEKNEK!

Elképzelhető, hogy “ötletbörzében" bukkant rá valaki, hogy egy adott szavazópolgár több szavazati joggal rendelkezzen a gyermekei számának függvényében. Tisztelet és elismerés a többgyermekes családoknak, de ezt nem szerencsés a választójog bővítésével honorálni. Választani vagy szavazni csak az képes, aki tudatában van annak, hogy kire (kikre) vagy miért szavaz. Mást helyettesíteni nem lehet! A szavazati jog ilyen jellegű kiterjesztése értelmetlen, szükségtelen, jogtalan és logikátlan. Ezt a megoldást csupán a magyar parlament bizottságaiban léptették érvénybe, ahol a plusz pénzért “dolgozó" bizottsági tagok egymást helyettesítgették, két kéz felemelésével szavazgattak, hogy a jegyzőkönyvben hitelesíthessék a résztvevők (szavazók) számát... Soha senki sem szégyellte magát és nem kifogásolta ezt a (csalásnak minősülő) szavazási módszert.

Ilyen “ötletbörzéből" táplálkozhatott Magyar Bálint is, amikor kipattant az agyából, hogy nem lehet megbuktatni azt a kisiskolást, aki semmit sem sajátított el első éveiben, és alapok nélkül tanulhat tovább, így “kellő" időben rászoktatták a semmittevésre és a felelőtlenségre. Aligha tévedek, ha azt állítom, hogy anno dacumál,- Magyar olyan “oskolába" járhatott, ahol már bevezették ezt a rendszert.

KÍNAI KATONAI EGYENRUHA-GOMB CSERÉJE

Hiteles forrásból kapott információ szerint, lecserélték a kínai egyenruhák ötágú csillaggal ékesített gombjait,- hagyományos kínai motívumot ábrázoló típusokkal. Alighanem arról van szó, hogy megelégelték a szovjet exportból átvett jelképet, amely nálunk még most is ott díszeleg a Szabadság-téri (Vorosilov féle) szovjet emlékmű csúcsán, kordonnal védve és emlékeztetve mind a szovjet megszállásra, mind a Gyurcsány-Gergényi által létesített “műveleti területre"! Ébresztő magyarok! A balti államok, Ukrajna, Grúzia, Lengyelország és Moldávia mögött már csak sereghajtók lehetünk, 20 éves késésben és egy (állítólagos) rendszerváltásban vagyunk!

TABU TÉMÁK FELOLDÁSA

Az SZT tisztek névsorának részleges ismertetése csupán egy látványosnak tűnő csepp az eddig eltitkolt (vagy meghamisított) történelmünk tengeréből, illetve egy “biztonsági szelep" működtetése,- a joggal elégedetlenkedők figyelmének elterelése érdekében. Nem kötekedésről van szó, de szóvá kell tenni, hogy: “fejétől bűzlik a hal"! Az egykori legfelsőbb vezetőkkel kell(ene) kezdeni a leleplezést, akik kiagyalták az egész besúgó (megfigyelő, leskelődő, gyanúsítgató, stb., stb.) rendszert, ők nevezték (neveztették) ki az SZT tiszteket, ők “profitáltak" a beszerzett információk tömegéből. Ezek ma milliárdosok, komoly befolyással rendelkező politikusok, különféle felelős funkcióban “tengődő szent tehenek".

Ebbe a kategóriába tartozott Rákosi, Rajk, Péter (G.), Kádár, Farkas, Biszku, Apró, Marosán, Münnich, Medgyessy, Horn, Keleti (F.), Korom, Pap, Aczél, Komócsin és holdudvaruk. Nem hagyhatók figyelmen kívül a gazdasági, pénzügyi és ideológiai támogatók tömegei (Nyers, Fock, Berecz, Fekete, Glatz, Révai, Ormos, Kárpáti és társaik), valamint az előző kormányzatok “nagyjai" és az MDP vagy az MSZMP “haladó" hagyományait folytató (vagy támogató) politikusai, illetve közéleti személyiségei (Gyurcsány, Dávid, Lendvai, Lamperth, Kóka, Boross, Szanyi, Kuncze, Pető, Baló, Bauer, Bodor, Bolgár, Demszky, Göncz (Á. + K.), Havas, Hiller, Kovács, Mécs, Moldova, Rytko, Szili, Szilvásy, Wiener és hasonszőrű társaik).

