Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Szimpátia-vakság
  2011-03-19 20:26:01, szombat
 
  Gavallér János: Szimpátia-vakság



Nyílt levélféle, Orbán Viktor Miniszterelnök úrnak!


Jelenleg Magyarország tölti be az EU soros elnöki tisztét, vagyis Orbán Viktor miniszterelnök úr a soros elnöke annak az EU-nak, amelynek diktátumait elutasítja a magyar miniszterelnök. Valami nem stimmel.

Ha a demokrácia alapjait vesszük figyelembe, akkor az érvek ütköztetése által kialakul a többségi akarat, a mindenkori demokrácia miniszterelnökének ezt a többségi akaratot kell képviselnie. Orbán Viktornak Magyarország miniszterelnökének minden retorikai megnyilvánulása tükrözi a magyar nép lelkiállapotát, többségi érzelem világát, tehát határozottan és egyértelműen képviseli országa demokráciáját. Csakhogy! Ha és amennyiben Brüsszel diktátumokat alkalmaz Magyarországgal szemben, akkor az EU nem a demokratikus eljárások szerint működik? - Ugyanakkor az, hogy Magyarország miniszterelnöke az EU soros elnöke, legitimálja annak bármilyen döntését! Na, ez az igazi fából vaskarika, avagy ezek a játékszabályok érvényesek az élet bármely területén.

A legitimáció teszi nyögvenyelőssé a rendszerváltást is. Tudni illik a környező volt szocialista országok képesek voltak arra, hogy a közéletből eltávolítsák az előző rendszer működtetőit, míg nálunk - és itt nem az ügynökökről van szó, hiszen azok zsoldért, munkabérért gazemberek, de megbízóik önként, eszmei elkötelezettségből, júdásszámításból kiszolgálói egy-egy számukra édes-mindegy rendszernek, hatalomimádatból -, ugyanazok a kapitalista rendszer működtetői, mint a szocialista rendszer működtetői, vagy legalábbis demokratikus parlamentarizmus által legitimálva lettek. Bizony, bizony nem mindegy, hogy az ember kikkel áll össze legitimálni egy rendszert, egy elméletet, egy gazdasági közösséget stb. ( A Fidesz ebből a jól felfogott érdekéből kommunikálja azt, hogy csak az előző nyolc év volt sikertelen politika.). Gyakorlatilag egyetlen rendszerváltó párt létezik, ha történelmi távlatból szemléljük az eseményeket, mert ugye az MDF, az SZDSZ, a Kisgazda párt stb. belebukott a rendszerváltás útvesztőibe, az MSZP-t meg senki sem tekintheti rendszerváltó pártnak, így marad hát egyedül a Fidesz, akinek az a szerep jutott, hogy legitimálja az előző rendszer személyi állományát, vagy felvállaljon egy diktatórikus, bár a demokrácia játékszabályaira épülő időszámítást. A ,,közélet rabszolgái" , a tisztviselők, a zsurnaliszták egy velejéig romlott társadalomban szocializálódtak, oktatóik, pedagógiai példamutatóik csak a korrupció kiskapujának zárkombinációját tanították meg gyermekeiknek, így lehetetlen érzékelniük egzisztenciális valóságuk mérhetetlen kártékonyságát.

Megállapítható tehát, hogy a 800 000 pártag kizárása a közügyek gyakorlásából jelenthette volna csak a rendszerváltás igazi szándékát, hiszen az emberek számára az elfogadhatatlan, hogy személyi következmények nélkül számolnak fel egy társadalmi berendezkedést. Mivel ilyen irányú szándék nem fogalmazódott meg egyik párt személyi állományának érdekszándékában sem (a hálózat behálózza - azt beszélik- még a Jobbikot is), ezért 9 millió lélekben sosem legitimálható a rendszerváltás, míg a közügyek gyakorlásában részt vehet az a bizonyos nyolcszázezer párttag. A temetőkben keresi identitását a magyar lélek!

Nos tisztelt miniszterelnök úr, ugyanilyen alapon igaz az a néplélektant visszhangzó replika is, amellyel érdekes mód pont Ön legitimálja ugyan hazánkban Brüsszel és a tőzsdecápák diktátumait, de valami fortélyos hatásvadászattal nem szakít kellő határozottsággal a múlt és egyben apáink tévedéseivel, még pediglen úgy, hogy levonja a személyi konklúziókat. Mert ugye az a legnagyobb legitimáció, ha valaki elfogadja elnöki posztját az EU-nak és közben munkatársai, az előző rendszer személyi állományából kerülnek ki. Megkockáztatom azt, hogy a hatalom minden korban a stréberek együgyűségére épít, azaz megtalálja a maga szimpátia-vakságát.

