Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Tavasz virágai
  2011-03-29 23:20:35, kedd
 
  ...... .............



Jácint virág
...... ........... ...........


 
 
1 komment , kategória:  Tavaszi versek és képek  
EDDA - Ma minden más
  2011-03-29 22:54:57, kedd
 
  EDDA - Ma minden más - flowers

Videó link Link
Szép, gyönyörű szép, gyönyörű szép hogy élsz
Gyönyörű a kép, gyönyörű szép, gyönyörű szép , hogy újra élünk
Gyönyörű a fény, hogy nem kell félnünk együtt
A megtalált útról nem kell letérnünk
Szép, gyönyörű szép, gyönyörű szép, hogy újra itt vagy
Gyönyörű a kép

Ma minden más, ma minden fény
Üzen a fény, Üzen a fény, hogy rám vársz újra
Üzeni a fény, Üzen a fény, Üzen a fény,hogy újra rám vársz
Üzeni a fény, hogy mindig nálam voltál
Sodor az ár, de hozzám visszatalátlál
Szép, gyönyörű szép, gyönyörű szép, hogy újra itt vagy
Gyönyörű a fény, esetlen minden lépés, mit nélküled kéne lépni
Ha te nem vagy nem kell senki más

Ma minden más, ma minden szép
Gyönyörű szép, gyönyörű szép, hogy újra élünk
Gyönyörű a kép, gyönyörű szép, gyönyörű szép, hogy újra itt vagy
Gyönyörű a fény, hogy nem kell félnünk együtt
A megtalált útról nem kell letérnünk
Szép, gyönyörű szép, gyönyörű szép, hogy újra látlak

Gyönyörű a kép
Ma minden más (csak te és én),
Ma minden más (nap és fény),
Ma minden más (csak te és én),
Ma minden más Ma minden más.
 
 
1 komment , kategória:  Dal szövegek és videó  
Ica fotói a tavaszról
  2011-03-29 22:39:43, kedd
 
  Maroka!
Köszönöm a finomságokat, aranyos vagy. Én egy csokor virággal viszonozom a kedvességedet, elfogadod? Tegnapi sétám során kaptam lencsevégre őket.
Szép álmokat, jó éjt kívánok:Ádányné, Ica
.



..






Köszönöm szépen a csodás felvételeket
 
 
0 komment , kategória:  Tavaszi versek és képek  
Hollandia - Magyarország 5:3
  2011-03-29 21:05:29, kedd
 
  Hollandia - Magyarország 5-3




Amszterdam, 60000 néző
Hollandia: Vorm - Van der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Pieters - De Jong, Van der Vaart - Kuyt, Sneijder, Afellay - Van Persie
A kispadon: Boschker, Boulahrouz, Vlaar, Emanuelson, Strootman, Elia, Van Nistelrooy

Magyarország: Fülöp - Lázár, Vanczák, Juhász, Laczkó - Gera, Pintér, Vadócz, Dzsudzsák- Rudolf, Priskin
A kispadon: Király, Komlósi, Czvitkovics, Koman, Varga, Tököli, Koltai

Nincs elveszett labda - Orbán Viktor és a magyar foci



"Eszem ágában sem volt eljönni egészen péntek estig, de miután akkor ilyen csúnyán elintéztek bennünket, úgy gondoltam, hogy ez a mi csapatunk akkor is, ha rommá verik. Ilyenkor ki kell állni a csapat mellett, itt kell lenni, lelkierőt kell adni. Ez a mi válogatottunk, akkor is ha kikap, nemcsak amikor győz. A kiállás okán vagyok itt" - mondta a miniszterelnök.
...... ........... .....