A “szent tehenek" csoportjába tartozik Antall József, Sólyom László, Király Béla, Martonyi János, Pintér Sándor, Molnár Lajos, Horváth Ágnes, Bokros Lajos és azok a személyek, akiknek a múltját és tevékenységét nem illő vagy nem lehet “firtatni", bár a tények makacs dolgok és a titkolódzás (elhallgatás) nem képezheti a demokrácia egyik alappillérét. Az apránként megjelentetett leleplező közlemények (névsorok) csak “porhintésnek" számítanak.

Éppen ideje, hogy “tiszta vizet" töltsünk a pohárba, szakítsunk a lenini-sztalini titkolódzásokkal vagy a Hruscsov féle részleges feltárásokkal, mert amíg ezeket nem tesszük helyre, addig úgy járunk mint az elmaradt (rétestészta jellegű) felelősségre vonásokkal, amelyeket súlyos koloncként cipeli évtizedek óta a társadalom és gátolja a megbékélés létrejöttét.

(Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/03/15/a-magyar-justitia-bizottsag-az-ep pen-aktualis-temakrol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közeledik a harag napja”
  2011-03-15 17:45:49, kedd
 
  Közeledik a harag napja" - táncol a szakszervezetek idegein a kormány

Esztergályos Ildikó bullet 2011. március 12. 18:42


Nyugtalanul várják a rendvédelmi szervek dolgozói Pintér Sándor belügyminiszter és Orbán Viktor miniszterelnök válaszát: a szakszervezetek ugyanis nyílt levelet írtak a Széll Kálmán Tervben olvasható, a korkedvezményes nyugdíj megnyirbálásával foglalkozó passzus miatt. A lánglovagok türelme véges - ha kell, utcára is vonulnak.

A Matolcsy György által március elsején ismertetett csomagban kevés konkrétumot árult el a kormány, az azonban kiderült, hogy megalkotják a közszolgák életpályamodelljét, átalakítják a táppénzfolyósítás szabályait, és ezzel egy időben felülvizsgálják a táppénzcsalások büntetőjogi szabályozását. A terv szerint július 1-ig megalkotják az új nyugdíjkorhatárra vonatkozó szabályokat, kidolgozzák a közmunkarendszer átalakítását, valamint a rokkantnyugdíjazás és a korkedvezményes nyugdíjak új szabályait is.

A részletek egyelőre nem ismertek, annyit tudni csak, hogy a különféle kedvezményekkel már nyugdíjba vonult korhatár alattiaktól nem vonnák el az ellátásokat. Ez a kitétel azonban közel sem nyugtatta meg a rendvédelmi dolgozókat.
A kormány hergeli a társadalmat?

Az Orbán-csomag bejelentése után szinte azonnal össztűz alá vették a szakszervezetek a nyugdíjrendszer átalakításával kapcsolatos ötleteket. Az érdekvédők egy emberként álltak ki a kormány csomagja ellen. A fegyveres és rendvédelmi szervezetek érdekképviseleti szervezetei közös nyilatkozatban szólították fel a kormányt, hogy ,,fejezze be a különböző társadalmi csoportok - nyugdíjasok, és kedvezményesen nyugdíjba vonuló lehetőséggel rendelkező - fegyveres és rendvédelmi dolgozók elleni hangulatkeltést".

Sajnálatosnak tartják továbbá, hogy a kormány anélkül, hogy életpályát nyújtana a kollégáik számára, megszorításokat hajtanak végre. ,,Mindezt teszi társadalmi egyeztetés nélkül, annak ellenére, hogy a közhivatalokban kifüggesztésre került a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozat, mely deklarálja a rendet, mint a közös jövő tartóoszlopát".

Leszögezik továbbá, hogy a kedvezményes nyugdíj lehetősége a hivatásos állományú dolgozó és az őt alkalmazó állam közötti szerződésből fakadó jogosultság. A munkaszerződés aláírásakor a munkavállaló elfogadja a ,,normálistól eltérő korlátozásokat, munkafeltételeket és kötelezettségeket - melyek fejében az alkalmazó kötelezettségeket vállal szerződésben szereplő szolgálati nyugdíj folyósítására.