Tisztában vagyok vele, hogy a párt alapon működő demokrácia jelenleg képtelen felmutatni Önön kívül karizmatikus vezetőt, ám figyelmeztetni szeretném újra, hogy felmérhetetlen gyorsasággal közelít sorsa Nagy Imre sorsához! Ugyanis egyszerre két urat nem szolgálhat senki: A nép lélektanát és a pénz uralmát Ön sem fogja tudni összeegyeztetni!

Szakítani kell azon nézetekkel, amelyek biztosítják az előző rendszer személyi állományával a kollaborációt, és fel kell vállalni újra a magyar érdekek képviseletét szemben a különböző párt, páholy, szövetségi rendszerekkel, hiszen a magyar öntudat a becsületre, a nyíltságra épít. Az ember képtelen kibújni a bőréből, így képtelen elfogadni úgy a nagy-közösségi érdekeket, hogy a személyes érdekeit figyelmen kívül hagyja. A Magyarság érdeke, - mint ahogy Ön fogalmaz akkor, amikor azt mondja ,,Brüsszel diktátumai"-, nem azonosak Brüsszel érdekeivel és a nemzetközi kötelezettségek útvesztőiben nem veszhet el a magyar érdek!
(A tanulságok levonhatók az első és a második világháború utáni békeszerződésekből.)
Az egyetemes emberi jogok megkövetelik minden államközösségtől, hogy ne csak a felszínen ismerjék el egy-egy nemzet létjogosultságát, hanem viszonyrendszerében is tiszteljék bármelyik nemzet önrendelkezési jogát és önellátó törekvéseit, így nem várhatja el a pénzimpérium sem, hogy a bolha hordja hátán az elefántot, mert a ,,győztesek igazsága" sem boríthatja fel az emberi méltóságra épülő Isteni törvényeket.

Idézem Önt: ,,A bűn elnyeri büntetését, az érdem a jutalmát. Ehhez a reményhez ragaszkodunk." - Csakhogy tisztában legyen vele a világ, mi magyarok Európa közepén évszázadok óta őrizzük az emberi méltóságot, tiszteletben tartjuk az emberi méltóságra épülő Isteni törvényeket, míg más nemzetek évszázadok óta semmibe veszik a minden embert és minden nemzetet megillető jogot. Az igazság a szívünkben van és a szív győzni fog!

2011. 03. 18.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szőnyegbombázás – Az önk
  2011-03-19 20:15:49, szombat
 
  Szőnyegbombázás - Az önkormányzatoknak vége?
barikad.hu
2011, március 19 - 12:36

A tervezett adóelvonások miatt a csőd szélére juthatnak a hazai önkormányzatok. A forráskivonás után megoldást senki nem kínál a bajbajutott helyi képviseleteknek. Interjú Csanádi Gáborral
Cikk Front kép - 280x185:

Sajtóértesülések szerint az Orbán-kormány a jövő héten nyilvánosságra kerülő Magyary Zoltán-terv olyan elképzeléseket tartalmaz, melyek értelmében megszűnne, pontosabban közvetlenül a központi költségvetésbe folyna be három, ma az önkormányzatokat illető adónem: az iparűzési, az idegenforgalmi és a gépjármű adó. Az ötletről és a tervekről kérdeztük Csanádi Gábor Ferencet, a Jobbik Pest megyei frakciójának vezetőjét.

- Tegnap éppen Hegedűs Lórántnéval tartottak közös sajtótájékoztatót az önkormányzatok sanyarú helyzete miatt. Hogyan értékeli a mai hírt, amely az adónemek központosításáról szólnak?

- Az első gondolatom az volt, hogy ez egy nagyon rossz vicc. Komolyan mondom, aki ezt kitalálta, annak vagy halvány fogalma sincs a magyar önkormányzati rendszerről, vagy rettentően kártékony ember.

- Mi az, ami a tervben annyira nem tetszett?