Orbán Viktor hozzátette: az amszterdami meccs nem az előző folytatása, minden mérkőzés egy új esély, és a futballban bármi megtörténhet. "Csodák vannak, nem?" - kérdezte zárásként a miniszterelnök. Orbán Viktor hozzátette: az amszterdami meccs nem az előző folytatása, minden mérkőzés egy új esély, és a futballban bármi megtörténhet. "Csodák vannak, nem?" - kérdezte a miniszterelnök, aki öltözőben lelkesítő beszédet is tartott a válogatott öltözőjében.
z MLSZ honlapja szerint a kormányfő biztosította a labdarúgókat, hogy a közvélemény a vereség ellenére a legnagyobb tisztelettel fordul feléjük, majd azzal engedte útjukra a játékosokat, hogy "igyanak vért", vagyis körömszakadtáig harcoljanak Hollandia ellen.




Gyerekkora óta rajong a sportágért, miniszterelnökként is igazolt futballista volt, és - bár csak formailag - az a mai napig is. Mindig képben van a hazai és a külföldi foci ügyeiben, alapítója a felcsúti Puskás Akadémiának, de beleszólt a felnőtt csapat összeállításába is. Közeli ismerőse a Videoton jelenlegi tulajdonosa, és bár korábban inkább a Vasas és az Újpest meccseit látogatta, ma már többes szám első személyben beszél a BL-szereplésre törő fehérváriakról. A magyar futball meghatározó erői gyakorlatilag rá várnak, hogy rámutasson a szövetség új elnökére. Orbán Viktor minden szinten jelen van a magyar fociban.




1. perc: Elkezdődött a mérkőzés. Hajrá Magyarok!
12. perc: GÓÓL! Vezetnek a hollandok. Sneijder rúgott szögletet, átívelt a túloldalra, ahol a teljesen egyedül álló van Persie-nek csak annyi dolga volt, hogy a kiszolgáltatott Fülöp mellett a hálóba lőjon. 1-0. Hollandok javára.
19. perc: Egyenlíthettünk volna... A holland kapu előterében jutottunk szabadrúgáshoz, gyorsan elvégeztük, Dzsudzsák pedig Vorm mellett kilőtte a hosszút.GÓÓÓL
A bíró viszont sípszó híján visszafújta a szabadrúgást. és nam adta meg a Magyarok által rúgott góltAz ismétlést Rudolf vágta fölé.
24. perc: Nagy kár a bekapott gólért, mert mezőnyben eddig összeszedettebbek vagyunk, mint pénteken.
28. perc: Gera kényszerítőzött Rudolffal, utóbbi betört a tizenhatosra, éles szögből leadott lövését Vorm fogta eldőlve.
47. perc: Vége a félidőnek. 45 perc játék után elmondható, hogy a péntekihez hasonlóan ismét egy védelmi hiba után kaptunk gólt, de sokkal összeszedettebben futballozunk a mai mérkőzésen.
47. perc: GÓÓÓÓL! Egyenlítettünk! Dzsudzsák szöglete után Rudolf kapta, befelé húzott a labdával, majd középről, 11-12 méterről lőtt, a labda két védőn megpattanva a hálóban kötött ki. 1-1!
...... .........


50. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓL! VEZETÜNK!!! Rudolf tette oda Dzsudzsáknak a sarokban, a szélső beadta középre, Gera pedig futtából káprázatos mozdulattal perdített a rövid sarokba. 1-2! Vezetünk.
59. perc: Parádés magyar akció végén Gera adott középre, Priskin sajnos estében nem tudott kapura lőni, óriási helyzet volt. Fütyülnek a holland nézők.
60. perc: Gól, sajnos egyenlítettek a hollandok. Egy kényszerítő óriási szerencsével, Vadócz reflexmozdulata után került vissza Sneijderhez, aki teketóriázás nélkül kilőtte a hosszú sarkot. 2-2
68. perc: Óriási magyar helyzet maradt ki! Priskin kapott remek indítást Vadócztól, egyedül mehetett a rosszul kilépő Vormra, de sokat várt, majd Dzsudzsákhoz passzolt, aki viszont nem tudott normálisan kapura lőni. Nagy kár ezért a helyzetért.
73. perc: Gól, fordítanak a hollandok. Afellay szerzett labdát, Kuytnek adta, aki van Nistelrooyhoz játszott, a csatár lövése Juhászon megpattanva a bal alsóba vágódott. 3-2
76. perc: GÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! GERAAA!!! Dzsudzsák adott fantasztikus labdát Gerának, aki egyedül törhetett kapura, és a kilépő Vorm mellett parádés gólt rúgott a jobb felsőbe. 3-3!!! Őrületes a magyar válogatott!!!
79. perc: Ez hihetetlen, megint vezetnek a hazaiak. Afellay ment el a szélen, középre adott, Laczkó lemaradt Kuytről, aki a hosszún érkezve a kapuba lőtt. Nagyon nem érdemelnénk meg, hogy kikapjunk. 4-3.
81. perc: 5-3... elképesztő. Kuyt szerzett labdát, és 20 méterről Fülöp fölött a kapuba emelt.
87. Dzsudzsák lőtt távolról, jócskán célt tévesztett.
89. PERC: Nagy meccset játszott a magyar válogatott, talán elhiszik a játékosok, hogy ha bátran lépnek fel, lehet esély a jó eredményre. Természetesen egy lazán játszó Hollandia volt az ellenfél.
94. perc: Vége a mérkőzésnek. A vereség ellenére válogatottunk csak dicséretet érdemel a mai teljesítményéért.

Az állás: E csoport
1. Hollandia 6 6 - - 21- 5 18 pont
2. Svédország 4 3 - 1 11- 5 9
3. MAGYARORSZÁG 6 3 - 3 15-13 9
4. Moldova 5 2 - 3 6- 5 6
5. Finnország 4 1 - 3 10- 6 3
6. San Marino 5 - - 5 0-29 0

 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
EB foci selejtező
  2011-03-29 20:53:58, kedd
 
  Magyar - Hollandia 2011.03.25
4:0-ra kikapott a Magyar csapat
Videó link Link

A magyar szövetség honlapja szerint a jegyeket az IBUSZ irodáiban lehet beszerezni, illetve azok az utazási cég internetes oldalán is megvásárolhatóak. A jegyüzérek kiszűrése érdekében a találkozóra egy személy legfeljebb négy belépőt vásárolhat. A legolcsóbbak 3000 forintos áron kerültek forgalomba, a magasabb kategóriásokért szektortól függően 5000, 8000, 11000 és 18000 forintot kell fizetni. Egy három tagú családnak jó esetben is legalább 10-12 ezer forintba kerül kimennie a mérkőzésre, így szeretnénk visszacsábítani a családokat a stadionokba? Jelen gazdasági helyzetben elég komoly kiadást jelent egy családnak, ha válogatott meccsre szeretne menni.
Az MLSZ kedvezményes, 1500 forintos áron értékesít jegyeket iskolák és futballakadémiák számára, a gyerekeknek kiadható belépők korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért külön regisztráció szükséges megvásárlásukhoz. Azok a tanintézmények, amelyek szeretnék kihasználni ezt a kedvezményt, az esemenyszervezes@mlsz.hu e-mail címen jelentkezhetnek minimum 10, maximum 50 darab jegyért. Minden 9 fő gyerek után egy kísérő szükséges, akiknek jegyeit szintén meg kell vásárolni.
A szövetség egy kiemelt vállalati szektort is fenntart, ide cégek vásárolhatnak jegyeket darabonként 25000 forintos áron, minimum nyolcat, maximum harmincat. A vállalatoknak szintén a fentebbi címen kell jelentkezniük.
A találkozót március 25-én 20:30-tól rendezik a Puskás Ferenc Stadionban. Az E csoportban a tavaly vb-döntős hollandok vezetnek 12 ponttal, mögöttük a magyarok állnak a második helyen négy mérkőzésen szerzett 9 ponttal.

Holland-magyar - Ezer magyar szurkoló Amszterdamban
...... ...........


