Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
A Földrajzinév-bizottság bukás
  2011-03-24 21:29:20, csütörtök
 
  A Földrajzinév-bizottság bukása

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lyy2r5f6HjM
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Boldogság, gyere haza!
  2011-03-24 21:28:54, csütörtök
 
  Boldogság, gyere haza!


Orbán Viktor idei országértékelőjében arról beszélt, hogy haza kell csalogatni az egyéni boldogulásukat külföldön keresőket. Ne bitangoljon el a nemzet szellemi tőkéje, ne kóricáljon szerte a világban magát kelletve csak mert kapós, ne odakint sokasodjon, mikor fogy a magyar. No és persze ezzel egyenesen arányosan fogy az aktív adófizetők száma, nem mellékesen. Mielőtt külföldről idejáró olvasóink önfeledt röhögésbe fognak a hazaköltözés gondolatától, azért szögezzük le: az ötlet alapjaiban nem rossz. Hisz ki ne szeretne itt olyan országban élni, ahol nem csak a maradottak számára van elég lehetőség, de a kint dolgozókat is foglalkoztatni tudja az ország.

A fülkeforradalmárok koalíciójának kisebbik fele, annak is ifjúsági tagozata nyerte a küldetést, csináljon kedvet a kintieknek a hazaköltözéshez. Aki nem ismerné a sótlan fiatalok gyülekezetét azoknak mondom: ők azok a lényeglátó ifjak, akik szerint egy kivillanó mellbimbó is maga a fertő, és Uram segíts, ments meg a romlástól alapon árulkodó hálózat szervezésével gondolták megünnepelni a médiatörvény születését. Vagyis ők az okai a realitykben elburjánzó pixelcsöcsöknek, miattuk nem boldog az ország valóvilág imádó része.
De pöccintsük le most énünk vállunkon röhögcsélő vérgeci részét, ne arról kérdezgessük őket, hogy milyen érzés egy százalékban mérhetetlen párt ifjúsági utánpótlás válogatottjának lenni. Helyette nézzük meg, vajon a lényeglátás terén fejlődtek-e valamit az elmúlt hónapokban.

Tíz érvet hoztak a hazaköltözés mellett, lássuk szerintük - és a kormány szerint - mik azok az okok, amiért mondjuk a londoni jólét felcserélhető az itthoni mineknevezzemmel.

Tizedik helyen tanyázik az egykulcsos adó.

Ami annyira jó, hogy a munkavállalók többsége egyenesen sokkot kapott a boldogságtól, mikor az év elején kézhez kapta a bércéduláját. A nagy megelégedettségnek bérkommandó lett a vége, a magáncégeket sztrájkkal fenyegető csalódott munkavállaló tömeg, kormányunk pedig a vállalkozó/munkaadó rétegtől várta megint, hogy a saját zsebe terhére tömje be a maguk által vert léket a matolcsyzmus süllyedő hajóján.

Kilencedik helyezett a "magyar álom".

Vagyis gyere haza, mert a külföldi piacok beteltek, itt meg roskadozik az ország a kihasználatlan lehetőségek terhe alatt. Kupacba hányva árválkodik a sok lehetőség, és vasvillával forgatjuk, hogy be ne penészedjen. A vállalkozás szabadságára jó példa a fenti: szabadon vállalkozhatsz, legfeljebb időnként leszólnak, hogy oppardon, Szent Jobb elbaszta a számolást megint, legyél kedves a munkavállalóid jövedelmét megemelni, mert rosszul mutat a betarthatatlan ígéretei miatt Felcsút felé menekülő Orbán a híradóban.

Nyolcadik helyezett a Túró Rudi.

Ez meggyőző érv, le a kalappal. Igaz, hogy az ötlet nem a miénk, hanem a ruszkiké, de aprósággal ne foglalkozzunk államosítás idején. Cserébe a termék finom, érdemes érte hazatelepülni bármi áron.

A hetedik helyen Budapest multikultiságát találjuk.

Ami azért jó, mert édes savanyú gyrost ehetsz csalamádés hamburgerrel, hozzá céklás pacalt desszertnek mákos barátfüle ágyon. Az ilyen pontoknál azt érzem, hogy ezeknek az ikszes srácoknak is csak úgy mesélte valaki, hogy a Budapest tábla után is van élet. Szerintem nem hitték el, mert a belvárosból Rákoskeresztúr már az Üveghegyen is túl van, valahol a román határ közelében.