- Az egész alapötlet úgy, ahogy van, egy szőnyegbombázásra emlékeztet. Gondoljanak bele: az idei évre a három adónem hozzávetőlegesen 580 milliárd forint bevételt irányoz elő az önkormányzatok részére. Abszurdum, hogy a kormány úgy látja, hogy államosítani kell az alapfokú oktatási intézményeket és ezért még forrást von el a településektől és a megyéktől. Az egész központosítás sem szakmailag, sem anyagilag nem indokolt.

- A kormánynak az az álláspontja, hogy azért olyan rossz a helyzet az alapfokú oktatásban, mert a helyi önkormányzatok nem finanszírozzák megfelelően.

- Igen, mondja ezt az a kormány, aki maga is ugyanúgy megszorítja az önkormányzatokat, mint az elmúlt évek szocialista kormányai. Éppen a központi kormányzat az, ami folyamatosan pénzt vont el minden lehetséges jogcímen. Olyan ez, mintha hegyet szántatnánk egy lóval, amit sohasem etetünk meg, aztán csodálkozunk, miért pusztult éhen?

- Felemlítődött az is, hogy a járások kialakítására használnák fel a befolyó összeget...

- Most komolyan, ki lehet az, aki ezt kitalálta? Úgy akar a kabinet spórolni, hogy méregdrágán kiépít sok - sok vízfejű járási hivatalt és közben gyakorlatilag kiírtja a települések háromnegyedét? Ez a megoldás az életben nem lesz költséghatékony. Méregdrága lesz, bürokratikus és átláthatatlan!

- A Széll Kálmán-terv is hasonló megoldást tartalmaz. Erről mi a véleménye?

- Az a meggyőződésem, hogy a Fidesz mindenkinek, beleértve a saját választóit is, hazudott. A tervek reformról szólnak, de gyakorlatilag az önkormányzatiság és a jogállam felszámolására készülnek Magyarországon. Jól látható a folyamat abból is, ahogy tétlenül nézik Pest megye haldoklását és az égvilágon semmit sem tesznek a megmentéséért. Hegedűs Lórántné nem véletlenül nyilatkozta tegnap, hogy ez a terv a legsötétebb kádári időket idézi.

- Mi lehet a megoldás?

- Főleg a kisebb településeken a polgármesterek és a képviselő - testületek többsége hagyományosan független emberekből áll, de számtalan önkormányzatról hallottam, ahol dacára a fideszes többségnek, a lázadás szélén állnak. Mi elsősorban egy nemzeti mozgalom vagyunk, csak azután politikai párt és fel fogjuk emelni a szavunkat. Ha kell, tüntetni fogunk egyszerre sok száz településen és ha a Fidesz nem hagyja abba ezt a nemzetfelszámoló, teljesen szakmaiatlan politizálást, nagyon, rossz időkre készülhet fel. Nem tudom, kik írják ezeket a terveket. Mi az emberek között járunk és élünk és most csendesen üzenem sok - sok honfitársam nevében a kormánynak: az emberek türelme végképp elfogyott és nagyon nagy baj lesz, ha nem változtatnak sürgősen a politikájukon. Most kellene ezt megérteni, mert lehet, hogy egy-két hónap múlva már késő lesz.

barikad.hu

http://barikad.hu/sz%C5%91nyegbomb%C3%A1z%C3%A1s_%E2%80%93_az_%C3%B6nkorm%C3%A1ny zatoknak_v%C3%A9ge-20110319
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: Lázár takarodjon
  2011-03-19 20:04:01, szombat
 
  Jobbik: Lázár takarodjon

2011. március 19. szombat, 19:17 Szerkesztőség

A Jobbik szerint Lázár Jánosnak bocsánatot kell kérnie a magyar emberektől ,,őszödi beszéde" miatt, és elgondolkoznia azon, vajon van-e még helye az országgyűlésben. A párt ezzel arra a hangfelvételre reagált, amelyben a Fidesz frakcióvezetője kijelentette: ,,aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér".

Lázár János azt fejtette ki említett beszédében, hogy aki nem képes kockáról kockára felépíteni a saját életét, és önerőből elérni céljait, az nem is érdemel kiemelkedési lehetőséget. Hozzátette azt is, hogy aki ügyesen tudott manőverezni az elmúlt esztendők árfolyam-ingadozásai között, az még gyarapodhatott is akár. A Fidesz egyelőre nem kommentálta a felvételt.