Nettó 85-100 ezer forintért kockáztatják az életüket
Fotó: Túry Gergely

Tény és való, sokan kifogásolják, hogy a jelenlegi rendszerben például a rendvédelmi szervezeteknél az irodai dolgozóknak is jár a korai nyugdíj lehetősége, ugyanakkor a szakszervezetek szerint a kedvezmény eltörlésével viszont olyan emberek is dolgozhatnak majd, akik idős koruk miatt már az egészségügyi követelményeknek sem felelnek meg.
Kockázatok és mellékhatások

Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levelet intézett Orbán Viktor miniszterelnökhöz. Ebben részletesen felsorolja, hogy milyen feltételek ismeretében írta alá anno a munkaszerződését, ezeket a feltételeket pedig egyoldalúan kívánja most a kabinet felrúgni. Bognár László tűzoltó főtörzsőrmester mellett a rendőri szakszervezetek is félnek a korkedvezmény eltörlésének hatásaitól. Az egyik ilyen, hogy egy 50-55 éves munkavállaló már nem felel meg az egészségügyi követelménynek.

,,52-53 éves koromra hivatásos szolgálatra alkalmatlannak találnak, és elhajítanak, mint egy koszos rongyot. 25-28 évnyi szolgálatot ugye nem így akarnak ,,meghálálni"?" - tudakolja a lánglovag a kormánytól, ugyanakkor hozzáteszi, ha az illetékesek nem veszik komolyan az egészségügyi előírásokat, ,,sérül az állampolgárok biztonsághoz való joga". ,,Ugye belátják, hogy ezt a hivatást ötvenen túl már csak alapjáraton lehet űzni, és ez, figyelembe véve, hogy tűzoltókról van szó, megengedhetetlen" - írja a főtörzsőrmester.
Kik jogosultak?

Korkedvezményes nyugdíjazásra azok jogosultak, akiknek a munkája fokozottan igénybe veszi a dolgozót, illetve azok, akik egészségre különösen ártalmas munkakörökben dolgoznak: lehet ez föld alatti, sűrített levegőben történő munkavégzés, de azok is jogosultak lesznek, akik melegüzemben, közlekedésben, a polgári repülésnél, a fúrótoronynál, a sütőiparban, a hűtőházban illetve a robbanóanyag-iparban, vagy a Magyar Honvédség polgári alkalmazottjaként ellátott munkakör egyikében dolgoznak. Szám szerint körülbelül 63 ezer főt érintene a változtatás.

,,Nem várható el egy tűzoltótól 60 évesen azonos teljesítmény, mint 20-30-40 évesen. A tűzoltó az életét kockáztatja nap, mint nap 90 ezer forint/hó összegért, és még a végén 50 éves korában az ˝utcára˝ teszik!?" - fogalmazott Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének elnöke (HTFSZ). ,,Felmerült az ötlet, hogy az idősebb kollégákat a vízsugárkezelő mellé tegyük be, a probléma ezzel csak annyi, hogy 100 tűzoltóból évek múlva 70-et kellene hasonló helyekre ültetni. Nincs annyi hely. A 30 kilós feszítő-vágót pedig ugyanúgy kezelnie kell majd valakinek. Nem lehet minden jövőbeni idős tűzoltót hasonló könnyebb munkára használni" - sorolta aggályait az elnök.

Hasonlóan vélekednek a rend őrei is. ,,Nehezen elképzelhető egy 60 éves rendőr akcióban" - mondta Szima Judit, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára a Független Hírügynökségnek a korkedvezményes nyugdíj eltörlésével kapcsolatos kérdésére.

Nemcsak a kor és az egészségi állapot aggasztja a szakszervezeteket. A jelenleg még állományban lévő tűzoltók közül egyre többen jelzik, hogy el kívánják hagyni a pályát, hiszen, ha már a fizetés nem, a korábbi nyugdíjba vonulás lehetősége még vonzotta, vonzhatta a pályára lépőket. ,,Hetente, 8-10 éves munkaviszonnyal rendelkező kollégák hívnak fel és afelől érdeklődnek, hogy lehet lemondással elhagyni a testületet. Az utánpótlást is nehezíteni fogja, ha még ezt a kedvezményt is elveszik tőlünk, hiszen a juttatás kevesebb szinte, mint a civil szférában, az elvárások viszont sokkal magasabbak" - mondta lapunknak Árok Kornél, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének (HTFSZ) elnöke.