Hatodik helyezett a nyelvtudás.

Ami addig igaz, hogy itthon az emberek 80%-a a magyart is töri, ezért például a két éra legszebb pillanatait megtestesítő kifejezésünket - álamelnök monnyonle - mások soha meg nem értik rajtunk kívül. Viszont te, kedves hazatelepülő honfitársam vidáman le tudod fordítani ezt is, ha a szükség úgy hozza.

Ötödik helyen az olcsóbb egészségügyi ellátás szerepel.

Próbálom abbahagyni a röhögést, mert belegondoltam, hogy vannak ma Magyarországon olyanok, akik bármiben a mi lepukkant és végletesen kizsigerelt egészségügyünket hozzák föl példának. Azt mondja, oké, nincs minden kórteremben plazma tévé, mikor sokszor az ellátáshoz szükséges eszközök és kiegészítő felszerelések is hiányoznak, mint pl a monitor. Azt mondja nem kerül egy vizsgálat 80 euróba, közben kiesik a fejéből, hogy a magyar egészségügyi ellátás alfája és omegája a hálapénz.

Negyedik helyezett a pörkölt nokedlivel, a parasztkenyér, és a csalamádé.

Ez a legvonzóbb érv a listán, bár a szabad pálinkafőzést hiányoltam a pontok közül. Szóval a pörkölt nokedlivel jó, mangalicából főleg, hadd tolja az égbe a koleszterint, az segít minden bajon: egyrészt hasít tőle a lassan nemzeti kincsként kezelt Sóbi Norbi biznisz, másrészt meg, ha tényleg lesz hamburger adó akkor nem győztök majd ti is utána fizetni. Hacsak nem lesz ebben az olcsó egészségügyben valami külön műszer annak megállapítására, hogy a hamburgertől híztál el akár egy büdös disznó, vagy a zsíros pörköltektől, szénhidrátban gazdag nokedlitől és parasztkenyértől váltál nemzetiesen kerekdeddé.

Harmadik helyen a szép lányok, helyes srácok, igazi barátok vertek tanyát, mert " Magyarországot még nem érintette meg a nemeket összemosó filozófiák szele. "

Lehet ettől kifinomultabban buzizni?

Második a családbarát szociális rendszer.

Mert itthon 3 év a gyes, és a most bevezetett családi adózásról még nem is beszéltünk - mondják. Ahogy a visszavágni szánt munkanélküli járulékokról, és a gyógyszerkassza fűnyírózása után keletkező áremelésről sem sikerült szólni egy szót sem. Szerencse, hogy a Széll Kálmán terv angolul bővebb, mint magyarul, ezért a szociális rendszert érintő családbarát előnyökről a kint dolgozók jobban értesültek, mint mi magunk.

Eljutottunk a lista csúcsára, jöhet a nambörvan érv, a tuti, a szívet lelket bizsergésre késztető gondolat: az érzés. Azaz, a hazafias, amit a repülőről kivilágított Budapest látványa, az olimpián játszott Himnusz, és a Balaton fölött nézhető tűzijáték jelent.

Csak arra vigyázzatok, nehogy eltévedjetek a gépről leszállva, mikor meglátjátok, hogy nem Ferihegyen vagytok, hanem a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A kint ácsorgó nemzeti giccsben pompázók nem betépett vagy részeg turisták, akik kifosztották a népművészeti boltot, hanem a titeket fogadó delegáció. Élükön a Nemzet Főszakácsával, aki a pörkölt alapanyag frissességét demonstrálja disznajával, és a néplélek legújabb kedvencével, a házi csatorna sztárjával.Ennyi igazán kijár a hazatelepülőknek némi államosítható nyugdíjért cserébe.

Ha végignézünk a pontokon azért kiderül, összességében miért kell(ene) hazaköltözni a kintieknek: a szociálisan érzékeny kormány egykulcsos adója a magyar álom, amibe belebetegszik szép lány és helyes fiú is a multikulti főváros közepén, de az legalább a levegőből jól néz ki, éjsötétben. Ez az érzés csak a pörkölthöz fogható, így tanult nyelveteken kiálthatjátok a világba: nekünk olyan jól megy gyerekek, hogy a túrót is csokiba csomagoljuk!


http://varanus.blog.hu/2011/03/24/boldogsag_gyere_haza_36
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem zörög a haraszt, ha az ála
  2011-03-24 21:13:44, csütörtök
 
  Nem zörög a haraszt, ha az álamfő fújja ...
Szerző: zero
- 2011.03.24. 14:21

Nézzük időrendi sorrendben az eseményeket, úgy az igazi :)

03.19. szombat
A Hírszerző galád módon nyilvánosságra hozta Pali bácsi "álamfői" üdvözletét. A hétvégén ezen röhögött (vagy sírt) az ország. Mi is.