A Jobbik azonban újabb bizonyítékot lát mindebben arra, hogy ,,a Fidesz a gazdagok pártja", az egyszerű embereket pedig lenézi. A párt szerint a kormány korábban még azt hangoztatta, hogy visszaadja a tisztességes munka becsületét, továbbá segíteni fog a szegénységben élőkön, most azonban ennek éppen az ellenkezője látszik kiviláglani. A Jobbik véleménye szerint Lázár őszinte a felvételen, és mondanivalója arra utal: tovább folytatódik az elmúlt húsz évben megszokott gyakorlat, vagyis az, hogy csak spekulációval és megfelelő helyezkedéssel lehet boldogulni.

Közleményükben hozzátették: Lázár János rendkívül cinikus és gőgös, azt érezteti az emberekkel, hogy csupán azért nincs vagyonuk, mert nem dolgoztak érte eleget, ezzel pedig milliókat sért meg. A párt szerint az egyre inkább emelkedő rezsiköltségek, hiteltörlesztési részletek, valamint élelmiszer- és üzemanyagárak mellett a magyar családok nem tudnak megtakarítani, a Fidesz frakcióvezetőjének pedig el kellene gondolkoznia, hogy ilyen hozzáállás mellett hogyan is képviseli hitelesen a választókat, és van-e még keresnivalója a közéletben.

http://www.youtube.com/watch?v=QS91Dqud1wQ&feature=player_embedded

http://bombahir.hu/hirek/jobbik-lazar-takarodjon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dolgozott a szaporodási ösztön
  2011-03-19 20:02:51, szombat
 
  Dolgozott a szaporodási ösztön a börtönben is a cigányoknál

Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben hétfőn felfeszítették a cellaajtót és átmentek a nők celláiba.
Sat, 2011/03/19 - 19:32

Rendzavarás történt a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetben hétfőn; néhány fogvatartott kijutott egy zárkából a körletfolyosóra és bement a szomszédos zárkákba - közölte Szalai Tímea, a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága sajtóirodájának osztályvezetője szombaton.

A közlemény szerint a körletfelügyelők azonnal felszámolták a rendbontást, az eset során senki sem sérült meg.

Az intézet parancsnoka fegyelmi eljárást indított a résztvevő fogvatartottak ellen az intézet rendjének megzavarása miatt.

A Blikk.hu-n szombaton megjelent cikk szerint a rabok vascsővel feszítették fel a zárkát. A fogvatartottak a női zárkákat vették célba. Egyes információk szerint - írta a lap online kiadása - a férfi rabok egyszerűen szerelmi viszonyt akartak létesíteni a női elítéltekkel, mások szerint csak cigarettát akartak kérni a nőktől (tipikus cigány szokás: "jááj, mi csak cigit kértünk").

Az írás szerint a rabok kifigyelték, mikor nincs mozgás a T-alakú folyóson. Ekkor a többfős zárkában néhányan szétszedték a vaságyat és egy merevítő csővel felfeszítették a cella ajtaját. Ezután elindultak a nők cellái felé. A raboskodó nők nagyon megijedtek a "hívatlan látogatóktól", az ágy tetejére menekültek és segítségért kiabáltak - olvasható a portálon.

(MTI nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_03_19_dolgozott-a-szaporodasi-oszton-a-b ortonben-is-a-ciganyoknal?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campa ign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fideszes képviselő a Hunvald-b
  2011-03-19 18:45:58, szombat
 
  Fideszes képviselő a Hunvald-botrány egyik vádlottja

FH/Blikk bullet 2011. március 19. 08:15
Frissítve: 9 órája

Tiszafüreden lett kompenzációs listáról fideszes képviselő Lipcsey György Imre, a Hunvald György egykori, VII. kerületi polgármester nevével fémjelzett ingatlanpanama botrány egyik vádlottja - írja a Blikk.
A képviselő emellett a a településen a helyi fejlesztési pályázatok koordinálásában részt vevő Tisza-tó Térségi Fejlesztési Tanács alelnöke is, ahová a vidékfejlesztési minisztérium delegálta. Lipcsey György Imre a lap kérdéseire írásban ígért választ, de ez eddig nem érkezett meg a Blikkhez. Egyelőre sem a tárcánál, sem az önkormányzatnál nem kapott válaszokat a lap. A Blikk szerint egyébként a képviselő több cég ügyvezetője is. Ezek közül az egyik cég tulajdonosa a GSK Holding Kft. - ezt a 360 milliós jegyzett tőkéjű céget pedig Kékessy Georges Sándor vezeti, akinek az édesapja, Kékessy Dezső párizsi nagykövet volt, Orbán Viktor közeli ismerősének fia.


http://hirszerzo.hu/belfold/20110319_hunvald_ugy_fideszes_vadlott#utm_source=hsz_ daily&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2011_03_19&utm_content= normal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mennyit ér Lázár János?
  2011-03-19 18:44:22, szombat
 
  Mennyit ér Lázár János?
2011.03.19 |


A Jobbik felszólítja Lázár Jánost, hogy napvilágra került "őszödi beszéde" után kérjen bocsánatot és kövesse meg a tisztességesen dolgozó magyar embereket.