Hasonlóan vélekedett Szima Judit is: szerinte a kormány eddigi intézkedései és tervei, illetve az ígéretek be nem tartása a szakszervezet szerint azt fogják magukkal hozni, hogy a rendőrök elhagyják a pályát.
Folyamatos elvonás = kiborulás

Az előző kormányok is igyekeztek megreformálni a nyugdíjrendszert, ám kisebb-nagyobb próbálkozás után feladták a korkedvezményes és korengedményes nyugdíjba vonulás bolygatásának tervét (Draskovics Tibor pénzügyminiszterként kezdeményezte a korkedvezményes nyugdíj átalakítását, de végül, az igazságügyi tárca vezetőjeként már neki sem futott a dolognak). Érdekes, hogy akkoriban Szijjártó Péter hevesen tiltakozott az akkori kormány szigorítási terve ellen: 2006-ban szó szerint azt mondta, a ,,kormány hadat üzent a nyugdíjasoknak". A Hírszerző hiába kereste a jelenleg miniszterelnöki szóvivőként dolgozó Szijjártót, nem kaptunk választ kérdéseinkre.

Az a vicc, hogy ez nem vicc

Annak ellenére, hogy ezt a kérdéskört viszonylag régóta érintetlenül hagyták a kormányok, az utóbbi 2 év intézkedései kikezdték a rendvédelmi dolgozók idegeit. 2009-ben megszűnt a 13. havi külön juttatás, utána ennek kompenzációja is. Jelentősen csökkent a béren kívüli juttatások köre és összege, korlátozták és csökkentették az egészségügyi szabadság után járó távolléti díj összegét.

2009. novemberében Orbán Viktor Fidesz elnökként levélben állt ki a tűzoltók mellett, jogosan hihették hát a szakszervezetek, hogy az új kormány orvosolja sérelmeiket.

"Minden józan gondolkodású ember tisztában van azzal, hogy az önök munkájához az elhivatottságon és bátorságon túl rendkívüli fizikai, szellemi és lelki erőnlét szükséges. Éppen ezért józan ésszel teljesen felfoghatatlan és megmagyarázhatatlan, hogy a Gyurcsány-Bajnai korszak megszorításai miatt a tűzoltóknak egyre kevesebb pénzből, egyre romló körülmények között kell nap mint nap szembenézniük veszélyes és felelősségteljes feladataikkal" - írta Orbán Viktor. Így folytatta: "Amennyiben elnyerjük a választók bizalmát jövőre, a következő polgári kormány biztosítani fogja a tűzoltóság működéséhez szükséges feltételeket és a tűzoltók megbecsülését."

Lázár János, a Fidesz jelenlegi frakcióvezetője pedig még a 2010-es választások előtt azt ígérte: 150 ezer forint lesz a nettó keresete a kezdő rendőrnek (ez valójában most nettó 80-100 ezer forint körül van). Árok elmondása szerint Pintér Sándor belügyminiszter a korábbi megbeszéléseken béremelés ígért, ezt viszont azóta sem látják. ,,Vagy amnéziás a kormány, vagy egyszerűen mára teljesen más elképzelésük van, de ezt nem ismertették" - tette hozzá az elnök, aki hozzátette: fogytán a türelmük, ,,közeleg a harag napja".
Ha kell, utcára is vonulnak

,,Nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy szakadjon a húr. Ha kell, egy pillanat alatt az utcán leszünk" - fogalmazott az érdekvédő, ugyanakkor a Hírszerzővel folytatott beszélgetés alatt kihangsúlyozta, készek egyeztetni és kompromisszumot kötni a kormánnyal. Ezt azonban feltételekhez kötik.

Árok Facebook adatlapján is intézett pár keresetlen szót a honatyákhoz

"Önök ott a nagy házban, egyet ne felejtsenek el! Bárhogyan csűrik, csavarják is ennek a nemzetnek a testét és élvezik annak verejtékkel szerzett javait, az ki fogja vetni magából a betegséget."