03.21. hétfő
A TV2 az ÉLŐ vetélkedőjében, a "40 milliós játszmában" egy aktuális kérdést tett fel:



03. 22. kedd
Rényi Ádám, a TV2 kommunikációs vezetője, a műsor főszerkesztője azt nyilatkozta, hogy "a műsorban mindig vannak aktuális kérdések, a hétvége kiemelkedő híre pedig az volt, hogy Schmitt Pál köztársasági elnök tavaly egy étterem üzenőfalára helytelenül írta fel az államfő szót. Jó ötlet volt a szerkesztőség részéről a politikával kapcsolatos kérdés, mert hatalmas sajtóvisszhangja lett az esetnek. Egy kereskedelmi televíziónak pedig fontos, hogy beszéljenek az adott műsoráról. A politika részéről nem kaptunk visszajelzéseket a hétfői adással kapcsolatban, se elmarasztalót, se dicsérőt."

03.24. csütörtök
Friss hír: Alig két hónap után távozik a TV2-től Rényi Ádám kommunikációs vezető, aki egyben a 40 milliós játszma című vetélkedő főszerkesztője is volt.
"Már korábban is szakítani akartam a televíziós kommunikációval, de nem tudtam nemet mondani a TV2-nek. Rá kellett jönnöm, hogy nekem már más szektorban van a helyem. Simon Zsolt vezérigazgatónak és csapatának sok sikert kívánok a TV2 megerősítéséhez." - nyilatkozta Rényi Ádám

Valóban nagy visszhangja lett Ádám, szerintem megérte :)
Az igazság persze "odaát van" és természetes semmilyen összefüggés sincs az események között.



http://vastagbor.blog.hu/2011/03/24/nem_zorog_a_haraszt_ha_az_alamfo_fujja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
OV elvtársai, avagy minden úgy
  2011-03-24 21:13:05, csütörtök
 
  2011. március 18.
OV elvtársai, avagy minden úgy megy, mint régen

Gyanítom, hogy annak idején a marxista szakosító esti egyetemeken nem oktatták külön tantárgyként a pofátlanságot és a gátlástalanságot, és valószínűleg a köpönyegforgatás sem kapott önálló órát, azonban az bizton állítható, hogy akik ezen intézmények egyikében és a Párt legfelsőbb vezetőinek tanításain szocializálódtak, mégis egészen magas fokon képesek űzni ezeket a tulajdonságokat.

A dologban csak az a meglepő, hogy nem csakhogy űzték, hanem még ma is űzik. Sőt, mára már egyszerűen tökélyre fejlesztették és a nagy fülkeforradalom eredményeképp immár kormányzati szintre is emelték. Most pedig, mint egy látlelet ott tündököl az egész Gubcsi Lajos képében a mai magyar közélet egén.

Gubcsi elvtársnak, az MSZMP KB egykori osztályvezető-helyettesének, a Honvédelmi Minisztérium alatt működő Zrínyi Média kft jelenlegi ügyvezetőjének karrierje és a napokban vele kapcsolatban kipattant botrány jól bemutatja, hogy mi is történt itt az elmúlt 20 évben, jól leképezi azt a velejéig rohad rendszert, ami a honi politikai elit kulisszái mögül egy-egy ilyen történet napvilágra kerülésekor fel-felsejlik.

Történt ugyanis, hogy a KISZ központi lapjának egykori főszerkesztője úgy gondolta, hogy ő már pedig egy új, saját szerkesztésű könyvvel ajándékozza meg a magyar irodalmat. Azonban a 86 oldalas 1000-1100 évvel ezelőtt... című, angol nyelvű, fotókkal és illusztrációkkal gazdagon színesített könyvet nem a saját költségén adta ki, hanem azt az általa vezetett Zrínyi Média kft költségvetéséből, azaz közpénzből finanszírozta.