Azt eddig is tudtuk, hogy a Fidesz a gazdagok pártja, hiszen a párt elmúlt 10 hónapos kormányzati tevékenysége és az egykulcsos adó bevezetése ékes bizonyítéka mindennek, az emberek lenézésének. Miközben a fülkeforradalmi kormány kommunikációja során azt hangoztatja, hogy visszaadja a munka becsületét és szövetséget köt a szegényekkel, aközben a vezető kormánypárt frakcióvezetője egy hangfelvételen pontosan ennek ellenkezőjéről tesz tanúbizonyságot. Lázár János egyébként őszinte vallomása szerint folytatódik az elmúlt húsz év gyakorlata: csupán spekulációval és jó helyezkedéssel lehet eredményt elérni.

A Jobbik megkérdezi: vajon amikor a magyar családokat az egekbe szökő élelmiszer- és üzemanyagárak, rezsiköltségek és hiteltörlesztések sújtják, akkor miből tegyenek félre, miből takarítsanak meg? Lázár János az utca emberének csupán ezt üzeni: "Kaparj, kurta, neked is lesz!" Lázár János elképesztően gőgös, cinikus és nagyképű módon magyar emberek millióit sérti meg, mintha csak azért nem lenne másnak vagyona, mert nem dolgozik. A Jobbik meggyőződéssel vallja: ilyen hozzáállással nem lehet hitelesen képviselni a választókat, ezért felszólítjuk a luxusaudik és költségtérítések királyát, gondolkodjon el azon, hogy van-e keresnivalója az országgyűlésben, az alkotmányozó kormánypárt frakciójának élén és a magyar közéletben!

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztaság és sértődés Gubcsila
  2011-03-19 17:57:29, szombat
 
  Tisztaság és sértődés Gubcsilandon


Ízlés dolga mit tart az ember a kertjében. Van aki szerint a kerti törpe gyűjtemény nem ciki, mások szerint a kaput védő műkő kutya sem kínos. De az viszonylag ritka, hogy valaki szobrokat gyűjtsön otthon, és kiskert helyett a kétségkívül hangzatos Magyar Művészetért Szoborkertnek nevezze azt. A példa annyira röhejes, hogy elhatároztam: saját kertemet elnevezem A Magyar Átlagpolgár Arborétumának, és őszintén remélem, hogy maga Illés Zoltán jön el felavatni frissen fúrt kerti kutamat.

Ennél talán csak az röhejesebb, ha valaki összekeveri lusztrációt a frusztrációval. Gubcsi Lajos egyike azoknak a SkiccPál ligásoknak, akik a bármilyen rendszerrel és seggel kompatibilisnek mutatkoznak. Az egykori KISZ KB titkár, MSZMP KB osztályvezető-helyettes is kihasználja az Orbán kormány egykori pártkáderek iránt érzett rokonszenvét, és addig írogatta tanácsait Orbán Viktornak, amíg kormányváltás után pozícióba nem kaparta magát. A kétharmados forradalomban a lusztráció nem divat, cserébe a frusztráció igen: minimum meg kell sértődni, ha egy internetes hírportál furcsának találja a Zrínyi Média létszámának felduzzasztását a Fidesztől megszokott haveri körös minta alapján, és nehezményezi, hogy a kertvégi szoborparkban rendezett ünnepség után a HM alkalmazottai takarították el a rendetlenséget. Pedig sokkal inkább írhatott volna egy szatírát arról, hogy a Hende Csaba honvédelmi miniszter és Kövér László házelnök milyen komoly fapofával nemzetieskedett Gubcsi Lajos kertje végében.