Nem szégyen az, ha beállunk védekezni, hiszen mégiscsak a világ egyik legjobb csapatáról beszélünk. Emlékezzünk csak vissza, a spanyolok elleni világbajnoki döntőben a hollandok is csak aprítottak, mi miért ne tehetnénk ugyanezt - nyilatkozta az MTI-nek az egyik magyar szurkoló, aki hat társával Budapestről érkezett Amszterdamba. - Azt el tudom fogadni, ha mondjuk kikapunk 3-1-re, de azt nem akarom, hogy olyan megalázó gólokat kapjunk, mint pénteken a Puskás Stadionban. Amennyiben mondjuk van Bommel harmincról bombagólt ragaszt, vagy egy olyan gólt lőnek, amit mondjuk az angolok és az argentinok is bekapnának, akkor azt mondom, az rendben van.
- Ne akarjuk lefocizni a hollandokat, azért jöjjünk szerintem körülbelül húsz év múlva - tette hozzá egy másik szurkoló, aki Prágából csatlakozott a kis csapathoz.
Nem csak Magyarországról érkeztek a piros-fehér-zöld színekért szorító rajongók, voltak akik Londonból utaztak a holland városba azért, hogy kedvenceiket láthassák.
- Az első mérkőzésnek mi csak a góljait láttuk, de nem lehetett szép, ahogy hazai pályán kikaptunk. Nem várunk csodát, ha mondjuk 2-1-re kikapnánk, akkor úgy mennénk haza, hogy királyok vagyunk. Mi már annak is örülünk, hogy itt lehetünk. A válogatott még mindig második helyen, a svédek előtt van a selejtezőcsoportban, nekünk majd az ez utáni meccseinket kell hoznunk - mondta a szigetországból érkező magyar szurkoló.
Az Amsterdam ArenA-ban várhatóan ezer magyar szurkoló tekinti meg a 20:30 órakor kezdődő összecsapást.
 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Mit jósol Görbi a .....
  2011-03-29 20:27:09, kedd
 
  Mit jósol Görbi a magyar-holland meccsre?

...... ..........


Görbi, a Fővárosi Állat- és Növénykertben lakó dél-amerikai ormányos medve szerint a holland labdarúgó-válogatott győz a magyar együttes ellen az esti Európa-bajnoki selejtezőn. Hanga Zoltán, az intézmény szóvivője elmondta: Paul, a jóspolip tavalyi sikerén felbuzdulva a Telesport kezdeményezte, hogy Görbi megjósolja a meccs kimenetelét.
Paul, a jóspolip már elpusztult, ezért máshoz kellett fordulni az esti Magyarország-Hollandia Eb-selejtező előtt. A Telesport stábjának kezdeményezésére Görbi, a dél-amerikai ormányos medve jósolta meg a meccs eredményét, ám a tippnek a magyar szurkolók nem fognak örülni.
A Fővárosi Állat- és Növénykert szóvivője az InfoRádiónak elmondta: két tálat helyeztek ki az állat elé, ezekben egyforma ízű és mennyiségű eleség volt. Görbi nem vacillált, rögtön a holland zászlóval ellátott tálat választotta és abból kezdett enni, a másik edényt csak később szimatolta meg - tette hozzá Hanga Zoltán.
Az ötéves Görbi az Állatok akcióban nevű etológiai bemutató sztárja, kezes jószág, ezért a gondozóknak könnyű volt rávenni a jóslásra is - emelte ki a szóvivő.
Hanganyag: Szabó Gergő

Március 25. és Március 29- a Holland zászlós tálból evett. Az utóbbi a Holland győzelemt jósolta meg.
/Bár ne lenne igaza/
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Aranyos kislány kép
  2011-03-29 20:20:49, kedd
 
  Szia Maroka !
Köszönöm szépen a finomságokat ! Nyeltem egy nagyot jó, hogy tudsz igy sütni. Gyerekkoromban mi is igy sütöttünk. Szép derűs napot kivánok! Fidger lldikó

...... .....