Ez mindösszesen potom 1,2 millió forintjába került az adófizetőknek. De a történet itt nem ért véget, mivel Gubcsi elvtárs úgy gondolta, hogy neki a könyv szerkesztésért külön tiszteletdíj is jár, amit szintén az állami pénzből gazdálkodó cég költségvetéséből utaltak át neki. Ez utóbbira azért volt "jogosult", mert szerinte a szerkesztési munka nem tartozik a munkaköri leírásába foglalt tevékenységek közé.

Amikor a HM sajtóosztályától megkérdezték, hogy nem gondolják-e úgy, hogy azért kicsit necces ez az ügy, akkor az illetékesek azt közölték, hogy azért jelent meg ebben a konstrukcióban ez a ,,hiánypótló kiadvány", mert ezt osztogatják az uniós elnökségi rendezvényeken. Egyébként meg ne reklamáljon senki, mert a könyv nagyon népszerű az idelátogató diplomaták körében...

Azonban Gubcsi elvtársnak, mint mára kiderült, nem ez az első ilyen jellegű dobása. Mivel ő csak úgy tud dolgozni, hogyha barátok és családtagok veszik körül, ezért magasról téve az általános kormányzati létszámstop előírásra, az általa vezetett cég korábbi 40 főt alig meghaladó létszámát az elmúlt hónapokban 60 fő fölé duzzasztotta úgy, hogy az új állásokat szinte kivétel nélkül a személyes ismerősök és barátok kapták meg. Így aztán mára az állami cég Kerepesi úti központjában állandó vendégek lettek Gubcsi és barátainak gyerekei, ismerősei, akik olyannyira otthon érzik magukat, hogy gyakran az állományülések is a jelenlétükben zajlanak.

De Lajos bokros teendői mellett odafigyel arra is, hogy a korábban kiadott könyvei is jól fogyjanak. Normál esetben ugyan a kutya nem venné őket, de amióta ő lett a médiacég vezetője ez a kérdés is megoldódott. A Zrínyi Média emberünk hatalmas ötlete alapján ugyanis elindította a Könyvvonat nevű adományozóprojektet, ami számos hazai, erdélyi és felvidéki településre visz a katonai kiadó régebbi kiadványaiból. A csomagokba pedig teljesen véletlenül több ezer régi Gubcsi könyv került...

De ilyen véletlenek előfordulnak, meg olyanok is, mint az Attila hun király lovas szobra körül felmerült érdekességek. A nagyjából 10 millió forintot érő szobrot még tavaly december elején Kövér László házelnök, valamint számos tábornok, ezredes és művész részvételével, Hende Csaba honvédelmi miniszter ünnepi beszédével avatták fel.

A hivatalos közlemény szerint az alkotás a Magyar Művészetért Szoborkertben kapott méltó helyet. Azonban a hírek arról már nem szóltak, hogy a Magyar Művészetért Szoborkertnek nevezett terület nem más, mint Gubcsi elvtárs XXII. kerületi házának a kertje.

A közlemény természetesen azt sem részletezte, hogy az avatást követő fogadás pedig Gubcsi házban került megrendezésre, de a százfős vendégsereget nem a házigazda, hanem a Zrínyi Média alkalmazottai szolgálták ki. Természetesen az egész összejövetelt közpénzből finanszírozva.

A fenti kis ügyekre narancsos körökből már OV figyelmét is megpróbálták felhívni, azonban egyelőre semmi változás nem várható. Sőt. A múlt héten egy vezetői értekezleten Gubcsi elvtárs állítólag bejelentette, hogy hamarosan az ő vezetése alatt egyesítik a kommunikációs céget a 150 fős, saját nyomdakapacitással rendelkező HM Térképészeti Kht-val...

És itt végére még ideidézném ennek a remek embernek azon nyilatkozatát, amit a kinevezése után nem sokkal tett: ,,Pénzmosoda voltunk az előző miniszter idején, az igazgató volt a mosónő; nagy pénzek áramlottak keresztül rajtunk. A Zrínyi Média az előző kormány idején a miniszter kabinetjéig felnyúló bűnszövetkezetként működött."

Mi pedig bátran hozzátehetjük, hogy a helyzet forradalom ide, narancsvidék oda jottányit sem változott.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/2011/03/ov-elvtarsai-avagy-minden-ugy-megy-mint .html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Két hét alatt rendet te
  2011-03-24 21:10:59, csütörtök
 
  “Két hét alatt rendet teszünk"- avagy: Eltakarítjuk a bűntelen gárdistákat


Posted on 2011/03/24 by Híradmin

Tömegdemonstráció a rendőrség Teve utcai székháza előtt a bűnözés és a rendőri önkény ellen.