De az ilyen pártállam maradéknak nem sajátja se a humor, se az önkritika. Ahelyett, hogy csöndben örülne valamelyik sarokban, hogy szelel még a seggevége, levelet ír nekünk, index olvasóknak. De nem ám azért, hogy legalább mentegetőzve hazudjon valamit, áh, csakis mert sokan vagyunk és létszámunk miatt figyelmességet igénylünk. Haladéktalanul meg kell tudnunk, hogy a cikket jegyző Spirk József nem újságíró, hanem közölgető valaki, aki az Index besúgóhálózatát felhasználva rottyant bele Gubcsiland nemzetieskedő fennköltségébe. Ettől konkrétabban Lajoska nem kívánja indokolni miért veszi természetesnek, ha közalkalmazottak takarítják a magánlakását és kiskertjét a VIP vendégek bulizása után. Szerinte ez mind rendben van, és a közvéleményt csakis arról kell tájékoztatni, ami a Zrínyi Média Kft. elmúlt időszakában történt. A jelen történései másodlagosak. Esetleg legitimmé teszik az elődök visszaélései.

Nos, azt ígérhetem kedves Gubcsi Lajos, hogy kérésednek megfelelően figyelni fogunk alaposan. Nehogy véletlenül újabb hajszál essen a takonypürébe. Ahogy figyelni fogjuk azt is, hogy a rendszerváltást újvilágra cserélő kormány mikor szánja el magát egy lusztrációs törvény kidolgozására. Mert igény az volna rá.



Ápdét:

Reggel még azt hiányoltam, hogy drága jó Lajosunk nem hazudott valami mentegetőzés félét a nagyérdeműnek. A jó hír, hogy ezt a hiányosságot délutánra pótolta. A rossz, hogy az index információi szerint sajnos ezt a verziót is bukta. Szopóálarc, van ilyen. De legalább megtudtuk, hogy a szoborkert Gubcsi szerint köztudomásúan közösségi célokat is szolgál. Ezek mik lehetnek, azt homály fedi. Lehet, hogy Gubcsiland nyitva áll a közösség előtt, és az jár be a kertbe szobrokat nézni, aki akar? Vagy tárlatvezetés keretében maga Lajos túráztat csoportokat a hátsó kerítésig?

Mindenesetre kertművelő órákat ne tőle vegyenek a környékbeliek. Akik képesek műanyagvödröstől fát ültetni azok bármire képesek. :-)

http://varanus.blog.hu/2011/03/17/tisztasag_es_sertodes_gubcsilandon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Néző vagyok, ments ki innen!
  2011-03-19 17:52:51, szombat
 
  Néző vagyok, ments ki innen!


Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott felsőtestével és négy mindenre alkalmas körmondatával annyira belopta magát az emberek szívébe, hogy kis szerencsével ebben az évben nap nem múlik el képernyős jelenléte nélkül.

Az RTL megunhatta, hogy ajándéktárgy készítőktől kolbásztöltő kisiparosokig mindenki lopja az Alekosz brandet, és a ValóVilág befejezése előtt építeni kezdték kegyeltjük jövőjét. Az ötlet azonban nem új, cserébe régi és lerágott: párt keresnek a csajozás ügyben életképtelen atlétareklámnak. Az az apróság, hogy Edit néni műsora tervekig, Delhusa Gjoni haknija a forgatásig jutott nem zavarja őket, Alekoszt keménytökű faszagyereknek eladni nem félnek. Szerintem nem járok messze a valóságtól ha azt gondolom, a bejelentés után Alekosz megnyeri a ValóVilágot, azonban kiköltözés helyett befogad magához egy seregnyi szereplésre és a kegyeire vágyó nőstényördögöt, meg az ügyeletes pinabubust melléjük tanácsadónak.

Tudom, az ortodox Alekosz fanok most felizgatják magukat, mint Korda Gyuri bácsi az elgurult Viagra láttán, de azért csak megkérdezem: mindig minden körülmények között ránk kell őt erőltetni?

Ha a válasz igen, kell, akár hányásig kell erőltetni, Majka 2.0 érdi hőst kell faragni Alekoszból, akkor legalább ne olcsózzák el. Hagyják a francba a mesterkélten unalmas, félidőben fényt kapó és első komolyabb párbaján alsónackóba Ifa féknyomot faroló Prolivért, és válasszanak Alekosz mellé a szerep komolyságának megfelelő pinabubust. Egy mentort akitől tanulhat, aki mellett igazi képernyőkan válhat belőle. Nem kérdés, hogy a személy csak a kereskedelmi televíziózás szárazdugó bajnoka, a képernyőn recskázás királya, az egyszeres pártaláló díjas Dániel a Pertufingó lehet.