Az egyik ilyen, hogy a nyugdíjrendszer változásai a jelenleg is szolgálatot teljesítőket ne érintsék, ők a jelenlegi törvényi feltételekkel vonulhassanak nyugdíjba. Az érdekvédők a közös nyilatkozatukban azt írják: egy új életpályarendszer elfogadásával készek érdemi tárgyalásokat folytatni.

,,A jövő tűzoltó társadalom kezét sem engedhetjük el, mert egyszer ők is elérik azt a kort, amikor fizikális és mentális teljesítményük csökken. Ezzel egy-egy káresetnél nem csak magukra, kollégáikra, de a bajba jutott emberekre is veszélyt jelentenek. Velük kapcsolatban és az emberek védelme szempontjából ésszerű kompromisszumokra készek vagyunk." - mondta a HTFSZ elnöke.

Úgy tűnik azonban, az éles kritikák és a felháborodás ellenére a kormány kitart a tervei mellett: múlt héten Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az InfoRádió Aréna című műsorában megismételte a kabinet álláspontját, miszerint ,,Magyarország nem engedheti meg magának, hogy a jó erőben lévő, tapasztalt, a negyvenes, ötvenes éveikben járó rendőrök, tűzoltók, katonák nyugdíjba menjenek" .

Az illetékes minisztériumokat hiába faggatta a Hírszerző az általuk elképzelt életpályamodellről, arról, hogy a meghirdetett ,,társadalmi párbeszéd" ellenére miért nem egyeztettek előzetesen az érintettekkel és, fog-e Orbán Viktor a nyílt levélre válaszolni. Annyi azonban biztos: legközelebb március 25-én ülnek az érdekvédők és Pintér egy asztalhoz.

http://hirszerzo.hu/belfold/20110311_kozeledik_harag_napja_kormany_tuzoltok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Felmentették Veesenmayert, a
  2011-03-15 17:14:42, kedd
 
  2011-03-15. 16:03
"Felmentették Veesenmayert, a nyilasok uralomra segítőjét" - komcsi lapszemle 1949-ből

Hitler magyarországi megbízottját, százezrek gyilkosát nem találta bűnösnek a nürnbergi katonai bíróság
Kis Újság 1949. április 13., eredetiben itt
A nürnbergi amerikai katonai törvényszék, az egykori nemzetközi bíróság utódja, hétfőn felmentette Veesenmayer volt budapesti náci követet.