A Magyar Nemzeti Gárda ismét kénytelen volt tiltakozást szervezni az egyre növekvő bűnözés és rendőri önkény ellen.



A nemzeti ünnepünkön történt rendőri önkény (mely a gárda tagjait érintette) elleni tiltakozás volt a vezér motívuma a tüntetés megszervezésének, de a szónoklatok felhívták a közvélemény és a tüntetésen megjelent több száz fős tömeg figyelmét az egyre növekvő cigánybűnözésre is, mellyel szemben tehetetlen a hatalom, választási hangzatos ígéretei ellenére...

Eközben rendőrségi feljelentés keretében ismét bírósági eljárások kezdődtek a bűntelen Gárda tagok ellen, akik méltó módon szerettek volna megemlékezni az 1848-as forradalom és szabadságharcról, és hazafiként megálljt szeretnének parancsolni kiállásukkal a bűnözésnek, látva a rendőrség tehetetlenségét és a hatalom korruptságát.

A rendőrség ismét meggyalázta - a gárdisták elleni váratlan fellépésekor - nemzeti imádságunkat, Himnuszunkat éppúgy, mint az 1956. évi forradalom 50. évfordulóján nemzeti zászlónkat!

Képeim is bizonyítják, hogy nem félünk a fenyegetéstől, és a jövőben is élni fogunk jogainkkal a bűn és a rendőri önkény megállítása érdekében.

Szebb Jövőt!

Reiner Péter

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/03/24/ket-het-alatt-rendet-teszunk-avag y-eltakaritjuk-a-buntelen-gardistakat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vége a színes Európának? Náci
  2011-03-24 21:09:22, csütörtök
 
 
Vége a színes Európának? Nácik haza helyett bevándorlók haza - kiáltják Európában


A liberális eszméknek egész Európában közeleg az alkonya.
Thu, 2011/03/24 - 13:33


Kisebbségi vélemény?Kisebbségi vélemény?

A német szociáldemokrata párthoz kötődő Friedrich Ebert Alapítvány nemrégiben közzétett elemzése igen sötét képet fest multikulturális Európa jövőjéről. A nyolc EU országban - köztük Magyarországon - készült felmérés a nacionalizmus határozott előretörését mutatja egész Európában.

Magyarországon a zsidók és a melegek elutasítása drámaian magas, Németországban 50 százalék szerint túl sok a muzulmán - mutatta ki egy 8 uniós tagállamban végzett kutatás. Ilyen, és ehhez hasonló - a színes Európa jövőjére nézve lesújtó - megállapításokat tett a német szociáldemokrata párthoz (SPD) közeli Friedrich Ebert Alapítvány márciusban megjelent tanulmányában.

Németországban még mindig magas az antiszemitizmus

A nyolc uniós tagállamban, Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában, Portugáliában, Franciaországban, Lengyelországon, Magyarországon 1000 - 1000 ember megkérdezésével végzett kutatás a folyamatos agymosás ellenére is magas szintű antiszemitizmust mutatott ki Németországban, ami persze tiltott Izrael-ellenes kritikákban mutatkozik meg leginkább.

Szinte kisebb csodával ér fel, hogy az önálló akaratuktól a zsidóságot érintő kérdésben a napi szintű hollókoszt-megemlékezésekkel és kisiskolás korban kezdődő agymosással megfosztott németek csaknem fele (47,5%) egyetértett azzal a kérdéssel, hogy Izrael népirtást folytat a Palesztinok ellen.

Az amerikai Külügyminisztérium és az EU is elfogadja, hogy a fenti kérdéssel az ún. "modern antiszemitizmust", azaz a zsidóság és Izrael tevékenységének a Harmadik Birodalom állítólagos zsidóellenes politikájával történő párhozamba állítását lehet mérni.

A "másodlagos antiszemitizmus" oka szerintük az lehet, hogy a németek a háború miatti "patológikus bűnösségüket áthárítják a zsidókra és Izraelre a komplexusaik csökkentése céljából". Az elmélet kiagyalói szerint ez magyarázza a német médiában az aránytalan Izrael-ellenes kritikákat, és a törvényhozás támadásait a Mavi Marmara nevű török hajó Izrael általi megtámadása ellen.