Remélem az ötlet szinten sem merült fel a szerkesztőkben, hogy a párkereső showba is elsőként jelentkező Baukó Bár-VV Évát is beválogassák a szereplők közé. Tessenek kérem a helyzet komolyságához illő, és Alekosszal egy társadalmi osztályban vegetáló kissé és kevésbé szégyellős, illetve 15 perc hírnévért bármire hajlandó celebnőket összeszedni ennek a remek srácnak. Hadd küzdjenek meg érte a saját stílusuk szerint, hadd élvezze Alekosz a figyelmet és a törődést. Aztán, ha kifutóban van ez a bizonyára hallatlanul nézett műsor is, tessenek kérem a folytatáson elgondolkodni, és az ehhez szükséges licenceket megvásárolni. Csak az ne legyen, hogy Alekosz az eljegyzés után kiköltözik az életünkből, és hazahúz a vérbe végre.

Szerintem nyugodtan lehetne a friss pár együttélését is napi összefoglalóban közvetíteni Szörvájvör, úgyis túléllek! címen. A kezdeti hónapokat ezzel el is tölthetnénk, kicsit később, mikor a menyecske már ereit felharapva szabadulna jöhet a következő reality, az Villa Amazing Race. Itt bepillantást nyerhetne a kedves néző, miként szökne szabadulna a sorsáért hálátlan némber kötélhágcsón mászva, a fürdőszoba csempe mögött titkos alagutat kaparva, a villa medence lefolyóján keresztül ebihalnak álcázva, vagy éppen tokostól beszakítva a riportszoba ajtaját.

A lerombolt villa felújítása csakis a Nagy Házalakítás keretében képzelhető el ( nem érdekel, hogy a Viasat adja, meg kell venni ) az ifiasszony pedig az elmaradhatatlan főzőműsorban mutathatja meg, hogy neki is megy a kirántott kartonlap Hajós András módra elkészítve. Ráadásul az utódlás közvetítésével két legyet ütnének egycsapásra: meg volna oldva az ügyeletes baba-mama műsor, és évente ordíthatná a képünkbe Ördög Nóra: újabb csillag született. Az első villanyugdíj átadásának pillanata is felemelő volna. Alekosz a villában eltöltött 12458 nap után először kihúzná magát, letenné a pálinkás poharat, fölkenne egy marék zselét a hajára, betestápolózná és parfümözné magát, majd belenézne a legközelebb eső tükör mögötti kamerába, és egy lustaságból zanzásított villamonológban így szólna: határozott, céltudatos és domináns vagy. Te megfelelő értékeket képviselsz az én alapvető elvárásaimnak. Én úgy hiszek mééég mindiiiig tebenned, ahogy te hiszel énbennem. Sááájecc, mibennünk bennünk van a zikszfaktor!
Alekosz temetésének napja lenne az online nemzeti gyásznap. A medence mellé felravatalozott ikontól sms-ben búcsúzhatnának a nézők, majd a villa udvarán felállított mobil hamvasztóban elvégeznék a szertartást. A hamvakat urnába töltenék, és az évek során felgyűlt visszaválthatatlan pálinkásüvegekből olvasztott oltárra állítanák ki, aminek talapzatán vésett tábla szolgálna mementóul a jövő nemzedékének:

"Ha beszélsz, ha udvarolsz, ha jó pofizol, ha bókolsz, akkor elmehetsz a büdös picsába!"

http://varanus.blog.hu/2011/03/19/nezo_vagyok_ments_ki_innen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BOLIVIA VÉLEMÉNYE a LIBIAI KAT
  2011-03-19 17:32:21, szombat
 
  BOLIVIA VÉLEMÉNYE
A LIBIAI KATONAI BEAVATKOZÁSRÓL.