Veesenmayer Nürnbergben

Veesenmayer egyike volt ama 21 vádlottnak, akik az úgynevezett Willhelmstrasse-perben állottak a bíróság elé.
A vádlottaknak ez a csoportja volt náci diplomatákból, magas rangú tisztviselőkből, valamint nemzetiszocialista iparmágnásokból állott.
A vádpontok közölt nemcsak háborús bűntettek és az emberiség ellen elkövetett vétségek szerepeltek, hanem közönséges gyilkosságok is, valamint rabszolgamunkára való kényszerítés.
Öt vádlottat bűnösnek mondottak ki abban, hogy előkészítették és támogatták Hitler támadó háborúját. Ez az őt vádlott: von Weizsäcker, a náci birodalom volt vatikáni nagykövete és későbbi külügyminisztere, akit Csehszlovákia megtámadásának előkészítésében mondottak ki bűnösnek, továbbá Heinrich Lamniers, Hitler kancelláriájának volt vezetője, Wilhelm Kepler, Paul Körner és Vormann, a náci külügyminisztérium egyik vezető tisztviselője, aki mesterséges incidenst idézett elő a lengyel-német határon, hogy a német külügyminisztérium a háború kirobbanásáért Lengyelországot tehesse felelőssé.
Tizenhat vádlottat felmentettek béke elleni összeesküvés, a háborús bűnösség, és az emberiesség ellen elkövetett bűncselekmények vádja alól, azzal az indokolással, hogy ,,a rendelkezésre álló bizonyító anyag nem elegendő a bűnösség megalapítására". Ezzel az indokolással mentették fel Veesenmayert is.
A bíróság hétfőn kezdte meg az indokolás kihirdetését, amely előreláthatólag csütörtökig tart. Akkor hirdetik ki az ítélet kiszabását is.
Az amerikai bíróság tehát nem talált elegendő bizonyító anyagot Weesenmayer bűnösségének megállapítására, abból a csaknem ezeroldalas vádiratból, amelyet Jackson főállamügyész és helyettese, Robert Kempner megszerkesztettek. A Kis Újság tudósítójának viszont az elmúlt esztendő szeptemberében alkalma nyílt arra, hogy megismerje a vádiratnak Veesenmayerra vonatkozó részét.
A vádirat csaknem harminc oldalon át foglalkozott azokkal a különböző bűntettekkel, amiket Veesenmayer egyrészt Horvátországban, másrészt Magyarországon elkövetett.
Részletesen felsorolta a vádirat, milyen befolyást gyakorolt Veesenmayer Anie Pavelicsre, a horvát bábkormány vezetőjére, milyen része volt a Horvátországban elkövetett ezernyi meg ezernyi gyilkosságban, az usztasák vérengzéseiben és a horvátországi zsidók legyilkolásában vagy deportálásában. Ugyanilyen részletesen ismertette a vádirat Veesenmayer magyarországi bűneit és személyében tette felelőssé négyszázezer magyarországi zsidó haláláért. A vádirathoz mellékelve volt egész sora azoknak a dokumentumoknak, amelyeket a náci külügyminisztérium irattárában Veesenmayer tevékenységére vonatkozólag megtaláltak. A dokumentumok világosan bizonyították, hogy Veesenmayer adta ki a rosszemlékezetű Sztójay-kormánynak a parancsokat, Endre László pribékjei az ő irányítása alapján működtek. Veesenmayer készítette elő a Szálasi-puccsot is, ő segítette a nyilasokat.
Mindez azonban nyilvánvalóan nem volt elég a nürnbergi amerikai ,,bíráknak", hogy Veesenmayer bűnösségét megállapítsák. A puszta tények ismerete elegendő arra, hogy minden tisztességes ember megalkossa magának véleményét erről az ítéletről és azokról, akik hozták.


http://kuruc.info/r/8/75839/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán pribékjei meggyalázták n
  2011-03-15 17:11:04, kedd
 
  Orbán pribékjei meggyalázták nemzeti ünnepünket
Ferenczi Gábor, 2011. március 15., 13:32

ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT! ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT! ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT!



A GYALÁZATRÓL KÉPEK MELLÉKELVE!



Azt sem tudom hol kezdjem el. Lényeg: Ma, 2011. március 15-én, a délelőtt 11 órára meghirdetett és pontosan el is kezdett KABSZ ('56-os Konzervatív Antibolsevista Szövetség) és a Magyar Nemzeti Gárda közös megemlékezési ünnepségét orbán viktor és pintér sándor (PiSa) éber héber rendőrsége a Nemzeti Himnuszunk eléneklését követően azonnal leállította. Éppen beszélni kezdett az első szónok, (képet se tudtam Róla készíteni, azt sem tudom, mit mondott el abban a néhány bevezető mondatban) máris odavonult egy szakasz rendőr és kikapcsolta a mikrofont. Elfoglalták a színpadot, leállították az ünnepi megemlékezést.



A Himnuszunk éneklését követően, de aztán sem, annak ellenére, hogy csúnyán meggyalázták a megemlékezésünket! -- nem volt semmiféle rendbontás. A magyarok, mert bátran állítom, hogy egy-két tetves rendőrspicli és többszáz rohadt rendőrbűnözőn kívül senki nem volt rendbontó.



Mellékelek képeket a gyalázatról. Még most sem hiszem el, hogy nem álmodom az egészet! Semmi jót! -- sőt, aki csak emlékszik, nagyon rosszat, sokkal rosszabbat vártam orbán viktortól, mint gyurcsánytól és bajnaitól. De ez messze-messze felülmúlja mindazt a gazemberséget, amire orbántól és vérmaffia-komcsi-zsidó bűnszövetkezetétől számítani lehetett.



A jelenlévő magyarok nagyon fegyelmezetten viselték ezt a hihetetlen gyalázatot is. (Folyamatosan énekeltük a Boldogasszony Anyánkat, a Székelyhimnuszt, Szózatot!)



De ezekre a megalázó, nemzeti öntudatunkat sárba tipró pillanatokra nagy szükségünk lesz, amikor az igazság órája elérkezik.