Magyarországon közel 70 százalék szerint a zsidók megpróbálnak hasznot húzni abból, hogy a náci időkben áldozatok voltak, így gondolja a németek 49 százaléka is, ami a legmagasabb arány a nyugati országok között, Hollandiában csak 17,2% erősítette meg a kérdést, Angliában 21,8%, Franciaországban 32, Olaszországban 40, Portugáliában 52, míg a lengyelek 72%-a szerint vannak megélhetési holokausztozók.

A lengyelek 62,5%-a szerint Izrael megpróbálja eltörölni a palesztinokat a Föld színéről, Olaszországban pedig a megkérdezettek 62,5 százaléka mondta, hogy országában túl sok a bevándorló, addig Németországban 50 százalék ért egyet ezzel az állítással.

A németek 30 százaléka mondja, hogy ,,hisz a fekete és a fehér bőrű népek közötti természetes hierarchiában". Portugáliában a válaszolók felének volt ez a véleménye.

A lengyeleknél és nálunk a legjobb a helyzet

Kivételesen magas a rasszizmus, idegengyűlölet, homofóbia, és a szexizmus (?) aránya Magyarországon és Lengyelországon - állítja a tanulmány. A "semmi erkölcstelen nincs a homoszexualitásban" kérdésre a lengyelek 75, a magyarok 68%-a felelt elutasítóan. Ennek a kérdésnek is a színes Hollandiában volt a legkisebb elutasítottsága, csak 16,5%, az is vélhetően arab lehetett.

A homokosok házasságának elfogadottságát firtató kérdésre is nálunk jött ki a második legnegatívabb válasz: a magyarok 69,3%-a, a lengyelek 88%-a ellenzi azt. A hollandoknak csupán 17%-ának lenne ilyesmivel problémája (a 17%-ba beletartozó nem arabok valószínűleg be voltak tépve, ezért a kérdés reprezentativitását illetően van némi kételyünk).

Magyarországon a megkérdezettek 30 százaléka mondta, hogy ,,a feketéknek és fehéreknek inkább nem szabadna házasodni", Németországban 13,5 százalék, Hollandiában 5 százalék gondolja így. ,,A zsidóknak túl nagy a befolyása" - állítja Magyarországon 69 százalék, de az állítással Németországban is még 20 százalék ért egyet, míg Hollandiában ez az érték 6 százalék. És a magyarok több mint harmada úgy véli, hogy ,,ha kevés a munkahely, a férfiaknak több jogot kellene biztosítani a munkához, mint a nőknek", ami megfelel a rákosista intézkedések által felrúgott hagyományos családmodellnek, és bizonyára nem a nők lenézése, hanem a tragikus népesedési adatok indokolnak. Ha ugyanis a feleség otthon van a gyerekkel az még nem probléma, de ha eközben a férj is elveszti az állását, az már baj.

Dr. Clemens Heni német ösztöndíjas kutató elmondta a Jerusalem Postnak, hogy az öreg kontinensen a növekvő antiszemita incidensek, a muszlimok növekvő száma és a zsidók elleni gyűlöletpolitika elterjedése miatt egyre több zsidó gondolkodik Európa elhagyásán. Azt ugyanakkor elismeri, hogy a "modern antiszemitizmust" nem elsősorban neonácik terjesztik, hanem baloldali politikusok, szélsőséges muzulmán vezetők, baloldali aktivisták és az európai elit is.

Hozzá kell tenni, hogy a telefonos felmérés ideje 2008. vége volt, még a multikulti áldásának idején, a vélhetően még magasabb elutasítottságot mutató adatok jönnének ki.

(Jerusalem Post, Galamus nyomán Szent Korona Rádió)


http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_03_24_vege-a-szines-europanak-nacik-haza -helyett-bevandorlok-haza-kialtjak-europaban?utm_source=feedburner&utm_medium =feed&utm_campaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+ %2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a kétharmados gőg mindig megsé
  2011-03-24 15:47:52, csütörtök
 
  2011. március 24.
Vona Gábor: Tudom, hogy a kétharmados gőg mindig megsértődik a 17 százalékos büszkeségen...



http://radicalpuzzle.blogspot.com/2011/03/vona-gabor-tudom-hogy-ketharmados-gog.h tml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 420 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 761
  • e Hét: 3863
  • e Hónap: 14974
  • e Év: 168470
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.