Csak a lényegét közöljük Evo Morales elnöknek, mert olyan dolgokat mondott ki, amit sem Európában, sem nálunk nem hangoztatnak. Nagyon igaz az, hogy nagyon távolról minden élesebben látszik. Másrészt Bolivia már többször megtapasztalta az amerikai ,,demokrácia exportot".
MORALES VÉLEMÉNYE A
KATONAI BEAVATKOZÁSRÓL
Az Egyesült Államok és a NATO katonai részvétele Líbiában nem az emberek élete miatt van, nem az érdekli őket, hanem az, hogy megragadják az adott ország természeti erőforrássait.
MORALES VÉLEMÉNYE AZ ENSZ (UNO) DÖNTÉSÉRŐL
Ez a tanács nem biztonsági, hanem a bizonytalansági tanács, mert több halottat termelnek mint ami eddig volt és nem nyújtanak biztonságot az emberek számára. Azt monda még, hogy a Biztonsági Tanács nem a népek érdekeit, hanem a nagyhatalmak érdekeit védi. (ABI alapján és kép)
AMERIKÁT ÉS A NYUGATOT CSAK AZ OLAJ ÉRDEKLI
ÉS AZ, HOGY LIBIA TOVÁBBRA IS ALÁVESSE MAGÁT A
CIONISTA ÉRDEKEKNEK Kép: Kadhafi népes családja, akik a valódi hatalmat gyakorolják a nép fölött, egy kínai tv-műsorból, kép:CNN
Ha az ENSZ 192 tagországból áll és ebből a legnagyobbak nem fogadták el a katonai beavatkozást, mint pl. Kína, oroszok, Irán, egész Dél-Amerika, de a németek se és lehetne még pontosan sorolni az összes többi államot is, akkor nevetséges hivatkozni az ENSZ BT-re, amikor az most csak az USA, Anglia és Franciaország döntéséből állt. Tehát gyakorlatilag három nagyhatalom döntött és világpolitikai kérdésben. Evo Morales véleménye erről színjózan és bölcs. Leleplezi azt, hogy valójában semmi másról nincs szó, mint a terrorista cionisták bosszújáról, akik ellen fellázadtak az arabok. Ő diplomatikusan fogalmaz, de egyértelműen erről beszélt az elnök. (1hozzászólás)

A fenti véleményt pontosan alátámasztja az a hír, hogy Izrael most is Irán katonai megtámadását sürgeti Amerikától, az iráni atomprogram miatt. Az már most előre megjósolható, hogy a NATO katonai akciója Libiában csak az időt fogja elhúzni, nem fognak valódi megoldást hozni Libiára. Ma egy szakértő azt mondta a tévében, ha Libia fölött mondjuk Kadhafi légvédelme lelő egy NATO gépet és elfogják a pilótákat, akkor mi lesz? Ugyanis a mostani ENSZ határozat nem engedi meg a szárazföldi katonai beavatkozást. Valóban feltételezhető az, hogy ez az egész Libia-i akció egy szélesebb cselszövés része, amibe beletartozik Bahrein, Szaud Arábia fontos kérdése is, hogy ezt az összefüggést Irán ellen próbálják kijátszani. Az is biztos, hogy a libiai NATO katonai jelenlét nem egy hónapig fog eltartani, hanem sokkal tovább. Másrészt igen nagy a tét. Amerika és Izrael most abban sántikál, hogy a libiai katonai beavatkozás közben hogyan lehetne Egyiptomot eltéríteni a már megkezdett útról és esetleg beleártani őket a libiai ügybe. Ezektől minden kitelik. Ugyanis a térség legfontosabb kulcsországa nem Libia, hanem Egyiptom.


http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2011/03/marcius-19-bolivia-ve lemenye.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álamfő
  2011-03-19 17:20:56, szombat
 
  Álamfő

Szerző: zero
- 2011.03.19. 16:41

Schmitt Pál köztársasági elnök úr tavaly szeptemberben Bécsbe utazva megállt a hegyeshalmi Paprika Csárdában, gondolom evett-ivott, majd egy kedves kis üzenetet hagyott a helyi "hírességek falán"....


Hát igen, necces ha nincs a szövegíró stáb a háta mögött, és saját kezűleg kell egy kurva mondatot leírni ... elég alacsonyra tette Orbán a lécet erre a tisztségre, de ez a szerencsétlen Pali minden hónapban leveri. Valamikor többször is.

"Első álamfői látogatásom első álomásán. Köszönettel: Schmitt Pál, 2010. szept. 7."

Mu-ha-ha ... ez az ország pontosan ilyen Elnök Urat érdemelt!

Egy ilyen "álamfőt" ...

"Álamfő" meg "álomás" ... eszem-faszom megáll :))

És még ő védi a magyar nyelvet ...kitől? Önmagától?

(Forrás: Hírszerző)


http://vastagbor.blog.hu/2011/03/19/alamfo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 420 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 602
  • e Hét: 2260
  • e Hónap: 19053
  • e Év: 151970
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.