Feleségemmel több rendőrrel is sikerült néhány szót váltanunk, és szinte kivétel nélkül mindegyiken látszott, hogy csak fizikailag van ott. Volt aki kikérte magának, hogy nem ő volt! -- pedig ő is ott volt. Nagyon jól tudta, mint ahogyan Feleségemmel én is, hogy hová készülünk!



Többnek javasoltuk, hogy vegyék le ezt a ruhát! Erre is különféle válaszokat kaptunk.



Összefoglalva jelen pillanatban csak a felfokozott érzelmeinket, (nem józan ítélőképességünket) az a meglátásunk, hogy ez már a rendőröknek is túl sok volt. Droidokkal nem váltottunk szót. Azok egészen mást, nem szóváltás érdemelnek!



Igyekeztünk felmérni a háttérben megbúvó rendőri erőket: voltak elegen. Többen, mint mi, a megemlékezők! Miután ezzel is el voltunk foglalva, megközelítő adatokat sem tudunk közölni a rendőrök által elhurcolt magyar hazafiak számát illetőn. Sokat elhurcoltak, ez bizonyos!



ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT! ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT! ÉGBEKIÁLTÓ GYALÁZAT!



Vattay Szabolcs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brutálisan beszakadt a tőzsdei
  2011-03-15 17:09:54, kedd
 
  2011-03-15 16:33

Brutálisan beszakadt a tőzsdeindex



A japán tőzsde indexe már 17 százalékot zuhant az elmúlt két napban. A legtöbbet az autógyártó és az energiacégek papírjai vesztettek értékükből. Az építőipari cégek részvényei viszont 20 százalékkal drágultak az újjáépítés nyomán várható megrendelések miatt.







Elemzők szerint a befektetők leginkább egy nukleáris baleset lehetőségétől félnek, ezért szabadulnak a japán részvényektől. (rá)



hírTV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ünneprontó gondolatok
  2011-03-15 16:58:34, kedd
 
  Ünneprontó gondolatok

2011-03-15 10:18:56

Valaki azt írta nekem a minap, hogy védjem meg Magyarország miniszterelnökét a pedofil- két baloldalas europer erkölcsi hullának, Chon Bendit-nek alaptalan vádjaitól, amikor eszembe jutott, hogy nekem ehhez nincs meg az erkölcsi alapom.

Hiszen, nem tehetem, mert olyan helyen lakom, ahol a fideszes polgármesterjelölt (már a 2006-os kampány óta) folyamatosan eltűrte az olyan kiadványokban megjelent emeszpés HAZUGSÁGÁRADATOT, mint amilyen az un. Ellensúly című kiadvány 12 oldalán jelent meg. http://furaila.xfree.hu/217622
Meg is nyerte az emeszpés polgármester jelölt a választásokat ismét, majd a fideszes jelölt, mint alpolgármester, behasalt az emeszpés polgármester alá!!!

Mi ebből a tanulság?

Számomra csak annyi, hogy minden álmom romba dőlt ismét és megpróbálom megszokni azt, ami ellen egész eddigi életemben oly hiába küzdöttem... Megszokni a tengersok hazugságot, amivel évtizedeken keresztül félrevezették az én nemzedékemet, majd a gyermekeimét és most, pedig az unokáimét... Megpróbálok beletörődni abba, hogy nincs mit tenni ezek ellen az erkölcsi hullák ellen mindaddig, míg vannak, akik rájuk szavaznak és akik az ő hazugságaikat hiszik igaznak...

Nincs mit tenni, hiszen Wittner Mária is teljesen feleslegesen mondta el azt a bizonyos beszédét a magyarnak csúfolt Parlamentben 2001-ben, melyben erkölcsi hulláknak nevezte az emeszpé (mint az emeszempé utódpártjának) képviselőit.
http://franka-egom.ofm.hu/irattar/irasok_gondolatok/wittner_maria_parlamenti
_beszede/wittner_maria_parlamenti_beszede.htm

Mit tehetnék, ha Wittner Mária is tehetetlen ezekkel szemben?