Válasz a Ning oldalon
 
 
1 komment , kategória:  Barátaim képei és videói  
Vannak olyan pillanatok az ...
  2011-03-29 19:54:17, kedd
 
  Szia kedves Maroka!
A reggeli hűvös idő után gyorsan felmelegedett a levegő...mert kisütött a napocska:). Remélem jól telt a napod? Pihenj jól, álmodj szépeket:). Puszim küldöm, Szimné, Évi

.......


"Vannak olyan pillanatok az életben, hogy annyira nagyon hiányzik neked valaki, hogy szeretnéd kiszakítani az álmaidból a valóságba, hogy megölelhesd."
/Paulo Coelho/
 
 
0 komment , kategória:  Verses képek  
Egy kis vidámság estére
  2011-03-29 19:24:07, kedd
 
  Rendőrök továbbképzésen vannak.
Logika előadás, oktató kérdést tesz fel:
- Na, elvtársak, felteszek egy nagyon könnyű kérdést, csak azért, hogy felmérjem, milyen a logikájuk.
Négy oszlopos lába van, és nagy ormánya.
- ???
- Hát elefánt, elvtársak. Akkor most figyeljenek kicsit jobban.
- Nyolc oszlopos lába van, és két nagy ormánya.
- ???
- Elvtársak, hát 2 elefánt.
Akkor most nagyon figyeljenek, elvtársak.
Az időt mutatja, és reggel csörög, hogy felébredjünk.
Rendőrök kórusban:
- Három elefánt.


Miért ülsz ilyen egyenesen? Nyilván tartásod van?

- Ma reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom.

- Anyám bennszülött, apám kint várt!

- Mi a hasonlóság a betörő és az ötös lottó között? Bármikor bejöhet!

- Akinek nem inge, lopta.

- Amikor azt mondtam, hogy ennél rosszabb már nem lehet, az nem kihívás akart lenni!!!

- A holnap érdeklődés hiányában elmarad!


Öreg néni megvakult, de még mindig jár gombázni. A szájával ellenőrzi, hogy jó gombát szedett-e le. Egyik nap:
- Mmm... Ez csiperke, mmmm....nem galóca, vagy nem is, kutyakaki. Még jó, hogy nem léptem bele.


- Apu! Azt mondják az iskolában, hogy mi maffiózó család vagyunk.
- Na majd bemegyek, és elintézem a dolgot.
- Jó, jó, de úgy csináld, hogy balesetnek tűnjön!


Öreg bácsika elmegy az életbiztosítóhoz, hogy szerződést kössön velük, de az ott lévő hölgy megkérdezi:
- Hány éves, bácsika?
- 102 éves vagyok.
- 102?! És a maga korában életbiztosítást akar kötni? Tudja mit? Jöjjön vissza holnap.
- Holnap nem jó. Akkor lesz az apám születésnapja.
- Az apja születésnapja!? Hány éves az apja?
- 139.
- Akkor jöjjön vissza a jövő héten.
- Jövő héten végképp nem jó. Akkor lesz a nagyapám esküvője.
- A nagyapja esküvője!? Hány éves a nagyapja?
- 164.
- És az ő korában meg akar házasodni?
- Nem akar, de a szülei erőltetik...


- Az életben két dolog után kell szaladni: az egyik a nő, a másik a beöntés.

- Nem szégyen a kopaszság, egy szép arcnak kell a hely.

- Az alkohol nem oldja meg a problémákat- bár a tej sem.

 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Szép rózsás kép
  2011-03-29 19:09:45, kedd
 
  kedves marokam koszonom kedves latogatasod!
es kivanok szep es kelemes hetet szeretettel gizike!! Lapu Gizella

........


Köszi neked is.
 
 
0 komment , kategória:  Barátaim képei és videói  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 546 db bejegyzés
e év: 4538 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3013
  • e Hét: 14075
  • e Hónap: 26751
  • e Év: 260498
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.