A Bp. XX. kerületi fideszes alpolgármester mentségéül szolgálhat az a tény, hogy nagyon fiatal ahhoz, hogy az IGAZSÁGOT meg tudná különböztetni a HAZUGSÁGTÓL.
Ő azok közé a jó tanulók közé tartozik - mint gyermekeim is - akikbe a bolsevik-fasizmus hazug tanait, mint az egyetlen demokratikus tanokat sulykolták...

Hogyan védhetném meg Orbán Viktort, hazám jelenlegi miniszterelnökét - az öt gyermekes példás családapát - innen a kis házi-őrizetes magányomból egy nemzetközileg is elhíresült pedofil európai parlamenti képviselővel Chon Bendittel szemben?

Hiszen, mindaddig pusztába kiáltott minden szavam - mint Wittner Máriáé - míg lesznek olyanok, akik ragaszkodnak a több évtizedes hazugságokhoz és az ELHALLGATOTT IGAZSÁGHOZ! Igen, jól értették, hogy az is HAZUGSÁG, ha ELHALLGATJÁK az IGAZSÁGOT!!! Az még csak a HAZUGSÁG A JAVÁBÓL!!! MERT amiről nem is tudunk, az ellen tehetetlenek vagyunk...

Hiszen, én is annak köszönhetem az életemet - gyermekeim, unokáim életét is - azt, hogy egyáltalán fedél van a fejem felett, hogy egy HÁZASSÁGNAK LÁTSZÓ HAZUG kapcsolatban éltem le az életemet...

Mindaddig, míg ez így van én nem ünnepelhetek az ünneplőkkel, mert a HAZUGSÁG-ra épített ÉLETEN nincs mit ünnepelni...

Talán, a Szent Korona Alkotmányával - tiszta fehér lappal - elkezdhetné a magyarság az IGAZSÁG-alpú társadalom építését... Talán...De joggal tiltakozhatnának ez ellen a kijelentésem ellen azok, akik úgy gondolják, hogy én ezt innen a házi őrizetemből nem tudhatom hitelt érdemlően megítélni...

Bp. 2011. március 15.

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pénzért tapsoltatta magát Orbá
  2011-03-15 12:37:15, kedd
 
  Pénzért tapsoltatta magát Orbán a Nemzeti Múzeumnál


"Megvan a zsebpénzem" - pénzért is mentek fiatalok a Nemzeti Múzeumhoz.
Tue, 2011/03/15 - 12:22

Mintegy ötszáz ember kapott 1500-2000 forintot azért, hogy végignézzék és megtapsolják a Nemzeti Múzeumnál tartott március 15-i ünnepséget - állította az Origonak több, magát statisztának mondó fiatal.

Szervezett statisztákat hívtak a Nemzeti Múzeumhoz a március 15-ei ünnepségre, ahol beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök is - állították kedden reggel az Origonak a helyszínen magukat statisztának mondó fiatalok. Az egyik fiatal szerint ötszázuknak fizetett egy meg nem nevezett cég azért, hogy részt vegyenek a megemlékezésen.

Egyikük azt mondta, hogy "nem igazán érdekli őket Orbán beszéde" és egyébként a politika sem, de fejenként 1500-2000 forintot kapnak a részvételért. A fiatal nem árulta el, hogy melyik cégtől kapták a megbízást. Egyikük szerint nem kell mást tenniük, mint állni és nézni, más szerint tapsolniuk is kell. Három kokárdát viselő lány elmondta, hogy a pénzt az ünnepség után kapják meg.

Az Origo azon kérdésére, hogy miért volt szükség statisztákra, ki és mennyit fizetett a munkájukért, Havasi Bertalan, a Miniszterelnökség sajtófőnöke azt mondta: "ismereteim szerint a művészeti produkció, vagyis az ünnepi műsor része volt a lépcsőn álló emberek látványa. A rendezvényen egyébként a korábbi évekhez képest sokkal többen, több tízezer ember, fiatalok, idősek, családok ünnepelték örömmel, szabadon március 15-ét" - tette hozzá.


http://videa.hu/videok/hirek-politika/statisztak-a-nemzetinel-fidesz-kozonseg-mar cius-15-ev6LoZ7JTAHe1xN8

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_03_15_penzert-tapsoltatta-magat-orban-a- nemzeti-muzeumnal?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed %3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 420 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1615
  • e Hét: 3102
  • e Hónap: 14213
  • e Év: 167709
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.